Min helg

Hallo!

Har dere fått en fin start på uken så langt? Jeg har vært i et møte idag som tok veldig lang tid, så ellers har jeg kun rukket en liten tur med Balder, også har jeg fått startet på særemne. Dagen går så fort når jeg må dra et stykke i bil for æren. Det går litt utover skole arbeidet, men jeg liker de turene også. Kose meg i bilen med en god Spotify liste, eller en podkast. Med stadig flere ting å gjøre, setter jeg faktisk litt pris på de timene i bil alene innimellom, hehe. Uken kommer til å gå til skole arbeid og Karate treninger, før vi skal på konsert og feire en bursdag til helgen. Jeg tenkte egentlig å blogge mer den helgen som var, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle starte, så da nøyt jeg heller tiden med venner, og familie. En av tinga jeg gjorde i helgen, var blandt annet å dra ut å spise med familien. Den ene søstra mi, Rikke, går på folkehøgskole, og dro avgårde igår på en lang reise. Derfor ville vi se henne før hun dro. Det er ikke ofte vi er ute å spiser sammen “alle” sammen, så det var veldig koselig. Deilig med et lite avbrekk, og bare henge sammen en liten stund, før Rikke skulle dra.

Huff, jeg har fått så dilla på frapper med karamel igjen.. Det er ikke så ofte jeg kjøper de, men periodevis, og nå er jeg i en sånn frappe periode, haha. (No worries, plasten blir sortert)

En veldig gira Rikke, klar for Pizza, haha. Rikke har blogg hun også foresten. Jeg vet ikke hvor mye hun får oppdatert den nå, men når hun har tid pleier hun å skrive litt om turene hun drar på. Veldig fin blogg. Den kan du finne HER.

Genser – New Yorker// Kjede – HER // Øredobber- HER// Hestehale – HER (haha)

Helgen har vært fin, og jeg ser frem til en ny helg med masse moro. Frem til da skal jeg prøve å gjøre det beste ut av en fullstappet uke. Hva med dere, hvordan var deres helg, og hva skal dere denne uka?

-Janne

3 kommentarer

Siste innlegg