About last night

Hallo, og god søndag ♥ Fint å høre at jeg ikke er den eneste som tenker så veldig. Det har roa seg litt nå. Takk for at dere tillater meg å få det ut innimellom. Jeg hadde mest lyst til å spise enda mer dritt,og bli liggende i senga mi. Men jeg ble med Even til Brotorvet, fordi vi trang litt klær. Senere dro vi i bursdagen til søstrene mine. Det var veldig koselig. For å oppsummere det: Gelly shots, softgun og hoverboard...Jah... Jeg drakk ikke noe særlig tho, men jeg hadde det veldig gøy. Even sov her i natt, og idag har vi tatt en liten besøksrunde.Vi var hos besteforeldrene hans, som har vært bortreist i sånn et halvt års tid, og vi hilste på mine besteforeldre. Jeg øvelseskjørte med pappa hjem, mens Even dro til mammaen sin. Nå har jeg endelig litt tid for meg selv. Jeg var så dum og sa ja til å være vakt på Rikke sin russedåp, så jeg får vel nesten gjøre det, hehe. Etter det, skal jeg slappe av helt til tirsdag! Jeg skal ikke løfte så mye som en finger, og helst kun snakke til meg selv!!! Neida, joda.

Den nye blusa mi uten skuldre, solbriller jeg fikk av Rabble, og gode jordbær.

Hva har dere gjort i helga da?

 

Tanker

Tanker:

- Mennesker spiser for mye. Man skal spise for å overleve og få i seg næring. Ikke fordi man er trist, sint, eller kjeder seg. Jeg spiser for mye.

- Det er alt for mye jeg må gjøre for at dagen skal bli bra.

- Skal jeg gå hjemme lenger uten å bli hørt, og gjøre noe fast, blir jeg gal(ere)

- Jeg vil ikke gå på medisiner lenger. De ødelegger tennene mine.

- Jeg trenger min egen leilighet, hvor det er fred og ro.

- Jeg får aldri lappen.

- Idag er det sol. Jeg liker sol.

- Jeg trenger en ny bukse.

- Mennesker er alt for materalistiske.

- Jeg finner ikke noe jeg interesserer meg nok i, til å bli flink til det.

- Jeg liker ikke eggerøre. Hvorfor blir folk sure fordi jeg ikke liker eggerøre. Jeg spiser alt for å være høflig.

- Jeg er lei av å bli behandla som et barn bare fordi jeg bor hjemme. Det finnes jo ingen leiligheter i nærheten.

- Jeg trenger et eple nå.

- Været skifter og folk klager. Det er vår feil. Jeg tenker mye på det, men skjønner ikke hva JEG kan gjøre, og irriterer meg over at ikke flere tenker på miljøet.

- Døden. Jeg vil ikke at døden min skal være tilfeldig og at det skjer når jeg minst venter det. Heller ikke folk rundt meg.

- Jeg har ingen bestevenn som alltid prioriterer meg først. Jeg pleide å ha det. Det er for mye galt med meg.

- Jeg kan ikke flytte fra Balder, Ted og Marvin.

- Jeg har det bra. Alt er bra utenpå, og jeg har alt jeg trenger. Så hvorfor er jeg fortsatt syk?

- Folk tror jeg er frisk fordi jeg presser meg ut. Jeg er ikke hjemme pga sosialangsten min. Det er ikke sykdommen min for fæn.

- Folk kommer til å si jeg er utakktemlig nå. Jeg er ikke utakknemlig. Jeg er menneskelig. Tror jeg.


Takk for at jeg fikk det ut. Få det ut du også. Jeg lytter.

Vandrende zombie med fregner

Helå! Hvordan har dere det idag? Noen andre som sitter på ræva og ikke gjør noen ting? Jeg er så støl idag, og da føler jeg meg farlig sprek og føler jeg bare kan sitte stille og spise dritt. Men jeg har klart å motstå fristelsen så langt. Jeg sitter egentlig stille fordi jeg skal ha kjøring nå snart, og da tørr jeg aldri gjøre noe særlig føre, fordi jeg er redd for å glemme tiden. Viss man bare skal gjøre ditt, og bare skal gjøre datt, går tiden plutselig så fort også blir man sent ute. Sånt skjer værtfall ofte for meg. Derfor tenkte jeg å bare ta det litt med ro, kanskje tørre å gå en liten runde med Balder først, og skrive ned ting jeg skal gjøre når jeg kommer hjem. I tillegg spammer jeg makeupfreaks sin snap idag, heheh.. Vi har ingen som vlogger på onsdag og torsdag lenger, så vi måtte improvisere litt. Om du eller noen du kjenner vil være med i en sminkesnap, er det bare å kontakte meg. Noen spurte om jeg kunne vise mine hudpleierutiner igjen, siden jeg "hadde så fin hud nå". Hemmeligheten er å gå rundt som en trøtt zombie uten sminke, drikke masse kaffe, og dermed panikk drikke masse vann for å ikke tørre ut huden. Men jeg kan lage et ordentlig innlegg om det senere, om flere kunne tenke seg det?

Trøtt zombie på rotete bad.

Her har jeg kun sminka øyenbryna, leppene, og påført litt mascara. Huden skinner av litt fuktighetskrem.

Hva gjør dere idag? Creds til kreative overskrifter for tiden eller? hehehe...

6 spm - Blogg tag

Hallo, og god morgen! Idag skinner sola, og jeg skal bare spise en lett frokost, før jeg skal trene litt, og ut i finværet. Fredrik kommer hit senere, så da er det mer sannsynlig at jeg faktisk kommer meg ut. Det blir koselig å se han, for han har ikke vært på besøk siden før jul.. Jeg er litt lite kreativ for tiden, derfor kommer det bare en liten blogg tag mens jeg spiser frokost. Håper det er greit!

Hva fikk deg til å starte med blogging?

Jeg var 13 år, og søskenbarnet mitt Martine blogga. Da ville selvfølgelig jeg også, så vi starta en sammen. Jeg forsto ikke en dritt av det, men hun lærte meg hvordan man la ut bilder, laga header, og skreiv. Vi hadde det skikkelig gøy. Etterhvert lagde jeg min egen også.

Hvilke innlegg skriver du for det meste?

Jeg prøver å ha et variert innhold på bloggen min. Det går i alt fra sminke, kosthold og helse, til tags, meninger og hverdagsinnlegg.

Nevn to ting du har lært ved å blogge?

Jeg har lært at man aldri kan glede alle, og at man må blogge for sin egen del. Jeg har også blitt flinkere til å skrive.

Har du fått noen nye venner etter at du startet å blogge?

Åja, absolutt. Jeg har fått flere gode venner som jeg håper jeg har lenge.

Hva bruker du for å redigere bloggbildene dine?

Jeg bruker picmonkey, enkelt og greit.

Hva er det du elsker mest ved å blogge?

Jeg elsker jo å skrive og ta bilder, så da er jo blogging helt perfekt. I tillegg får jeg kommunisert med så mange flotte mennesker.


Enkelt og greit. Beklager for litt kjedelig blogging, sånn er det innimellom. Gjerne kom med forslag til meg. Ellers er jeg veldig aktiv på youtube for tiden, så gjerne sjekk ut kanalen min HER. Soooo, hva skal dere idag?

Mine must haves i vår

Hallo dere! Har dagen vært fin? Jeg har fått stryke av alt untatt èn ting på lista mi, så jeg er veldig fornøyd. Rikke og jeg fikk brukt noen kroner for mye på 20 kroners marked på lokalbutikken her også. Da kjøper man jammen meg masse av ting man liker, som man faktisk hadde latt vær å spist om det hadde vært full pris, så veldig lurt er det nok ikke. Men jeg er fornøyd, og har skrevet navnet mitt på alle de hellige sjokoladeplatene i kjøleskapet (sånn er det å bo med søsken som er like glad i sjokolade som deg selv), hahaha....  Det siste punktet på lista mi var å lage et vår inspirert must haves innlegg, i samarbeid med Rabble, og det passet meg veldig fint, for jeg har rydda plass i klesskapet mitt idag, og har plass til et par skatter. Disse er på ønskelista mi nå:

Nelly  har alltid vært en sikker vinner for meg, og jeg finner alltid noe som passer meg og min stil. Problemet mitt, er kolleksjonene ofte blir mer og mer lettkledde, og det er ikke helt min greie. Men gi meg noe med litt vid søm, blonder og blomster, så er jeg fornøyd. Jeg har en del freshe jakker fra ifjor, så det jeg trenger i år er kjoler, shortser og lekre topper, gjerne noen med nakne skuldre. 

Aurora Playsuit

Sugar dress (skater dress) i fargen Champagne

Summer frill topp

Big city playsuit

 

  

Fold shorts

Frill hot pants

Essi shorts

Jeg har ikke bestilt meg klær på lenge, men neste gang skal jeg garantert klikke med meg et disse hjem, og om dere er fristet til å gjøre det samme, anbefaler jeg dere å gjøre det via Rabble.no. Da finner dere mange bra rabattkoder på dine favoritt nettbutikker. Det synes ihvertfall jeg kommer veldig godt med! Nå skal jeg redigere en video Rikke og jeg Filma, fordi jeg ikke ble fornøyd med den jeg skulle lagt ut igår. Vel, videoen var grei, men jeg så ikke ut som meg, haha.. Håper denne blir bedre. So tell me, hva er deres absolutte must haves i garderoben deres i vår?

To do list tirsdag

God morgen dere! Har dere det fint idag? Idag snør det søren meg her.. Kan vel kanskje ikke klage på det skiftende været, det er vel tross alt vår feil, er det ikke? Hah.. Det er ihvertfall litt demotiverende. Jeg tenkte å rydde i klesskapet idag, men hva skal jeg egentlig legge bort og ikke, når det i det ene øyeblikket er strålende sol, og det snør i det andre? Jeg har måtte skrive lister for å ha noe å tusle med, og ikke bare bli sittende å sutre over været. Jeg rakk ikke gjøre alt på lista mi igår, så jeg får fortsette på den idag. Jeg ble nemlig med Vibeke og Øystein til Stathelle, fordi Vibeke kjøpte seg sykkel. Vibeke, jeg, og forhåpentligvis Rikke, skal legge oss ut på en skikkelig sykkeltur i Danmark i år. Vi oppførte oss som små unger i en godtebutikk da vi så alt sykkelutstyret og dilldallet som var der, som hadde kommet godt med. Av den lille turen på Borotorvet, ble vi sultne og bestilte oss pizza fra pizza bakeren, som vi tok med oss til Rikke sin leilighet. Hun kom sliten hjem fra jegerprøva(som ho klarte!! Flinke lillesøster ♥), til at tre rotehuer satt og studde i seg pizza i stua hennes, med ting overalt på bordet, med dyner over oss mens vi så på tv, hahaha... Ikke frekke i det hele tatt. Neida, vi fikk lov, så lenge vi rydda etter oss. Kan huske en som gjorde det samme da Vibeke og jeg bodde der året før, *kremt*.

 

Dette er det som står på lista mi idag. Ringte Mimmim ista, og hun var veldig imponert over listene mine, det gjorde nemlig hun og venninnene hennes også. Mange som ler av de listene mine, men herregud så kjekt da gitt!!! lol. Ellers er det min tur til å vlogge på sminkesnappen vår Makeupfreaks, så gjerne legg oss til og kom med forslag til noe jeg kan gjøre idag, hihi. Hva gjør dere idag da?

Mine fem siste youtube videoer

Hallo igjen! På mandager pleier jeg jo egentlig å komme med oppskrifter, men jeg er så matlei nå, at jeg egentlig bare spiser det samme hele tiden. Jeg tenkte å bruke denne uka på å teste ut litt nye oppskrifter, og finne litt inspirasjon igjen, slik at jeg har mer å dele med dere. Høres ikke det bra ut? Derfor tenkte jeg heller å dele mine fem siste youtube videoer med dere. Kanskje ikke like inspirerende, men jeg håper dere liker det. Jeg har skikkelig dilla på youtube for tiden, og gjør ikke så alt for mye annet enn å se på youtubere når jeg er på pc'n. Det er fortsatt litt skummelt å legge ut videoer selv, men det er så vanvittig gøy, og jeg får virkelig utfordra meg selv. I tillegg får jeg gjort veldig mye rart og morsomt med de andre jeg får lurt med meg, på kanalen min, haha. På youtube kanalen min kan dere finne alt fra oppskrifter, DIY's, videoer om psykisk helse, og videoer hvor jeg gir venner og familie støt, lurer de til å spise vonde ting, eller pranker de, haha. Her er mine fem nyligste videoer:
 
 
 
 
 
 
Jeg legger ut videoer hver mandag og fredag (det kommer ut en ny en idag), og kanalen min kan dere finne HER. Har du en youtube kanal? Isåfall vil jeg gjerne følge den.

En 60 årings hode i en 20 år gammel kropp?

Halloo, og gooood mandag! Jeg starter denne uka med et blogginnlegg, slik at det kanskje fortsetter sånn. Jeg har aldri hatt problemer med å få til et innlegg eller to om dagen, men nå har fokuset mitt hvert mer på meg selv, og youtube. Jeg har ikke visst helt hvordan jeg skal ordlegge meg, hva jeg skal blogge om, designet mitt har jeg gått dritt lei av, osv. MEN! Det blir ikke bedre av å unngå det, for jeg elsker å skrive. Som dere sier til meg hele tiden, bloggen er MIN, de som vil lese den liker den(finnes jo faktisk mennesker som leser blogger/følger sosiale medier de ikke liker, av en eller annen grunn), så jeg må bare være meg og gjøre det jeg vil ut av den. Jeg orker ikke å hele tiden føle at den må bli bedre og bedre. Noen ganger vil jeg bare skrive. Glad jeg har dere til å minne meg på slikt.

Det tar litt tid å komme seg etter ferie. Man skeier ut med dritt mat alt for mye, døgnrytma blir ofte helt vill, man må komme seg etter alt det sosiale, og rett og slett bare komme inn i de daglige rutinene igjen. Derfor har jeg laga en liste med gjøremål for dagen. Jeg sto opp drøyt seint, men har faktisk fått kryssa av halvparten av punktene på den, og det gjør meg sååå glad, haha. Det er noe med det å kunne se lista blir mindre og mindre. Det er faktisk veldig deilig å ha en hel dag for seg selv, uten noen avtaler og mennesker. Jeg pleier å hate å ikke ha noe å gjøre, og å være alene hjemme. Men så lenge jeg får gjort noe produktivt likevel, er det deilig med en sånn dag. I tillegg er jeg vant til å være alene med Balder, og føler til tider jeg bor alene. Så når de andre har ferie da, føler jeg at jeg konstant har gjester, selv om det er JEG som bor hjemme hos mamma og pappa, haha. Men dere skjønner, alt av søsken, kjærester, venner, familie, og sånt som kommer. Det er koselig, men man trenger alenetid også..

 

Det holder ikke å snakke som en 60 åring, som helst vil være alene i fred og ro, lager lister, og trenger kaffe intravenøst; Jeg har nemlig begynt å plante også. Jeg er opptatt av naturlig mat og shit da vet du (ja, jeg prøvde å virke yngre, er faktisk 20), så jeg har planta mine egne agurker og squash. Synes det er såå gøy når det begynner å spire litt. Drømmen er å ha mitt eget drihus en dag. Tanta mi har det, og jeg eeelsker å se på alt hun planter der inne.

Der fikk dere et skikkelig hverdagsinnlegg, like it or not, jeg synes det var deilig å bare skrive litt om dagene mine, og plantene/grønnsakene mine, haha. Hva med dere, hvordan har dere det idag?

Life lately

Hei dere, eller skal jeg si bloggen? Vel, uansett, takk til alle som fortsatt stikker innom, og som faktisk legger igjen kommentarer her, til tross for den dårlige blogginga mi. Jeg har bare følt meg så rar i det siste. Jeg føler jeg bare blir kasta fra den ene til den andre tingen, uten at mine behov blir hørt. Jeg ser alle andre rundt meg gjør så mye. De går på skole, har jobb, får barn, flytter... Jeg gjør kjempe mye gøy. Jeg har det fint! Jeg klarer mer enn jeg har klart på flere år, og jeg er evig takknemlig. Men ting er overveldende. Noen dager føler jeg at det er alt for mye, og jeg klarer ikke lee på beina mine. Mens andre dager er jeg så rastløs og livsglad, og har lyst til å søke på alle mulige skoler og jobber. Det svinger så, og det er frustrerende. Jeg blir sint på medisiner, sint på hodet mitt, og sint på værden. Jeg føler ikke jeg strekker til, og at alt blir gjort så halveis både for og av meg..Det er så mye jeg vil gjøre!! Jeg vil ut å løpe, le, reise, jobbe, lære, hjelpe, og gjøre en forskjell. Et sted må man begynne, og nå har jeg gjort en forskjell for meg selv, og det må jeg huske, selv på dager som disse. I det siste har jeg ikke følt noen ting. Jeg har latt værden føre meg steder jeg nødvendigvis ikke vil være, og kontrollen har sklidd litt ut av hendene mine. Men jeg er på god vei med alt sammen nå, tross alt. Det tar bare litt tid. Holdningen min har svingt att og fram fra "Kjør på", til "Hva er vits"Jeg antar jeg bare har trengt å sitte litt stille etter avtaler og plikter. Jeg har trengt å være litt lat, noe jeg ikke har tillatt meg på lenge. Så mens jeg har vært borte har jeg lest mye, skrevet mye, og sett alt for mye på serier. Og ja, kjørt!Hva med dere, how's ur soul?

 

ET SERIETIPS

Hallooo, og god morgen ♥ Det er søren ikke ofte jeg setter meg til å skrive klokka sju om morgenen. Idag våkna jeg av meg selv i femtiden, av en syk trang til å pusse tennene mine, haha. Jeg sovna uten å ha fått pussa de igår kveld, så da jeg våkna klarte jeg ikke vente. Etter jeg pussa ble jeg lysvåken, men prøvde å sove en stund, til pappa sin klokke ringte seks. Mens han gikk med Balder, lagde jeg frokost til oss, og kokte kaffe, så nå er faktisk frokosten slukt og jeg er klar for å starte dagen min. Mamma trenger ikke opp enda, og vi hadde egentlig planer om å sette klokka på senest ni, så jeg får vente med å romstere her. Det er nemlig når jeg prøver å være musestille, jeg bråker aller mest. Ikke at Balder gjør det så veldig enkelt heller. Han er nemlig veldig uenig, og står for øyeblikket med et bein på skuldra mi, og et annet på tastaturet mitt, mens han bytter på å slikke på skjermen og nesa mi. Jeg får nok litt av en rettingsjobb på dette innlegget etterpå.... Jeg har derfor ikke rukket å tatt noen blogg bilder enda, men jeg har en idê på lur likevel(lol). Jeg har nemlig begynt på en ny serie igjen. Åjada, her klarer jeg hverken å fullføre bøker eller serier før jeg begynner på noe nytt. Denne var bare for spennende til å vente med. Serien jeg anbefaler idag er " 13 reasons why".


13 reasons why, er en serie som kom ut på Netflix den 31.mars i år, og er basert på boka som kom ut i 2007. I serien følger vi 17 år gamle Hannah Baker, som valgte å ta sitt eget liv. I 13 kasetter, forteller hun klassekameratene sine, veldig grundig hvorfor hun tok livet sitt, og hver kasett er dedikert til en enkelt person. Det er nemlig ikke enkelt å være helt ny på en skole, kanskje spesielt ikke på videregående, med ungdommer under utvikling, og alt som følger med.. Den eneste som gav henne håp og livsgnist, klarte ikke forstå hvor mye hun sleit med seg selv. Kasettene går på rundgang, og da han får de, klarer han ikke høre stemmen hennes, og bruker alt for lang tid på å plage seg selv med dette. Hadde han noe med dette å gjøre? Er han som de andre på kasettene, og har han egentlig grunn til å grue seg til å høre på de?

Jeg har aldri følt så mye mens jeg har sett på en serie. Jeg både kjenner meg, og kjenner meg ikke igjen, om dere skjønner. Jeg kjenner meg igjen i videregående dramaet, det å ha venner som sliter uten helt å forstå hvordan man kan hjelpe, og det å slite med seg selv uten å vite hvordan man skal be om hjelp. Aldri før har jeg vært borti så mange gode skuespillere i en serie heller. Kanskje det hjalp at de er såpasse unge enda, og husker hvordan videregående eventuelt var for dem selv. Det er mye lettere å leve seg inn i noe om man faktisk kjenner seg igjen, og man har vel alltids vært borti noe slikt, enten det er av egen erfaring, eller noen man kjenner. Jeg mener alle burde se denne serien. Det åpnet virkelig øynene mine å se hvor lite som skal til for at det kan bli for mye for noen andre. Jeg ble sittende igjen med en skummel følelse over hvor mye man påvirker andre menneskers følelser, uten å ha kontroll over det. Har jeg noen gang fått noen til å føle seg slik? Jeg vet jo selv at andre har hatt alt for stor påvirkning på meg og mine ting. Man må nok tenke at man er ung, man tar valg som ikke alltid viser seg å være de beste, og man er rett og slett under utvikling. Man er alt for sårbare, og når man er på den alderen føles alt så mye viktigere og større enn det trenger å være, og hvordan venner og andre ungdommer er, påvirker en alt for mye. Slik lærer man å legge fra seg med tiden, heldigvis.  Igjen, denne anbefales virkelig! Den er sterk, den er fin, den er grusom, og du vil gråte mye. Men du vil ikke angre. Jeg lover! Ps: Ikke se på denne om du allerede føler deg nedfor, og den er nok ikke den beste serien å se om hensikten er å slappe av....

Har du sett denne serien?

Min påskeferie

Hallo igjen, og god mandag! Er det ikke rart at det er mandag? Selv om jeg ofte har "fri" har jeg jo forpliktelser, til tross for at det ikke er et fysisk sted jeg må møte opp på hver eneste dag(stort sett tho). Da faller jeg helt ut av dagene og rutinene når jeg har helt fri, og det kan både være deilig, oog litt frustrerende. Jeg gleder meg til en ordentlig hverdag nå, med mer fysisk aktivitet, bedre døgnrytme, og mine faste rutiner. Det er kanskje flere av dere enige i? Påskeferien har vært fantastisk da, det må jeg si. Denne måneden, og dette året generelt, har vært veldig bra, så slik håper jeg det fortsetter. Dere aner ikke hvor sosial jeg har vært. Jeg har ikke gjort så mye på flere år, og jeg orker bare mer og mer. Så lenge jeg kan gi meg når jeg selv blir sliten. Derfor er det kjekt å holde seg til søstrene mine, de nærmeste, eller kjæresten. Jeg må stort sett avlyse, andre ganger klarer jeg en halvtime, men denne påska....Da må det ha fulgt med superkrefter i påske egget mitt.

I løpet av denne påska har jeg rukket å møtt mange venner og bekjente, jeg bokstavelig talt ikke har møtt på flere år, sett kjæresten mye mer enn jeg pleier, dratt på kino, Afterski for første gang, rytterspranget for første gang(et sted der jeg bor, oppe på fjellet), gått på topptur, og hatt familiemiddag. Jeg har ledd så mye og hatt det så fint. Det er uvant og slitsomt å ha folk rundt seg hele tiden, og jeg føler jeg har hatt konstant besøk, selv om de fleste bor her. Det er jo stort sett bare meg og Balder, så det gleder jeg meg litt til igjen faktisk, hahaha...Jeg er (blakk) svimmel og sliten, såååå sliten, men fornøyd. Nå gleder jeg meg til i morgen. En ny uke på en måååte, mine faste rutiner og avtaler. Jeg blir sprø av å gå hjemme, så det her blir så bra.  Hva med dere? Har dere hatt det fint i påska? Det håper jeg virkelig! Fortell meg gjerne om den ♥

Mine helge rutiner

Hallooo, hvordan har helga deres vært? Jeg har hatt en skiiikkelig sosial og aktiv helg. Jeg gjorde så mye at jeg tenkte å lage et eget innlegg om det. Heldigvis fikk jeg slappa av en del føre alle aktivitetene begynte, haha. Jeg filma en liten "Mine helge rutiner", til youtube kanalen min, og brukte faktisk hele dagen min på å gjøre de forskjellige tinga, haha. Så jeg fikk jo værtfall slappa av en del. For at uka mi skal bli bra, er jeg avhengig av en bra helg, og helst en del avslapping. I denne videoen får dere se hvordan jeg tar vare på meg selv i helgene. Jeg brukte lang tid på denne videoen, så håper dere liker den.
 
Det kommer jo såklart ann på, men det er stor sett det jeg må gjøre for å få starta dagen min, spesielt om jeg skal ut på kvelden. Om jeg ikke føler jeg har fått brukt god tid på meg selv føre, blir jeg helt gal faktisk, haha.. Men det har jeg fått gjort, så alt har vært bra. Hva med dere da, hva må dere gjøre for å få en bra helg/start på dagen? Gjerne kom med forslag til noe jeg kan filme til videoen som skal komme idag, #Blank. Ha en super søndag, nei mandag for pokker!

The perfect backpack

Hallo ♥ Jeg kjenner jeg trenger å hvile litt idag, fordi jeg er helt svimmel etter alt det sosiale igår. Jeg har brukt veldig lang tid på å starte denne dagen, gjøre yoga, trene, gå med hunden, og gjøre litt husarbeid. Det tok nok dobbelt så lang tid fordi jeg filma alt sammen underveis, for å lage en morgenrutine til youtubekanalen min. Den holder på å laste opp nå, så gjerne sjekk den ut på kanalen min, HER, etterpå. Siden jeg først var sminka og klar fikk jeg mamma til å ta noen antrekk bilder av meg, men jeg så helt forferdelig ut. Grøsser litt av tanken på at jeg viste meg offentlig igår. Derfor viser jeg dere heller den utrolig fine sekken jeg fikk av Elida. Jeg fikk denne sekken, og to bøker av henne, som en jule og bursdag gave. Hun kjenner meg virkelig godt. Jeg elsker denne sekken, den er så meg. Hadde ordna meg så fint og tok på meg denne, men de eneste bildene som ble vellykka var de med bare sekken på, hahaha.

Se så fiiiin ♥ Elida er så snill!

Nå spiser jeg deilig grillmat pappa har laga, før jeg skal løpe litt, eller bare bli sittende på ræva å se på Netflix, mest sannsynlig det ja, haha. Hva med dere, hva gjør dere idag? Rop ut om dere har en youtube kanal, så sjekker jeg den gjerne ut. Ha en super fredag videre ♥

FEM BØKER DU BURDE LESE I PÅSKEFERIEN

Hallooo, og god morgen ♥ Idag er det lang fredag, noe som betyr nok en fri dag. Jeg kjenner jeg blir litt sprø av å ikke ha noe viktig å gjøre, men det er deilig å være med familie og venner også.  Jeg dro ikke ut igjen igår, men endte heller opp med å se på film med Tormod her hjemme. Ikke vits å jingse det når dagen hadde vært så bra, haha. Idag er det strålende sol, så jeg skal lese litt, trene, gå med hunden og filme til fredags videoen min. Litt selvpleie dag på en måte. De kan man ikke ha nok av. Som dere vet, leser jeg omtrent like mye som jeg puster, så jeg tenkte å komme med fem bok anbefalinger, som dere andre lesehester burde sjekke ut nå i påska. Jeg leser veldig mye forskjellig, så her er det nok noe for alle.

Tusen strålende soler er en roman utgitt i 2007 av den amerikansk-afghanske forfatteren Khaled Hosseini. Det er hans andre bok, etter bestselgeren Drageløperen. Den eneste boka i skolesammenheng jeg faktisk likte veldig godt. Khaled Hosseini skriver på en så utrolig sterk og fin måte, som gjør at du virkelig lever den inn i handlingen. I denne boka følger man to kvinneliv: Mariam og Laila. Mariam vokser opp i en jordhytte utenfor landsbyen, hvor hun dyrker forestillingen om pappaen som besøker henne en gang i uka, men som verken kan eller vil behandle henne som hans ti andre barn. Hun blir giftet bort som 15 åring til en betydelig eldre Rasheed, som flytter henne til Kabul og kler henne i Burka. Denne er så spennende at du bare må lese den.


Ikke uten min datter en en amerikansk dramafilm fra 1991 med Sally Field og Alfred Molina i hovedrollene. Filmen var basert på Betty Mahmoodys selvbiografiske bok "Not without my daugter" fra 1987. Både boka og filmen handler om en amerikansk kvinne og barnet hennes som i 1984 blir lurt med til Iran av sin iranskfødte mann. Han er en utrolig god mann, men da han kommer hjem til familien sin i sitt opprinnelige land, endrer han seg. De ankommer landet like etter den iranske revolusjon og Betty blir etterhvert tvunget til å underkaste seg de strenge muslimske levereglene i landet. Til slutt klarer hun å rømme landet med datteren sin.


Dette er oppfølgeren til "Ikke uten min datter". Hver uke får Utenriksdepartementet i USA melding om 8 tilfeller hvor barn er blitt bortført over landegrensene av sin mor eller far. Det vil si over 400 i året. Den gang Betty opplevde sitt mareritt i Iran, trodde hun at hun var et enestående tilfelle. Men da hun sto frem med sin historie, strømmet folk til med sine historier, sine lidelser, fra alle verdens kanter.....


William Wisting jobber som politiførstebetjent og får et mord å hanskes med på ei hytte ute i skjærgården. Liket blir funnet i hytta til en profilert TV kjendis og det blir raskt klart at det ikke kun er et enkeltstående mord Wisting konfronteres med. Det kommer inn flere rapporter på innbrudd i andre hytter i området, og døde fugler begynner å falle fra himmelen.. Samme helg som liket dukker opp går Wisting's datter Line fra sin danske samboer. Hun føler ikke hun kan fortsette i forholdet og flytter derfor inn i familiens hytte i skjærgården mens Tommy får beskjed om å pakke sakene sine. Line jobber som journalist i VG, og blir trukket inn i mordetterforskningen  når hun tilfeldigvis kommer over enda en død mannsperson, liggende i en trebåt som flyter i fjæresteinene. Drapsaken utvikler seg enormt, og det er noe som ikke stemmer med Tommy... Jeg har nesten lest den ut, og fy søren så spennende.

Denne boka fikk jeg nettopp av Elida, og har allerede begynt på den. Jeg er så fæl til å begynne på flere bøker samtidig fordi jeg ikke klarer å vente, heh... Denne handler om hvordan vi hele tiden er våre venniners beste heiagjeng, og gjør alt vi kan for å få dem til å se hvor bra personer de er. Men hvorfor er vi ikke sånn mot oss selv? I denne boken bruker Cathrine sine egne erfaringer og metode når hun viser oss hvordan vi enkelt kan bli fri fra kroppspress og perfeksjonsjag. Hun forteller åpent om det hun har holdt skjult for venner, familie og lesere. Dette er en bok for jenter og kvinner som synes kroppspress og perfeksjonsjag kan bli litt mye å takle iblant. Det handler om å finne en naturlig, positiv og feelgood balanse, uten å føle at man går glipp av noe. Da kan du nyte tilværelsen i langt større grad. En selvutviklingsbok uten pekefingre, uten skremselstaktikk og uten at du føler du må gi avkall på noe.

God lesing, og god påske!
 

Dokumtentarer du burde se: Part 2

Hallooo! Koser dere, dere idag? Jeg er faktisk hjemom etter å ha drukket siden klokka elleve. Jeg vet, jeg som så sjeldent drikker begynner så tidlig, haha... Det er en tradisjon for mange her jeg bor å dra til et sted oppe på fjellet (kjører helt opp, så ikke tro vi er spreke), og  hverken jeg eller de jeg dro med, hadde vært der før, så da ville vi det. Det var koselig å se forskjellige folk igjen, og de aller fleste skal vel fortsette festinga, men selv vet jeg ikke om jeg gidder det. Verdens kuleste 21 åring som stopper å drikke for å hjem å blogge om dokumentarer om mat og helse, hahahah. Neida, jeg får se. Til da skal jeg ihvertfall komme med noen nye dokumentar tips til dere, wiiiiiiiiiiiii..


GMO, OMG er en dokumentar fra 2013, laget av Jeremy Seifert. Jeremy er en bekymret småbarnsfar som vil finne ut hva han egentlig gir barna sine. Hva gjør det med kroppen og hva gjør det med planeten vår? En utrolig interessant og viktig dokumentar, som virkelig åpna øynene mine. Ingenting er jo sunt for pokker, haha.. Kan sees på Netflix.

The People VS OJ Simpson, er vel mer en dokumentar serie, men jeg tar den med. I denne serien på Netflix, går noen utrolig flinke skuespillere innpå saken om OJ Simpson sitt drap på eksen sin og hennes venn. Men denne gangen fra advokatene sitt synspunkt. Faktisk får vi høre veldig lite om selve saken, men veldig mye om hvordan denne saken gikk innpå så utrolig mange mennesker, spesielt i denne serien; advokatene. Det ble en veldig stygg sak der de blandet inn raser og fikk det til å handle om noe helt annet, for å vinne saken. Helt sykt, og veldig interessant. Skuespillerne er helt fantastiske.
 Extremis er en amerikansk kortdokumentarfilm som følger doktorer, familier og pasienter som tar avgjørelser om å avslutte livet. Filmen er regissert og produsert av Dan Krauss. Den ble nominert til Oscar for beste kortdokumentar under den 89, og det er ikke uten grunn. Den er så sterk og grusom, men også fin. Den åpnet øynene mine så utrolig mye. Kan sees på Netflix.

 

That sugar film er en dokumentarfilm fra 2015, laget av Damon Gameau. Den følger  Damon følger en kost som inneholder mye sukker. Han spiser kun matvarer som lurer oss til å tro at de er sunne, noe som i dette tilfellet tilsvarer 40 ts sukker om dagen. I denne filmen får vi se hvordan dette kostholdet med et såpass høyt sikkerinntak påvirker helsa vår. Det er så sykt kvalmt, men veldig viktig å vite. Den er helt utrolig bra laga, og det at gamle Home and away skuespillere er med i den, gjorde den såklart bare enda bedre, haha. Kan sees på Netflix.
 

Food Choices er nok en dokumentar jeg så på Netflix. I denne dokumentaren følger vi Michal Siewierski sin reise for å finne ut hvordan ulik mat har effekt på mennesker helse, og på planeten vår. Det er så utrolig mange meninger om hva man burde spise og ikke, om man burde spise animalske produkter, isåfall hvor mye, eller ikke i det hele tatt. Dette synes han var veldig frustrerende, og siden han nå har barn, ville han finne det ut en gang for alle. Underveis får han hjelp av ulike eksperter, blandt annet Joe Cross fra "Fat, Sick, and nearly dead". Denne var helt sykt bra!


Det kan virke kjedelig, men selv elsker jeg dokumentarer. Synes det er drit kult (og skummelt) hvordan menneskekroppen og værden fungerer, så jeg geeker veldig ofte over slike ting, haha. Om dere også er sånn, anbefales disse! Har dere sett noen av disse før, eller kanskje dere har noen andre dokumentarer å anbefale? Dere kan finne mitt første innlegg om dokumentarer, HER.

Fast and the furious 8

Igår/ inatt så jeg den nyeste og åttende filmen i Fast and The furious serien; The fate of the furious. Jeg er blodfan av disse filmene og skuespillerne, og har sett hver eneste film flere ganger enn jeg kan telle. Hvert år på pappa sin bursdag ser vi på Fast Five som er favoritten vår, og vi ser på en del filmer av Paul Walker og Vin Diesel generelt. Mine absolutte favoritter er nummer 2 og fem, da jeg synes det er i disse to det er best kombinasjon mellom bilkjøring, humor og slossing. Sekseren synes jeg var veldig spennende, og de var veldig flinke med å fullføre og avslutte syveren på en så fin måte som mulig for Paul Walker som gikk bort midt i innspillingen. Derfor var det jo ekstra spennende å se hvordan de hadde gjort det nå, i den første filmen helt uten han... Eller huuuur?Den første filmen uten Paul Walker.. Vel, de klarte det på en fin måte, at Brian hadde valgt familie istedenfor og ikke bare lata som ingenting, og handlingen var generelt veldig fin, men.....Er det lov å si at Fast and the furious døde med Paul Walker? For meg og kanskje dere andre, som likte de gode gamle filmene deres sååå godt, synes jeg det blir alt for mye science fiction og hacking og annet pc greier... Jeg forstår jo at de må gjøre det litt mer moderne nå som åra har gått, altså 16 år siden den første, men jeg synes det blir litt for mye.. Handlingen var likevel veldig fin. (Om dere ikke har sett de andre filmene er nok ikke dette innlegget interessant for dere i det hele tatt, haha) Fra femeren til sekseren data Dom politidama Elena, men da de fant ut at kona hans fortsatt levde, gikk han tilbake til henne, noe Elena egentlig valgte for han siden hun hadde gjort det samme om mannen hennes hadde kommet tilbake. Etter bruddet fant hun ut at hun var gravid. Hun fikk en sønn, og nå har noen kidnappa hun og sønnen hennes, så Dom blir tvunget til å gå imot sitt eget team for å redde dem. Hvordan alt dette går får dere se selv, for jeg skal ikke spoile alt. Den beviste jo det de hele tiden sier, at familien går først, og at de ikke er venner men familie. Det virker som det er slik de er i virkeligheten også. (Dere må følge Vin Diesel på Instagram, verdens søteste mann, haha). Filmen var kjempebra, Skuespillerne er perfekte, det var kult at en Nordmann var med i den, jeg gleder meg til den neste, men ærlig: Det føltes ikke ut som en Fast film.. 

Hva med dere, har dere sett den?

Update: vegan week

Hei dere. Long time no see... Den siste uka har jeg rett og slett brukt på å passe på meg selv, gå lange turer, lese alt for mange bøker, og bare slappe av. Jeg har ikke gått så lenge uten å blogge siden jeg var 13 tror jeg, haha. Behovet var bare ikke der, men nå savna jeg det veldig. Jeg skriver jo alltid uansett, men nå savna jeg å prate med dere og alle bloggvennene mine. Jeg tenkte jeg kunne komme med en oppdatering, eller en slags konklusjon kanskje, på hvordan uka på veganer kost gikk, for det var flere av dere spente på, så her kommer det. 

Målet ved å spise vegansk:

Jeg trodde ikke jeg fikk i meg masse meieriprodukter/melk, så jeg ble veldig overraska over hvor mye av de vanlige matvarene jeg får i meg, som faktisk inneholder slikt. Målet mitt med alt dette var jo å se om det var mulig her jeg bor, og fortsatt leve sunt om dere skjønner, å få i meg nok. Jeg hadde også som mål å få i meg mer grønnsaker. Jeg tror mye av årsaken til negativitet rundt det å være veganer, kommer av at det finnes mange som kutter ut så mye istedenfor å legge til eller bytte ut med mer plantebasert mat, så de blir veldig underærnerte. Men slike tilfeller finnes jo uansett hvilken kost et menneske følger. 

Hvordan gikk det:

Som sagt, jeg ble overrasket over hvor mye jeg måtte bytte ut. Jeg fikk i meg ting som inneholdt melk og klarte det derfor ikke 100%, men jeg klarte målet mitt med å få i meg mer grønnsaker. Jeg har aldri spist så mye spinat i hele mitt liv, haha. Det er ikke så mange veganske alternativer til animalske produkter her jeg bor, så da må man liksom lage så mye greier. Til slutt ble jeg litt fortvila og sulten og lot vær å spise fordi jeg ikke visste hva jeg kunne spise... Jeg bor jo med tre andre også, men de var veldig samarbeidsvillige.

Hva spiste jeg:

Jeg spiste masse soya yoghurt, smoothies, salater, chiafrø i smoothies, ris, vegisterkaker osv. Det var veldig godt.

Konklusjon:

Dette ble mer en vegetar kost enn vegansk, men jeg synes jeg klarte meg veldig bra. Jeg fikk i meg masse næring og gode grønnsaker, og veldig lite animalske produkter. Om jeg kommer til å bråstoppe med alt av animalske produkter tror jeg nok ikke, for jeg blir fort fortvila og stopper å spise istedet, men jeg kommer til å fortsette som jeg har gjort nå, for det trivdes jeg med.Det var min oppdatering på uken som var når det gjaldt kostholdet mitt, haha. Hva synes dere om dette oppdateringen? Noen andre som har prøvd det samme?

En vegansk uke

Hallo! Hvordan har dere det? Igår orka jeg ikke å blogge. Det var så deilig å endelig ha så mye energi, at den gamle Janne kom frem for fullt. Jeg raka hele hagen, gikk lang tur med Balder, sykla for første gang i år, ordna kanin bura, gjorde husarbeid og filma. Når jeg tenker over det, er det kanskje ikke rart smellen kom når jeg hadde en sååå trang til å gjøre så mye i tillegg til skolen, og helgejobben min, haha. Jeg avslutta kvelden med å se på to dokumentarer om kosthold og matvalg. Jeg interesserer meg veldig for slikt, og har så sykt lyst å forske på menneskekroppen og mat og sånt, haha. Jeg har bestemt meg for å ha en uke hvor jeg kun lever etter en vegansk "diett". Jeg har prøvd å være vegetarianer før, men for å være ærlig er det ikke så stor forskjell. Værtfall ikke for de som tillater seg å spise kylling og fisk likevel, hva er det poenget? Jeg må vel være litt forsiktig med hva jeg sier, for folk er så følsomme når det gjelder sånt. Uansett, jeg pleier ikke få i meg så masse melkeprodukter eller kjøttpålegg og sånt, så det burde ikke være så vanskelig. Men jeg tror at alle har godt av å erstatte en stor del av kjøttet i kostholdet sitt med masse grønnsaker. Så denne uka skal jeg prøve på det, så skal jeg se hvordan jeg føler meg etter en uke med det.Litt hverdags innlegg her, for bloggen heter jo faktisk "myonlinediaryy", og dere hjalp meg med å forstå at det faktisk er greit og ikke ha et forbaska spennende og urealistisk liv, haha. Så da ble det sliiiiik. I tillegg er jeg mer gira på youtube for tiden, så gjerne sjekk ut kanalen min HER.
 

Hva med dere, hvordan har dere det?
 

Oppskrift mandag: Rask pølsegrateng

Halloooo, og god mandag! Som jeg gjør (stort sett) hver mandag, skal jeg idag legge ut en oppskrift. Idag er det en middagsoppskrift som mamma lagde forrige uke, nemlig "Rask pølsegrateng". Vi er veldig glade i fiskegrateng og egentlig ting i en ildfast form i ovnen generelt, her i huset, så dette ble en slager. Selvfølgelig må dette deles med dere, så her kommer oppskriften:

Dette trenger du:

♥ 9 dl lettmelk
♥ 3 ss maizenna
♥ 1 ts salt
♥ 1 ts pepper
♥ 0.5 ss malt muskat
♥ 4 skinnfrie pølser
♥ En halv løk
♥ 2 stilker vårløk
♥ 3 dl tørr makaroni (glutenfri ved behov)
♥ 2 egg

(En del ingredienser, men dette er jo ting de aller fleste har i skapene uansett)Slik gjør du:

Kok makaroni etter pakkens anvisning. Varm opp melk og krydder til kokepunktet. Ta gryten til side og rør i maizenna. Kutt opp pølser, løk og vårløk.
Skrell poteter om du ønsker det til. Når melkeblandingen er lunken så visp inn 2 egg. Ha makaroni, pølser, løk og vårløk i en ildfast form. Hell over melkeblandingen og strø på brødrasp. Stek midt i ovnen på 200 grader i 30 min.  Du kan ha alt mulig i denne gratengen, det er kun fantasien som stopper deg. Mamma putta litt gul paprika i som hun hadde liggende. Dette skal visst være veldig godt med brokkoli inntil også. Vi serverte med poteter, raspet gulrøtter og smelta smør. MMMMMMMMMMMM!!!


Hva tenker dere? Noen andre som har testet denne oppskriften før?

Et tema jeg engasjerer meg veldig for

Hallo, og gooooooooood søndag igjen dere. I samarbeid med Rabble skal jeg skrive litt om et tema som jeg engasjerer meg veldig for, og det passa jo fint at jeg fikk en veldig gyldig grunn til å fremme et spesielt tema, nå som jeg akkurat har skrevet et sinna innlegg om en overfladisk bloggværden, haha. Temaet jeg skal ta opp idag er organdonasjon. Teamet har alltid vært aktuelt for vår familie. Grand onkelen min måtte få lunge transplantasjon, og levde lenge på en tynn tråd med kampen for livet. Jeg var jo ikke mye med han, men jeg var veldig nær oldemor, og dette var noe hun bekymret seg veldig for. Spesielt siden hun allerede hadde mistet to av tre barn hun satte til værden. Heldigvis rakk hun å se sønnen sin ble frisk igjen etter mange år, før hun døde. Endelig så oldemor avslappa ut. Det var det som fikk meg til å innse hvor viktig dette er. Det var først etter hun døde jeg begynte å gjøre mitt for organdonasjon. Jeg skulle ønske jeg gjorde noe før det, sånn at hun fikk se det, men jeg gjorde ihvertfall noe. Så i 2015 trykka jeg meg inn på organdonasjon.no og så om det var et sted jeg kunne melde meg på en stand. Det var ingen i nærheten, så jeg søkte om å holde min egen. Jeg avtalte å møte grandonkelen min for å lære mer, og han sa ja til å bli med å holde stand på Stathelle. En dame som selv hadde transplantert, ringte meg å spurte om hun kunne være med på min stand. Vi var altså seks personer fra 17-60 år som stilte opp og holdt stand for organdonasjon. Det sjokkerte meg å høre hvor få som faktisk visste hva det gikk ut på, og halvparten trodde vi skulle ta organa deres NÅ, noe som ikke stemmer. Det er så enkelt som å si til dine nærmeste at du vil være donor når du dør. Altså om du dør i en ulykke og organa dine er friske, kan familien din si ifra til sykehuset at du vil donere de bort til noen som trenger de. Det er jo så enkelt. Man trenger de jo ikke når man er død, og selv etter du er død kan du redde liv!! Du kan også få en grønn liten lapp på siden deres, eller hos helsesøster å ha i lommeboken din. Her er et innlegg jeg skreiv i 2015: 

"En av de som skal stille på min stand i morgen er  49 år gamle Ulrikke. For et halvt år siden ble Ulrikke endelig lever transplantert, etter å ha vært syk i femten år, tenk, da var jeg kun fire år gammel. Tenk å være syk så lenge. Ulrikke fortalte meg historien sin med et smil om munnen, og da hun fortalte meg at hun plutselig våknet opp en dag, og var blind på det ene øyet, spurte jeg henne hvordan hun kunne smile. «Alle skal dø en gang, men man kan ikke dø hver dag». Denne setningen traff meg virkelig! I stedet for å være trist over alt hun hadde gått igjennom, er hun så takknemlig over hvor mye hun har kommet seg igjennom. Hele dama var bare helt fantastisk, og så inspirerende. Før ulrikke ble levertransplantert, hadde hun en ekstrem og uutholdelig kløe over hele kroppen sin, og var hun aktiv, eller gjorde så og så mye husarbeid, var hun utmattet i flere dager etterpå. Med en gang hun ble til seg selv igjen, etter operasjonen, stoppet kløen hun hadde lidd av så forferdelig lenge. Kløingen er borte, og nå er Ulrikke frisk! Hun kan gjøre husarbeid uten å måtte ligge på sofaen i dagevis etterpå, hun kan gå lange turer med hundene sine hun er så glad i, og hun kan stille opp for den 12 år gamle sønnen sin like mye som hun ønsker. Alt dette takket være en ny lever(og et positivt sinn). Jeg liker så godt å møte slike mennesker, og kafebesøket vårt gikk veldig fort. Jeg har aldri vært i tvil om at jeg vil være organdonor, men etter denne samtalen med Ulrikke, fikk jeg bekreftet at valget mitt var riktig".


Dette er Ulrikke, som jeg har fått tillatelse om å legge ut bildet av på bloggen min før, så jeg satser på det går fint, hehe.
 


Jeg har skrevet om dette før, men gjør det igjen fordi det er så utrolig viktig, men også fordi Rabble oppfordra til å skrive om noe som engasjerte meg, fordi de skal donere penger til ulike formål, og da er det så viktig for meg å rope ut hvor fantastisk arbeidet de på organdonasjon.no gjør. Trykk deg inn HER og se hva du kan gjøre for å hjelpe, og gjerne les innlegget mitt HER, som er mer detaljert om hva organdonasjon er om det er behov for det. Viss ikke er det faktisk ikke mer avansert enn å si JA!

Hvilke formål støtter du?

Mål for april

Halloooo og god søndag ♥ Hvordan har helga deres vært? Som dere vet, hadde jeg jentekveld igår, og den var sååå vellykket. De var på besøk i hele sju timer, og den tiden brukte vi på å lage taco sammen, spille spill, skravle og høre på musikk. Det var så utrolig koselig, at det må vi gjøre igjen snart. Nå er jeg kjempesliten etter en veldig utfordrende, men bra uke. Jeg føler meg nesten litt fyllesyk, selv om det ikke ble en eneste dråpe alkohol i helgen. Så nå er det deilig å være hjemme og hvile litt. Nå er det april, og her er måla jeg skal konsentrere meg om denne måneden: 

♥ Å trene mer - Jeg har falt litt ut av rutinene nå som jeg har vært så opptatt, så jeg må bare fortsette med det bra jeg starta på.

♥ Småspise mindre - Jeg kjedespiser alt for ofte

♥ Småshoppe mindre - Jeg er alt for fæl til å slenge med et par gjenstander her og der, mens jeg egentlig bare kunne ha spist hjemme, eller funnet på noe annet.

♥ Lese mer - Jeg fikk ikke lest i det hele tatt i mars, annet enn teoriboka, så det må jeg gjøre nå. Det er så avslappende.

♥ Være mer aktiv ute - Jeg trener mye mer inne enn ute, så jeg må bli flinkere til å sykle og løpe ute. Det er jo så deilig.

♥ Utnytte naturen og finværet mer - Jeg sitter inne og smiler av sola liksom, haha. Kom deg ut Janne!!

♥  Kjøre mer hjemme - Even synes jeg hadde hatt så sykt mange kjøretimer, men jeg har jo egentlig bare hatt sju, haha. Men jeg må ha mengdetrening, så det må kjører mer hjemme.

Synes det er så fint å ha mål å jobbe mot, og det er jeg helt avhengig av for å holde meg gående også. Hva med dere, hvilke mål har dere for april?
 

 

 

Hvordan gikk måla for mars?

Hei igjen mine fine. Nå er det første april, og det er på tide å sette seg nye mål, men først; La oss ta en titt på hvordan måla for mars gikk......

 

Fortsette med kjøretimer - DOOOONE

♥  Fortsette å spare penger - Liiiitt

♥  Løpe - Har løpt en del gitt

♥  Begynne topptur "sesongen". Deeeet har jeg ikke gjort..

♥  Fullføre yoga revolution en gang til Det har jeg heller ikke gjort, haha.

♥  Prøve meg på minst to nye veganske retter - ehmmmm........èn tror jeg.

♥  Lære fem nye ord på swahili - Ndiyo nina, lakini I suck, Na kwa nija, I kama apples

♥  Lese to bøker - Bare teoriboka....Veeeel... De gikk ikke så alt for bra, men klarte jo hovedmålet mitt om teorien, så jeg er fornøyd. Hvordan har dine mål gått? Tusen takk for alle gratulasjoner på teorien, jeg har ikke rukket å svare enda!

 

The man cave

Hallooo, hvordan går det? Det er lørdag og jeg er hos Even. Even er stort sett ryddig og reinslig når det gjelder hos meg eller andre steder, men her hos han........... Haha, vel, det er reine ungkarsboligen. Man må forvente at klesskapet ligger på baderomsgulvet, at man finner restemat under "rene" tallerkener i skapet, og mugg på det meste i kjøleskapet. Det var fint da jeg dro forrige gang(fordi jeg ordna opp i alt), men nå må det gjøres igjen. Jeg liker ikke å komme hit å kontrollere leiligheten hans, men jeg skal ha jentekveld her idag, såååå...Noe må gjøres, haha. Vi snakka om det igår, og han ler fordi han vet det er sant, og at han lagrer det opp til jeg kommer, for det er såå kjekt, haha. Han er så sleip, og søøøt. Jeg har tatt et bad, rydda litt, og nå spiser jeg frokost først NÅÅ, fordi jeg har måtte vaska vekk litt gris for å kunne spise, hahahah.... Nå setter jeg han i et dårlig lys, fordi det er ikke at han ikke KAN rydde eller vaske, han bare...Liker at jeg gjør det.

Legger til et bilde fra 17 år gamle Janne og Even, fordi uttrykket passa ganske bra nå, hahaha.. Vi feira bursdagen hans litt igår, med Pizza og Prison break. Vi tenkte egentlig å ha ost, kjeks og vin, men søvna føre, haha. Så hva vi gjør før jentekvelden vet jeg ikke. Passer seg kanskje ikke å drikke vin FØR jeg får besøk så, haha. Nå skal jeg løpe litt før jeg må rydde mer, og det er vel kanskje på tide å vekke Even også. Sååå, dere da, hva gjør dere idag?

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits