Måneden som var: November

Hei dere! Da er det tid for det siste innlegget i november. Har skrevet 20 sinna innlegg idag, som aldri ble posta heldigvis. Tenkte det var lurt å vente til jeg hadde roa meg, haha. Jeg blir så sjokkert over hvordan andre mennesker kan være. Visse har virkelig ikke forståelse for andre mennesker i det hele tatt, huff.. Det hele fikk meg faktisk til å slette alt av sosiale medier, men mamma er så fantastisk og fikk meg til å innse at jeg ikke kan stoppe livet mitt, bare fordi det er personlighetskrasj,haha. Derfor blir mitt siste innlegg i november, heller et lite oppdateringsinnlegg på hvordan november var. Så føler jeg meg super klar for å starte med blanke ark med en ny måned. Jeg gjorde litt om på noen av punktene, ettersom de ofte blir litt like. Håper det går fint.
 

Craving: Denne måneden har jeg crava hjemmelaget frappe noe så syyyyykt. Ah så godt det er! Søren at jeg ødela pappas nye blender.... Dere kan se hvordan jeg lager den HER.

Utfordring: Øving av teori, hehe. Spesielt siden jeg strøyk, men hallo, bare med to feil!!!

Høydepunkt: Det har vært mange fine høydepunkter i november. Jeg har blandt annet hatt noen veldig koselige stunder med søstrene mine. Det settes enda større pris på nå som de ikke bor så mye hjemme. Og selvfølgelig konserten Fredrik og jeg var på lørdagen som var, da vi så "Bring me the horizon", omgomgomg.


Favoritt produkt: Tror dere ikke Vibeke gav meg den ene pakka fra Tarte da? Fy søren så snill hun er. Jeg har ikke fått brukt de så mye, men så langt er jeg storfornøyd. Dere kan se en liten review Vibeke og jeg lagde på youtubekanalen min, HER.


Beste bok: Nå las jeg kun to bøker i november, men den beste boka var uten tvil "Harry Potter and the cursed child". Du kan lese hva jeg synes om den HER.
 Blogg: Min favoritt blogg i november har vært Unni sin flotte blogg "Magiskliv". Jeg har skrevet litt om bloggen hennes før også, men gjør det igjen. Unni er ei unik dame. Hun tar opp temaer jeg ofte tenker på, eller aldri har tenkt på, på en måte som åpner øynene mine veldig. Jeg er innom bloggen hennes hver dag, og synes det er så dumt at hun ikke har åpent kommentarfelt lenger, fordi jeg ville ha skrevet så mye. Men det er også en fin ting, for da får vi skrevet litt på facebook, og det blir liiitt mer personlig. Hun virker så sterk og sikker på hvem hun er. Det å velge å ikke følge strømmen når det gjelder å feire jul, og slike ting, er så inspirerende. Hun interesserer seg for så mye viktig, og er så engasjert. Hun har virkelig et hjerte av gull og jeg blir så inspirert. Ikke bare av blogginnlegga hennes, som hun virkelig jobber hardt med,(og for å få frem et poeng, og ikke bare for å blogge), men personligheten hennes. Jeg ser virkelig opp til henne, og skulle ønske jeg hadde hatt flere av hennes flotte egenskaper. Bloggen hennes finner du HER. Bildene er forresten lånt av bloggen hennes, med hennes tillatelse.

Sang: Jeg har hørt veldig mye på "Follow you", av "Bring me the horizon". Åhhhh, den er så sykt bra. Enda bedre live!

Kino: Den beste filmen jeg så nå i november, har definitvt vært "Fantastic beasts and where to find them". Jeg så den sammen med Rikke, Robin og hans familie/venner. Utrolig bra film. Jeg har skrevet om den HER.

Serie: Åh, min favoritt serie denne måneden har vært "Gilmore girls", både de gamle sesongene, og de nye episodene som kom på Netflix forrige fredag. Serien er virkelig perfekt, og minner meg på så mange måter om meg og mitt forhold til mamma. Ihvertfall når det kommer til den delen om hvor gode venner de er. Om du ikke har sett den anbefales det virkelig, ooooog selvfølgelig de nye episodene som har kommet nå ni år senere.


 

Sitat: Mitt favoritt sitat i november, har vært " It's a sad thing, that we all want so desperately to be loved, that we forget to love ourself".

Tidsfordriv: Vel, utenom disse trenings challengene jeg har tatt, har jeg jo holdt på med dette journalist kurset. Jeg har også prøvd å lære meg Swahili, og jeg har blitt litt aktiv på youtube. Kanalen min kan du finne HER. Utenom det har jeg noen faste dager i uken jeg har ulike møter.

Flause: Hmmm.... Jeg driter meg stort sett ut hele tiden, men denne måneden må det vel ha vært da Rikke og jeg skulle gå fra kinoen vi var på med Robin. For det første visste vi ikke veien, så vi gikk og surra litt for å finne veien tilbake til bussen. Men siden vi var så dumme å drakk brus på kinoen, med de bittesmå blærene våre, måtte vi så sykt tisse. Vi kom ut en helt annen vei enn vi gikk inn, og gadd ikke lete etter noen do, så vi tenkte vi klarte å holde oss. Vi ler så sykt mye sammen hele tiden, så når vi gikk nedover i Skien i kulda, tissetrengte begge to, og overlykkelige over å tilbringe tid sammen midt i uka, ble det veldig små klønete skritt om gangen. Vi bytta på å sette oss ned å konsentrere oss om å ikke tisse på oss, fordi vi lo enda mer av å se hverandre sånn. Til slutt så en mann veldig rart på oss, og spurte om det gikk bra med oss, ettersom vi mest sannsynlig så litt berusa ut. Det fikk oss til å le enda mer, men da vi prøvde å samle oss for å gå på bussen, skulle han på samme bussen som oss. Kanskje ingen spesiell morsom flause, men bare prøv å se det føre deg...

En rotete collage, av en rotete måned, heh...Neida, den har vært fin!  Hvordan har din november vært?

Hvordan gikk måla for november?

Hallo! Det er den siste dagen i november, og i den anledning, tenkte jeg å se tilbake på målene jeg satte meg for denne måneden, før jeg skal sette meg mål for desember. Man blogger så ofte om mål og ønsker, men så sjeldent om hvordan det faktisk gikk. Min kjære bloggvenn Silje er veldig flink til dette, og det inspirerer meg veldig. Sjekk ut bloggen hennes HER btw. Her kommer et lite innlegg om hvordan mine mål for november gikk.


 

♥ BESTÅ teorien - Ikke klart. Jeg fikk endelig somla meg til å ta den, men hadde to feil for mye. Søren heller.

♥ Fullføre challenges  - Kiiiind of. Jeg har ikke gjort hver dag, men jeg har fulgt denne veldig bra, og mye bedre enn jeg noen gang har fulgt challenges. Ser forskjell på rumpa mi faktisk.

♥ Lese ut to bøker  - Jepp!! lest ut "Harry Potter and the cursed child", og "Quidditch through the ages".

♥ Bli ferdig med journalist kurset - Ikke fullført. Så absurd, for det er så fort gjort. Det er bare å skrive, og komme i gang, men jeg har ikke fått konsentrert meg.

♥ Strikke ferdig sokkene mine - Ikke fullført. Nei fy søren, alt for mange strikkepinner.

♥ Holde det ryddig - Jeg har rydda mange ganger, men det skulle gjerne ha holdt seg slik litt lenger, hehehe.

Resultat: Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hva jeg har greid denne måneden. Jeg håpa at jeg kom til og få emr ut av møtene mine også, og det har jeg virkelig fått til. Jeg har klart å ikke satt meg alt for mange mål om gangen, og det har tydelig vist god effekt. Jeg er fornøyd med meg selv, og blir absolutt motivert til å sette meg nye mål, og fortsette å jobbe med de gamle.

Det ble desverre ingen egne bilder denne gangen heller, meeeeeeeen nå har jeg fått lånt Vibeke sitt kamera, så nå lader det. WIIIIII, hun er såå snill. Reddende engel, for i morgen er det klart for vlogmas! Ahhh, gleder meg såååå. Den siste dagen i november 2016, skal brukes med mamma, før jeg drar til kjæresten og avslutter dagen med han. Dette blir en bra dag. Hva gjør du idag? Hadde du noen mål for november, isåfall, hvordan gikk det? ♥ Ha en fin dag videre!

Slutte å blogge? Utakknemlig? Kutte ut mobilen? - Utallige tanker om natten

Klokken nærmer seg halv tolv, og jeg er i skikkelig tankemodus idag. Jeg ser tilbake på hvordan dagen min har vært, og den har vært veldig fin. Jeg strøk på teorien for tredje gang, med to feil for mange, stressa meg igjennom en liten tur på Brotorvet, og dro hjem igjen. Jeg ser på dagen min en gang til. Nå tenker jeg at jeg var mye nærere til å bestå teorien, og at jeg er heldig som har en så flott mamma, som stiller opp for å kjøre på fridagen sin. Like støttende denne gangen som de andre. Jeg fikk vært sammen med begge søstrene mine, og mamma midt i uka, og vi fikk sett på litt ting sammen. Jeg skulle ønske jeg nøyt det litt mer, og ikke tok det forgitt. Da jeg kom hjem var jeg sliten, og satte meg på rommet klar for alle mulige sosiale medier. Kameraet mitt er ødelagt, og jeg ble sur på Vibeke for at hun glemte å ta med sitt til meg, slik at jeg ikke fikk blogga. Istedet burde jeg takka mamma ekstra for å ha kjørt meg, og for den koselige turen vår. Le det bort at Vibeke glemte kameraet, og heller bruke anledningen til å lage middag med de, istedenfor å furte på rommet foran pc'n. Sitte å redigere en film av meg selv, hvor jeg driter meg ut og prater om meningsløse ting. Noe jeg bruker timevis på, når jeg heller kunne vært med familien min.

Hvorfor har jeg egentlig en youtubekanal? Nei, hvorfor har jeg TO youtubekanaler? Hvorfor har jeg, og du, Instagram, Snapchat, Facebook, osv?Hvorfor har vi dette enorme behovet for å dele? Ofte er vi så opptatte av å vise værden de koselige tinga vi gjør, den fine tingen vi fikk, eller den gode maten vi spiste, at vi glemmer å nyte det. Istedenfor å stå og beundre den fine himmelen som er for tiden, tar vi bilder av den for å dele de med folk. Med mennesker vi aldri har møtt, og kanskje heller aldri kommer til å møte.

Jeg lå inne hos mamma litt nå istad, gråt litt og holdt henne i hånden. Jeg gråt over hvor forferdelig egoistisk jeg føler meg. Mamma og pappa fikk meg da de var 20 år gamle. De har stått på som faen for å bygge opp livet vårt, og sørge for at jeg og søstrene mine har hatt det bra. De har lært oss å sette pris på det vi har, gjøre det beste ut av hver situasjon, og alltid hjelpe der vi kan. De har vært helt utrolige med oss, og både jeg og søstrene mine kan skrive under på det. Vi er også bombesikre på at barna våre skal få vokse opp på samme måte, uansett hvor mye penger vi enetuelt skulle hatt. Til tross for hvor flinke de har vært, har jeg blitt syk. Det er helt tilfeldig, uten noe som helst tvil. Det kan til tider være veldig alvorlig også.

Da den ene søsteren min hadde en litt tyngre periode, som alle har, tok noen helt av, og lurte på hva det var mamma og pappa gjorde med oss, siden vi ble "syke" alle sammen. Alle lærere, psykologer og mennesker rundt oss, har skryte så utrolig mye av dem! Er man syk kun fordi man har en liten vanskelig periode som ungdom, eller i det hele tatt? Alle har det jo slik! Det knuste hjertet mitt fullstendig. De har alltid fortalt oss hvor fine vi er, og hvor flinke og gode de synes vi er. De har støttet oss uansett hva, og møtt opp på alle mulige tilstelninger med skolen, fritidsaktiviteter, og hva vi eller måtte finne på. Vi har hatt god tilgang på mat, klær, og alt annet vi trenger, og ikke trenger. Likevel tviler jeg på meg selv, og tror jeg ikke duger til noe som helst. Likevel kan noen tvile på dem, og si slikt. Likevel har jeg slite med mat, følt på press med klær, og følt meg ubrukelig. Helt uten grunn. Jeg er så heldig, men føler meg fortsatt så ubrukelig og trist. Jeg kan forstå hvorfor mange av oss ungdommer ikke blir tatt seriøst og blir sett på som bortskjemte, men man kan ikke velge å være syk. Jeg skulle ønske at jeg kunne jobbe like hardt som de, alltid klare å vise hvor takknemlig jeg er, og bare være helt frisk slik at de kan få leve sitt liv, og ikke vie hele livet sitt til oss barna. Det værste av alt er å tenke på hvordan de må ha hatt det når jeg har prøvd å ende livet mitt. Som at det de gjør for meg ikke er nok. De har gitt meg et fint liv, og jeg prøver å ende det. Så jævli egoistisk. Noen ganger føler jeg at jeg gir inntrykk av at penger, mat og klær er en selvfølge. At de må kjøre rundt på meg uansett hvor, fordi jeg er syk. At det egentlig ikke er så alvorlig. Men de klager aldri. De vet det ikke er noe jeg kan velge. Jeg er så takknemlig for at de aldri gir meg opp, og for at de fortsetter å støtte meg og minne meg på skrittene jeg tar fremover, selv om jeg ikke alltid kan se det selv.

Jeg tenker mamma og pappa. Jeg tenker på søstrene mine, utdanning, hva jeg bruker tiden min på, osv. Jeg vil ikke være en person som skal være så opptatt av å dele. Før blogget jeg for min del, og kun min. Jeg brydde meg ikke om å dele innleggene mine overalt, for det at jeg fikk skrive var det viktigste. Nå sitter jeg i timevis for å gjøre andre fornøyde med innlegga mine. Noe må jeg bruke tiden min på, for jeg har ofte veldig mange timer til rådighet. Hva kan jeg bruke den tiden på? Kunne jeg jobbet? Jeg vet jo at det ikke er fysisk mulig for meg. Jeg er lei meg for at jeg sitter hjemme og klager over hvor vanskelig det er å være sosial, og sitter heller å skriver med folk jeg ikke kjenner, og streber etter deres oppmerksomhet, istedenfor å nyte tiden med venner jeg faktisk kjenner og liker å være med. Jeg har gjort det å være med venner om til noe negativt.

Jeg holdt mamma i hånden lenge. Vi snakket om alt og ingenting, og det føltes fint. Hvor ofte kan man gjøre det? Rett føre, så vi på film med Vibeke og Øystein, uten telefoner, og det var fantastisk. Vi må virkelig være mer opptatt av hverandre enn telefoner. Kanskje jeg skal slutte å ha telefon? Jeg er alt for mye på sosiale medier. Kanskje jeg bare skal slutte å blogge, og heller skrive på pc'n uten å poste noe? Det er kvalmt og slitsomt å være så tilgjengelig, og hele tiden skulle vise folk, dele så. Hvorfor har jeg det behovet?  Er jeg like selvsentrert og egoistisk som noen av dere skal ha det til? For når jeg leser dette innlegget, føler jeg meg slik. Jeg føler jeg må bli frisk NÅ, slutte å sutre, og komme meg ut. Jeg sutrer ikke lenger. For jeg vet jeg er heldig, men jeg vet også at jeg er syk, og slik er det bare. Det gjør meg ikke egoistisk. Det gjør meg bare til et menneske.. Men noen ganger må jeg gråte til mamma, forsikre henne om at hun gjør en bra jobb og at jeg er takknemlig for henne. Vi må slutte å være så opptatt av sosiale medier. Vi må tenke på hverandre, og nyte tiden sammen, for den tiden vil renne ut en gang. Helt jævli å tenke på. Helt forjævelig faktisk. Så nå skal jeg sende tankene mine bort i skyer, og legge med ved siden av mammaen min igjen. For jeg er heldig.

Det er godt å skrible ned for seg selv, og ikke for å få lesere. Det er fint å kunne være litt ekte. Pøs på i kommentarfeltet om hvor grusom jeg er denne ganger, jeg er klar!

Fem typer mennesker i konsert køen

Hallo! På tide og få til to innlegg om dagen igjen. Jeg elsker å skrive, ta bilder og være kreativ her på bloggen, men har vanskelig for å konsentrere meg noen ganger. I tillegg har kameraet mitt gått i stykker nå, og det er jo sykt typisk nå mot jul. Jegsom skal ha vlogmas og alt ting. Jeg skal trygle på mine knær, om å få låne et av Vibeke. Jeg har heldigvis noen bilder jeg kan bruke, fra før. For i dette innlegget, skal jeg ramse opp fem typer mennesker i konsert køen. Flere av dere likte så godt "Ti typer mennesker på toget", så da tenkte jeg å lage et slikt innlegg til. Husk at dette kun er for gøy, og at jeg har full forståelse for at vi er forskjellige, og at ting ikke alltid er som det ser ut som. Jeg liker bare å lage noen litt kreative, og annerledes innlegg også innimellom. Håper dere liker det!

 

♦ Røykeren - Jeg forstår at de som røyker ikke klarer å vente til etter konserten, når man står i kø så lenge. Men er det ikke mulig å gå litt bort fra køen, at noen passer på for deg? Det er kanskje ikke så mange som drar alene, så burde ikke være et problem. Er så sykt slitsomt og irriterende for flere av oss som ikke røyker, og få det rett i fjeset. Må du blåse meg midt i trynet lissom?

♦ Den høylytte - Jeg har en tendens til å være høylytt om jeg blir for gira, og det er vel de fleste i konsertkøer. I tillegg står man jo ute. Men gud så slitsomt det var, når flere som sto langt unna, praktisk talt skreik ut om alle mulige randome ting, når jeg grua meg så. Det må vel være fler som synes det er slitsomt? De var litt søte også da. Så tydelig glade og gira. Men det finnes alltid en(i dette tilfellet, selvfølgelig flere), som er litt vel høylytte. Det blir høyt nok på konserten liksom.

♦ Den uten sosiale antenner - Denne vil nok alle kjenne seg igjen i, for vi har vel alle mistet noen sosiale antenner, og snakket om noe man ikke burde, litt vel høyt? Det har ihvertfall jeg. Snakker jeg om noe andre ikke skal vite det, kan du banne på at en onkel, søster eller en annen slekning av noen jeg eventuelt snakker om, plutselig dukker opp. Noen har behov for å snakke om sex livet sitt, eller rykter de har hørt, hvor som helst. Inkludert konsert køer.

♦ De intime - Noen ganger er kjærestepar så intime, at jeg nesten bare venter på at de skal ta av seg klærne, og må se vekk i håp om at de forblir på. Det er fint å være forelska, det er jeg også det, men det faller meg lissom ikke inn å råkline med Even, midt i en kø oppi fjeset til andre mennesker, og tafse skikkelig. Kan man ikke vente til man er alene? Ah, det er sååå ukomfortabelt å se på,haha.

♦ Sniken - Hva kaller man det noen når sniker og presser seg på? En snik? For det er jo det de er. man vil såklart gjerne komme seg langt frem i køen, men kan man gjøre det litt mindre åpenlyst istedet? Noen dytter så sykt, og er så forferdelig frekke at det er fælt.

Hva synes dere om innlegget? Noen som fikk noen historier i hodet, av å lese om de ulike personene?

Hjemmelaget frappe med soyamelk

Hallooo ♥ Hvordan har dere det idag? Jeg håper dere hadde en fin første advent igår. Her var det tent flere lys, og jeg spiste kakemenn mens jeg så på Farmen, og hadde besøk av kjæresten. Jeg irriterer meg over alle de spesielle menneskene som melder seg på, og de andre irriterer seg over meg som ikke klarer å holde kjeft. Så Even og jeg satt på rommet til Farmen var ferdig, slik at de andre fikk sett ferdig uten å bli forstyrra, hahah huff... Idag pugger jeg teori som bare pokker, for nå er snart november over, og den skal taes føre. Jeg har en pause nå, og ser på "John and Kate+8", med Vibeke. De er sååå søte. Ler så av foreldrene som prøver så godt de kan stakkars, med alle de små barna. Virkelig flinke. Jeg tenkte også jeg skulle blogge litt når jeg først hadde en pause. Så da legger jeg ut mandagens oppskrift nå. Idag skal jeg vise dere hvordan dere kan lage hjemmelaget frappe.

 

Det du trenger er:

♥ Soyamelk
♥ Kaffe isbiter
♥ Eventuelt sjokolade eller karamell saus


Slik gjør du:

Du kan velge om du vil ha vanlige isbiter, og litt kaffe oppi, eller om du vil lage kaffe isbiter, men jeg pleier å lage kaffe isbiter. Altså bare koke kaffe, vente til den blir avkjølt og fryse de ned. Ta vanlig soyamelk og kaffeisbiter i en blender, og blend til isbitene er knust. Du kan ta litt ekstra kaffe oppi, og eventuelt karamel og sjokolade saus oppi om du skal kose deg ekstra. Og vips, så har du hjemmelaget frappe med soyamelk.

Det er sååå godt og enkelt! Supert om du ikke drikker melk også. Du kan selvfølgelig bruke vanlig melk om du drikker det. Det er såå godt, og veldig enkelt å lage. Håper dere likte denne lille oppskriften. Ha en super mandag videre!

BRING ME THE HORIZON

Halloooo! Håper dere har hatt en fin første søndag i advent, så langt! Jeg sto ikke opp før halv to(?!!!). Jeg var hjemme i to tiden i natt, etter en helt fantastisk konsert med Fredrik. Bring me the horizon var helt perfekt, og konserten var over alle forventninger. De var utrolig flinke live. Såå ernergiske, og for et sceneshow. Ahhh, lengter tilbake. Jeg smilte fra øre til øre under hele konserten. Oppvarmingsbanda var ikke så værst de heller, men da var instrumentene mye høyere enn vokalistene, så ørene våre var jo såre lenge før BMTH begynte, haha. Basement, og While she sleeps var oppvarmingsbanda. Synes alle sangene til Basement hørtes veldig like ut for å være ærlig, og While she sleeps ble litt for hardt og skrikete for min del, men de var jo utrolig flinke også. De lagde skikkelig liv, og jeg kan tenke meg at det var helt utrolig for de som er skikkelige fans. Det var ihvertfall ingenting å klage på når Bring me the horizon spilte!! Ahhh,så gøy.

Det var utrolig utfordrende å stå i kø så lenge, og Fredrik fikk gjennomgå litt stakkars. Tårene renner så fort, og alt ble galt fordi jeg grua meg så. Det gikk bra så fort vi kom inn da heldigvis. Da vi bestilte, synes jeg det var dumt at vi fikk sitteplasser, fordi jeg ofte føler at vi kun ser på konserten, og ikke er helt med på en måte, men nå er jeg veldig glad for det. Da slapp man så mye dytting og mennesker helt oppi seg. Skikkelig angstvennelig, haha. Jeg føler meg litt mørbanka idag, men det er så verdt det. Jeg smiler enda. Glad jeg dro med Fredrik, og at han holdt meg ut, haha. Lørdagen var perfekt! Idag slapper jeg av, og hører på julemusikk med Rikke. Snart kommer kjæresten, og kjenner jeg meg selv rett, får han vel ikke sagt et ord fordi jeg har så mye å fortelle, heheheh. Håper dere har det fint idag! Hva gjorde dere igår? ♥
 

Black weekend and Cyber monday

Heihei! Det er lørdag, og Black Friday er over, meeeen, det betyr ikke at salga har gitt seg. Nå har noen butikker dratt det så langt at de har en black weekend. Vanligvis liker jeg ikke å oppfordre dere til å shoppe helt i vilska, og kjøpepress er ikke noe jeg driver med, men nå nærmer det seg jo jul. Da slipper man liksom ikke unna uansett. Men om man shopper via Rabble, kan man slippe veldig billig unna. Der kan man enkelt finne de beste Black weekend kampanjene. Jeg har ikke kjøpt noe særlig til meg selv denne gangen, men har absolutt utnyttet disse tilbudene til julegave shoppingen. Du trenger ikke shoppe bare fordi det er billig, men tenk så deilig å slippe unna med noen hundrelapper.  Jeg har en del familie, både min og Even sin, så når jeg scrolla litt på Rabble, fant jeg noen supre tilbud på blandt annet Nelly.com. Der finnes det så mye fint og kjekt.

 

Her er en liten oversikt over noen rabatter. Du kan finne flere rabatter og flotte tilbud på Rabble.no. Vil også minne på at det er Cyber monday til mandag. Så tilbudene fortsetter med andre ord. Jeg vet det er mange som synes det er stressende med alle disse reklamene, men synes egentlig det er veldig kjekt også, for det er så sykt mye man trenger nå før jul. Da setter ihvertfall jeg stor pris på å slippe litt billigere unna. Det finnes noe for alle på disse forskjellige sidene, og jeg kan nå krysse av halvparten av julegavene. Endelig! Deilig å kunne dele opp litt på lønningene, og ikke måtte bruke hele desember lønninga si på julegaver, når en faktisk kan få det litt unna nå de siste dagene i november. Er dere ikke enige? Jeg håper dette innlegget kan hjelpe dere litt med juleshoppingen, så må dere ha en super lørdag videre. Jeg er glad i dere ♥

FRIYAY

Det er fredag! Fredag for pokker! I motsetning til alle andre, er jeg ikke ute og går berserk på black friday, og sparer heller de pengene jeg hadde brukt på drit, kun fordi det er "billig". Jeg får heller klikke meg innom Rabble senere idag, og finne noen supre julegaver. Alt for kaotisk i butikken, noe som gjør at en røsker med seg mye mer, hahaha. Jeg sitter heller hjemme i kosedressen og spiser pizza til det tyter ut av ørene, og ser på den nye sesongen av Gilmore girls. Helt perfekt måte å lade opp på, til i morgen. Da skal jeg til Oslo med Fredrik, å se Bring me the horizon. Åh gud så bra det blir. Denne helga blir perfekt.

 

Ha en super fredag alle sammen! Kos dere massemasseeeee. Nå fortell meg, hva skal dere i helga?

 

10 rare ting jeg gjør

Heiheihei! Hvordan har dere det idag? Jeg er på kjeeeeeempe godt humør idag. Kan nesten ikke huske sist jeg var så glad. Jeg vet ikke helt hvorfor. Tror det har noe med at jeg sover litt bedre, spiser litt bedre, faktisk klarer ting, ooooooooog at det snart er jul. Glad er jeg ihvertfall. Jeg har ikke gjort noe spesielt interessant idag, bortsett fra et møte. Derfor tenkte jeg å ha en liten slags "tag" istedet. Mer en oppramsing kanskje. Uansett hva det kalles, kommer det nå 10 rare ting jeg gjør.

 

Knekker ledd- Jeg knekker ALLE ledd, og da mener jeg ALLE. knær, tær, fingre, nakke, kjeve, u name it.

♥ Rynker på nesa - Om noen av dere følger meg på youtube, ser dere det godt i videone, og det er så kleint. Jeg rynker på nesa HELE tiden. Da Even og jeg ble sammen, synes han det var så søtt, mens alle andre ler av det og synes det er veldig rart. Jeg må si meg enig, men det går ikke ann å stoppe. Det var Vibeke som nevnte denne, og da filmet hun seg selv mens hun gjorde det. Nå klarer jeg værtfall ikke å stoppe.

♥ Prater med hele kroppen - Jeg blir såå gira når jeg snakker, at jeg bruker heeele kroppen som hjelpemiddel når jeg skal fortelle noe.

♥ Jeg googler alt - Jeg googler absolutt alt, men spesielt folk. Jeg ser veldig mye på Gilmore girls for tiden, og der nevner de så utrolig mange navn hele tiden, og jeg har denne syke trangen til å søke de opp med en gang. Har jeg sett de før, må jeg finne ut hvor jeg har sett de, og når den eventuelle filmen eller serien ble sendt. En time senere har jeg vært innom alle skuespillerne som var med i den serien, hvor gamle de er, hva familiemedlemmene heter, og hvilke andre serier de har vært med i. Slik fortsetter det. Gaaaaad.

Klein håndbevegelse - Den derre bevegelsen med hånda, når noen har forsnakka seg, eller noe er kleint. Jeg gjør det hele tiden, og alt for åpenlyst. Så noe som kanskje ikke var så kleint, blir plutselig mye kleinere fordi jeg gjør det. Alle vennene mine gjør det til meg nå, haha.


(Har retusjert litt ved hårfestet fordi jeg hadde så mye sminke der, og det så sykt kvalmt ut)
 

♥ Avhengig av kino - Jeg er plutselig veldig avhengig av å gå på kino. Det er så sykt rart, spesielt siden jeg har så sterk en sosial angst, og er ekstremt høysensitiv. Men for å bli bedre må man utfordre seg selv, så jeg begynte med det, og synes først det var helt jævli. Det er det fortsatt, men det er ett eneste sted jeg ikke synes det er skummelt, og jeg vil dit hele tiden. Helst alene. Det er så sykt rart. Når jeg er der, akkurat det stedet, helt alene, føler jeg at jeg får ro, og at jeg utfordrer meg selv uten å måtte være alt for sosial. Jeg var helt nede en dag, så pappa kjørte meg på kino på det faste stedet, og han sa at jeg så veldig avslappa ut når han henta meg. Alle synes det er super rart, spesielt siden jeg synes det er helt jævli å dra på kino andre steder, ooog med folk. Det er ikke ofte jeg drar alene altså, og det er ikke ofte det er så lett som det virker, men uansett da. Mindfucked.

♥ Grynter - Ikke sånn grise grynt, men mer sånn..knurring? Hahaha jeeez det høres rart ut, men spesielt når jeg sover, eller når jeg sitter alene og tenker, hører jeg plutselig sånn rar knurrelyd. Nei omg det høres jo faktisk helt villt ut.

♥ Nynner - Jeg nynner hele tiden. Uansett! Jeg nynner, og kanskje grynter litt innimellom eller? Hehehe. Midt i en samtale med Even, kan jeg begynne å nynne, enten noe random, eller på en sang jeg liker. Han haaaaaater det.

♥ Spiser frosne bær - Jeg vet ikke om det er så rart jeg. Folk reagerer på det hvertfall.

♥ Spiser i senga - Ikke i senga-senga(if u know what I mean), men mens jeg er på pc'n og sånt. Jeg liker å sitte på rommet mitt å spise, og da sitter jeg alltid i senga. Noen synes det er veldig rart og kvalmt. Men det er koseliiiig.


Det var ti rare ting jeg gjør. Håper dere kjenner dere igjen i noen? Plis? Haha. Ha en fin torsdag videre ♥

Måneden som var: Oktober - Liten versjon

Halloooo ♥ Nå som november snart er over, tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om måneden som var, men så innså jeg at jeg ikke hadde laget et om oktober. Jeg har faktisk klart å fulgt opp dette hver måned i år, så da kan jeg jo ikke hoppe over oktober. Her kommer altså et lite oppsummeringsinnlegg om oktober.

Oktober var en fin måned. Jeg var virkelig mer sosial enn på lenge. Jeg var mye på kino, så mye at det ikke er skummelt lenger(så lenge det er i Kragerø,haha). Jeg har gjort mye koselig med søstrene mine,og Fredrik. Jeg fikk også vært litt med Robin, og det var så koselig. Jeg begynner å være mer med venner igjen. Jeg var ikke så alt for mye med kjæresten, ettersom vi bor et stykke unna hverandre, men når vi har vært sammen har vi hatt det veldig fint. Jeg har tatt masse bilder, gått mange turer både med og uten mamma, vært kreativ både pga halloween, og ellers. Jeg har lært noen setninger på Swahili, øvelseskjørt, og tatt kurs som frilansjournalist. Jeg fikk virkelig gjort mye koselig i oktober. Mye mer enn jeg trodde. Ah jeg elsker slike oppdateringer. Det får meg til å se hvor mye jeg har klart, og hvor heldig jeg faktisk er.
 

wanderlust : Jeg tror bildet i midten sier alt. Jeg har ikke dratt utenlands i år, og har så lyst til å se nye ting nå. Jeg har jo vært andre steder i Norge i år, men ikke andre land, og det har jeg så lyst til. Helst et sted med masse fin natur å se på, eller byer med gamle spennende bygninger.

Craving: Jeg har levd på frukt i oktober. Såklart vanlig mat også, men har hatt så liten matlyst at det stort sett har blitt store smoothies, og masse søt frukt.
 

Utfordring: Det har vært vanskelig å slå seg til ro med at jeg ikke kan jobbe, reise, gå på skolen og komme videre med utdanningen min. Men til slutt innså jeg at det faktisk går fremover. Fordi selv om jeg ikke går på skolen og jobber, har jeg mine plikter og avtaler jeg gjør flere ganger i uken, for meg. Noe veldig få vet, fordi ingen spør. De fleste forventer at jeg bare sitter hjemme og naver og venter på at jeg skal bli bedre. Men slik er det overhode ikke og jeg er veldig stolt av meg selv. For at jeg endelig innså det, haha. Det har vært veldig utfordrende. En evig kamp med meg selv, om hvor patetisk jeg er som ikke kan gjøre som alle andre. Men det eneste man oppnår med å ikke akseptere situasjonen sin, er å føle seg dritt. For den eneste grunnen til at jeg isåfall var patetisk, var at jeg lot andres meninger gå til hodet på meg.
 

Høydepunkt: Høydepuktet i oktober, var absolutt uten tviiiiiiiiiil å endelig få hund igjen. Å få "lille" Balder hjem, har vært så utrolig fint.
 


Favoritt produkt: Dette Kyshadow palettet var favoritten i september også, men fyyyy søren, det er så eeeeeeelsk. Jeg bruker det hele tiden, og synes det passer meg så godt. Det har så naturlige farger, men kan også fint brukes til fest. Det er så mange måter å bruke det på, and I love it.
 


Det var en liten versjon av måneden som var, så får jeg knalle til ordentlig om november måneden istedet. Hvordan var din oktober?

Testing av produkter fra tarte cosmetics

Goood kveld! Jeg håper dere har hatt det fint idag. Jeg har fått trent en del, slappet av, og tilbringt mye tid sammen med Vibeke. Hun fikk nettopp en stor pakke i posten, fra Tarte Cosmetics. Jeg var såååå misunnelig, så hun tok det med seg til meg så jeg kunne prøve. Tarte Cosmetic er et veldig kjent sminkemerke, men ettersom vi aldri hadde prøvd noen av deres produkter før, lagde vi en liten video. Et slags "First review". Videoen kan dere finne på youtubekanalen min HER. Fortsatt veldig rart å se seg selv på film. Håret så ikke ut, og genseren min krølla seg så at jeg så 20 kg større ut. Ikke at det hadde vært noe galt i det, bare litt uvant, heh. Det var såå gøy å få prøve produktene, og guuuud så bra de var. Så fort julestria er over, skal jeg unne meg et produkt derfra jeg også. Så gavmild og snill som hun er, fikk jeg det ene settet med leppestifter, av henne. Fire fantastiske farger. De er helt matte, og jeg har fremdeles min på, selv om jeg har spist to måltider etter at jeg sminka meg. Det sier jo litt. Jeg fikk teste øyenskygge, highlighter, contour, og en mascara. Jeg er frelst! Bra for huden skal det visst være også.

 

Har du prøvd noe fra Tarte cosmetics før? Isåfall, hva synes du? God natt, og sov godt da dere <3
 

Bokvurdering: Harry Potter and the cursed child

Gooood morgen ♥ Det er tirsdag, og idag har jeg fri fra alle møter. Såå deilig! Da kan jeg bruke lang tid på frokosten og blogginnlegget, tusle litt med mitt, og se litt på Gilmore girls før jeg skal begynne på dagens oppgaver. Jeg sovna veldig tidlig igår, så når jeg våknet halv ni idag(så deilig å kunne sove helt til halv ni), sto det et halvferdig innlegg oppe. Jeg skulle nemlig gi dere en liten bokvurdering, nå som jeg endelig har lest ut den nye Harry Potter boka. Da kommer den nå istedet. Håper det går fint, hihi.

 

Harry Potter and the Cursed child er en bok av J.K Rowling, John Tiffany, og Jack Thorne. Dette er pretty much et manus, ettersom det er laget et stykke ut ifra denne boka. Historien tar sted 19 år etter Harry Potter and the deathly Hallows. Altså i ca 2020. Den følger Harry Potter, som nå jobber i "The ministry of magic", og sønnen hans Albus Severus Potter. De har ikke et særlig godt forhold. Da Albus kommer i Slytherin istedenfor Gryffindor, skammer han seg. Han liker heller ikke det faktum at alle vet hvem faren hans er. Da han blir god venn med Draco sin sønn, Scorpius, vil ikke Harry at de skal omgås. Det går nemlig rykter om at Scorpius er Voldemort sin sønn. Cedric Diggory sin far Amos (Cedrik er han som døde i den labyrinten den gangen. uh Janne, dette var du flink til), mener at Harry Potter skal gå tilbake i tid og redde sønnen hans. Dette overhører Albus, og han blir sint på faren sin for å ikke ville gå med på dette. Så han og Scorpius bryter seg inn på Hermoine sitt kontor, og finner den tids "maskinen", for å kunne Redde Cedric. Dette bak Harry sin rygg. De finner fort ut at fortiden ikke kan endres, og havner i myyyyyyyyye trøbbel, da historien endrer seg til at blandt annet Hermoine og Ron aldri giftet seg og fikk barn. Noe som gjør at Albus sine søskenbarn aldri ble født. Ting blir værre da de blir venn med ei dame som heter "Delphi", og hun viser å være en annen en den hun utgir seg for å være.


Jeg kjøpte denne boken da jeg var på sykehuset i august, men har aldri fått somla meg til å lese den ferdig før nå. Jeg pleier aldri å bruke så lang tid på å lese ut bøker, men jeg ble nok litt skuffa. For det første er dette et manus, og det visste jeg ikke føre. Så det tok litt tid før jeg vente meg til det. Men etterhvert brydde jeg meg ikke om det lenger. Jeg synes det tok litt tid før handlingen startet ordentlig, og jeg irriterte meg veldig over at Albus og Harry Potter hadde så dårlig et forhold. Men samtidig likte jeg at ting var så annerledes enn det jeg hadde forventet meg. Jeg ble riktignok veldig lei av at de skulle gå tilbake i tid så mange ganger. Jeg synes det kunne løst seg mye fortere. Jeg prøvde å se for meg skuespillerne fra Harry Potter filmene, noe som gjorde det lettere å følge med i boka. Etterhvert begynte ting å bli litt mer spennende, og da stoppet jeg ikke før jeg hadde lest den ut. Jeg likte slutten veldig godt, og selve budskapet. Man kan ikke endre fortiden! Jeg blei litt skuffa, men generelt sett var boka veldig bra. Annerledes men bra.Har dere lest boka? Isåfall, hva synes dere? Jeg har forresten laget en gruppe på facebook, kalt "Blogghjørnet". Nok en gruppe for oss bloggere. Her kan vi kommunisere, hjelpe hverandre, dele bloggene våre osv. Gjerne bli med! Ha en super tirsdag videre ♥

Oppskrift mandag - Kakemenn

Hallooo, og god mandag ♥ Nå er det tid for mandagens oppskrift, og idag skal jeg dele en god oppskrift på kakemenn. Som jeg nevnte i helgen, lagde Rikke og jeg disse på lørdag, og det tenkte jeg passet så godt å dele nå som det nærmer seg jul. Eller hva? WIIIIIIIII. Oppskriften kan dere finne på denne youtubekanalen i desember, da jeg skal ha vlogmas. Stay tuned.

 

Oppskrift på kakemenn:

♥ 100 g smeltet smør

♥ 2 dl melk

♥ 3 dl sukker

♥ 1ts hornsalt

♥ 1l hvetemel

Slik gjør du:

Rør sammen smeltet smør, melk og sukker. Rør inn halvparten av melet sammen med hornsaltet. Bland inn resten av hvetemelet til du har en deig som er lett å jobbe med. Pakk deigen med plas over, og la den stå kaldt i en time. Det går helt fint å ha den over natten også. Forvarm ovnen på 175 grader. Kjevle ut deigen til en halv cm tykkelse. Bruk pepperkakeformer til å stikke de ut, og løft de over på et stekebrett med bakepapir på. Stek kakene i 7 minutter. Husk at de skal være hvite. De skal også være sprø utenfor, og litt myke inni. Legg de på rist til de er helt kalde, og pynt de med rød konditorfarge. Bruk en tannpirker, fyrstikk eller en veldig tynn pensel, til å dekorere med.

 

Så enkelt er det faktisk! Dette gikk mye fortere enn jeg hadde trodd også. Kjempekoselig å bake sammen med noen, så dette kan du gjøre sammen med barna dine også. Kos dere!

Oppskrift på saftig sjokoladekake

Hallooooo, og god lørdag ♥ Håper dere koser dere massemasse idag. Rikke og jeg har kost oss alt for masse med pepperkakedeig idag. Rikke er vel den eneste som er like gira på jul som meg, så idag har vi baka, mens vi hørte på julemusikk, og sang av full hals. Vi bakte både pepperkaker, og kakemenn. Det var første gangen vi lagde kakemenn, men vi ble veldig fornøyde. Som sagt skal jeg ha vlogmas på youtubekanalen min i år. Jeg har jo en vlog kanal også, så kanskje det er mest naturlig å bruke den? Uansett, siden jeg skal ha det, filma vi likegodt mens vi bakte. Så oppskriften på kakemenn, kommer her på bloggen på mandag, men også på youtubekanalen min i desember, wiiiiiiiiiiiiiiii. Pluss mye surr og snakk fra meg og Rikke da, heh. MEN dere!! Jeg kommer med en oppskrift idag også. Jeg kom ikke med noen på mandag, så derfor kommer jeg med en idag. Den passer mye bedre idag også, ettersom det er lørdag. Så om du blir frista, kan du jo prøve deg på denne i morgen. Her får dere oppskriften på den deilige, saftige sjokoladekaken, jeg viste dere forrige helg.

 

Oppskrift til sjokoladekake i langpanne:

400 gr smør
4,5 dl vann
8 ss bakekakao
1 boks seterrømme
9 dl sukker
1-5 mandeldråper (kan sløyfes)
4 egg
9 dl hvetemel
2 ts natron
2 ts salt
1 ss vaniljesukker

Glasuren:

150 gram meierismør

2-3 ss ferdig laget kaffe (smak deg frem)

1 ss vaniljesukker

400 gram melis (pluss/minus)

2 ss kakaopulver

 

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør i en kjele, ha i vann og bakekakao,og kok opp. Hell over i bakebolle og ha i resten av ingrediensene. Røren er veldig rennende,men den skal være sånn. Hell over i en langpanne dekket med bakepapir. Stek på midterste rille i ovnen i 23-25 min. Avkjøl på rist og vent til den er ganske kald før du tar på glasuren. Glasuren lager du slik:  Smelt smøret og avkjøl en stund. Ha i kaffe og vaniljesukker og rør godt. Bland inn melis og kakao litt og litt. Smak deg frem med evt mer kaffe tilslutt. Skiller glasuren seg, kan du ta i et egg, og røre godt.  Vips så er du ferdig, og har ei kjempegod sjokoladekake, som bare blir bedre og bedre de neste dagene. Lover!!


Hva gjør dere idag?
 

10 ting jeg har lært i 2016

Vi er midt i november, og 2016 nærmer seg slutten. Jeg prøver å tenke tilbake på hvordan dette året har vært. Det har vært..så sårt, tungt, og utfordrende, men samtidig så fantastisk! Det har vært alt for mange sykehusbesøk, av ulike grunner(nå får snart mamma og pappa noen telefoner. Slektningene våre tror nemlig de finner alt på bloggen,heh), utfordrende møter, og vanskelige avgjørelser. Sorg, tap og tårer. Men så mye av dette blir mindre viktig, når jeg har gjort så mange fine, "små" ting, som for meg er så store, og som jeg ikke har gjort på flere år. Jeg har også lært så utrolig mye i år, på både godt og vondt. Ting jeg vil dra godt nytte av i det nye året som kommer. Her skal jeg nevne 10 ting jeg til nå har lært i 2016.

♥ Aksept - Vel, jeg må fortsatt jobbe med dette, men jeg har forstått viktigheten ved det. Det å akseptere situasjonen man befinner seg i. Okei, så nå er det nok for meg med litt hjemmearbeid, og noen møter i uken, og det er greit, fordi det går fremover. Okei så kunne jeg ikke begynne på skolen i år da, men jeg har begynt hver eneste høst i 14 år, så jeg har prøvd, og kan prøve igjen senere. Sånn er det , og det må jeg akseptere. 

♥ Å lytte til kroppen sin - Jeg har virkelig forstått hvor viktig det er å lytte til kroppen sin, og akseptere at den ikke orker like mye bestandig.

♥ Det er verdt å pushe seg selv det lille ekstra - Alt med måte selvfølgelig, man må jo huske på punktet over også.

♥ Fokuser på èn ting om gangen - Som om jeg klarer det, men igjen, jeg har lært hvor viktig dette er. Jeg har så fort for å sette meg alt for store mål om gangen. Jeg skal fullføre kurset mitt, trene mye, ta lappen, bli sunn, jobbe med Forever Living, være med kjæresten, dra til Asia på rulleskøyter, og flytte til månen. Du vet, sånne ting.

♥ Gjør ting med en gang - Jeg har blitt litt flinkere når det gjelder orden, tro det eller ei. Men det å rydde bort ting, eller få fullført ting med en gang, er så utrolig undervurdert og viktig. Utsetter en, blir det veldig sjeldent gjort.

♥ Å ikke basere sin egen lykke, på andre - Denne har jeg gått på en smell for, tuuuuuuuusen ganger. I år har jeg endelig blitt flinkere. Selv om man skal tenke på andre, er det så viktig å sette seg selv først. Ta vare på seg selv, og være selvstendig. Jeg er ikke så selvstendig lenger, men det har hjulpet seg litt igjen. Om jeg skal basere min egen lykke på andre sin, sitter jeg plutselig der med skjegget i postkassa, helt alene fordi jeg bare regna med at noen andre kunne hjelpe meg.

♥ Det finnes gode mennesker - Jeg har ikke vært så mye med venner i år, men når jeg har turt, eller ikke turt også for den saks skyld, har de vist meg hvor fint det er. Hvor koselig det faktisk er å omgås andre mennesker, og hvor langt folk faktisk er villig til og gå for noen andre. Det finnes faktisk gode mennesker.

♥ Å ikke sammenligne med med andre - Det eneste jeg har oppnådd med det, er en redusert selvtillit, fordi alle andre er "bedre", flinkere og finere enn men. Det har hjulpet seg..

♥ De beste vennene man kan få, er familie - Det har jeg alltid visst, men jeg har likevel vært så mye mer opptatt av å bli med på alt, dra fra venn til venn, og være sosial hele tiden, istedenfor å prioritere familien min. Familien min er de nærmeste jeg har, og de er noen av mine beste venner. Forholdet man kan få til familien sin, er så annerledes enn noe annet forhold, og det er å undervurdert.

♥ Ingen følelser er feil - Reagerer du sterkt, eller ikke fullt så sterkt på ting, i forhold til mange du kjenner, betyr ikke det at det du føler er feil. Alle er forskjellige, og det er naturligvis følelsene våre også. Likevel er det mange som har fort for å skylde på andre. At det ikke er du som fortår, du tar feil, du føler for mye/lite, og du overdriver. Det er ikke sant. Det er aldri sant. Bare fordi du gjør litt mindre/mer ut av ting enn det andre kanskje gjør, betyr det ikke at det er feil. Fører det til intriger, betyr det heller kanskje bare at du må finne en annen måte og takle ting på, eller møte andre på halveien.

Hva har du lært så langt i 2016? Skal jeg lage en del to? Ha en fin dag videre ♥

Ny youtube video - DIY

Halloooo! Nå ville jeg bare si ifra om at videoen på hvordan jeg lagde min egen highlighter, endelig er ute. Gjerne se den, og si ifra hva du synes. Jeg tar imot all konstruktiv kritikk, og er klar over at redigeringen min er som så, haha. Jeg vil gjerne bli bedre, og lage flere, for dette er sååå gøy. Gjerne subscribe, og har dere en youtube kanal selv også, kan dere gjerne linke til den, så skal jeg subscribe.
 
Hva synes dere?

Fantastic beasts and where to find them

Halloooo! Siden det er fredag, og flere kanskje har fri og tid til å dra på kino, tenkte jeg å tipse dere om en film. Jeg var og så på "Fantastic beasts and where to find them", på onsdag, og ahhhhh den var FANTASTISK!!!Jeg var så gira at jeg ble svimmel, og Robin var minst like gira, og fikk overtalt meg om å bli med. Jeg er så glad han gjorde det. Det virket som de andre likte filmen også.

 Den er tatt ut fra samme værden som Harry Potter, og handlet om alle de ulike skapningene som finnes der. Den var sååå bra. Jeg lo og skvatt om hverandre, og smilte nesten hele tiden. Den britiske forfatteren Newt Scamander, drar til New york for å finne en skapning, mens han blir oppdaget av en annen magiker. Med seg i hele filmen, har de en vanlig person med seg, som var på feil plass til feil tid, eller riktig, for han elsket det. Denne farlige skapningen de jaktet på, befant seg inni en person, og begynte å ta over New york. Akkurat den delen synes jeg var veldig langdratt og overdreven, men jeg likte den. Filmen var absolutt over alle forventninger, og er virkelig verdt å se. Har dere anledning burde dere se den nå i helgen, hihi. 
 


Jeg har ikke orket å blogge de siste dagene, fordi jeg har hatt så mye å gjøre, og ble helt utslitt etter kinoen. Det var verdt det da. Denne helgen skal jeg bare slappe av, og gå på tur. Hva skal dere? Ha en fin fredag ♥

20 ting jeg er takknemlig for

Hallo, og god morgen ♥ Hvordan føler dere, dere idag? Jeg håper dere har klart å komme dere opp idag, og fått i dere en god frokost. Det er ikke alltid like lett å sprette opp på en kald mandags morgen. Her er det masse snø, så jeg er ikke like rask ut døra jeg heller gitt. Balder vekte meg halv syv idag, før mamma og pappa hadde rukket å stått opp. Han kunne godt ha venta til de skulle opp, men det var greit, for da var vi sultne begge to. Jeg håpa på og få duppe av på sofaen, men da var han veldig klar for å leke. Nå er jeg lys våken, og han snorker og koser seg etter all lekinga, haha. Lille luring... Idag har jeg tenkt å begynne på litt julevask. Få vasket litt i skuffer og skap. Jeg har vært litt treig om å starte dagen, og følte meg ikke veldig motivert, så derfor satt jeg meg ned for å skrive ned ting jeg er takknemlig for. Tenkte det kunne hjelpe, og det gjorde det faktisk, så her kommer 15 ting jeg er takknemlig for. Om du føler deg litt demotivert og lei, kan det kanskje hjelpe deg også, det å skrive ned ting du setter pris på. Det hjelper en å få litt perspektiv på ting. 

♥ Hjelpsomme mennesker -  Jeg er veldig takknemlig for at mamma,pappa, Even og Øystein stiller opp rett som det er med kjøring!

♥ Fyr i peisen - Det er ikke en selvfølge og ha det godt og varmt inne, og det er jeg så glad for.

♥ Yoga videoer - Stort sett når jeg gjør yoga, følger jeg videoer på youtube, ettersom det hjelper meg å fokusere. Er så takknemlig for de ulike gratis treningsprogrammene på youtube. Gjør jeg ikke yoga hver dag, føles både hodet og kroppen tyngre.

♥ Bøker - Takk gud for gode forfattere. Bøker er virkelig undervurdert. Er så glad jeg begynte å lese.

♥ Kjæledyr - Det er så mye glede og kos i det og ha kjæledyr, og det er jeg så takknemlig for at jeg får ha flere av, selv om jeg bor hjemme. Er også veldig takknemlig for at jeg får hjelp med mating og stell, de dagene det er litt tyngre å stå opp..
 


 

♥ Blender - Dette er en ting jeg har tatt veldig forgitt. De dagene jeg ikke er hos Even, og ikke får i meg smoothien min, blir jeg helt rar. Veldig glad for at vi har ulike varianter av det her hjemme.

♥ Mat - Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har muligheten til å spise omtrent hva jeg vil, og alltid ha tilgang til mat.

♥ Bloggvenner - Dere legger igjen så mange fine kommentarer her på bloggen, og det gjør meg så glad. Når en ikke alltid klarer å være like sosial, føler jeg likevel at jeg får litt av den sosiale dosa mi, ved å kunne snakke så mye med dere. Jeg har fått flere bloggvenner som jeg har blitt så glad i.

♥ Tålmodige venner - Jeg har så mange gode og fine, tålmodige venner. Må gi en liten shoutout til spesielt Mascha, Fredrik, Solveig og Tonje akkurat nå. De gir meg aldri opp, og gir meg så mye støtte og glede, uansett hvor mange dager eller måneder det går før vi sees.

♥ Søsken - Det at det kun er to år mellom meg og søstrene mine, og det faktum at de er tvillinger, tror jeg har gjort at vi er mye mer close enn mange andre søsken. Mange reagerer på hvor godt forhold vi faktisk har til hverandre, og det er et forhold jeg er så takknemlig for. Søstrene mine er to av mine aller beste venner. 

♥ Mamma og pappa - Har egentlig allerede nevnt de litt, men de kan jeg ikke skryte nok av. Gud så heldig jeg er. Kunne ikke ha fått en bedre oppvekst, og de stiller opp og støtter meg så mye mer enn det noen kan forvente.

♥ Kamera - Det ble et par materalistiske ting med på listen også, men siden jeg først har de, må jeg nevne at jeg er veldig takknemlig for å ha det. Har brukt kameraet mitt uten å overdrive, hver dag i fem år, og det er en stooor hobby, og god terapi.

♥ Frukt og grønt - Siden mamma har ansvar for frukt og grønt der hun jobber, er hun flink til å handle dette også, og det er jeg så glad for. Blir helt hysterisk om jeg ikke får i meg den daglige dosa mi, rett og slett fordi jeg er så vant til det, og har kanskje tatt det litt for gitt. Mange må nøye seg med kun noe å bli mett på.

♥ Kjæresten - Jeg er takknemlig for å ha en kjæreste som holder ut med meg, til tross for hvor mange utfordringer det kommer med å ha en syk kjæreste. Han er så flink med meg. 

♥ En god seng - Jeg fikk ny seng for en stund siden, og når jeg først sovner, sover jeg som en baby, hihi.


Hva er du takknemlig for idag? Ha en fin mandag alle sammen ♥

VINNEREN BLE:

Vinneren av konkurransen ble Elida! Gratulerer så mye. Jeg har kontaktet Extra Optical, som vil ta kontakt med deg. Jeg håper du blir fornøyd med brillene.  Tusen takk til Extra Optical for samarbeidet. Alltid like gøy. Dere andre for ha bedre lykke neste gang. Ha en fin søndag videre ♥

Julegavetips

Hallo! Jeg håper alle har en fin søndag, og at dere har gjort ekstra stas på fedrene deres idag. Eller kanskje en annen viktig person i livet deres. Vi pleier alltid å bomme på hvilken søndag det er farsdag, viss ikke skulle jeg ha kommet med noen fine tips til farsdagsgaver, denne uken. Det er jo litt for seint nå, så da tenkte jeg å komme med litt julegavetips istedet. Om dere husker innlegget jeg skreiv forrige søndag, om Rabble, nevnte jeg at dette er en fantastisk side(og app) for smartere shopping. Spesielt nå som det nærmer seg juletider. Man får rabatter på mange ulike flotte sider, og nå tenkte jeg å tipse dere om noen av dem. Jeg vet ihvertfall at jeg selv setter pris på slike tips nå før jul. Da slår det ikke akkurat feil å slippe billigere unna. Eller hva? I tillegg kan det jo være så forferdelig vanskelig å vite hva man kan kjøpe. Derfor har jeg gått inn på Rabble.no og klikket meg inn på noen av mine favoritt nettsider, og samlet opp noen julegavetips for dere. Håper det kan hjelpe.

 

Her har jeg valgt ut noen av mine favoritter fra Ellos, som kan passe til både søster, kjæreste, mamma og bestemor. Det er for øyeblikket mange flotte rabatter her inne. Så det er absolutt verdt en titt. // Beautyboks HER, Putetrekk HER, Veske HER, Deksel HER, Pysjamas HER, Ole Henriksen serum HER, Skjerf HER, Brazilian keratin smooth HER, Adventlysestak HER.

For å gjøre det enklere å lete etter julegaver, har Rabble laget en egen kategori for julegavetips, som litt inspirasjon til oss. Der er alle de beste julegavetipsene samlet. Den anbefalses å sjekke ut. Om du følger godt med i denne kategorien, vil det dukke opp mange flotte kampanjer her fremover mot jul.

Her har jeg plukket ut noen favoritter fra Kitchn. Jeg har god erfaring med juleshoppingen min herfra, ettersom det finnes noe til alle her. Utrolig mye kjekt!

Julekopper HER, To go cup i stål, HER, Smørsmeltersett HER, Champagne glass HER, Julegløgg HER, Slikkepott i Marius mønster HER, Kalenderlys HER, Kakestrø HER, Pastamaker HER.


Klikk på bildet for å komme til Rabble sin hjemmeside. Vil du lese de andre innlegga jeg har skrevet for Rabble, kan du finne de i kategorien min "Rabble", her på bloggen.


Jeg håper disse julegavetipsene kan hjelpe dere. Bare å rope ut om dere vil ha flere. Nå holder jeg på og trekke ut vinneren av konkurransen min. Hvem vinneren blir, får dere vite senere i kveld, så stay tuned! Hva gjør dere idag da dere? Håper dere får en super søndag videre ihvertfall ♥

Husk..............

Hallo og god lørdaaaaaaaaaag ♥ Hoh, vel..Den innflytningsfesten igår var litt vel gøy. Jeg begynner å huske hvorfor jeg kutta ut alkohol for å si det slik. Men jeg burde ha huska at jeg ikke har galleblære lenger. End of story. Det var ihvertfall veldig gøy å være hos Vibeke, og med folk jeg ikke har sett på en stund. Nå er jeg oppe på beina igjen, og spiser pappa sin pizza, i hååp om at den blir i magen, hehehe. Nå er jeg klar for en rooooolig lørdag, med skal vi danse på tv, og ikke noe sterkere enn solo i glasset. Jeg ville bare innom å ønske dere en super lørdag, og minne dere på konkurransen, om å vinne briller fra Extra optical. Meld dere på HER, så kårer jeg vinneren i morgen. En konkurranse verdt å melde seg på. Selv har jeg to brillepar derifra, og er såååå fornøyd.

 

Lykke til ♥

Friday = Cake

Hallo, og goooooood fredaaaaaag ♥ Det er helg, det er sol, kjøkkenet er fullt av blomster, og det lukter sjokoladekake i hele huset. Mamma er i skikkelig bakehumør for tiden, noe som er helt greit for meg. Idag lagde hun en sjokoladekake, som bare blir bedre jo lenger den står i kjøleskap. Kommer til å legge på meg flere kilo i helga, og det er sååå verdt det, haha.. Jeg prøver å stramme opp litt og gjøre det litt lettere for meg selv å delta på nyttårsløpet, men når det er fredag, og mammas sjokoladekake står på bordet, er det lov å hugge innpå. Jeg har fått laderen min tilbake, så idag vil jeg fullføre filmingen, før sola forsvinner, og jeg må dra til Vibeke igjen. Hun og kjæresten skal ha en liten innflyttningsfest idag, så jeg tenkte og ta en liten tur innom der i kveld. Det blir nok veldig koselig!

  

I helga skal mobilen være mye av, og fokuset skal kun være på meg og familien min. Har troen på at denne helga blir bra. Hva for noe sprell finner dere på idag da?

 

(Husk konkurransen om å vinne briller fra Extra Optical, HER. Vinneren kåres til søndag)

Et Janne innlegg(Slang med et uredigert bilde, slik alle bildene mine er, men skreiv det, bare sånn...Du vet. for å få fram et poeng eller noe. Her har jeg kviser i panna, et svett tryne og dobbelthake.Slik man noen ganger ser ut, og det er det greit å vise)

Jeg klikka meg innom noen blogger jeg ikke har vært på før. Blogger i den typen jeg vanligvis ikke pleier å lese. Bloggere med en virkelighet som er så fremmed, og så ulik min. Jeg har et fint liv, jeg har mange gode egenskaper og kvaliteter, men når jeg leser andre sine blogger, eller ser instagram profiler, fylt med ravmagre kropper, masse sol og ulike destinasjoner annen hver uke, så glemmer jeg det. Da tenker jeg bare "Åh,slik skulle jeg hatt det", eller "sånn! Sånn vil jeg se ut".  Så prøver jeg å gjøre bloggen min litt lik andre sin, og bla frem de flotteste bildene jeg noen gang har tatt, fra noe kult jeg gjorde for lenge siden, eller bilder av meg selv i en bra vinkel. Fem minutter senere sletter jeg bildet/innlegget, og ler av meg selv. Skal jeg virkelig være en sånn person? Som er så opptatt av hva andre tenker, tror og mener, at jeg skal endre min måte å blogge på, min måte å være på, bare for å være som alle andre. Jeg vil jo ikke det. Ikke at de nødvedigvis gjør det altså, men at jeg gjør det ved å prøve å gjøre noe som ikke egentlig er meg.

Nå som jeg har et år hjemme, det første året noen gang uten skole og jobb, føler jeg at mange forventer at jeg kun sitter hjemme. At jeg ikke bruker dagene mine på noe givende, og bare sitter hjemme uten noe tiltak, med Nav ved min side. Skriver et blogg innlegg i ny og ned, og later meg ellers. Noe som ikke er i nærheten av realiteten i det hele tatt. Men hvem bryr seg om det, og legger merke til det, når jeg ikke poster bilder av alt jeg gjør, blogger om alt jeg gjør og tenker, eller har en driiiit fin kropp å poste bilder av. Hadde folk jeg ikke har sett på et halvt år, begynt å spørre om hvordan jeg har det eller hva jeg driver med da, fordi de ser tydelig at jeg gjør noe kult, trener eller brenner for noe? Av og til tar jeg meg selv i å tenke at "Hadde mine meninger og verdier blitt bedre lagt merke til, om jeg hadde en sexy kropp?"

Poenget mitt er vel at jeg synes det er så sykt skummelt og kvalmt, hvordan mange av oss, inkludert meg, blir så opptatt av disse sosiale mediene. At personligheten og kunnskapen vår blir dømt ut ifra hvor flinke vi er til å bruke sosiale medier, hvor mange likes vi får, hvor fine kropper vi har, eller lignende. Man vil hele tiden vise seg frem og bli lagt merke til, og være som alle andre. Hva med å interessere oss i hverandres liv på ordentlig? Lære av hverandre, obeservere, lytte, og faktisk henge sammen istedenfor å bare chatte. (er det rart folk får sosial angst egentlig? Det kan vi snakke om senere også) Hva med å se vise andre hva vi kan fordi vi vil lære noen noe? Ja for folk er flinke til ting utenom internett også! Jeg merker selv hvor mye tid jeg bruker på det, og i det siste har jeg merka at bloggingen min har blitt litt påvirket av det. Det har blitt færre og færre av de ekte og ærlige innlegga mine, og mer av sånne generelle blogg innlegg man finner overalt. Jeg har i det minste prøvd å være litt mer...meg. Selv om jeg er "åpen" om at jeg er syk(som vil si at jeg har sagt det høyt. Er nemlig kun foreldrene mine og kjæresten min som vet alt), er jeg jo så mye mer enn det, og har valgt å vise den siden av meg istedenfor. Jeg pleide å skrive om mitt psykiske før, da jeg fortsatt var forvirra og ikke visste hva sykdommen min var. Før folk begynte å lese den. Nå er det bare skummelt og behovet er ikke der lenger. Det er heller ikke sånn jeg vil bli sett på. For det er kun et kapittel av livet mitt, og en del av meg. Sykdommen er jo ikke meg. Men jeg vil være ekte likevel! Jeg vil skrive ting andre ikke skriver om, fordi det er MEG. Fordi det finnes på min blogg, og ikke på 500 andre blogger. Jeg blir inspirert av andre hele tiden, og det er det jeg ønsker å gjøre også. Inspirere! Men på min måte. Alle kan ikke inspirere innen fitness, sminke, reiser, sport, mat, osv. Men alle kan inspirere når det gjelder noe. Noen ganger klarer man å kjøre sin egen vei, kanskje få med seg andre på veien, og andre ganger ikke.

  Husker dere intervjuet jeg hadde med bestemoren min? Sånn er jeg. Til tross for denne "sosialfobien", er jeg veldig interessert i visse mennesker. I hvordan andre har det, lever, og har levd. Hvordan ting var før i forhold til nå. Hva som skjer i værden. Jeg er interessert i språk, og har lært meg mange setninger på Swahili, og på Portugisisk, feks. Jeg er så mye mer enn det jeg får vist på bloggen, fordi det ikke er det som er inn, og fordi jeg ikke har den "ideale" kroppen. Slike tullete tanker som ikke har noe å si. Jeg skulle bare ønske at flere, eller altså at vi (også jeg) hadde klart å tenkt sånn oftere: At vi ikke trenger å strebe etter å være noe vi ikke er. Vi trenger ikke å være som alle andre. Det er jo vårt liv. Ditt! Så om du vil danse naken, farge håret ditt grønt, flytte til kina, eller bo med ulver(kanskje ikke det lureste men no judge), så gjør det! Livet er aaaaaaaaaaaaaaalt for kort til å strebe etter å være noe vi ikke er, eller for å prøve å leve som alle andre. Det ble veldig mye bytting av vi og du og jeg her, rett og slett fordi dette innlegget er like mye til meg selv som til dere. Fordi jeg vil endre tankegang, men samtidig dele det med dere. Vi kan lære sammen! For dette begynner faktisk å bli ett stort problem, for både meg, og mange jeg kjenner.

Hva tenker du? Et rotete innlegg. Et slikt som kommer om natten, akkurat som alle tankene, heh. Hvordan i svarte finner man på en overskrift på et innlegg som dette egentlig ? Slenger på en random overskrift, som sammen med bildet vil se ut som et mer livatt innlegg, som alle kommer til å kommentere "hehe artig", Bra skrevet", eller lignende på, fordi innlegget er for langt. HEHE. Men det er jo sant. Et Janne innlegg. Fordi jeg bare skreiv, og bare prata og var helt ærlig uten filter, slik som jeg er(på godt og vondt). Sier natta før jeg plutselig har skrevet 1000 ord til. NATTAAAAAAAA

Favoritt sminkeprodukter

Hallo! Har dere hatt en fin torsdag så langt? Jeg har det veldig bra idag. Jeg har akkurat spist god middag mamma lagde, og fått gjort litt yoga. Må gi det et forsøk til, ettersom det ikke er så alt for enkelt å gjøre yoga med en valp hoppende på deg. Neste gang tror jeg rett og slett jeg bare må filme. Det må ha sett så latterlig ut. Jeg klarte ikke bli irritert engang. Følte det var mer hår i munnen hans enn på hodet mitt men. Før det, prøvde jeg å lagre opp masse videoer og bilder til bloggen, og til youtube, men midt i en sminkevideo, gikk kameraet mitt tomt for strøm. Laderen ligger hos søstra mi, så da var det bare å grave frem i uposta bilder. Da fant jeg noen bilder jeg tok for lenge siden, av mine favoritt sminkeprodukter. Flere har spurt om jeg kan blogge mer om sminke, til og med Øystein synes det var rart jeg blogga så lite om sånt, så mye som jeg sminker meg, haha. Så da kjører vi pååååå.Creamy contour palett- Makeup mekka
Pudder contour palett - Anastasia
Leppestift - NYX
Concealer - Mac
Mascara - Elisabeth Arden
Transparent finishing powder - Mac
Sugar and spice blush palette - Makeup Revolution
Eyebrow gel - Nyx
Setting spray - Urban decay
Øyenskygge, Kyshadow - Kylie products


Har du prøvd noen av disse produktene? Har du eventuelt noen å anbefale?

(Husk konkurransen min HER)

Today I feel like not doing anything

Snøen laver ned, og jeg føler kun for å være inne, se på Netflix og spise klementiner, så det er det jeg gjør idag. Jeg har nemlig en tendens til å bli ganske så irritabel når jeg fryser, og for ikke å snakke om, når jeg går på trynet på glatta, så jeg må nok ta meg en pause fra kulda, haha huff... Det er veldig fint da, så jeg må ut og ta litt bilder hver dag. Jeg tok disse bildene for noen dager siden, og har ikke fått inn i skallen min, hvordan jeg fikk lasta opp gif på bloggen. Jeg så det på bloggen til Julie Bettina, og synes det var så fint, så hun og Fredrik hjalp meg med og forstå det. Jeg er nemlig ikke så teknisk anlagt av meg, heh... I tillegg har humøret mitt lava helt ned etter jeg fant ut hvem som ble den nye presidenten. God save us all... Nei huff, orker ikke tenke på det. Det er veldig gøy at så mange av dere har meldt dere på konkurransen min da i det minste! Og om dere ikke har gjort det enda, kan dere gjøre det HER.

Nå venter en Jennifer Aniston film på meg, og det vil garantert hjelpe på humøret. For en skuespiller! Hva gjør dere i kveld?

KONKURRANSE - VINN BRILLER FRA EXTRA OPTICAL

Hallo, og god tirsdag ♥ Idag har jeg en fin overraskelse til dere. Jeg er så heldig som får samarbeide med Extra optical, så idag gir vi dere muligheten til å vinne et par superkule briller fra Extra optical. Brillene får dere velge selv, så når jeg trekker vinneren, setter jeg den personen i kontakt med Extra optical, slik at dere kan bli enige. Jeg har to par derifra nå, og jeg er såå fornøyd. Jeg er litt usikker på hvor godt jeg kledde de siste jeg fikk nå, men jeg synes de var så utrolig kule. Nedenfor ser du hva du må gjøre for å vinne:

 

                                               VINN BRILLER FRA EXTRA OPTICAL

                                                          ♥ Lik blogg siden min på Facebook HER
                                                      ♥ Lik Extra optical sin side på Facebook HER
                                                      ♥ Kommenter at du er med, med eposten din, slik at jeg kan kontakte deg//produktet er sponset// Brillene jeg har på meg her kalles Evale, og har en nydelig brunfarge, som ser ut som tre på brillestengene. Veldig meg!

Jeg er også så heldig og få dele ut en rabattkode til alle leserne mine, på 15 % på innfatningen + standardglasset, om dere bruker koden: bl015NO. Jeg anbefaler dere til å ta en titt innom. Det er briller og priser som passer alle der inne.

Vinneren kåres på søndag. Lykke til!

Mandag DIY - Lag din egen highlighter

Neimen hallo! Hvor blir tiden av? Jeg har ikke rukket å sette meg ned før nå. Eller, det er ikke sant. Greia er at jeg har sitte hele dagen, og derfor ikke fått begynt på pliktene mine før det ble leggetid, heh... Det er lov å være sliten av og til, men hadde vært fint om jeg ble sliten på kvelden istedenfor å bruke så mange timer på og komme meg. Sånn er det bare idag, og det er greit. Istedenfor mandags oppskrift, ettersom jeg er så matlei at kostholdet mitt stort sett består av klementiner for tiden, ble det en liten mandag DIY. Vibeke innviterte meg opp til sminkerommet sitt(ikke sjalu altså), for å eksperimentere litt. Jammen fikk jeg privat sjåfør også. Jeg satt og så på "Dirty grandpa", og plutselig fikk jeg se 12335 meldinger fra henne, om at jeg måtte komme NÅ og ha en liten DIY, og at kjæresten hennes var på vei for å hente meg, haha. Jeg vet hun kun brukte meg for ingrediensene mine(oh that sounds like...okey), men jeg ble med og det ble såååå braaaa. Vi prøvde oss nemlig på å lage vår egen highlighter. Tenkte jeg måtte vise dere hvordan vi gjorde det, i håp om å bli tilgitt for å ikke dele en mandags oppskrift. Det eneste jeg kunne delt med dere, var isåfall hvordan jeg skreller klementiner, og regna ikke med det var nødvendig kanskje? Heheh.

             Lag din egen highlighter

 

Det er vel ikke bare meg som har mange gamle leppepomader slengende hjemme? Eller fine øyenskygger jeg har klart å knust, og ikke bruker lenger, men bare ikke har samvittighet til å kaste? Når en først har det liggende, kan en jo bruke det til noe. Så det vi gjorde, var å skrape ut en gammel leppepomade, gjerne en eos, eller baby lip feks. Deretter fant vi frem en gammel gull-sølv farget øyenskygge(ikke så dumt at jeg ødela den nye øyenskyggen din fra Polen, likevel, eller hva Vibeke?), og blandet det sammen med litt kokosolje. Etter at vi hadde blanda det godt sammen, smelta vi det ordentlig i mikro ovnen. Helt til slutt helte vi det i en liten beholder, og satte den i frysern i en time.

Resultatet ble utrooooooolig bra. Dere ser det bedre på instagrammen min HER. Veldig enkelt og billig å lage noe som ellers kan være såå dyrt.. Vi tenkte å lage flere i morgen av mine øyenskygger, og ta noen ordentlige bilder, og få filma det, om dere er interesserte? Vi filma en couple yoga challenge idag også btw, så dere får følge med på bloggen denne uka. Øystein bladde rundt for å finne yogastillinger, og etterhvert stussa vi over de veldig rare og upassende stillingene som kom opp. Det viste seg at han hadde kommet seg inn på ulike sex stillinger, haha jeeeeeez....Det er ihvertfall masse gøy og spennende som kommer på bloggen nå. Blandt annet en konkurranse, hvor man kan vinne en utrolig fin premie! Det kan jo ikke bli bedre, hihi. Mandagen min har vært fin, og det håper jeg deres også har?

Vinneren av ukens blogg #6

God kveld ♥ Beklager for seint innlegg. Jeg har ikke vært bra idag, og når jeg endelig kom meg, brukte jeg tiden på kjærsten. Ser han så sjeldent, at nå ville jeg utnytte all tiden vi hadde sammen. Derfor kom ikke innlegget før nå, men det er bedre seint enn aldri, eller hva? Vinneren av ukens blogg eeeeeeer:
 


(Bildet er lånt fra bloggen hennes, som jeg skreiv på forrige innlegg at jeg kom til å gjøre)

...Mia! Mia er ei 30 år gammel dame fra tromsø(såvidt jeg har forstått?), og står bak bloggen "AltannaennA4". Jeg har ikke fulgt bloggen hennes så veldig lenge, men jeg er glad jeg fant den. Her snakker vi en ekte og ærlig blogger, med skikkelig liv og engasjement i alt hun skriver. I 2014 fikk hun diagnosen trippel negativ brystkreft. Den er heldigvis behandlet, så nå kjemper hun for å få livet sitt tilbake igjen. Hun blogger om de tinga som følger med etter en kreftbehandling, og hun er veldig engasjert i å hjelpe andre, som dere ser på bildet over. Hun samler inn penger, baker, lager sløyfer, og hun farga til og med håret sitt rosa ifjor, for å vise omtanke ved brystkreft. Det sier litt om hvor fantastisk og engasjert hun er. Jeg blir så inspirert av å lese innlegga hennes. Hun er så ekte og ærlig, og jeg innser hvor viktig og verdifullt livet er. Bloggen hennes handler såklart om så utrolig mye annet også, og den er virkelig verdt en titt. Bloggen til Mia, kan dere finne HER.Nå skal jeg inn og legge meg ved siden av kjæresten, for første gang på lenge. Jeg håper dere har hatt en super søndag. God natt ♥

Vlogmas?

Goooooooood morgen ♥ Puh, etter over en time med måking, har Rikke og jeg tatt oss en pause. Nå sitter vi inne under dynene våre og ser på Løvenes konge to. Det er så koselig å mimre litt. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg har sett den filmen, bare den første og siste. Jeg får litt julestemning av å se slike disney filmer, siden det ofte er i jula jeg har sett på de. Det minte meg på en ting jeg har tenkt på en stund, som jeg tenkte jeg ville snakke med dere om. Jeg eeeeeelsker jula, og har så lyst til å filme hver dag i desember, av tradisjoner, baking og lignende. En slags vlogmas hver dag i desember, på youtube. Eller hva tenker dere? Synes det er så gøy å se slike vlogger på andres youtube kanaler, og jeg har egentlig veldig lyst til å begynne med youtube. Jeg har laget noen videoer, men synes det er litt skummelt, haha. Jeg har skrevet opp litt ideer og slikt, og tenkte det kunne vært gøy for dere også. Gjerne skriv hva dere tenker om saken, og eventuelt noen ideer til både youtube og vlogmas.

 

Dere kan finne kanalen min HER btw. Gjerne kommenter deres youtube kanal også, om dere har. Det er så gøy å se! Nå skal vi se filmen ferdig mens vi manner oss opp til å måke litt igjen, hehe. Hva gjør dere idag?

(I morgen kårer jeg hvem som blir ukens blogg, så husk å melde deg på HER, om du enda ikke har gjort det)

 

Freddaaaaa

God kveld ♥ Hvordan har dere det idag? Jeg har det egentlig veldig fint idag. Jeg prøvde å være produktiv for å få sett kjæresten idag, men det ble ikke slik, så jeg håper jeg får sett han i morgen. Savner han så veldig nå. Ellers har det vært livatt med valp i hus gitt. Jeg blir reine moren, og vel, det er jo en grunn til at jeg fortsatt bor hjemme da, haha. Jeg blir fryktelig fort sliten, men etter litt gåturer og leking, snorker han tålmodig ved siden av meg. Dere skulle sett han i snøen idag, haha åh, det gjør alt dette verdt det. Det å se hvor glad han blir når jeg gjør ting for han, og hvor knytta han begynner å bli til meg. Jeg har gjort hjemme oppgaver(obviously), maaaaasse yoga, og ellers bare nyte fredagskvelden med den fine mammaen min. Nå kommer Robin på besøk til meg. Tenk at han drar over en time hver vei, på dette føret, også såå seint, bare for å se meg. Jeg har så snille og gode venner.

Deler noen kleine bilder av meg, som ser ut til å sovne når som helst. Jeg dolla meg litt opp for Even, så når jeg først hadde klassa på meg dette sparkelet, måtte det jo dokumenteres, haha. Til tross for kleine bilder, har jeg skaffa meg den kuleste gensern! Den har til og med en enhjøring på seg. Det skal ikke stort mer til før jeg er helt solgt altså. Slenger i meg en hel haug med kaffe for å se levende ut når Roben er her. Måtte dere ha en fin kveld/natt videre ♥

(Husk ukens blogg konkurranse HER)
 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits