hits

Lillesøster sminker meg som henne

Hallo! Som dere vet, har jeg to søstre som er over gjennomsnittet glade i sminke. Det var først meg, så tok de helt av, og nå har jeg begynt å bli hekta igjen. Jeg MÅ ikke bruke sminke, men jeg elsker å eksperimentere med det. Om dere vil se noe av det, kan dere følge sminke instagrammen vår HER. Vi er skikkelig amatører som snubler oss frem og lærer på veien. Vi har veldig forskjellige sminke stiler. Rikke elsker å sminke seg dramatisk, og jeg liker å ha det mer naturlig til hverdags. Derfor tenkte vi å prøve oss på challengen som er så inn nå, å få noen til å sminke deg som de, eller omvendt. Så her er "Lillesøster sminker meg som henne".

 
Synes det var så morsomt, siden vi har såååå forskjellige måter å sminke oss på. Hva synes dere?
- Janne

 

Makeup look:Snow flakes

Hallo!

Som noen av dere vet, har vi tema uker på snap gruppa vår: Makeupfreaks. Det er ikke alltid vi har nytt tema, men vi prøver. Denne uken er temaet Vinter/frozen. Jeg har ikke så mange fanzy sminke paletter, men jeg fant et gammelt palett med noen blå øyeskygge farger, og prøvde meg frem. En liten cut crease (at man deler/kutter sånn som jeg har gjort med det blå og hvite på øyelokket, som dere ser), litt glitter, og snø fnugg, som det ihvertfall skulle forestille, haha.

Hva synes dere? Gjerne følg oss. Om du er med i en sminke snap, eller vet om en bra en, så gjerne si ifra!

Hva gjør dere idag?

Rosa look

Hallo! Det er ikke ofte jeg gidder å klasse på meg flere lag med sminke lenger, men igår prøvde jeg meg litt frem igjen, og endte opp med en lys rosa look. Ble ganske fornøyd også, for en gang skyld. Tenkte jeg skulle dele litt mer sminke relatert her, når jeg først sminker meg. Det er jo en veldig stor interesse. I det siste har jeg bare ikke orka å styre med hverken det eller noen hudpleie rutine, og har egentlig følt meg som en zombie. Mest pga hudpleierutina jeg er så avhengig av. Jeg prøvde meg frem med et fargerikt øyenskygge palett fra Nyx, med litt highlight i øyekroken. Jeg måtte gjøre bildene litt lysere for at dere skulle se øyenskygga, ellers er det ikke redigert annet enn i Vsco cam. Følte ikke det ligna på meg, haha. Men det er jo det som er så gøy med sminke, å kunne prøve seg frem og forme seg som en vil. Tenkte jeg skulle gå for noe av det samme i bestefars 70 årsdag i morgen, bare litt mindre hudsminke kanskje?

Hva synes dere? Hva passer til en 70 års dag, inntil en sort glitrete kjole?

- Janne

 

Fem enkle halloween looks

Hallo! Som dere kanskje har sett, har jeg kommet med en del Halloween looks den siste tiden, her på bloggen. Jeg tenkte jeg kunne samle noen av de jeg ble mest fornøyd med, og som egentlig var ganske enkle å lage. Halloween kostymer kan være så sykt dyrt, og jeg vil tro det heller lønner seg å skaffe litt Halloween sminke, eller bare litt fake blod og bruke sin egen faste sminke. Jeg har ikke kjøpt noe nytt av Halloween sminke i år. En av grunnene er jo såklart fordi jeg fikk en del sponset av Coolstuff, men det varer så lenge at man trenger ikke kjøpe nytt hvert år! Man kan fint unngå kjøpepresset rundt Halloween (rekord for hvor mange ganger Halloween er brukt i et innlegg) og fremdeles ha det gøy. Jeg liker ikke kjøpepresset(ironisk siden jeg linker til en nettbutikk tho), og den tradisjonen ved å tigge godteri på dørene, og skremme livshitten ut av små barn og eldre mennesker, ved å gjøre herverk og fanteri. Men jeg elsker det faktum av at det er en unnskyldning for en 21 åring å kle seg ut, tihi. Nå over til fem enkle looks, som såklart bare er gjort av en amatør, men som jeg kun deler for å eventuelt gi litt inspirasjon. Håper det høres bra ut.

                                                                    Brennmerker

Denne looken delte jeg jo et steg for steg innlegg på igår, men jeg tenkte å inkludere denne uansett. Det er litt ironisk hvor enkelt jeg sier det er å lage denne, for hver gang jeg har prøvd å filme den på Makeupfreaks så har jeg faila, haha. Men det må skje fort pga gelatinen, og da er det vanskelig å filme samtidig. Men det er egentlig veldig enkelt. Det er bare fantasien som setter en stopper for denne looken, men alt jeg gjorde var å sminke meg som vanlig, og deretter blande gelatinpulver med vann, påføre det fort på huden, vente på at det tørker, sette det litt med pudder, og så begynne å gjøre det ekkelt, haha. Jeg brukte litt blush for å få det til å se sårt ut, lekeblod i små groper, og bare litt sort, gul og rød vannmaling. Dere kan se steg for steg innlegget HER. Bare ha på vanlige klær eller noe du synes ser kult ut, og denne sminka her, så er du good to go. Billigere blir det ikke.

                                                                     Space look

Denne looken er egentlig litt tidskrevende, men den er likevel så enkel. Jeg er sikker på dere får den til mye finere enn jeg gjorde, men jeg forteller bare hvordan jeg gjorde det. Jeg sminka meg først bare som jeg pleier med foundation og sånt, så brukte jeg øyenskygge (jeg brukte et nyx palett) i fargene blå, lilla og rosa, litt hvit eyeliner, cream higlighter og glitter linere. Jeg bare gikk litt amokk med øyenskyggene der jeg synes det passa, blenda det godt ut, og brukte litt knallere farger på øyenlokka. Til slutt bare brukte jeg den hvite eyelineren min fra Nyx på vippene mine, og litt rundt forbi der jeg synes det passa. Enkelt og greit..

 

                                                                                                   Half face

I denne looken sminka jeg meg nok en gang som jeg pleier med den vanlige sminkerutina mi, og malte deretter halve fjeset mitt hvitt. Jeg malte sort rundt det hvite, og på øyelokket, på nesa, litt streker rundt den sorte "ramma", og så malte jeg noen rundinger. Jeg fylte rundingene med rød maling, malte halve leppa rød, og resten hvitt. Rundt leppa tok jeg også sort. Jeg tok litt blå maling og litt glitter over og under øynene, noen røde "tårer" ned til noen sorte rundinger, både over og under, og dæsja til slutt på med noen små hvite prikker på det sorte rundt øynene. Jeg vet ikke heeelt hva det skulle være, men jeg likte det.

 

                                                                               Cutted throat

Her sminka jeg meg som vanlig (haha, igjen), men prøvde meg på en cut crease på øyelokka. Hva cutcrease er, kan jeg forklare en annen gang. På halsen brukte jeg lateksen min fra Coolstuff, og tok lagvis lateks og tynt dopapir over hverandre. Jeg tok ca tre lag. Bare det er tykt nok til å klippe i liksom. Jeg avslutta med lateks på toppen, og når det hadde tørka, tok jeg forsiktig litt foundation og pudder over, så det skulle se ut som halsen min. Jeg tok blush over så det skulle se sårt ut. Jeg klipte forsiktig i midten av lateks og papir laget, og malte det sort og rødt inni. Jeg tok en svamp med lekeblod rundt "kuttet", og fylte også litt lekeblod inni og rundt.

Jeg er ikke så flink på skulls, men øvelse gjør mester. Jeg sminka meg som jeg pleier, med en del oransj øyenskygge. Jeg tok mascara og løsvipper på øverst, og den hvite eyelineren min fra Nyx på vippene nede. Jeg brukte vannmalingen min fra Coolstuff, i brun og oransje til å lage skullen fra munnen og opp til øret nesten, langs kinnbeina jeg ikke har, haha. jeg malte leppene oransj, og jeg prøvde å lage hvite tenner med sølv glitter på, men det synes jeg var veldig vanskelig. Jeg er sikker på at dere klarer det bedre. Jeg brukte brun og oransj (brun "ramme" og oransj inni overalt egentlig) for å lage en liten nese, også tok jeg bare glitterlinerne mine fra Makeupmekka litt der det passa meg, blandt annet på nesa og over bryna. .


Dette var litt inspo til Halloween looks dere kan lage. Håper dere likte innlegget. Gjerne kom med forslag til noe jeg kan prøve enter her, på Youtube eller på snapchat (Makeupfreaks). Håper dere ble litt inspirerte til tross for de dårlige sminke "kunnskapene" mine, haha. Ha en fin søndag videre!

- Janne

How to: Brennmerker - Halloween look

Hallo! Hvordan går det? I det siste har jeg lagt ut en del av mine forsøk på forskjellige Halloween looks. Jeg har ikke peiling på sminke, og det blir sjeldent bra, men jeg elsker å eksperimentere med det. For et par dager siden, prøvde jeg meg på en look med brannmerker. Jeg prøvde å recreate den idag, på Makeupfreaks (sminkesnapn til søstrene mine og meg), men det ble helt forjævelig. Jeg ble ganske fornøyd med det første forsøket, så jeg tenkte jeg kunne vise dere steg for steg, hvordan jeg gjorde det! Det er ingen fasit, for jeg har bare prøvd meg frem, så dere må gjerne gjøre en annen vri.

How to - Step by step:

♦ Smink deg som du vil først, men gjerne ha en base sånn at det blir lettere. Jeg sminka meg som jeg pleier å gjøre, med foundation, concealer, countor og pudder.

♦ Jeg sjekka instruksene på pakka mi med gelatin pulver, og blanda det med vann til det ble klissete. Det ble egentlig en veldig bra konsistens som var lett å jobbe med, i forhold til den jeg lagde idag mens jeg filma til yt. Typisk, hehe. Jeg påførte det forsiktig med en smørkniv, og det festa seg veldig bra. Har den rukket å tørke, fester den seg ikke. Prøv å lag noen små "lommer", du kan fylle lekeblod i, og lage små sår i.

La gelatinen tørke, og ta dermed litt pudder over gelatinen, sånn at den er mattere og lettere å jobbe med. Jeg tok også litt blush over, sånn at det så veldig sårt ut.

Jeg brukte vannmalingen min fra Coolstuff, fra Halloween kategorien deres (anbefales på det sterkeste. Dere kan se innlegget mitt om det HER), og påførte sort maling inni "lommene" jeg lagde. Da så det veldig sårt ut. Etter det tok jeg litt rødt inni og over.

♦ Jeg brukte en svamp og tok forsiktig gul maling over, sånn at det så betent og kvalmt ut, haha.

♦ Helt til slutt påførte jeg litt lekeblod med en pensel, i hulla og litt rundt forbi der jeg synes det så kult ut.

Hva synes dere? Gjerne sjekk ut Makeupfreaks på Snapchat, og Instagram brukeren vår, HER. Jeg har også lagt ut en ny video på Youtube kanalen min, HER idag, om mine favoritter fra september. Nå skal jeg gjøre litt husarbeid. Måtte dere ha en suuuuper lørdag! Gjerne send meg link til deres Halloween innlegg.

- Janne

 

En ny halloween look

Hallo!

Har dere det fint idag? Jeg er hjemme hos mamma og pappa for helga. Jeg skulle vel egentlig tilbake til leiligheten igår, men Even dro avgårde med nøkkelen. Jeg skal være der hele tiden fremover altså, det er bare så mye jeg har måtte ordne her hjemme, også har jeg ikke vært iform. Idag er det kun mamma og jeg. Vi skal bare kose oss og se på "Skal vi danse" og "Stjernekamp". Jeg hadde veldig lyst til å dra på hytta, men det ser ikke ut som det blir noe.. Søstrene mine var hjemme tidligere idag, og da prøvde vi oss på et par "sminke looks". Jeg har nå dette palettet mitt fra Coolstuff jeg har brukt masse nå, som jeg må teste ut så mye som mulig. Synes det funka best de første gangene, for nå har jeg rota så oppi det, haha. Men det er gøy! Jeg vet ikke hva dette skal forestille, men ett eller annet ble det værtfall, haha...

Jeg herma etter et bilde jeg fant på Weheartit. Jeg skulle ha lagt bedre skygge ved leppene, og generelt sett er det mye jeg kunne gjort annerledes, men jeg bare prøvde meg fram. Jeg har ikke vært på sminkesnappen vår denne uka, men de andre har vært litt aktive. Gjerne følg makeupfreaks på snap. Instagrammen vår kan dere finne HER. Rikke har fått sin egen sminke Insta også, så den burde dere sjekke ut, HER, tihi. Jeg har filma hvordan jeg lagde denne "looken", men vet ikke om jeg skal legge den ut? For det er jo bare noe jeg prøver.. Det er litt det youtubekanalen min er om også, å vokse og lære på en måte, så får de som enn ønsker å se at jeg utvikler meg, gjøre det..

Nå skal jeg gå en liten tur med hunden til Vibeke. Håper dere får en fin kveld!

- Janne

New in - Halloween makeup

Hallo, og goood lørdag ♥ Denne lørdagen føles som en søndag, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg er slapp og vil kun sitte under et varmt teppe og drikke kaffi (og spise godteri, så ikke la dere lure av den voksne setninga der, høhø). Jeg blei bitt av Rikke sin kanin ista, på brystet, og sitter her kjempe paranoid, og tenker på når jeg tok stivkrampe sprøyte sist. Jeg troor det er elleve - tolv år siden. Bittet er hovent og blått, og jeg er svimmel. Men jeg overdriver sikkert, haha... Jeg håpa jeg fikk se et par venner idag som er hjemme for helga, men alle kommer jo samtidig, haha. Enn så lenge skal jeg prøve å ikke google alle mulige symptomer, og se den nye sesongen av "Fuller house". Den er ikke like bra som originalserien, men åh, det er så koselig å se på. Minner meg om barndommen min. Rikke har baka kjeks, så jeg skal sitte å kose meg. Først tenkte jeg å vise dere tinga jeg fikk fra Coolstuff. Jeg har veldig lyst å lage en look, men vet ikke hva slags, så gjeeerne kom med forslag.

Linsene har dere jo sett i den ene looken min, og de kan dere finne HER, sammen med mange andre kule linser HER. Arra kan du finne HER, og de gleder jeg meg til å teste ut! Lateksen glemte jeg å ta bilder av, men den kan dere finne HER, og sminkesettet HER.

Som dere kanskje ser, eeeelsker jeg Halloween, eller det å kle meg ut og sminke meg generelt, haha. Anbefaler dere å sjekke ut Coolstuff altså, de er helt rå på Halloween utstyr!

Hva med dere, hva gjør dere idag?

- Janne

But bby death can`t stop u

Hallo! Håper dere har hatt det fint idag. Jeg har ikke gjort noe som er vits å dele, så jeg tenkte jeg kunne vise dere den ene Halloween looken jeg prøvde på igår. Jeg skal prøve å få blogga om noe annet også, altså, men synes det er så gøy å prøve meg frem med sånn sminke. Jeg har nesten aldri prøvd det før, og jeg aner ikke hva jeg gjør, men jeg elsker det, haha. Siden jeg har fått lateks, og hadde lekeblod fra før, tenkte jeg å lage en rådyr look, med en twist. Jeg har riktignok sminka meg som et rådyr før, men aldri på denne måten. Det ble syykt creepy, og tanken på at vi faktisk sminker oss sånn er kanskje litt merkelig? Tenk om dyr hadde sminka seg som døde mennesker liksom, uæk... Men det har nå blitt en greie, og jeg synes det så kult ut på bildet. Jeg sminka meg selv, mens Espen tok bilder av meg som stilte meg foran pappa sin utstoppa hjort, og lata som det var mine gevir og ører. Likte egentlig hvor klønete redigeringa mi blei, det var noe med stemninga over det, på en måte, haha. Eller hva synes dere? Bare å photoshoppe dritten ut av det om dere vil altså, selv bare surra jeg litt på picmonkey, som dere ser, haha. Men ørene og det er faktisk ekte.

Det er gøy hvordan alle involverer seg i denne sminkinga for tiden. Jeg satt i stua og så på inspo med guttene til søstrene mine, mens de kom med forslag og ideèr, tok bilder og hjalp meg, haha. Helt fint med nye familie medlemmer da værtfall. I approve. Jeg visste foresten ikke hvordan jeg skulle se død ut, så det blei et litt akward blikk.

//Produktet er sponset

Om dere også vil prøve dere litt frem med creepy, skumle eller søte looks, burde dere klikke dere inn på Coolstuff og sjekke ut Halloween stæsjet deres. Jeg eeeelsker det! Takk for god respons på det forrige innlegget mitt foresten. Veldig gøy at dere liker de klønete forsøka mine på å sminke meg, hehe. Over ser dere "palettet" jeg har snakka så mye om. Coolstuff sitt utrolig bra vannmalings sett. Det kan dere finne HER.

Det kommer bilder av alt jeg fikk, i løpet av helgen, for dere på snap som spurte om det, tihi. Hva med dere, liker dere å prøve dere frem med sånn sminke? Gjerne kom med forslag til noe jeg kan prøve neste gang.

- Janne
 


#halloween2017look

Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

En skummel "fotoshoot"

Hei dere. Her kommer bildene fra den ekle shooten til Rikke og meg. Jeg testa egentlig bare ut produktene fra Coolstuff, lekte meg litt og testa litt ut, så ble det en creepy look med blod ut av øynene, med skumle linser. Jeg liker best søte halloween looks, men måtte nesten prøve når jeg først hadde fake blod, haha.. "Looken" kunne blitt mye bedre, men synes det var gøy å leke meg litt med malingen. Jeg synes vannmalingen fra Coolstuff var i veldig bra kvalitet. Jeg brukte et sett med 12 flotte farger, både med og uten glitter, inkludert pensler og svamper. Det kan du finne HER. Lekeblodet hadde jeg fra før, og det vil jeg tro er enten fra Nille eller en lekebutikk. Da jeg var ferdig med å sminke meg, prøvde vi å ta noen bilder som så litt ordentlige ut, men så ble vi fort revet med, og endte opp med reine fotoshooten. Det var såå gøy! Vennene og familien min er så flinke til å engasjere seg og komme med ideèr når det gjelder bloggen min, så både Rikke og Espen kom med forslag til hvordan jeg skulle posere og fjase. Selv om selve sminke resultatet ikke blei så bra, hadde vi det i det minste veldig gøy. Synes redigeringa gjorde det veldig creepy og bra, haha....

#halloween2017look

Hva synes dere? Haha... Godt jeg allerede har kjæreste, viss ikke hadde jeg ligge tynt ann med slike bilder av meg flytende på nettet... Som sagt vet jeg at sminka ikke ble helt optimal, men vi hadde det så gøy, så jeg tenkte jeg kunne vise dere likevel. Kanskje dere også har lekt dere litt med Halloween sminke, og har noen innlegg/videoer jeg burde sjekke ut? Ellers er søstrene mine og jeg veldig aktive på sminkesnapn vår for tiden: Makeupfreaks. Gjerne sjekk den ut!

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

 

 

 

Den første Halloween looken

Hei dere! Jeg kommer med nok en sminke look idag. Det vil dere nok få masse av fremover. Jeg har nemlig blitt sponset av Coolstuff, og fikk masse kult i posten her om dagen. Alt var Halloween relatert, som jeg fikk velge selv. Jeg er sååå giraa! Jeg skal vise dere alt jeg fikk, senere. Rikke og jeg måtte selvfølgelig teste med en gang. Vi elsker jo slikt. Jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av looken Rikke prøvde seg på, med latex, blod og papir. Jeg prøvde en crazy look jeg også, som jeg kan vise dere i morgen. Jeg redigerer de bildene nå. Rikke tok av seg sminka så fort fordi hun fikk besøk, men vi hadde en hel shoot av meg, fordi vi blei så gira. Vi kommer til å lage mange flere, og da blir de forhåpentligvis enda bedre. Jeg likte Rikke sitt forsøk, selv om det blei litt synlig med papiret og lateksen.. Hun prøvde å ta på mer foundation og sånt, men det ble ikke helt som vi håpa.. Øvelse gjør mester.

Var det ikke kult? Grunnen til at det blir mange slike innlegg fremover, er fordi jeg som sagt ble sponset av Coolstuff. På den måten er jeg med i en konkurranse, som går ut på å blogge så mye som mulig om Halloween, og produktene deres, noe som passer meg helt ypperlig, siden jeg elsker begge deler. Håper det går fint? Jeg prøvde meg på en høst skull idag, på Snappen vår: Makeupfreaks. Så gjerne sjekk den ut. Ellers anbefaler jeg dere å sjekke ut Halloween utstyret og sminka deres, HER. Man kan gjøre så utrolig mye kult ut av produktene deres. Jeg bestilte masse til Halloween derifra ifjor også, and I love it.

Kanskje dere også liker å prøve dere på Halloween looks? Isåfall, kom gjerne med forslag til noe jeg burde prøve.

- Janne

#halloween2017look

Galaxy look

                                         "Across the sea of space, the stars are other suns".


 

gjerne følg sminke snapn jeg er med i: Makeupfreaks, og Instagrammen vår: Makeupfreaksig.

-Janne

Mine favoritt hudpleieprodukter

Halloooo! Hvordan har dere det idag? Jeg er fremdeles helt utslitt, og har et utrolig sterkt behov for alenetid. Det rakk jeg ikke før det kom to rakkerunger på besøk som ville ha vannkrig. De andre er på jobb, og på båttur, og jeg har veldig lyst til å være med, men jeg må faktisk bare få slappa av, rydda, gjort yoga og lest litt. Hodet mitt må få koble litt av før den travle uka som kommer nå. Tre møter, og langkjøring. Jeg har det veldig fint for tiden da, og det er ikke rart jeg er sliten, så det går fint. Jeg la ut en video om mine favoritt hudpleieprodukter igår, og tenkte jeg kunne legge ut videoen her også og fortelle kort om produktene. Et slikt innlegg har blitt etterspurt og det er litt tidskrevende, så da passet det bra nå som jeg er alene og får bedre konsentrasjon.

 

Moisture Balance Toner fra Exuviance: 

Dette er et fuktighetsgivende ansiktsvann. Den balanserer og gjenoppretter hudens normale PH balanse. Den inneholder anti aldrende egenskaper som forbereder huden før du tar på en god fuktighetskrem. Den er dermatologisk og allergitestet. Du kan finne en rekke Exuviance produkter HER, ellers anbefaler jeg å forhøre deg med en hudpleier før du går til innkjøp av slike produkter.

Gentle cleansing creme fra Exuviance:

En mild rens med polyhydroksisyrer for alle hud typer, blandt annet sensitiv hud. Klinisk utviklet med en unik polyhydroxisyre. Brukes til å skånsomt fjerne spor av sminke, smuss og fett fra huden. Gjør huden ren, myk og smidig. Denne kan også brukes som sminkefjerner. Den tørker ikke ut huden og får den til å føles sååå fresh og fin etterpå.

Blemish treatment gel fra Exuviance:

Denne er en effektiv gel egnet for alle hudtyper. Den motvirker virkelig akne, og har en rask effekt på huden. Mine urenheter forsvant veldig raskt. Den gir fet og akneutsatt hud et jevnere og klarere utseende med en gang. Denne påføres to ganger daglig, og skal taes direkte på urenhetene. Den er heldigvis uparfymert også.

Ansiktskrem fra Thalgo:

Denne er fantastisk god på både hender og i fjeset, og er super etter du har peela fjeset ditt.

Bio oil:

Bio-Oil er et prisvinnende produkt for alle som ønsker å glatte ut hudens overflate og redusere ujevnheter. Bio-Oil gjør at strekkmerker, arr og fargeforskjeller i huden blir mindre synlige, og har også god virkning på moden hud og dehydrert hud. Bio-Oil inneholder vitaminer og planteekstrakter, som gjør konsistensen lett og sørger for at huden absorberer den raskt og effektivt. Jeg bruker denne i fjeset etter toneren, og det gjør den så frisk og fin. Den må riktignok ikke brukes for ofte, da blir det ihvertfall litt for mye for fjeset mitt. Jeg bruker den noen dager på rad før jeg gir huden en pause. Den har også gjort de lill arra mine mye hvitere og finere. Den kan du kjøpe nesten overalt, blandt annet på Vita, Blivakker, og HER. 

Rensemelk fra Thalgo:

En fantaaastisk god rensemelk fra Thalgo som fjerner sminke og urenheter. Huden blir så utrolig myk og god etterpå! Du finner en HER.

Black head peel of mask fra JolieVisage:

The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den inneholder beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, sånn at den blir myk og og får tydelig reduserte porer. Decrusto Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som blir forsiktig trukket ut av hudens overflate. Masken er parabenfri og basert på naturlige ingredienser. Selv har jeg ikke merket så veldig stor forskjell enda, men huden min føles veldig deilig etterpå, selv om det gjør drit vondt å ta den av, haha. Min er fra luxushair, men den kan også kjøpes HER.
 

Her er videoen jeg la ut på kanalen min, hvor jeg prater mer om alle produktene unntatt rensemelken fra Thalgo, fordi kameraet mitt tydeligvis ikke filma da. Den har jeg snakket om i tidligere favoritt videoer på kanalen min. Kanalen min kan dere finne HER.

Jeg håper dere likte dette innlegget, og at det sto til forventningene. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre meg. Ha en fin dag videre.

- Janne
 

Kyshadow Royal peach palette: Review

Halloo og god tirsdag! Det er en stund siden jeg har kommet med noe review på sminke her på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det idag. Jeg har jo en søster som er over middels glad i å kjøpe ny sminke, og jeg takker aldri nei til å teste ut de nye produktene hennes. Hun er veldig glad i Kylie Jenner sine produkter, og har tre av øyenskygge paletta hennes eller noe, mens jeg selv har ett. Det siste hun kjøpte var The royal peach palette, og det var veldig annerledes fra de andre, og derfor såå gøy å teste ut. Tenkte jeg skulle si litt om hva jeg synes om det.


Jeg liker egentlig ikke å vise bilder av meg som tester sminke, fordi jeg alltid grøsser av å se de bildene noen måneder etterpå. Ikke ser man det så tydelig her heller. Synes det så, så mye bedre ut i virkeligheten, haha. Det var veldig interessant å teste ut den blå øyenskyggen.Utseende: Jeg eeelsker utseendet på kyshadow paletta, det er så stilig at hun har øynene sine på de. Denne gangen hadde hun et stoort palett, med speil og børste inni også, og den børsten var veldig bra.

Kvalitet: Øyenskyggen var lett å blende ut, men det var veldig fallout (det drysser veldig), i forhold til de andre paletta, og de gikk fort i stykker..

Pris: Jeg vet faktisk ikke hva det her kosta. Men det pleier jo å være veldig dyrt, og værtfall med frakt og toll. Stort sett synes jeg det er verdt det, men siden det var såpass fallout på det så vet jeg faktisk ikke helt om jeg synes det var verdt det. Men det var jo veldig veeeldig fint da! Kunne fint hatt det selv, men siden jeg ikke hadde brukt de mest crazy fargene til vanlig likevel, hadde jeg nok heller investert i ett av de andre, for bra produkter har hun garantert.

Bare seee så fint! Elsket de brose fargene. Bare fortsett å kjøp Vibeke, haha. Har dere prøvd dette?

Makeup look: Golden

Hallooo og god kveld ♥ Først vil jeg si Gratulerer så masse med dagen til lillegutt aka Øystein, min kjære svoger. Han blir 20 år idag og greier! Not bad..

Jeg har gjort litt husarbeid, baka brownies til Øystein og jobbet litt med journalistkurset. Som noen av dere vet, har jeg og fire andre laget en sminke snap: Makeupfreaks. Jeg vlogger der hver mandag, men siden vi mangler to stykker, gjorde jeg det igår også. Jeg viste hvordan jeg sminka meg og lagde en slags golden look. Jeg lovte å vise den bedre frem her på bloggen, så da gjør jeg det nå. Vi mangler forresten to medlemmer om noen er interesserte i å være med. Idag viser alle medlemmene hvordan vi sminker bryna våre, så check it out.

 


Sjekk ut sminkesnappen vår for å se hvilke produkter jeg brukte, hihi. Hva synes dere? Ha en super fredag videre ♥

Sminke look - Valentines inspired

Halloooo, håper dere har det fint idag ♥ Jeg blogger som tusan idag, sånn at jeg "slipper" å gjøre det når Tonje er her. Jeg elsker å blogge, og blir helt stressa om jeg ikke får gjort det, men aller mest om jeg ikke får oppdatert, fordi jeg har plikter når det gjelder bloggen. Derfor må jeg planlegge og forhåndskrive litt. Når hun først er her, vil jeg bruke så mye tid som mulig med henne. Vet dere foresten hva man kan kjøpe til bestevenninna si i 20 års gave? Hun hadde bursdag i oktober, men jeg klarer ikke finne den perfekte gaven. Noe vi kan se tilbake på om 40 år og bare "DEN HER FIKK JEG AV DEG TIL 20 ÅRS DAGEN MIN...4 MND PÅ ETTERSKUDD", om dere skjønner, hehehe..

Som jeg sa igår, prøvde jeg meg på en liten Valentines inspirert sminkelook. Jeg er ikke super flink til å sminke meg, men synes det er gøy å prøve meg litt frem, så jeg prøvde meg på en lys rosa look, med hjerter på øyelokka. Det var vanskelig å få frem på bildene, så finn frem forstørrelsesglass, hehe...
Gjorde dette bildet veldig veeeeeeeeeldig tydelig så dere skulle se hjertene. De ble ikke så bra, men hadde aldri prøvd meg på det før. Synes det ble litt søtt. Kunna blenda ut øyeskyggen mye bedre, I know.. Hva synes dere? Husk å legg til sminkevlog snappen vår: Makeupfreaks. Vi er fem jenter som vlogger litt og har litt utfordringer og konkurranser på snap. Check it out. Hva synes dere om looken?
 

Add sminke snap'n vår

Halloooo! Hvordan har dere det idag? Jeg har fri idag også faktisk. Skulle egentlig ikke ha det, men for all del, har jo ikke nok fri ellers liksom, haha..... Jeg har fått gjort litt husarbeid, lest litt og gått tur med Balder. Vibeke kom innom før jobb, og da bestemte vi oss for å lage en sminke snapchat. Jeg sminker meg ikke så ofte lenger, men Vibeke ville gjerne lage en sånn snap fordi hun følger en hel haug av de. Jeg elsker jo å sminke meg, men har bare ikke sminka meg så voldsomt når jeg skal på møter. I tillegg har huden min vært litt stygg så jeg har hatt en pause. Men det er veldig gøy å ekseperimentere, så jeg ble med. Vi har fått med oss to til så langt, og jeg gleder meg til å lære mer og bli kjent med folk. Ingen av oss er profesjonelle, så dette er bare for gøy. Om noen flere vil være med på den kan dere kontakte meg, så skal dere få passord og slikt. Er ikke så strenge kriterier, bare at en skal like sminke, og at det ikke skal bli noe tull. Alle må være snille med hverandre liksom, hehe. Vi kaller oss "Makeupfreaks", så gjerne legg oss til!Liker du å sminke deg? Jeg prøvde meg på en valentines look idag, som kommer i morgen, tihi. Nå skal mamma og jeg spise middag. Vi har laget ostegratinert blomkål med bacon, mmmmm. Ha en super torsdag videre!

Jeg tester ut produkter fra Kylie Cosmetics - Video

God kveld ♥ Hvordan har dere hatt det idag? Jeg håper fredagen deres har vært super. Min har vært veldig fin. Jeg har gjort husarbeid, vært på tur, lest teori, og hatt besøk av søstra mi, Vibeke. Vi gikk ned på butikken og henta en pakke som kom til henne, fra Kylie Cosmetics. Det er alltid så gøy å se hva Vibeke har bestilt, og spesielt når det er sminke, hehe. Vi prøvde sminka hennes, og filma et lite "First review" på produktene, som dere kan finne på youtubekanalen min, HER. Det er så gøy, både det å filme til youtube, være med Vibeke, ooog prøve ny sminke. Jeg orker veldig sjeldent å sminke meg for tiden. Egentlig bare når jeg er med Vibeke, haha. Det er jo veldig gøy også. Ellers føler jeg veldig sjeldent at jeg måå sminke meg. Jeg har alltid vist dere produktene jeg har, og produkter jeg ellers har prøvd fra Kylie Cosmetics, og tenkte jeg skulle gjøre det denne gangen også.Hun bestilte såå mye fint! Jeg husker ikke hva alt heter, så det får dere mye bedre forklart på youtube kanalen min. Der sier vi hva alt heter, gir swatches og viser dere hvordan ting ser ut på oss som en look.

Disse fargene var helt utrolig fine!
Etter middag, dro mamma og jeg en tur til besteforeldrene mine. Det var veldig fint å se dem igjen. Jeg hadde ikke vært der oppe i år faktisk...Sykt.. Fredagen min har vært fin, og det satser jeg på at morgendagen også blir. Hva har dere gjort idag? Er det noen andre Kylie Cosmetics entusiaster her?
 

Testing av produkter fra tarte cosmetics

Goood kveld! Jeg håper dere har hatt det fint idag. Jeg har fått trent en del, slappet av, og tilbringt mye tid sammen med Vibeke. Hun fikk nettopp en stor pakke i posten, fra Tarte Cosmetics. Jeg var såååå misunnelig, så hun tok det med seg til meg så jeg kunne prøve. Tarte Cosmetic er et veldig kjent sminkemerke, men ettersom vi aldri hadde prøvd noen av deres produkter før, lagde vi en liten video. Et slags "First review". Videoen kan dere finne på youtubekanalen min HER. Fortsatt veldig rart å se seg selv på film. Håret så ikke ut, og genseren min krølla seg så at jeg så 20 kg større ut. Ikke at det hadde vært noe galt i det, bare litt uvant, heh. Det var såå gøy å få prøve produktene, og guuuud så bra de var. Så fort julestria er over, skal jeg unne meg et produkt derfra jeg også. Så gavmild og snill som hun er, fikk jeg det ene settet med leppestifter, av henne. Fire fantastiske farger. De er helt matte, og jeg har fremdeles min på, selv om jeg har spist to måltider etter at jeg sminka meg. Det sier jo litt. Jeg fikk teste øyenskygge, highlighter, contour, og en mascara. Jeg er frelst! Bra for huden skal det visst være også.

 

Har du prøvd noe fra Tarte cosmetics før? Isåfall, hva synes du? God natt, og sov godt da dere <3
 

Favoritt sminkeprodukter

Hallo! Har dere hatt en fin torsdag så langt? Jeg har det veldig bra idag. Jeg har akkurat spist god middag mamma lagde, og fått gjort litt yoga. Må gi det et forsøk til, ettersom det ikke er så alt for enkelt å gjøre yoga med en valp hoppende på deg. Neste gang tror jeg rett og slett jeg bare må filme. Det må ha sett så latterlig ut. Jeg klarte ikke bli irritert engang. Følte det var mer hår i munnen hans enn på hodet mitt men. Før det, prøvde jeg å lagre opp masse videoer og bilder til bloggen, og til youtube, men midt i en sminkevideo, gikk kameraet mitt tomt for strøm. Laderen ligger hos søstra mi, så da var det bare å grave frem i uposta bilder. Da fant jeg noen bilder jeg tok for lenge siden, av mine favoritt sminkeprodukter. Flere har spurt om jeg kan blogge mer om sminke, til og med Øystein synes det var rart jeg blogga så lite om sånt, så mye som jeg sminker meg, haha. Så da kjører vi pååååå.Creamy contour palett- Makeup mekka
Pudder contour palett - Anastasia
Leppestift - NYX
Concealer - Mac
Mascara - Elisabeth Arden
Transparent finishing powder - Mac
Sugar and spice blush palette - Makeup Revolution
Eyebrow gel - Nyx
Setting spray - Urban decay
Øyenskygge, Kyshadow - Kylie products


Har du prøvd noen av disse produktene? Har du eventuelt noen å anbefale?

(Husk konkurransen min HER)

My own makeup tag

Hei dere ♥ Hvordan har dere det idag? Jeg er på sykehuset og venter på og få opperere. Det er fortsatt mange timer til, og siden jeg ikke får sove, tenkte jeg å lage et litt annerledes blogg innlegg. Jeg tenkte å lage en slags makeup tag. Jeg har aldri gjort det før, og heller ikke sett noen har laga det(det har de nok altså), så det tenkte jeg kunne bli gøy. Hva tenker dere? Jeg prøver ihvertfall, så får vi se, hihi.

Hvor gammel var du da du begynte å sminke deg?
Jeg begynte å bruke litt mascara og en heftig stygg grønn øyenskygge,da jeg var ca 13. Begynte ikke å bruke foundation og slikt før jeg begynte på videregående.

Hvilket merke liker du best?
Jeg har aldri vært så opptatt av merker, og er villig til å teste ut det meste. Nå for tiden har jeg en del favoritter fra Mac og Nyx.

Hvor ofte kjøper du sminke?
Jeg kjøper stort sett kun ny sminke når jeg "trenger det", altså om jeg har gått tom for noe jeg pleier å bruke. Jeg er såklart svak for salg, så da hender det jeg tar litt av, haha.

Hva slags sminkebord har du?
Jeg har et utrolig fint lite sminkebord fra Doktorylykke, som du kan finne HER. Det har et gammeldags preg over seg. noe jeg liker veldig godt. Det skulle bare gjerne ha vært litt større.

Hvordan ser sminkebordet ditt ut?


Veldig rotete, haha.
 

Hva er ditt absolutt favoritt produkt?

Det er uten tvil Mac sin pro longwear concealer!

Hvilken foundation bruker du?
Mac sin foundation studio sculpt.

Hva slags produkt har du hatt lengst?
Det må være noen leppestifter fra H&M i alle mulige farger, som jeg enda bruker og liker veldig godt.

Hvem inspirerer deg innen sminke?
Zoella, NikkieTutorials på youtube, og Melissa.

Hva var det siste du kjøpte?

Whirl leppestift og lipliner, øyenbrynsgel, concealer børste, Studio fix pudder, og setting spray. Jeg bestilte dette samtidig som den pakka fra Blivakker, og fikk denne fra Kicks for et par dager siden.


Jeg synes det er så morsomt med slike tags/challenges, så jeg måtte bare prøve. Om dere likte den, vil jeg lage flere vrier på denne, og andre typer. Hva synes dere? Kanskje dere vil prøve selv også? Da vil jeg gjerne lese ihvertfall ♥

Nytt fra blivakker #2

Hei dere, og goood lørdag ♥ Idag skal jeg på båttur med hele familien, inkludert kjæresten. Jeg gleder meg så utrolig mye, det blir så koselig. Jeg er vant til å være på båttur i Toke(ferskvann), så det skal bli spennende å se hvor båtsyk jeg blir på sjøen, haha.. Det er så fint vær nå også, så det skal bli så deilig. Even er kjempegira, både på isen i Brevik, og selve båtturen, haha.

Før jeg drar, vil jeg vise litt sminke som kom i posten, for et par dager siden. Det er ikke ofte jeg kjøper meg så mye ny sminke, men jeg som de fleste andre jenter, er svak for både blivakker, og salg, haha. Denne gangen kjøpte jeg for en gang skyld en del øyeskygge. Jeg har så lyst til og bli flink til å påføre det, for det er så sykt fint. Da er det jo gøy og ha noe ordentlig å øve med, hihi. Check it out! (Bildene ble litt halveis. Prøver nemlig å bli kjent med noen nye redigeringsapper, facetune og afterlight)

 Kanskje dere har noe av det samme? Jeg gleder meg til å teste ut, så kan jeg skrive litt om produktene etterhvert, om dere vil. Nå skal jeg pakke videre, æææææ giraaaaa, første turen med den nye båten! Hva skal dere idag? ♥
 

Makeup look: Autumn

Hei dere ? Hvordan har dagen deres vært? Jeg håper dere har kost dere masse denne fredagen. Selv har jeg brukt alt for lang tid på planlegging og skriving. Alle bakeplanene mine blir nok utsatt til i morgen. Jeg har hatt det veldig fint da, og fått slappa godt av. Jeg har til og med brukt litt tid på og sminke meg. Da jeg var på hytta på tirsdag, påpekte Øystein(kjæresten til søstra mi), at jeg aldri blogga om sminke, til tross for hvor mye jeg interesserer meg for det. Først og fremst ble jeg veldig imponert over at han i det hele tatt leser bloggen min, og at han har fått med seg akkurat det. Men jeg begynte også å lete etter litt inspirasjon. Jeg liker veldig godt sminke, og bruker en del tid på det. Jeg har bare aldri turt å blogge noe særlig om det, ettersom det finnes så utrolig mange flinke sminkebloggere her, og jeg er ikke en av dem, haha. Men det er jo noe som interesserer meg mye, og konstruktiv kritikk er jo alltids kjekt og få, så jeg kan lære noe. Jeg prøvde meg på en liten høstlook, jeg tenkte å vise dere. Jeg er ikke noe særlig flink med sminke, men jeg synes det er så gøy å prøve noe nytt.

 


Jeg måtte gjøre bildene veldig lyse, så jeg ser veldig hvit ut, og kontureringen synes ikke så godt, men det var slik looken synes bedre. Øyesminken ble litt hard, ettersom dette er noe jeg akkurat har begynt å teste ut, så må nok blendes litt mer ut,hehe.

 Leter etter sminkeblogger og maaaaasse inspirasjon, så om du har en slik blogg(eller youtubekanal), eller vet om en bra en, setter jeg pris på tips. Hva synes dere? Hva kunne jeg gjort annerledes? Om dere liker slike innlegg, må dere bare si ifra. Ha en fin fredag videre, og pass godt på dere selv ♥

Review på NYX sitt Highlight og contour palett

Hei!

Da Even og jeg var på Brotorvet for et par dager siden, klarte jeg ikke å la vær å kjøpe, NYX sitt highlight og contour palett. Jeg har sju forskjellige contour paletter, men har enda ikke funnet et jeg kan sverge helt ved. Derfor hadde jeg veldig store forventinger til dette palettet. Jeg tenkte jeg kunne lage et lite review på det, når jeg først kjøper meg litt ny sminke. Jeg har egentlig aldri gjort det før, så jeg vet ikke helt hvordan, men jeg får bare fortelle litt om mitt intrykk av produktet.

Utseendet var enkelt, ryddig og fint. Liker egentlig best når det er speil inni, men det var fint å kunne se innholdet, utenfra også. Palettet kommer i pudderform, og har åtte fine nyanser. Jeg likte veldig godt "bananfargen" som jeg kaller det, haha. Det framheva øynene mine, og gjemte posene under øynene. Jeg synes også highlighteren var veeeldig fin og shiny. Ellers må jeg si jeg ble nokså skuffa over dette palettet. Man måtte ha helt drøyt mye på for at det i det hele tatt skulle synes, og da var det veldig vanskelig å blende ut. Favoritten er nok fortsatt Anastasia sitt. Jeg forstår jo at kvaliteten er annerledes, ettersom dette var billigere, men jeg hadde så troa, haha.

Jeg måtte klæsje helt sykt mye på armen min for å vise dere, og jeg har skrudd alt av styrke opp, så det sier jo litt, haha.

Jeg får prøve å lære meg å bruke det, andre har jo skryte så av det. Hva synes dere?

Makeup of the day

Hei dere! Åååh, fredaaaaaaag! Var det ikke akkurat helg? Nå som det var 17.mai og pinse, føles det ihvertfall ikke lenge siden. Jeg har vært halve Telemark rundt idag, og er endelig hjemme i senga mi, med munnen stappfull av potetgull, og "The big bang theory" på skjermen. Jeg har vært i møter idag, og før Arnfinn kom og henta søstrene mine og meg, venta jeg i leiligheten deres. Brukte tida på å se på tv, og sminke meg i eeeevigheter. Elsker når jeg har god tid til å sminke meg, kan spre all sminka mi rundt meg, og se på tv mens jeg påfører en halvkilo av det i trynet mitt. Resultatet blir ikke nødvendigvis bra, men følte jeg var inne på noe idag, så jeg knipset noen bilder av det. Tenkte jeg kunne vise de, slik at dere kan gi meg litt konstruktive tilbakemeldinger, vil jo bli flinkere. Jeg vet jeg kunne gjort det mye bedre altså. I tillegg var jeg litt tørr i trynet, og pliiiiiiis ignorer håret mitt. Det har hatt bedre dager for å si det sånn. Ser ut som jeg har smurt det inn med melange. Da var alt sagt, hahaha.

 

Hva synes dere? Hva kunne jeg gjort bedre eventuelt?

(Ikke glem ukens blogg konkurranse, HER )

Delicious lipstick - Guava

Om jeg måtte velge en favoritt blandt sminke, måtte det uten tvil blitt leppestift. Det fresher opp hele sminkelooken så mye, og jeg føler meg bare så mye finere med det på. En periode likte jeg best røde lepper. Røde lepper til aaalt, haha. Men nå har jeg likt best nude med litt lys rosa i. Jeg har falt helt pladask for leppestiftene i merket flawless by Sonya. De er så myke og gode å ha på leppene, siden de inneholder aloevera. I tillegg lukter de litt vanilje. Jeg har en i rød, og måtte bare skaffe meg en til. Den passer så fint nå om våren også, så tenkte jeg måtte vise den til dere.

Åh, er den ikke fin? Jeg brukte Candy K liplineren, og denne over og det ble smaaaashing. Vet ikke hvor interessant dette er for dere, men jeg elsker ihvertfall å bli oppdatert mye nye produkter, hehe. Håper dere liker slike innlegg, for jeg måtte bare dele den med dere nemlig. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, det kommer et lite antrekks innlegg senere, så stay tuned!

 

Candy K - Kylie Jenner lipkit

Hei dere! Det er tirsdag, men det føles ut som mandag av en eller annen grunn. Det regner idag, så det passer fint å gjøre litt inne arbeid idag. Jeg har egentlig en del av det. Da jeg gikk en tur i regnet med hunden ista, åpnet jeg postkassa, og fikk se at Kylie Jenner lipkitet mitt hadde kommet. En kjempefin oppmuntring på en tirsdag som føles som en blåmandag, haha. Hunden ble ikke så fornøyd, ettersom jeg måtte løpe inn igjen med han på slep, for å ringe ringe søstra mi, og legge posten inn, før jeg kunne fullføre turen med han, haha. Jeg var redd jeg hadde klart å bestille to av samme fargen, men foreløpig har det kun kommet èn. Jeg er sååå fornøyd med den, og måtte bare vise dere den.

 


Hadde ikke klart å påføre den ordentlig fordi jeg forta meg og var så glad. Dette var det eneste bildet som så okei ut, så måtte påføre litt lipliner i picmonkey, så det ikke så skikkelig teit ut, haha. Men bare seee så fin den er på! Fargen er Candy K, og er favoritten min så langt.

Så langt er jeg kjempefornøyd. Søsteren min bestilte også en i en annen farge, som jeg har såå lyst til og åpne, men lovte å ikke gjøre det før hun kom hjem. Laget egentlig et review til youtube kanalen min på True brown K igår, men da venter jeg til jeg kan lage et på alle sammen istedet. Så stay tuned! Har dere prøvd noen fra Kylie Jenner's lipkit?

True Brown K - Kylie Jenner lipkit

Hei dere! Åååh, gjett hva jeg fikk i posten idag?! True Brown K, fra Kylie Jenner's Lipkit. Jeg er så giraaaaa. Vanligvis liker jeg ikke brun leppestift, spesielt ikke de klissete, som ser ut som man har smørt søle på leppene sine, haha. Men denne var såå fiiiin, og ikke minst matt, akkurat slik jeg liker de. Den tørket med en gang, og jeg elsker den. Har laget en liten review på den, som kommer på youtubekanalen min senere.  Det tok ti dager før jeg fikk den, noe jeg synes er ganske bra, med tanke på hvor langt den har reist, haha. Nå gleder jeg meg såå til de andre kommer!

 

Søstrene mine og meg med den på, haha. Er vanligvis mest fan av lyse farger, men hallo seeee så fiiiin.

Hva synes dere? Har dere prøvd Kylie Jenner's lipkit?

 

Favorite lipsticks

Heei!

Jeg eeeelsker leppestifter. Etter jeg begynte å bruke det, føler jeg meg helt naken uten. Leppene ser friske og fine ut, og det gjør liksom hele sminken og antrekket komplett. Jeg synes det er veldig gøy å se andres innlegg om sminke, spesielt leppestifter(siden jeg liker det best), og tenkte å vise dere noen av mine favoritter. Forhåpentligvis er det interessant for noen av dere. Har tatt maaaaaange bilder, noe jeg tror jeg kunne gjort hele dagen, for hallo, de er så fine å se pååå, haha. Har også skrevet navnet på de aller fleste.Nr 1.  fra øverst til ventre(fortsetter bortover) Supernova 119 fra Cubus
Nr 2. Last tango 019 fra H&M
Nr 3. Rouge eclat 16 fra Nelly.com
Nr 4. Smashing (ett eller annet nummer) fra Makeupmekka
Nr 5. Rose Chrome 130 fra Cubus
Nr 6. Cherry Red 403 fra Forever living
Nr 9. Nude 236 fra H&M


Ååh leppestifter ♥♥♥  Gleder meg så mye til jeg får lipkitene by Kylie Jenner også. Tror riktignok jeg klarte å bestille to av den samme da jeg bestilte igjen igår. Forta meg så, og siden klikka selvølgelig, og jeg prøvde igjen, sooo fikk ordrebekreftelse to ganger. Blir vel spennende å se, haha. Da kunne jeg gjerne hatt to forskjellige liksom. Uansett, hva synes dere? Er noen av dere like avhenging av leppestifter som meg?

Mac concealer

Hei dere! Det er ikke ofte jeg skriver om sminke produkter, derfor tenkte jeg å prøve meg litt på det idag. Jeg er veldig glad i sminke, og synes det er veldig gøy å holde på med som hobby. Noe som aldeles ikke betyr at jeg har noe særlig peiling, så dette er kun mine personlige meninger. Et litt annerledes innlegg fra min side, som jeg håper dere liker.

 


Produktet jeg tenkte å snakke om, er Mac sin Pro longwear concealer. Søsteren min kjøpte seg denne for noen mnd siden, og jeg ble så forelsket i den da jeg tyvlånte den. Et tips om du skal tyvlåne sminke av noen: Ikke bruk opp produktet..... Jepp, så mye lånte jeg den. Derfor fikk jeg min egen(noe jeg aldeles ikke fortjente etter å omtrent ha brukt opp hennes), til bursdagen min. Hun er så snill, og jeg ble så glad. Jeg har aldri funnet en concealer jeg føler har dekket ordentlig, og som ikke har flasset av, eller har gjort at huden bare ser ekstremt tørr ut, før nå. Jeg har maaasse fregner, noe jeg noen ganger liker å dekke over, og det hjelper denne concealeren meg såå godt med. Selv om den er flytende, er dekkevnen fantastisk, og den føles så lett på huden. Synes også den gir et veldig matt og fint resultat. Skjuler også de store blå ringene som er under øynene mine for tiden.

Den kommer i en liten flaske med sort pumpe, og koster 160 kroner. Vanligvis hadde jeg synes det hadde vært dyrt, men ikke når det faktisk lever opp til forventingene. Jeg kan vise dere den i bruk en gang også, for jeg eeelsker den. Den kan kjøpes HER.

Dette var altså mitt aller første innlegg om et produkt på den måten. Jeg synes det er vanskelig, men det er så gøy å lese andres anbefalinger, og tenkte å prøve selv også. Dette er foresten ikke noe sponset greier, bare personlige meninger, og et lite tips til deg som sliter med å finne concealer med god dekkevne. Håper dere likte det, og om dere vil ha flere slike er det bare å si ifra. Ha en fin dag videre!

 

Sauturday makeuplook

Hei dere! Som lovet, har jeg laget et innlegg til dere om hvordan jeg sminker meg. Dette er ikke slik jeg sminker meg til daglig, men viss jeg skal noe litt mer spesielt, eller bare vil stelle meg litt ekstra. Følte likevel det ble en ganske naturlig look. Jeg er ikke en av de som er noe spesielt flink til å sminke seg, og det er sikkert mange andre måter å gjøre disse ulike tingene på. Men slik gjør ihvertfall jeg det. Jeg legger til litt steg for steg bilder, og bilder av produktene jeg brukte.  Jeg deler oversikten over produktene jeg brukte, og hvor de er fra, helt i slutten av innlegget. Håper dere liker det!

Det første jeg gjør er å passe på at huden er helt ren. Deretter fukter jeg huden godt med en ansikts primer.

Jeg pleier også å smøre denne rundt øynene, ettersom jeg fort blir veldig tørr rundt øynene. Dette er kun en billig en jeg har kjøpt på H&M, og jeg synes den funker veldig bra.

Når primeren har fått tørka litt, påfører jeg litt foundation. Jeg bruker bare en fra H&M, i fargen porcelain, og jeg er så fornøyd med den. Synes den passer godt til min hudtone(og hudtype). I tillegg dekker den godt. For å påføre foundationen, bruker jeg en foundation børste fra Real technique.

Dette er en concealer jeg bestilte fra Nelly.com for lenge siden. Jeg har brukt opp den lyseste, som jeg likte så godt, men jeg bruker fortsatt det "grønne", for å dekke til eventuelle rødheter(? haha) i ansiktet. Den dekker utrolig bra.

For å dekke til andre eventuelle urenheter, fregner, osv, påfører jeg denne concealeren med en liten børste, forsiktig i fjeset. Jeg bruker også en del under øynene, og til å finpusse på øyenbrynene mine.

Når jeg har lagt alt av base i fjeset, begynner jeg med kontureringen. Jeg bruker tre forskjellige paletter, ettersom jeg har ulike farge favoritter fra de ulike palettene. Jeg liker å bruke cream palettene for å forme og fremheve som jeg vil, først.


Rent speil ihvertfall, hehehe.

Bilde nr 1: Base // Bilde nr to : Begynt med konturering// Bilde nr tre: Har blendet med beautyblender, og går over med litt pudder. Jeg bruker litt av pudder konturering paletten min for å markere, og går deretter over med litt vanlig pudder. Føler jeg får jevnet ting litt ut da.

Påfører litt rouge for og få litt mer farge i kinna..

For å få litt skinnende higlight i kinna, påfører jeg forsiktig på litt fra cream paletten, og går over med litt fra pudder paletten. Synes den kombinasjonen blir så fin. Bruker veldig mye av vanlig highligt. Blandt annet under øynene, på nesa og egentlig overalt. Elsker når deler av fjeset ser helt lyst og "rent" ut, haha. Her kan man sminke utrykk altså.....Det helt siste jeg bruker på huden, er setting pudder. Skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten før. Synes det har så mye og si på resultatet.Jeg børster bryna, og påfører øyenbryns gele. Jeg liker å bruke masse gele, både før og etter, fordi det blir så mye lettere å jobbe med. Dette er sikkert ikke riktig, men det synes ihvertfall jeg funker bra. Det spørs også hvilken gele man bruker, på hvor mye man trenger vil jeg tro. Denne funker best og ta på etterpå, ettersom den stivner. Liker helst og ha en myk gele og jobbe med, men liker hvor lenge bryna holder seg med denne.

Bruker både øyenbryns pudder og dip brow, ettersom dip browen min har tørka litt.Idag brukte jeg lyse farger, i rød-brun, med litt gull i øyekroken. Brukte også eyeliner, men det glemte jeg å ta bilder av mens jeg tok på. Begynner ihvertall alltid med "vingen", ved å legge eyelineren på skrå, og fortsette mot øyekroken.


Tar maskaren på helt til slutt, for å ikke grise masse øyenskygge på den.

Før jeg tar på leppe stift, tar jeg på denne gode leppepomaden. Tar den på samtidig som primeren, slik at den rekker å trekke litt inn, før jeg tar på leppestift. Den gir masse fuktighet, og lukter så godt.

det var veldig vanskelig å vise dere hvordan øyenskyggen ble. Ser veldig dårlig at jeg brukte tre forskjellige farger.

Helt tl slutt puttet jeg på løsvipper.

Jeg har fremhevet ting veldig når jeg skulle redigere bildene, slik at dere skulle få se bedre hvordan jeg gikk frem. Derfor ser bryna veldig mørke ut, og kontureringen dårlig blendet ut. Fikk ikke vist dere higlighten så godt, som jeg ble aller mest fornøyd med, men håper det ble greie bilder likevel. Hva synes dere om looken? Har dere tips og komme med til forbedringer, taes de hjertelig godt imot. Dette er bare det jeg har kommet frem til ved å prøve meg frem på egen hånd, så mye kan nok bli bedre, og gjøres annerledes. Men er det egentlig så viktig hvordan man gjør det, så lenge man blir fornøyd? Om dere har slike innlegg, vil jeg gjerne se de. Og dere, kom med maaasse tips da! Ha en fin lørdag videre!

 

Face primer - Gosh
Eye primer - Loreal
Foundation, farge porselen - H&M
Concealer 1 - Makeupstore(Nelly.com)
Concealer 2 - H&M
Countor palette 1 - Makeupmekka
Countor palette 2 - Makestyle
Countor palette 3-  Anastasia beverly hills
Pudder - Loreal
Rouge - Loreal
Setting pudder - Gosh
Eyebrow gel - NYX
Øyenbryns pudder - Gosh
Dip brow - Anastastia beverly hills
Maskara - Max factor
Leppepomade - Forever living
Leppestift - Loreal (235 Nude)
Eyeliner - Makeupmekka
Øyevipper - Luxus hair

Øyeskygge palett - W7 (77 farger tror jeg)
Hårbånd med bårrelås for å holde vekk håret - Blivakker
 

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt