Ti ting jeg elsker ved høsten

Hallo ♥ Det har blitt litt lite blogging fra meg de siste dagene. Jeg har vært en del på besøk, hatt litt besøk, og ikke hatt tid til å sette meg ned med bloggen så mye. Jeg har hatt det fint, og hektisk. Nå har jeg fått satt meg ned, pusla litt med ting, og sett litt på serier. Jeg så på en søt serie om hekser, en ny versjon av den jeg snakka om her om dagen. Tonje og jeg fant den! Den gamle hekse serien fra 1998, haha. Det gav meg såå høst følelse, så jeg tenkte jeg skulle sette meg ned å skrive ned ti ting jeg elsker ved høsten, bare for moro skyld egentlig, haha..

♥ Lukten av høst, om dere skjønner hva jeg mener? Bråte, og fuktige blader.

♥ Varm kakao under pleddet, med koselige filmer på tv'n.

♥ Harry Potter filmene. Jeg ser alltid på Harry Potter om høsten. Jeg ser også en del på barnefilmer, det er så koselig.

♥ Å lage mat og bakst. Vi baker en del, lager syltetøy og lignende, av bær vi har plukket selv, og det er så koselig.

♥ Flere familie middager. Vi spiser masse sammen, spesielt om høsten, da pappa lager masse deilig av ting han kommer hjem med fra jakta..

♥ Turer i skogen. Vi er mye mer ute i skogen om høsten. Toppturer, familieturer med bål, bygge små hytter med søskenbarnet mitt, åh.

♥ Alle fargene, både på himmelen og bladene.

♥ Hytteturer sammen med familie og venner.

♥ Spill sammen med familien.

♥ Tente lys. Jeg elsker å komme hjem å se mamma sine stearinlys på bordet, eller hjem til mimmim med deilige kaker på bordet, tente lys, fine dekorasjoner og fyr i peisen.

 

Hva tenker dere, kanskje dere liker noen av de samme tinga? Fortell meg hva dere elsker ved høsten!

- Janne

Oppskrift på Halloween cupcakes

Hallo, og god mandag. Det er såå lenge siden jeg har bakt noe nå, og inntil jeg får tid, og finner litt inspirasjon, tenkte jeg å reposte en oppskrift på en av favoritt oppskriftene mine på cucpakes. Jeg lagde de på denne tiden ifjor, og craver de såå nå. Vanilje cupcakes, eller " Halloween cupcakes" som jeg kaller de i det innlegget her, haha. Håper det går fint med litt reposting. Mange av dere har kanskje ikke fått den med dere heller, så det er jo kjekt, hehe.
 

Oppskrift til 10 porsjoner:

♥ 240
g hvetemel
280 g sukker
3 ts bakepulver
♥ En klype salt

♥ En halv ts vaniljesukker
♥ 80 g smør
♥ 2 egg
♥ To og en halv dl helmelk

Bland alle ingrediensene sammen, og kjør de i en kjøkkenmaskin. Fyll muffinsformer litt under 2/3 fulle. Stek kakene på midterste rille i stekeovnen på 175 °C i ca. 25 minutter.


 

Oppskrift på frostingen:

500 g melis

80 g smør

♥ 12 dl helmelk

♥  1 ts vaniljesukker

Bland sammen det tørre til frostingen. Tilsett helmelk og eventuelt konditorfarge. Pisk kremen sammen på middels hastighet i en kjøkkenmaskin til den har fått en fluffy konsistens. Frostingen burde brukes ganske fort, ettersom den setter seg veldig raskt.Yummyyyyyy. Hva synes dere? Håper dere har hatt en fin helg. Jeg burde kanskje ha lagt ut en sunn oppskrift på en mandag men, haha. Dere trenger jo ikke å lage de idag om dere er nøye på sånt. Ha en fin dag værtfall, med eller uten muffins.

- Janne

New in - Halloween makeup

Hallo, og goood lørdag ♥ Denne lørdagen føles som en søndag, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg er slapp og vil kun sitte under et varmt teppe og drikke kaffi (og spise godteri, så ikke la dere lure av den voksne setninga der, høhø). Jeg blei bitt av Rikke sin kanin ista, på brystet, og sitter her kjempe paranoid, og tenker på når jeg tok stivkrampe sprøyte sist. Jeg troor det er elleve - tolv år siden. Bittet er hovent og blått, og jeg er svimmel. Men jeg overdriver sikkert, haha... Jeg håpa jeg fikk se et par venner idag som er hjemme for helga, men alle kommer jo samtidig, haha. Enn så lenge skal jeg prøve å ikke google alle mulige symptomer, og se den nye sesongen av "Fuller house". Den er ikke like bra som originalserien, men åh, det er så koselig å se på. Minner meg om barndommen min. Rikke har baka kjeks, så jeg skal sitte å kose meg. Først tenkte jeg å vise dere tinga jeg fikk fra Coolstuff. Jeg har veldig lyst å lage en look, men vet ikke hva slags, så gjeeerne kom med forslag.

Linsene har dere jo sett i den ene looken min, og de kan dere finne HER, sammen med mange andre kule linser HER. Arra kan du finne HER, og de gleder jeg meg til å teste ut! Lateksen glemte jeg å ta bilder av, men den kan dere finne HER, og sminkesettet HER.

Som dere kanskje ser, eeeelsker jeg Halloween, eller det å kle meg ut og sminke meg generelt, haha. Anbefaler dere å sjekke ut Coolstuff altså, de er helt rå på Halloween utstyr!

Hva med dere, hva gjør dere idag?

- Janne

En høst tag

Nå er det offesielt høst dere. Det blir kaldere ute, fortere mørkt, det er vått i gresset, og bakken blir fyllt med løv. Selv forbinder jeg høsten med flotte farger i naturen, fargen oransje, varme kopper med kakao, store pledd, tykke gensere, masse lesing, Harry Potter på tv, familie turer i skogen, pappas jakt klær i gangen, masse alene tid med mamma (fordi de andre drar på jakt), god bakst på benken, gresskar, og mange film kvelder. Jeg fant en engelsk høst tag på nettet, som jeg oversatte så langt det lot seg gjøre, til Norsk, og gjorde den litt om. Høsten kan være tung for mange som sliter med depresjoner, men det er så mye vakkert ved høsten også, og da er det viktig å finne enda flere ting en liker med den tunge årstiden. Derfor elsker jeg slike tags som kan minne meg på det.

En høst skull jeg prøvde meg på, med vannmalingen fra Coolstuff.

1. Lukten av gresskar kjerner eller våte blader? Gresskar er ikke noe jeg har pleid å forbinde med høsten, før jeg kom i tennåra og begynte å skjære de ut med søstrene mine, og venner. Men våte fargerike blader har alltid vært et fint høst tegn. Jeg pleide å plukke blader og lage høst bilder med Mimmim, og oldemor.


2. Søte eller salte gresskar frø? Jeg har kun smakt salte, og det er sååå godt.


3. Ull eller strikka gensere? Åh begge deler, jeg lever stort sett i strikka gensere inne, og i Ull ute i skogen.


4. Halloween fest eller ut å oppdage hjemsøkte steder? Jeg er nok litt for pysete til å dra til hjemsøkte steder, men Halloween fester er absolutt min greie. Jeg var på vinkveld hos det ene søskenbarnet til kjæresten min, Dorthea for noen år siden. Vi tenkte å gå ned til en hjemsøkt kirkegård, men allerede på vei ned bakken fra huset vi var i, skremte vi opp hverandre, og løp skrikende opp igjen, haha.


5. Eple pai eller gresskar pai? Jeg har kun smakt eple pai, og jeg synes egentlig pai smaker litt rart, men det er noe koselig ved det å spise pai også.


 

6. Stille og rolige kvelder, eller regfulle kvelder med masse vind? Begge deler er veldig koselig synes jeg. Masse vind kan være litt skummelt, om det ødelegger mye, men litt er koselig.


7. Hekser eller spøkelser? Jeg har alltid kledd meg ut som en heks på Halloween, helt til jeg ble eldre og ville være skumlere. Jeg elska hekse filmer og de store hattene. Husker dere den serien med de hekse jentene som bodde på skolen? Den var såå bra, og jeg ville alltid være en av de.


8. Rake opp løv, eller klatre i trær? Å rake løv er koselig i typ fem min, før det blir kjedelig. Jeg klatrer ikke noe særlig i trær lenger, men jeg elska å klatre da jeg var mindre.


9. Oktober eller november? Oktober er min favoritt høst måned, fyllt med masse farger og koselige stunder. November blir så kald og mørk. Men da nærmer det seg jo desember, så det er kanskje ikke så ille likevel?


10. Spiritisme, eller spøkelseshistorier rundt bålet? Jeg haaater spiritisme, huff det er alt for skummelt, selv om det kun er en finger som dytter litt for hardt. Spøkelseshistorier rundt bålet er vel mer noe som skjer på film, men det høres koselig ut. Jeg husker Sara hadde hekse bursdag i skogen, på barneskolen. Da ble det morsomme leker, hekse punsj, bål og spøkelses historier. Det var stas!


11. Svarte katter, eller ugler? Jeg er nok litt for overtroisk til å like svarte katter, værtfall i mørket. Men det er vel kanskje bedre enn ugler? Æææ, de store øynene..


12. Bål eller tente lys? Begge deler. Vi fyrer alltid masse bål, og har alltids et lys tent inne.


13. Monster/ skrekkfilmer, eller gode gamle klassikre? Gode gamle klassikre uten tvil. Jeg blir alltid sittende å lure på hvor gale de må være, som har har laget skrekkfilmene.


14. Male eller skjære ut gresskar? Jeg pleier å skjære de ut, og det er sååå gøy.


15. Kakao eller te? Nå liker jeg faktisk begge deler, men kakao er en stooor favoritt.

Collagene er bilder jeg har satt sammen fra weheartit.


Nå, hva synes dere om tag\n, var den ikke koselig? Bare å svare på den selv også om du vil! Hva forbinder du med høsten?

- Janne

Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

Interiør haul videoen min

Hei dere, nå har videoen dere spurte etter, kommet ut. Der forklarer jeg mer nøyaktig hvor ting er kjøpt og hva de kostet. Gjerne abonner på kanalen min HER, det er helt gratis, og da får du beskjed om hver gang jeg laster opp en ny video. Viss ikke kan du like bloggens facebookside HER. Der legger jeg ut hver gang jeg oppdaterer både bloggen og youtube, så vet dere det, hehe.
 
Jeg håper dere liker videoen! Ellers skal jeg bare slappe helt av idag, og så møte Tonje på kvelden. Jeg er så sliten denne uka at jeg bare går rundt i svima, hehe. Da er det lov å slappe av. Hva med dere, hva skal dere idag?
- Janne

But bby death can`t stop u

Hallo! Håper dere har hatt det fint idag. Jeg har ikke gjort noe som er vits å dele, så jeg tenkte jeg kunne vise dere den ene Halloween looken jeg prøvde på igår. Jeg skal prøve å få blogga om noe annet også, altså, men synes det er så gøy å prøve meg frem med sånn sminke. Jeg har nesten aldri prøvd det før, og jeg aner ikke hva jeg gjør, men jeg elsker det, haha. Siden jeg har fått lateks, og hadde lekeblod fra før, tenkte jeg å lage en rådyr look, med en twist. Jeg har riktignok sminka meg som et rådyr før, men aldri på denne måten. Det ble syykt creepy, og tanken på at vi faktisk sminker oss sånn er kanskje litt merkelig? Tenk om dyr hadde sminka seg som døde mennesker liksom, uæk... Men det har nå blitt en greie, og jeg synes det så kult ut på bildet. Jeg sminka meg selv, mens Espen tok bilder av meg som stilte meg foran pappa sin utstoppa hjort, og lata som det var mine gevir og ører. Likte egentlig hvor klønete redigeringa mi blei, det var noe med stemninga over det, på en måte, haha. Eller hva synes dere? Bare å photoshoppe dritten ut av det om dere vil altså, selv bare surra jeg litt på picmonkey, som dere ser, haha. Men ørene og det er faktisk ekte.

Det er gøy hvordan alle involverer seg i denne sminkinga for tiden. Jeg satt i stua og så på inspo med guttene til søstrene mine, mens de kom med forslag og ideèr, tok bilder og hjalp meg, haha. Helt fint med nye familie medlemmer da værtfall. I approve. Jeg visste foresten ikke hvordan jeg skulle se død ut, så det blei et litt akward blikk.

//Produktet er sponset

Om dere også vil prøve dere litt frem med creepy, skumle eller søte looks, burde dere klikke dere inn på Coolstuff og sjekke ut Halloween stæsjet deres. Jeg eeeelsker det! Takk for god respons på det forrige innlegget mitt foresten. Veldig gøy at dere liker de klønete forsøka mine på å sminke meg, hehe. Over ser dere "palettet" jeg har snakka så mye om. Coolstuff sitt utrolig bra vannmalings sett. Det kan dere finne HER.

Det kommer bilder av alt jeg fikk, i løpet av helgen, for dere på snap som spurte om det, tihi. Hva med dere, liker dere å prøve dere frem med sånn sminke? Gjerne kom med forslag til noe jeg kan prøve neste gang.

- Janne
 


#halloween2017look

Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

En skummel "fotoshoot"

Hei dere. Her kommer bildene fra den ekle shooten til Rikke og meg. Jeg testa egentlig bare ut produktene fra Coolstuff, lekte meg litt og testa litt ut, så ble det en creepy look med blod ut av øynene, med skumle linser. Jeg liker best søte halloween looks, men måtte nesten prøve når jeg først hadde fake blod, haha.. "Looken" kunne blitt mye bedre, men synes det var gøy å leke meg litt med malingen. Jeg synes vannmalingen fra Coolstuff var i veldig bra kvalitet. Jeg brukte et sett med 12 flotte farger, både med og uten glitter, inkludert pensler og svamper. Det kan du finne HER. Lekeblodet hadde jeg fra før, og det vil jeg tro er enten fra Nille eller en lekebutikk. Da jeg var ferdig med å sminke meg, prøvde vi å ta noen bilder som så litt ordentlige ut, men så ble vi fort revet med, og endte opp med reine fotoshooten. Det var såå gøy! Vennene og familien min er så flinke til å engasjere seg og komme med ideèr når det gjelder bloggen min, så både Rikke og Espen kom med forslag til hvordan jeg skulle posere og fjase. Selv om selve sminke resultatet ikke blei så bra, hadde vi det i det minste veldig gøy. Synes redigeringa gjorde det veldig creepy og bra, haha....

#halloween2017look

Hva synes dere? Haha... Godt jeg allerede har kjæreste, viss ikke hadde jeg ligge tynt ann med slike bilder av meg flytende på nettet... Som sagt vet jeg at sminka ikke ble helt optimal, men vi hadde det så gøy, så jeg tenkte jeg kunne vise dere likevel. Kanskje dere også har lekt dere litt med Halloween sminke, og har noen innlegg/videoer jeg burde sjekke ut? Ellers er søstrene mine og jeg veldig aktive på sminkesnapn vår for tiden: Makeupfreaks. Gjerne sjekk den ut!

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

 

 

 

Den første Halloween looken

Hei dere! Jeg kommer med nok en sminke look idag. Det vil dere nok få masse av fremover. Jeg har nemlig blitt sponset av Coolstuff, og fikk masse kult i posten her om dagen. Alt var Halloween relatert, som jeg fikk velge selv. Jeg er sååå giraa! Jeg skal vise dere alt jeg fikk, senere. Rikke og jeg måtte selvfølgelig teste med en gang. Vi elsker jo slikt. Jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av looken Rikke prøvde seg på, med latex, blod og papir. Jeg prøvde en crazy look jeg også, som jeg kan vise dere i morgen. Jeg redigerer de bildene nå. Rikke tok av seg sminka så fort fordi hun fikk besøk, men vi hadde en hel shoot av meg, fordi vi blei så gira. Vi kommer til å lage mange flere, og da blir de forhåpentligvis enda bedre. Jeg likte Rikke sitt forsøk, selv om det blei litt synlig med papiret og lateksen.. Hun prøvde å ta på mer foundation og sånt, men det ble ikke helt som vi håpa.. Øvelse gjør mester.

Var det ikke kult? Grunnen til at det blir mange slike innlegg fremover, er fordi jeg som sagt ble sponset av Coolstuff. På den måten er jeg med i en konkurranse, som går ut på å blogge så mye som mulig om Halloween, og produktene deres, noe som passer meg helt ypperlig, siden jeg elsker begge deler. Håper det går fint? Jeg prøvde meg på en høst skull idag, på Snappen vår: Makeupfreaks. Så gjerne sjekk den ut. Ellers anbefaler jeg dere å sjekke ut Halloween utstyret og sminka deres, HER. Man kan gjøre så utrolig mye kult ut av produktene deres. Jeg bestilte masse til Halloween derifra ifjor også, and I love it.

Kanskje dere også liker å prøve dere på Halloween looks? Isåfall, kom gjerne med forslag til noe jeg burde prøve.

- Janne

#halloween2017look

Galaxy look

                                         "Across the sea of space, the stars are other suns".


 

gjerne følg sminke snapn jeg er med i: Makeupfreaks, og Instagrammen vår: Makeupfreaksig.

-Janne

En liten interiør haul

Hei dere! Jeg nevnte så fort at jeg har kjøpt inn litt nytt til leiligheten, og dere sa dere ville se en video om det. Den kommer til fredag. Enn så lenge har jeg tatt litt bilder. Jeg vet aldri om jeg kan lage video og blogge om det samme, men sååå mange ideèr har jeg ikke at jeg kan skille det helt, men det er vel greit? Det er jo flere som leser bloggen min, enn som følger youtube kanalen min også, så da må det jo være greit. Eller hva?

Jeg pleide å elske å kjøpe interiør før. Spesielt rett før jeg skulle flytte ut med lillesøstra mi, og da jeg begynte å flytte inn tinga mine til Even. Men så har jeg alltid måtta flytte hjem igjen, så da har jeg slutta å kjøpe ting, som bare må bli plassert ned i kjelleren uansett. Even var jeg jo hos mye, så tinga mine ble stående, og vi kjøpte stadig ting sammen. Men nå skal vi jo bo sammen på ordentlig, så det er ekstra gøy. Vi har en del ting fra før, men jeg klarte ikke holde meg unna Lagerhaus.no og Desenio.no, for å klikke hjem noen få ting vi trenger, eller som jeg synes var fine, tehe. Jeg prøvde å kjøpe ting i veldig lyse farger, eller ikke noe særlig med farger, ved hensyn til Even, men han er ikke så nøye, og han var kjempefornøyd med innkjøpa.

 

Jeg er såå fornøyd med potta og vasen. Synes det var så enkelt og fint sammen. Elska hvordan de oransje rosene fresha opp. Vasen kan du finne HER, og blomsterpotta HER.

Kalles skåler og boller interiør? Uansett, vi hadde bare fargerike popcorn og godteskåler, så vi trang noen ordentlige skåler. De var så fine og enkle. Dere kan finne disse blandt mange andre størelser og typer, HER.

Denne har dere jo sett mye til allerede. Jeg elsker den! Den er kjøpt på søstrene grene.

Synes denne var super kjekk. Den kan dere finne HER.

Rosa eggeglass HER, og hvite HER. Eeelsker de. Kommer til å få i meg mer egg nå, definitivt, haha.

Synes de plakatene her var så fine, fra Desenio. Dere burde sjekke ut denne siden. Det er så utrolig mange flotte bilder og rammer der. Even og jeg snakka om å bestille en liten metall rist vi kunne henge plakatene på, istedenfor å spikre så mye i den nye leiligheten, vi leier jo tross alt. Hva synes dere? Jeg er ihvertfall kjempefornøyd. Jeg skal si ifra når videoen kommer ut, tihi.

Hvilke sider pleier dere å bestille fra?

- Janne

Thelma

Igår kveld så jeg filmen "Thelma" og, oh my... Hvordan kan jeg ikke skrive om den her på bloggen? Husker dere jeg sa at den dårligste filmen jeg noen gang har sett, er "Springbreakers", og at jeg vurderte å gå ut mens den gikk? Den hadde vunnet en Oscar any day overfor "Thelma". Det kan jo ha noe å gjøre med at jeg trodde vi dro for å se "IT" også, hahaha. Rikke og jeg har snakka om å se "IT", fordi jeg skulle prøve å være litt tøffere, og se på slike skumle filmer. Jeg forstår meg nemlig ikke på skrekkfilmer, og folk som lager de. Hun foreslo å se den i Porsgrunn igår, men jeg sa at den gikk her i bygda, så vi trang ikke dra helt dit. Jeg hadde lest at den gikk her hjemme, og så bare på klokkeslettet og ikke tittelen, så der satt vi oss i kinosalen, klare for dobbelt date, og hadde forventa "It" på skjermen. Plutselig kjenner jeg igjen han ene skuespilleren fra den Norske serien "Frikjent", og skjønte at noe skurra. Så begynte de å snakke Norsk, og da var det bare å begynne å unnskylde seg, haha.. Siden vi først hadde kjøpt bilett, og noe som må ha vært tre uker gammelt popcorn, bestemte vi oss for å se den likevel.

Den handler om en jente som lider av "psykogen epilepsi". Hun er oppvokst som veldig kristen, og i begynnelsen virker det som at hun strever med å godta at hun er lesbisk, og ber til gud om å bli kvitt disse "syndige tankene". Men så går den mer innpå sykdommen hennes, som gjør at når hun blir sint på noen, får hun de til å forsvinne. Filmen starta med at faren peka på henne med en børse da de var på jakt, og det ble senere delvis forklart, på en veldig merkelig måte. Plutselig ser vi klipp av ting hun har gjort, ting hun tenker, jenta hun er forelska i, mange anfall, og annet som egentlig ikke virker til å henge helt på greip. Men det er kanskje ikke meninga vi skal forstå det? Jeg fikk en liten følelse av at noen har lest "Vinterstengt" av Jørn Lier Horst, samtidig som de så på "Stranger things", og ikke helt bestemt seg for hvilket tema de skal gå etter, haha.. Vi satt ihvertfall igjen som fire spørsmålstegn alle sammen, og lurte på hvordan noen kan se traileren og tenke "Wow, den må vi se". Det er også første gangen jeg har opplevd at Even har tatt seg tid til tissepauser midt i filmen,i løpet av disse seks åra, så det sier jo litt. Den var rett og slett flau å se på. Skuespillerne er flinke altså, men fy søren så dårlig et opplegg.

Men hver eneste film vi ser på kan jo ikke være bra.. Eller hva tenker dere, har dere sett den? Gjerne forklar meg den, haha.

- Janne

 

Min nye favoritt te

Hallooo, og god morgen ♥ "Wow Janne, hvordan klarte du å dra stumpen din opp såå tidlig på en mandag?" tenker dere kanskje? Jeg har ikke svaret. Nå er jeg ihvertfall oppe, klar for dagen, og denne dagen skal bli bra. Forrige uke var kaotisk og slitsom. Alt ble surrete og jeg levde på sjokolade for å trøste meg selv, haha. Jeg har en avtale klokka ni en time unna, ellers skal jeg bruke dagen på å rydde rommet mitt sånn at jeg kan sove der inne denne uka, haha. Jeg må få litt orden på saker og ting, og få lagt meg et godt grunnlag for denne uka, sånn at ting ikke skjer helt tilfeldig, og jeg ender opp utslitt med Netflix og sjokolade på kvelden. Jeg prøver å planlegge ting, men det funka ikke uka som var. Bedre lykke denne uka, eller hva? Jeg skal niiii drikke te med mer sukker enn jeg har godt av, for å ikke sovne før avtalen min. Vandrer rundt som en optimistisk zombie her nå.

 

Dere mååå bare prøve den teen her! Jeg har begynt å drikke te den siste måneden, og jeg elsker det. Vel, noen typer værtfall. Jeg har pleid å synes at de fleste te typer smaker gress eller bark uten sukker, men det finnes jo faktisk sååå mange gode. Denne trenger man egentlig ikke sukker i en gang, fordi den er så søt, frisk og god. Den kjøpte jeg på Rema 1000, og den har uten tvil blitt min nye favoritt. Den første jeg noen gang har kjøpt selv. Har bare pleid å kjøpe te til Mascha, og hun har kjøpt så masse te til meg også, at jeg tenkte  det var på tide å gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke på.

Jeg klarte ikke sove og hadde behov for et bad av en eller annen grunn, så jeg drakk te og tok et bad seint igår, og det var så sykt herlig. Skal alltid drikke te mens jeg bader nå azz, haha. Mangla bare badebomber fra Lush, så hadde det vært perfekt.

Har dere noen te typer å anbefale meg? Ha en super duper dag dere!

- Janne

Antrekk 17.09.17

Hallo! Har dere det fint? Jeg avslutta kvelden med kjæresten igår. Han dro riktignok hjem da jeg skulle legge meg, siden vi ikke får sove sammen med all snorkinga hans uansett. Regner med det går bedre når vi flytter sammen, og har dobbeltseng. Da kan jeg snu meg vekk på en annen måte enn det jeg kan nå. Pleier værtfall å gå bedre når jeg sover hos han. Det var koselig å være med han uansett. Jeg viste han det jeg hadde kjøpt til leiligheten, og han likte det godt, heldigvis. Jeg har laget en interiør haul som snart kommer på kanalen min også, om det er noe dere kunne tenke dere? Hihi.

Ellers skinner sola, jeg smiler, og jeg har på meg hatt. Jeg vet aldri om jeg skal skrive noe spesielt i antrekk innlegga mine som dere kanskje skjønte nå, haha...

Bukse - Cubus// Bluse - Bik bok// Sko - Birkenstock// Hatt - H&M// Veske - Glitter


Hva synes dere om antrekket?

- Janne

Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

Kveldstur

Hallooo ♥

Første innlegget fra meg idag. Jeg har hatt så mange planer de siste dagene, men så har det dukket opp ting jeg må gjøre eller ting jeg må hjelpe med, så da har bloggen måtte stått på vent. Idag fikk jeg faktisk filma litt til youtube sånn at jeg kan kose meg med å redigere det når jeg får tid. Jeg har fått gjort husarbeid, hatt kvalitetstid med besteforeldrene mine, og vært på topptur. Jeg ble veldig sliten midt på dagen, men så fikk Vibeke dratt meg opp, og tok med seg meg, even og Øystein ut på tur. Jeg er veldig glad i å gå på tur, men jeg er ikke alltid like flink til å få ræva i gir og komme meg ut når jeg er sliten. Men det gjorde jeg nå, og det er jeg glad for. Det var såå koselig. Vi tok oss god tid, siden vi hadde med oss hunden til Vibeke og Øp, fire mnd gamle Lilo. Så utrolig søt der hun snubler seg frem med de lange beina hennes, som vokser fortere enn hun klarer å vende seg til. Hun har fått Instagram og greier, som du kan finne HER. Jeg tvang Vibeke til å lage den, ettersom det har klikka for meg og jeg har laga Insta til Balder, haha.. Det var veldig fint vær også, og middagen til pappa smaka ekstra godt etterpå, hehe.

Veldig koselig, og et godt eksempel på at dagen blir bedre av å komme seg ut i frisk luft og natur. Jeg blir alltid glad av å tilbringe tid med familien også. Nå sitter vi å ser på Lisa Børud på stjernekamp. Vi setter alltid på "Tøff nok" på fest, så det var gøy å se ho synge noe annet enn norske kristne sanger også, haha. Drit flink til å både danse og rappe faktisk. Det var egentlig bare noe vi satt på mens vi venter på at "Skal vi danse" skal komme på igjen, men det var jo faktisk kjempe gøy. Så da vet dere hva jeg ser på, på tv i kveld, haha.

Hva med dere? Hva gjør dere i kveld?

- Janne

Roser, ekorn og te

God kveld ♥ Har dere det fint idag? For en...merkelig dag det har vært. Jeg har sovet på rommet til Balder den siste uka, på grunn av flyttekaos på mitt rom. Jeg sover helt greit der, bortsett fra å våkne opp til hundefis og snorking. Da jeg endelig fikk sove igjen og klokka mi ringte, ville jeg helst bare lukke øynene og late som jeg ikke hørte den. Hadde det vært for noen år siden, hadde jeg nok gjort det. Men heldigvis har jeg vokst, og kom meg opp. Jeg dro på et informasjonsmøte som varte halvparten så lenge som kjøreturen, men jeg kom meg i det minste opp. Jeg var igrunn på et veldig dårlig humør, så da jeg dro på butikken, kjøpte jeg meg noen kjempe flotte roser. Jeg kjøper aldri blomster til meg selv (ingen som kjøper til meg heller, hint hint Even), så jeg ble veldig glad av tanken. Jeg smilte mer enn jeg følte for, og ønska butikk dama en fin helg. Hun ønska meg en fin helg tilbake, og plutselig var humøret mitt ti ganger bedre. Det er så lite som skal til. Jeg kjørte riktignok på et ekorn på vei hjem, og ringte pappa mens jeg gråt. Jeg prøvde å stoppe, men hadde jeg bremsa mer, hadde bilen bak meg kjørt i meg, så jeg rakk ikke ta noen avgjørelse. De er så fine, og jeg blei så lei meg. Jeg tok den ut av veien, sånn at den ikke ble ødelagt. "Heldigvis" var den helt død og skada, sånn at den hadde vondt. Huff... Humøret mitt var dårlig lenge etterpå, fordi jeg hadde så dårlig samvittighet. Jeg har sitte å sutra og sett på Gilmore girls i flere timer. Til slutt måtte jeg klappe meg selv litt på kinna, skjerpe meg og gjøre yoga. Det ble bedre, og nå har jeg fått en vond erfaring, som forhåpentligvis gjør meg mer våken neste gang jeg kjører bil...

 

Jeg kjøpte en kjempefin tekanne til Even og meg, her om dagen. Idag kjøpte jeg meg type te jeg aldri har smakt på før, som smaker så godt at den søren meg skal få et helt eget innlegg. Ja, det finnes faktisk god te, utrolig nok. Jeg er på kopp nummer to, tisser snart på meg, og ser på film med mamma og pappa. Sånn ble min fredag. Jeg har så lyst til å se "The little mermaid" før jeg legger meg, siden søte lille Claire Ryan (FIRE ÅR og synger som en engel!!!!), er med i den, men det spørs om jeg burde legge meg, og heller se den i morgen. Vi vet jo alle sammen at jeg ender opp med å se den uansett, så jeg vet ikke hvorfor jeg gidder en gang, haha. Sånn er min fredag ihvertfall. Hver eneste detalj, sorry, haha.

Hva med dere, har dere det fint idag?

- Janne

Mine beste tips til en sunn og aktiv høst

Hei dere! Som noen av dere kanskje husker, har jeg laget et innlegg om hvordan man kan holde treningsmotivasjonen oppe om vinteren, og et innlegg om hvordan jeg trener om sommeren. Jeg har også kommet med flere trening og kostholdsrelaterte innlegg tidligere, men det er en stund siden. Det er ingen hemmelighet at jeg er dårlig til å holde på rutiner, og om høsten er jeg ekstra fæl til å finne frem Netflix og sjokoladen. I samarbeid med Rabble, skal jeg prøve å skrape sammen noen tips og punkter, som ihvertfall inspirerer meg til å lee på stumpen, og som gjør det lettere for meg å få i meg mer sunt, og hvordan jeg holder meg aktiv.

(Bilder fra weheartit)

Når det gjelder kostholdet mitt, svinger det veldig ettersom hvordan humøret mitt er, men også omvendt. Om jeg spiser masse dritt (godteri, fastfood, bakevarer), i lengda, føler jeg meg også dritt. Det er helt fint å kose seg, men det er denne trøstespisinga som blir usunn. Får jeg i meg smoothies, knekkebrød, egg eller annet godt jeg ser på som sunt, og som kroppen min har godt av, føler jeg meg bedre, og da frister det ikke å stappe i meg søtsaker på samme måten. Det samme gjelder om jeg er inne i gode treningsrutiner. Om jeg har hatt en hard treningsøkt, frister det mer å få i seg noe som er bra for meg, enn masse sukker og dritt. Kanskje det er sånn for deg også? Jeg er veldig dårlig til å få i meg brød, og det er blant annet sånn jeg blir mett. Er jeg ikke mett, småspiser jeg mye mer. For meg funker det bedre å spise lite og ofte. En stor smoothie med masse grønnsaker, bær og næring og kanskje noe annet inntil, noen knekkebrød bare to -tre timer etterpå, eller baguetter jeg steker i ovnen. Det er nok viktig å finne en balanse. Det som funker for deg, og ikke være helt nazi.

Det viktigste er å holde seg sunn og frisk. Mitt beste tips er å starte mandagen på en måte du liker, og som motiverer deg, for da legger du et bedre grunnlag for resten av uka. Start med en liten treningsøkt, så er det mer sannsynlig at du dropper sjokolade kake restene fra helga, og kanskje til og med trener litt dagen etterpå også. Det er slikt jeg blir motivert av. Jeg blir motivert til å trene når jeg spiser noe som er bra for meg, og omvendt. Jeg blir motivert av nye treningsklær, youtube videoer, weheartit, og når jeg merker fremskritt på yogaen min. Jeg tenkte først jeg kunne dele oppskriften på to av mine favoritt smoothier for øyeblikket:

Spinat smoothie:

Man trenger ikke å bare bruke bær og frukt i smoothies for at den skal bli god. Grønnsaker funker også fint. Tilsetter man noe syrlig, blir den også enda bedre, og ikke bare den typiske grønnsaks smaken flere ikke liker.

♥ Spinat blader i ønsket mengde

♥ Banan

♥ Kokos melk/ soya melk

♥ Sitron

Jordbær og blåbær smoothie:

En blanding er helt perfekt for meg som elsker blåbær og jordbær. Jeg liker også best å bruke frosne bær, men ferske bær er også godt å tilsette. Prøv deg frem. Det er flere spekulasjoner på om hvor sunt smoothie egentlig er. Men så lenge jeg holder meg mett, og får i meg nok næring, er jeg fornøyd. Et balansert kosthold er viktig. Du burde jo ikke bare leve på smoothies.

♥ Ønsket mengde blåbær, entet frosne, ferske eller begge deler.

♥ Ønsket menge jordbær.

♥ Kokos melk/ Soya melk /juice.

♥ Banan.

♥ Eventuelle frø som chia eller lignende.

Hvordan jeg liker å holde meg aktiv:

Det er lettere å holde seg aktiv, om man gjør noe man liker. Om man tenker at "åh, jeg skulle ha trent litt", blir det ikke noe gøy. Selv elsker jeg jo å gjøre yoga, og gå på tur. Da er det plutselig gøy å trene, fordi man får fysisk aktivitet via noe man faktisk liker å gjøre. Her er mine favoritt måter å trene på:

♥ Skogstur/topptur

♥ Korte, effektive økter med kettlebells

♥ Yoga

♥ Løping (jeg løper mest på elipsemaskin)

(Bilder fra weheartit)

Om du trenger noe mer for å bli mer motivert til en sunn og aktiv høst, anbefales jeg å klikke den inn på Gymgrossisten via denne linken. Bestiller du via Rabble, får du nemlig mange supre rabatter. Gymgrossisten har alt du trenger til trening, så klikk deg inn!

Jeg håper at disse tipsa hjalp littegrann. Ha en fin dag videre!


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

The little details - Innkjøp

Hallo! Nå har jeg begynt på dette innlegget så mange ganger at jeg ikke vet hvordan jeg skal starte det. Først kødda jeg til matte leksene til Rikke (prøvde jo å hjelpe da men), deretter ringte Even, og til slutt måtte jeg løpe etter kanina som stakk av. MEN nå sitter jeg her igjen da, haha.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg kjøpte igår. Jeg har begynt å like små, enkle smykker til antrekka mine. Før gikk jeg med så mange farger og crazy mønstre på klærne mine (sitter for øyeblikket i en genser med kirsebær print og pompomer på eller hva det nå enn heter, tho), hele tiden, og da passa det seg ikke med så masse smykker. Men nå som jeg har roa meg litt på farger og mønstre, synes jeg det kan være veldig fint å pynte litt opp med smykker. Jeg hadde en periode hvor jeg brukte hatter en del, for å skjule det korte håret mitt, eller crazy plassert extensions som ikke passa meg i det hele tatt, men nå ser jeg tilbake på de bildene og blir veldig flau. Likevel kjøpte jeg meg en hatt, så vi får se nå da. Rikke sin reaksjon var "Åå, har du kjøpt six pence, så kult". Jeg vet ikke hva det kalles jeg, men det høres ikke så kult ut når hun kalte det six pence. Bruker i det hele tatt jenter det? Kanskje dette er jenteversjonen. Liker det godt på gutter hvertfall! Uansett..Jeg har sett en del av favoritt Instagrammerne mine bruke slike hatter, og jeg synes det ser så classy og kult ut. Det fresher opp anntrekket veldig. Eller hva tenker dere?

 

Jeg får se hva jeg får brukt den til, synes værtfall den så veldig stilig ut(eller kanskje litt som en korps hatt). Gjerne kom med forslag til hvordan jeg kan style opp antrekka mine i forhold til denne hatten, tihi. Tenkte det var på tide med noe litt mote relatert her inne igjen også. Nå får jeg lee litt på meg, før rumpa mi sovner her, herregud.

Hva slags stil foretrekker dere?

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Jeg blottla meg på treningsenteret

Hei og velkommen til tidenes clickbait! Er det ikke sånn Mammaentilmichelle tjener en shitload av penger da? Vel, det er ikke helt løgn da. Jeg blei med Vibeke på et treningsenter igår. Jeg liker best å trene hjemme, så jeg har ikke vært på et treningsenter på et par år. Mest på grunn av at jeg har så vanskelig for å dra dit, så da kan jeg jo likegodt trene helt gratis hjemme. I tillegg er jeg så klønete. Jeg er den typen som tryner på mølla og ligger flat på gulvet etterpå (ja det har skjedd). Vi tenkte vi kunne varme opp på mølla før vi begynte, og jeg vet tightsen min er litt gjennomsiktig, men da jeg gikk etterpå, så Vibeke at den egentlig var veeeldig gjennomsiktig. Vi la merke til at de bak oss glodde veldig, og det skjønner jeg jo nå. Det var sikkert litt som en bil ulykke, du vil ikke se, men du klarer ikke la vær. Det var en god økt, og det var gøy å trene med noen andre, men det ble 150 kroner for en prøvetime (noe som er så bullshit), for noe vi kunne gjort hjemme. Vibeke spanderte på meg da så snill som hun er, men det var veldig unødvendige penger. Det blir nok mer effektivt når man drar et sånt sted da. Vi gjorde litt avslappende yoga da vi kom hjem, så spiste jeg kveldsmat som besto av salat med masse spinat, og ballerina kjeks, tehe.

Tidligere på dagen hadde jeg mitt siste møte med folka jeg har møtt hver tirsdag i tre mnd. Det føltes rart men fint. Vibeke var med meg bort, og etterpå sløsa vi penger på to kjøpesenter, og fikk i oss masse kalorier i en frappe som smakte så godt at jeg vurderer å kjøre to timer idag også, bare for å få i meg den, haha. Nei idag har jeg fri, og må gjøre masse oppgaver og ting hjemme. Jeg kjenner jeg er veldig inspirert til å filme nå, men jeg er også på "Gilmore girls" humør, så det spørs om oppgavene sakte men sikkert blir bytta ut med redigering og Netflix....

Hva med dere, hva gjør dere idag?

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Bok anbefaling: Selvskryt

Nå er det uten tvil på tide med en liten bok anbefaling igjen, her på bloggen. Jeg er ikke den typiske bloggeren som kun legger ut bok anbefalinger fordi boka er populær eller ser bra ut, men som tydelig er en dritt bok. Liker i det hele tatt noen fifty shades bøkene, eller er det bare spennende med noe så annerledes, at alle leser de? Et seriøst spørsmål altså.. Vel, alle har forskjellig smak, heldigvis. Jeg liker best å lese bøker jeg blir inspirert av, eller kan drømme meg litt bort i. Noe jeg ikke gjør av absurd grov sex, og det å bli hengt opp ned mens noen peiser på, haha (fortsatt sikre på at jeg skal være mer ærlig/meg selv?). Denne boken derimot, ble jeg veldig inspirert av. Den heter nemlig "Selvskryt".

Selvskryt, er en bok av bloggeren Cathrine Heienberg. I boken beskriver hun hvordan hun uskyldig bare ville få denne berømte, men uforklarige, sommerkroppen. Hun skulle bare føle seg bra, og valgte å ta noen avføringstabletter for å gå ned i vekt. Pillene ble brukt i mange år, flere tusen kroner ble brukt på dyre klær, sminke og kremer, og det hele endte opp med et forferdelig perfeksjonsjag. Hun går dypt inn i detalj om hvordan dette preget livet hennes, og de rundt henne også forsåvidt, i flere år. Hun gir oss tips til hvordan man kan komme seg ut av dette grusome perfeksjonsjaget, og hvordan det nye livet hennes føles i forhold til det gamle. En utrolig inspirerende bok.

Jeg kjente meg igjen i mye av innholdet i boken, og synes den kunne være veldig vanskelig og tung å lese, så en liten triggerwarning, men jeg angrer ikke. Jeg lærte mye, og ble inspirert. Tusen takk for en kjempebra bok, Elida! Denne anbefales.

Har du lest denne før?

- Janne

Tanker på valgnatten

Oi, jeg hadde helt glemt at det var valg jeg....sa ikke et eneste menneske den ellevte september 2017. Jeg som mange andre, sitter oppe å følger med på "Valgnatt" på tv2 nyhetskanalen. Jeg stemte for første gang, igår. Forrige gang det var valg, var jeg kun 17 år gammel. Jeg har stemt angående kommunevalg og kirken, men ikke dette, så det er veldig stort. For å være ærlig, tenkte jeg alt for lenge at det å stemme, og det å i det hele tatt sette seg inn i, eller bruke ordet politikk, var for de voksne. Jeg skulle ønske jeg hadde blitt mer involvert. Men jeg har aldri vist noen interesse, så da blir jeg ikke påtvunget det heller, heldigvis. Det er først det siste året, jeg har åpnet ørene og øynene mine. Det er så viktig å interessere seg og involvere seg. Det går jo tross alt utover oss. Jeg har bare synes det har vært alt for komplisert, og det er jo er det jo forsåvidt også. Hva søren skal man stemme? Alt høres jo likt ut, gjør det ikke? Testene på nettet er det bare å drite i for min del. Jeg kom til slutt frem til hva slags parti som gav mest mening i mine øyne, i forhold til hva jeg tror på og står for, og det ser ut til å gå bra for de så langt. Jeg vil ikke gå så innpå dette, for jeg har så alt for lite peiling, haha.. Det er flaut å si, for jeg burde ha så mye mer peilig!

Jeg vet flere har følt på stemme presset de siste dagene. "Stemmeplikt", sier mange. Vel...Man har ihvertfall "Stemmerett". Om du vil bruke den eller ikke, er opp til deg, og burde ikke være andres sak. Jeg synes heller ikke politiske videoer hjelper stort på det. Hurra Sophie Elise... Men det er kjempefint at en prøver å sette seg inn i det bare bittelitt, og bidra til et enda bedre Norge. Det var ihvertfall det jeg tenkte da jeg stemte. At jeg bruker stemmeRETTEN min til noe bra.

Jeg drikker te, ser på tv, og spiser sjokolade. Jeg burde overhodet ikke sitte våken så lenge, og kommer garantert til å være zombie på møtet i morgen, men dette er så spennende og viktig. Hva med dere, følger dere med på "Valgnatt" på tv?

- Janne

Hva søren er en bullet journal? - Min versjon, og hvordan man kan starte

Hallo, og god mandag ♥ Idag har jeg fri (sjokk), og bruker den på å få ting litt på stell, og planlegge en del. For en stund siden kom jeg over en video på kanalen til en av favorittene mine på youtube, Lucy Moon. Der prøvde hun seg på å lage en bullet journal, og det synes jeg hørtes veldig interessant ut, men komplisert, så jeg la det fra meg. Men så dukket det opp flere og flere slike videoer rundt omkring, og jeg satt meg mer inn i det. Da venninna mi Mascha sa hun hadde laget en, bestemte jeg meg for å gjøre det samme. Jeg ble så inspirert. Da jeg var i Alta kjøpte jeg meg en del ting til å kunne lage en slik en, og fikk begynt sånn smått. Jeg begynte i en liten bok, og brukte den som skisse, og som en liten idè bok, før jeg begynte på ordentlig. For dere som har spurt meg, og ikke vet hva en "Bullet journal" er, er det vel egentlig en bok der du samler alt av ideèr og notater, du ellers bare skribler ned på post it lapper og lignende. Jeg kan forklare det bedre under bildet. Det ser nemlig veldig komplisert ut, men er virkelig såå enkelt.

Hva søren er en "Bullet journal"?

♥ En bullet journal er kjekk for de som har en milion post it lapper med "to do list's" flytende rundt forbi.

♥ Den er super kjekk for de som liker å lage lister med penn og papir.

♥ Den er super for deg som liker å lage deg mål for hver uke/måned.

♥ Den er genial for deg som elsker å planlegge

♥ ... eller for deg som burde/vil bli flinkere til å planlegge.

♥ Man får vært kreativ med scrap book papir, klistremerker, farger og lignende. For deg som liker det.

♥ Den er kjekk for deg som liker å bruke en dagbok, eller som gjerne vil bruke en dagbok, men som har vanskelig for å følge den over lenger tid.

 

Men ingen av disse tingene er krav for å ha en bullet journal. Det er også en hel haug av kompliserte ord jeg ikke skjønte meningen med i begynnelsen, men som egentlig betyr noe så enkelt som dette:

Bullet journal:  En dagboksmetode hvor man følger en viss struktur.

Index:En liste med punkter som du oppdaterer etterhvert som tiden går.

Daily Log: Ting du skal gjøre i løpet av dagen.

Monthly Log: Ting du skal gjøre denne måneden.

Rapid Logging: Symboler som hjelper deg å få gjort alle disse tinga.

Future Log: En slags årskalender hvor du skribler ned arragamenter, mål eller andre ting du skal få gjort innen året er over.

Key: En liten oversikt over koder du kan bruke for å holde oversikt over hvordan det har gått. Altså en mer fancy metode for å krysse ut ting du har gjort, noe jeg synes er det mest tilfredstillende med å lage lister, haha.

 

En bullet journal er altså en bok hvor du holder oversikt over alt mulig du vil enten gjøre, har gjort, burde gjøre, har opplevd, og lignende. Du kan bruke hvilken som helst bok du vil. Min er ikke særlig fin, men den er MIN. Den er fylt med innholdet fra hodet mitt. Alle mulige rare ideèr og mål. Jeg holder oversikt over hva jeg vil oppnå i løpet av dagen, uka, måneden og året. Jeg skribler ned ting jeg er takknemlig for, hvordan humøret mitt er, hva jeg spiser, hvordan jeg trener, og hvor mye vann jeg drikker. Altså aaalt mulig jeg både trenger og ikke trenger å ha kontroll over, for å ha det bra. Jeg elsker jo å være kreativ, så det er helt perfekt for meg. Jeg klarer heller aldri å ha en helt vanlig dagbok der jeg skriver ned hvordan jeg har det eller hva jeg har gjort, mer enn et par dager etter hverandre, så derfor er denne metoden veldig kjekk for meg. Den er litt mer.. streng på en måte, men samtidig er det bare fantasien som stopper deg.

 

 

En bitteliten forklaring på hva en bullet journal er og kan være, og et lite utdrag fra min. Som dere ser er den ikke særlig fin, og det trenger den heller ikke være. Det er første gang jeg prøver, og jeg elsker det allerede. Det anbefales virkelig for deg som er enten surrete og trenger å holde oversikt, liker å holde oversikt, eller som elsker å planlegge og være kreativ.En veldig kort og kjapp forklaring fra meg, til dere som har spurt. HER står det veldig klart og tydelig (på engelsk) hva en bullet journal er og kan brukes til, og hvordan du kan starte. Håper det gav mening, og at det kan hjelpe dere i gang. Bare still spørsmål om dere lurer på noe.

- Janne

Fire filmtips til helgekosen

Hallooo, og god helg! Siden det er helg, og kanskje litt grått vær hos noen (her pøser det ned), er det perfekt filmvær. Jeg er veldig glad i å se på film i perioder, og har en del filmkvelder med folk. Men er det ikke litt spenning i den, eller noe jeg kan le skikkelig av, blir jeg fort lei og klarer ikke å sitte stille. Men er det den rette filmen er det jo kjempegøy. Sånn er det vel for de fleste? Så her kommer jeg med fire film tips som jeg håper dere vil like. Noen av de har jeg nevnt før også.

Horrible Bosses:

Denne filmen er genial. Even og jeg har sett både eneren og toern sammen på kino, og vi elsker de filmene. Alt med Jennifer Aniston og Jason Sudeikis i er jo bra synes nå jeg. Tre kompiser er dritt lei av sjefene sine,i hver sine yrker. Den ene blir seksuelt trakassert på jobben sin, den andre blir behandla som en slave, og lattelig gjort foran kollegene sine. Han fikk ikke engang lov til å gå i bestemoren sin begravelse. Den tredje har det egentlig veldig fint på jobben, og skal ta over firmaet, men da sjefen hans dør og ikke har rukket å skrive det ned, overtar sønnen hans firmaet. Altså en narkoman som ikke bryr seg om firmaet og bruker tiden sin på horer. Han sparker også alle han synes har litt ekstra på kroppen. En kveld etter litt alkohol, tuller disse tre kompisene om å drepe sjefene sine. Tulling blir til planlegging. En plan som aldeles ikke går som håpet...


Moana/ Vaiana:

Moana, er en typisk Disney film vi har sett før, om en hovedperson som forlater de trygge omgivelsene sine, for å ta for seg en farlig utfordring, sammen med en annen person. Men det er en grunn til at de fortsetter å lage de sånn, fordi vi vil jo se de hver gang. Denne har selvsagt sin egen vri. Dere har vel alle hørt "How far I'll go", kanskje den lille søte jenta sin versjon som har tatt helt av på yotube? Det var ihvertfall den som gjorde at jeg ville se denne filmen. Auli?i Cravalho som er stemmen bak Vaiana, var bare 14 da de begynte å jobbe med filmen, og hun har en helt utrooolig fin stemme. Filmen handler om Vaiana som bor på en øy, og som er evig forelsket i havet, og fantaserer om å ut å seile. Høvdingen/faren hennes, er veldig streng når det gjelder havet, og mener ingen må forlate øya. Han prøver å lære henne å ta vare på øya si, ettersom hun etterhvert skal lede folket der. Likevel klarer hun ikke høre på han, da hun finner en stein, som visstnok skal være et hjerte, hun må sette på plass for at alt skal bli bra, og det skal være trygt for folket å dra utenfor øya igjen. Dette har hun blir fortalt av den halvtamme bestemoren sin, og de får det for seg at Vaiana er utvalgt av havet. The Rock spiller halvguden Maui, som Vaiana trenger for å finne frem denne dama/guden hjertet tilhører. Det er han som stjal hjertet. Han er veldig høy på seg seg selv, og tror han har reddet menneskene, mens han egentlig har gjort det utrykt for dem. Jammen kan Dwayne Johnson synge også. Etter mye om og men, drar de ut på reise sammen for å sette på plass hjertet. Filmen er fylt med mange morsomme og teite kommentarer, et fint budskap, og mange fengende sanger.


Here Comes the Boom:

Denne filmen handler om en veldig demotivert High School lærer, som kvikner til da rektoren truer med å kutte musikk programmet, pga lite penger. Han synes så synd på kollegaen sin, som brenner for musikken, og som trenger jobben sin fordi kona venter barn. Da får han kollegaen sin, og en elev fra voksenopplæringa til å lære han wrestling. Han er ikke særlig sprek, men har likevel stor tro på at han kan vinne kamper, og få inn nok penger til å redde musikk programmet som elevene elsker så høyt. Kevin James (Han fra Kongen av queens), er såklart i hovedrollen. Han kjemper også hardt for å komme seg innpå den vakre kollegaen sin Bella (spilt av Salma Hayek), som også prøver å hjelpe, noe som ikke er såå lett.. Den er såå komisk, og jeg ler hele tiden.


Just go with it:

Just go with it, er en film med Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollene. Plastikk kirurgen, Danny har pleid å late som han er ulykkelig gift for å sjekke opp kvinner, men etterhvert finner han faktisk en kvinne han virkelig liker. Da hun finner den falske gifteringen hans i bukselomma hans,sier han at han skal skille seg, og da vil hun møte kona hans for å få en bekreftelse. Danny får da sin trofaste assistent (Jennifer Aniston) til å spille eksona si, for å dekke over sin sorgløse tilværelse. Løgnene baller seg på, og skaper litt trøbbel, da han ender opp på Hawaii med assistenten sin, ungene hennes, og kjæresten hans..


Der har dere fire kjempe bra filmtips i tilfelle dere trenger noe å se på i helga! Kos dere ♥

Gjerne se min nye video på hovedkanalen min HER.
Instagram HER

- Janne

Den perfekte morgenen

God morgen♥ Har dere det fint idag? Nok en regnfull dag her hjemme. Humøret mitt påvirkes veldig fort av været ute, så da Rikke og jeg sto opp idag, sa vi begge to "KAKAO OG DISNEY!! OG PANNEKAKER", så da ble det, det. Jeg sa meg frivillig til å kjøre Rikke til frisøren i regnværet, sånn at jeg kom meg tidlig opp. Jeg har ikke klart å komme inn i noen gode rutiner de dagene jeg har fri, enda.. Jeg henta Vibeke også, så da spiste vi pannekaker (Rikke lager de beste pannekakene), og drakk kakao til frokost (#supersunne), mens vi så på en av favoritt filmene våre "Min bror bjørnen". Jeg fulgte ikke såå godt med, fordi jeg ikke ville gråte, haha. Den er så trist, men fiiin. Det var veldig koselig å starte dagen med søstrene mine på den måten. Ellers hjelper jeg Rikke med å pakke til Dyrsku'n. Vi har en veldig daff dag. Jeg skal bare være hjemme i helga, og forhåpentligvis være med Even.

Hva med dere, hva skal dere i helga?

- Janne

(innlegget ble ikke posta før nå)

Høst tegn

Hallo dere.

Idag er en skikkelig høst dag, hvor det er veldig kjølig, og jeg itter tulla inn i et pledd, med en varm kaffekopp i hånden. Feieren var her idag, så jeg har ikke kunne fyre heller. Jeg har konstant sitte i telefonen idag, for å ordne ting hjemmefra, så takk gud for at dekninga er tilbake. Den har nemlig vært borte en ukestid. Sånn er det å bo på bygda. Jeg måtte kjøre til Kragerø grensa her om dagen, for å få ringt bestemoren min, og spørre om jeg kunne komme på besøk, haha. Jeg tenkte å komme meg tidlig opp idag, men det var så varmt under dyna, så det ble ikke noe av. Jeg håpa å få dratt på langtur med Balder i skogen også, for å se om det var litt sopp igjen. Men i skogen kunne vi høre skudd og hunder, og da ble jo jakthunden min veldig gira, og dro veldig, så jeg måtte snu. Det endte opp med en liten pose med løvetann til kaninene istedet, haha. Vi fikk gått 45 minutter da, så det var ikke så halvgale. Det var deilig med frisk luft. Jeg lånte det nye kameraet til Rikke, og testa det litt. Veldig uvant, men det var veldig bra. Bildene mine ble ikke så bra siden jeg hadde en rastløs hund med meg, men det var fint å være ute og få knipsa litt igjen. Jeg blir så glad av de vakre høst fargene.

 

Ellers er ikke dagen veldig bra, men det er greit. Jeg skal prøve å få gjort litt i huset, ta flere telefoner, og ordne kaninbur. Håper bare Rikke kommer hjem snart, så jeg kan tvinge ho til å se på disney filmer og drikke kakao med meg, hehe. Hva med dere, hvordan har dere det idag?

- Janne

Nye favoritter på Instagram

Hallo! Siden jeg er veldig aktiv på Instagram, tenkte jeg å dele noen av mine nye favoritter der inne, som er veldig bra, men som absolutt fortjener flere følgere. Jeg har også lagt til mine egne, bare for å lissom vise dere de, haha.

Den første jeg vil vise dere, er mammaen min sin Instagram, "Himmeldilla". Der legger hun ut bilder hun har tatt selv, helt uredigerte. Ingen filter eller noen ting, og alikevel er de såå fine. Bildene hun tar er mest av naturen, og hun fanger de flotteste fargene på himmelen. Hun er veldig sjenert, og har akkurat laget den, så hun har ikke så mange følgere enda, men det fortjener hun. Bare seee på de bildene! Den burde dere sjekke ut, HER.


Den neste er en veldig typisk Instagram konto. En som virker veldig perfekt, men den er likevel så realistisk, og såå inspirerende.Jenta som står bak den er så vakker, og hyggelig. Jeg har skrive litt med henne i forhold til bloggen, og når jeg skulle til Finland, siden hun er derifra, og hun er virkelig så hyggelig og hjelpsom. Hun legger ut en del moterelaterte bilder, av mat, naturen og bilder fra reisene sine. Veldig fin Instagram, som du kan finne HER.


Denne Instagram kontoen har jeg nettopp funnet, og den er sååå fin. Katja Alexandra, legger ut så utrolig vakre bilder fra naturen, reiser, og flotte bygninger. Hun får frem så fine farger og er så kreativ med måten hun tar bilder på, og det hun velger å ta bilder av. Hun ble så glad da jeg fulgte henne, at hun skreiv til meg, og hun er såå hyggelig. Instagrammen hennes kan dere finne HER.


 

Så er det over til en av mine egne Instagram profiler. Nemlig en hvor jeg legger ut masse bilder av hunden min, haha. Jepp, jeg er en av de irriterende hunde eierne som synes min egen hund er den fineste i værden, og må dokumentere hver eneste bevegelse har gjør. Han har så morsom og fin en personlighet, så dette dokumenterer jeg, og legger ut med teite titler. Jeg likte mange andre slike profiler, og plutselig gikk "han" fra å ha 22, til over 200 følgere. Kjempe morsomt, og fint å vite at det finnes så mange andre teite mennesker som liker slike profiler, haha. Den kan dere finne HER.


Til slutt vil jeg vise dere min egen, som også er å finne på bloggen min, på venstre side av innlegga mine. Der kommer det opp de siste bildene jeg har lagt ut. Den er ikke så fin, men den er min, og jeg legger ut alle mulige bilder jeg synes er fine, har tatt til bloggen, eller av naturen. Gjerne følg den, HER.


Det var noen av mine nye favoritter på Instagram. Håper dere likte dette innlegget, og gjerne kommenter deres egne Instagrammer i kommentarfeltet, slik at jeg kan sjekke de ut, og eventuelt nevne de i neste type innlegg som dette!

Kanskje du allerede følger noen av disse?

- Janne

Høst følelse

Årstiden høst, er både den skumleste tiden, og min favoritt årstid. En rar formulert setning, men jeg har ofte vansker med å holde motet oppe om høsten. Spesielt om jeg ikke har så mye å gå til. Men denne høsten har jeg en god følelse av. Jeg har mye å holde på med nå. Kanskje litt for mye, hehe. Om høsten, er det for meg, viktigere å ha rutiner. Det merker jeg har mye å si for hvordan dagene mine blir, nå som det blir mørkere, og depresjonen min ofte slår meg i trynet. Når jeg klarer det, blir alt så mye lettere. Høsten er jo også en veldig flott tid når det kommer til tradisjoner. Det er så vakkert i skogen, man kan ta så mange fine bilder, plukke sopp og blåbær, lage eplemos og syltetøy. Det er tiden for filmkvelder under varme pledd, mørk kakao i koppen, og tykke ullgensere. Det er så koselig og fint.

Idag sitter jeg under dyna, litt svimmel etter alt det sosiale fra helga, hjelper mamma med å lage lapskaus, og små pakker litt. Jeg våkna av at Balder hoppa opp i senga mi (egentlig hans. Han er så bortskjemt så han har tatt over Vibeke sitt rom etter ho flytta. Jeg sover der nå pga flyttekaoset på mitt rom), så lå han i armkroken min og kosa litt en stund, før jeg sto opp. Planen idag er bare å spise middag med familien, pakke, ordne dyra, og youtube tenker jeg. Kanskje Elida orker meg idag også. Vi har begynt på en liten yoga challenge sammen. Den endte forsåvidt med film og hver vår sjokolade plate. Akkurat som vi liker det, haha.

Hva med dere, hva skal dere idag?

Måla for august og september

Hallo, hvordan går det?

Denne mandagen har gått til masse husarbeid. Jeg fikk endelig satt meg ned for å slappe av og planlegge resten av uka. Jeg tenkte jeg kunne se litt på måla for august, hvordan de gikk, og hva jeg eventuelt må jobbe mer med i september. Jeg tenker jeg skal la vær å lage nye, og bare fortsette å fokusere på de jeg satt meg forrige måned. Det er ikke vits å bare sette nye hele tiden, bare for å sette seg nye. Da vil jeg heller få fullført de jeg allerede har satt meg. Tiden går bare så fort, haha.

♥ Flytte inn med Even - Leiligheten er ikke ferdig enda, men det blir nok iløpet av denne måneden!

♥ Komme inn i rutiner med studier og behandling - Njaaa, litt værtfall.

♥ Fikse kostholdet mitt -  Haha, langt ifra. Har stappa i meg det jeg har hatt tid til, og lyst på.

♥ Fikse døgnrytma mi - Ikke i nærheten.

♥ Løpe mer - Ja, faktisk, så det skal jeg fortsette med.

Jeg har jobba hardt i august, men det blir ikke det samme med de store måla når det er ferie, så jeg får fortsette med mitt i september. August var bra, litt kaotisk, men mest bra. September er måneden for å få litt kontroll og orden igjen.

Hva med dere, hva er deres mål for september?

Min helg

Hallo!

Selv om jeg er litt irritert på meg selv, over at jeg hadde behov for å skrive et innlegg på nesten 1500 ord, før jeg blogger om helga mi, tenkte jeg nå å gjøre det. Jeg har vært så sosial at fy søren, jeg er svimmel enda. På fredag var jeg egentlig helt kokt etter en lang uke. Men Rikke hadde så lyst til å se "American Made" (med Tom Cruise i hovedrollen). I tillegg hadde hun spart til et kamera hun hadde ønska seg veldig, og det var nå på tilbud, som gikk over dagen etterpå. Så da dro vi på kino. Jeg streva med å holde øynene åpne på vei bort, men det var så koselig å se på film. Vi hadde kino salen for oss selv, med skinn sofa og greier. Klokka var jo tross alt tre på dagen. Jeg fikk selvfølgelig parkeringsbot, selv om jeg hadde billett (har klaga), men ellers var i det minste filmen helt grei. Vi fikk kjøpt kameraet, og jeg er såååå misunnelig. Om jeg bare slutter å få bøter nå, vil jeg også spare til det samme kameraet. Vi kjøpte oss ferske smulteringer, dro hjem, og sov masse. På lørdag måtte vi bare sjekke ut tivoliet som var en halvtimes tid unna oss. Vi dro dit sammen med Espen og Tormod, og det var veldig koselig. Vi orka en knapp time, og rakk å få i oss sukkerspinn større enn hodene våre, tatt verdens stusseligste karusell, og sett på mye fint. Rikke og Espen måtte dra veldig fort sånn at Rikke rakk jobb. Tormod og jeg blei igjen littegrann, og så på mange flotte gamle biler. Vi møtte Even, og da dro jeg og han videre på visning. Nå fikk endelig jeg også sett leiligheten vi skal bo i, og den kommer til å bli sååå fin når de er ferdige med å pusse opp. Gleder meg veldig. Det er så mye lettere å se for seg hva en trenger å ta med seg, og hvordan oppholdet blir, når en faktisk har sett den, hehe.

Tonje og jeg hadde egentlig planlagt å dratt på Vassendgutane, lenge, på lørdag. Men jeg var så sliten at jeg ikke orka. Jeg så de jo på Treungen festivalen også. Men Vibeke hadde så sykt lyst, at vi dro dit likevel. Jeg fikk vært mer med Even (og de andre), endelig sett Tonje igjen, og Vibeke fikk eeeeeeendelig sett Vassendgutane, for første gang! (min fjerde, og Tonjes 100000 gang sikkert). Even, Tormod og jeg dro hjem rett etter Vassedgutane var ferdige med å spille. Jammen blei søstrene mine innvitert på nash med de og greier. Espen hadde vel ikke drit lyst til det etter at en av de klassa Rikke på rumpa, haha. For en gris. 41 åring som dror han er Romeo bare fordi han spiller noen rølpesanger, haha. Så de kom hjem igjen ganske fort etter Even og meg for å si det sånn.

(Espen tok karusell bildet, men jeg redigerte det. Even tok antrekk bildene)

På søndag sto vi bare opp, og dro rett på "Formula offroad" i Skien. Familietradisjon i begynnelsen av september. Det skulle vare fire timer, men ble over fem. Det ble alt for lenge for min del, men fy søren så morsomt det er å se disse rally bilene på sandtak. Jeg lo masse, var masse med familien (inkludert Even), spiste masse dritt mat, og koste meg masse. Nå er jeg helt i svima og evig takknemlig for en usannsynlig bra og sosial helg, og fri på en mandag! Det er ikke værst å rekke så mye på èn helg. Det var alt for mange tradisjoner som ble stappa inn samtidig, og jeg angrer på at jeg pressa meg så mye, men er også veldig glad og takknemlig. Idag skal jeg slappe heeeeeeeelt av, og gjøre husarbeid og lekser.

Hva med dere, hvordan har dere hatt det i helga, og hva skal dere idag? Ha en fin dag uansett ihvertfall!

- Janne

Litt av det dere lurer på, kanskje

Puh, for en helg. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg har plutselig begynt å føle veldig på hva folk tenker om bloggen igjen. Eller, mer enn vanlig. Jeg er nesten redd for å skrive om sosiale opplevelser, fordi folk fremdeles husker sosial angsten min. Om man har en angst lidelse (jeg er vel en av få som ikke har diagnotisert seg selv, so no worries), skal man ifølge mange bare sitte der og fortsette å ha den angstlidelsen. Men det er jo det som er farlig. Man må utfordre seg selv. Jeg har en annen diagnose som gjør at jeg blir veldig fort sliten, og det kan svinge så utrolig fort. (Vil ikke si navnet, fordi det vil ikke gi folk mer forståelse for selve problemet uansett) Med de dårlige nervene mine, blir det ofte enda tyngre. Men jeg er så mye mer stabil nå nervemessig. Det er ikke det som styrer livet mitt lenger. Så når jeg orker å gjøre noe, gasser jeg på uten å tenke på konsekvensene. Jeg vil nyte det så lenge det varer, for jeg vet ikke når jeg blir liggende igjen. Det kan skje om en time, eller om en uke. Jeg har måtte fått hjelp til å spise på morgenen, og kan føle at jeg kan ta over hele værden, på kvelden (for å få frem poenget mitt). Det at nervene mine ikke er like i veien da, gjør det så mye mer befriende, og da er det så fort gjort å drite i å tenke på konsekvensene. Jeg tenker at, når jeg kan bli sliten av å pusse tenna, eller gå på butikken, er det så mye deiligere å kunne ha den logiske forklaringa å sitte med, at okei ikke vær sinna for at du er sliten, for du har jo vært overalt idag, og orka så mye, og ikke "okei, så du har bare vaska deg idag, du har ingen grunn til å være sånn her", om dere skjønner?

Det har også hjulpet mye at jeg har fått lappen. Da kan jeg faktisk dra et sted for en halvtime, og ikke bli utslitt på veien av å måtte kjøre med noen eller busse overalt. Det eneste negative er vel kanskje at jeg da heller alltid sier meg frivillig til å kjøre slik at jeg kan ha kontrollen, og da blir det mye kjøring. Og selv om jeg er mer sosial når jeg orker, nå som jeg har anledning til å dra steder på en helt annen måte, blir det ikke til at jeg er mer med folk. Sosial angsten min har blitt så mye sterkere for folk jeg kjenner og vet hvem er, enn fremmed folk. Før var det værste jeg visste kjøpesenter, kino, fester og butikken. Det kom jeg meg ikke unna uten minst et angst anfall. Psykologen min kalte det vel "Sosial fobi" til slutt. Men nå som jeg har klart å jobba meg igjennom mye av det, er det så befriende å gjøre sånt, at når jeg har vært slike steder da med søstrene mine, kjæresten, eller søstrene mines gutter, er jeg fornøyd og tenker at jeg har vært drit flink. Da har jeg ikke behovet for mer sosial aktivitet, og får panikk om noen vil finne på noe. Jeg pleide å være sååå redd for å gå glipp av noe, og hata at angsten min sto i veien for å være med vennene mine på fester, tivoli og festivaler. Uansett hvor mye jeg prøvde funka det liksom ikke. Men nå vil jeg heller dra på sånne offentlige ting, og unngå de intime møtene. Er det ikke rart? Da kjenner jeg på sosial angsten igjen og klarer ikke møte opp.. Når nervene mine da blir så dårlige, blir jeg jo drit sliten av det i tillegg, noe formen min blir så dårlig av.  Jeg tror jeg bare er livredd for at de ikke skal forstå, at jeg har endra meg på en måte de ikke liker. Jeg er så redd for alt de tenker. Om alt jeg klarer istedenfor å være med de. Det er jo ikke logisk å grue seg mer til film med venninna de, enn tivoli eller konsert. Ikke at slike ting er enkle enda. Men det pleide å være omvendt. Det er så rart og teit.

Jeg vet at venninnene mine stort sett forstår, at formen min endrer seg hele tiden, at nervene mine og det andre er litt forskjellig, men også henger sammen på mange måter, og jeg vet de bare er overlykkelige på mine vegne at jeg klarer å være med på sånne ting igjen, selv om jeg helst bare drar slike steder med søstrene mine og kjæresten min. De kjenner meg liksom bedre enn noen andre, og jeg trenger ikke bli nervøs over å si at oi nå smalt det, nå må jeg hjem å sove, fordi de er så oppi meg hele tiden, at de ser følgene av alt, på en helt annen måte. Noe som ikke er rart, siden jeg ikke tørr å være med så mange andre. Jeg tenker mye på det, føler meg teit og rar og falsk, og ikke minst forvirrende. Men jeg prøver bare å ta igjen alt jeg har gått glipp av mens jeg har kjempa mot angsten, og mot dette andre, og prøver å nyte de dagene hvor jeg orker så sykt mye. For jeg er så stolt av meg selv, og evig takknemlig. På denne tiden ifjor hadde jeg så sykt sosial angst for både fremmede og kjent folk. Jeg fikk en ny diagnose, som jeg egentlig har slite med i mange år uten å få rett behandling for. Jeg fikk et svar på hva jeg "lider av", noe som hjalp mye. Det var både det vanskeligste året, og det året som skulle ty til flotte og livsviktige endringer for meg.

Jeg tror grunnen til at jeg forklarer så mye nå, er at dere har savna litt personlige innlegg. Som sagt har jeg ikke det behovet lenger, men tenker det er greit innimellom. Synes dette var veldig personlig, men det er veldig enkelt og "flatt" (?) sagt (overfladisk passa liksom ikke helt), om hvordan ting kan være for meg. Jeg snubler meg bare frem med denne nye hverdagen min, og prøver meg fram. Jeg blir over ivrig, får anfall,  og må sove midt på dagen fordi jeg "kasta meg uti vannet før jeg lærte å svømme" noen dager. Så selv om jeg legger ut et bilde på Instagram om flotte ting jeg har gjort, betyr jo ikke det at det er uten to timers powernaps på dagen, etter enten butikken, kinoen, eller besøket hos kjæresten. Det betyr ikke null angst, eller utmattelse. Men det betyr at jeg ikke gir opp, og fortsetter å kjempe mot angstlidelsen min, slik at jeg kanskje en dag kan gjøre alt dette uten å gråte meg ihjel eller få anfall enten før eller etter fordi det er skummelt. Og det betyr at jeg prøver å finne en måte å vende meg til og leve med at jeg kan bli kjempefort emosjonell og sliten. Det er veldig vanskelig å akseptere at jeg må gjøre så mye for å klare enkle og dagligdagse ting, og at alt ting ser ut til å kreve så mye ekstra av meg enn for alle andre (man føler jo alltid at andre har perfekte liv), men jeg har det så fint også. Og det er så verdt det. Jeg er veldig takknemlig.

Så nå må jeg bare fortsette å jobbe med mitt, og håpe at jeg kan finne en balanse, sånn at jeg kan få vært med vennene mine også. Ingenting av dette er verken logisk, eller nødvendig for meg å forklare dere. Men jeg kan endelig blogge uten å ta inn noe sykdoms eller angst relatert i alle innlegga mine, fordi jeg ikke har beovet for å forklare meg til alle lenger. Så nå samla jeg masse i et jævli langt innlegg, fordi jeg følte litt at jeg måtte, men mest at jeg ville. Slik at de som "trenger å vite det", får det, og for å reflektere litt. Det er jo alltid drit skummelt å poste slike innlegg, fordi det alltid er noen som misstolker og skal snakke om det. Men jeg er jo bare ansvarlig for hva jeg sier/skriver, og ikke hva andre enn måtte forstå. Det kan hende dette innlegget er borte før folk rekker å lese det, fordi det ikke føles så naturlig å være så ærlig lenger. Men samtidig føles det ikke naturlig for meg å blogge om så masse sosialt og kult, når jeg vet hvor mye jeg har slite og gråte og stressa over situasjonen for å fullføre det. Eller for å dra hjem underveis.  Det blei surrete nå. Kanskje dere forsto litt, og fikk litt svar, kanskje ikke. Et alt for åpent og personlig innlegg (men samtidig ikke), om livet bittelitt av livet mitt, idag. Haha..

Håper dere har det fint dere også?

- Janne

En dans for september

Åh, en ny måned, en ny start! Jeg er gira. I september skjer det alltid mye gøy, og morroa begynner allerede i morgen, på Vassendgutane konsert (om jeg orker, hadde vært så kult). Even og jeg skal se på leiligheten sammen i helga også, for sist han så den, var jeg i Alta. Nå er den snart klar, og vi kan flytte inn nå snart. ÆÆÆÆ! Jeg kjenner på meg at både denne dagen, helga, og denne måneden blir bra! BRING IT ON!

Ei litta dans for september da vettu, haha. Ville innom for å ønske dere en super dag. Dette blir en bra fredag dere!

Hva skal dere idag?

(Ny video på youtubekanalen min HER)

- Janne

Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017 » Juli 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits