hits

Måneden som var: Januar 2018

Hallo og god mandag! Jeg tenkte å starte uka på bloggen med et lite oppsummeringsinnlegg. Hver måned de siste to åra, har jeg oppsummert månedens som var, og siden januar øyeblikkelig er over, tenkte jeg å likegodt gjøre det nå.

 

Craving: Frosne jordbær og druer, haha. Og sjokolade selvfølgelig, men det har gått maaaasse frosne jordbær.

 

Utfordring: Hmmm.. At alt har gått i stykker, haha. Brillene mine, og pc laderen min, midt i en innlevering. Jeg kjøpte meg nye briller, men må fortsatt skaffe meg en lader, sånn at alle andre får pc'ne sine i fred, haha. Så har det jo vært utfordrende med skole.

Flause: Hmmm, hva er det denne gangen da? Jeg kommer sikkert på det senere, for jeg driter meg ut hele tiden, haha. 

 

Sang: A woman like you - Lee Brice. Fantastisk fin sang.

Høydepunkt: Å begynne med historie!! Det er sååå gøy! Har også hatt mange fine stunder med Even i leiligheten, dagen jeg hadde med mimmim og bestefar på hytta, og at jeg har vært der mer generelt. Jeg har hatt koselige besøk i leiligheten også. Tormod spiste middag og så på film med Even og meg her en dag, og Rikke sov her i natt. Masse egentlig, hehe. 

 

Serie: Det må bli "Grace and Frankie" altså. Den er så utrolig morsom.

 

Beste bok:  "Den lille Kafeen i kabul". Den kommer det en bok anbefaling på nå snart, kanskje til og med i kveld, så følg med my fellow book geeks, tihi.

 

Favoritt produkt: 

Disse uten tvil! De har reddet huden min denne måneden. De er også i et innlegg hvor jeg snakket om alle mine favoritt produkter fra 2017, HER, om du vil se.

 

Tidsfordriv: I januar har jeg deltatt på en yoga challenge på youtube, som varer i 30 dager. Den er ferdig nå til onsdag, og det har vært så gøy, lærerikt, og ikke minst deilig for kroppen. Jeg har også vært en del ute i naturen og frisk luft denne måneden, og fokusert så masse som mulig på skole arbeid.

 

Sitat: T-skjorta mi sier alt:

 
Januar har vært bra, og det er mange gode ting jeg skal ta med meg inn i februar. Nå håper jeg bare den evige lange hodepinen min slipper snart, sånn at jeg kan konsentrere meg bedre. Hva med dere, hva har dere gjort i januar? Ha en super mandag!
 
- Janne

Instagram: Janneskoglii
Youtube: Janneskogli

 

Måneden som var: November 2017

Hallo!

Det er litt tidlig, men jeg tenkte å komme med månedens oppsummerings innlegg, "Måneden som var: November". Såå mye kommer nok ikke til å skje de neste dagene heller, så jeg gjør det likegodt nå, tihi.

 

Craving: Jule nisse skum, uten tvil.

 

Utfordring: Søøøvn.. Snorking og knirkende seng,og det å havne på sofaen fordi jeg ikke får sove.

 

Høydepunkt: Bestefar sin 70 årsdag. For en fantastisk dag!


Meg og søskenbarna mine, Martine og Stine hos Mimmim og bestefar for ca 19- 20 år siden, wow nå hørtes vi gamle ut.

Flause: Jeg bare glemmer ting hele tiden nå, fordi jeg er så trøtt. Ingen morsom flause, haha..

 

Sang: Youth - Daughter. Å, den er fantastisk. Den er gammel, men den går ikke ut på dato!

 

Favoritt produkt: Vel, nå har jeg akkurat fått denne, men jeg eeelsker den nye lipglossen min fra Blivakker.

 

Kino: " A bad moms christmas", fy søren så morsom!

 

Serie: "The 100". Jeg har snakket om den i den nye youtube videoen min "Oktober og november favoritter", HER. Skipp til slutten så forklarer Vibeke og jeg veldig grundig hva den handler om. Denserien er sååå bra!

 

Beste bok:  "Mysteriet i Merey close"

 

Tidsfordriv: Jeg har deltat på en del yoga timer på yoga studioet like ved der jeg bor nå, og det har vært sååå gøy. Jeg skal kjøpe et halvt års kort etter jul, og gleder meg veldig. Det har gjort det mye lettere å være her borte når Even ikke er hjemme og jeg ikke har noe annet jeg må gjøre. Jeg elsker jo å gjøre yoga også, og har lært såå mye. Har gått rundt støl hele tiden nå, haha.

 

Sitat: "People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do" ? Apple Computers

Hvordan har deres november vært? Nå gleder jeg meg bare såååå til desember!
- Janne

Måneden som var: Oktober 2017

Hallo dere! Nå som det er første november, tenkte jeg å bli ferdig med oktober, og ha en liten oppsummering på måneden som var, slik jeg pleier. Håper det går fint, tihi.

 

Craving: Sjokolade is, kakao, egentlig alt med sjokolade i.

Utfordring: Flytte hjemmefra.

Høydepunkt: Å få bedre kontakt med søskenbarnet mitt og bli kjent med sønnen hennes, og få vært mer med Even, osv.

Blogg: Har faktisk lest en på topplisten nå, Sofie Nilsen sin, HER. Veldig kreativ, ærlig og fin.

Favoritt produkt: Huff, jeg har ikke prøvd noen nye, så gjerne kom med et tips til et bra hudpleide produkt.

 

 

Flause: Hmm.. Jeg driter meg ut så ofte at jeg aner ikke, haha.

Sang: Åh mange! En favoritt er Youth - Daughter.

Kino: Ingen kino i oktober tror jeg, wow, that's first.

Serie: Stranger things og Atypical, uten tvil!! Dere måå se de. Stranger things er en skummel og genial serie, som skal foregå på 80 tallet. En lab gjør ekperimenter på barn, og en av de stikker av og havner hos en nerdete vennegjeng, som lærer henne å bli en av de. I tillegg blir barn slukt av monster. Atypical er om en 18 år gammel gutt med autisme, en fin serie der man lærer en del om diagnosen. Den er også veldig morsom. Begge finner dere på Netflix.

Beste bok: Jeg leser Charlie og sjokolade fabrikken. Den er så søt.

Tidsfordriv: Roadtrips, serier, yoga, jakt, og jeg har prøvd mange Halloween looks, og filma masse.

Sitat: "Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire".


Oktober var en evig karusell, så nå er jeg spent på november. Hva med dere, hadde dere en fin oktober?

- Janne

Måneden som var: September 2017

Hallo dere!

Håper dere hatt en fin første oktober så langt. Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering av måneden som var: September. Jeg har også lagt ut to vlogs på vlog kanalen min idag om flytte prosessen, om dere vil se det, HER. Okey, let's begin then!

 

Craving: Kakao! Åh, jeg har levd på kakao i det siste. Litt fordi jeg har så vondt i halsen, men det er så koselig å sitte under et pledd og drikke kakao.

 

Utfordring: Å pakke ned barnerommet mitt, for å flytte ut hjemmefra. Æææ...

Høydepunkt: Vel, det blir jo veldig bra også, å flytte ut med Even. Idag er den første natta der, så det har jo ikke skjedd enda. Men prosessen hittil har vært spennende, og i mellomtiden har jeg fått vært masse med familien og venner. Jeg har vært kjempe sosial. Jeg har tatt karuseller, spist masse sukkerspinn, vært på Vassendgutane konsert med venner, kjæresten og søstrene mine, vært på dyrsku'n, osv. Jeg har hatt det veldig fint.

Blogg: Hmm, jeg har ikke hatt tid til å lese noen blogger omtrent. Bare de samme gamle.

Favoritt produkt: Toneren min fra Exuviance, og bio oil. Perfekt for huden. Ellers har jeg elska å eksperimentere med sminka fra Coolstuff, og da har jeg jo måtte pleia huden min etterpå.

Flause: At jeg fikk parkeringsbot selv om jeg hadde billett, fordi den hadde snudd seg da jeg lukket døra, uten at jeg la merke til det. Skulle jo bare mangle det med de andre bøtene, haha..

Sang: Åh det er så mange nå. Men jeg liker spesielt Dusk til dawn av Sia og Zayn. Ellers kan dere finne listen over favoritt sangene mine for tiden, i et innlegg HER.

Kino: Jeg har vært på blandt annet Thelma, men den var forferdelig dårlig, haha.

Serie: Hmm, jeg har fått et "Friends" og "Gilmore girls" kick igjen. Jeg elsker å se slike serier om igjen. Ellers har jeg sett "The worst witch", på Netflix. Den er vel egnet for barn, men den var så søt, og den er en ny versjon av den jeg så da jeg var yngre (som jeg har nevnt tusen ganger nå, huff, haha).

Beste bok: Wow, jeg har ikke lest en eneste bok i september, herregud... Skjerpings. Må finne den roa til å lese igjen. Elsker jo det. Men nå som jeg kjører selv, får jeg ikke den tiden til å lese på bussen/toget..

Tidsfordriv: Roadtrips, Netflix, filmkvelder med Rikke og Espen, og pakking, hehe.

Sitat: "Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire".

Takk til alle som bidro til å gjøre september bra! Hvordan var deres september?

- Janne

Måneden som var: August 17

Jeg kan ikke tro at vi snart er i niende måned av 2017 allerede. Det gjør meg så redd og stressa. Men jeg er evig takknemlig for å være i live, friskere og i stand til å oppleve nye ting. Det har jeg gjort i august også, så la oss ta en titt på denne måneden:

 

Craving: Som jeg sa forrige måned: Coccio! Er helt hekta. Ser det på magen for å si det sånn. Legger på meg så sykt fort av melk. Hvert hver eneste kalori.

Utfordring: At alle begynner på skolen/lærlintiden sin og virker som å ha kontroll på alt, mens jeg har såå mange baller i lufta, og ikke  har fått landa helt enda.

Høydepunkt: At jeg har fått vært så mye med familien min, og sett så mye av Norge, Sverige og Finland. Nervene mine har ikke takla både venner og familie, så jeg har ikke vært med så mange forskjellige, samtidig som jeg har det om dere skjønner? Jeg drar med et par, og møter mange liksom.. I tillegg er reisene så krevende, så da orker jeg ikke. Men utrolig gøy. Treungen festivalen var også helt toppers.

Blogg: Julie Bettina sin. Den måå dere sjekke ut, HER.

Favoritt produkt: Mascaraen: Maybelinne Volume express Lash, sensational black.

Flause: Hmmm... At jeg venta så lenge med å fiske i Alta, fordi jeg ville alle skulle få prøve, at jeg ikke rakk det selv? Trist flause isåfall, haha. Veldig gøy å se de andre da. Ellers er jeg ganske så vimsete i trafikken til tider. Kjørte en omvei til Kongsberg istedenfor å hjem, da jeg var drit sliten av mye kjøring.

 

Sang: "Black roses" av Clare Bowen. 

Kino: Jeg så Baby driver. Den var så dårlig at den ble bra. Det at Ansel Elgort (kjekkasen fra The fault in our stars) er i den, så det hjalp mye.

Serie: Nashville og Shameless. Ahhhh, dere mååå se de. To veldig ulike serier men, haha. Nashville er fin, romantisk, dramatisk, med masse bra country musikk. Mens Shameless, er bare helt forbanna vilt og helt umulig å forklare.

Beste bok: "Selvskryt" av Cathrine Heienberg.

Tidsfordriv: Roadtrips!

Sitat: "Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire".

 

Jeg er evig takknemlig for alle opplevelsene jeg har hatt i august, og for alle menneskene som har vært med å gjort disse opplevelsene til unike minner jeg vil ha livet ut.

Hvordan har deres august vært?

- Janne

Måneden som var: Juni 17

Heihei! Hvordan går det? Nå er jeg i blogg modus dere, wiii. Når det skjer så mye er det ikke lett å få tid til å blogge, men da er det ekstra viktig å få satt seg ned innimellom også. Jeg elsker å dokumentere ting også, så det passer fint. For å få ting litt samla tenkte jeg å bli flinkere til disse måneds oppdateringene mine, så her kommer en litt forsinket oppsummering av juni, tihi.

 

Craving: Melk med oboy, hehe.

Utfordring: Finne frem steder I guess? Har blitt myyyye bilkjøring til nye fremmede steder den siste tiden.

Høydepunkt: At jeg besto førerprøven såklart!! Beste dagen noen sinne!!

Blogg: Jeg har virkelig likt og blitt inspirert av Christina sin blogg Fashionstatement HER. Eeelsker den! Verdt å ta en titt.


Favoritt produkt: Vel, det er vel mer juli favoritt siden jeg kjøpte den i juli, men denne neglelakken. Oi, det minner meg om at jeg må lage en juni favoritt video på kanalen min også.. 

Sang: Hmmmm, jeg har hørt ufrivillig mye på Hannah montana the movie cd'n min, fordi jeg ikke hadde noe annlegg i bilen, men snille pappa har ordna så jeg kan høre på musikk fra mobilen min nå, endelig, hehe. 

Kino: Rikke og jeg så Wonderwoman i juni, og jeg elsket den. Kjempebra film!

Serie: Grandfathered! Åh, jeg skal komme med serietips senere. Søren at det bare en en sesong av Grandfathered, med fantastiske John Stamos, for den var sååå bra.

Beste bok: Oida, hvor har det blitt av lesinga mi da?.....

Tidsfordriv: Jeg har gjort yoga, svømt mye, malt mye, vært på nye eventyr, sett så utrolig mye nytt, og ikke minst kjørt mye!


 

Flause: Veeeeeeeel... Jeg glemte å ta på meg brillene og svinga inn i bilen til Øystein foran mange på den lokale kiosken her hjemme. Ikke drit kult. 

Sitat: "Go where you feel most alive"


Slik var min juni! Hvordan har dere hatt det?

- Janne

Youtube HER (ny video igår)

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

 

Måneden som var: Mai

 

Hallooo! Hvordan går det? Uken som kommer er jeg veldig travel, så jeg tenkte å komme med måneden som var innlegget mitt nå, selv om mai ikke er helt over enda. Det er jo ikke mange dagene igjen, så det går vel bra eller? Tihiii.

 
 

Craving: Sånne små Sun lollies, omg, de har blitt slukt ned på høykant nå i varmen.

Utfordring: Jeg har starta på så mye nytt, og jeg må farte så hit og dit for å bli ferdig med ting nå før sommeren, så det har vært utfordrende å være i et avstandsforhold akkurat nå, og det å si nei til alt sosialt som er utenfor bygda, fordi jeg ikke har tid.

Høydepunkt: 17 mai var fantastisk. Jeg feira 17 mai sammen med kjæresten min og familien hans. Alle som hadde muligheten (vi savna dere Anja) grilla hos besteforeldrene til Even, og det var såå koselig. De er så snille med meg, og det føles naturlig å være der med de. Even elsker å ha meg med på ting, og se at jeg faktisk ikke må pine meg igjennom det på samme måte som alt annet sosialt. Det er liksom min familie også nå.. Wiiiii! Det var også veldig fint å se Tonje.

Favoritt produkt: Denne tannblekingen her! Jeg kan lage et eget innlegg om den, for den funker faktisk.
Blogg: Jeg har likt bloggen til Marie Oma veldig godt. Jeg vet ikke om jeg får dele bildene hennes, men bloggen kan dere finne HER.

Sang: Åh, jeg har hørt på så mange fine sanger nå. Men jeg eeeelsker Versjonen med Vin Diesel i sangen "It ain't me", av Selena Gomez og Kygo. 

Kino: Jeg så den nye Pirates filmen, og den var veldig, veldig bra. Jeg pleide aldri å like slike filmer, men jeg likte den godt.

Serie: Jeg har sett alt av Skam, fordi jeg tenkte å gi det en sjanse. Så alle sesongene på null komma niks.

Beste bok: Boken jeg har lest nå i mai, har vært "Username Evie", av Joe Sugg. Jeg kan komme med en bokvurdering av den.


 

Tidsfordriv: Jeg har spilt masse volleyball, grilla alt for masse marshmallows og hatt vannkrig. Vibeke og jeg har sykla mye også og jeg har sett for mye på Prison Break og Skam.

Flause: Hmm.. Hva er det denne gangen da? Jeg er ikke helt sikker. Jeg driter meg ut hele tiden, haha.

Sitat: Jeg vil dele mine favoritter fra Jodel, for jeg er hekta, haha. Jeg leser alt for mange slike om natta og ler litt vel høyt. Et sikkert tegn på at det er på tide å legge seg gitt. 

 


 

Hvordan har dere hatt det i mai?

Måneden som var: Mars 17

Halloooo og god fredag ♥ Har dere det fint idag? Jeg merker på kroppen og hodet at jeg hadde en travel dag igår. Tre timer med buss, flere timer venting, nesten tre timer i bil, og teorien. Men det var verdt det fordi jeg endelig besto, åh. Jeg har ikke vært så glad, og stolt av meg selv på lenge. Så jeg synes jeg fortjener å slappe av idag. Jeg har gjort det vanlige husarbeidet, ellers har jeg sitte rolig i senga mi og sett på film med Vibeke. Jeg er pakka og klar, og skal snart til kjæresten min, så det blir supert. Før jeg drar tenkte jeg å komme med et innlegg, for det har jeg ikke orka idag. Så siden dette er den siste dagen i mars, skal jeg oppsummere hvordan måneden har vært. For nå kommer søren meg vår måneden dere!!

 

 


 

Craving: Cola zero og appelsiner, haha..

Utfordring: Det å spise ordentlig når jeg har hatt så mye å gjøre, og det å balansere alt. Jeg har hatt så mange avtaler, og løpt fra det ene til det andre hele tiden, så jeg har glemt å spise og tatt enkle og usunne utveier. Men jeg har takla utfordringene fint, og jeg har fått til alt av avtaler (med hjelp av Mamma, Pappa, Mimmim og Bestefar). Den største utfordringa var selvfølgelig teorien.

Høydepunkt: AT JEG BESTO TEORIEN! Fy søren. Jeg føler meg 10 kg lettere og kan endelig kun konsentrere meg om kjøringa.
Favoritt produkt: Leppestiften "Whirl", fra Mac.

Beste bok: Jeg har faktisk bare hatt tid til å lese teoriboka.

Blogg: Unni (Magisk liv) har skaffa seg ny blogg, nemlig DENNE, og den liker jeg godt. 

Sang: Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

Kino: Beauty and the beast, åhhhh, den mååå dere se!!

Serie: Dette er litt flaut å innrømme, men jeg har begynt å sett på Paradise Hotel.... Jeg har ikke fulgt med på det siden Kristin fra Styleconnection var med. Men jeg følger en blogger som er med der, og Tonje ser på det, så jeg så på det med henne og klarer ikke å stoppe. Man må jo ha drit god selvtillit og lkke eksisterende selvrespekt når en melder seg på noe sånt, men jeg skjønner jo at det kan være gøy, så det er gøy å se på.. 

Sitat: "Make each day count", som vanlig.

Tidsfordriv: Youtube for alle pengaaaaa.

Flause: Å stole på noen som har kødda med hodet mitt så mange ganger.


Det var mars! Måneden var suuuuuuuuuuper. Tonje var her, jeg besto teorien(som dere sikkert har fått med dere nå), jeg hadde bursdag, og har vært sosial. La april bli minst like bra. Hvordan har din mars vært?

Måneden som var: Februar 17

Halloo og goooood fredaaaag! FREDAGFREDAGFREDAG!!! Jeg er gira, endelig er det helg. Jeg starter denne dagen med å komme med et lite tilbakeblikk på februar jeg likegodt:
 

Craving: Appelsiner!! Det er visst alt for mye karbohydrater i til å spise hele dagen, men yolo (siden det er ut å si det er jeg ekstra yolo). Har også slukt alt for mange frosne bær.

Utfordring: Å holde seg unna sukker, haha..

Høydepunkt: Det at Tonje kom hit, så hun, Elida, Even og Kris ble med i overraskelses bursdagen til Øystein.

Favoritt produkt: Dusty Rose fra Anastastia Beverly Hills.

Beste bok: Marcus Butler sin "Hello life". Dere kan se hva jeg skreiv om den HER.

Blogg: Siri Kolstad sin blogg "Pibb". 

Sang: Sam Phillips - Reflecting light

Kino: Jeg trodde jeg ikke hadde vært på kino, men jeg så jo den nye Fifty shades filmen! Hadde helt glemt det da jeg laga en video om februar...

Serie: Gilmore girls, New girl og Legends of tomorrow.

Sitat: Make each day count.

Tidsfordriv: Da mener jeg altså bortsett fra de vanlige og "obligatoriske" tinga. Så det jeg har gjort mest har vært yoga, jogging og bloggen.

Flause: At Even og jeg fylleforlova oss er en ting, det er jo bare gøy det, men at det kom på facebook.. Over 130 likes og jeg turte ikke lese kommentarene engang. Takk gud for at vi har vært sammen så lenge, viss ikke hadde det blitt ekstra pinlig.


Hvordan var deres februar? Ha en super fredag!

(Se min siste youtube video HER - Februar favoritter)

Måneden som var: Januar 2017

Hallo og god mandag ♥ Nå er søren meg den første måneden i 2017 ferdig også. Herregud så skummelt fort tiden går. Jeg liker det ikke, haha. Som jeg pleier, skal jeg fortelle litt om måneden som var. Januar har vært kaotisk, og fin. Jeg har vært utholden og flink, og er stort sett fornøyd med måneden. Jeg har ikke blogga så mye i januar, så la oss se på måneden sammen. 

 

 


 

Craving: I januar har jeg prøvd å holde meg unna godteri og brus, og ellers sukkerholdige saker. Likevel klarte jeg ikke å holde meg unna Cola Zero. Det inneholder ikke sukker, men masse annet drit. I februar skal det også skippes.

Utfordring: Utfodringen har vært å holde seg unna dritt. Godteri har gått fint, men søtsuget har vært der, og det har ikke godt så fint å kontrollere. Jeg blir alltid sånn når jeg bestemmer meg for noe, selv om jeg egentlig ikke spiser så mye godteri. Det har også vært veldig utfordrende alt dette med teorien.

Høydepunkt: Høydepunktet i januar... Januar har vært kaotisk men også fint. Jeg fikk endelig se Solveig og Ingrid igjen! ENDELIG!
Favoritt produkt: Jeg sminker meg nesten aldri mer, sånn aldri. Men når jeg først har sminka meg har jeg brukt leppestiften Latte fra Tarte en del.

Beste bok: Jeg har lest litt i januar, men det har stort sett hvert teoriboka. Ellers har jeg lest den første Harry Potter boka for første gang, og jeg elsket den.

Blogg: Jeg har ikke lest så mange bloggger i januar, ihvertfall ikke nye. Jeg har ikke vært så motivert til å klikke meg innom blogg.no, men jeg er jo alltid innom Silje sin!


 

Sang: Demi Lovato sin "Stone Cold".

Kino: Jeg så Assasins Creed med Even, Vibeke, Rikke og Øystein. Det var ikke helt min type film, men den var spennende. I tillegg likte Even den veldig godt, og det var fint å se, og bare være med han igjen.

Serie: Trenger jeg i det hele tatt å skrive det? Gilmore Girls selvfølgelig, haha. Jeg har sett et par episoder hver dag av de gamle sesongene og har begynt på den nye igjen. Jeg elsker Gilmore Girls.


 

Sitat: Jeg har levd veldig etter "Dreams don't work unless you do".

Tidsfordriv: Jeg har begynt å male på veggen min igjen. Ellers har jeg vært veldig aktiv på youtube, og jeg har gjort yoga stort sett hver dag og det er fantastisk.

Flause: Kanskje at jeg trodde det holdt å kunne teoriboka utenatt, uten å ha tatt kjøretimer samtidig?


Hvordan har januar vært for dere?

Måneden som var: Desember

Hallo igjen ♥ Før all fokuset går på det nye året, tenkte jeg å gi et lite tilbakeblikk på måneden som var; desember. Jeg tenkte også å komme med et slikt innlegg om hele 2016 også, men lager en video om det, så kanskje det er nok med de innlegga om alle månedene? Gjerne kom med meningene deres om det. Nå skal vi ihvertfall se på desember 2016 sammen.
 


 

Craving: Hva craver man ikke i juletider da, men i begynnelsen av desember spiste jeg alt for mange kakemenn. Fant plutselig ut at jeg likte sånne så lenge de var hjemmelagde. Ellers har jeg spist sykt mange klementiner.

Utfordring: Utfordringen i desember, må ha blitt alle kjøpesenter besøka. Jeg som de fleste andre, måtte ta meg uttallige turer på juleshopping, og det er utrolig slitsomt og vanskelig. I tillegg er man jo ellers veldig sosial i desember. Men det har vært fint.

Høydepunkt: Det har vært mange fine høydepunkter i desember. Jeg hadde vlogmas for første gang, på vlogkanalen min HER. I den anledning gjorde jeg masse kreativt med de rundt meg, spesielt Rikke. Jeg var på mange film kvelder hos Vibeke og Øystein med fine folk, huset har stort sett vært fullt her også, så det har blitt mye spilling og felles måltider. Jeg har også fått vært mer med kjæresten, hans familie, og besteforeldrene mine. Det setter jeg veldig pris på ♥
Favoritt produkt: Jeg har gått veldig mye sminkefri i desember fordi huden min har hatt en liten krise. Derfor har jeg vært helt avhengig av bio oil. Men når jeg først har sminka meg, har jeg brukt kyshadowen min veldig mye.

Beste bok: Den beste boka jeg las i desember(merk:den eneste), var Sophie Elise sin bok "Forbilde", som jeg har skrevet om HER. 


Blogg: Jeg har ikke fulgt så mange faste blogger i desember, fordi favorittene mine ikke alltid har hatt like god tid, og det har ikke jeg heller hatt. Jeg har bare lest det som har dukket opp og virket interessant. Det har gått mest i vlogmas kanaler på youtube.

Sang: Jeg har igrunn kun hørt på julesanger hele desember. Men den over er jo veldig fin.

Kino: Jeg så den nye Star Wars filmen med kjæresten, og den var awesome!

Serie: Trenger jeg i det hele tatt å skrive det? Gilmore Girls selvfølgelig, haha. Jeg har sett et par episoder hver dag av de gamle sesongene(er ferdig med de nye). Den er så sykt søt og morsom at jeg klarer ikke å stoppe, haha.


 

Sitat: Mitt favoritt sitat i desember har vært "Make each day count". Det er mitt livsmotto, og noe jeg virkelig har levd etter i desember. Jeg ble litt småstressa over at det snart kom et nytt år, og følte ikke jeg hadde oppnådd en dritt i 2016. Så da trang jeg å leve litt ekstra etter det, og tenke at så lenge jeg gjorde det beste ut av hver dag, trang det ikke å være store greiene.

Tidsfordriv: Utenom de obligatoriske og faste arbeidsoppgavene og avtalene mine, har jeg gjort en del. Jeg har bakt, laget ting, og lest mye. Jeg har gått litt turer, og hatt vlogmas. Jeg har også vært litt mer aktiv på hovedkanalen min. Den kan du finne HER. 

Flause: Hmmm.... Kanskje at tre av julegavene jeg bestilte ikke har kommet enda? Vel to av de er på posten nå, men de ble stoppet i tolla og ble pokker så dyre, at jeg må vente med å hente de, hahaha. Det var bare noe småttri til Pappa og Even, og de fikk jo allerede ting til jul. Det er værre med den gaven til Mimmim som aldri kommer. Gaven jeg hadde ansvar for, fra alle søskenbarna....


Desember var fantastisk, og det håper jeg din måned også var. Det er jo en stressende tid, men alt i alt synes jeg så absolutt det var verdt det. Hvordan var din desember?

Måneden som var: November

Hei dere! Da er det tid for det siste innlegget i november. Har skrevet 20 sinna innlegg idag, som aldri ble posta heldigvis. Tenkte det var lurt å vente til jeg hadde roa meg, haha. Jeg blir så sjokkert over hvordan andre mennesker kan være. Visse har virkelig ikke forståelse for andre mennesker i det hele tatt, huff.. Det hele fikk meg faktisk til å slette alt av sosiale medier, men mamma er så fantastisk og fikk meg til å innse at jeg ikke kan stoppe livet mitt, bare fordi det er personlighetskrasj,haha. Derfor blir mitt siste innlegg i november, heller et lite oppdateringsinnlegg på hvordan november var. Så føler jeg meg super klar for å starte med blanke ark med en ny måned. Jeg gjorde litt om på noen av punktene, ettersom de ofte blir litt like. Håper det går fint.
 

Craving: Denne måneden har jeg crava hjemmelaget frappe noe så syyyyykt. Ah så godt det er! Søren at jeg ødela pappas nye blender.... Dere kan se hvordan jeg lager den HER.

Utfordring: Øving av teori, hehe. Spesielt siden jeg strøyk, men hallo, bare med to feil!!!

Høydepunkt: Det har vært mange fine høydepunkter i november. Jeg har blandt annet hatt noen veldig koselige stunder med søstrene mine. Det settes enda større pris på nå som de ikke bor så mye hjemme. Og selvfølgelig konserten Fredrik og jeg var på lørdagen som var, da vi så "Bring me the horizon", omgomgomg.


Favoritt produkt: Tror dere ikke Vibeke gav meg den ene pakka fra Tarte da? Fy søren så snill hun er. Jeg har ikke fått brukt de så mye, men så langt er jeg storfornøyd. Dere kan se en liten review Vibeke og jeg lagde på youtubekanalen min, HER.


Beste bok: Nå las jeg kun to bøker i november, men den beste boka var uten tvil "Harry Potter and the cursed child". Du kan lese hva jeg synes om den HER.
 Blogg: Min favoritt blogg i november har vært Unni sin flotte blogg "Magiskliv". Jeg har skrevet litt om bloggen hennes før også, men gjør det igjen. Unni er ei unik dame. Hun tar opp temaer jeg ofte tenker på, eller aldri har tenkt på, på en måte som åpner øynene mine veldig. Jeg er innom bloggen hennes hver dag, og synes det er så dumt at hun ikke har åpent kommentarfelt lenger, fordi jeg ville ha skrevet så mye. Men det er også en fin ting, for da får vi skrevet litt på facebook, og det blir liiitt mer personlig. Hun virker så sterk og sikker på hvem hun er. Det å velge å ikke følge strømmen når det gjelder å feire jul, og slike ting, er så inspirerende. Hun interesserer seg for så mye viktig, og er så engasjert. Hun har virkelig et hjerte av gull og jeg blir så inspirert. Ikke bare av blogginnlegga hennes, som hun virkelig jobber hardt med,(og for å få frem et poeng, og ikke bare for å blogge), men personligheten hennes. Jeg ser virkelig opp til henne, og skulle ønske jeg hadde hatt flere av hennes flotte egenskaper. Bloggen hennes finner du HER. Bildene er forresten lånt av bloggen hennes, med hennes tillatelse.

Sang: Jeg har hørt veldig mye på "Follow you", av "Bring me the horizon". Åhhhh, den er så sykt bra. Enda bedre live!

Kino: Den beste filmen jeg så nå i november, har definitvt vært "Fantastic beasts and where to find them". Jeg så den sammen med Rikke, Robin og hans familie/venner. Utrolig bra film. Jeg har skrevet om den HER.

Serie: Åh, min favoritt serie denne måneden har vært "Gilmore girls", både de gamle sesongene, og de nye episodene som kom på Netflix forrige fredag. Serien er virkelig perfekt, og minner meg på så mange måter om meg og mitt forhold til mamma. Ihvertfall når det kommer til den delen om hvor gode venner de er. Om du ikke har sett den anbefales det virkelig, ooooog selvfølgelig de nye episodene som har kommet nå ni år senere.


 

Sitat: Mitt favoritt sitat i november, har vært " It's a sad thing, that we all want so desperately to be loved, that we forget to love ourself".

Tidsfordriv: Vel, utenom disse trenings challengene jeg har tatt, har jeg jo holdt på med dette journalist kurset. Jeg har også prøvd å lære meg Swahili, og jeg har blitt litt aktiv på youtube. Kanalen min kan du finne HER. Utenom det har jeg noen faste dager i uken jeg har ulike møter.

Flause: Hmmm.... Jeg driter meg stort sett ut hele tiden, men denne måneden må det vel ha vært da Rikke og jeg skulle gå fra kinoen vi var på med Robin. For det første visste vi ikke veien, så vi gikk og surra litt for å finne veien tilbake til bussen. Men siden vi var så dumme å drakk brus på kinoen, med de bittesmå blærene våre, måtte vi så sykt tisse. Vi kom ut en helt annen vei enn vi gikk inn, og gadd ikke lete etter noen do, så vi tenkte vi klarte å holde oss. Vi ler så sykt mye sammen hele tiden, så når vi gikk nedover i Skien i kulda, tissetrengte begge to, og overlykkelige over å tilbringe tid sammen midt i uka, ble det veldig små klønete skritt om gangen. Vi bytta på å sette oss ned å konsentrere oss om å ikke tisse på oss, fordi vi lo enda mer av å se hverandre sånn. Til slutt så en mann veldig rart på oss, og spurte om det gikk bra med oss, ettersom vi mest sannsynlig så litt berusa ut. Det fikk oss til å le enda mer, men da vi prøvde å samle oss for å gå på bussen, skulle han på samme bussen som oss. Kanskje ingen spesiell morsom flause, men bare prøv å se det føre deg...

En rotete collage, av en rotete måned, heh...Neida, den har vært fin!  Hvordan har din november vært?

Måneden som var: Oktober - Liten versjon

Halloooo ♥ Nå som november snart er over, tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om måneden som var, men så innså jeg at jeg ikke hadde laget et om oktober. Jeg har faktisk klart å fulgt opp dette hver måned i år, så da kan jeg jo ikke hoppe over oktober. Her kommer altså et lite oppsummeringsinnlegg om oktober.

Oktober var en fin måned. Jeg var virkelig mer sosial enn på lenge. Jeg var mye på kino, så mye at det ikke er skummelt lenger(så lenge det er i Kragerø,haha). Jeg har gjort mye koselig med søstrene mine,og Fredrik. Jeg fikk også vært litt med Robin, og det var så koselig. Jeg begynner å være mer med venner igjen. Jeg var ikke så alt for mye med kjæresten, ettersom vi bor et stykke unna hverandre, men når vi har vært sammen har vi hatt det veldig fint. Jeg har tatt masse bilder, gått mange turer både med og uten mamma, vært kreativ både pga halloween, og ellers. Jeg har lært noen setninger på Swahili, øvelseskjørt, og tatt kurs som frilansjournalist. Jeg fikk virkelig gjort mye koselig i oktober. Mye mer enn jeg trodde. Ah jeg elsker slike oppdateringer. Det får meg til å se hvor mye jeg har klart, og hvor heldig jeg faktisk er.
 

wanderlust : Jeg tror bildet i midten sier alt. Jeg har ikke dratt utenlands i år, og har så lyst til å se nye ting nå. Jeg har jo vært andre steder i Norge i år, men ikke andre land, og det har jeg så lyst til. Helst et sted med masse fin natur å se på, eller byer med gamle spennende bygninger.

Craving: Jeg har levd på frukt i oktober. Såklart vanlig mat også, men har hatt så liten matlyst at det stort sett har blitt store smoothies, og masse søt frukt.
 

Utfordring: Det har vært vanskelig å slå seg til ro med at jeg ikke kan jobbe, reise, gå på skolen og komme videre med utdanningen min. Men til slutt innså jeg at det faktisk går fremover. Fordi selv om jeg ikke går på skolen og jobber, har jeg mine plikter og avtaler jeg gjør flere ganger i uken, for meg. Noe veldig få vet, fordi ingen spør. De fleste forventer at jeg bare sitter hjemme og naver og venter på at jeg skal bli bedre. Men slik er det overhode ikke og jeg er veldig stolt av meg selv. For at jeg endelig innså det, haha. Det har vært veldig utfordrende. En evig kamp med meg selv, om hvor patetisk jeg er som ikke kan gjøre som alle andre. Men det eneste man oppnår med å ikke akseptere situasjonen sin, er å føle seg dritt. For den eneste grunnen til at jeg isåfall var patetisk, var at jeg lot andres meninger gå til hodet på meg.
 

Høydepunkt: Høydepuktet i oktober, var absolutt uten tviiiiiiiiiil å endelig få hund igjen. Å få "lille" Balder hjem, har vært så utrolig fint.
 


Favoritt produkt: Dette Kyshadow palettet var favoritten i september også, men fyyyy søren, det er så eeeeeeelsk. Jeg bruker det hele tiden, og synes det passer meg så godt. Det har så naturlige farger, men kan også fint brukes til fest. Det er så mange måter å bruke det på, and I love it.
 


Det var en liten versjon av måneden som var, så får jeg knalle til ordentlig om november måneden istedet. Hvordan var din oktober?

Måneden som var: September

Hei dere! Nå er det på tide med oppsummeringen av måneden som var igjen. Det var litt vanskeligere denne gangen, ettersom jeg føler September var veldig lik august. Men det er utrolig hva man husker når man lager slike oppsummeringsinnlegg som dette, så jeg kjører på, og håper dere liker det.
 


 

                                                                                                      WANDERLUST


 Søskenbarna mine på mamma sin side, søskna mine og jeg, har lyst til å dra sammen til London nå i jula. Stine og Martine gjorde det ifjor, og det hadde vært sååå koselig. Det er ikke alltid like lett og få til med fly, og alle de ulike timeplanene, men det hadde vært så bra.


                                                                                             

                                                                                                               CRAVING


Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har plutselig crava cola zero så sykt. Jeg har aldri drukket værken cola eller cola zero noe særlig, og egentlig ikke stort med brus generelt. Pappa har hatt en greie for Burn den siste tiden, så en morgen jeg skulle kjøpe en til han før et møte, slang jeg med en liten boks av cola zero, og har drukket litt for mye av det siden. Ingen næringsstoffer eller noen ting, meeeen... Det er vel bedre enn vanlig cola? Det kan sikkert diskuteres.


                                                                                   

                                                                                                            UTFORDRING
 Den aller største utfordringen i august, var vært å klare å takle alle følelsene og tankene mine. Slik har det egentlig vært nå i september også. Dette har gjort at det har vært utrolig vanskelig å være med venner og kjæresten. Da jeg først har klart å omgås mennesker, har kjæresten og familien vært førsteprioritet, noe som har såret mange, inkludert meg selv. Jeg vil jo se de alle sammen, men noen ganger blir det bare helt forferdelig vanskelig å være med andre, når en såvidt orker seg selv.


                                                                         

                                                                                                            HØYDEPUNKT

Høydepunktet i september var og få Marvin/Marion/Mathilde, hjem. Du vet, kjært barn har mange navn, hahaha.

 


                                                                                

                                                                                           FAVORITT PRODUKTFavoritt produktet mitt i september har definitivt vært Kylie Jenner sin Kyshadow. Den har såå mange fine naturlige farger, som får frem øyefargen skikkelig, hihi.

 

 

                                                                                                                   INSTAGRAMMånedens favoritt Instagram profil, har vært Johnna Holmgren sin. Hun er en tobarnsmor som tar barna myyyye med ut i skogen. Hun tar helt utrolig mange fine bilder av naturen, og av mat hun lager. Hun gir ut en kokebok i 2018 og det gleder jeg meg såå til. Jeg blir veldig inspirert av bildene hennes, og de er virkelig verdt å sjekke ut. Instagrammen hennes kan dere finne HER.
 


                                                                          

                                                                                                            SANG:


Denne er ikke akkurat ny, men jeg kom over den igjen nå for en stund siden, og har hatt den på repeat siden. Rikke setter den alltid på når vi er på roadtrip, og I loooove it.


Dette var min september. Det er ikke så mye spesielt som har skjedd, men en del små fine ting, og det er ofte de som er de fineste. Hvordan var din September? Måtte oktober bli enda bedre!

Måneden som var: August

Hei dere! Wow, jeg så i arkivet mitt over månedene som har vært, og jeg kan ikke fatte at vi har kommet så langt i 2016 allerede. Det er september nå hvert øyeblikk, og det skremmer meg litt. Hva søren har jeg gjort i år? Heldigvis har jeg innlegg som dette, slik at jeg kan se hvor mye jeg faktisk har både rukket og  oppnådd de månedene som var. Da kan jeg puste litt ut igjen også, hehe. Jeg liker så godt og både skrive og lese slike innlegg, så jeg håper dere også liker de.
 

 

                                                                                                      WANDERLUSTHvordan kan man velge seg ETT sted man vil dra til, når værden har så mye å by på? Jeg har faktisk ikke vært utenlands i år(viss ikke Sverige telles,haha), så nå drømmer jeg om å se alt. Norge også for den saks skyld, og det har jeg heldigvis fått sett litt mer av nå i sommer. For et vakkert land vi egentlig har ♥


                                                                                             

                                                                                                               CRAVINGSitatet i midten oppsummerer egentlig det hele, haha.
 


                                                                                   

                                                                                                            UTFORDRING
 Den aller største utfordringen i august, har vært å klare å takle alle følelsene og tankene mine. Dette har gjort at det har vært utrolig vanskelig å være med venner og kjæresten. Da jeg først har klart å omgås mennesker, har kjæresten og familien vært førsteprioritet, noe som har såret mange, inkludert meg selv. Jeg vil jo se de alle sammen, men noen ganger blir det bare helt forferdelig vanskelig å være med andre, når en såvidt orker seg selv.


                                                                         

                                                                                                            HØYDEPUNKTTil tross for hvor vanskelig det har vært å være med folk, har jeg gjort en del med de få jeg har vært med. Den første august var jeg i Oslo med familien, og jeg tok min første tatovering. Senere var jeg på en veldig koselig hyttetur med Even. Jeg har også vært på andre koselige hytteturer og båtturer. Jeg har vært mye ute på byen med Rikke(mye til å være meg ihvertfall), og jeg har vært veldig mye med Fredrik. Høydepunktet må være at jeg har klart å dratt en del ut av huset. For selv om jeg ikke har vært med så mange, har jeg gjort mange koselige ting med mine aller nærmeste.
 


                                                                                

                                                                                           FAVORITT PRODUKTDisse tre har vært reddende engler for sminkerutinene mine, den siste måneden! Er helt forelska i disse tre produktene, og må allerede bestille meg en ny concealer. Den går det mye av for å si det slik.

 

 

                                                                                                                   INSTAGRAM


Jeg har egentlig ikke hatt noen ny favoritt på Instagram denne måneden, så jeg legger til min egen, haha. Du kan følge meg HER. Gjerne del din Instagram om du har. Kanskje den blir neste måneds favoritt?
 


                                                                          

                                                                                                            SANG:

Denne går på repeat!

Hvordan var din august? Måtte september bli enda bedre ♥

Måneden som var: Juli

Hei dere! Det kjekkeste med en ny måned, må være alle blogginnlegga man kan komme med. Alt fra oppramsing og tilbakeblikk fra måneden som var, til mål for den nye måneden. Før jeg legger fra meg juli helt, skal jeg som alltid, gå igjennom hvordan min juli var. Det pleier og få god respons, så da fortsetter jeg med det.
 


 

                                                                             WANDERLUST


Har det egentlig vært en eneste måned, jeg ikke har ville dratt til England? Haha. Etter å ha lest Zoe Sugg sin bok, "Girl online", har jeg hatt sååå lyst til å dra til Brighton. Det virker så utrolig fint og koselig der. Landskapet, folka(følger sikkert halve befolkningen på youtube,haha), ahhhhhhh.
 


                                                                                             

                                                                                   CRAVING

Denne måneden har jeg crava sjokolade milkshake noe så syyyykt. En veldig usunn craving, men fy så god. De på bildet var riktignok ikke så gode, ettersom det var mer sjokoladesaus enn milkshake, haha. Men er så glad i de søstra mi lager. Da jeg var i Oslo på mandag, kjøpte jeg en bok med oppskrifter på milkshake, så det skal prøves. Får prøve å holde meg til helgene fremover, hehe. Om du har en god oppskrift, er det bare å rope ut!
 


                                                                                   
                                                                             UTFORDRING

I juli var mat en ganske stor utfordring for meg. Jeg vet ikke helt hvorfor, det er vel bare sånn noen ganger?

 


                                                                         

                                                                               HØYDEPUNKT

Høydepunktet i juli... Hvor skal jeg begynne? Juli har på mange måter vært helt fantastisk. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så sosial, og at det faktisk har gått så bra. Jeg har vært på byen, dratt til Sverige to ganger med venner, vært hos Tonje i Lindesnes, hvor jeg møtte mange mennesker, og dratt på hytteturer. Slike små ting, som er veldig store for meg. I tillegg har jeg vært utrolig spontan. Jeg har hatt det så fint, og vært så flink!

 


                                                                                

                                                                             FAVORITT PRODUKT

Månedens favoritt produkt er absolutt denne. Det har den egentlig vært lenge. Den dekker så utrolig bra, og den kan ikke sammenlignes med noen annen jeg har prøvd før. Anbefales!

 


 

                                                                                 INSTAGRAMInstagram profilen jeg har likt aller best, den siste tiden, er flotte Vilde sin. Jeg følger bloggen hennes HER også. Hun tar så fine, fargerike og inspirerende bilder, og jeg blir glad av å titte innom både bloggen og instagram profilen hennes. Instagrammen hennes finner du HER

 


                                                                                        

                                                                                      BLOGG            

Min favoritt blogg den siste måneden, har vært Tessa Bennett sin. Jeg skreiv om henne HER, da hun var en av de tre som ble kåret til ukens blogg. Hun skriver så sårt, åpent og fint, deler fantastiske bilder, og er så modig. Hun er veldig inspirerende, og jeg kjenner meg så igjen i mye av det hun skriver. Absolutt verdt en titt!
 


                                                                            

                                                                          SANG:

Denne går på repeat!

Hvordan var din juli?

Måneden som var: Juni

Hei dere! Jeg kan ikke helt skjønne at det er juli allerede. Hvor søren ble det av juni? Den måneden gikk søren så fort. Håper vi rekker å nyte juli litt før august også plutselig er her. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive juni. Den var fylt med noen fantastiske hendelser, men også noen veldig vanskelige. Heldigvis er det de gode stundene man husker best, så det er de jeg skal fokusere mest på nå. I juni las jeg en del bøker, bada mye, var på konserter, så alt for masse på kino, og lo mye. La oss se litt ekstra nøye på måneden som var, sammen.

 

                                                                             WANDERLUST


Etter å ha fulgt Kristin Gjelsvik på Instagram den siste måneden, har jeg hatt såå lyst til å dra til USA! Tenk på alt man kan se og oppleve der. Gå langs Hollywoods walk of fame, besøke det hvite hus, hoppe i strikk fra The royal Gorge - broen i Colorado, osv. Listen er uendelig!
 


 

                                                                                             

                                                                                   CRAVING

Jeg har crava Bueno sjokolade noe så sykt den siste måneden, egentlig alle slags kinder sjokolade. Det er alt de andre i huset har spist også, så nå må vi faktisk bare stoppe, haha.
 


                                                                                   
                                                                             UTFORDRING

Utfordringen i juni, har uten tvil vært gruppeterapien jeg har startet i. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva den går ut på, men det er ihvertfall ekstremt tungt og utfordrende. Jeg ligger rett ut etter de timene, og lader opp til neste gang. Men det er verdt det, for dette vet jeg vil hjelpe mye.
 


                                                                         

                                                                               HØYDEPUNKTHøydepunktet i juni,var Osloturen jeg hadde sammen med Vibeke. Vi koste oss utrolig mye, og fikk endelig sett Kian og JC. Det kunne ikke vært bedre!


                                                                                

                                                                             FAVORITT PRODUKT

Hadde ikke klart meg uten disse to denne måneden!


 

                                                                                 INSTAGRAM

Favoritten på Instagram den siste måneden, har og er fortsatt, Kian Lawley sin. De aller fleste bildene har fotografen hans tatt, og de er også stort sett av han selv, men de er så fine og stemningsfulle. Han har så fint et preg over bildene sine. Han legger ut bilder fra turneen sin, bilder fra nye steder han besøker, og veeeeldig fine bilder av han, med de fine tattoveringene sine, heheh. Den eneste selfie fulle Instagrammen jeg liker. Instagrammen hans kan du finne HER.
 


                                                                                        

                                                                                      BLOGG
                  

Bloggen jeg skal skryte av nå, har jeg nevnt flere ganger før, og dette blir nok ikke den siste gangen heller. Jeg snakker selvfølgelig om bloggen til vakre Merethe. Hun er ei 21 år gammel jente fra Nøtterøy, som nå bor i Trondheim. Hun må være den mest fantastiske jenta jeg noen gang har vært borti. Hun skriver så åpent, sårt og fint, og jeg beundrer hvor modig hun er. Hun tar opp en rekke tabubelagte temaer alle har godt å av å lese, og bloggverden trenger virkelig flere som henne. Bloggen hennes kan du finne HER.


                                                                            

                                                                          SANG:

Sangen til Matoma, Wonderfull life, går på repeat her!

 

Det var en liten oppsummering fra juni. Jeg synes det er så gøy å se, for nå som jeg følte at juni gikk så fort, husket jeg så lite fra måneden. Da er det jo veldig gøy og ha et lite tilbakeblikk. Nå skal jeg til Sverige en tur, så vi snakkes når jeg kommer hjem igjen. Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk juli måned! Fortell meg gjerne om deres juni også ♥

Måneden som var: Mai

Hei dere! Throwback innlegget mitt om måneden som var, kom litt seint nå, og jeg vet ikke om dere har lagt merke til det engang, men jeg liker så godt å lage disse innleggene. Derfor kommer det nå selv om vi er midt i juni og jeg snart må lage et nytt, haha. Mai var en måned med mange fine hendelser, en hel del utfordringer og tårer, men også masse glede og erfaringer. La oss ta en nærmere titt på måneden som var, sammen.


                                                                               

                                                                                           WANDERLUST

Denne måneden har jeg bare hatt lyst til å dra overalt. Jeg vil se alt. jeg vil se hver eneste krik og krok av Norge, og virkelig føle at jeg kjenner hjemlandet mitt. Jeg vil dra til USA, Australia, og som alltid, heller tankene mine ekstra mot London. Det er bare noe med meg og London, selv om jeg kun har vært der èn gang. Jeg elsker alt med det(hvertfall med inntrykka jeg har fått), og skulle aller helst bodd der en stund. Ah, vil noen bli med meg?


                                                                                                

                                                                                                   CRAVING

Oh dear, jeg har vært så alt for usunn denne måneden. Selve måltidene mine klarer jeg stort sett å holde sunne, men jeg skeier jo så utrolig mye ut ellers. Jeg er veldig fæl til å trøstespise, spesielt sjokolade relaterte ting..Jeg hadde kommet inn i ganske gode rutiner med trening og kosthold, men da jeg kom på sykehuset, ødela jeg alle sammen. Selv om jeg ikke var der lenge, ooog ikke fikk spist noe særlig. Jeg kunne bare få i meg flytende ting, så jeg crava plutselig masse maaasse sjokolade milkshake av alle ting, haha. De var ikke like fancy som de over her, men dere husker kanskje de gode gamle milkshakene fra Tine? Jeg hadde ikke drukket de på årevis, og visste ikke at det fantes mer, men plutselig fikk jeg sykt lyst på, så når mamma først kjøpte noen, klarte jeg ikke stoppe. De er jo så gode! Har endelig klart å vende av meg iskaffien også, men det er kanskje ikke så mye bedre å bytte den ut med milkshake? Haha, må le litt av meg selv over hvor mye jeg gjorde ut av det punktet her, bare for en sjokolademilkshake, men samma det, Tine's sjokolademilkshake trenger en liten hyllest!!


                                                                                   
                                                                                                UTFORDRING

Før jeg måtte på sykehuset, gikk jeg veldig lenge med smerter i magen min. Jeg har alltid hatt litt vansker med magen min, både når jeg sleit med mat, og nå med nervene. Den fikk lissom alltid gjennomgå. Den er så ømfintlig at jeg tenkte den bare var vond pga noe jeg ikke tålte. Så jeg stoppa å spise så mye fordi jeg ble helt gal over at den var vond uansett hva. Jeg begynte i nytt team med mange nye utfordringer sykdomsmessig, og jeg prøvde å ta tak i teorien og kjøringa mi igjen. Men jeg klarte ikke konsentrere meg om noe når magen min var så vond. Jeg har også utfordret meg masse med offentlig transport, og sosiale sammenkomster. Heldigvis er magen bedre, og jeg orker mer, da går det meste litt lettere også. Jeg maser heftig om dette bittelille sykehusoppholdet mitt, høres jo ut som jeg er helt alvorlig syk med den magen min, men det var lissom litt masse greier med den i mai, såååå, please forgive me, haha.


                                                                         

                                                                                               HØYDEPUNKT

Det jeg har likt aller best med mai, er hvor mye jeg har fått vært med søstrene mine. Det har jo vært måneder hvor vi kan har fått sett hverandre i helgene, og det har vært så tungt. Men nå som jeg har startet i nytt team, har jeg kunnet vært der mye både før og etter timene mine, og til og med sovet over en del. Vi har dratt på en del ting sammen også, og det har vært så fint.


                                                                                

                                                                                       FAVORITT PRODUKT

Mitt absolutte favoritt produkt i mai, og som selvfølgelig fortsatt er det, er dette faaanaaaastiske blush palettet!! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og bruker en eller annen fra det hele tiden.


                                                                                             

                                                                                                    INSTAGRAM

Den ene Instagram profilen jeg har likt veldig godt i det siste, og som jeg anbefaler dere og titte innom, er Vibeke(lillesøster) sin. Hun legger ut en del selfies, men det går bra, for hun er fin å se på,haha. Når hun ikke legger ut selfies og klissklass av hun og kjæresten, poster hun veldig fine og kunstneriske bilder. Hun er veldig flink til og ta bilder, og jeg blir veldig inspirert. For å følge profilen hennes, kan du klikke HER.

 


                                                                                        

                                                                                                        BLOGG
                   

Dette punktet er veldig vanskelig, ettersom jeg leser uttalige blogger. Min absolutte favoritt i mai, må likevel ha vært Poppy Deyes sin. Dere har kanskje sett henne på youtubekanalene til Alfie Deyes(Pointlessblog) og/eller Zoella(Zoe Sugg). Hun er jo søstra til Alfie. Jeg digger hver eneste video hun og kjæresten hennes Sean er med på. Nå har jo Sean fått seg en youtube kanal også, så nå venter jeg bare på at hun også skal slenge seg på. Hun har i det minste en blogg, og jeg synes hun er så kreativ, jordnær og ekte. Det øverste bildet til høyre, er faktisk tatt i Norge, da hun og kjæresten hennes var der tidligere i år. Hun er nemlig tidenes Maria Mena fan, haha. Jeg liker bloggen hennes så utrolig godt, og anbefaler den virkelig!


                                                                            

                                                                                                       SANG:

Ikke liker jeg bare sangen, men jeg er helt dilla på musikkvideoen også. Blir nesten forelska i Lucy Hale her, for fy søren så vakker hun er, og hvor vakker videoen er, og ahhhhh. Det hele er bare helt perfekt.

                                                                         

                                                                                                      SERIE:

Jeg følger med på en del serier, men de aller fleste har pauser nå, og da ser jeg på Friends. Ikke bare da, jeg ser på det i jula, ved påsketider, på bursdagen min, og vel ja, jeg ser alltid på Friends. Jeg elsker virkelig den serien. Jeg kan navna på favorittepisodene mine, og hvilken sesong de befinner seg i, og er vel kanskje litt i overkant fan. Heldigvis er Robin minst like ille, så jeg har noen å geeke med. Det er bare så deilig og sette på en serie man kan le av, føle seg bra av, og slippe og følge så veldig med på når man er sliten. Serien er gammel, men den er perfekt, og jeg blir aldri lei. Er jeg ferdig med alle sesongene, starter jeg bare på nytt, så enkelt er det, hahaha.


Disse innleggene er veldif tidskrevende, men jeg liker oversikten, og det å se hvor mye ting faktisk kan endre seg på en måned. Jeg håper dere likte innlegget, og om dere kjente dere igjen i noen av punktene, eller har et lignende innlegg selv, er det bare å fortelle meg det, tihi. Jeg håper dere har en bra lørdag så langt!

Måneden som var: April

Hei dere! Da er det på tide med månedens throwback igjen. Jeg synes det er så gøy å mimre tilbake slik, for jammen er det mye som kan endre seg på kun en måned. I tillegg er det jo en fin måte og oppdatere dere på litt nytt, som serier, bøker og slikt. Er dere ikke enige? Da begynner viii.

 

Wanderlust:

Denne måneden har det ikke vært noen spesiell plass jeg har ønsket og dratt til. Jeg vil dra overalt. Jeg vil se værden, og jeg vil se mer av Norge. Det er jo så utrolig mange fine perler her i landet også, som jeg så gjerne skulle sett. Jeg prøver å spare penger, i tilfelle det dukker opp noe. I fjor dro jeg jo plutselig til Tyrkia med under en ukes planlegging. Jeg skal dra til Tonje i Lindesnes, i slutten av mai, noe jeg sjeldent gjør, så da får jeg jo sett noe nytt i det minste.
 

Craving:

Jeg har faktisk ikke crava så mye denne måneden, utrolig nok, for jeg er en skiiiikkelig mat entusiast. Noe det likevel har gått mye av, har vært denne bringebær og vanilje smoothien, som du kan finne oppskriften på HER. Nå som sola har vært mer fremme, har det fristet med noe frisk og godt, istedet for iskaffe. Jeg kan faktisk telle på to never hvor mye iskaffe jeg har drukket i april, tror jeg....
 

Utfordring:

Månedens utfordring har egentlig vært søvn. Jeg har så syke drømmer om natta, så jeg våkner opp heeelt utslitt, omg. Selv om jeg har klart å lagt meg tidlig, men nå vil jeg nesten heller døgne. Ellers har denne måneden vært riktig så fin! 

Høydepunkt:

Høydepunktet i april, må ha vært da Tonje kom på besøk. Jeg synes ofte det er vanskelig og være sosial, ikke bare på grunn av sosialangsten som henger litt igjen, men på grunn av sykdommen min. Den gjør at jeg blir så utrolig fort sliten, og jeg orker ikke være med folk så lenge om gangen, og tørr heller ikke si ifra til alle om jeg må gi meg. Tonje kjenner meg så godt, at jeg tørr å si ifra når jeg må puste litt, eller vi bare må ta det litt med ro. I tillegg er det mye lettere og være sosial og spontan når hun er her, for da gjør vi bare det som faller oss inn, og fokuserer på og være med hverandre istedet. Vi hadde det veldig koselig da hun var her sist, noe vi alltid har.

Favoritt produkt:

Et av mine absolutt favorittprodukter i april, er uten tvil denne leppestifen fra Forever living. Fargen heter Guava, i merket Sonya. Den er så lys og fin, og føles så god på leppene. Jeg har brukt den nesten hele tiden. Jeg liker vanligvis ikke så lyse leppestifter, men med en litt mørkere lipliner, er den perfekt. Den kan forresten bestilles av meg.
 

Instagram:

Favoritt instagram profilen denne måneden, har vært Tyco sin. Jeg kom over profilen hans, når han kommenterte et bilde på instagrammen min, og jeg ble helt bergtatt. Han hadde en utrolig bra jobb, som andre bare kunne drømme om, men han var likevel ulykkelig. Det han ville gjøre var å reise, oppleve, fotografere, så da gjorde han det. Det er dette han driver med, og det er dette han lever av. Utrolig inspirerende. Dere kan finne bloggen hans HER.


 

Favoritt blogg:En av mine favoritt blogger denne måneden, har vært magiskliv. Dama som står bak den, heter Unni, og virker som ei fantastisk og omsorgsfull dame. Hun tar opp temaer jeg ofte tenker på, men som aldri får satt ord på. Hun har ofte challenger, og hun er også utrolig flink til og skrive. Hun legger ofte igjen kommentarer på bloggen min, kommentarer som gjør meg såå glad. Hun er en del år eldre enn meg, og får meg ofte til og åpne øynene med innlegga sine. Unni legger all sjel i innlegga sine, og det ser man godt. En blogg som virkelig er verdt turen innom.
 

Sang:

Ina Wroldsen sin Aliens(her er jeg), har gått på repeat den siste måneden. Den er virkelig så bra, med et flott budskap, og fy søren for en artist også!

Serie:

I april kom serien "The Ranch ut", med Ashton Kutcher, Danny Masterson, Sam Elliot, og Debra Winger i hovedrollene. Det har kun kommet ut en del 1, som jeg har rukket å sett tre ganger allerede. Det er lenge siden jeg har ledd så mye av en serie. Mamma som aldri ser på serier, og ihvertfall aldri klarer å sitte stille, satt klistret til skjermen i tre timer i strekk, da jeg skrudde på denne. Serien handler om Familien Bennet. Colt (Ashton Kutcher), kommer tilbake til familiegården etter femten år, fordi han søker på en jobb innen fotball. Da han ser at familien sliter med og holde gården gående, legger han fotball karieren på vent, og flytter hjem igjen. Den ett år eldre broren Jameson (Danny Masterson), liker ikke at han bare kommer busende inn og tar seg til rette, og føler han prøver og ta over hans plass. Selv om de er 34 og 35 år gamle, krangler de som to brødre på 14, og sloss om farens oppmerksomhet. Faren, beau ( Sam Elliot), er en sær gammel gubbe, som hoffer seg over sønnenes oppførsel, og lever fortsatt som de gjorde for rundt femti år siden, haha. Moren, Maggie (Debra Winger), bor ikke med Beu lenger, men de er fortsatt sammen. Hun driver bygdas bar, hoffer seg over de tre mennene, og trives best i sitt eget selskap. Sammen prøver de likevel og gå overens for gårdens skyld, mens resten av bygdas befolkning, som består av veldig få, dukker opp innimellom. Bortsett fra å jobbe på gården, og finne løsninger for å holde på den, gjør de ikke stort annet enn å krangle, ha sex, og drikke whiskey, haha. Skuespillerne spiller utrolig bra sammen, og jeg ler hele tiden. Den sære, grove og barnslige humoren, kunne faktisk ikke blitt bedre, haha. Jeg får egentlig alt til og høres kjedelig ut, så bare stikk inn på Netflix og se den du, heheeee.

Det var et lite throwback på April, håper dere likte innlegget. Det er tidskrevende, men utrolig gøy å lage. Jeg glemmer fort hva jeg har gjort, og da er det så gøy og se tilbake.Nå skal jeg få dra stumpen opp av sofaen, og få gått litt med hunden. Jeg må nok trene litt på egenhånd etterpå, for det går søren så seint. Basetten på elleve år, går såvidt fremover, men halen logrer like fint som for ti år siden. Mamma, pappa og jeg, har løpt litt i det siste. Men igår orket jeg ikke å bli med, så jeg må ut og jukse litt før økta vår i kveld. Pappa er så sykt gira og skal løpe lenger og fortere hver gang, og er flaut nok sprekere enn meg, så det skal det bli slutt på, haha. Nå høres jeg sykt sprek ut, men det er jeg så utrolig langt ifra. Du vet du må lee mer på deg, når faren din på 40 er sprekere enn deg..... Håper sola skinner like fint hos dere, som hos meg idag, og at dere får en knall fin onsdag! Vi snakkes senere ♥
 

Måneden som var: Mars

Hei dere! Beklager for et lite fravær fra bloggen nå i helga. Jeg har prøvd å vært sosial istedet for å sitte på stumpen, med øynene klistra til pc skjermen, til en forandring, haha. Det har vært fint, men akkurat nå føles det ut som jeg har vært på verdens største fyllekule, selv om jeg ikke kunne vært mer edru. Grunnen til at jeg så sjeldent orker å delta på slike sammenkomster, er fordi jeg alltid får så igjen for det senere, og blir liggende rett ut i evigheter etterpå, slik som nå. Men jeg antar det er verdt det. Jeg har jo hatt en fin helg med venner og kjæresten, tross alt. Nå som det er april, tenkte jeg å likegodt starte med mitt faste "Måneden som gikk" innlegg, hvor jeg nevner mine ulike favoritter, høydepunkt og lignende, fra måneden som gikk. Dere pleier jo å like disse innlegga, så håper dette også faller i smak.

 

Wanderlust:


Som noen av dere vet, er jeg helt obsessed av den gode gamle serien "Home and away". Den har vel snurret på tv skjermen i rundt tretti år, og jeg har fulgt med på den ihvertfall 10 år. Jeg tror kanskje det bare er av vane, for jeg blir veldig lei noen ganger, men er det èn ting jeg aldri blir lei av med Home and away, må det være den vakre hjembyen deres. Sydney ser så utrolig fint ut, og jeg kan sitte og se på bilder derifra hele dagen. Nå er det jo ganske greit her i Norge, nå som det nærmer seg vår og sommer, men jeeez hvor godt hadde det ikke vært med litt varme å? Det sies at det ikke er så varmt der som de fleste skulle tro, ikke vet jeg, men jeg kunne godt tenkt meg å dratt dit likevel.
 

Craving:I mars har jeg hatt skikkelig liten matlyst av en eller annen grunn, har vært så sykt matlei. Men spise må man jo, og da har jeg spist de utrolig gode knekkebrøda fra Wasa, med sesamfrø og havsalt. OMG! Helt siden jeg smakte de hos Linneah, har jeg ikke sluttet, haha. De er utrolig gode med greddost og druer på. Noen synes det var rart at jeg brukte druer på osten, men det burde dere virkelig prøve, om dere liker druer. Det blir så frisk og godt.
 

Utfordring:


Utfordringen i mars, har definitvt vært å holde det ryddig rundt meg. Jeg er helt absurd rotete av meg. Jeg klarer å holde orden hos Even(bedre værtfall), men på rommet mitt... Vel jeg sov faktisk ikke på rommet mitt i mars, fordi det var så fullt av drit, at jeg brukte søstra mi sitt rom. Sånn er det når en har for mange hobbier, ooog når man aldri kan lære seg å bare rydde opp etter seg med en gang. Dette er gliset jeg får når noen sier at rommet mitt ser ut som et bomba horehus. "Eg ska rødde eg lovær, hehehe".
 

Høydepunkt:

 


Høydepunktet i mars, var da jeg ble 20. Jeg var egentlig skikkelig trist for å bli 20, fordi jeg følte jeg bare hadde kasta bort livet mitt, og ikke begynt på det enda. Men familien min var så snille og søte med meg, og fikk meg til å innse at noen ganger må man bare være litt tålmodig, og innse at "Sånn er ting nå", og gjøre det beste ut av det. Det aller beste var den lille bursdag feiringa Even ordna for meg. Han behandla meg virkelig som en prinsesse den dagen, og varta meg skikkelig opp. Alt sammen fikk meg bare til å innse at ting ikke er så ille likevel, og at jeg egentlig er veldig heldig.

Favoritt produkt:


Favoritt produktet mitt i mars, har uten tvil vært lipkitene av Kylie Jenner. Min favoritt til nå er uten tvil Dolce K, og den sitter så bra, og ser så naturlig og fin ut på leppene. Jeg er ikke noe opptatt av merker og slikt, men synes det var veldig gøy å teste ut noe som har fått så mye skryt, og flaks for meg var det verdt alle pengene også.

Beste bok:

Jeg har ikke rukket å lest så mye annet enn teoriboka mi i mars, men jeg har byttet på den ene fifty shades of grey boka, jeg låner av Linneah, og en bok jeg kjøpe på loppemarked. Jeg har nemlig nylig begynt å lese "Barnepiken", av Kathryn Stockett.

Barnepiken beskriver forholdet mellom sorte hushjelper og deres hvite fruer i Sørstatene på første halvdel av 60-tallet. Handlingen foregår  i den lille byen Jackson i Mississippi, og i boka møter vi tre veldig forskjellige kvinner som finner hverandre i sin felles utfordring av grenser. Vi får virkelig se hvordan de mørkhudede ble behandlet på tiden, og det gjør meg sint og trist. Boken er så langt veldig bra, og jeg føler meg trygg på og anbefale dere alle til å lese den.

Instagram:


Som jeg har nevnt tidligere, følger jeg faktisk et par tusen på instagram, haha. Den finnes så mange inspirerende mennesker der ute, så her skal vi ikke gå glipp av noen altså! Haha. Den jeg har fulgt mest den siste tiden, må likevel ha vært Mylifeaseva. Hun er en kjent youtuber, og trenger riktignok ingen shoutout med de millionene av følgere hun har, men det er ikke uten grunn. Hun legger ut kjempefine bilder, og skriver alltid veldig morsomme tekster under. Gjerne kommenter deres instagram under her, så følger jeg! Min er Jannesworld.
 

Favoritt blogg:


Jeg har funnet flere nye favoritter denne måneden. Men en av de bloggene som har falt best i smak, har vært Leah Isabell sin. Bloggen hennes er så fin, variert og inspirerende. En blogg verdt å lese, og den finner dere HER.
 

Sang:

h3mPTbUvC5o
 
Ikke akkurat en ny sang, men sangen som har vært på repeat den siste tiden, har vært Johnny Cash sin "The man in black". Dere vet jo hvor godt jeg liker Johnny Cash. Selv om han er død, ser jeg på dokumentarer og filmer om han hele tiden, og sangene hans går på repeat. Han var en stooor inspirasjon. Om dere enda ikke har hørt sangen, burde dere virkelig det. En veldig fin mening i den.

Serie:Jeg har nettopp begynt på en ny serie, som heter "The fosters". Den ble laget i 2013, så den er kanskje ikke ny, men ny for meg, haha. Den handler om den 16 år gamle jenta Callie Jacob, som har blitt flyttet rundt fra fosterhjem til fosterhjem de siste seks årene, og har aldri funnet en fast familie, før nå. Hun flytter inn til familien Fosters, som består av mødrene Lena og Stef, Stef sin "ordentlige" sønn Brandon, og deres adopterte tvillinger Mariana og Jesus. Callie har også en bror, Jude, som også flytter inn. Med en mor som er rektor på skolen de går på, og en annen som er politi, blir de ihvertfall overvåket, og det trenger de når deres opprinnelige foreldre begynner å ta kontakt, mens de sliter med å passe inn på skolen. Det skjer noe hele tiden, nesten for mye, siden det er så mange det handler om. Men det er sååå bra. Jeg klarer ikke stoppe og se, haha. Serien kan du se på Netflix og zzstream.

Det var alt for denne gang. Jeg har kuttet litt ned på punktene mine fra forrige måned, og tok kun med de jeg tror dere vil synes er morsomest å lese om. Håper dere likte innlegget. Ønsker dere alt godt i April!

Måneden som gikk: Februar

Hei dere! Det er mars, og jeg blir like overrasket ved hvert månedskifte over hvor fort tiden går. Jeg ser mange har skrevet ned deres mål for mars, noe jeg synes var så lurt, og ikke minst inspirerende, så det vil jeg gjøre i et annet innlegg. I dette innlegget tenkte jeg og ha et lite tilbakeblikk på februar, slik jeg har hver måned.

 

Wanderlust:

Som dere vet, følger jeg veldig mange britiske youtubere. Når jeg ser på hvordan de har det der, hva de gjør og alt, har jeg såå lyst til å besøke England igjen, spesielt London. Søsteren min, og venninnen hennes skal til England i sommer, og jeg misunner de sååå mye. Jeg var der for seks år siden med familien, men det er så lenge siden. Turen var helt super, men jeg vet det hadde blitt en helt annen type tur nå som jeg er eldre.

Craving:


I februar har jeg hatt en sånn måned hvor jeg har hatt veldig liten matlyst, og når den først har kommet, har jeg kastet meg over alt jeg har funnet. Jeg har crava toast, appelsiner og sjokolademelk så sykt mye, av en eller annen grunn, haha. Har faktisk nesten ikke fått i meg annet....

Utfordring:Denne måneden har egentlig vært veldig utfordrende generelt. Det mest utfordrende har vært å være sosial, men også å spare penger, og trene, haha. Ting svinger jo litt for alle, men føler det meste har vært litt...slapt kanskje? Ting har vært så vanskelig, at jeg har hatt en litt sånn "gir faen" holdning......

Høydepunkt:

Høydepunket i februar var å kunne være så mye med søstrene mine igjen. De bor borte, og kommer kun hjem en gang i blandt, siden de er så opptatte med utdanning, ungdomspolitikk, og kjærestene sine. I vinterferien var de hjemme nesten hele tiden, og skulle de noe, inkluderte de meg i alt de gjorde. Vi var på kino sammen, i dyrehagen, sto på skøyter, og var på hytta. Jeg er veldig nær begge søstrene mine, men jeg har følt meg litt glemt nå som de har vært så mye borte. Men da de endelig kom hjem igjen, var det så godt å kjenne at det ikke var tilfellet i det hele tatt.

Favoritt produkt:


Dette produktet var favoritten i januar også, men det er det jeg har brukt aller mest i februar også. Jeg har virkelig forelsket meg helt i denne ansiktsrensen, og hvilken effekt den har på huden min. Jeg sier ikke dette som en reklame, siden jeg er salgsforhandler for forevers produkter, men fordi jeg virkelig liker dette produktet, og ser det funker. Søstra mi sliter litt med akne og generelt litt uren hud, og synes huden hennes føltes så mye friskere og renere etter og ha brukt denne. Jeg sier ikke at den hjelper på akne, men hun synes den gav henne et fint resultat, og det er jeg helt enig i.

Beste bok:


Den beste boken jeg las i februar, var uten tvil Connor Franta sin selvbiografi; A work in progress. Den var virkelig helt fantastisk. Han har så mye humor og liv, og er en veldig inspirerende person. Han skriver om oppveksten sin, livet som youtuber, og hvordan det var for han å komme ut av skapet. Selv om jeg er heterofil, følte jeg at jeg kunne relatere en del til følelsene og tankene han beskrev. Hvordan det føles å fortelle en vond hemmelighet en har bært på lenge, tankene om hvordan folk vil reagere, og lignende.  Det er ikke en av disse langdratte, kjedelige selvbiografiene, men derimot en humoristisk og fin bok som tydelig er lagt mye arbeid i. Han deler også mange av bildene sine fra barndommen, og bilder han selv har tatt. En bok verdt å lese.

Instagram:

Jeg følger så utrolig mange på instagram at jeg vet nesten ikke hvem jeg har fulgt mest. Derfor slenger jeg heller med noen bilder fra min egen instagram, og kommer heller tilbake til dette i et senere innlegg. Om du vil følge meg, heter jeg Jannesworld. Der deler jeg bilder fra bloggen, og andre små øyeblikk fra dagen min, samt en del av mine interesser. Jeg vil foresten gjerne følge dere også, om dere har instagram. Isåfall, kan dere bare legge igjen en kommentar, så tar jeg en titt.

Favoritt blogg:


En av favorittbloggene mine i februar, og som har vært det flere måneder før det også vel og merke, er søte Kristi. Bloggen hennes er ryddig og fin, med masse lyse bilder, og inspirerende innhold. Mens jeg laget denne collagen, kom mamma forbi og kommenterte hvor utrolig naturlig vakker hun er, og det er jeg så enig i. Hun oser av glede, og jeg blir glad av å lese bloggen hennes. Hun har et veldig variert innhold, som passer for alle, og hun oppdaterer jevnlig. Stort bedre kan det vel ikke bli? Vil du lese Kristi sin blogg, noe jeg synes du burde, kan du finne den HER.

 

Sang:


Calum Scott sin versjon av Dancing on my own, er så utrolig fin, og jeg har den på repeat hele tiden.

Tanke:
 
Jeg har ikke tillatt meg å overtenke så mye i februar, og det har vært fantastisk. Det jeg har tenkt mest på har egentlig vær bloggen, familien og de andre rundt meg som jeg bryr meg om.
 
Kino:
Jeg har sett både "Deadpool", og "How to be single" i februar, men favoritten må ha vært "Deadpool". En ironisk og morsom "Superhelt" film med selveste Ryan Reynolds i hovedrollen. Han er en av mine absolutt favoritt skuespillere, og han kunne ikke passet bedre til rollen. Jeg klarer aldri fortelle om filmer, uten å røpe alt, så jeg skal stoppe nå,hahaha. Men om du ikke har sett den, burde du ihvertfall det!

Serie:

Min absolutt favoritt serie den siste måneden, har vært og er enda "The flash". Åh som jeg elsker superhelter og alt av overdivende greier som ikke finnes, haha. Har aldri gjort det. The flash handler om en ung mann med navn Barry Allen, som har blitt utrolig rask, etter og ha blitt truffet av lynet. Han utnytter de nye kreftene sine til å prøve å finne morens morder, og redde byen sin fra kjeltringer. Han er med i "Arrow" også, en annen serie jeg E.L.S.K.E.R. Jeg skal lage et nytt innlegg om serier igjen nå snart, da kan jeg skrive mer om det. Men om dere også liker slikt, burde dere aboslutt se "The flash". Om det finnes noen "Prison break" fans her, er Wenthworth Miller og Dominic Purcell også med. En annen grunn til at jeg elsker serien!

Det var alt for denne gang. Jeg har kuttet litt ned på punktene mine fra forrige måned, og tok kun med de jeg tror dere vil synes er morsomest å lese om. Håper dere likte innlegget. Ønsker dere alt godt i denne nye måneden!
 

Måneden som gikk: Januar

Hei dere!

Wow, februar, virkelig? Januar har virkelig bare fløyet forbi. Var det ikke julaften i går? I år tenkte jeg å ha et lite tilbakeblikk på måneden som har gått, i slutten av hver måned. Jeg tenkte det kunne være litt artig å se hva som har endret seg, hva jeg likte og lignende. Hva synes dere? Jeg prøver!

 

WANDERLUST: 

Jeg har hatt skikkelig behov for å komme meg til steder så enkelt som til hytta, haha. Det er så deilig å bare dra bort litt, være et sted uten nett, mobiler og annet fjas og mas. Ellers har jeg sjesset veldig på sol denne måneden, og hatt så lyst til å dra tilbake til Tyrkia.

CRAVING:

Denne måneden har jeg cravet oboy så sykt mye, hahaha. En periode drakk jeg Oboy mange kvelder på rad. Det vil si, jeg fylte glasset halvt med oboy pulver, og resten med melk. Det beste er når man kan sitte med skeia og maule sjokoladen i bunn, jummyyyy.

 

UTFORDRING:

Det som har vært mest utfordrende denne måneden, må ha vært å være sosial. Man trekker seg litt inn i seg selv når man har sluttet på skolen, i hvert fall i begynnelsen.

 

HØYDEPUNKT:

Månedens aller beste høydepunkt er faktisk litt vanskelig å velge. Jeg tror det må bli lørdagen jeg var hos Linneah. Jeg hadde ikke sett henne på evigheter, og jeg koste meg så utrolig mye.

 

FAVORITTPRODUKT:

Mitt favoritt produkt i januar, har uten tvil vært dette ansiktsvannet fra Forever living. Huden min føles så utrolig frisk og ren etterpå. Den gir mye fuktighet, styrker huden din, og trekker sammen porene. Den er basert på Aloe vera, and I looove it.

BESTE BOK:

Den beste boken jeg leste i januar, var uten tvil "Etter deg", av Jojo Moyes. Den fikk meg til å både grine, le og skrike, noe som virkelig tyder på en god bok. Lever man seg ikke inn i bøker, er det vel ingen vits i å lese de heller? Haha. Jeg har skrevet litt om boken HER.INSTAGRAM:

Jeg er alt for aktiv på instagram, og følger over 2000 personer der, hahaha. Det er vel noen jeg kunne trykt bort, men hver gang jeg prøver, klarer jeg ikke. Jeg har et hat-elsk forhold til denne appen. Jeg kan bli veldig motivert, men også veldig deprimert. Noen har jo en tendens til å pynte litt vel på livet sitt, og skape en verden jeg bare kunne drømt om. Jeg liker ekte instagrammer, der det ikke kun finnes bilder som kan sammenlignes med de i magasinene. Blant de inspirerende bildene av deilige bakverk, gode treningsøkter, og flotte sunne middager, kunne jeg gjerne likt å sett litt brente boller, late dager på sofaen, og middager på macern. Ingen er sunne og spreke hele tiden, ikke sant? I tillegg liker jeg veldig godt profiler som legger ut fine bilder i vintage kvalitet, eller bilder av gammeldagse gjenstander. Instagram kontoen jeg har klikket mest innom denne måneden må ha vært denne:


Liker instagram kontoen til Malin veldig godt. Har skrevet litt med henne også, og hun virker så utrolig søt og god. Verdt å ta en titt.

 

BLOGGER:

Før klikket jeg innom rundt 20 forskjellige blogger hver dag. Da dette nye året begynte, bestemte jeg meg for å slette loggen over bloggene jeg besøkte, og starte på nytt. Jeg vil bare følge blogger som får meg til å føle meg bra. En blogg som får meg til å smile og le, en jeg kan la meg inspirere av, og som samtidig føles ekte. Den jeg har lest aller mest denne måneden er selvfølgelig Linneah sin blogg.


SANG:

Den sangen som har gått på repeat i hele januar, har vært "Hey jude" av The Beatles, i glee sin versjon. Den er bare så utrolig fin, og jeg går og synger på den hele tiden. 

 

 

 

TANKE:

En av tingene jeg har tenkt aller mest på i januar, er bloggforbilder og ungdommenes forvrengte syn på fint og ikke minst sunt. Det er så skummelt!

 

KINO:

Jeg husker faktisk ikke om jeg har vært på kino i januar, haha. Den beste filmen jeg har sett den siste tiden, var i hvert fall den nye Star Wars filmen, men jeg tror kanskje jeg så den i desember? Husker ikke helt...

 

SERIE:

Åh, min favoritt serie denne måneden har vært "The Carrie diaries". 80 tallet, Carrie Bradshaw, New york, og Austin Butler. Kan det bli bedre?
SITAT:

Mitt favoritt sitat i januar har vært et jeg fant i en bok jeg har. Det går slik:
"How can you expect to get inner Space if you live and work in a mess? Clean up and sort out the clutter in Your surroundings and you will be more peaceful".

PROGRAM:

Favorittprogrammet i januar var selvfølgelig "Hver gang vi møtes", som går på tv2. Det er så koselig å se på. Blir like imponert hver gang over de flinke artistene. Veldig gøy å se artister man ellers ikke ser like mye til lenger.

TIDSFORDRIV:

Det jeg har drevet mest med i januar, bortsett fra hundrevis av møter, og lange kvelder med netflix, har vært yoga tror jeg? Jeg har også laget en del mat, og blogget en del.

FLAUSE:

Jøss, jeg tror faktisk ikke jeg har rukket å drite meg så ut denne måneden. Jeg er en klønete person, som samtidig snakker veldig høyt og rett fra levra, og går derfor stadig på en liten "smell". Den største flausen må i så fall ha vært forrige uke, da pappa og jeg var på butikken. Jeg hamstret inn iskaffe for de neste dagene, og trodde jeg kunne klare å bære alle seks i armene mine, så optimist som jeg er. Iskaffen står helt i enden av butikken, mens kassene naturligvis er helt i andre enden. Jeg klarte meg hele veien bort til kassa, da jeg skulle legge de oppå disken og mistet en på gulvet. Den sprutet overalt, og folk måtte streve med å ikke tråkke i det når de skulle betale. Ble faktisk ikke så flau, for er så vant til sånne ting nå, haha. Folk bare små lo litt, og hun i kassa tok det med et smil, så da var det greit. Det triste var at jeg hadde en iskaffe mindre, buhuu.


Hva synes dere? Om dere har flere punkter dere vil jeg skal ta med neste måned, blir jeg veldig glad for forslag. Januar Har alt i alt vært en fin måned, men jeg satser på at Februar blir en god del bedre. Nå, fortell meg hvordan din januar har vært da, har du opplevd noe fint? Har du også laget et innlegg som dette, vil jeg gjerne se det. Ha en fin første februar alle sammen, denne måneden blir bra!

 

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt