Måneden som var: Mars 17

Halloooo og god fredag ♥ Har dere det fint idag? Jeg merker på kroppen og hodet at jeg hadde en travel dag igår. Tre timer med buss, flere timer venting, nesten tre timer i bil, og teorien. Men det var verdt det fordi jeg endelig besto, åh. Jeg har ikke vært så glad, og stolt av meg selv på lenge. Så jeg synes jeg fortjener å slappe av idag. Jeg har gjort det vanlige husarbeidet, ellers har jeg sitte rolig i senga mi og sett på film med Vibeke. Jeg er pakka og klar, og skal snart til kjæresten min, så det blir supert. Før jeg drar tenkte jeg å komme med et innlegg, for det har jeg ikke orka idag. Så siden dette er den siste dagen i mars, skal jeg oppsummere hvordan måneden har vært. For nå kommer søren meg vår måneden dere!!

 

 


 

Craving: Cola zero og appelsiner, haha..

Utfordring: Det å spise ordentlig når jeg har hatt så mye å gjøre, og det å balansere alt. Jeg har hatt så mange avtaler, og løpt fra det ene til det andre hele tiden, så jeg har glemt å spise og tatt enkle og usunne utveier. Men jeg har takla utfordringene fint, og jeg har fått til alt av avtaler (med hjelp av Mamma, Pappa, Mimmim og Bestefar). Den største utfordringa var selvfølgelig teorien.

Høydepunkt: AT JEG BESTO TEORIEN! Fy søren. Jeg føler meg 10 kg lettere og kan endelig kun konsentrere meg om kjøringa.
Favoritt produkt: Leppestiften "Whirl", fra Mac.

Beste bok: Jeg har faktisk bare hatt tid til å lese teoriboka.

Blogg: Unni (Magisk liv) har skaffa seg ny blogg, nemlig DENNE, og den liker jeg godt. 

Sang: Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

Kino: Beauty and the beast, åhhhh, den mååå dere se!!

Serie: Dette er litt flaut å innrømme, men jeg har begynt å sett på Paradise Hotel.... Jeg har ikke fulgt med på det siden Kristin fra Styleconnection var med. Men jeg følger en blogger som er med der, og Tonje ser på det, så jeg så på det med henne og klarer ikke å stoppe. Man må jo ha drit god selvtillit og lkke eksisterende selvrespekt når en melder seg på noe sånt, men jeg skjønner jo at det kan være gøy, så det er gøy å se på.. 

Sitat: "Make each day count", som vanlig.

Tidsfordriv: Youtube for alle pengaaaaa.

Flause: Å stole på noen som har kødda med hodet mitt så mange ganger.


Det var mars! Måneden var suuuuuuuuuuper. Tonje var her, jeg besto teorien(som dere sikkert har fått med dere nå), jeg hadde bursdag, og har vært sosial. La april bli minst like bra. Hvordan har din mars vært?

SE OSS SPILLE BEANBOOZELD

GOOOOOOOOOD KVELD! Her om dagen fikk jeg en stor pakke i posten fra Coolstuff. Jeg har vist dere de to andre flotte tinga, og her kommer den siste. De fleste har vel hørt om spillet "Beanboozeld", om ikke, skal jeg forklare det nå. Det er et spill med jelly beans som inneholder ulike smaker. To ulike smaker har samme farge, så du kan risikere å få alt fra fersken, tutti frutti og pære, til tannkrem, hundemat og spy. Man spinner på et hjul og vet aaaaldri hva man får. Helt forferdelig, men sååå gøy! Vibeke og jeg lagde en liten video av oss som gjorde det. Jeg likte ikke meg selv i videoen, fordi jeg ser ut som jeg veier 20 kilo mer enn jeg egentlig gjør pga dobbelthaka mi. Ansiktet var skinnende etter et krem spill vi hadde spilt føre, og videoen ble laga før jeg bleika håret. Tennene mine så også helt forferdelige ut. De har en dårlig periode nå på grunn av medisinene mine også riktignok. Men hva gjør man vel ikke for youtube. Grøsser av å se på meg selv, men selve spillinga vår var eeeeepiiiisk. Så se på den, le, ignorer det stygge trynet mitt, og bestillt spillet. Du vil ikke angre!

 

Du kan kjøpe spillet HER. Det er så fantastisk gøy, og er helt perfekt på spillekvelder. Jeg skal ta med meg dette på jentekveld til fredag for å si det sånn. Både den og mikrofonen!Har du spilt dette før, om ikke, hva venter du på?

 

JEG KLARTE DET!!!!!!!!!!

JEG KLARTE DET!!!! JEG KLARTE TEORIEN! Over femti papp kort ble klippet ut av skilt og spørsmål, uttalige notater ligger slengt rundt her, en liten formue er brukt, og vips; Seks forsøk senere har jeg endelig bestått bil teorien. Guuuuuud så lettende! Jeg har ikke stoppa å smile i hele dag. Til og med når jeg måtte busse i tre timer for en avtale på 45 minutter, fordi ingenting kan ødelegge denne dagen. Jeg er så stolt av meg selv, jeg klarer jo faktisk noe. Jeg skulle hatt bilder av meg selv som hoppa av glede nå, men istedet ble det bilder av den nye boka mi. Jeg har ikke kjøpt meg bøker i år siden jeg har så mange jeg må lese ut, så jeg satt veldig pris på denne gaven. Mamma kjøpte den til meg som gratulasjon, og sa "Nå har du endelig noe annet å lese på". Hun er så søøøøt. Gleder meg masse til å lese denne, og faktisk lese en bok uten å måtte pugge innholdet. ÅÅÅÅH HURRAAAAAA!!Idag skal jeg puste helt ut, være usunn, ikke lee på meg, se på netflix og lese boka mi. Nå tar jeg helg! Hvordan har dere det idag?
 

Update

Hallo, og god morgen ♥ Tusen hjertelig takk for den enorme støtta og tilbakemeldingen på mitt forrige innlegg. Det hadde jeg aldri trodd. Jeg trang å få ut litt steam, og det hjalp meg å se at jeg ikke er den eneste som føler det sånn. Jeg får gå tilbake til mine egne blogg rutiner igjen, slik at det blir gøy igjen. Idag øver jeg som bare det, fordi det nærmer seg muntlig teori. Det er dere sikkert lei av å høre om, og trust me, jeg er søren meg lei av å øve også, haha. Men det trengs jo, og noen må få det litt mer inn medd teskje, haha. Jeg var veldig husmor igår, og passa på alle dyra, rydda og støvsugde, lufta alt av kaniner, fugler og hunden, og øvde. Det gjorde at jeg sov ekstra lenge idag, men det er lov. Idag skal jeg bare øve, slappe av og få rydda og ordna rommet mitt ferdig, før helga. Jeg skal ha jentekveld hos Even til helga, siden de fleste bor nærmere han(snill kjæreste), så da orker jeg ikke komme hjem til et evig rot. I tillegg har han bursdag i morgen, så da passer det fint å være der litt.

Mamma kjøpte en del bær igår, og åh, kunne ikke fått en bedre frokost. Jeg strødde litt sukrin over for litt søtere smak.

Igjen, tusen takk for den enorme støtta dere gir meg, jeg setter evig pris på dere ♥ Jeg håper dere har det fint?

URETTFERDIG BLOGG VÆRDEN

Som jeg nevnte i forrige innlegg, er jeg veldig demotivert på bloggfronten for tiden. Eller...Jeg har masse ideèr, og vet egentlig ikke hvordan jeg skal skrive det innlegget her uten å virke skikkelig bortskjemt og sjalu ut. Flere andre bloggere kjenner seg sikkert igjen, og de som ikke blogger og ikke kjenner seg igjen trenger egentlig ikke kommentere det, haha... For når man blogger så blogger man jo stort sett for sin egen del. Om man oppretter en blogg for å tjene penger og bli kjent, kan man banne på at den bloggen ikke vil vare lenge. I de fleste tilfeller er ikke det nok motivasjon til å holde bloggen gående. Jeg vet om en som starta en blogg for å få ting og tjene penger, fordi det virka så enkelt. Designet hennes var ok, og hun var veldig nøye med hvordan min blogg skulle være(ikke for å hjelpe meg), selv om bloggen hennes stort sett besto av selfies, uklare bilder og flere skrive feil enn ordentlige ord. Ikke fordi hun var dårlig til å skrive eller ta bilder, men fordi hun ikke brant for det. Hun elska ikke å blogge, hun ville bare ha godene en bra blogg kan gi deg, og gadd på en måte ikke å prøve. Da det ikke skjedde, slutta hun etter noen mnd. Jeg blogger ikke for å få en kjent blogg, eller ting. Såklart er det kjempegøy når folk spør om jeg vil blogge for de, eller når jeg får muligheten til å vise frem et produkt jeg liker. Men det er ikke derfor jeg blogger. Jeg har jo skrevet litt om hvorfor jeg blogger, og selv om mange andre velger å blogge om noe annet betyr ikke det at det ikke er "gyldige" grunner til å ha en blogg, at de ikke jobber godt nok eller at de fortjener all skryt og ære de får. Jeg synes jo også det er kjempegøy å nå ut til folk, det er jo en stor grunn til at jeg blogger. Jeg vil nå ut til folk med ting jeg brenner for og kan. Men det er så demotiverende når jeg skriver et innlegg jeg synes er så bra og som jeg har jobbet hardt med å samle faktaopplysninger til, som feks organdonasjonsinnlegga mine, også klikker jeg meg inn på en annen blogg, og de får fem ganger så masse tilbakemelding på et innlegg om lip fillers, eller bilder av rumpa si. Da kjenner jeg at jeg ikke orker å prøve lenger. Fordi uansett hvor mye jeg da prøver å sette fokuset på kroppens indre, eller miljø saker, vil det fortsatt være chokers, Kylie lipkits, og Kardashian rumper som er hoved prioriteten blandt min aldersgruppe. Clickbait på de mest dramatiske overskriftene, gir tenåringsjenter 15 mins fame, frem til neste lignende innlegg, og min og andre hardtarbeidende blogger blir glemt. Igjen, jeg sier ikke at de ikke fortjener det, det er bare så merkelig at det er slikt som fenger mer enn innlegg folk virkelig har brukt tid og energi på.

Jeg har tatt meg selv i å bli alt jeg ikke ville bli på bloggfronten; Som alle andre. Jeg legger ut bilder av det samme som andre, jeg har fått samme klesstil som alle andre, og jeg tar opp de samme temaene som alle andre. Da når jeg da ikke frem til noen. Ikke har jeg det gøy når jeg blogger heller, fordi jeg hele tiden føler på det presset om at jeg må ha en bedre blogg. Jeg må ha lyse bilder, fin kropp, om ikke en garderobe må jeg værtfall ha et klesstativ med masse lyse og dyre klær på, som alle andre har. Det virker ihvertfall som det er det folk forventer. I tillegg får jeg drit mange spørsmål om jeg tjener penger på bloggen min, og om hvorfor jeg i det hele tatt gidder om jeg ikke gjør det, og at isåfall vil de også, for det virker så forbaskede lett å blogge. Bare taste litt, ta en selfie, og vips 50000 kroner på kontoen. For det første: Hvorfor i helsikke skal alt handle om penger idag? For det andre, det krever like mye jobb som mye annet. Om man faktisk prøver å skille seg ut og ta opp hjertesaker, som jeg pleide å prøve på, ble man skvisa rett ned igjen fordi man var oppmerksomhetssyk, selvsentrert, manglet empati og forståelse for andre mennesker og gud vet hva..

Jeg prøver å ikke la meg påvirke fordi jeg ikke vil miste selvrespekten(eller fremtidige jobbtilbud) min ved å legge ut nudes. Jeg ønsker ikke å dele sex erfaringer eller syke fyllahistorier ved hensyn til mine yngre lesere (og fremtidige jobbtilbud). Så ingen stor skade er skjedd, men jeg er ikke den bloggeren jeg pleide og likte å være. Jeg får flere og flere lesere og kommentarer som jeg er veldig takknemlig for, men de får jeg ikke fordi jeg er flink eller original, jeg får de fordi jeg er akkurat som alle andre bloggere.

 

FEM GRUNNER TIL Å BLOGGE

Halloo og god mandag ♥ Sola skinner som bare det idag også, og jeg føler det er sommer. Det passer fint at det er så fint vær nå, for jeg er så værsyk og blir veldig påvirka av det fine været. Da blir jeg mer motivert og livsglad, og det trenger jeg nå denne uka. Kanskje dere kjenner dere igjen i den følelsen? Idag starta jeg morgenen på en litt annen måte. Jeg pleier å måtte sitte helt i fred og ro for å få i meg kaffen min før frokost, og ta frem pc'n med en gang for å blogge. Men idag satt jeg meg ut i sola, og lekte litt med Balder først. Han var så ernergisk og han trenger jo litt oppmerksomhet han også. Det er vel ikke så gøy å leke alene. Når han så fornøyd ut, gikk jeg inn og spiste frokost og lot han leke litt alene. Han har jo tross alt reine lekeplassen ute, med hundegarde som går ut på verandaen og hellene, med tyggebein og baller, så han burde klare seg. Nå er frokosten slukt og vi har gått en liten runde. Jeg tenkte jeg skulle la vær å blogge idag, fordi jeg ikke skjønte helt hvorfor jeg blogger. Men det er jo egentlig mange grunner. Kanskje dere også mister litt motivasjon og lyst innimellom? For å minne både meg og dere på hvorfor vi burde blogge, og kanskje til dere som ikke har blogg men har litt lyst, så kommer det Fem grunner til å blogge nuuuh: 

Man blir flinkere til å skrive - Jeg elsker å skrive, og får masse god skrive trening pga bloggen. I tillegg blir jeg mye mer obs på rettskriving, og det er jo alltid kjekt.

♥ Man kommer ut av komfortsonen sin - Man kommer virkelig ut av komfortsonen sin av å blogge. Man får ulike spørsmål av andre mennesker man kanskje synes er ekkelt å svare på, man prøver nye ting, og deler en annen side av seg selv.

♥ En blir kjent med nye mennesker - Åh, dette er det som holder bloggen min gående. Jeg har blitt kjent med så innmari flotte personer som hverdagen blir utrolig stusselig uten.

♥ Man får dokumentert ting - Om jeg glemmer dager jeg har gjort ting eller årstall jeg dro til steder, kan jeg bare sjekke bloggen, så finner jeg det ut, haha. Det er veldig kjekt.

♥ Man lærer mye - Både av å blogge, og lese andres blogger. Man lærer seg selv å kjenne, hvordan mange ting fungerer, hva man burde dele og ikke, og man lærer virkelig hvordan andre mennesker er på både godt og vondt.Håper dere ble inspirerte av de fine vårbildene, og av punktene mine. Sååå, hva gjør dere idag, flotte mennesker?

Snapshot from my weekend

Hallo dere! Har dere hatt det fint idag? Jeg er sliten nå, og tenkte jeg kunne avslutte helgas blogging med en liten oppsummering, via snapchat. Jeg har kost meg så masse med Tonje, vært ute i finværet, grilla, spist masse dritt, løpt, sett frivillig på Paradise før første gang i hele mitt liv, og lært onkelen min yoga. Helga har vært interessant, og veldig bra.

Nuh, hvordan har deres helg vært? #Bestbloggerever. Blogging er tidskrevende og nå ville jeg egentlig bare dele uten å streve ræva av meg. Et innlegg for min del, fordi jeg elsker å dele bilder, haha....

 

Sunday vibes

Hallo dere, hvordan går det? Jeeeez, jeg sovna ikke før morrakvisten, og sitter igjen med en rar følelse nå. Jeg var så ernergisk igår, men fikk liksom ikke gjort noe med det, fordi jeg bor her jeg bor, så vi ble bare inne. Det var koselig, men føler kanskje jeg burde være liiitt mer morsom når Toni først er her. Noen ganger blir det bare sånn, det viktigste er jo at vi får vært med hverandre. Tonje drar ikke så seint idag, så fort jeg får tak i henne håper jeg vi kan ut i finværet og spise en siste is før hun drar. Deretter må jeg bare få øvd som fææn til teorien jeg skal ta nå, og lade opp til en full uke. Hodet er tungt etter lite søvn, men kaffe fra Gilmore girls koppen min hjelper, haha. Appropo Gilmore girls; Wish har alt for mye kult, så her er et antrekk med den nye gmg genseren min, hahaha...Bukse - Bikbok
Sko - Nike

Genser - Wish

Jakke - Bik bok
 


Genseren er kjøpt i xl. Burde kanskje innse at store klær bare får en til å se større ut, og ikke faktisk gjemmer så mye. Den får bli brukt som en kosegenser. Nå skal jeg se ferdig en episode, så komme meg ut. Hva gjør dere idag?

 

GIRLS NIGHT INN

Hallo dere flotte mennesker! Jeg håper dere har hatt en super lørdagskveld! Tonje og jeg har vært veldig usosiale med omværden, og veldig lite produktive. Vi sov lenge idag, og møttes for å gå en tur, som endte opp med ti minutters gange ned for å kjøpe is og junk. Sunn og sprek ungdom her serru.. De aller fleste dro ut idag, men man trenger jo ikke å dra ut for å ha det gøy, gjør man vel? Akkurat idag kunne vi faktisk tenke oss å ut, men vi hadde det fint likevel. Når det ikke passer med slike ting, må man gjøre det beste ut av de mulighetene man har. Vi har sett på serier og hørt på god musikk. Tonje og Rikke testa ut den nye mikrofonen/høytaleren min, fra Coolstuff: Sing4fun! Det må jeg si, Coolstuff leverer som vanlig, for denne er så sykt stilig. Siden den er både høytaler og mikrofon, passer den perfekt til karaoke. Den kan kobles til bluetooth, så er den bare å ta frem på jentekveldene. Den kom i et veldig kjekt støtdempende etui også, sånn at den blir godt bevart når en ikke bruker den. Denne gleder jeg meg til å ta i bruk neste helg, da jeg skal holde jentekveld med Ulefossingene, hihi. Den kan kjøpes HER.


(Produktet er sponset)

Liker du karaoke? Isåfall anbefales denne mikrofonen! Tonje og jeg er alt for glade i å synge, helst de sangene som ikke passer til stemmene våre såklart, heheh... Det viktigste er å ha det gøy, eller hva? Now tell me, hva har dere gjort idag?
 

I have no clue why I'm out of bed

EYÅ, og goood lørdag dere fine mennesker ♥ Jeg håper dere har det supert denne helga. Når man har vært skikkelig opptatt hele uka er det søren meg deilig å bare senke skuldrene litt. Jeg gjør igrunn ikke annet enn å smile og le denne helga her. Det er så deilig når Tonje kommer hit. Vi ler mye, prater enda mer, og legger stort sett på oss fem kilo hver(føles det som) fordi vi sitter stille, spiser og ser på film, haha. Det er deilig, og lov av og til. Rikke er endelig hjemme igjen også, så trioen er på plass, nå savner vi bare Elida. Idag stråler sola og vi er gira på noe sprell, så nå er vi spente på hvor lørdagen bringer oss.

 

Tonje var snill og knipsa noen bilder av antrekket mitt igår, wiii.

Genser - Bik bok

T-skjorte - Wish

Bukse - Asos

Sko - Nike

Armbånd - Gave fra Toni

Se på dette utrolig fine smykket jeg fikk av Tonje. Åh, hun vet å treffe på gaver. Det er et av de fineste smykkene jeg har fått noen gang. Jammen fikk jeg lipliner og leppestift fra Nyx også, herregud, alt for mye!
 


Frokosten er slukt, og kaffen er på vei ned. Nå er jeg klar! Hva med dere, hva gjør dere for noe sprell idag? Ta vare på hverandre!


 

y0 bitcheeeeeez, Toniponi is in the town

Halla! I dag er det fredag og fint vær, det er så deilig. I går kom Tonje en tur hit, så vi koste oss, så på film og snakka masse sammen. Vi har alltid så mye å snakke om siden vi ikke ser hverandre så ofte. Ellers i dag har vi bare slappa av og spist godteri, det er jo fredag hehe. Vi har jo også hørt på Vassendgutane, siden Tonje er en altfor stor fan av de.............. Også var vi en kjapp tur ute for å ta disse bildene, haha, så nå prøver vi å finne ut hva vi skal finne på resten av helga. God helg alle sammen, håper den blir bra!

 

(Skrevet av Tonje)

Smells like the only Nirvana song you know

HALLOOO! Hvordan står det til med dere denne flotte fredagen? Her er det strålende sol, så den skal nytes så fort frokosten er slukt, og dette innlegget er publisert. Min kjære Tonje kom igår. Hun sover i nabohuset hos Oldefaren sin, og skal være her helt til søndag. Åh, det blir så bra. Vi har planer om å ut å gå, men jeg må få lufta Balder føre også. Jeg vet ikke hva vi skal ellers idag. Igår hadde vi en liten filmkveld med alt for masse søtsaker og en alt for lang film. Men det var veldig koselig å sees igjen, og få tatt igjen masse prat. Jeg tok noen antrekk bilder igår, som jeg aldri fikk posta fordi Tonje kom (med noen kjempe flotte bursdag gaver, åh, hun er så snill), så de kommer nuh.

Jakke - H&M// Sko - Nike// Bukse - Bik Bok// T-skjorte - Wish


Jeg måtte ta bildene med stativ og selvutløser i hagen denne gangen, så beklager for kvaliteten og lite kreativitet, men sånn får det bare være teeeenk. Nå får jeg rydde opp etter Tonje og meg før jeg går tur, for det var drøøøyt rotete. Har foresten lagt ut en ny youtube video HER, om fem typer russejenenter. Ha en super fredag videre! 

Du vet du har hund når...

Hallooo, hvordan går det med dere idag? Jeg kom over Merethe sitt innlegg igår, om ting du må vite før du skaffer deg hund, og ble inspirert til å lage noe lignende. Det er ikke bare, bare å ha hund, spesielt ikke om du aldri har hatt det før. Jeg har vokst opp med hund i hus, og kan ikke huske et liv uten, så jeg hadde en viss peiling på hvordan man skal ta vare på de. Men da vi fikk oss en valp for fem måneder siden, som allerede var fem måneder og var vant til noen andre, som jeg nå skulle ha hovedansvaret for.....Da fikk jeg virkelig kjenne på hvordan det var. Mamma og pappa har jo alltid gjort de hardeste jobbene innen oppdragelse, men nå er det hovedsaklig meg, og det er søren meg ikke lett. Så her kommer en liten "Du vet du har hund når", som kanskje er litt artig å lese for dere andre hunde eiere..

 


 

♥ Når det du kjøper mest er hundeposer og tyggebein

♥ Når du blir vekt av et pip eller bjeff

♥ Når du ikke eier noen hele sokker

♥ Når du har èn fast plass de forsvunnede tinga dine ligger, altså hunde senga

♥ Når du må støsvsuge huset hver dag, i enkelte tilfeller to ganger om dagen også, fordi det er fullt av sand og hår.


(Fra da jeg prøvde å filme til Youtube kanalen min)

♥ Når du må sette alt av mat høyt oppe, eller midt på bordet, viss ikke er det borte (Balder sto på bordet og spiste drops igår...)

♥ Når du har en liten krabat i beina hele tiden

♥  Når du kommer hjem til en som bjeffer, piper og må hilse på deg i minst ti minutter, fordi den er så glad

♥ Når det blir rart å gå tur alene

♥ Når du aldri ligger alene i senga lengerNoen som kjenner seg igjen, eller har noe å adde på lista? Ha en super torsdag videre ♥

Hjelper det å blogge om det?

Etter å ha sett igjennom arkivet mitt, og blitt veldig sjokkert over visse innlegg (som er sletta nå), og etter å ha lest andre blogger, sitter jeg igjen med noen tanker og spørsmål. Da bloggen min var enda mindre, før sponsorer og jevnlige kommentarer, blogga jeg en del om mine tanker og følelser. Det var egentlig derfor jeg oppretta denne bloggen. Jeg oppretta den for å ha den som min dagbok, samtidig som jeg kunne vise vennene mine tankene mine uten å måtte fortelle de, haha. (Jeg hadde en blogg som het akkurat det samme, men sletta den, og der var det mer personlig) Men aller mest oppretta jeg den for meg selv, og for å ha noe å se tilbake på. Fremgangen min og slikt. Etterhvert som jeg har blitt eldre og bedre kjent med meg selv, har behovet for å dele og få ting ut på internett heldigvis forsvunnet. Mine dypeste tanker og følelser, hører ikke hjemme på en blogg, og jeg liker bedre å dele oppskrifter, antrekk, tips/anbefalinger eller mindre personlige glimt fra livet mitt. For hva hjelper det egentlig å skrive det på en blogg? Vel, har man det dritt, kan det hjelpe å få det ut, men hjelper det å få det ut på internett? Stort sett får man negative tilbakemeldinger og føler seg enda værre. Men det spørs jo hvordan man vinkler det. Om man prøver å dele sine erfaringer med andre, blir det stort sett tatt bedre imot (med mindre du treffer nett trolla, for de får vinkla det over til noe negativt uansett hva). Jeg husker jeg delte kjempe personlige ting før jeg hadde rukket å takle det helt selv, fordi jeg ville nå ut til folk, jeg ville hjelpe de. Jeg hadde også et sykt behov for at folk skulle forstå. Jeg har fått eposter av mennesker som sliter og sier bloggen min har hjulpet dem, så det gjør meg veldig glad, men de vonde stundene mine har jeg kommet meg ut av ved å jobbe med de fysisk og psykisk, ikke vet å skrive det på bloggen.


The 2014 edition of Janne, haha..
 

Jeg har vært innom folks blogger hvor de skriver sterke historier som når ut til mange, og som inspirerer de til å virkelig ta tak i ting, og det er sykt bra. Men jeg har også vært innom blogger med heftige overskrifter som gjør at de får 15 mins fame, og de tydelig skriver at de ikke har tenkt til eller kan gjøre noe med det. "Jeg er en dårlig venn, men det er ingenting jeg kan gjøre med det", "Jeg er mørkeredd, men sånn er jeg bare født" (Bare små eksempler) Noen ganger har man behov for å dele, man har behov for å få ting ut, få litt trøst og støtte, dele erfaringer og slikt, og det er helt greit, det trenger jeg også innimellom. Men tenk litt over hva dere skriver, for om du dedikerer en hel blogg til sykdommen din, og ikke kan kjenne deg igjen i tekstene dine fem år etterpå, er det litt kjedelig om det er sånn folk fortsatt ser på deg. For hva hjelper det egentlig DEG at du skriver om en forferdelig hendelse i livet ditt, eller en sykdom du har, når du rett og slett bare skriver om hvor fælt du har det, gir ingen tips, og blir drit fornærma når folk ikke forstår? Blir du sykere eller friskere? Jeg mener ikke at du skal slutte å skrive om ting fordi andre reagerer, tvert imot! Gjør det som føles riktig for deg, og det som hjelper deg og situasjonen din, bare tenk litt. Et lite tips og erfarings innlegg fra meg som hadde en litt vel åpen blogg før. På den tiden synes jeg ikke den var åpen, for det var fortsatt bare en liten prosent av hverdagen min, så whatever tenkte jeg, men guuuud som det hjalp å slutte å blogge om det. Å slutte å fokusere så på det på den måten. Jeg begynte å bruke bloggen til noe mye mer positivt for meg selv, og laga en annen vinkling, slik at jeg gav tips når jeg hadde behov for å få ting ut, eller hadde fått mange eposter av folk som trang tips. Men jeg blogga også mer og mer om ting jeg ble glad av, og det gjorde meg mye gladere. Ikke misforstå meg, vil bare få dere til å tenke litt etter, hehe ♥

Hva er dine tanker om dette?

Don't skip breakfast - Kitchpro yogurt cup

Halloo, og god morgen ♥ Jeg håper dere har hatt en fin onsdag, så langt. Jeg er mye bedre idag, og skal snart på kjøretime. I kveld skal jeg på et slags kurs/møte om diabetes for å kunne klare å hjelpe søskenbarnet mitt med insulinen sin og slikt. Uka mi har så langt vært veldig fin. Jeg merker det blir godt å ha noe å gjøre igjen nå, for det blir så utrolig mye kjedespising når jeg er hjemme, haha. Plis si noen kjenner seg igjen? Jeg har prøvd å kvitte meg med søtsaker (aka spist det opp), og ha andre alternativer tilgjengelig. Om jeg ikke orker å spise frokost, kjøper jeg alltid noe lettvint på veien som jeg kan spise i bilen, eller slenger i meg noe restemat. Jeg måå ha i meg frokost for å ikke bli pøddesur, så for meg er den beste løsningen både økonomisk og helsemessig, å lage maten dagen før. Ofte har jeg bare slengt med meg en yogurt også, men da har det blitt så grisete i bilen(fordi jeg glemmer å ta med en pose). Men nååå slipper jeg det, for nå har jeg min helt egen KitchPro Yogurt kopp! åh så glad jeg ble da den kom i posten.

Den er av hard plast, har plass til masse yoghurt(eller feks kjøleskapsgrøt), og har et eget lite lokk som man kan ha tilbehør oppi. Man kan jo bruke både koppen og lokket til å ha bær eller frukt biter oppi også. Det er så kjekt. Skeia kan henges på siden og satt veldig bra. Jeg så den på en blogg og hadde så lyst på den selv, så jeg ble veldig fornøyd. Koppen er fra Coolstuff og kan kjøpes HER.(Produktet er sponset)


Jeg har shoppa en del på Coolstuff oppigjennom, og har aldri blitt skuffa. Jeg har blandt annet et fish eye objektiv og et polaroidkamera som jeg er storfornøyd med, så det er verdt en liten titt innom. Denne koppen koster jo kun 89 kroner, noe som er veeeldig mye billigere enn en lettvin frokost fra bensinstasjonen, for å si det sånn. Det er delte meninger om hvor sunt yogurt er eller ikke, men det er ihvertfall sunnere enn å hoppe over frokosten. Bare et lite tips fra en som spiser kirsebær yogurt fra det nye favorittbegeret sitt, hehehe. Nå, fortell meg, hva er deres go to når det gjelder frokost?

Ha en super onsdag videre ♥

(Se min siste Youtube video HER)

Marius genser

Hallooo, og gooood tirsdag ♥ Har dere det fint idag? Jeg har det fint. Har en del ferdig innstilte blogg innlegg denne uka, ettersom jeg er så opptatt, så de ledige timene mine kan jeg planlegge nye, og kanskje få trent litt også. Jeg har kjøretimer og møter denne uka, blandt annet et lite møte/kurs om diabetes for å kunne hjelpe Fredrik om han skulle få føling og slikt. Veldig kjekt å kunne. Jeg er litt forkjøla enda, men det blir bedre. På søndag var den ganske ille, så jeg ble sååå glad når jeg fikk bursdag gaven min av tante Lisbeth. Hun har strikka nydelige Marius gensere til både meg og søstrene mine. Såå varme og gode, også så fine. Jeg synes min hadde så fine farger på, og jeg kommer ikke bare til å ta den på for å være varm når jeg er ute, men for å være fin også, for den passer liksom til flere anledninger. Snille, gode tante ♥
Vi har aldri hatt slike gensere før, så vi ble veldig glade. Tante er jammen flink, og ikke minst tålmodig, haha. Hva synes du?
 

(Min sist youtube video HER)

10 ting jeg vil gjøre i sommerferien

Åh, nå er det snart sommer igjen dere. Jeg føler denne høsten og vinteren har gått helt greit, og ganske så fort. Sommeren pleier å være en bedre tid for de fleste, ettersom det blir så mye lysere ute. Folk er på bedre humør, noe som smitter over på deg selv, og det er mer å gjøre ute, som også gjør at man kommer seg mer ut. Åh som jeg gleder meg til sene sommerkvelder på hytta foran peisen med marshmallows, fryse stumpen av meg i fossen og varme meg igjen i stampen etterpå, haha. Vibeke kom med et blogg forslag om ting jeg vil gjøre i sommerferien, så da tenkte jeg å komme med 10 ting jeg vil gjøre i sommerferien:♥ Gå på mange toppturer - Trenger jeg egentlig si mer? Både jeg og resten av familien elsker å gå på toppturer, og denne gangen har vi jo en ernergisk bikkje unge som blir veldig gøy å ta med, hihi.

♥  Sykkeltur i Danmark - Så fort vi finner ut av når det passer, vil vi ta med syklene våre og dra til Danmark, og dra alle steder med syklene våre!

♥  Dra på båttur - Pappa kjøpte seg en ny båt ifjor, så vi hadde den på sjøen littegrann siden den allerede lå der, men for å bli kjent med den og hvordan han skal bruke den, skal vi bruke den i Toke. Gleder meg til å overnatte mer i den.

♥  Telte - Appropo overnatte, la oss komme oss ut å telte mye i sommer, og være mer ute i naturen!

♥  Besøke Tonje - Denne gangen mååå jeg komme meg bort til Tonje når det er Skalldyrfestival, det har jeg aldri vært med på før, og det hadde vært veldig kult

♥ Festival i Stavanger - Note to self: bestill de forbaskede bilettene. Det er flere igjen og jeg måå bli med søstrene mine. Har så lyst til å dra. Er ikke superfan av JB, men hadde vært kult likevel. Opplevelser u knøw.

♥  Flere hytteturer - Jeg var på noen hytteturer den sommeren som var, men jeg har så lyst til å dra enda mer på hyttetur. Hytteturer er livet! Besteforeldrene mine har to, og den ene er jeg aldri på, så det hadde vært såååå bra.

♥  Lære å stupe - DENNE GANGEN!!!! Denne gangen må jeg tørre det, haha. Jeg er så redd for å få vann i nesa, hahaha.

♥ Gaustatoppen - Det var helt j**** å gå opp dit forrige gang jeg gjorde det. Det var så varmt og jeg hadde problemer med kneet mitt, men det hadde vært gøy å prøve igjen. Det er jo så fint der oppe også.

Danse, le, leve - Amen


Hva vil dere gjøre denne sommeren?

Oppskrift mandag: Tomat og korriander fyllt avokado

Hallo, og god mandag ♥ Denne ukens mandag oppskrift er enkel, sunn og veldig annerledes, men liker du avokado og snack tomater, er denne oppskriften verdt å få med seg. Les videre for å finne ut hvordan du lager de!


Du trenger:

♥ 2 avokado

♥  En og en halv ss olivenolje

♥  Noen cherrytomater, det sto 12 i oppskriften, men jeg brukte 6 og det holdt. Bruk ca 60 gram.

♥  1 ss finhakket korriander. De hadde ikke fersk på butikken så jeg måtte bruke krydder...

♥  Eventuelt litt ost

 


Forvarm ovnen til 200 grader. Halver avokadoene og plaser halvdelene på et bakebrett eller en ildfast form. Dryss avokadoene med litt olivenolje. Del cherry tomatene. Putt de i en skål og bland de sammen med resten av olivenolja og koriander. Legg tomatblandinga i gropen på avokadoen der kjernen har blitt fjernet. Jeg skjønte ikke helt om jeg skulle fjerne selve avokado "kjøttet", fordi da er det jo bare tomater igjen, så jeg bare stappa de godt nedi. Tror det hadde vært godt med egg oppi også, så det skal jeg prøve i morgen. Jeg tok litt ost over da de var ferdige, og det var veldig godt. Har dere prøvd dette før? Anbefales!

Hva gjør dere idag?
 

(Se min siste youtube video HER)

10 tegn på at du har blitt voksen

Eyå! Forrige uke ble jeg 21 år gammel, og regner som en ung voksen i begynnelsen av 20 åra, æææ.... Jeg føler meg ikke voksen i det hele tatt, men noen ganger slår virkeligheten meg i trynet, og det er da jeg skjønner at pokker heller, jeg er voksen. Kanskje dere kjenner dere igjen? Her kommer 10 tegn på at du har blitt voksen, så får vi se, haha. 

Du må kjøpe alt selv - Jeg får veldig mye hjelp tho, men når man har nådd en viss alder, hjelper det ikke å komme gråtende til mamma og pappa om en har brukt opp alle pengene sine på fjas, edit: Man kan ikke bruke pengene sine på fjas.

Klesvasken forsvinner ikke av seg selv - Den magiske alven aka mamma, kommer ikke lenger å plukker opp klærne etter deg, så nå må du bare lære deg vaskemaskina... (Jeg har en magisk alv på deltid)

Uventa regninger kommer - Man tror alltid man har beregna nok penger til månedens utgifter, så kommer det plutselig en uventa regning på døra.. Det slår aldri feil, haha..

Halvparten av pengene går til mat - Er det ikke kvalmt hvor mye penger som går til mat? ææ....

  Det er konsekvenser for alt - Plutselig må man oppføre seg hele tiden, og det nytter ikke å gjemme seg bak foreldrene sine og forvente at de skal snakke deg ut av ting.

♥  Nyhetene blir interessant - Nyhetene blir ikke bytta ut med Scooby doo lenger gitt. Jeg tok meg selv i å begynne å få med meg god morgen Norge, og kveldsnyhetene for å catche opp på værden, haha...

♥ Du kan ikke spise hva du vil - Den kvinnelige kroppen, eller pappakroppen for den saks skyld, kommer snikende innpå deg, og du kan ikke lenger sitte stille å spise potetgull på samme måten.

♥ Du bruker en formue hos tannlegen - Før gikk det greit nok å dra til tannlegen, fordi jeg fikk lykketroll, god tannkrem eller en kjærlighet, men nå er det bare en fire sifra regning..

♥ Tiden går fra deg - Nå spørs det hva slags yrke eller hverdag man har, men plutselig flyger tiden fra deg, og du kan ikke bruke like mye tid på fritidsaktiviteter du pleide å være med på

♥ Mamma og pappa er de smarteste i værden - Man får et helt annet syn på foreldrene sine, og skulle gjerne hørt på de tidligere, for søren så smarte de er.Kjenner du deg igjen i noe av dette, eller kanskje du har noe du vil adde til listen?

(Se min siste youtube video HER)

Søndagsmodus

Hallooo! Hvordan har dere det idag? Feiringen igår ble vellykka. Kvelden slutta med Fast five på tv'n, ost, kjeks og vin med hele familien. Veldig koselig. Idag er vi i skikkelig søndagsmodus, leer og minst mulig, ser på tv hele dagen og orker igrunn ikke spise noe særlig heller. Om vi plutselig kjenner på sulten er det isåfall bare noe enkelt graps, haha. Jeg håpa på en ny episode av Riverdale idag, men der skuffa Netflix oss gitt.. Vi fikk besøk av Mimmim, tante og Fredrik idag da, så vi har hatt det koselig idag også. Vi spiste litt rester av ost og kjeks (såvidt, haha), og tante hadde med seg bursdag gaver til alle sammen (bortsett fra mamma som ikke har bursdag før til sommeren). Hun hadde strikka noen utrolig fine Marius gensere til alle tre, og vi ble såå glade. De var så fine og gode. Jeg skal vise dere den senere(lagrer opp innlegg her, haha). Ellers fikk endelig Fredrik kosedressen sin av meg, som han har venta så lenge på fra Wish. Søstrene mine og jeg tok på oss våre også, så bare chilla vi i sofaen. Etter de dro, filma Vibeke, Rikke og jeg til youtube kanalen min, som kommer ut i morgen. Dere må nøtt til å følge med, for den ble sååå morsom, haha.


Nå må jeg faktisk bare få spist litt, og dra stumpen opp av sofaen. Jeg gikk en liten tur med Balder, men forkjølelsen er så dritt, men sitter jeg lenger stille nå blir jeg gal, haha. Hva gjør dere idag?
 

Beaty and the beast

På fredag så jeg filmen "Beauty and the beast" i Bø med en gjeng. Vi hadde alle gleda oss såå til den filmen, og vi kom smilende ut hele gjengen. Den er vel laget i disney versjon også? For jeg kan bare huske å ha lest boka da jeg var lita, så jeg huska ikke så mye av historien. Emma Watson spilte hovedrollen "Belle", og da blir det jo bra. Hun er så flink til å vise følelser og få alt til å virke så ekte, slik at man ordentlig tror på det, om dere skjønner hva jeg mener?Filmen starta med sang og dans i en gammel liten landsby. Det første jeg tenkte da var at guud håper ikke det blir synging under hele filmen, for det blir pinefullt for Even, haha. Ikke visste jeg at Emma Watson kunne synge heller, men når jeg tenker meg om virka det som at det var veldig autotuna noen ganger. Synginga fortsatte under hele filmen, men det passa inn og var koselig. Belle drømte om noe større enn landsbyen sin, og hun lurte veldig på hva som hadde skjedd med moren hennes da hun ble født. Man fikk historien ganske klart for seg med en gang, og jeg er glad de hoppa fort inn i handlinga. Da de kom til det levende slottet ble filmen litt morsommere også, og ikke bare fylt med triste historier. Jeg skal ikke røpe mer om innholdet, selv om de fleste av dere sikkert vet hvordan den ender. Filmen var fin, spennende, morsom, og ikke minst veldig bra laget. Denne burde dere se!


Det var veldig koselig å se de andre igjen, selv om det ikke ble så mye tid til prating. Nervene mine var ikke supre heller, så var veldig glad for at Even ble med. Dette var ikke akkurat hans type film heller, så det var ekstra koselig at han gadd. Jeg ble jo med han til kompisene hans etterpå, så da var det greit tror jeg, haha. En fin film, og fin kveld. Hva med dere, har dere sett den?

 

Bursdag feiring

Hallo dere, og goood lørdag! Har dere det fint idag? Jeg er mye mer forkjøla idag, og er sliten, men egentlig mest god-sliten. Igår så jeg på Beauty and the beast med jentene fra Ulefoss, og Even. Den var såå fin at den fortjener et eget innlegg senere. Er det noen andre enn meg som sier at filmer er fine? Ifølge de andre her hjemme høres jeg ut som en 60 åring, haha. Man kan ikke si at denne filmen var morsom, den var fin! Etter filmen dro Even og jeg til en kompis, og så på at de gama og sånt til halv to eller noe. Vi var ihvertfall ikke hjemme igjen før nærmere tre. Det var veldig utfordrende og slitsomt, men veldig veeldig koselig. Idag har min kjære pappa bursdag, og er hele 41 år gammel. Han fikk dab radio og et grill sett så vi kjøpte en del grillmat, fyrte opp i bålpanna og satt ute i sola og koste oss en stund. Det er litt sur vind for forkjølelsen min, men det er jo bare å kle seg. Nå sitter de andre i stua og skravler litt, mens jeg har litt alenetid. Jeg har tatt et langt bad, bleka tenner, fiksa negler og bare tatt litt vare på meg selv. Deilig!
Det har vært så fint å være litt sosial(selv om det krever alt for mye), og å våkne opp med Even igjen. Senere skal vi se Fast & the furious og ha ost, kjeks og vin. Tradisjon på pappa sin bursdag. Idag er bra. Hva står på planen hos dere idag?
 

(se min siste youtube video HER)

Fjas

Elå! Hvordan har dere det idag? Shit eller, jeg har ikke en dritt interessant å komme med på bloggen for tida.. #Hater når det skjer. Noen ganger er jeg kjempe fornøyd og føler innholdet på bloggen min er så variert og fint, men nå synes jeg den bare ser kjedelig og upersonlig ut. Jeg har bare kommet over det stadiet hvor jeg har behov for å dele personlige ting, og liker å ha en viss kontroll over hva jeg deler med folk. De siste dagene har jeg vært så slapp. Jeg har jo hatt tre kjøretimer og ett møte denne uka, og kjøretimer er såå slitsomt(men gøy). Spesielt når man er forkjøla. Jeg har jo en liten hund på ti mnd også, så når en går rundt med det tunge forkjøla hodet og aller helst bare vil bli liggende i senga, er ikke det like lett. Jeg orker ikke spise og blir så hissig om jeg er sulten, haha. Creds til små barns foreldre som klarer å være så supre selv om de egentlig er syke/forkjøla. Det er liksom ingen av eller på knapp når man har noen små barn eller dyr (ikke at jeg skal sammenligne hunden min med barnet ditt) som krever oppmerksomhet. Takk gud for snill sjonkel (fille onkel) som bor et par hunde meter nedi her, som liker å gå på tur. Så nå vasker jeg litt klær imens han går med Balder. Elida og jeg ville ut å gå, men kanskje jeg får lurt hun til å se på serie istede. Det er litt pinlig om jeg møter han mens vi går tur, når han faktisk går med Balder så jeg skal slippe å bli med forkjøla, hahah...


Den søte pyntegjenstanden fikk jeg av flotte, gode Unni til bursdagen min. En trofast bloggvenninne, som nettopp har fått seg ny blogg. Den kan dere finne her. Anbefales virkelig!Ellers skal jeg se "Beauty and the beast" med en liten gjeng idag. Det er lenge siden jeg har sett de jentene, så det blir veldig koselig, selv om vi ikke akkurat får prata så når vi ser film. Jeg har gleda meg sååå til å se denne filmen også, ah, det blir bra. Nå får jeg støvsuge litt. Gjerne kom med forslag til noe dere vil se her inne, for jeg er ganske så blank nå. Hvilke planer har dere idag da?
 

Obsessed

Current mood: Gilmore girls og frappe. AMEN

 

Nidar påske egg - uten palmeolje

Hallo, og goood....morgen? Klokka er snart tolv, og frokosten er nettopp slukt. Jeg sov helt til halv elleve idag. Jeg har blitt så forkjøla at jeg sov så dårlig. Mamma er hjemme idag, så jeg tok ikke på klokka, og var helt umulig å vekke. Kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Hodet og kroppen verker, og jeg skal på kjøretime idag også, så håper ikke det går fullstendig utover konsentrasjonen min. Det gikk jo sååå bra igår. Det var en travel dag igår, med møter og kjøretimer, og idag blir litt det samme, men det er veldig deilig å holde seg opptatt, og faktisk orke det. Får bare håpe det varer, hehe.

Igår var jeg innom Rema og kjøpte meg en pakke med påske egg. Jeg skal ikke spise godteri, og klarte meg lenge, men har kost meg litt innimellom og redusert inntaket. Jeg måååtte bare smake på de,siden Nidar har laget påske egg uten palme olje. For det første var de billigere enn de med palme olje, for disse kosta 43, mens de fra Freia faktisk koster 50 kroner nå. Men de kan de jo selge de for, for Nordmenn bare klager og kjøper de uansett. MEN, ja, smaken på disse påske egga var jo selvfølgelig annerledes, og jeg hadde ikke trodd at palme olja hadde såå mye å si på smaken, men de har den faktisk. Men de her var gode de også, litt hardere konsistens som gjorde at man ikke ble så fort kvalm, og det passet meg bra.
Det var en veldig fin ting å gjøre værtfall, og det kan nok hende jeg begynner å kjøpe disse istedenfor de andre. Har dere smakt de eller?
 

Tre serie tips

Hallo dere! Det er en stund siden jeg har kommet med noen serietips her på bloggen, så da tenkte jeg det var på tide nå. Derfor kommer jeg nå med tre serietips, som er tre heeelt ulike serier som passer til de fleste..


Riverdale:

Riverdale handler om en liten fredfull by, som plutselig blir rammet av et veldig mystisk drap på en ung gutt. Flere fra byen blir mistenkt og masse uventet drama hører med. Selve serien er merkelig og litt wannabe Pretty little liars, men man må liksom følge med. Den er spennende, og hallo, Cole Sprouse(som dere kanskje husker som Cody fra Zack and Cody) er med, så da blir den plutselig drit bra. Serien er basert på tegneserien "The Archie Comics".


Santa Clarita diet:

Denne serien handler om en eindomsmegler som plutselig spyr ut et helt rom, sånn bokstavelig talt fyller opp et helt rom med spy, på en visning. Hun spyr også opp noe veldig rart som ser ut som en slags muskel/organ. Etter den hendelsen skjer merkelige ting med henne. Nabogutten kommer frem til at hun må være død, og hun får plutselig lyst på menneskekjøtt. Mannen hennes er fortvila, men løftet var "i gode og onde dager", så nå må han bare hjelpe henne å drepe folk. En skikkelig sær og humoristisk serie.


Legends of tomorrow:

Dette er en serie om superhelter/metahumans, tatt ut fra seriene "Arrow", og "The Flash". De drar både frem og tilbake i tid for å redde fremtiden. Ni forskjellige krefter og personligheter med ni forskjellige mål i ett oppdrag. Den er overdreven, skummel, spennende og utrolig morsom.
 


Det var veldig enkelt og raskt forklart om seriene. Alle tre finnes på Netflix og er verdt en titt. Legends of tomorrow er mye enklere å forstå om du har sett Arrow og The flash(aller helst begge deler). Arrow kan virke tregt i begynnelsen, men er veldig verdt å se. Har dere sett en av disse før? Kanskje dere har noen å anbefale også?

Kyshadow Royal peach palette: Review

Halloo og god tirsdag! Det er en stund siden jeg har kommet med noe review på sminke her på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det idag. Jeg har jo en søster som er over middels glad i å kjøpe ny sminke, og jeg takker aldri nei til å teste ut de nye produktene hennes. Hun er veldig glad i Kylie Jenner sine produkter, og har tre av øyenskygge paletta hennes eller noe, mens jeg selv har ett. Det siste hun kjøpte var The royal peach palette, og det var veldig annerledes fra de andre, og derfor såå gøy å teste ut. Tenkte jeg skulle si litt om hva jeg synes om det.


Jeg liker egentlig ikke å vise bilder av meg som tester sminke, fordi jeg alltid grøsser av å se de bildene noen måneder etterpå. Ikke ser man det så tydelig her heller. Synes det så, så mye bedre ut i virkeligheten, haha. Det var veldig interessant å teste ut den blå øyenskyggen.Utseende: Jeg eeelsker utseendet på kyshadow paletta, det er så stilig at hun har øynene sine på de. Denne gangen hadde hun et stoort palett, med speil og børste inni også, og den børsten var veldig bra.

Kvalitet: Øyenskyggen var lett å blende ut, men det var veldig fallout (det drysser veldig), i forhold til de andre paletta, og de gikk fort i stykker..

Pris: Jeg vet faktisk ikke hva det her kosta. Men det pleier jo å være veldig dyrt, og værtfall med frakt og toll. Stort sett synes jeg det er verdt det, men siden det var såpass fallout på det så vet jeg faktisk ikke helt om jeg synes det var verdt det. Men det var jo veldig veeeldig fint da! Kunne fint hatt det selv, men siden jeg ikke hadde brukt de mest crazy fargene til vanlig likevel, hadde jeg nok heller investert i ett av de andre, for bra produkter har hun garantert.

Bare seee så fint! Elsket de brose fargene. Bare fortsett å kjøp Vibeke, haha. Har dere prøvd dette?

What I got for my birthday

Hallo! Jeg pleier egentlig aldri å lage egne innlegg hvor jeg faktisk viser ting jeg har fått, sånn som til bursdagen og jul. Jeg liker ikke helt den greia, værtfall ikke til jul hvor folk lager lange innlegg og videoer om dyre ting de har fått som at det skal være helt normalt. Men å være takknemlig for noe man har fått er jo en veldig fin ting, og jeg blir ofte inspirert til steder jeg kan finne ting jeg har ønska meg eller trenger. Jeg hadde jo bursdag på torsdag, og når man er i 20 åra (tenk at jeg kan si det nå...Jeg liker det ikke, haha), får man ikke like masse gaver lenger. Da er man bare glad man fortsatt får sett alle familie medlemmene sine, eller at alle husker at man har bursdag, haha. Søstrene mine hadde en liten feiring for meg forrige søndag med kake og pizza, på torsdag kom besteforeldrene mine med kake og gave, og igår feira jeg littegrann med Even og foreldrene hans, så jeg har virkelig blitt feira, haha. Jeg setter så pris på sånne kvelder, og at de husker på meg sånn. Det er verdt mer enn noen gaver, så at de gav meg det i tillegg var virkelig ikke nødvendig. Men det gjorde de, så jeg tenkte kanskje jeg skulle vise dere hva jeg fikk? Om det ikke er...rart? Nei søren heller, jeg er glad og takknemlig, så jeg viser dere jeg.


Av svigerfamilien fikk jeg to fine neglelakker og det runde perlekjedet. Det var så meg, og jeg elsket kjedet. Har kun fått prøvd den lilla negle lakken enda, og den var veldig vår aktig, og fin på. Av søstrene mine fikk jeg det hjertekjedet, som jeg viste dere tidligere, og av Vibeke og Øystein fikk jeg det sorte armbåndet med hjertet på, som matcher kjedet jeg fikk av Vibeke og Rikke. Så heldig som fikk så fine smykker, for det unner jeg meg aldri selv. Pengene for armbåndet ble donert til barn som trenger skolebøker også, så det var en veldig fin omtanke. Av mimmim og Bestefar fikk jeg et sånt håndkle som man kan ha med seg på trening og sånt, som ikke blir like fort fuktig, og det satt jeg veldig pris på, for det savna jeg alltid når jeg gikk på treningsenteret. Veldig kjekt. Jammen gav de meg penger til en kjøretime også, og det har de jo gjort flere ganger allerede i tillegg til å hjelpe med kjøring. Også deeeen kaka da. Åh, de var veldig veldig snille. Mamma og pappa gav meg det superkule og kjekke trådløse headsetet, som jeg skreiv om på søndag. Veldig fine og kjekke gaver som jeg setter veldig pris på.
Jeg vet ikke om sånne innlegg er interessante jeg, hva tenker dere? Synes det kan være greit å vise litt ting innimellom. Håper dere har det fint idag eller? Hihi..
 

Oppskrift mandag: Veganske scones

Hallo dere spreke og flotte mennesker ♥ Nå er det mandag igjen, så det er på tide å komme seg opp og ut. Enten det er på jobb, skole eller andre ting. I en travel hverdag blir jeg fort veldig matlei og jeg har fort for å ty til enkle løsninger i matveien, enten på butikken på vei til avtalene mine, eller noe middagsrester fra helga. Resultatet blir dermed ikke alltid like sunt. Heldigvis har jeg blitt flinkere til dette, og det er med god hjelp fra alle oppskriftsbøkene jeg har fått til jul og bursdager. Som dere så, lagde jeg veganske scones på fredag, og her kommer oppskriften som lovet. Oppskriften er fra veganmisjonen.


Du trenger til 6 stk:

♥ ca 4,5 dl speltmel eller hvetemel

♥ 1 dl små havregryn

♥ 1/2 dl solsikkefrø

♥ 1/2 gresskarfrø (du kan ta hvilke slags frø du vil, så lenge det blir 1 dl til sammen)

♥ 1 toppa ts bakepulver

♥ 1 liten ts natron

♥ 1/2 ts salt

♥ 2 dl soyamelk eller annen vegetabilsk melk

♥ En god dæsj olivenolje


  Sett ovnen på 225 grader (det spørs litt på ovnen din. Vanligvis er 180 grader nok på min, men det gikk helt fint på 225). Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett soyamelk og olje og rør raskt sammen. Om deigen virker klissete, tilsett litt mer mel. Løft deigen ut av bakebollen og form den kjapt til en tykk pølse med hendene. Del i 6 omtrent like store deler og legg på en  stekeplate med bakepapir. Du trenger ikke elte de, for de trenger ikke se så fine ut. Stek de i 10-12 min, til de er såvidt gylne på toppen.


Så enkelt er det faktisk! Har du smakt disse før? De er helt fantastiske. Hva skal dere gjøre for noe idag da? Ha en fantastisk mandag videre ♥

Tips til å holde treningsmotivasjonen oppe i vinter #2

Halloo dere! Tidligere i år lagde jeg et innlegg med fem tips til å holde treningsmotivasjonen oppe i vinter, og jeg tenkte jeg skulle komme med en part 2. Bortsett fra at i dette innlegget, skal jeg utfylle alt mye mer. Her får du tips til hvordan du kan holde motivasjonen oppe, hva du kan trene, og hvor du kan kjøpe ulike ting. Part 1 kan dere lese HER.

Det kan hjelpe veldig på treningsmotivasjonen at det kommer et nytt år, men etterhvert som ukene og månedene går, kan treningslysten fort dabbe av litt. Det har ihvertfall jeg følt mye på tidligere. Man vil så gjerne bli fit, og få den "perfekte" sommerkroppen, hva nå enn det er, men så kommer hverdager og realiteten og slår oss i trynet. Jeg har enn så lenge klart å holde treninga mi gående, så nå skal jeg dele favoritt øvelser, og mine tips med dere. Mange av de har dere kanskje hørt om før også, men håper det kan hjelpe!
♥ Sett deg realistiske mål - Ja, det har vi hørt før. Men hva pokker vil realistiske mål si? Vel.. Om du blir sliten av å gå til postkassa, haddde jeg kanskje ikke ville ha satt meg som mål å gå til Gaustatoppen med det første. Da ville det realistiske kanskje vært å prøve og gå til postkassa hver dag, eller kanskje en liten runde rundt i nabolaget hver dag. For meg ble det å være i fysisk aktivitet hver dag på en eller annen måte, og når jeg klarte å løpe litt lenger eller løfte litt tyngre en dag, ble det morsommere å presse seg litt ekstra.

♥ Kjøp inn litt hjemme utstyr - Dørstokkmila kan føles lang, og om du ikke har råd til å melde deg inn på et treningssenter, eller er en av de som mener du ikke har tid, kan dette alternativet være bra. Da er utstyret rett ved deg, så du har faktisk ikke noen unnskyldninger. I tillegg burde du faktisk ha tid til å sette av så lite som et kvarter til en halvtime av dagen din, på å trene litt. Har du ikke det, lever du ingen særlig sunn eller avslappende livsstil.. Begynn med en treningsmatte, kanskje en kettlebell eller noen løsvekter. Du trenger ikke bruke en formye. Det er så mye man kan gjøre hjemme. Søk deg rundt på nettet, det finnes sååå mange muligheter på youtube.

♥ Skaff deg en trenings partner - Noen klarer bare ikke å pushe seg selv og trene på egenhånd. Slik var jeg da jeg gikk på treningsenter. Jeg måtte ha noen med meg, viss ikke turte jeg ikke. Etterhvert var det veldig få av mine treningsvenner som klarte å forplikte seg, så jeg dukka ikke opp jeg heller. Jeg angrer ikke på at jeg slutta, fordi jeg klarer å presse meg selv mye bedre hjemme, men noen dager kan det være veldig vanskelig. Da hjelper det veldig med en pappa, søster eller venn som pusher deg og får deg med ut på en liten løpetur, eller en liten runde styrketrening. Viss treningssenter er din greie, er det et supert sted å få med en partner på. Da blir treninga ofte mye mer effektiv og morsom.

♥ Ta bilder av deg selv - Tenk på hva målet ditt er. Skriv det opp. Forplikt deg. Som sagt, sett deg realistiske mål. Vil du gå ned et par kilo, så ikke tenk "det må skje på et par uker", men tenk på hva som skal til for at kroppen din skal greie det. Vil du bli sterkere eller raskere? Skriv det ned. Ta bilder av deg selv på mobilen din og legg de i en hemmelig mappe. Fullfør de aktivitetene du har satt deg som mål å gjennomføre, og ta nye bilder hver uke. Etter hvert vil du se forskjell, og det er såå gøy.

♥ Kast badevekten - Jeg blir bare sinna og lei meg om jeg skal veie meg, fordi jeg forventer å gå ned så fort. For meg er det mye mer effektivt med bilde metoden. Muskler veier mer enn fett, og man vil ofte gå litt opp når man begynner å trene ordentlig igjen, spesielt styrke. Da hjelper det meg mye bedre å se endringene på bildene, at jeg har blitt strammere eller smalere, enn å se på badevekten at jeg kanskje har gått opp et par kilo istedenfor ned, når det rett og slett bare kan være muskler.

♥ Meld deg på challenges - Ulike trenings challenges som squats, situps eller yoga får motivasjonen veldig opp. Har du fullført fem dager er det mer sannsynlig at du vil fullføre fem til enn at du vil slutte, når du er så nære målet. Gruppetimer er også fantastisk bra om det er noe for deg.Tips til øvelser og aktiviteter:

♥ Planken - Ulike metoder med planken, feks med en kettlebell er utrolig effektivt. Det er tungt, forbrenner masse kalorier og får svetten til å renne. Du kan finne supre fremgangsmåter i en liten videosnutt HER.

♥  Squats - Jeg ser fort resultater på rumpa mi, og når en ser resultater et sted, vil en gjerne se det andre steder også. HER finner du en super liten snutt på squtas og trening generelt på rumpa, med kettlebells.

♥ Intervaller - Om du ikke har tid til en lang treningsøkt, kan du ta intervaller i trappa, en litt brakk bakke, eller en kort runde i nabolaget. Super effektivt. Korte intense treningsøkter kan være vel så bra!

♥ Yoga - Jeg vet, jeg vet; Jeg og denne yogaen. Men det er så fantastisk for kropp og sjel. Det styrker kroppen din og får deg til å føle deg så bra både psykisk og fysisk. Jeg anbefaler yoga with Adriene på youtube HER.

♥ Dans - Du trenger ikke være så rytmisk av deg heller, det er ihvertfall ikke jeg, men fy så gøy. Rikke og jeg øvde på shuffeling på fredag. Det så forferdelig dumt ut, men fy så gøy, og ikke minst slitsomt, haha.


En liten spilleliste jeg hører på for tiden.


Tips til treningsutstyr hjemme - og hvor du kan kjøpe de:

♥ Trådløst headset - Siden jeg fikk teste ut Vibeke sitt headsett, ble jeg helt forelska i det og ønska meg et makent ett til bursdagen. Så snille som mamma og pappa er, kjøpte de et til meg, og jeg elsker det. Jeg har aldri likt å trent med ørepropper eller headset før, fordi jeg har irritert meg så over den dumme ledningen, men de her i merket "Marshall", er trådløse, og såå kjekke. De har fantastisk god lyd, og man slipper å bli sliten i ørene av å bruke de over tid. Veldig kjekt når en løper, trener styrke eller går tur. De kan blandt annet kjøpes på Euronics.

♥  Kettlebells - Jeg kjøpte meg en kettlebell, hansker, og annet fresht og fargerikt treningstøy på Sportamore, og det er så kjekt. Jeg føler meg mye mer effektiv når jeg har litt ordentlig trenings utstyr til hjelp. Ikke er det så dyrt heller, spesielt ikke om du klikker deg inn via Rabble, for da finner du noen skikkelig bra rabattkoder.

♥ Treningsmatte - Det er så lurt å skaffe seg en yogamatte/treningsmatte hvor man kan svette fra seg på, haha.

♥ Løsvekter - Om du ikke bare vil bruke din egen kroppsvekt eller bøker, er løsvekter en kjempegod idè.

♥ Elipsemaskin - Det er litt dyrt, men det er så verdt det. Vi har hatt vår i flere år, og den bruker jeg nå flere ganger i uka, nå som det er så glatt ute.

Sjekk ut Bodyfitness HER (la inn via Rabble så dere kan få fine rabattkoder, u welcome), og Extreme Fitness for å finne masse kjekt utstyr til både kosthold og trening.


Omg, armene mine her da, haha huff... Det hadde kanskje vært litt mer inspirerende om jeg var mer fit, men jeg har faktisk klart å stramma meg litt opp etter jul, og alle må jo starte ett sted. Jeg håper at disse tipsa gav dere litt motivasjon. God treningsmusikk, harde øvelser i ditt tempo, og freshe treningsklær via Rabble gjør susen. Det er ihvertfall dette som har hjulpet meg til nå, så får dere bare spørre om dere lurer på noe mer. Håper dere likte innlegget! Si meg, hva er deres tips til å holde treningsmotivasjonen oppe?

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits