The little details - Innkjøp

Hallo! Nå har jeg begynt på dette innlegget så mange ganger at jeg ikke vet hvordan jeg skal starte det. Først kødda jeg til matte leksene til Rikke (prøvde jo å hjelpe da men), deretter ringte Even, og til slutt måtte jeg løpe etter kanina som stakk av. MEN nå sitter jeg her igjen da, haha.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg kjøpte igår. Jeg har begynt å like små, enkle smykker til antrekka mine. Før gikk jeg med så mange farger og crazy mønstre på klærne mine (sitter for øyeblikket i en genser med kirsebær print og pompomer på eller hva det nå enn heter, tho), hele tiden, og da passa det seg ikke med så masse smykker. Men nå som jeg har roa meg litt på farger og mønstre, synes jeg det kan være veldig fint å pynte litt opp med smykker. Jeg hadde en periode hvor jeg brukte hatter en del, for å skjule det korte håret mitt, eller crazy plassert extensions som ikke passa meg i det hele tatt, men nå ser jeg tilbake på de bildene og blir veldig flau. Likevel kjøpte jeg meg en hatt, så vi får se nå da. Rikke sin reaksjon var "Åå, har du kjøpt six pence, så kult". Jeg vet ikke hva det kalles jeg, men det høres ikke så kult ut når hun kalte det six pence. Bruker i det hele tatt jenter det? Kanskje dette er jenteversjonen. Liker det godt på gutter hvertfall! Uansett..Jeg har sett en del av favoritt Instagrammerne mine bruke slike hatter, og jeg synes det ser så classy og kult ut. Det fresher opp anntrekket veldig. Eller hva tenker dere?

 

Jeg får se hva jeg får brukt den til, synes værtfall den så veldig stilig ut(eller kanskje litt som en korps hatt). Gjerne kom med forslag til hvordan jeg kan style opp antrekka mine i forhold til denne hatten, tihi. Tenkte det var på tide med noe litt mote relatert her inne igjen også. Nå får jeg lee litt på meg, før rumpa mi sovner her, herregud.

Hva slags stil foretrekker dere?

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Nytt til høstgarderoben

                                                                                                                                                                                  // Dette innlegget inneholder annonselenker

Hallo, og god søndag ♥ Det er kjølig og grått ute idag, og det har faktisk kommet snø ned i deler av kommunnen. Heldigvis har det ikke kommet hit helt enda, ettersom alt ikke er helt klart ute i hagen. Kaninene må bli flyttet til et varmere sted, blant annet. Det må bli gjort idag. Til da, skal jeg få rydda ferdig i skapene på rommet mitt, og få gjort unna litt skriving og pugging. Jeg sluntra unna litt igår, så jeg må bli ferdig med det idag, før del tre av kurset kommer på epost i morgen. Før jeg satt meg ned med skrivinga, fikk jeg lurt Rikke til og stå modell for meg med de nye klærne mine først. Jeg fikk en pakke fra Nelly på fredag, men før jeg rakk å prøve alt, stakk Vibeke av med en av genserne mine, så jeg ble dette innlegget satt på vent, haha. Jeg skulle liksom kjøpe min egen gode hettegenser for å slippe å stjele hennes(og kjæresten hennes sine, heh sært), men da stakk hun avgårde med min. Karma... Nå har jeg ihvertfall fått samla klærne mine igjen, så da tenkte jeg å tipse dere om alt det fine som har kommet på Nelly nå. Det passet ihvertfall meg helt ypperlig at det har kommet så mange fine høstklær nå.
 

La oss bare prate om hvor sykt fin Rikke er. Drømme utseendet! Lace up body fra Nelly HER.

Denne var så syyykt god. Det var denne Vibeke stakk av med btw. Jeg fant den desverre ikke igjen på Nelly nå, men den kommer nok igjen.

Funnelneck blouse HER.

Her ble hun lei, som dere kanskje ser, så resten av klærne får dere heller se i antrekk poster, haha. Jeg kjøpte en del i hvit og grå denne gangen, ettersom jeg har blått hår nå. Jeg kjøpte også klær som var litt vel stramme, som mål i å trene meg inn i de. Et vanskelig, men fint mål. Har dere oppgradert høstgarderoben enda?

Fem gensere under 300 kroner

Hei dere ♥ Det er ikke så ofte jeg deler moterelaterte ting, annet enn outfits. Jeg er interessert i mote, og vet at flere av dere også er det. Derfor har jeg satt sammen en liten collage, som inneholder fem gensere til under 300 kroner. Jeg fikk inspirasjonen til dette, fra Nelly.com, og alle klærne er hentet derifra. Jeg eeelsker tykke og gode strikke gensere nå om høsten, og har plukket ut mine topp fem favoritter, som jeg tenkte å dele med dere. Det gikk en del i grått og rosa her denne gangen. Jeg føler ikke rosa er den typiske høst fargen, men disse var så freshe og fine. I tillegg er jeg svak for høy halsede gensere for tiden.

 

Cardigan fra Only HER, Funnelneck blouse fra Vero Moda HER, Rollneck pologenser fra First and I HER,
Vishare knit top fra Vila HER, Collage genser dusty pink fra NLY Trend HER, Long slit cardigan fra Only HER


Min absolutte favoritt må nok bli den øverste Cardiganen, og det spørs om ikke jeg må klikke meg den hjem nå. Hva synes dere? Fant dere en favoritt? Bare å rope ut om dere liker slike innlegg, og eventuelt vil ha flere av samme typen. Ha en fin dag!
 

The little red one

Good morgen ♥ Nok en tidlig morgen her hos kjæresten. Jeg får ikke sove igjen etter at Even har dratt på jobb, så jeg har vært våken i et par timer allerede. Det blir en ganske lang dag alene her, men det er jo alltids noe jeg kan gjøre. Jeg skal på sykehuset igjen neste uke, så jeg får bruke dagen idag på og få blogga mye, hehe. Jeg vil prøve og få jogga litt idag, også, det er jo så nydelig en natur her. Når Even kommer hjem fra jobb, skal vi ut å spise med familien hans, så det blir veldig koselig. Igår besto dagen kun av en hel haug med møter, så jeg tenkte egentlig bare å vise dere den nye veska mi, haha. Hvordan starter man i det hele tatt et innlegg, der man vil vise noe moterelatert? Gjerne lær meg,haha.

 

Jeg fant den på "Glitter" forrige uke, og ble såå forelska i den. Den var så fin at jeg bare måtte ha den i sort også. Det var heldigvis salg på hele butikken. Synes fargen var så utrolig fin nå som høsten kommer.Jeg får komme meg ut i frisk luft, og det anbefaler jeg dere også til å gjøre, det er så deilig(og viktig). Hva gjør dere idag? Noen andre som er fan av slike små vesker?

Nytt fra Asos

Hallo alle sammen, og gooooood torsdag! Har dere det fint idag? Jeg har det veldig fint, for jeg har nemlig lest igjennom kommentarfeltet mitt idag, og det gjør meg så uendelig glad. Tusen takk for så fine tilbakemeldinger på de siste innlegga mine, dere er jammen meg gode. Det gjør meg så motivert til å blogge også, så gjerne fortsett med det, hihihi.

Idag skulle jeg jo egentlig bli med Even til Notodden, da hun skulle levere sykemeldingen sin til sjefen sin. Men jeg våknet så seint, at jeg ikke hadde rukket det, så han dro alene. Jeg bor jo 45 minutter unna han igjen, så måtte ha stressa så voldsomt. Jeg skulle jo bare bli med for å hente noen klær uansett, men han tok de med for meg, så snill som han er. Istedet ble jeg med mamma og Rikke til Stathelle, slik at jeg fikk dusja litt i leiligheten. Fy søren så deilig det var å få dusja igjen, haha. Det er nesten to uker siden jeg fikk dusja i ordentlig dusj. Har jo måttet dusja ute i ferskvann, nå som badet er under oppusning. Tror ikke jeg har dusja så lenge før altså, haha. Så lang tid som Mamma og Rikke brukte, rakk jeg å både gjøre yoga og dusje før de kom tilbake igjen, så halve dagen gikk jo uansett. Men det var verdt det. Da jeg kom hjem henta jeg en pakke fra Asos, på posten, som jeg tenkte å vise dere. Jeg er sååå fornøyd!

 

 Lace caps HER

Shorts HER

Unicorn socks HER

Fast food socks HER


Jeg kjøpte også denne helt perfekte buksa her, som desverre ikke passa. Det var så vanskelige størrelser der. Den er i størelse 30, som jeg tror er en s/m? Søstra mi prøvde den på, men det var ikke helt hennes stil. Jeg selger den om noen er interesserte. Den kostet 500 og er kun prøvd på. Jeg sender den til deg helt gratis isåfall. Så bortsett fra det faktum at den var for liten, var den perfekt, haha. Elsket det vintage preget den hadde. Jeg hadde aldri handla på Asos før, men synes de har så masse fint i min stil der. Frakta var helt vanvittig dyr da, men trooor det var verdt det, haha. Hva synes dere? Har dere tips til sider med klær i denne stilen? Har dere noen nylige Asos kjøp, vil jeg gjerne se de forresten! Håper dere har hatt en super torsdag så langt, så snakkes vi senere.

Plants are friends(ebay innkjøp)

Hei dere!

For en liten stund siden brøyt jeg nyttårsforsettet mitt om å ikke kjøpe klær i år. Jeg prøver å tenke mer over hva jeg kjøper, om jeg virkelig trenger det, osv. I tillegg er det mye bedre for miljøet å kjøpe brukt. Men da jeg kom over denne fine t-skjorta på ebay, klarte jeg ikke la være... Hallo, den fine t-skjorta til hundrelappen?! Jeg får trøste meg med at jeg i det minste har blitt flinkere når det gjelder kles shopping. Det eneste av nye klær jeg har kjøpt i år, er treningstøy (og undertøy selvølgelig), og det vil jeg ikke kjøpe brukt. Har man brukt treningstøy mye, blir svettelukten ofte sittende igjen og sånt også. Det var litt forskjellige ting jeg trengte, som jeg tenkte jeg kunne kjøpe fra Ebay, men hadde aldri gjort det før, så ville prøve med bare litt først. Da fikk jeg se hvordan kvaliteten og slikt var. Jeg ble veldig fornøyd, og kommer garantert til å bruke ebay mer fremover.Bare se på den, var den ikke søøøøt? Jeg tenkte jeg skulle prøve å blogge litt mer om klær og mote igjen, men har glemt litt hvordan man gjør det, så beklager for et litt halveis innlegg. Jeg prøver alltid å jobbe mye med innlegga mine, men hva annet kan man egentlig skrive om en t-skjorte? Hehe. Foresten. hva er best å bruke av Ebay og Wish? Har hørt mye bra om det også, og kunne tenke meg å prøve wish neste gang jeg trenger noe. Har dere noe å anbefale fra ebay, eller har egne innlegg om ebay, vil jeg gjerne sjekke det ut.

Idag er jeg ute i sola og nyter, håper dere også er det(etter dere har lest bloggen min,hehehe). Ha en super fredag alle sammen!

 

Et år uten klær..

...I hvert fall uten nye klær, haha. 2015 må ha vært året jeg brukte halvparten av inntekten min på klær. Før jeg rakk så mye som å prøve de jeg kjøpte, kjøpte jeg nye igjen. Jeg hadde nettopp klipt av meg alt håret, og hadde et stort behov for å føle meg bra på andre måter. En ganske god unnskyldning for å kjøpe nye klær, men ikke særlig økonomisk, og heller ikke miljøvennlig. Jeg har aldri hatt muligheten til å kunne velge og vrake helt i vilska, og synes det var så gøy når jeg endelig hadde muligheten til å "fråtse litt". Jeg forsto fort at det ikke hjalp stort med slike materialistiske ting over tid for å føle meg bedre, og jeg fikk faktisk veldig dårlig samvittighet. Det endte med at jeg la ut halvparten av klærne mine ut for salg. Da folk kom for å hente klærne, hadde jeg ikke samvittighet til å ta imot penger heller, så der satt jeg uten både klær og penger, hahaha.

Jeg har alltid likt gamle klær veldig godt. De har et spesielt preg over seg, gjerne med en god historie bak seg, og i tillegg er det ikke klær alle andre også går med, og det liker jeg. For å få tak i disse gamle klærne måtte jeg lete og rote på besteforeldrene mines loft, og dra til små lokale brukt butikker/vintagebutikker/loppemarkeder, osv. Jeg kan bruke timevis på slike steder. På den måten endte jeg opp med gode historier, unike plagg, og en lommebok som ikke fikk gjennomgå for mye, og best av alt: Det var miljøvennlig. Jeg fikk enda mer inspirasjon da jeg fikk låne en bok av søskenbarnet mitt, Stine, om Jenny Skavlans sy om tips. Jeg var ikke særlig flink til å sy, og prøvde heller med klipp og lim, noe som stylet dem opp, men begrenset mulighetene en del. Da jeg spurte bestemoren min for noen dager siden, om hun kunne lære meg å sy, en gang for alle, fikk jeg et grimase jeg ikke visste fantes. Jeg tror hun strevde med å tolke om jeg tullet eller ikke. Det har seg nemlig slik at jeg kaaaanskje muligens kan være litt utålmodig... Alle mulige mennesker har prøvd å lært meg å sy før, og gitt opp, haha. Men da var jeg jo yngre. Hvem barneskole elev orker å sitte å sy, når man kan gjøre... hva som helst annet? Jeg er eldre og tenker annerledes, og i år har jeg bestemt meg for å ikke kjøpe et eneste NYTT klesplagg. Med det mener jeg at jeg kun skal kjøpe gjenbruk(bortsett fra undertøy og treningstøy, sokker og slikt), og heller sy om plaggene til noe nytt jeg kan like. På den måten får jeg litt mer å gjøre, og gjør i tillegg noe fint for miljøet vårt. Hva synes dere om det? Er dette noe dere også kunne tenke dere å prøve ut? Innrøm det, vi bruker litt vel mye penger og ressurser på klær i dag, gjør vi ikke? Noe jeg synes er helt unødvendig, og jeg blir så utrolig imponert, og for ikke å glemme inspirert, av de som kun går for gjenbruk.

 Nelly faves

Hei dere!

Nå nærmer det seg sommeren med stormskritt, og er dere som meg kaster dere på dere de tynneste klærne så fort sola titter frem. *Evig optimist*. Noen ganger er vi kanskje litt vel utålmodige og hopper over hele våren.. De siste månedene har jeg nesten kun handlet klærne mine fra Nelly.com, og jeg har funnet så utrolig mange fine vårklær der. Jeg liker å shoppe på Nelly nettopp fordi de har en egen stil over klærne sine som man ikke finner overalt, og det liker jeg. I tillegg er det ganske billig også, som er perfekt for en shopping elsker på budsjett, som meg. Det eneste negative er at det er alt for fort gjort å gå berserk der... Jeg tenkte å dele noen av mine vårfavoritter fra Nelly. Håper det faller i smak!

 

Vijuppi Maxi dress // Pullover // Perfect match lipstick  //Maison scotch hat

 

Off shoulder printed dress // Elvira lace blouse // Easy New singlet top

Såå mange freshe og fine farger, og også så mye lyst og fint. Jeg elsker den typiske festivalstilen med hatter, store solbriller, rosa lepper og blonder, og alt dette har de jo på Nelly. Jeg fikk nettopp en stor pakke fylt med lekkert vår sjæsj fra denne nettbutikken, som må bli den siste på en stund, for nå er klesskapet mitt stapp fult. *Luksusproblemer*.. Nå, hva synes dere, fant dere en favoritt?

 

Skirt-o-holic

Hver eneste gang jeg har vært på shopping de siste månedene, uansett hva jeg har kommet for å handle, har jeg kommet hjem med ett eller flere skjørt. Før hadde jeg kun et par skjørt i skapet, nå har jeg nærmere tjue i alle slags farger, fasonger og mønster. Jeg har blitt så glad i skjørt, nettopp fordi det er så enkelt og fint. Det gjør så mye med et antrekk. Det har gått så langt at jeg ikke klarer å bruke olabukser lenger, da føler jeg meg så utrolig dassete, hahaha. Jeg har nesten blitt litt fisefin.... Neida, men dere er vel enige i at det er fint? Bare seeeee....

 

Skjørt 1 - New yorker// Skjørt 2 - Nelly.com// Skjørt tre - Cubus// Skjørt fire - Styleconnection. no

Skjørt 1 - New yorker// Skjørt 2 - Cubus// Skjørt tre - Cubus// Skjørt fire - Styleconnection.no

Dette var åtte av mine favoritt skjørt. Jeg hadde planlagt å ta bilder av skjørta mine i dag, men så kom jeg på at kamera stativet mitt ligger hos Even, på Nordagutu. Derfor måtte jeg ringe en av vennene mine, som selvfølgelig stilte opp til blogg krisa mi, hahaha herregud. Jeg har jammen meg snille og tålmodige venner. Det var ingen som forsto hvorfor i alle dager jeg skulle blogge om skjørta mine, men ey, dette er jo en blogg om meg og ting som betyr mye for meg, og skjørta mine ligger veldig høyt oppe på lista, haha. Hva synes dere da,fant dere et favoritt skjørt her? Er noen av leserne mine like store skjørt-elskere som meg eller? Da vil jeg gjerne vite hvor dere liker å kjøpe dem, hihi. Som dere ser, kjøper jeg mine overalt. Da vet dere det! Fortell meg gjerne om dere liker slike innlegg, det er jo tross alt dere som skal lese, og jeg liker å blogge om alt mulig, så dere bestemmer...

Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017 » Juli 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits