hits

Januar favoritter 2018

Hallo! I slutten av hver måned (eller i dette tilfellet, midt i måneden etter) ,legger jeg ut en video på hovedkanalen min om mine favoritter fra den måneden. Der viser jeg mine favoritt produkter, klær, bøker, og gjenstander fra den måneden. Jeg snakker om serier, kinoer og sånt jeg har sett på, og jeg oppsummerer raskt hvordan måneden var. Videoen fra januar er ute nå, og jeg prøvde å ikke gjøre den så lang. Jeg har nemlig en tendens til å bable i vei, haha. Jeg legger til videoen i dette innlegget, og kanalen min kan du finne HER.

 
Hva synes dere? Nå skal jeg ha historie time. Vi snakkes, ha en fin fredag så lenge!
- Janne

Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii
Lillesøsters blogg: resjaktogreise

What's in the box? Video med Rikke og Espen

Halloo! Hvordan går det med dere? Idag fikk jeg endelig lasta opp en video jeg har jobbet med lenge. Rikke, Espen og jeg, lagde en video sammen for en liten stund siden, og jeg synes den var sååå morsom. Vi fant frem fem gjenstander hver, så skulle to og to gjette hva som lå oppi boksen. Den som gjetta feil flest ganger, måtte spise noe grusomt fra kjøleskapet, og da mener jeg gruuuusomt. Vi er veldig like, så det blei masse personlighet all over the place i videoen, og jeg måtte kutte den ned en del. Den er fremdeles litt lang, men selv synes jeg den ble kjempe morsom, så da håper jeg dere synes det samme. Jeg tenkte jeg måtte dele videoene mine her inne også innimellom, for om dere ikke følger meg på bloggens Facebook side HER, eller har subscriba på Youtubekanalen min, får dere det kanskje ikke med dere bestandig.
 
Hva synes dere? Bare å legge igjen kanalen deres om dere har en, tihi.  Hva har dere gjort idag da?

2017 - Video

Hallo! Jeg tenkte jeg kunne bli ferdig med 2017 oppsummeringene mine, i en video på youtubekanalen min. Jeg tar for meg høydepunkter og nedturer for alle månedene, og går for første gang innpå de tre bøtene jeg fikk på tre måneder..... Videoen er lang, men det går fort, synes jeg i det minste, hehe.
 

Gjerne subscribe på youtubekanalen min. Har du en kanal, følger jeg deg gjerne!
- Janne


 

Høydepunkter fra Vlogmas 2017

Vi klarte det dere, vi kom oss igjennom desember med Vlogmas. Hver eneste dag i desember har jeg filma deler av dagen min, og prøvd å gjort det så innholdsrikt og julerelatert som mulig. Det er jo ikke såå lett bestandig, for det er vel ingen som har super spennende dager hele tiden. Men jeg er fornøyd, og har hatt det såå gøy. Jeg har gjort såå mye koselig med venner og familie som jeg aldri kommer til å glemme, og det har vært så gøy å dokumentere det, og redigere videoene. Jeg har gleda meg til å stå opp å begynne på en ny dag, og det har vært så godt. Jeg har satt sammen en liten video med mine favoritt klipp og høydepunkter fra Vlogmas 2017. Her kan dere se:

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre desember så bra til nå, og som har vært med foran kameraet, og latt meg dra dere med på alle de ville ideène mine denne måneden. Jeg setter stooor pris på all hjelp. Husk at jeg legger ut en ny video HER hver eneste fredag. Ellers er det HER jeg har lagt ut alle vlogene mine iløpet av desember.

Hva synes dere?

- Janne
 

Det søteste jeg har sett

Jeg snakker så mye om youtubere, Netflix og kino, og jeg kommer med nye serietips heeele tiden. Men noe jeg ikke har nevnt enda, er en ny kanal jeg nylig begynte å følge på youtube. Jeg pleier å følge folk som inspirerer meg eller som får meg til å le meg ihjel. Stort sett folk på min egen alder. Men nå har jeg fått hekta på DENNE youtubekanalen, hvor en mor legger ut videoer av tvilling døtrene sine. Det er vel egentlig hele familien sin kanal, men det er for det meste videoer hvor moren spør om døtrene sine meninger om ulike ting, og jeg ler meg ihjel. De er så ærlige, frekke, søte og smarte. Nå har de akkurat fått en liten baby bror også, og de har helt klart meninger om navnet hans, haha. Disse er favoritt videoene mine til nå:

 
 


Er ikke dette bare det søsteste dere har sett? Jeg ler sååå mye, og blir på så godt humør. Jeg har alltid sagt at om jeg får barn, så skal jeg ikke involvere de i mine sosiale medier, men jeg forstår jo også hvorfor foreldre vil vise frem barna sine. De sier jo så mye rart og søtt. At ikke den familien her har flere følgere på youtube vet jeg ikke, så dere burde virkelig sjekke ut kanalen deres! Følger dere noen familie kanaler på youtube?

- Janne 


 

En uke med vlogmas

Hallo! Idag har jeg gjort litt husarbeid, gått med hunden, og kjørt Vibeke til kjøretime. Ellers har jeg kun sitte å redigert videoen som skal ut på hovedkanalen min idag. Fy søren å tidskrevende å sette sammen mange videoklipp fra ulike bakedager til oppskrifter, med voiceover og musikk. Men jeg håper resultatet blir bra. Dette er jo ikke noe jeg mååå gjøre. Det er jo ikke jobben min. Men jeg liker veldig godt å gjøre det, og da vil jeg gjøre det så godt jeg kan. Nå har jeg hatt vlogmas en uke allerede. Vlogmas er som sagt noe flere med youtube kanaler har i desember. Det er flere varianter av det, men det er stort sett at man legger ut daglige videoer, "vlogger", fra dagen sin fra første til 24/ 25 desember. Det høres kanskje enkelt ut å bare ha noen små klipp fra dagen sin, men det tar lang tid å redigere. Man prøver å ha inn så mye julerelatert som mulig i disse videoene, og hele poenget er å få julestemning og ha en nedtelling til jul. Jeg eeelsker det! Jeg ser på slike hele tiden nå, og jeg kommer såå i julestemning. Tenkte jeg kunne vise dere videoene mine fra min første uke med vlogmas i år. Husk at dag åtte kommer i kveld, tihi.

 

 
 
 
 
 
 
 
Hva synes dere? Liker dere å se på sånt? Håper dere har hatt en fin fredag så langt. Gjerne fortell meg om dagen deres.
- Janne

Den nye vlogmas introen min!

Hallooo, hvordan går det med dere? Nå har jeg prata så mye om vlogmas, at jeg nesten bare mååååtte vise dere den nye introen min. Den er ikke i såå god kvalitet enda, fordi det ble noe tull, men det blir forhåpentligvis forbedra. Nå er den værtfall her, og jeg synes den er såå koselig. Hva tenker dere?
 
Det er så koselig å ha vlogmas. Jeg er ikke helt i form om dagen, så jeg gjør ikke så mye sosialt, og da er det vanskelig å finne noe innhold, men idag skal Even og jeg bake litt, så da blir det litt filming, uten å måtte forlate huset, haha... Min favoritt! Neida.. Men da må dere se vettu. Om dere vet om noen som har vlogmas, eller om dere gjør det selv, måå dere dele det med meg, for jeg elsker å se på sånt. Gir helt super julestemning!
Hva gjør dere ellers idag da? Ha en fin tirsdag!
- Janne


 

Jule interiør haul - Video

Hallooo! ååh, gårsdagen var såå fin. Jeg gikk tur med Vibeke, så på julekalendere på tv, og hadde pepperkake hus konkurranse, med familien. Alt kan dere se i gårsdagens vlog HER. Jeg legger ut en ny video hver dag i desember, på vlog kanalen min, som er så julerelaterte som mulig. Synes bare det er så gøy å dokumentere sånt, spesielt for meg selv. Jeg legger ut en ny video hver fredag også (så langt det lar seg gjøre), på hovedkanalen min. Der la jeg ut en Jule interiør haul. Prøvde å ikke gjøre videoen så lang denne gangen, haha. Ble ganske fornøyd med videoen, og vet jo at noen av dere liker hauls, så gjerne se den!
 
Hva synes dere? Gjerne del deres youtube kanal, eller en dere liker, i kommentarfeltet, tihi. Ha en fin lørdag dere.
- Janne


 

Det første tegnet på jul - vlog

Hallo dere! Noen av dere har spurt om jeg kan dele videoene jeg legger ut på youtube, her også, så da tenkte jeg å gjøre det. Jeg vlogga litt denne uken, så skulle jeg laste den opp på vlogkanalen min, men når den nesten var ferdig lastet opp, så jeg at jeg hadde lagt den ut på hovedkanalen istedet. Det tok så mange timer å laste den opp med det nettet her i leiligheten, at jeg lot den bare være der. Men den faste fredagsvideoen min kommer likevel ut idag altså. Jeg har tenkt å ha noe som heter vlogmas på youtube i år. Det hadde jeg ifjor også. Det er at man vlogger (filmer) dagen sin, eller noe annet jule relatert hver dag i desember, frem til jul. Ifjor vlogga jeg hver dag på vlog kanalen min, og la ut noen jule relaterte videoer den faste dagen på hovedkanalen min også. Tenkte kanskje å gjøre det i år også? Denne videoen ble litt lang, men jeg synes den var litt koselig og morsom, så for dere bare se om dere gidder å se hele, haha. I videoen ser dere at jeg shopper julegaver, pakker de inn, surrer litt med dyra, har en liten søsken spill kveld, og viser litt ting jeg har kjøpt. Om det skulle være interessant, haha.
 

Noen spurte hvor lenge jeg har vlogga, og det er litt over et år, litt nå og da som jeg vil. Men i hele 2017 har jeg prøvd å ha en fast dag. Jeg har ikke prøvd å satsa skikkelig på det liksom, jeg har bare lagt ut videoer fordi jeg synes det er veldig gøy, hehe. På hovedkanalen min har jeg en liten serie som heter "Kaffe med Janne", hvor jeg prater om et spesifikt tema jeg engasjerer meg for, og jeg har tags med venner og familie, osv. Den kan du finne HER. På vlogkanalen min legger jeg bare ut videoer fra dagen min, ofte de dagene jeg har gjort noe gøy eller bare noe jeg vil dokumentere. Den kan dere gjerne følge HER. Så må dere gjerne dele deres kanal her i kommentarfeltet om dere har en, så skal jeg selvfølgelig sjekke den ut og abonnere.

Nå skal jeg spise litt, og redigere videoen som kommer ut i kveld. Hva gjør dere idag?

- Janne
 

Mine fem siste youtube videoer

Hallo!
Som noen av dere vet, har jeg en youtube kanal jeg legger ut videoer på. Alt fra vlogs fra mitt daglige liv, når jeg gjør noe jeg synes er kult, eller bare av meg som prater enten alene, eller med folk. Jeg legger ut mote relaterte videoer, og videoer hvor jeg har ulike challenges med andre folk. Jeg synes det er såå gøy å holde på med! Jeg poster helst hver fredag, noen ganger flere ganger i uka, andre ganger litt når det passer, selv om en burde ha en fast dag.. Jeg har delt noen av videoene mine her innimellom, så nå tenkte jeg å dele mine fem siste videoer fra youtubekanalen min:
 
 
 
 

 

Hva synes dere? Gjerne kom med forslag til noe jeg kan filme, og gjerne del deres kanal om dere har en, så vil jeg sjekke den ut!

- Janne

Min realistiske morgenrutine - Video

Hallo, hvordan har dere det idag? Jeg har vært oppe siden halv ni idag, og har for det meste jobbet med en video til kanalen min. Jeg har gjort husarbeid og poweryoga også, ellers kun redigering. Balder er kjempe sliten etter så masse jakt de siste dagene, så han måtte jeg vekke midt på dagen idag, haha. Han har ikke orka å gått tur engang, og synes det er helt toppers å ligge i senga si foran ovnen. Fredag på sitt beste! Idag skal jeg bake, slappe av, og være med Even.  Jeg tenkte jeg måtte vise dere videoen min også, når jeg først har jobbet så mye med den. Jeg vet jeg har en laaaaang vei å gå når det gjelder redigering, men et sted må man jo begynne. Jeg synes det er såå gøy å filme, og sette sammen klipp. Gjerne abonner på kanalen min, det er helt gratis. Har du en youtube bruker, er det bare å trykke på "Abonner", viss ikke kan du helt enkelt lage deg en bruker med epost adressen din. Det hadde vært kjempegøy om du gjorde værtfall, tihi.
 
Jeg elsker å se på rutine videoer på youtube selv, derfor prøvde jeg å lage min egen. Det tar så sykt lang tid å lage sånne, så fyy søren, creds til Bethany Mota som nesten kun lager slike videoer. Om dere også har en yt kanal, vil jeg gjerne sjekke den ut! Ellers må dere ha en super fredag videre!
 
- Janne

Interiør haul videoen min

Hei dere, nå har videoen dere spurte etter, kommet ut. Der forklarer jeg mer nøyaktig hvor ting er kjøpt og hva de kostet. Gjerne abonner på kanalen min HER, det er helt gratis, og da får du beskjed om hver gang jeg laster opp en ny video. Viss ikke kan du like bloggens facebookside HER. Der legger jeg ut hver gang jeg oppdaterer både bloggen og youtube, så vet dere det, hehe.
 
Jeg håper dere liker videoen! Ellers skal jeg bare slappe helt av idag, og så møte Tonje på kvelden. Jeg er så sliten denne uka at jeg bare går rundt i svima, hehe. Da er det lov å slappe av. Hva med dere, hva skal dere idag?
- Janne

Youtube lately #3

Hallo dere! Tenkte det var på tide med en liten "Youtube lately" igjen. Jeg er veldig aktiv på youtube. Jeg vet ikke hva det er, men jeg bare elsker å filme, sette klipp sammen og styre. Det er kanskje litt sært, det å filme seg selv å legge det ut på internett, men av en eller annen grunn er det noe inni meg som sier at jeg vil gjøre det, så da gjør jeg det, haha. Jeg legger ut videoer hver mandag og fredag, både videoer fra hverdagen, videoer der jeg tester forskjellige spill og leker, sketsjer og andre ting jeg kommer på. Jeg har en liten "serie" jeg kaller "Kaffe med Janne", hvor jeg tar opp ulike temaer, gjerne litt dype samtale emner, som har blitt tatt godt imot. Jeg elsker å finne nye youtube kanaler å følge, så jeg tenkte bare jeg kunne legge til de siste fire youtube videoene fra kanalen min, tihi. Kanalen min kan du finne HER.
 
 
 
 

Har du en youtube kanal? Isåfall vil jeg gjerne sjekke den ut! Gjerne abonner på kanalen min, så subber jeg såklart tilbake igjen. Gjerne kom med video forslag også. Har blitt veldig inspirert og har masse på lur nå, så følg med!!! Er dere også youtube freaks? Haha..

-Janne

 

Mine tre siste youtube videoer

Halloo, og god kveld ♥ Som noen av dere kanskje vet, har jeg min egen youtubekanal, faktisk har jeg to. Jeg har en hovedkanal hvor jeg legger ut en ny video hver mandag og fredag, og en vlogkanal hvor jeg legger ut dagligdagse ting når det enn passer meg. Jeg får ikke til å lage noen spesielle lenker her på hovedsiden til bloggen min, så gjerne kom med tips til hvordan man kan gjøre det, om dere vet det. Jeg er så dårlig med design. Hver gang jeg får til èn ting, går noe annet galt. Når man skal trykke "følg" på bloggen min, kommer en annen sin blogg opp, og det vet jeg heller ikke hvordan jeg kan fikse. Jeg har sendt melding til hun som laga designet, men hun svarer ikke. Jeg får nok bare bruke et helt annet design.. Ihvertfall, siden jeg ikke har egne lenker til youtubekanalen min, og er såpass aktiv der, tenkte jeg å dele mine tre siste videoer med dere, her inne, slik som jeg har gjort noen ganger. Bare sånn for dere som kanskje interesserer dere for det. Jeg filmer alt mulig fra Sketcher, tullete ting jeg finner på som rulleskøyter etter moped i kostyme, tips videoer, videoer hvor jeg prøver spill med folk, og andre ting jeg ellers interesserer meg for. Det finnes altså noe for alle der. Kameraet mitt er ikke supert, så når jeg er ferdig med lappen, må jeg nok prioritere å kjøpe meg et nytt et, men det er så dyyyyrt. Har dere tips til et bra kamera som ikke er alt for bølete å ta med seg, og som ikke er alt for dyrt, kom gjerne med det, hihi.
 
 
 

Dette er mine tre siste videoer fra kanalen min. Veldig forskjellige. Har dere noe dere vil se er det bare å si ifra. Ellers vil jeg gjerne ta en titt på deres kanaler om dere har, hihi. Jeg ser på alt for få norske nemlig..Det går for det meste i britiske, som Zoella, Joe Sugg, og den gjengen der.. Nåå, hvem ser dere på, på youtube?

Mine fem siste youtube videoer

Hallo igjen! På mandager pleier jeg jo egentlig å komme med oppskrifter, men jeg er så matlei nå, at jeg egentlig bare spiser det samme hele tiden. Jeg tenkte å bruke denne uka på å teste ut litt nye oppskrifter, og finne litt inspirasjon igjen, slik at jeg har mer å dele med dere. Høres ikke det bra ut? Derfor tenkte jeg heller å dele mine fem siste youtube videoer med dere. Kanskje ikke like inspirerende, men jeg håper dere liker det. Jeg har skikkelig dilla på youtube for tiden, og gjør ikke så alt for mye annet enn å se på youtubere når jeg er på pc'n. Det er fortsatt litt skummelt å legge ut videoer selv, men det er så vanvittig gøy, og jeg får virkelig utfordra meg selv. I tillegg får jeg gjort veldig mye rart og morsomt med de andre jeg får lurt med meg, på kanalen min, haha. På youtube kanalen min kan dere finne alt fra oppskrifter, DIY's, videoer om psykisk helse, og videoer hvor jeg gir venner og familie støt, lurer de til å spise vonde ting, eller pranker de, haha. Her er mine fem nyligste videoer:
 
 
 
 
 
 
Jeg legger ut videoer hver mandag og fredag (det kommer ut en ny en idag), og kanalen min kan dere finne HER. Har du en youtube kanal? Isåfall vil jeg gjerne følge den.

Mine helge rutiner

Hallooo, hvordan har helga deres vært? Jeg har hatt en skiiikkelig sosial og aktiv helg. Jeg gjorde så mye at jeg tenkte å lage et eget innlegg om det. Heldigvis fikk jeg slappa av en del føre alle aktivitetene begynte, haha. Jeg filma en liten "Mine helge rutiner", til youtube kanalen min, og brukte faktisk hele dagen min på å gjøre de forskjellige tinga, haha. Så jeg fikk jo værtfall slappa av en del. For at uka mi skal bli bra, er jeg avhengig av en bra helg, og helst en del avslapping. I denne videoen får dere se hvordan jeg tar vare på meg selv i helgene. Jeg brukte lang tid på denne videoen, så håper dere liker den.
 
Det kommer jo såklart ann på, men det er stor sett det jeg må gjøre for å få starta dagen min, spesielt om jeg skal ut på kvelden. Om jeg ikke føler jeg har fått brukt god tid på meg selv føre, blir jeg helt gal faktisk, haha.. Men det har jeg fått gjort, så alt har vært bra. Hva med dere da, hva må dere gjøre for å få en bra helg/start på dagen? Gjerne kom med forslag til noe jeg kan filme til videoen som skal komme idag, #Blank. Ha en super søndag, nei mandag for pokker!

Mine topp fem favoritt youtubere

Halloo, og god morgen ♥ Hadde dere en fin fredags kveld? Jeg hadde en super fredag, og er sikker på at denne dagen blir minst like bra. Det var en som spurte meg om jeg kunne lage et innlegg om mine favoritt folk på youtube. Jeg har gjort det før, men det er jo så lenge siden, så det passet veldig fint. Jeg følger veldig mange, men jeg har perioder hvor jeg catcher opp med et par personer om gangen og tar igjen videoer jeg ikke har fått sett, mer enn jeg faktisk venter på en ny video. Men nå som den lille notification knappen finnes, får jeg oppdatert meg litt oftere, wiiii. Her er mine topp fem favoritt youtubere idag:

Connor Franta:

Connor Franta er en 24 år gammel mann fra Wisconsin, og står bak youtube kanalene "ConnorFranta", og "More Connor". Han er kjent for den førstnevnte kanalen, og for kanalen "O2l", som han hadde helt til 2015(?) sammen med Ricky Dillon, JC Kaylen, Kian Lawley, Sam Pottorff og Trevor Moran. Da Connor ville forlate gruppa splitta de opp. Kian og Jc har fortsatt en youtube kanal sammen (Vibeke og jeg på et show de hadde i Oslo, ifjor, oooommmmggggg). Connor elsker å skrive og ta bilder. Han er helt fantastisk flink til begge deler. Han har blitt veldig kjent for Instagrammen sin, hvor han har et veldig lyst og vintage aktig preg. Han liker vintage, klær og kaffe og er veldig tankefull, noe som kommer godt frem i videoene hans. Ellers lager han videoer om challenger han gjør med venner, og lignende. Han har sitt eget merke som kalles "Common Culture", og han har oppnådd så mye på sine 24 år at jeg ikke lenger holder styr på alt. Du kan finne han HER.


Joe Sugg:

Joe Sugg er en 25 år gammel mann fra Storbritannia. Han er egentlig utdanna som en som legger strå tak, men siden søstra hans Zoe/ Zoella dreiv(og fortsatt driver med) youtube, ville han også prøve. Siden det tok så av, slutta han i jobben sin og ble youtuber på heltid. Han står bak youtube kanalen "thatcherjoe" og har også en game kanal og vlog kanal. Han er egentlig veldig sjenert, men i de senere åra har han blitt veldig mye mer selvsikker, og tar ikke seg selv høytidelig på kanalen sin. Han dukker stadig opp halvnaken, og er veldig kjent for pranks og impressions. Han lager ulike stemmer i filmer, har gitt ut to filmer selv sammen med Caspar Lee, og han holder på med sin tredje grafiske novelle. Du kan finne han HER.Jack Maynard:

Jack Maynard er 22 år gammel, og er fra Brighton i England. Han er god venn med han jeg nevnte over også btw. Han er kjent for youtube kanalen sin "Jack Maynard", og også for å være lillebroren til artisten Connor Maynard, haha. Han lager de samme type filmene som Joe, men er litt mer alene på hovedkanalen sin (han har også en vlog kanal). Han er veldig til å prøve challenges med venner, og han er såå morsom. Du kan finne han HER.


Anastasjia Louise Miller:

Anastasjia er en 22 år gammel dame fra Missouri. Youtube kanalen hennes heter det samme som henne, og det er det hun er kjent for. Hun er veganer, og brenner veldig for menneskers indre helse og ro, dyr, miljø og gammeldagse og unike gjenstander. Hun er utrolig vakker, inspirerende og morsom. Du kan finne henne HER.

Mckenna kaelin:

mckenna kaelin er 21 år gammel og er fra California. Hun er veldig lik youtuberen jeg nevnte over, og brenner også mye for dyr, veganske gjenstander, sminke og helse. Hun er skikkelig disney obsessed og legger ut mange diy's på ulike ting hun lager, spesielt disney relaterte ting, og sminkelooks(hvor produktene er cruelty free). Hun er fantastisk, og veldig inspirerende. Du kan finne henne HER.


Jeg kan lage en del 2 også. Jeg prøvde å variere litt slik at det kom en kanal for alle, og at det kom frem noen som kanskje ikke alle hadde hørt om. Hvem er dine favoritt youtubere?

(Min siste youtubevideo HER)

Svar på spørrerunden - Video

God kveld! Nå kommer videoen, hvor jeg svarer på spørsmåla dere stilte meg. Tusen takk for alle spørsmålene. Beklager for at videoen ble så lang. Jeg er alt for skravlete. Det var store og gode spørsmål, og jeg prøvde virkelig å kutte ned på videoen. Jeg har lenket til noen av bloggene jeg leser, i videoen. Husk at jeg legger ut videoer på youtubekanalen min hver mandag og fredag. Vurderer faktisk å prøve meg på å legge ut en video hver dag denne uken, men vet ikke, for det er veldig mye jobb. Jeg håper ihvertfall dere likte denne!

Hva synes dere?

Let's talk about youtube

Hallo mennesker! Det er lørdag og jeg er så slækk at det ikke burde vært lov. Jeg er sliten, noe som er lov i helgene. Jeg har pugga masse, og funnet frem alle mulige bøker jeg begynte på ifjor men aldri fikk lest ferdig. Må få rydda ut av skapet jeg har bøkene mine i nå, det er så fullt. Jeg er litt mer aktiv på youtube for tiden. Ikke fordi jeg har så alt for god tid, men fordi jeg noen dager har veldig god tid, og må gjøre slike kreative ting for å føle at jeg gjør noe halveis fornuftig, og ikke blir helt gal. Gjerne sjekk ut kanalen min. Under finner du de to siste videoene mine. Jeg tenkte å prøve å legge ut en-to ganger i uken nå. Det spørs hvordan det blir med møter og slike ting...
 
 
 
 
 

                    Youtube → Janneskogli

 
Har du en youtubekanal? Gjør dere noe kult idag eller?  Ha en fin lørdag videre ♥

Lately on youtube

Hallooo! Hvordan har tirsdagen deres vært? Mamma og jeg har bakt litt idag også, slik at vi har ting litt klart til jul. Ellers har jeg gjort litt husarbeid, og løpt litt. Vibeke kom hit idag også, så vi slappa av med en julefilm sammen, og gikk en liten tur med Balder. Hun er ikke helt bra, men litt luft fikk vi ihvertfall. Ellers bruker jeg litt for mye tid på youtubekanalene mine, og redigering. Jeg vet jeg burde holdt meg til èn kanal, men håpa jeg fikk mer orden på den måten. Har ikke noe særlig med følgere, men jeg driver kun med det fordi det er så sykt gøy, og jeg eeeeeelsker å være kreativ! Gjerne sjekk de ut om dere vil.
 
Youtube hovedkanalen min:
 
 
 
Vlogkanalen min:

 

Har du en youtube kanal? Isåfall vil jeg gjerne følge deg ♥ Hva har du gjort idag?

Ny youtube video - DIY

Halloooo! Nå ville jeg bare si ifra om at videoen på hvordan jeg lagde min egen highlighter, endelig er ute. Gjerne se den, og si ifra hva du synes. Jeg tar imot all konstruktiv kritikk, og er klar over at redigeringen min er som så, haha. Jeg vil gjerne bli bedre, og lage flere, for dette er sååå gøy. Gjerne subscribe, og har dere en youtube kanal selv også, kan dere gjerne linke til den, så skal jeg subscribe.
 
Hva synes dere?

Dare Janne #2 - Utfordre meg!

Hei dere, og god morgen ♥ 

Husker dere utfordringen jeg hadde på youtuben min for en stund siden? Det var en dare video, hvor dere sendte inn forslag på både bloggen og facebooksiden min, om ting dere ville jeg skulle gjøre. Det var sååå gøy(og pinefullt) å gjennomføre, og jeg tenkte og filme enda en. Jeg har allerede fått inn noen forslag, som dere kan se HER. Så om det er noe dere vil jeg skal gjøre, kan dere enten kommentere det der, eller her i kommentarfeltet. Dette blir gøy!

Her kan dere se den første Dare videoen, jeg filma i februar. Kjør på med crazy ting, så skal jeg gjøre det!

Fem gode youtubere du kanskje ikke visste om

Hei dere! Har mandagen deres vært bra? Jeg har vært så forferdelig sliten, at jeg nok en gang måtte bli hjemme, istedet for å dra til kjæresten. Jeg drar dit i morgen istedet, og orker forhåpentligvis å bli der en stund. Det er aldri noe problem å være der, det er bare reisa som er litt utfordrende. Siden jeg har vært litt slapp idag, har jeg som sagt brukt litt tid på å filme til youtubekanalene mine. Du kan finne hovedkanalen min HER, (kommer ny video i morgen) og den andre kanalen min, som er en slags vlog kanal, HER (har lagt ut ny video idag) Jeg liker så godt å se på andres videoer, få inspirasjon, underholdning, tips og triks. Som alle andre følger jeg også Zoella, Alfie Deyes, Joe Sugg, og hele den gjengen der. Men jeg følger også veldig mange andre youtubere, som kanskje ikke er like kjente, men som er vel så flinke. Jeg tenkte å vise dere noen av de her, i tilfelle dere leter etter noen nye å se på. Jeg vet jeg liker godt å se andres slike innlegg, så da krysser jeg fingrene for at dere også gjør det.

 

Jay Alvarrez er fra Australia, og legger egentlig ikke ut videoer så ofte. Han er mye mer aktiv på Tumblr, men jeg ser de få videoene hans om og om igjen, og får sååå masse inspirasjon. Han får virkelig alt til å se fantastisk ut, og jeg er såå misunnelig på reisene hans, alle tinga han er så flink til, og det hadde ikke vært så ille og se ut som kjæresten hans heller, haha.

 
Jeg oppdaget kanalen til Aspyn Ovard for ikke så lenge siden, og har blitt hekta. Ikke spesielt på bare hennes, men på vlog kanalen til henne og mannen hennes, Parker. Mest forde han minner så om Even, og er såå sjarmerende. De er begge like gamle som meg, og de er gift!! De er så inspirerende og søte, og det var først etter denne videoen, jeg innså at jeg faktisk vil gifte meg en dag. Tenk og oppleve noe sånt med u know, the one, haha.. Denne tells egentlig som to, ettersom jeg liker både Aspyn og Parker.

 
Brent Rivera er en 18 år gammel gutt, som legger ut utrolig morsomme videoer. Jeg oppdaget han nå nylig, og er helt hekta på "Little kids nowadays" videoene hans. De er så morsomme. Han er så flink til å ta frem hvilken som helst situasjon enhver ville kjent seg igjen i, og bare filme det og får det til og bli morsomt på en eller annen måte. God forklaring, ikke sant? Haha...

 
Om dere følger Joe Sugg, har dere nok sett han her også, men jeg tar han med likevel. Jack Maynard (broren til artisen Connor Maynard), pleide og ha en veldig kjent kanal, men slettet den og startet igjen nå nylig. Jeg vet ikke hva det er med han, men han er så sjarmerende og morsom, selv om han på mange måter prøver litt vel hardt, og til tider er litt drittsekk mot vennene sine. Uansett, så funker det, haha. Når Even blir lei av meg, drar jeg til London og stalker Jack Maynard så mye, at han til slutt bare går med på og være kjæresten min. Lurt, ikke sant?

Der har dere fem veldig gode youtubere, som dere kanskje ikke visste om. De er utrolig bra og underholdende, og burde sjekkes uuut. Håper dere likte dette innlegget, med litt andre youtubere enn de aaaalle ser på. Har dere noen forslag til bra youtubere, eller har en kanal selv, er det bare å slenge det inn i kommentarfeltet!

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Hei igjen dere! Nå ble det jammen meg to youtube videoer på èn dag, noe jeg egentlig ikke hadde tenkt til. Men siden Rikke var hjemme foreslo hun å filme, og det var så lurt, istedet for den samme gamle trekkingen. Jeg har vært hos tannlegen idag, og trynet mitt så altså ikke ut, så hun var så snill og tok seg av det for meg, mens jeg filma. Jeg er fortsatt helt utslått, så jeg kommer tilbake med vanlig blogging i morgen. I mellomtiden vil jeg gratulere vinneren veldig mye, jeg har kontakta deg!
 
Nå skal jeg ha et skikkelig marathon av youtube favorittene mine! Håper dere har det bra ♥

Svar på spørrerunden (Video)

Hei dere! Beklager for veldig sen oppdatering. Svara på spørrerunden min, skulle jo ha kommet ut igår. Jeg var alt for opptatt med familiebursdag igår, og idag har jeg vært hos tannlegen, og har følt meg mørbanka helt siden, haha. Men NÅ er den ute. Redigeringa er ræva, kvaliteten kunne vært bedre og opptaka jeg prøvde meg på høres ut som Iphone "Siri", men jeg håper dere liker den likevel. Haha, jeg kan jammen meg å reklamere for meg selv...
 
 
Om dere har noen tips og triks til og få bedre youtubevideoer, bedre kvalitet, og få til bedre redigering(og hvordan jeg kutter de siste minuttene som spiller etter jeg er ferdig), blir jeg veldig glad. Jeg har kåret vinneren av konkurransen, og hvem det ble, får dere vite senere i kveld, så STAY TUNED! Ha det fint så lenge ♥

Dare Janne - Video

Her kommer endelig videoen min ut, hvor dere utfordret meg til å gjøre masse raaare greier. Vil du se meg bade i melk, knuse egg i panna mi, eller spise kanel, kan du bare se videoen, haha. Hater hvor dårlig jeg er til å redigere, men det hjelper seg vel etterhvert. Synes ikke det er så skummelt å dele videoer lenger. Liker ikke folk det, kan de jo bare la være å se de, ikke sant? Ingenting skal stoppe meg fra å være meg selv ihvertfall, og heller ikke forsøket mitt på og oppfordre dere til det samme. Håper dere liker videoen min, lik den om dere vil ha flere slike. Blir også veldig glad om dere subscriber selvfølgelig, hihi. Viser dere noen bilder fra under filmingen også.
(Før noen kommenterer det, er jeg klar over at håret mitt ikke er fint, at jeg har litt ekstra på magen og vel ja, sikkert noe annet også. Men jeg bryr meg ikke. Så det burde ikke dere heller) Dette var såå gøy. Det værste må faktisk ha vært å spise rå løk. Blir ikke kvitt den ekle løksmaken uansett hva jeg gjør. Pappa kunne kjenne det stinket da han kom inn på møtet jeg var på idag. Håper ikke de andre der kjente det, hahah.

Gjerne link meg om dere også har en youtube kanal, vil følge dere! Til slutt vil jeg si beklager for at innlegga mine er så rotete. Holder på å fikse bloggdesignet nå, så håper det blir bedre snart. Ha en fin kveld videre!

#Bestfriendtag - Video

Hei dere!
Æææ, nå er det tid for å vise dere videoen til Linneah og meg. Den er teit og klein, og vi hadde det veldig morsomt her, så det dere ser her, er vel stort sett sånn vi er med hverandre, haha. Den var kjempemorsom og både filme og redigere. Vi vet mye kunne vært bedre, men dette er første gangen vi prøver oss på slikt, så det kommer seg nok etter hvert. Håper dere liker den, og kanskje blir litt bedre kjent med oss?
Hahahaha. Vi beklager veldig for banninga, den skal minskes drastisk ned til neste gang, haha.


Såh, hva synes dere?

Svar på spørrerunden


Her er de aller fleste svare på spørsmåla til spørrerunden. Beklager for dårlig redigering og kvalitet, jeg er helt ny på det her, såå...Det kan jo bare bli bedre, ikke sant? Det dukker opp noen bilder i et sekund rundt forbi som jeg ikke fikk fjerna, hahahah. I tillegg ble det plutselig skikkelig mørkt, ahhh. Om dere har noen tips og triks til redigering tar jeg alle forslag imot! Jeg har kjøpt et redigeringsprogram jeg får øve meg litt i, hehe. Håper dere likte den. Husk at Linneah og jeg skal lage en video sammen i morgen, som kommer ut på torsdag. Kommenter gjerne hva dere vil vi skal filme. Vi snakkes!

 

My favorite youtubers : Top 8

Hei dere!
Hvordan har helgen deres vært? Denne helgen har jeg brukt på og shoppe i bruktbutikker, og være turist i nabobyene med familien min. Ellers har jeg forberedt en del bloggmateriale til uken som kommer. Derfor tenkte jeg å vise dere mine topp åtte favoritt youtubere så lenge. Høres ikke det greit ut da? I hvert fall for dere andre youtube nerder, tihi.
Disse åtte youtuberne lager mange filmer sammen, og gjør mye av det samme, men er likevel så forskjellige. Men i stedet for at jeg skal skravle meg bort, skal jeg bare vise dere. Her er mine topp åtte favoritter:
Marcus butler er en 24 år gammel britisk youtuber, som er kjent for de morsomme musikk miksene sine, hvor han selv prøver seg på å rappe i et par av dem. Han har også mange Challenges med andre youtubere, blant annet de andre jeg har linket til nedenfor. Jeg har ikke fulgt han så lenge, men liker videoene hans veldig godt. Han er veldig morsom og har maaaasse selvironi.
Victoria Magrath / Inthefrow, er en 26 år gammel britisk livsstil og skjønnhetsblogger og vlogger. For det første følger jeg henne fordi hun er så utrooolig søt! I tillegg er hun veldig morsom, og veldig flink til å sminke seg. Hun legger ut favoritter når det kommer til sminke, hudpleie, klær og sko, og deler mange av sine beste tips innen sminke.
Thatcherjoe/Joe sugg er uten tvil favoritt youtubern min! Han er så utrooolig morsom, herregud. Jeg kan se på han hele dagen(derfor er det et pluss at han er så kjekk, heheh). Han er en 24 år gammel briter, som de fleste jeg følger på youtube. Han legger ut videoer av han og kompisene som drar rundt i verden på ferier, mange tags og Challenges, osv. Han er nok aller best kjent for prank videoene sine, hvor han skremmer og lurer kompisene sine på alle mulige måter, mens han filmer det. Jeg ler og ler, og det er så gøy og ha noe slikt å se på , og ikke baaare disse sminke vloggerne. Han er helt utrolig ernergisk og morsom, at har du ikke sett videoene hans, burde du gjøre det nå. Han har også skrevet en bok, og laget en film sammen med romkameraten sin, Caspar Lee.
Caspar Lee, er en Britisk - Sør afrikansk youtuber. Han er 21 år gammel og bor sammen med Joe Sugg. Han har en veldig lik youtube kanal som romkameraten sin, Joe, og de har sin egen greie hvor de gjør pranks på hverandre og legger det ut på youtube. Caspar har en slags rolle på youtube, hvor han er ganske "dum", noe som er syyykt morsomt. Han legger ut mange utfordringer og tags med kjendiser, og andre youtbere også.
Niomi Smart, er nok en britisk youtuber, haha. Jeg ELSKER britere, som dere kanskje skjønner. Hun er en 24 år gammel livsstil og skjønnhetsblogger/vlogger, og legger ut mange kostholdstips, vegetaroppskrifter, sminkeblogger, og treningsvideoer. Hun er også i en del Challenge videoer med mange av de andre youtuberne over og under her, og var for eksempel sammen med Marcus Butler lenge. De har de morsomste og søteste videoene sammen. Jeg liker kanalen til Niomi veldig godt, fordi hun er så ekte, søt og inspirerende.
Oli white, er en 21 år gammel britisk youtuber og tv personlighet, som er kjent for sine komedie videoer. Han lager mange videoer sammen med Joe Sugg og Caspar Lee, og har en populær "serie" på kanalen sin, hvor han legger ut masse videoer med lillebroren sin. Jeg liker Oli White veldig godt, fordi han virker så utrolig søt og omtenksom, noe som gjør han til et veldig lett offer i prankvideone til Caspar og Joe, og fordi han er veldig morsom.

Alfie Deyes/Pointlessblog er en 22 år gammel britisk youtuber og forfatter. Han legger ut daglige videoer av ting han driver med, livet med kjæresten sin(Zoella), osv. Han legger mest ut challengevideoer, litt gamingvideoer, og slikt med andre youtubere. Veldig morsom!

Zoe Sugg/ Zoella, er en 25 år gammel britisk beauty og livsstil blogger/vlogger, og forfatter. Hun er søsteren til Joe Sugg, og kjæresten til Alfie Deyes, som jeg har linket til over. Hun er så utrolig søt og ekte. Hun deler en del om sin angst og sitt liv, men legger ut mest sminke og skjønnhestvideoer. Hun har også mange Challenge videoer med broren, kjæresten og vennene sine. Hun har sitt eget skjønnhetsmerke, "Zoella beauty", som vi får se en del til i videoene også. jeg liker henne så godt rett og slett fordi hun virker så ekte og ærlig, tuller og "driter seg ut" mye, og har en veldig variert og fin youtube kanal.


Det var alle åtte! Hva synes dere om et slikt innlegg? Jeg tenkte det kunne være litt morsomt for dere som liker å følge slike på youtube. Håper dere likte det i hvert fall, og om dere vil ha flere slike er det bare å si ifra. Jeg burde absolutt ha lagt meg for lengst, men måå bare se ferdig "Grease live", nå som Vanessa Hudgens er med. Det er heldigvis ferdig straks, haha. Goood natt alle sammen!
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt