Mine favoritt hudpleieprodukter

Halloooo! Hvordan har dere det idag? Jeg er fremdeles helt utslitt, og har et utrolig sterkt behov for alenetid. Det rakk jeg ikke før det kom to rakkerunger på besøk som ville ha vannkrig. De andre er på jobb, og på båttur, og jeg har veldig lyst til å være med, men jeg må faktisk bare få slappa av, rydda, gjort yoga og lest litt. Hodet mitt må få koble litt av før den travle uka som kommer nå. Tre møter, og langkjøring. Jeg har det veldig fint for tiden da, og det er ikke rart jeg er sliten, så det går fint. Jeg la ut en video om mine favoritt hudpleieprodukter igår, og tenkte jeg kunne legge ut videoen her også og fortelle kort om produktene. Et slikt innlegg har blitt etterspurt og det er litt tidskrevende, så da passet det bra nå som jeg er alene og får bedre konsentrasjon.

 

Moisture Balance Toner fra Exuviance: 

Dette er et fuktighetsgivende ansiktsvann. Den balanserer og gjenoppretter hudens normale PH balanse. Den inneholder anti aldrende egenskaper som forbereder huden før du tar på en god fuktighetskrem. Den er dermatologisk og allergitestet. Du kan finne en rekke Exuviance produkter HER, ellers anbefaler jeg å forhøre deg med en hudpleier før du går til innkjøp av slike produkter.

Gentle cleansing creme fra Exuviance:

En mild rens med polyhydroksisyrer for alle hud typer, blandt annet sensitiv hud. Klinisk utviklet med en unik polyhydroxisyre. Brukes til å skånsomt fjerne spor av sminke, smuss og fett fra huden. Gjør huden ren, myk og smidig. Denne kan også brukes som sminkefjerner. Den tørker ikke ut huden og får den til å føles sååå fresh og fin etterpå.

Blemish treatment gel fra Exuviance:

Denne er en effektiv gel egnet for alle hudtyper. Den motvirker virkelig akne, og har en rask effekt på huden. Mine urenheter forsvant veldig raskt. Den gir fet og akneutsatt hud et jevnere og klarere utseende med en gang. Denne påføres to ganger daglig, og skal taes direkte på urenhetene. Den er heldigvis uparfymert også.

Ansiktskrem fra Thalgo:

Denne er fantastisk god på både hender og i fjeset, og er super etter du har peela fjeset ditt.

Bio oil:

Bio-Oil er et prisvinnende produkt for alle som ønsker å glatte ut hudens overflate og redusere ujevnheter. Bio-Oil gjør at strekkmerker, arr og fargeforskjeller i huden blir mindre synlige, og har også god virkning på moden hud og dehydrert hud. Bio-Oil inneholder vitaminer og planteekstrakter, som gjør konsistensen lett og sørger for at huden absorberer den raskt og effektivt. Jeg bruker denne i fjeset etter toneren, og det gjør den så frisk og fin. Den må riktignok ikke brukes for ofte, da blir det ihvertfall litt for mye for fjeset mitt. Jeg bruker den noen dager på rad før jeg gir huden en pause. Den har også gjort de lill arra mine mye hvitere og finere. Den kan du kjøpe nesten overalt, blandt annet på Vita, Blivakker, og HER. 

Rensemelk fra Thalgo:

En fantaaastisk god rensemelk fra Thalgo som fjerner sminke og urenheter. Huden blir så utrolig myk og god etterpå! Du finner en HER.

Black head peel of mask fra JolieVisage:

The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den inneholder beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, sånn at den blir myk og og får tydelig reduserte porer. Decrusto Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som blir forsiktig trukket ut av hudens overflate. Masken er parabenfri og basert på naturlige ingredienser. Selv har jeg ikke merket så veldig stor forskjell enda, men huden min føles veldig deilig etterpå, selv om det gjør drit vondt å ta den av, haha. Min er fra luxushair, men den kan også kjøpes HER.
 

Her er videoen jeg la ut på kanalen min, hvor jeg prater mer om alle produktene unntatt rensemelken fra Thalgo, fordi kameraet mitt tydeligvis ikke filma da. Den har jeg snakket om i tidligere favoritt videoer på kanalen min. Kanalen min kan dere finne HER.

Jeg håper dere likte dette innlegget, og at det sto til forventningene. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre meg. Ha en fin dag videre.

- Janne
 

Kyshadow Royal peach palette: Review

Halloo og god tirsdag! Det er en stund siden jeg har kommet med noe review på sminke her på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det idag. Jeg har jo en søster som er over middels glad i å kjøpe ny sminke, og jeg takker aldri nei til å teste ut de nye produktene hennes. Hun er veldig glad i Kylie Jenner sine produkter, og har tre av øyenskygge paletta hennes eller noe, mens jeg selv har ett. Det siste hun kjøpte var The royal peach palette, og det var veldig annerledes fra de andre, og derfor såå gøy å teste ut. Tenkte jeg skulle si litt om hva jeg synes om det.


Jeg liker egentlig ikke å vise bilder av meg som tester sminke, fordi jeg alltid grøsser av å se de bildene noen måneder etterpå. Ikke ser man det så tydelig her heller. Synes det så, så mye bedre ut i virkeligheten, haha. Det var veldig interessant å teste ut den blå øyenskyggen.Utseende: Jeg eeelsker utseendet på kyshadow paletta, det er så stilig at hun har øynene sine på de. Denne gangen hadde hun et stoort palett, med speil og børste inni også, og den børsten var veldig bra.

Kvalitet: Øyenskyggen var lett å blende ut, men det var veldig fallout (det drysser veldig), i forhold til de andre paletta, og de gikk fort i stykker..

Pris: Jeg vet faktisk ikke hva det her kosta. Men det pleier jo å være veldig dyrt, og værtfall med frakt og toll. Stort sett synes jeg det er verdt det, men siden det var såpass fallout på det så vet jeg faktisk ikke helt om jeg synes det var verdt det. Men det var jo veldig veeeldig fint da! Kunne fint hatt det selv, men siden jeg ikke hadde brukt de mest crazy fargene til vanlig likevel, hadde jeg nok heller investert i ett av de andre, for bra produkter har hun garantert.

Bare seee så fint! Elsket de brose fargene. Bare fortsett å kjøp Vibeke, haha. Har dere prøvd dette?

Makeup look: Golden

Hallooo og god kveld ♥ Først vil jeg si Gratulerer så masse med dagen til lillegutt aka Øystein, min kjære svoger. Han blir 20 år idag og greier! Not bad..

Jeg har gjort litt husarbeid, baka brownies til Øystein og jobbet litt med journalistkurset. Som noen av dere vet, har jeg og fire andre laget en sminke snap: Makeupfreaks. Jeg vlogger der hver mandag, men siden vi mangler to stykker, gjorde jeg det igår også. Jeg viste hvordan jeg sminka meg og lagde en slags golden look. Jeg lovte å vise den bedre frem her på bloggen, så da gjør jeg det nå. Vi mangler forresten to medlemmer om noen er interesserte i å være med. Idag viser alle medlemmene hvordan vi sminker bryna våre, så check it out.

 


Sjekk ut sminkesnappen vår for å se hvilke produkter jeg brukte, hihi. Hva synes dere? Ha en super fredag videre ♥

Sminke look - Valentines inspired

Halloooo, håper dere har det fint idag ♥ Jeg blogger som tusan idag, sånn at jeg "slipper" å gjøre det når Tonje er her. Jeg elsker å blogge, og blir helt stressa om jeg ikke får gjort det, men aller mest om jeg ikke får oppdatert, fordi jeg har plikter når det gjelder bloggen. Derfor må jeg planlegge og forhåndskrive litt. Når hun først er her, vil jeg bruke så mye tid som mulig med henne. Vet dere foresten hva man kan kjøpe til bestevenninna si i 20 års gave? Hun hadde bursdag i oktober, men jeg klarer ikke finne den perfekte gaven. Noe vi kan se tilbake på om 40 år og bare "DEN HER FIKK JEG AV DEG TIL 20 ÅRS DAGEN MIN...4 MND PÅ ETTERSKUDD", om dere skjønner, hehehe..

Som jeg sa igår, prøvde jeg meg på en liten Valentines inspirert sminkelook. Jeg er ikke super flink til å sminke meg, men synes det er gøy å prøve meg litt frem, så jeg prøvde meg på en lys rosa look, med hjerter på øyelokka. Det var vanskelig å få frem på bildene, så finn frem forstørrelsesglass, hehe...
Gjorde dette bildet veldig veeeeeeeeeldig tydelig så dere skulle se hjertene. De ble ikke så bra, men hadde aldri prøvd meg på det før. Synes det ble litt søtt. Kunna blenda ut øyeskyggen mye bedre, I know.. Hva synes dere? Husk å legg til sminkevlog snappen vår: Makeupfreaks. Vi er fem jenter som vlogger litt og har litt utfordringer og konkurranser på snap. Check it out. Hva synes dere om looken?
 

Add sminke snap'n vår

Halloooo! Hvordan har dere det idag? Jeg har fri idag også faktisk. Skulle egentlig ikke ha det, men for all del, har jo ikke nok fri ellers liksom, haha..... Jeg har fått gjort litt husarbeid, lest litt og gått tur med Balder. Vibeke kom innom før jobb, og da bestemte vi oss for å lage en sminke snapchat. Jeg sminker meg ikke så ofte lenger, men Vibeke ville gjerne lage en sånn snap fordi hun følger en hel haug av de. Jeg elsker jo å sminke meg, men har bare ikke sminka meg så voldsomt når jeg skal på møter. I tillegg har huden min vært litt stygg så jeg har hatt en pause. Men det er veldig gøy å ekseperimentere, så jeg ble med. Vi har fått med oss to til så langt, og jeg gleder meg til å lære mer og bli kjent med folk. Ingen av oss er profesjonelle, så dette er bare for gøy. Om noen flere vil være med på den kan dere kontakte meg, så skal dere få passord og slikt. Er ikke så strenge kriterier, bare at en skal like sminke, og at det ikke skal bli noe tull. Alle må være snille med hverandre liksom, hehe. Vi kaller oss "Makeupfreaks", så gjerne legg oss til!Liker du å sminke deg? Jeg prøvde meg på en valentines look idag, som kommer i morgen, tihi. Nå skal mamma og jeg spise middag. Vi har laget ostegratinert blomkål med bacon, mmmmm. Ha en super torsdag videre!

Jeg tester ut produkter fra Kylie Cosmetics - Video

God kveld ♥ Hvordan har dere hatt det idag? Jeg håper fredagen deres har vært super. Min har vært veldig fin. Jeg har gjort husarbeid, vært på tur, lest teori, og hatt besøk av søstra mi, Vibeke. Vi gikk ned på butikken og henta en pakke som kom til henne, fra Kylie Cosmetics. Det er alltid så gøy å se hva Vibeke har bestilt, og spesielt når det er sminke, hehe. Vi prøvde sminka hennes, og filma et lite "First review" på produktene, som dere kan finne på youtubekanalen min, HER. Det er så gøy, både det å filme til youtube, være med Vibeke, ooog prøve ny sminke. Jeg orker veldig sjeldent å sminke meg for tiden. Egentlig bare når jeg er med Vibeke, haha. Det er jo veldig gøy også. Ellers føler jeg veldig sjeldent at jeg måå sminke meg. Jeg har alltid vist dere produktene jeg har, og produkter jeg ellers har prøvd fra Kylie Cosmetics, og tenkte jeg skulle gjøre det denne gangen også.Hun bestilte såå mye fint! Jeg husker ikke hva alt heter, så det får dere mye bedre forklart på youtube kanalen min. Der sier vi hva alt heter, gir swatches og viser dere hvordan ting ser ut på oss som en look.

Disse fargene var helt utrolig fine!
Etter middag, dro mamma og jeg en tur til besteforeldrene mine. Det var veldig fint å se dem igjen. Jeg hadde ikke vært der oppe i år faktisk...Sykt.. Fredagen min har vært fin, og det satser jeg på at morgendagen også blir. Hva har dere gjort idag? Er det noen andre Kylie Cosmetics entusiaster her?
 

Testing av produkter fra tarte cosmetics

Goood kveld! Jeg håper dere har hatt det fint idag. Jeg har fått trent en del, slappet av, og tilbringt mye tid sammen med Vibeke. Hun fikk nettopp en stor pakke i posten, fra Tarte Cosmetics. Jeg var såååå misunnelig, så hun tok det med seg til meg så jeg kunne prøve. Tarte Cosmetic er et veldig kjent sminkemerke, men ettersom vi aldri hadde prøvd noen av deres produkter før, lagde vi en liten video. Et slags "First review". Videoen kan dere finne på youtubekanalen min HER. Fortsatt veldig rart å se seg selv på film. Håret så ikke ut, og genseren min krølla seg så at jeg så 20 kg større ut. Ikke at det hadde vært noe galt i det, bare litt uvant, heh. Det var såå gøy å få prøve produktene, og guuuud så bra de var. Så fort julestria er over, skal jeg unne meg et produkt derfra jeg også. Så gavmild og snill som hun er, fikk jeg det ene settet med leppestifter, av henne. Fire fantastiske farger. De er helt matte, og jeg har fremdeles min på, selv om jeg har spist to måltider etter at jeg sminka meg. Det sier jo litt. Jeg fikk teste øyenskygge, highlighter, contour, og en mascara. Jeg er frelst! Bra for huden skal det visst være også.

 

Har du prøvd noe fra Tarte cosmetics før? Isåfall, hva synes du? God natt, og sov godt da dere <3
 

Favoritt sminkeprodukter

Hallo! Har dere hatt en fin torsdag så langt? Jeg har det veldig bra idag. Jeg har akkurat spist god middag mamma lagde, og fått gjort litt yoga. Må gi det et forsøk til, ettersom det ikke er så alt for enkelt å gjøre yoga med en valp hoppende på deg. Neste gang tror jeg rett og slett jeg bare må filme. Det må ha sett så latterlig ut. Jeg klarte ikke bli irritert engang. Følte det var mer hår i munnen hans enn på hodet mitt men. Før det, prøvde jeg å lagre opp masse videoer og bilder til bloggen, og til youtube, men midt i en sminkevideo, gikk kameraet mitt tomt for strøm. Laderen ligger hos søstra mi, så da var det bare å grave frem i uposta bilder. Da fant jeg noen bilder jeg tok for lenge siden, av mine favoritt sminkeprodukter. Flere har spurt om jeg kan blogge mer om sminke, til og med Øystein synes det var rart jeg blogga så lite om sånt, så mye som jeg sminker meg, haha. Så da kjører vi pååååå.Creamy contour palett- Makeup mekka
Pudder contour palett - Anastasia
Leppestift - NYX
Concealer - Mac
Mascara - Elisabeth Arden
Transparent finishing powder - Mac
Sugar and spice blush palette - Makeup Revolution
Eyebrow gel - Nyx
Setting spray - Urban decay
Øyenskygge, Kyshadow - Kylie products


Har du prøvd noen av disse produktene? Har du eventuelt noen å anbefale?

(Husk konkurransen min HER)

My own makeup tag

Hei dere ♥ Hvordan har dere det idag? Jeg er på sykehuset og venter på og få opperere. Det er fortsatt mange timer til, og siden jeg ikke får sove, tenkte jeg å lage et litt annerledes blogg innlegg. Jeg tenkte å lage en slags makeup tag. Jeg har aldri gjort det før, og heller ikke sett noen har laga det(det har de nok altså), så det tenkte jeg kunne bli gøy. Hva tenker dere? Jeg prøver ihvertfall, så får vi se, hihi.

Hvor gammel var du da du begynte å sminke deg?
Jeg begynte å bruke litt mascara og en heftig stygg grønn øyenskygge,da jeg var ca 13. Begynte ikke å bruke foundation og slikt før jeg begynte på videregående.

Hvilket merke liker du best?
Jeg har aldri vært så opptatt av merker, og er villig til å teste ut det meste. Nå for tiden har jeg en del favoritter fra Mac og Nyx.

Hvor ofte kjøper du sminke?
Jeg kjøper stort sett kun ny sminke når jeg "trenger det", altså om jeg har gått tom for noe jeg pleier å bruke. Jeg er såklart svak for salg, så da hender det jeg tar litt av, haha.

Hva slags sminkebord har du?
Jeg har et utrolig fint lite sminkebord fra Doktorylykke, som du kan finne HER. Det har et gammeldags preg over seg. noe jeg liker veldig godt. Det skulle bare gjerne ha vært litt større.

Hvordan ser sminkebordet ditt ut?


Veldig rotete, haha.
 

Hva er ditt absolutt favoritt produkt?

Det er uten tvil Mac sin pro longwear concealer!

Hvilken foundation bruker du?
Mac sin foundation studio sculpt.

Hva slags produkt har du hatt lengst?
Det må være noen leppestifter fra H&M i alle mulige farger, som jeg enda bruker og liker veldig godt.

Hvem inspirerer deg innen sminke?
Zoella, NikkieTutorials på youtube, og Melissa.

Hva var det siste du kjøpte?

Whirl leppestift og lipliner, øyenbrynsgel, concealer børste, Studio fix pudder, og setting spray. Jeg bestilte dette samtidig som den pakka fra Blivakker, og fikk denne fra Kicks for et par dager siden.


Jeg synes det er så morsomt med slike tags/challenges, så jeg måtte bare prøve. Om dere likte den, vil jeg lage flere vrier på denne, og andre typer. Hva synes dere? Kanskje dere vil prøve selv også? Da vil jeg gjerne lese ihvertfall ♥

Nytt fra blivakker #2

Hei dere, og goood lørdag ♥ Idag skal jeg på båttur med hele familien, inkludert kjæresten. Jeg gleder meg så utrolig mye, det blir så koselig. Jeg er vant til å være på båttur i Toke(ferskvann), så det skal bli spennende å se hvor båtsyk jeg blir på sjøen, haha.. Det er så fint vær nå også, så det skal bli så deilig. Even er kjempegira, både på isen i Brevik, og selve båtturen, haha.

Før jeg drar, vil jeg vise litt sminke som kom i posten, for et par dager siden. Det er ikke ofte jeg kjøper meg så mye ny sminke, men jeg som de fleste andre jenter, er svak for både blivakker, og salg, haha. Denne gangen kjøpte jeg for en gang skyld en del øyeskygge. Jeg har så lyst til og bli flink til å påføre det, for det er så sykt fint. Da er det jo gøy og ha noe ordentlig å øve med, hihi. Check it out! (Bildene ble litt halveis. Prøver nemlig å bli kjent med noen nye redigeringsapper, facetune og afterlight)

 Kanskje dere har noe av det samme? Jeg gleder meg til å teste ut, så kan jeg skrive litt om produktene etterhvert, om dere vil. Nå skal jeg pakke videre, æææææ giraaaaa, første turen med den nye båten! Hva skal dere idag? ♥
 

Makeup look: Autumn

Hei dere ? Hvordan har dagen deres vært? Jeg håper dere har kost dere masse denne fredagen. Selv har jeg brukt alt for lang tid på planlegging og skriving. Alle bakeplanene mine blir nok utsatt til i morgen. Jeg har hatt det veldig fint da, og fått slappa godt av. Jeg har til og med brukt litt tid på og sminke meg. Da jeg var på hytta på tirsdag, påpekte Øystein(kjæresten til søstra mi), at jeg aldri blogga om sminke, til tross for hvor mye jeg interesserer meg for det. Først og fremst ble jeg veldig imponert over at han i det hele tatt leser bloggen min, og at han har fått med seg akkurat det. Men jeg begynte også å lete etter litt inspirasjon. Jeg liker veldig godt sminke, og bruker en del tid på det. Jeg har bare aldri turt å blogge noe særlig om det, ettersom det finnes så utrolig mange flinke sminkebloggere her, og jeg er ikke en av dem, haha. Men det er jo noe som interesserer meg mye, og konstruktiv kritikk er jo alltids kjekt og få, så jeg kan lære noe. Jeg prøvde meg på en liten høstlook, jeg tenkte å vise dere. Jeg er ikke noe særlig flink med sminke, men jeg synes det er så gøy å prøve noe nytt.

 


Jeg måtte gjøre bildene veldig lyse, så jeg ser veldig hvit ut, og kontureringen synes ikke så godt, men det var slik looken synes bedre. Øyesminken ble litt hard, ettersom dette er noe jeg akkurat har begynt å teste ut, så må nok blendes litt mer ut,hehe.

 Leter etter sminkeblogger og maaaaasse inspirasjon, så om du har en slik blogg(eller youtubekanal), eller vet om en bra en, setter jeg pris på tips. Hva synes dere? Hva kunne jeg gjort annerledes? Om dere liker slike innlegg, må dere bare si ifra. Ha en fin fredag videre, og pass godt på dere selv ♥

Review på NYX sitt Highlight og contour palett

Hei!

Da Even og jeg var på Brotorvet for et par dager siden, klarte jeg ikke å la vær å kjøpe, NYX sitt highlight og contour palett. Jeg har sju forskjellige contour paletter, men har enda ikke funnet et jeg kan sverge helt ved. Derfor hadde jeg veldig store forventinger til dette palettet. Jeg tenkte jeg kunne lage et lite review på det, når jeg først kjøper meg litt ny sminke. Jeg har egentlig aldri gjort det før, så jeg vet ikke helt hvordan, men jeg får bare fortelle litt om mitt intrykk av produktet.

Utseendet var enkelt, ryddig og fint. Liker egentlig best når det er speil inni, men det var fint å kunne se innholdet, utenfra også. Palettet kommer i pudderform, og har åtte fine nyanser. Jeg likte veldig godt "bananfargen" som jeg kaller det, haha. Det framheva øynene mine, og gjemte posene under øynene. Jeg synes også highlighteren var veeeldig fin og shiny. Ellers må jeg si jeg ble nokså skuffa over dette palettet. Man måtte ha helt drøyt mye på for at det i det hele tatt skulle synes, og da var det veldig vanskelig å blende ut. Favoritten er nok fortsatt Anastasia sitt. Jeg forstår jo at kvaliteten er annerledes, ettersom dette var billigere, men jeg hadde så troa, haha.

Jeg måtte klæsje helt sykt mye på armen min for å vise dere, og jeg har skrudd alt av styrke opp, så det sier jo litt, haha.

Jeg får prøve å lære meg å bruke det, andre har jo skryte så av det. Hva synes dere?

Makeup of the day

Hei dere! Åååh, fredaaaaaaag! Var det ikke akkurat helg? Nå som det var 17.mai og pinse, føles det ihvertfall ikke lenge siden. Jeg har vært halve Telemark rundt idag, og er endelig hjemme i senga mi, med munnen stappfull av potetgull, og "The big bang theory" på skjermen. Jeg har vært i møter idag, og før Arnfinn kom og henta søstrene mine og meg, venta jeg i leiligheten deres. Brukte tida på å se på tv, og sminke meg i eeeevigheter. Elsker når jeg har god tid til å sminke meg, kan spre all sminka mi rundt meg, og se på tv mens jeg påfører en halvkilo av det i trynet mitt. Resultatet blir ikke nødvendigvis bra, men følte jeg var inne på noe idag, så jeg knipset noen bilder av det. Tenkte jeg kunne vise de, slik at dere kan gi meg litt konstruktive tilbakemeldinger, vil jo bli flinkere. Jeg vet jeg kunne gjort det mye bedre altså. I tillegg var jeg litt tørr i trynet, og pliiiiiiis ignorer håret mitt. Det har hatt bedre dager for å si det sånn. Ser ut som jeg har smurt det inn med melange. Da var alt sagt, hahaha.

 

Hva synes dere? Hva kunne jeg gjort bedre eventuelt?

(Ikke glem ukens blogg konkurranse, HER )

Delicious lipstick - Guava

Om jeg måtte velge en favoritt blandt sminke, måtte det uten tvil blitt leppestift. Det fresher opp hele sminkelooken så mye, og jeg føler meg bare så mye finere med det på. En periode likte jeg best røde lepper. Røde lepper til aaalt, haha. Men nå har jeg likt best nude med litt lys rosa i. Jeg har falt helt pladask for leppestiftene i merket flawless by Sonya. De er så myke og gode å ha på leppene, siden de inneholder aloevera. I tillegg lukter de litt vanilje. Jeg har en i rød, og måtte bare skaffe meg en til. Den passer så fint nå om våren også, så tenkte jeg måtte vise den til dere.

Åh, er den ikke fin? Jeg brukte Candy K liplineren, og denne over og det ble smaaaashing. Vet ikke hvor interessant dette er for dere, men jeg elsker ihvertfall å bli oppdatert mye nye produkter, hehe. Håper dere liker slike innlegg, for jeg måtte bare dele den med dere nemlig. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, det kommer et lite antrekks innlegg senere, så stay tuned!

 

Candy K - Kylie Jenner lipkit

Hei dere! Det er tirsdag, men det føles ut som mandag av en eller annen grunn. Det regner idag, så det passer fint å gjøre litt inne arbeid idag. Jeg har egentlig en del av det. Da jeg gikk en tur i regnet med hunden ista, åpnet jeg postkassa, og fikk se at Kylie Jenner lipkitet mitt hadde kommet. En kjempefin oppmuntring på en tirsdag som føles som en blåmandag, haha. Hunden ble ikke så fornøyd, ettersom jeg måtte løpe inn igjen med han på slep, for å ringe ringe søstra mi, og legge posten inn, før jeg kunne fullføre turen med han, haha. Jeg var redd jeg hadde klart å bestille to av samme fargen, men foreløpig har det kun kommet èn. Jeg er sååå fornøyd med den, og måtte bare vise dere den.

 


Hadde ikke klart å påføre den ordentlig fordi jeg forta meg og var så glad. Dette var det eneste bildet som så okei ut, så måtte påføre litt lipliner i picmonkey, så det ikke så skikkelig teit ut, haha. Men bare seee så fin den er på! Fargen er Candy K, og er favoritten min så langt.

Så langt er jeg kjempefornøyd. Søsteren min bestilte også en i en annen farge, som jeg har såå lyst til og åpne, men lovte å ikke gjøre det før hun kom hjem. Laget egentlig et review til youtube kanalen min på True brown K igår, men da venter jeg til jeg kan lage et på alle sammen istedet. Så stay tuned! Har dere prøvd noen fra Kylie Jenner's lipkit?

True Brown K - Kylie Jenner lipkit

Hei dere! Åååh, gjett hva jeg fikk i posten idag?! True Brown K, fra Kylie Jenner's Lipkit. Jeg er så giraaaaa. Vanligvis liker jeg ikke brun leppestift, spesielt ikke de klissete, som ser ut som man har smørt søle på leppene sine, haha. Men denne var såå fiiiin, og ikke minst matt, akkurat slik jeg liker de. Den tørket med en gang, og jeg elsker den. Har laget en liten review på den, som kommer på youtubekanalen min senere.  Det tok ti dager før jeg fikk den, noe jeg synes er ganske bra, med tanke på hvor langt den har reist, haha. Nå gleder jeg meg såå til de andre kommer!

 

Søstrene mine og meg med den på, haha. Er vanligvis mest fan av lyse farger, men hallo seeee så fiiiin.

Hva synes dere? Har dere prøvd Kylie Jenner's lipkit?

 

Favorite lipsticks

Heei!

Jeg eeeelsker leppestifter. Etter jeg begynte å bruke det, føler jeg meg helt naken uten. Leppene ser friske og fine ut, og det gjør liksom hele sminken og antrekket komplett. Jeg synes det er veldig gøy å se andres innlegg om sminke, spesielt leppestifter(siden jeg liker det best), og tenkte å vise dere noen av mine favoritter. Forhåpentligvis er det interessant for noen av dere. Har tatt maaaaaange bilder, noe jeg tror jeg kunne gjort hele dagen, for hallo, de er så fine å se pååå, haha. Har også skrevet navnet på de aller fleste.Nr 1.  fra øverst til ventre(fortsetter bortover) Supernova 119 fra Cubus
Nr 2. Last tango 019 fra H&M
Nr 3. Rouge eclat 16 fra Nelly.com
Nr 4. Smashing (ett eller annet nummer) fra Makeupmekka
Nr 5. Rose Chrome 130 fra Cubus
Nr 6. Cherry Red 403 fra Forever living
Nr 9. Nude 236 fra H&M


Ååh leppestifter ♥♥♥  Gleder meg så mye til jeg får lipkitene by Kylie Jenner også. Tror riktignok jeg klarte å bestille to av den samme da jeg bestilte igjen igår. Forta meg så, og siden klikka selvølgelig, og jeg prøvde igjen, sooo fikk ordrebekreftelse to ganger. Blir vel spennende å se, haha. Da kunne jeg gjerne hatt to forskjellige liksom. Uansett, hva synes dere? Er noen av dere like avhenging av leppestifter som meg?

Mac concealer

Hei dere! Det er ikke ofte jeg skriver om sminke produkter, derfor tenkte jeg å prøve meg litt på det idag. Jeg er veldig glad i sminke, og synes det er veldig gøy å holde på med som hobby. Noe som aldeles ikke betyr at jeg har noe særlig peiling, så dette er kun mine personlige meninger. Et litt annerledes innlegg fra min side, som jeg håper dere liker.

 


Produktet jeg tenkte å snakke om, er Mac sin Pro longwear concealer. Søsteren min kjøpte seg denne for noen mnd siden, og jeg ble så forelsket i den da jeg tyvlånte den. Et tips om du skal tyvlåne sminke av noen: Ikke bruk opp produktet..... Jepp, så mye lånte jeg den. Derfor fikk jeg min egen(noe jeg aldeles ikke fortjente etter å omtrent ha brukt opp hennes), til bursdagen min. Hun er så snill, og jeg ble så glad. Jeg har aldri funnet en concealer jeg føler har dekket ordentlig, og som ikke har flasset av, eller har gjort at huden bare ser ekstremt tørr ut, før nå. Jeg har maaasse fregner, noe jeg noen ganger liker å dekke over, og det hjelper denne concealeren meg såå godt med. Selv om den er flytende, er dekkevnen fantastisk, og den føles så lett på huden. Synes også den gir et veldig matt og fint resultat. Skjuler også de store blå ringene som er under øynene mine for tiden.

Den kommer i en liten flaske med sort pumpe, og koster 160 kroner. Vanligvis hadde jeg synes det hadde vært dyrt, men ikke når det faktisk lever opp til forventingene. Jeg kan vise dere den i bruk en gang også, for jeg eeelsker den. Den kan kjøpes HER.

Dette var altså mitt aller første innlegg om et produkt på den måten. Jeg synes det er vanskelig, men det er så gøy å lese andres anbefalinger, og tenkte å prøve selv også. Dette er foresten ikke noe sponset greier, bare personlige meninger, og et lite tips til deg som sliter med å finne concealer med god dekkevne. Håper dere likte det, og om dere vil ha flere slike er det bare å si ifra. Ha en fin dag videre!

 

Sauturday makeuplook

Hei dere! Som lovet, har jeg laget et innlegg til dere om hvordan jeg sminker meg. Dette er ikke slik jeg sminker meg til daglig, men viss jeg skal noe litt mer spesielt, eller bare vil stelle meg litt ekstra. Følte likevel det ble en ganske naturlig look. Jeg er ikke en av de som er noe spesielt flink til å sminke seg, og det er sikkert mange andre måter å gjøre disse ulike tingene på. Men slik gjør ihvertfall jeg det. Jeg legger til litt steg for steg bilder, og bilder av produktene jeg brukte.  Jeg deler oversikten over produktene jeg brukte, og hvor de er fra, helt i slutten av innlegget. Håper dere liker det!

Det første jeg gjør er å passe på at huden er helt ren. Deretter fukter jeg huden godt med en ansikts primer.

Jeg pleier også å smøre denne rundt øynene, ettersom jeg fort blir veldig tørr rundt øynene. Dette er kun en billig en jeg har kjøpt på H&M, og jeg synes den funker veldig bra.

Når primeren har fått tørka litt, påfører jeg litt foundation. Jeg bruker bare en fra H&M, i fargen porcelain, og jeg er så fornøyd med den. Synes den passer godt til min hudtone(og hudtype). I tillegg dekker den godt. For å påføre foundationen, bruker jeg en foundation børste fra Real technique.

Dette er en concealer jeg bestilte fra Nelly.com for lenge siden. Jeg har brukt opp den lyseste, som jeg likte så godt, men jeg bruker fortsatt det "grønne", for å dekke til eventuelle rødheter(? haha) i ansiktet. Den dekker utrolig bra.

For å dekke til andre eventuelle urenheter, fregner, osv, påfører jeg denne concealeren med en liten børste, forsiktig i fjeset. Jeg bruker også en del under øynene, og til å finpusse på øyenbrynene mine.

Når jeg har lagt alt av base i fjeset, begynner jeg med kontureringen. Jeg bruker tre forskjellige paletter, ettersom jeg har ulike farge favoritter fra de ulike palettene. Jeg liker å bruke cream palettene for å forme og fremheve som jeg vil, først.


Rent speil ihvertfall, hehehe.

Bilde nr 1: Base // Bilde nr to : Begynt med konturering// Bilde nr tre: Har blendet med beautyblender, og går over med litt pudder. Jeg bruker litt av pudder konturering paletten min for å markere, og går deretter over med litt vanlig pudder. Føler jeg får jevnet ting litt ut da.

Påfører litt rouge for og få litt mer farge i kinna..

For å få litt skinnende higlight i kinna, påfører jeg forsiktig på litt fra cream paletten, og går over med litt fra pudder paletten. Synes den kombinasjonen blir så fin. Bruker veldig mye av vanlig highligt. Blandt annet under øynene, på nesa og egentlig overalt. Elsker når deler av fjeset ser helt lyst og "rent" ut, haha. Her kan man sminke utrykk altså.....Det helt siste jeg bruker på huden, er setting pudder. Skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten før. Synes det har så mye og si på resultatet.Jeg børster bryna, og påfører øyenbryns gele. Jeg liker å bruke masse gele, både før og etter, fordi det blir så mye lettere å jobbe med. Dette er sikkert ikke riktig, men det synes ihvertfall jeg funker bra. Det spørs også hvilken gele man bruker, på hvor mye man trenger vil jeg tro. Denne funker best og ta på etterpå, ettersom den stivner. Liker helst og ha en myk gele og jobbe med, men liker hvor lenge bryna holder seg med denne.

Bruker både øyenbryns pudder og dip brow, ettersom dip browen min har tørka litt.Idag brukte jeg lyse farger, i rød-brun, med litt gull i øyekroken. Brukte også eyeliner, men det glemte jeg å ta bilder av mens jeg tok på. Begynner ihvertall alltid med "vingen", ved å legge eyelineren på skrå, og fortsette mot øyekroken.


Tar maskaren på helt til slutt, for å ikke grise masse øyenskygge på den.

Før jeg tar på leppe stift, tar jeg på denne gode leppepomaden. Tar den på samtidig som primeren, slik at den rekker å trekke litt inn, før jeg tar på leppestift. Den gir masse fuktighet, og lukter så godt.

det var veldig vanskelig å vise dere hvordan øyenskyggen ble. Ser veldig dårlig at jeg brukte tre forskjellige farger.

Helt tl slutt puttet jeg på løsvipper.

Jeg har fremhevet ting veldig når jeg skulle redigere bildene, slik at dere skulle få se bedre hvordan jeg gikk frem. Derfor ser bryna veldig mørke ut, og kontureringen dårlig blendet ut. Fikk ikke vist dere higlighten så godt, som jeg ble aller mest fornøyd med, men håper det ble greie bilder likevel. Hva synes dere om looken? Har dere tips og komme med til forbedringer, taes de hjertelig godt imot. Dette er bare det jeg har kommet frem til ved å prøve meg frem på egen hånd, så mye kan nok bli bedre, og gjøres annerledes. Men er det egentlig så viktig hvordan man gjør det, så lenge man blir fornøyd? Om dere har slike innlegg, vil jeg gjerne se de. Og dere, kom med maaasse tips da! Ha en fin lørdag videre!

 

Face primer - Gosh
Eye primer - Loreal
Foundation, farge porselen - H&M
Concealer 1 - Makeupstore(Nelly.com)
Concealer 2 - H&M
Countor palette 1 - Makeupmekka
Countor palette 2 - Makestyle
Countor palette 3-  Anastasia beverly hills
Pudder - Loreal
Rouge - Loreal
Setting pudder - Gosh
Eyebrow gel - NYX
Øyenbryns pudder - Gosh
Dip brow - Anastastia beverly hills
Maskara - Max factor
Leppepomade - Forever living
Leppestift - Loreal (235 Nude)
Eyeliner - Makeupmekka
Øyevipper - Luxus hair

Øyeskygge palett - W7 (77 farger tror jeg)
Hårbånd med bårrelås for å holde vekk håret - Blivakker
 

New in

Heeei! Hvordan går det med dere idag? Håper ihvertfall dere har hatt en fin lille lørdag så langt. Jeg føler meg litt bedre nå, men det tok litt tid. Disse bivirkningene er noe herk. Mamma skulle på møte idag, så jeg kom meg ikke ned til Linneah, og var ikke i form til å bøle med buss og sånt idag. Det er så dårlige buss muligheter her jeg bor også. Jeg så henne på fredag så tror jeg skal klare å overleve uten henne til neste uke(kanskje). Heldigvis filmet vi en ekstra film forrige onsdag, så det kommer opp en video i morgen uansett.

Som lovet tenkte jeg å vise dere det jeg kjøpte igår. Jeg viser bare "jålesakene" nå(lol), for vet ikke hvor interessant det er for dere å se rammer og matbokser? Jeg kjøpte en super fin lampe til og ha på sminkebordet mitt, som jeg skal vise dere senere når jeg har fått satt den sammen. Jeg er så klønete, at jeg ikke fikk lov til å rote med sånne elektriske saker på egenhånd, så må vente til elektrikerkjæresten, eller pappa kommer hjem, hahaha. Jeg fikk lønning igår skjønner dere, og skulle finne litt gaver, som alltid ender opp med masse greier til meg istedet/i tillegg. Noen andre som kjenner seg igjen? (Plis?)

Her er ihvertfall det jeg kjøpte igår. Alt er fra H&M for en gang skyld, hehe.

 

Løsngler man bare klistrer på uten å påføre lim, concealer, fondation(porselen), tørrshampo og en concealer børste. Jeg har aldri prøvd ut noen av disse typene før, og tenkte jeg skulle prøve alt nytt denne gangen. Jeg har ikke fått testet det ut enda, men jeg kan komme med tilbakemelding om hva jeg synes når jeg har prøvd de litt. Har dere prøvd disse produktene før, isåfall, hva synes dere om dem?

DERE!!! Jeg tenkte foresten å ha en "Dare Janne" på youtube nå, hvor dere kan komme med mange crazy forslag til ting jeg kan gjøre, også filmer jeg det såklart. Bare kjør på!

Nå er det middag her i heimen, wiiiii. Vi snakkes dere, ha en fin dag videre!

 

Hvordan jeg vasker sminkekostene mine

Hei dere!

Jeg tenkte ha et litt annerledes innlegg i dag, så i dag skal jeg vise hvordan jeg vasker sminkekostene mine, siden flere har spurt om jeg kan gjøre det. Det er sikkert flere måter å vaske kostene sine på, men dette er i hvert fall hvordan jeg gjør det.

Hvordan jeg vasker sminkekostene mine:

 Først legger jeg frem et lite håndkle eller en klut, som jeg legger alle kostene mine på. Da har jeg alle samlet, og den er kjekk å bruke til å tørke av kostene på etterpå.

Jeg bruker denne rensesprayen fra Vita, som jeg synes er veldig bra.

 

Jeg sprayer litt på kosten, og litt innimellom hårene, mens jeg skyller den under vann.Jeg bruker dette rense egget fra makeupmekka HER, mens jeg hele tiden skyller under vann. Jeg syens det er så kjekt, og mye lettere å få renset kostene mine med det, enn uten. I tillegg koster det veldig lite. Når det ikke kommer noe sminke lenger, skyller jeg de med litt Shampo for luktens skyld.

 

Når jeg skal vaske beautyblenderne mine, gjør jeg på samme måten, bare at jeg ikke bruker egget. Lar de fylle seg opp med vann, og vasker og vrir til det ikke kommer mer sminke ut.

Slik vasker jeg altså sminkekostene mine, og jeg synes det funker bra. De blir i hvert fall reine. Det er så deilig å sminke seg med nyvaska koster. Jeg prøver og få vasket de en gang i uken, men noen ganger går det litt lenger tid. Jeg vet ikke hvor ofte man burde vaske de, men nå sminker jeg meg ikke så ofte lenger, nå som jeg ikke gjør så mye i ukedagene.

Håper dere likte innlegget, og om dere har noen forslag til rensing og vasking av koster, tar jeg alle tips hjertelig imot.

En dag med kokkefruen

Good kveld!

Ååh som jeg har smilt og ledd i dag. Jeg har tilbringt lørdagen sammen med min kjære Linneah, og den nydelige sønnen hennes, Charlie. Da jeg kom hadde hun rundstykker i ovnen, og jeg spiste lunsj med dem. Ikke nok med det, selveste kokkefruen disket opp med den deilige vegetarpizzaen sin også. Hun er så utrolig flink. Mor, student og tidenes husmor! Jeg hadde ikke sett dem på veldig lenge, og hadde med meg julegavene deres i dag. Bare noe småtteri som takk for at de er her, og såå glade de ble. Makan til mer takknemlige mennesker skal du lete lenge etter. Da blir det ekstra koselig å gjøre slikt også. Vi hadde egentlig planlagt å laste opp en sminkevideo til dere i dag, men vi måtte utsette det litt, ettersom kvaliteten på videoen ble så dårlig. Vi skal ha for forsøket da! Ikke bare, bare å sminke seg når den mest sjarmerende ett åringen i hele verden, kommer smilende inn til oss. Han fikk prøvd en fin lilla øyenskygge han valgte å påføre i panna/hodebunnen. Ikke helt meningen, men han ble veldig fin da. Selv om det ikke ble noen vellykket video ut av det, hadde vi det i det minste veldig gøy. Åh gud for en drøm det var å sitte i garderoben hennes, med deeeet store fine sminkebordet, med nok av plass i massevis til oss begge å rote på. Vi bare satt å drakk iskaffe, jåla oss til og skravla. Slik bestis tid er så undervurdert, og heldigvis blir det mer av det fremover. Vi har satt av hver onsdag til hverandre, og da har vi tenkt til å filme litt også. Så hver torsdag prøver vi å få lastet opp en liten youtubesnutt til dere, og det blir såå gøy. Om dere har noen ønsker til noe dere ønsker å se, blir vi veldig glade for forslag.

Fine, gode Linni. Mootd( Lærte akkurat hva det betydde så tenkte jeg skulle teste det ut, heheheh). Jeg har prøvd Rikke( lillesøster) sine exstensions litt de siste dagene. Veeeldig uvant med så langt og tungt hår igjen, og følte meg nok ikke helt vel med det. Det var deilig å ha hår på begge sider da i det minste, haha. Jeg har lånt de litt for å se om jeg kunne tenke meg det selv. Jeg har veldig komplekser for det skamklipte håret mitt, selv om det er skikkelig teit, for det er jo bare hår. Hadde sikkert blitt fint om jeg hadde hatt noen litt kortere som passet meg bedre, tror dere ikke? Vet bare ikke om det er verdt pengene, og håret mitt vokser jo så fort ut uansett..Luksusproblem..

Seee da, oh myyyy, hun er såå heldig!Bilder lånt av Linni.

Sjekk ut Linneah's blogg HER for å se mer. Hun har nettopp startet å blogge hun også, og hun er utrolig flink. Statistikken hennes bare flyver, og ikke uten grunn. Virkelig verdt å ta en titt. Når det er sagt, runder jeg av her. Snille kjæresten min kom å hentet meg hos Linneah i dag, og nå ligger han så søtt å sover på rommet mitt, så nå tenker jeg å legge meg ved siden av han. Håper dere har hatt en minst like fin lørdag som meg. Ha en fin kveld/natt videre, og husk: Det er lov å spise et par sjokoladebiter for mye i dag (I know I will), hihi. Vi snakkes!

Sminke fra Blivakker

Hei!

Jeg trang litt påfyll av nye sminke produkter, og testet ut "Blivakker" sine produkter for første gang. Jeg har blitt en ekspert på å bruke penger på ting jeg ikke trenger.. Jeg prøver å minske forbruket mitt litt, ettersom inntekten min ikke er så mye å skryte av for tiden, men sminke..... Jeg vet ikke, jeg har blitt så avhengig av det, og føler meg bare så utrolig fresh og fin med det på. I tillegg elsker jeg å leke meg frem med contour og highlighting og lignende. Derfor endte jeg opp med et slags concealer sett, og et coontoursett, og leppestifter selvfølgelig. Er helt avhengig av å ha noe på leppene mine. Føler meg helt naken uten, hahaha. Just check them out:

 Denne geleen er dessverre utsolgt nå, men de har mange like typer. Likte den godt og den funket bra. Bare pass på å ikke ha for mye på, da følte jeg det så ut som jeg hadde limt øyenbryna mine, haha.

Utrolig fin og nude.Likte den lyseste fargen veldig godt, var også veldig grei å blende ut. Det eneste var at den glinset litt..Likte denne helt greit. Ble litt glinsete og dekte helt greit.Veldig god på leppene og veldig fin.

 

Beauty UK ultimate contour palette HER

Wet'n Wild cover all concealer palette HER

NYX soft matte lip cream Abu Dhabu HER

Har dere testen noen av disse? Gjerne anbefal noen sider med god sminke, til en studentvennlig økonomi, haha.

How i contour

Hei dere!

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjør contouring. Jeg er slettes ingen spesialist, og gjør det nok langt fra "fasiten", men jeg vil vise hvordan jeg gjør det, og håper dere kan få litt inspirasjon likevel.

Jeg elsker å konturere, selv om jeg ikke får det helt til. Det å kunne forme ansiktet mitt litt slik jeg vil ha det, og gi det litt mer glød og "liv", haha. På dette bildet har jeg kun brukt Foundation og concealer som base.

Her har jeg påført pudder countour fra Anastasia som contour, og også som highlight. For å higlighte bedre liker jeg å bruke en del concealer før jeg tar det lyse highlightpudderet. Jeg påfører contour der jeg vil se smalere ut, slik som under haka, kinna, i pannen og på nesa. Deretter bruker jeg highlight for å "markere" litt. Jeg bruker god tid på og duse det utover, og blende det sammen med en countour børste og en beauty blender. Helt til slutt påfører jeg pudder og rouge. Ah, alle disse vanskelige smine ordene altså, haha.

Her fikk jeg utrolig dårlig frem at jeg hadde kontrurert, men jeg har altså det. Jeg fikk i det minste vist dere hvordan jeg gjorde det, og håper det duger. Hva synes dere da, liker dere slike innlegg? Vet dere forresten hvor jeg kan få kjøpt flytende/krem countouring?

 

Beauty products

Hei dere!

Det er tirsdag og jeg er på godt humør. Jeg har hatt mye energi og jeg har fått sett de herlige klassekameratene mine igjen, ettersom jeg hadde fri fra skolen på fredag, og faktisk ikke har sett de på fire dager. Det er utrolig hvor fort man knytter seg til mennesker når man er rundt dem hele tiden. Jeg har overaskende mye motivasjon til ting i dag. Ikke nok til å øve til teorien for å ta den for tredje gang riktignok, og ikke nok til å gjøre ferdig en innlevering om fisk, men det har vel mer med prioriteringer å gjøre. I dag prioriterte jeg masse kos med Ted, en etterlengtet yoga økt, pappatid og organdonasjon. Okei så, så jeg fire episoder av "The odd couple" også da. Jeg har god tid heldigvis. Jeg har hatt en halv veis produktiv dag. Jeg har i hvert fall fått gjort nok til å føle meg sånn noenlunde nyttig, haha. 

De siste innleggene mine har handlet om viktige, alvorlige ting. Det har ikke føltes naturlig for meg å blogge om de mer overfladiske tingene som jeg ellers liker å blogge om av og til, fordi jeg har hatt så mye i hodet. Jeg er ei jente som tenker alt for mye på ting, oftest på ting jeg ikke kan gjøre noe med, og da kan det faktisk være deilig å sette fokuset over på disse såkalte overfladiske tinga jeg ofte får dårlig samvittighet over å like, som sminke. For selv om jeg interesserer meg for langt viktigere ting, må det vel være greit å skrive innlegg om det også? For det siste året har jeg blitt alt for interessert i det, haha. Jeg har ikke villet skrive så mye om sminke, fordi jeg har prøvd å vise at naturlig skjønnhet er finest, og det synes jeg jo. Da føler jeg lissom at jeg snakker imot meg selv. Men selv om jeg synes de fleste er aller finest uten sminke, og jeg ikke har noe problem med å gå uten, er sminke genialt. Hallo, er man flink kan man bli seende ut akkurat som man vil. Det er jo kjedelig og se lik ut hver dag, eller hva? Haha. Jeg regner med jeg ikke er den eneste som mener det? Derfor tenkte jeg å vise dere noen av de nye produktene jeg kjøpte inn for et par dager siden. Jeg elsker nemlig å se hvilke produkter andre bruker. Alt fra hva de bruker, til hvordan de bruker det, og bare bilder av sminke kan være gøy å se på. jeg har til og med tatt meg selv i å sitte timevis på youtube og se på folk som sminker seg. Guilty pleassure? Haha.. Det er vel normalt, jeg trodde bare aldri jeg kunne bli så jentene. Jeg skal stoppe å bable i vei nå, her er produktene:

Primers, ny leppestift og rens til sminkekostene mine.

Den er mye rødere enn jeg fikk vist her, og er i fargen 205 (tror jeg).


ignorer de blå ekle fingrene mine. Jeg farget håret til Vibeke i full fart før hun skulle avgårde, og vi hadde ikke tid til å lete etter hansker, heh.

Alle produktene er fra Vita, og det er der jeg vanligvis kjøper sminken min. Det er litt dyrere enn Cubus og H&M, men det er likevel rimelige produkter i god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med de nye produktene, spesielt leppestiften. Dere vet jo hvor svak jeg er for røde leppestifter. Nuvel, hva synes dere? Kanskje dere har noen av de samme produktene? Hvor pleier dere å kjøpe sminke? Nå får jeg lese litt og legge meg. Ha en fin mandagskveld alle sammen!

 

Dagens make-up look

Hei dere! 

I det siste har jeg fått en del nye sminkeprodukter som jeg liker veldig godt. Jeg har så lyst å bli flinkere til å sminke meg, siden jeg er så mye mindre fornøyd med fjeset mitt nå som håret er så rart. Jeg vil prøve å legge fokuset på fjeset mitt istedet for den lille skinnfellen jeg har på hodet, haha. I det siste har jeg prøvd meg en del på contouring & highlighting, med mitt nye Anastasia contour kit, som jeg bestilte på Nelly.com. Jeg synes det virker veldig bra, men det har veldig mye å si hvilke børster jeg bruker. Har dere tips til noen bra sminke børster, rop gjerne ut. Slik ble ihvertfall resultatet mitt idag: 

Alle produktene jeg har brukt på dagens look. 

Anastasia contour kit. 

Hva synes dere om dagens look? Er det noe jeg kan gjøre annerledes? Jeg følte ansiktet mitt så litt fettete ut kanskje.. Gjerne prøv selv også! Jeg øvde meg frem med hjelp fra DENNE videoen. Lykke til!

New treasures

Hallooo!

Håper dere har hatt en fin torsdag så langt. I dag har snøen lagt seg her på Neslandsvatn, og det er så vakkert. Når det begynner å bli kaldt, litt lysere ute og ikke minst helt hvitt... Ja da er det jul da dere. Jeg har ikke vært så mye ute enda, men jeg fikk kastet noen snøballer på Vebjørn igår. Selv om jeg måtte ofre tre løs negler for å få kasta dem, var det totally worth it, haha. I dag har jeg hatt koselig besøk av Anja. Vi fant ut at vi hadde en rekke julegaver igjen, og Anja ville ut å råne litt da vet dere, nå som hun har fått lappen og all ting. Vi sjekka trøkket på "Kragerø Amfi" som det heter så fint, og jeg kom hjem med litt julegaver og masse til meg selv. Det er vel strengt talt forbudt i desember, men det føles veldig bra da. Senteret er ikke særlig stort, så vi var fort ferdige. Da dro vi hjem og koste oss med grønsaker og dip mens vi så "The fault in our stars". 

 

Et stykk vakker bestis. Anja har en blogg hun også, stikk innom HER for å få hun til å blogge igjen. Er høyest på tide, hint hint. 

Hvit strikkegenser, leppestift, foundation børste, og pudder fra Cubus. 

Oh, my new treasure. Isadora leppestift farge 30. Den var så matt og fin og hadde et lite snev av glitter i seg. Helt perfekt. 

Det var godt å tilbringe litt tid med Anja igjen, og i tillegg få unna litt julegaver og julekort skriving. Jeg er fornøyd med torsdagen så langt. Hva med dere? 

New lipstick favorite

Lenge har jeg hatt lyst på en knall lilla leppestift. Jeg synes det er så kult inntil litt ellers kjedelige klær. Jeg har lenge lett etter den perfekte lilla fargen, og nå har jeg endelig funnet den. Både Vibeke og jeg hadde såå lyst på den så vi kjøpte den begge to, og vi elsker den. Denne er fra Cubus for 75 kroner. Jeg pleier sjeldent å kjøpe leppe stifter men denne måtte jeg ha.

Var den ikke stilig?

How I do my daily makeup

Heyo! Jeg har ofte fått spørsmål om jeg kan legge ut sminkevideoer, eller eyeliner tutorial, så da tenkte jeg å gjøre det nå(ENDELIG SAMIRA). Først må jeg beklage for dårlig kvalitet på bildene. Jeg tok dem i leiligheten og der er det så mørkt. Jeg har ikke så peiling på sminke, jeg bare sminker meg til jeg er helt greit fornøyd jeg, haha. Så dere flinke fremtidlige makeup artister der ute, ikke fall i bakken! Neida.. Jeg har prøvd å huke opp noen tips og råd fra min kjære venninne Melissa, men det blir fortsatt ikke like bra som på henne. Hun lager søren meg kunst i fjeset sitt vet dere, hihi. Kunst eller ikke, dette er sånn ca hvordan jeg sminker meg til daglig. 

 

  Først påfører jeg foundation med en børste. 

  Deretter tar jeg concealer på de mørke eller røde områdene mine. Jeg elsker denne cocealeren, den dekker alt. 

  Over påfører jeg pudder. 

  Deretter litt roush. 

 Jeg liker litt nude farger for en naturlig look, og bruker de tre nederste til høyre side på dette brettet.

  Jeg har ikke nappet øyenbryna mine på en stund, rett og slett fordi det er sykt vondt, haha. Beklager for det. Jeg tar den lysebrune fargen på hele øyelokket, påfører en mørkere brunfarge vel globallinjen og til slutt litt sølv i øyekroken. Jeg bruker denne eyelineren fra H&M og synes faktisk den er veldig bra. 

  Det finnes nok en korrekt måte å gjøre dette på. De fleste føler vel linjen nedover, men jeg liker å ha vippen litt oppover. Først lager jeg en tynn fin strek over øyevippene mine, lager en liten vippe oppover og følger den ned til streken igjen og fyller den. 

 Under bryna tar jeg litt lys øyenskygge forresten.Jeg blir aldri fornøyd med bryna mine, spesielt ikke nå som de ikke har noen spesiell fin form. Men jeg bruken øyenbryn pudder og synes det funker veldig bra. Det er ikke dette pudderet jeg bruker til vanlig, men dette funker også helt greit. 

Et forholdsvis mislykket bilde av meg, men FINITOOOO. Jeg brukte mye av Vibekes sminke idag da, men det er temmelig likt hvordan jeg pleier å se ut. Jeg vet jeg har mye å lære, men hva synes dere? Tips og råd taes imot med et smil, hihi. 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits