hits

Hva som gir meg motivasjon til å trene (Kickstarte det nye året)

Hallo dere!

I samarbeid med Rabble, tenkte jeg å fortelle litt om hvordan jeg liker å kickstarte det nye året, og da vil jeg gå inn på det med treningsmotivasjon. Det er jo et tema som er veldig aktuelt i begynnelsen av et nytt år. Jeg er ikke den typen som tenker "Fy søren, i år, da skal jeg ha sixpack, tigh gap, og stille i bikinifitness". Men jeg tenker at jeg skal gjøre det jeg kan for å trives med meg selv, både psykisk og fysisk. I tillegg liker jeg jo å holde meg i aktivitet. De siste to-tre åra har jeg slite med å bli veldig fort utmatta, og ikke orket å lee så mye på meg. Da svinger vekta veldig, og såklart trivselen også. Jeg trives når jeg er aktiv, og når jeg kan få ut litt energi. I tillegg kan jeg binge watche friends med god samvittighet etterpå, hehe neida...Joda. Jeg skriver jo en del om psykisk helse, og har lagt mer fokus på hvordan jeg tar vare på meg selv innenfra, her på bloggen. Men jeg har også skrevet et par innlegg om trenings inspo, hvordan jeg trener om vinteren, og hva jeg gjør for å ta vare på meg selv, tidligere. Det er en stund siden jeg har blogga om hva som gir meg motivasjon til å trene, så da tenkte jeg å gjøre det nå.

Motivasjons bilder/sitater - Jeg blir ikke inspirert av Instagram bilder med forvrengte positurer og 1000 filter, eller "Thinspo" og "Fitspo" bilder. Da drar jeg bare meg selv ned i et sort hull. Jeg blir inspirert av bilder når det kommer til yoga og hva slags stillinger andre klarer, og jeg blir inspirert av bilder med quotes på, og sitater generelt. Slik som denne" Dont't try to be perfect, just try to be better than you were yesterday".

En ny dag - Såklart jeg blir inspirert til å ta tak i usunne uvaner, og få til livsstilendringer i begynnelsen av et nytt år. Men det blir jeg av en ny måned, en ny uke, og en ny dag også. Det er faktisk ikke en selvfølge at vi får oppleve en ny måned, så da må man gripe hver eneste dag til å gjøre en endring man føler man trenger.

♥ Min mentale helse - Kropp og hode henger åpenbart sammen,men folk glemmer hvor mye det ene påvirker det andre. Jeg prøver å lytte til hodet mitt, og se an på humøret mitt. Da blir jeg inspirert til å komme i gang med en yoga økt, eller dra ut på en liten joggetur.

♥ Videoer - Jeg blir veldig motivert av videoer på Youtube. Jeg blir ofte inspirert til å prøve nye treningsmetoder, og jeg pusher meg ekstra, fordi jeg vil vare hele videoen. Jeg har delt mine favoritt trenings videoer og hvem jeg følger på youtube, tidligere. Dere finner disse type innleggene i kategorien "Helse og velvære".

♥ Nye trenings klær - Klærne kan ha en del å si på motivasjonen. Om skoa og klærne du bruker er vonde å ha på, frister det kanskje ikke å trene heller. Men om du har komfortable klær og sko, og de kanskje ser bra ut også, kan det hjelpe veldig. Jeg er ikke så opptatt av hvordan ting ser ut, men jeg vet jeg blir motivert av myke, gode, fargerike treningsklær. Jeg pleier å kjøpe treningsklærne mine i en H&M butikk, på Sportamore sin nettside, eller Nelly.com. Min absolutte favoritt side, er Nelly. Der får man god kvalitet til en rimelig pris. Jeg kikka litt ista og fant noen favoritter, jeg har linket til nedenfor. Om dere bestiller via Rabble, finner dere mange bra kampanjer og rabattkoder, så det ville jeg ha utnyttet.

1 HER / 2 HER/ 3 HER/ 4 HER/ 5 HER


Dette er en av måtene jeg kickstarter det nye året på. Hvordan gjør du det, og hva gir deg motivasjon til å trene? Ha en super onsdag videre dere!

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii

Mine innkjøp fra Black Week

Nå nærmer det seg Black Friday, og butikkene har tatt av og kjørt på med Black Week. Hvor mye en sparer på dette, kan man jo lure på, men jeg som ikke shopper så ofte, og som tenkte å kjøpe ny concealer og nye koster, fikk godt utbytte av det. Siden jeg trang påfyll på sminka før alt av jule selskap, ventet jeg til Black week. Om du også har noen julegaver eller ting du trenger, kan du jo kanskje utnytte de flotte tilbuda som er nå? Jeg kjøpte en del julegaver på Black Friday ifjor, og det er veldig kjekt. Om du synes det er vanskelig å ha oversikt over alle tilbudene som er, og hvor du burde leite, anbefaler jeg dere å sjekke ut Rabble sin hjemmeside. De inspirerte meg til dette innlegget, for når en først skal benytte seg av tilbud, er det greit å ha litt oversikt. På denne siden finner du nemlig alt av tilbud og rabattkoder du vil trenge, istedenfor å surfe rundt på alle mulige sider for å finne noe som passer deg. Veldig kjekt! Det burde dere absolutt benytte dere av! Det kommer ut alt av rabattkoder og kampanjer fra 19-27 november her, så følg med.  Nedenfor kan dere se hva jeg kapra meg på Black Week. Noe av det blir nok julegaver tenker jeg men... Eller ikke? Haha...

 

Alt av dette kjøpte jeg på tilbud på Blivakker, og er veldig fornøyd sålangt. Jeg skal vise det bedre på youtube også tenkte jeg. Jeg har ikke kjøpt sminke siden i sommer, fordi jeg prøver å kun kjøpe det jeg har gått tom for, så jeg sparte faktisk litt penger på dette. Så om dere trenger noe nytt nå, anbefaler jeg Rabble.

Har dere benytta dere av tilbudene enda?

- Janne

Gratis prøveperiode på Viaplay og Storytel!

Hallo dere!

Som dere vet, ser jeg en del på serier på fritiden min. Jeg har både Netflix og Viaplay, men jeg har tipset dere mest om serier på Netflix. Rabble inspirerte meg til å blogge om min favoritt serie på Viaplay. Jeg hadde en gratis prøve periode på 30 dager, for en stund siden, og fant ut at dette var verdt pengene. Det er jo ikke alt som finnes på Netflix, så jeg ser på en del filmer her. En serie jeg har blitt veldig glad i å se på Viaplay, som ikke finnes på Netflix, er serien "Nashville", og den tenkte jeg å fortelle dere litt om nå, nok en gang, hehe.

Nashville er en serie om to artister, som kjemper om å holde ryktet sitt og karrieren sin gående. To helt forskjellige artister i helt forskjellige aldre, som ikke går noe særlig overens, må slå seg sammen for å bevare karrierene sine. Ekteskapsproblemer, barn, foreldre med rusproblemer, og innpåslitne ekser gjør ikke artistlivet enklere. Som offentlige personer må de tåle mye, og de må jobbe hardt for å bevare ryktet sitt. I tillegg følger man yngre artister som prøver å starte en karriere. Serien foregår i Nashville, og man får høre utrolig fin country musikk gjennom hele serien. En kjempe spennende og bra serie, som setter så mange følelser i meg. Rikke og jeg snakker om denne serien hele tiden, og hører på mange av de fine sangene på Spotify, hver gang vi kjører bil sammen, hehe.

Høres den ikke bra ut? Om du vil ha en gratis prøve måned på Viaplay, kan du trykke deg inn HER. Du vil ikke angre, tehe. Om du er den typen som er mer glad i bøker enn serier, kan du også få en gratis prøveperiode på Storytel, om du trykker HER. Det skal ihvertfall jeg benytte meg av for å si det sånn. Eeelsker at Rabble har slike kampanjer, yay!


Håper det går fint med så mange serietips fra meg, haha. Kjekt på en lørdag vel? Har dere sett Nashville før? Kanskje dere har noe annet å anbefale på Viaplay, eller feks på Storytel, så tar jeg det veldig godt imot, tihi. Nå er det klart for hyttetur her. Måtte dere ha en super lørdag videre ♥

- Janne

Mine beste tips til en sunn og aktiv høst

Hei dere! Som noen av dere kanskje husker, har jeg laget et innlegg om hvordan man kan holde treningsmotivasjonen oppe om vinteren, og et innlegg om hvordan jeg trener om sommeren. Jeg har også kommet med flere trening og kostholdsrelaterte innlegg tidligere, men det er en stund siden. Det er ingen hemmelighet at jeg er dårlig til å holde på rutiner, og om høsten er jeg ekstra fæl til å finne frem Netflix og sjokoladen. I samarbeid med Rabble, skal jeg prøve å skrape sammen noen tips og punkter, som ihvertfall inspirerer meg til å lee på stumpen, og som gjør det lettere for meg å få i meg mer sunt, og hvordan jeg holder meg aktiv.

(Bilder fra weheartit)

Når det gjelder kostholdet mitt, svinger det veldig ettersom hvordan humøret mitt er, men også omvendt. Om jeg spiser masse dritt (godteri, fastfood, bakevarer), i lengda, føler jeg meg også dritt. Det er helt fint å kose seg, men det er denne trøstespisinga som blir usunn. Får jeg i meg smoothies, knekkebrød, egg eller annet godt jeg ser på som sunt, og som kroppen min har godt av, føler jeg meg bedre, og da frister det ikke å stappe i meg søtsaker på samme måten. Det samme gjelder om jeg er inne i gode treningsrutiner. Om jeg har hatt en hard treningsøkt, frister det mer å få i seg noe som er bra for meg, enn masse sukker og dritt. Kanskje det er sånn for deg også? Jeg er veldig dårlig til å få i meg brød, og det er blant annet sånn jeg blir mett. Er jeg ikke mett, småspiser jeg mye mer. For meg funker det bedre å spise lite og ofte. En stor smoothie med masse grønnsaker, bær og næring og kanskje noe annet inntil, noen knekkebrød bare to -tre timer etterpå, eller baguetter jeg steker i ovnen. Det er nok viktig å finne en balanse. Det som funker for deg, og ikke være helt nazi.

Det viktigste er å holde seg sunn og frisk. Mitt beste tips er å starte mandagen på en måte du liker, og som motiverer deg, for da legger du et bedre grunnlag for resten av uka. Start med en liten treningsøkt, så er det mer sannsynlig at du dropper sjokolade kake restene fra helga, og kanskje til og med trener litt dagen etterpå også. Det er slikt jeg blir motivert av. Jeg blir motivert til å trene når jeg spiser noe som er bra for meg, og omvendt. Jeg blir motivert av nye treningsklær, youtube videoer, weheartit, og når jeg merker fremskritt på yogaen min. Jeg tenkte først jeg kunne dele oppskriften på to av mine favoritt smoothier for øyeblikket:

Spinat smoothie:

Man trenger ikke å bare bruke bær og frukt i smoothies for at den skal bli god. Grønnsaker funker også fint. Tilsetter man noe syrlig, blir den også enda bedre, og ikke bare den typiske grønnsaks smaken flere ikke liker.

♥ Spinat blader i ønsket mengde

♥ Banan

♥ Kokos melk/ soya melk

♥ Sitron

Jordbær og blåbær smoothie:

En blanding er helt perfekt for meg som elsker blåbær og jordbær. Jeg liker også best å bruke frosne bær, men ferske bær er også godt å tilsette. Prøv deg frem. Det er flere spekulasjoner på om hvor sunt smoothie egentlig er. Men så lenge jeg holder meg mett, og får i meg nok næring, er jeg fornøyd. Et balansert kosthold er viktig. Du burde jo ikke bare leve på smoothies.

♥ Ønsket mengde blåbær, entet frosne, ferske eller begge deler.

♥ Ønsket menge jordbær.

♥ Kokos melk/ Soya melk /juice.

♥ Banan.

♥ Eventuelle frø som chia eller lignende.

Hvordan jeg liker å holde meg aktiv:

Det er lettere å holde seg aktiv, om man gjør noe man liker. Om man tenker at "åh, jeg skulle ha trent litt", blir det ikke noe gøy. Selv elsker jeg jo å gjøre yoga, og gå på tur. Da er det plutselig gøy å trene, fordi man får fysisk aktivitet via noe man faktisk liker å gjøre. Her er mine favoritt måter å trene på:

♥ Skogstur/topptur

♥ Korte, effektive økter med kettlebells

♥ Yoga

♥ Løping (jeg løper mest på elipsemaskin)

(Bilder fra weheartit)

Om du trenger noe mer for å bli mer motivert til en sunn og aktiv høst, anbefales jeg å klikke den inn på Gymgrossisten via denne linken. Bestiller du via Rabble, får du nemlig mange supre rabatter. Gymgrossisten har alt du trenger til trening, så klikk deg inn!

Jeg håper at disse tipsa hjalp littegrann. Ha en fin dag videre!


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

Hva som har hjulpet meg å holde meg unna selvskading

Denne uka ble jeg utfordra av Rabble til å vise dere den virkelige meg. Jeg føler egentlig jeg prøver å gjøre det hele tiden, så godt jeg kan. Men visse ting prøver jeg å holde for meg selv, og jeg har blitt veldig forsiktig med hva jeg deler og ikke. Likevel er jeg ganske åpen av meg, for jeg prøver å være ekte på både godt og vondt. For meg er det ikke inspirerende å lese blogger med KUN masse deilig sunn mat, slanke kropper, hvite lyse bilder, og innlegg hvor 90 % av bildene er fra weheartit. Jeg liker at de byr på seg selv. At de deler sminkefrie bilder, valker, dobbelthaker, tryner full av is, men også treningstips, og andre tips til å komme ut av en dårlig sirkel. Jeg liker en blogger som tørr å by på seg selv og går litt langt for å hjelpe andre gjennom tøffe ting. DET ser jeg på som inspirerende. Jeg vil være sånn. En periode ble det bare litt for mye, men jeg tar utfordringen. Mitt bidrag er et innlegg om tips til å stoppe med selvskading.

Jeg har slite med selvskading periodevis siden jeg var 15 år gammel. Det har kommet i flere varianter, men den mest brukte er kutting/risping. Jeg har måtte sydd, og det har tidevis vært alvorlige kutt. Uansett hvor dypt det blir eller ikke når man kutter seg, er det alvorlig, fordi det er en alvorlig tankegang. Det å slite så mye med seg selv, tanken om seg selv, og det å sette ord på følelsene sine, at man "velger" å skade seg selv. Jeg kjenner til og med folk som har skada seg selv så mye at de har måtte transplantert hud fra andre steder på kroppen sin. Det er helt forferdelig.

Etter jeg måtte sy, har jeg nesten ikke kutta meg, fordi jeg har prøvd å sett for meg det ansiktsuttrykket mamma hadde da hun satt ved siden av meg hos legevakta, og måtte se dattra bli lappa sammen fordi hun ikke likte seg selv. Jeg tenkte også på hvordan pappa så ut da jeg gikk inn på rommet deres full av blod og han prøvde å trykke det sammen og stoppe blødninga.Fortvila foreldre som lurte på hva de hadde gjort galt (abslutt ingenting, men de klandrer seg selv uansett hva vi vil si) Det var hjerteskjærende og jeg forsto ikke hvor vondt det var for andre å se. Men jeg har også bagatelisert det litt nå etterpå, at det ikke gjør noe siden det ikke var så dypt at jeg måtte sy, og jeg har følt meg bra når jeg har fått vondt påå kroppen min, istedenfor inni. Det er ofte derfor folk kutter seg. Men mest av alt har det vært mangel på impulskontroll i anfalla mine. MEN NÅ!! Nå har jeg klart å latt vær å skade meg selv i hele 2017, og nå skal jeg komme med mine tips og erfaringer, til hvordan jeg til nå har klart å latt vær. 

♥ Hvorfor - Når du føler deg ok, skriv ned hvorfor du kutter deg. Gjør du det for å straffe deg selv, eller er det mangel på impulskontroll? Skriv ned fordeler og ulemper ved å kutte seg. Føler du deg egentlig bedre? Er det noe annet du kan gjøre for å føle deg bedre? Husk på hvor uutrolig masse energi du bruker på å skjule kutta dine for folk, du blir mest sannsynlig mer usikker når folk ser arra dine, ooog du får jo mange stygge arr. I tillegg fortjener du virkelig ikke den smerten, hverken utenpå eller inni. Jeg forstår det er "enklere" å påføre det på kroppen din, så du slipper å takle det, men det gjør faktisk ingenting bedre.

♥ Finn distraksjoner - Finn noe som distraherer deg, får deg på andre tanker, noe du kan gjøre når du kjenner du begynner å bli urolig. For meg er det yoga, maling, bøker, eller serier. Om jeg ikke klarer å snakke med noen, eller jeg ikke klarer å kontrollere følelsene mine og får et anfall får jeg selvskadings trang, og da sier jeg til de som er rundt meg at jeg trenger en kald klut. Da forstår de at jeg har trang til å kutte meg, og hjelper meg med å ta en iskald klut rundt håndleddet mitt, hvor det "klør" og da roer det meg ned. Den kalde kluten svir litt, og det hjelper å vite at jeg sto opp for meg selv og turte å be om hjelp. De hjelper også å få meg til å forstå hva som skjedde med meg nå, og hvorfor det skjedde, så jeg kan roe meg og være mer føre var de neste dagene.

♥ Dagbok - Skriv ned i en dagbok hva som fikk deg til å kutte deg. Er det en fast ting som trigger deg? Er det noe eller noen du burde holde deg unna? Hjelper det å tømme deg til noen, eller til dagboka de, høre tankene dine høyt, lese de? Kanskje du får åpna øynene dine? Skriving og prating er virkelig terapi.

♥ Viljestyrken din - Jeg har ikke følt at jeg har hatt så mye viljestyrke. Men så sa Vibeke til meg: Husk på alt du har vært igjennom, husk på alt du har klart når du møter på nye utfordringer og finn frem styrken din som har hjulpet deg så langt. De ordene har hjulpet meg å stå på med treninga mi, og det har hjulpet meg med å tenke at "Fy søren, jeg har klart meg fem måneder uten selvskading, kutter jeg meg igjen nå fortsetter jeg bare. Dette her klarer jeg". Finn frem viljestyrken jeg vet du har! Du er her jo enda, og det er ikke flaks, det er fordi du er sterk. Ta en dag av gangen, og tenk hva du kan gjøre for deg selv IDAG! Ikke si "Jeg skal aldri kutte meg igjen", si " Idag skal jeg finne noe å være glad for, noe som kan hjelpe meg neste gang jeg får trang, idag skal bli bra, og jeg skal legge grunnlaget for en bra i morgen".

 

Jeg håper dette innlegget kan hjelpe dere. Det er bare å skrive til meg om det er noe. Vær snille med dere selv og hverandre. Takk for at dere stikker innom, og takk til Rabble som inspirerte til å skrive dette innlegget! Sammen er vi sterke ♥

- Janne

- Janne

 

Mine favoritt vårjakker

Nå er det vår, og de tykke vinterjakkene kan bli lagt på hylla. Været varierer litt om våren, så noen litt tykke vårjakker er likevel kjekt å ha fremme. Ifjor kjøpte jeg en del jakker på tilbud. Noen av de kjøpte jeg på høsten, så de gleder jeg meg til å bruke mye nå i vår. Jeg kjøpte fire tynne jakker, og to litt tykkere denim jakker. Den dyreste kosta 400 kroner tror jeg, ellers kostet de andre rundt hundrelappen. Kvaliteten varierer såklart. To av de kjøpte jeg på ebay, to fra Nelly, og to fra Asos. Den ene har blitt en stooor favoritt! Jeg vet jeg alltid skriver om Nelly.com, og jeg burde kanskje skrive om en av de andre 400 nettbutikkene til Rabble, men det er min soleklare favoritt, og det er der de fleste klærne mine er fra, så da faller det mest naturlig for meg. Jeg har faktisk aldri skrevet noe særlig om jakkene jeg har derifra, så da tenkte jeg å gjøre det nå.

Den blå og den røde jakka er fra Nelly.com og de er sååå fine. Jeg liker at de er så tynne, så jeg bare kan slenge de over meg når jeg skal ut på byen, eller ikke være ute så alt for seint på kvelden. I tillegg fresher de opp antrekket en del med de sterke fargene. Den burgunder røde har jeg brukt veldig mye, og har fått masse komplimanger for den. Jeg kjøpte den på tilbud, og kvaliteten er veldig bra. Det har gått helt fint å vaske den, og lommene har ikke gått i stykker sånn som de ofte gjør på andre slike jakker. Den kan du finne HER. Den blå kan du finne HER.


Det som er så bra med Nelly.com og som gjør at det har blitt min favoritt, er at du kan finne klær til alle typer kropper, og alle typer stiler. De har samla kule klær til alle anledninger fra forskjellige merker, og passer de flestes lommebøker. Jeg har kjøpt både sko, undertøy, kjoler, jakker, topper osv der. Jeg synes størelser kan være litt vanskelig der inne, fordi det varierer så veldig, derfor kjøper jeg stort sett klærne en størelse større, men det går fint.


Den sorte er fra Ebay, og denim jakka er fra Asos. Disse tre er uten tvil favorittene. Men jeg anbefaler dere å sjekke ut Nelly sitt utvalg av vårjakker, eller andre flotte antrekk til feks 17 mai, som er rett rundt hjørnet nå. Husk å gripe den flotte muligheten ved å bestille via Rabble, da får dere sååå mange gode rabattkoder! Jeg skal klikke meg inn å finne noen flotte bikinier nå, hihi. Hva med dere da, hvor finner dere deres favoritter?
 

YOUTUBE: Janneskogli
INSTAGRAM: Janneskoglii
FACEBOOK: Myonlinediaryy

Min siste vlog på vlogkanalen min HER

Mine must haves i vår

Hallo dere! Har dagen vært fin? Jeg har fått stryke av alt untatt èn ting på lista mi, så jeg er veldig fornøyd. Rikke og jeg fikk brukt noen kroner for mye på 20 kroners marked på lokalbutikken her også. Da kjøper man jammen meg masse av ting man liker, som man faktisk hadde latt vær å spist om det hadde vært full pris, så veldig lurt er det nok ikke. Men jeg er fornøyd, og har skrevet navnet mitt på alle de hellige sjokoladeplatene i kjøleskapet (sånn er det å bo med søsken som er like glad i sjokolade som deg selv), hahaha....  Det siste punktet på lista mi var å lage et vår inspirert must haves innlegg, i samarbeid med Rabble, og det passet meg veldig fint, for jeg har rydda plass i klesskapet mitt idag, og har plass til et par skatter. Disse er på ønskelista mi nå:

Nelly  har alltid vært en sikker vinner for meg, og jeg finner alltid noe som passer meg og min stil. Problemet mitt, er kolleksjonene ofte blir mer og mer lettkledde, og det er ikke helt min greie. Men gi meg noe med litt vid søm, blonder og blomster, så er jeg fornøyd. Jeg har en del freshe jakker fra ifjor, så det jeg trenger i år er kjoler, shortser og lekre topper, gjerne noen med nakne skuldre. 

Aurora Playsuit

Sugar dress (skater dress) i fargen Champagne

Summer frill topp

Big city playsuit

 

  

Fold shorts

Frill hot pants

Essi shorts

Jeg har ikke bestilt meg klær på lenge, men neste gang skal jeg garantert klikke med meg et disse hjem, og om dere er fristet til å gjøre det samme, anbefaler jeg dere å gjøre det via Rabble.no. Da finner dere mange bra rabattkoder på dine favoritt nettbutikker. Det synes ihvertfall jeg kommer veldig godt med! Nå skal jeg redigere en video Rikke og jeg Filma, fordi jeg ikke ble fornøyd med den jeg skulle lagt ut igår. Vel, videoen var grei, men jeg så ikke ut som meg, haha.. Håper denne blir bedre. So tell me, hva er deres absolutte must haves i garderoben deres i vår?

Et tema jeg engasjerer meg veldig for

Hallo, og gooooooooood søndag igjen dere. I samarbeid med Rabble skal jeg skrive litt om et tema som jeg engasjerer meg veldig for, og det passa jo fint at jeg fikk en veldig gyldig grunn til å fremme et spesielt tema, nå som jeg akkurat har skrevet et sinna innlegg om en overfladisk bloggværden, haha. Temaet jeg skal ta opp idag er organdonasjon. Teamet har alltid vært aktuelt for vår familie. Grand onkelen min måtte få lunge transplantasjon, og levde lenge på en tynn tråd med kampen for livet. Jeg var jo ikke mye med han, men jeg var veldig nær oldemor, og dette var noe hun bekymret seg veldig for. Spesielt siden hun allerede hadde mistet to av tre barn hun satte til værden. Heldigvis rakk hun å se sønnen sin ble frisk igjen etter mange år, før hun døde. Endelig så oldemor avslappa ut. Det var det som fikk meg til å innse hvor viktig dette er. Det var først etter hun døde jeg begynte å gjøre mitt for organdonasjon. Jeg skulle ønske jeg gjorde noe før det, sånn at hun fikk se det, men jeg gjorde ihvertfall noe. Så i 2015 trykka jeg meg inn på organdonasjon.no og så om det var et sted jeg kunne melde meg på en stand. Det var ingen i nærheten, så jeg søkte om å holde min egen. Jeg avtalte å møte grandonkelen min for å lære mer, og han sa ja til å bli med å holde stand på Stathelle. En dame som selv hadde transplantert, ringte meg å spurte om hun kunne være med på min stand. Vi var altså seks personer fra 17-60 år som stilte opp og holdt stand for organdonasjon. Det sjokkerte meg å høre hvor få som faktisk visste hva det gikk ut på, og halvparten trodde vi skulle ta organa deres NÅ, noe som ikke stemmer. Det er så enkelt som å si til dine nærmeste at du vil være donor når du dør. Altså om du dør i en ulykke og organa dine er friske, kan familien din si ifra til sykehuset at du vil donere de bort til noen som trenger de. Det er jo så enkelt. Man trenger de jo ikke når man er død, og selv etter du er død kan du redde liv!! Du kan også få en grønn liten lapp på siden deres, eller hos helsesøster å ha i lommeboken din. Her er et innlegg jeg skreiv i 2015: 

"En av de som skal stille på min stand i morgen er  49 år gamle Ulrikke. For et halvt år siden ble Ulrikke endelig lever transplantert, etter å ha vært syk i femten år, tenk, da var jeg kun fire år gammel. Tenk å være syk så lenge. Ulrikke fortalte meg historien sin med et smil om munnen, og da hun fortalte meg at hun plutselig våknet opp en dag, og var blind på det ene øyet, spurte jeg henne hvordan hun kunne smile. «Alle skal dø en gang, men man kan ikke dø hver dag». Denne setningen traff meg virkelig! I stedet for å være trist over alt hun hadde gått igjennom, er hun så takknemlig over hvor mye hun har kommet seg igjennom. Hele dama var bare helt fantastisk, og så inspirerende. Før ulrikke ble levertransplantert, hadde hun en ekstrem og uutholdelig kløe over hele kroppen sin, og var hun aktiv, eller gjorde så og så mye husarbeid, var hun utmattet i flere dager etterpå. Med en gang hun ble til seg selv igjen, etter operasjonen, stoppet kløen hun hadde lidd av så forferdelig lenge. Kløingen er borte, og nå er Ulrikke frisk! Hun kan gjøre husarbeid uten å måtte ligge på sofaen i dagevis etterpå, hun kan gå lange turer med hundene sine hun er så glad i, og hun kan stille opp for den 12 år gamle sønnen sin like mye som hun ønsker. Alt dette takket være en ny lever(og et positivt sinn). Jeg liker så godt å møte slike mennesker, og kafebesøket vårt gikk veldig fort. Jeg har aldri vært i tvil om at jeg vil være organdonor, men etter denne samtalen med Ulrikke, fikk jeg bekreftet at valget mitt var riktig".


Dette er Ulrikke, som jeg har fått tillatelse om å legge ut bildet av på bloggen min før, så jeg satser på det går fint, hehe.
 


Jeg har skrevet om dette før, men gjør det igjen fordi det er så utrolig viktig, men også fordi Rabble oppfordra til å skrive om noe som engasjerte meg, fordi de skal donere penger til ulike formål, og da er det så viktig for meg å rope ut hvor fantastisk arbeidet de på organdonasjon.no gjør. Trykk deg inn HER og se hva du kan gjøre for å hjelpe, og gjerne les innlegget mitt HER, som er mer detaljert om hva organdonasjon er om det er behov for det. Viss ikke er det faktisk ikke mer avansert enn å si JA!

Hvilke formål støtter du?

Tips til å holde treningsmotivasjonen oppe i vinter #2

Halloo dere! Tidligere i år lagde jeg et innlegg med fem tips til å holde treningsmotivasjonen oppe i vinter, og jeg tenkte jeg skulle komme med en part 2. Bortsett fra at i dette innlegget, skal jeg utfylle alt mye mer. Her får du tips til hvordan du kan holde motivasjonen oppe, hva du kan trene, og hvor du kan kjøpe ulike ting. Part 1 kan dere lese HER.

Det kan hjelpe veldig på treningsmotivasjonen at det kommer et nytt år, men etterhvert som ukene og månedene går, kan treningslysten fort dabbe av litt. Det har ihvertfall jeg følt mye på tidligere. Man vil så gjerne bli fit, og få den "perfekte" sommerkroppen, hva nå enn det er, men så kommer hverdager og realiteten og slår oss i trynet. Jeg har enn så lenge klart å holde treninga mi gående, så nå skal jeg dele favoritt øvelser, og mine tips med dere. Mange av de har dere kanskje hørt om før også, men håper det kan hjelpe!
♥ Sett deg realistiske mål - Ja, det har vi hørt før. Men hva pokker vil realistiske mål si? Vel.. Om du blir sliten av å gå til postkassa, haddde jeg kanskje ikke ville ha satt meg som mål å gå til Gaustatoppen med det første. Da ville det realistiske kanskje vært å prøve og gå til postkassa hver dag, eller kanskje en liten runde rundt i nabolaget hver dag. For meg ble det å være i fysisk aktivitet hver dag på en eller annen måte, og når jeg klarte å løpe litt lenger eller løfte litt tyngre en dag, ble det morsommere å presse seg litt ekstra.

♥ Kjøp inn litt hjemme utstyr - Dørstokkmila kan føles lang, og om du ikke har råd til å melde deg inn på et treningssenter, eller er en av de som mener du ikke har tid, kan dette alternativet være bra. Da er utstyret rett ved deg, så du har faktisk ikke noen unnskyldninger. I tillegg burde du faktisk ha tid til å sette av så lite som et kvarter til en halvtime av dagen din, på å trene litt. Har du ikke det, lever du ingen særlig sunn eller avslappende livsstil.. Begynn med en treningsmatte, kanskje en kettlebell eller noen løsvekter. Du trenger ikke bruke en formye. Det er så mye man kan gjøre hjemme. Søk deg rundt på nettet, det finnes sååå mange muligheter på youtube.

♥ Skaff deg en trenings partner - Noen klarer bare ikke å pushe seg selv og trene på egenhånd. Slik var jeg da jeg gikk på treningsenter. Jeg måtte ha noen med meg, viss ikke turte jeg ikke. Etterhvert var det veldig få av mine treningsvenner som klarte å forplikte seg, så jeg dukka ikke opp jeg heller. Jeg angrer ikke på at jeg slutta, fordi jeg klarer å presse meg selv mye bedre hjemme, men noen dager kan det være veldig vanskelig. Da hjelper det veldig med en pappa, søster eller venn som pusher deg og får deg med ut på en liten løpetur, eller en liten runde styrketrening. Viss treningssenter er din greie, er det et supert sted å få med en partner på. Da blir treninga ofte mye mer effektiv og morsom.

♥ Ta bilder av deg selv - Tenk på hva målet ditt er. Skriv det opp. Forplikt deg. Som sagt, sett deg realistiske mål. Vil du gå ned et par kilo, så ikke tenk "det må skje på et par uker", men tenk på hva som skal til for at kroppen din skal greie det. Vil du bli sterkere eller raskere? Skriv det ned. Ta bilder av deg selv på mobilen din og legg de i en hemmelig mappe. Fullfør de aktivitetene du har satt deg som mål å gjennomføre, og ta nye bilder hver uke. Etter hvert vil du se forskjell, og det er såå gøy.

♥ Kast badevekten - Jeg blir bare sinna og lei meg om jeg skal veie meg, fordi jeg forventer å gå ned så fort. For meg er det mye mer effektivt med bilde metoden. Muskler veier mer enn fett, og man vil ofte gå litt opp når man begynner å trene ordentlig igjen, spesielt styrke. Da hjelper det meg mye bedre å se endringene på bildene, at jeg har blitt strammere eller smalere, enn å se på badevekten at jeg kanskje har gått opp et par kilo istedenfor ned, når det rett og slett bare kan være muskler.

♥ Meld deg på challenges - Ulike trenings challenges som squats, situps eller yoga får motivasjonen veldig opp. Har du fullført fem dager er det mer sannsynlig at du vil fullføre fem til enn at du vil slutte, når du er så nære målet. Gruppetimer er også fantastisk bra om det er noe for deg.Tips til øvelser og aktiviteter:

♥ Planken - Ulike metoder med planken, feks med en kettlebell er utrolig effektivt. Det er tungt, forbrenner masse kalorier og får svetten til å renne. Du kan finne supre fremgangsmåter i en liten videosnutt HER.

♥  Squats - Jeg ser fort resultater på rumpa mi, og når en ser resultater et sted, vil en gjerne se det andre steder også. HER finner du en super liten snutt på squtas og trening generelt på rumpa, med kettlebells.

♥ Intervaller - Om du ikke har tid til en lang treningsøkt, kan du ta intervaller i trappa, en litt brakk bakke, eller en kort runde i nabolaget. Super effektivt. Korte intense treningsøkter kan være vel så bra!

♥ Yoga - Jeg vet, jeg vet; Jeg og denne yogaen. Men det er så fantastisk for kropp og sjel. Det styrker kroppen din og får deg til å føle deg så bra både psykisk og fysisk. Jeg anbefaler yoga with Adriene på youtube HER.

♥ Dans - Du trenger ikke være så rytmisk av deg heller, det er ihvertfall ikke jeg, men fy så gøy. Rikke og jeg øvde på shuffeling på fredag. Det så forferdelig dumt ut, men fy så gøy, og ikke minst slitsomt, haha.


En liten spilleliste jeg hører på for tiden.


Tips til treningsutstyr hjemme - og hvor du kan kjøpe de:

♥ Trådløst headset - Siden jeg fikk teste ut Vibeke sitt headsett, ble jeg helt forelska i det og ønska meg et makent ett til bursdagen. Så snille som mamma og pappa er, kjøpte de et til meg, og jeg elsker det. Jeg har aldri likt å trent med ørepropper eller headset før, fordi jeg har irritert meg så over den dumme ledningen, men de her i merket "Marshall", er trådløse, og såå kjekke. De har fantastisk god lyd, og man slipper å bli sliten i ørene av å bruke de over tid. Veldig kjekt når en løper, trener styrke eller går tur. De kan blandt annet kjøpes på Euronics.

♥  Kettlebells - Jeg kjøpte meg en kettlebell, hansker, og annet fresht og fargerikt treningstøy på Sportamore, og det er så kjekt. Jeg føler meg mye mer effektiv når jeg har litt ordentlig trenings utstyr til hjelp. Ikke er det så dyrt heller, spesielt ikke om du klikker deg inn via Rabble, for da finner du noen skikkelig bra rabattkoder.

♥ Treningsmatte - Det er så lurt å skaffe seg en yogamatte/treningsmatte hvor man kan svette fra seg på, haha.

♥ Løsvekter - Om du ikke bare vil bruke din egen kroppsvekt eller bøker, er løsvekter en kjempegod idè.

♥ Elipsemaskin - Det er litt dyrt, men det er så verdt det. Vi har hatt vår i flere år, og den bruker jeg nå flere ganger i uka, nå som det er så glatt ute.

Sjekk ut Bodyfitness HER (la inn via Rabble så dere kan få fine rabattkoder, u welcome), og Extreme Fitness for å finne masse kjekt utstyr til både kosthold og trening.


Omg, armene mine her da, haha huff... Det hadde kanskje vært litt mer inspirerende om jeg var mer fit, men jeg har faktisk klart å stramma meg litt opp etter jul, og alle må jo starte ett sted. Jeg håper at disse tipsa gav dere litt motivasjon. God treningsmusikk, harde øvelser i ditt tempo, og freshe treningsklær via Rabble gjør susen. Det er ihvertfall dette som har hjulpet meg til nå, så får dere bare spørre om dere lurer på noe mer. Håper dere likte innlegget! Si meg, hva er deres tips til å holde treningsmotivasjonen oppe?

Dreaming of vacation

På denne tiden av året er det så mange som drar på ferie, og jeg er så misunnelig. Hadde det ikke vært for alle avtalene mine, og det faktum av at alle pengene mine skal gå til lappen og bil nå, hadde jeg også dratt den bleikfeite kroppen min til utlandet. Jeg har vært i noen få land, men kun i "syden" èn gang, og det var i Tyrkia. Jeg dro sammen med venninna mi Cathrine, som jeg egentlig ikke kjente så veeeeldig godt akkurat da, men vi kom veldig godt overens. Ingen av oss hadde dratt på ferie uten foreldrene våre før, og vi bestilte kun en knapp uke i forveien. Nødpass måtte vi også skaffe oss. Ikke veldig forberedt kan du si, haha.


 

Cathrine er mye mer selvstendig og flink til å ta avgjørelser, enn det jeg er, så hun fikk oss frem. I løpet av en uke i Tyrkia, rakk vi å bli stalka av en tyrker, bruke mye mer penger enn planlagt, bli innelåst på en do, bli fulle midt på dagen, knuse x antall glass, tilbringe late timer ved og i bassenget, spille strand volleyball, bli kjent med nye mennesker, bli satt av på feil steder på ukjente plasser, og vi ble bedre kjent med hverandre. I tillegg pierca jeg nesa for andre gang, og kom hjem igjen med en telefon regning på en like stor sum som flyturen, heh... Alt i alt ble det en veldig fin tur, og jeg skulle så gjerne blitt med henne til Thailand nå, ahh..


Jeg drømmer meg vekk, og lengter tilbake.. Hva med deg? Kanskje du også drømmer om det samme nå? Et lite tips fra meg til deg, er å klikke deg innom Hotels.com via Rabble . Der finnes det mange flotte tilbud og rabatter på hotelopphold over hele verden. Rabble har nemlig ikke bare oversikt over tilbud når det gjelder klær og smykker, men stort sett alt annet også. Et fantastisk flott hjelpemiddel må jeg si. Jeg blogga ikke om Tyrkia turen min i 2015, så nå fikk dere høre litt kort om den. Har dere en historie å fortelle meg fra en ferie dere har vært på? Jeg vil gjerne høre. Ønsker dere en super tirsdag videre ♥

En hyggelig overraskelse

God morgen ♥ Jeg håper dere har det fint i dag. Even og jeg hadde en veldig koselig kveld igår med Taco og Gilmore girls. Jeg begynte å gå ut for å jogge i mørket, men tryna etter et par meter, så jeg gikk inn igjen og gjorde litt yoga istedenfor. Kanskje likegreit, siden jeg nesten ikke hadde strøm igjen på telefonen, og Even sovna. Vi fikk ikke sove sammen hele natta denne gangen heller, men litt er bedre enn ingenting. Jeg håper han sov greit ihvertfall. Jeg vet ikke om jeg rekker å se han før jeg eventuelt drar hjem idag. Jeg har litt ting jeg må ordne opp i og få gjort hjemme, også har jeg jo dyr også. Flaks jeg var så produktiv igår. Jeg filma egentlig hele dagen, men jeg er ikke veldig glad i å se på meg selv for tiden, så det var for kleint å redigere, haha. Så istedenfor kleine bilder og videoer av meg, ville jeg vise frem det fine armbåndet jeg fikk i posten her om dagen. Jeg blogger litt for Rabble, og har vunnet gavekort eller små premier omtrent hver gang jeg har skrevet et innlegg for de. I tillegg får jeg så fine tilbakemeldinger fra søte Caroline fra Rabble, og det er såå gøy. Jeg fikk ikke frem hvor fint det egentlig var, men jeg er glad i det og synes det er ekstra fint siden jeg fikk det som en premie. Armbåndet er fra Nelly.com.

 Hva synes dere?

Kjærlighet til deg selv

Hallo dere, hvordan har dere det idag? Jeg håper dere har det fint. Det har blitt mye snakk om kjærlighet den siste uka, ikke her, men rundt forbi på nettet fordi det har vært valentines. Det er fint å feire kjærligheten, hurra for kjærlighet! I dette innlegget vil jeg også snakke om kjærlighet, men kjærligheten man har til seg selv, for det er minst like viktig. Kanskje viktigere. Jeg har slite med selvbildet mitt leeeeeeenge, noe mange opplever i løpet av livet sitt. Men den blir stadig litt bedre, derfor skal jeg komme med noen tips til å lære å elske seg selv, om ikke annet det å faktisk like seg selv.
♥ God snakk med deg selv - Man har fort for å si masse stygt om seg selv, hvor stygg man ser ut, at man ikke får til noe, men mens man likevel står foran speilet, kan man prøve å lete etter ting man liker istedenfor ting man missliker. "Idag ser håret mitt bra ut, det gjorde det vel egentlig igår også" "Magen min ser bra ut idag, jeg har jo vært flink til å trene, ja det har jeg jo, jeg er flink". Slike ting. Det hjelper!

♥ Le av deg selv - Le litt av deg selv om du driter deg ut. Før var det værdens undergang om jeg snubla i offentligheten, nå ler jeg høyest av alle sammen, slik at det blir mindre pinlig for både meg og de. Du trenger ikke mene det en gang, men det hjelper, så føles det ikke så ille likevel. Selvironi er viktig og veldig hjelpsomt.

♥ Vær aktiv - Jeg vet det høres rart ut, og at alle sier det, men fysisk aktivitet er helt avgjørende for en god helse. Om en bare kommer seg ut i så lite som ti minutter, når man aller helst bare vil grave seg ned og ikke vise seg offentlig, så er det bra nok. Ja vel så orka du ikke å dra i bursdag, på butikken, eller på joggetur, men du sto opp av senga selv om du aller helst ville bli liggende. Du fikk til noe, og alt du får til er bra nok. Finn en aktivitet du liker, noe som hjelper deg å få opp mestringsfølelsen og selvfølelsen din.
 

♥ Finn noe som gleder deg - Etter mitt siste selvmordsforsøk, fikk jeg beskjed om å skrive ned grunner til å leve, og ting jeg kunne gjøre når jeg ville dø. Noe jeg synes virka så på trynet fordi pillene fortsatt var i kroppen min, men jeg gjorde det, og det hjalp. Jeg skreiv ned maling, og det å gjøre noe kreativt generelt, løpe, gå på tur og ta bilder, gjøre yoga, meditere, lese bøker, og slike ting. Så når jeg føler meg dritt tyr jeg til de aktivitene som får meg til å føle meg bra, og da blir jeg fornøyd med meg selv, fordi jeg gjorde noe bra for meg selv.

♥ Skriv ned positive ting om deg selv - Skriv ned ting du liker ved deg selv hver dag, eller annenhver dag. Det kan være èn ting, eller kanskje du finner flere? Det kan være forferdelig vanskelig, så ikke bli sinna på deg selv om du ikke finner noe. Klarer du ikke å komme på noe, kan du få noen andre til å skrive ned noe, så kan du ta frem det arket/lappene en dag du føler deg nedfor. Jeg har laget slike lapper til venner, som de har i en boks og finner frem når ting ikke er like greit. Da kan de finne flere positive ting om seg selv, og kanskje de klarer å se det selv også? 


 

Jeg håper denne lille lista kan hjelpe dere. Jeg trang den selv idag. Jeg klarer ikke være med andre for tiden fordi jeg har vanskelig med å holde ut med meg selv, så da må jeg begynne med det først. Klarer jeg å være snill med meg selv resten av denne måneden, skal jeg unne meg en liten ting fra Nelly (via Rabble selvfølgelig), kanskje du skal gjøre det samme? Nå skal jeg ta meg en løpetur og et langt bad. Ta godt vare på dere selv idag. Love u so much ♥

 

//Min siste video på youtube HER//

Mål for januar 2017

Hallo! Nå er det på tide å fokusere litt på 2017 her på bloggen. Jeg er så gira og klar for det nye året her, og håper det varer litt lenger enn èn uke, haha. Jeg skal prøve å ikke sette for store krav til meg selv, for jeg har alltid så store forventinger til hva jeg skal prestere, og rekke å gjøre. Her kommer noen få mål jeg har for januar. Noen har jeg hatt før, men som jeg skal fortsette med til jeg klarer de.


♥ Være litt aktiv vær dag - Jeg har ikke disse store måla og planene om en heftig sommerkropp og deeet fitness året som mange andre har. Jeg skal bare prøve å få tvunget meg selv ut i frisk luft hver dag, og få lea meg så masse som mulig. Da føler jeg meg så mye bedre psykisk også.

♥ Ta teorien for fjerde gang - U heard me... Hahaha. To feil unna forrige gang. MÅÅ klare det nå, herregud. Tørr ikke ringe kjøreskolen før jeg har klart den.

♥ Skrive mer - Jeg prøver å skrive ned alt mulig. Fra alt jeg har gjort, spist og brukt penger på, til mål jeg har osv. Det hjelper meg så mye! Det er bare det og få gjort det.

♥ Lese - Jeg skal prøve å lese ut minst to bøker til! Terapi til tusen.

Knalle på - Jeg skal kjøre på med de avtalene jeg har i ukene, og kun fokusere på det og lappen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli friskere. Det pleier jeg jo å gjøre, men jeg må bare prøve å ikke miste motet.

♥ Null selvskading - Enough said

♥ Fullføre - Jeg skal fullføre yoga revolution utfordringen jeg har meldt meg på, og squat challengen.

♥ Ikke få i meg så masse sukker - Rett og slett fordi resten av maten blir fucka, og det er så lite kroppen min tåler etter jeg tok galleblæra. Også fordi jeg vil tenke mer på hva jeg føler meg bra av(ikke bare på hvordan jeg vil se ut), og vise meg selv at jeg kan klare det. Jeg pleier ikke spise så mye godteri fra før, men det er bare noe jeg vil prøve på, hihi.

Det var både store og små mål for januar. Mange typiske mål de fleste har i januar, som mest sannsynlig ryker etter en måned, haha. Men jeg skal ikke være for streng med meg selv, derfor har jeg satt meg en flere del-mål, og håper det vil gjøre det lettere. Januar, du skal bli bra!! Dette innlegget ble skrevet i samarbeid med Rabble, som forresten er en helt super side å bruke når det gjelder å finne de beste nyttårssalgene. For eksempel på Nelly.com. Klikk deg inn for å kapre noen skatter du ikke kunne unne deg før jul, men som du egentlig trenger. Det lønner seg nok nå.

Hvilke mål har du for januar? Husk å ta godt vare på deg selv ♥

 

Black weekend and Cyber monday

Heihei! Det er lørdag, og Black Friday er over, meeeen, det betyr ikke at salga har gitt seg. Nå har noen butikker dratt det så langt at de har en black weekend. Vanligvis liker jeg ikke å oppfordre dere til å shoppe helt i vilska, og kjøpepress er ikke noe jeg driver med, men nå nærmer det seg jo jul. Da slipper man liksom ikke unna uansett. Men om man shopper via Rabble, kan man slippe veldig billig unna. Der kan man enkelt finne de beste Black weekend kampanjene. Jeg har ikke kjøpt noe særlig til meg selv denne gangen, men har absolutt utnyttet disse tilbudene til julegave shoppingen. Du trenger ikke shoppe bare fordi det er billig, men tenk så deilig å slippe unna med noen hundrelapper.  Jeg har en del familie, både min og Even sin, så når jeg scrolla litt på Rabble, fant jeg noen supre tilbud på blandt annet Nelly.com. Der finnes det så mye fint og kjekt.

 

Her er en liten oversikt over noen rabatter. Du kan finne flere rabatter og flotte tilbud på Rabble.no. Vil også minne på at det er Cyber monday til mandag. Så tilbudene fortsetter med andre ord. Jeg vet det er mange som synes det er stressende med alle disse reklamene, men synes egentlig det er veldig kjekt også, for det er så sykt mye man trenger nå før jul. Da setter ihvertfall jeg stor pris på å slippe litt billigere unna. Det finnes noe for alle på disse forskjellige sidene, og jeg kan nå krysse av halvparten av julegavene. Endelig! Deilig å kunne dele opp litt på lønningene, og ikke måtte bruke hele desember lønninga si på julegaver, når en faktisk kan få det litt unna nå de siste dagene i november. Er dere ikke enige? Jeg håper dette innlegget kan hjelpe dere litt med juleshoppingen, så må dere ha en super lørdag videre. Jeg er glad i dere ♥

Julegavetips

Hallo! Jeg håper alle har en fin søndag, og at dere har gjort ekstra stas på fedrene deres idag. Eller kanskje en annen viktig person i livet deres. Vi pleier alltid å bomme på hvilken søndag det er farsdag, viss ikke skulle jeg ha kommet med noen fine tips til farsdagsgaver, denne uken. Det er jo litt for seint nå, så da tenkte jeg å komme med litt julegavetips istedet. Om dere husker innlegget jeg skreiv forrige søndag, om Rabble, nevnte jeg at dette er en fantastisk side(og app) for smartere shopping. Spesielt nå som det nærmer seg juletider. Man får rabatter på mange ulike flotte sider, og nå tenkte jeg å tipse dere om noen av dem. Jeg vet ihvertfall at jeg selv setter pris på slike tips nå før jul. Da slår det ikke akkurat feil å slippe billigere unna. Eller hva? I tillegg kan det jo være så forferdelig vanskelig å vite hva man kan kjøpe. Derfor har jeg gått inn på Rabble.no og klikket meg inn på noen av mine favoritt nettsider, og samlet opp noen julegavetips for dere. Håper det kan hjelpe.

 

Her har jeg valgt ut noen av mine favoritter fra Ellos, som kan passe til både søster, kjæreste, mamma og bestemor. Det er for øyeblikket mange flotte rabatter her inne. Så det er absolutt verdt en titt. // Beautyboks HER, Putetrekk HER, Veske HER, Deksel HER, Pysjamas HER, Ole Henriksen serum HER, Skjerf HER, Brazilian keratin smooth HER, Adventlysestak HER.

For å gjøre det enklere å lete etter julegaver, har Rabble laget en egen kategori for julegavetips, som litt inspirasjon til oss. Der er alle de beste julegavetipsene samlet. Den anbefalses å sjekke ut. Om du følger godt med i denne kategorien, vil det dukke opp mange flotte kampanjer her fremover mot jul.

Her har jeg plukket ut noen favoritter fra Kitchn. Jeg har god erfaring med juleshoppingen min herfra, ettersom det finnes noe til alle her. Utrolig mye kjekt!

Julekopper HER, To go cup i stål, HER, Smørsmeltersett HER, Champagne glass HER, Julegløgg HER, Slikkepott i Marius mønster HER, Kalenderlys HER, Kakestrø HER, Pastamaker HER.


Klikk på bildet for å komme til Rabble sin hjemmeside. Vil du lese de andre innlegga jeg har skrevet for Rabble, kan du finne de i kategorien min "Rabble", her på bloggen.


Jeg håper disse julegavetipsene kan hjelpe dere. Bare å rope ut om dere vil ha flere. Nå holder jeg på og trekke ut vinneren av konkurransen min. Hvem vinneren blir, får dere vite senere i kveld, så stay tuned! Hva gjør dere idag da dere? Håper dere får en super søndag videre ihvertfall ♥

Fantastiske rabatter til juleshoppingen - Rabble appen

Hallo, og god tirsdag ♥ Gjett hvem som vekte meg idag tidlig da? Jo, idag kom Balder hoppende opp i senga, og slikka nesa mi helt våt. Det blir ikke tid til å bruke lang tid på å våkne fremover nei, haha. Han har roa seg litt for å slappe av nå, så imens lurer jeg meg til å drikke litt kaffe, og surfe rundt på nettet etter litt julegaver. Jeg har nylig oppdaget Rabble.no, som er et slags samlingssted for inspirasjon, smart shopping og rabattkoder på nettet. Nettsiden er i tillegg superfin.  Dette er virkelig en nettside jeg skal benytte meg av, når jeg skal shoppe julegaver fremover. De har nylig lansert en app til Iphone også, som du kan finne i Appstore. Du får de aller beste kampanjene og rabattene rett til telefonen, og det er fantastiske kampanjer der som kun gjelder i appen. Ah, hadde jeg hatt iphone skulle jeg ha lastet den ned, men heldigvis kommer den til android telefoner veldig snart.

Man får utrolig bra rabatter via Rabble, og jeg skulle ønske jeg hadde brukt denne siden, da jeg gikk berserk på Nelly.com for litt siden. For nå får man nemlig opp til 70% rabatt på salgsvarer hos Nelly. Det spørs om jeg ikke må kjøpe noen av klærne som søstrene mine allerede har stjålet avr meg, slik at jeg får mine i fred, haha. Det er bra rabatter på sider som Ellos, Viaplay, lekmer, bubbleroom, osv. Gjett hvem som skal klikke seg innom bubbleroom for å kapre en fin julekjole? Åh, jeg er alt for svak for sånne tilbud, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er veldig flott at det finnes en slik side, slik at vi kan bli mer oppdaterte på tilbud og rabatter. Det kan fort bli litt dyrt å handle på nettet, fordi en klikker med seg en del mer enn det en ville gjort i vanlig butikk. Det er det sikkert mange som kjenner seg igjen i kan jeg tenke meg, haha. Kanskje det ikke hjelper på å redusere shoppingen, men det blir ihvertfall billigere, hihi.

Slik ser nettsiden ut. Veldig oversiktlig og fin. Man finner også veldig enkelt de ulike sidene det finnes rabatter på. Kjør på dere, sjekk ut Rabble og last ned appen! Kanskje noen av dere har gjort det allerede? Nå skal jeg ut på tur med mamma og Balder. Håper jeg får tatt noen fine bilder av han til dere senere. Han har ikke helt tålmodighet til det enda skjønner dere, haha. Måtte dere få en super tirsdag ♥

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt