HUSK KONKURRANSEN MIN

Hei dere, jeg ville bare minne dere på konkurransen jeg har her på bloggen. Her er det dere kan gjøre for å delta:

♥ Følg Personlig almanakk på Instagram HER.
♥ Gå inn på Instagrammen min HER og si du er med!
♥ Du får et ekstra lodd om du kommenterer at du er med i dette innlegget også. Husk epost adressen din når du kommenterer.

Vinneren kåres i kveld. Lykke til!

- Janne

KONKURRANSE: VINN PERSONLIG ALMANAKK TIL SKOLESTART

//Innlegget inneholder sponset produkter

Hei dere! Idag har jeg en kjempegod nyhet til dere som liker å ha system i sakene, skrive ned planene deres, og til dere som starter på skolen igjen nå. Denne uken kan dere nemlig vinne et gavekort hos Personligalmanakk.com. Der kan du designe din helt egen almanakk. Jeg har nettopp bestilt meg en hvor jeg har laget kalender, oversikt over trening, gjøremål og bursdager. Den har jeg også designet selv med mange flotte bilder fra ferien min. Den gleder jeg meg såå til å få. Det er nemlig mulig å gjøre omtrent hva du vil med bøkene du designer der inne. Inntil min kommer, har jeg en jeg fikk sponset tidligere i år. Den bruker jeg til å skrive ned blogg og youtube ideèr, så den har jeg med meg overalt. Plutselig dukker jo ideène opp. Er det ikke kjekt? Vinn din egen nå!

DETTE MÅ DU GJØRE:

♥ Følg Personlig almanakk på Instagram HER.
♥ Gå inn på Instagrammen min HER og si du er med!
♥ Du får et ekstra lodd om du kommenterer at du er med i dette innlegget også. Husk epost adressen din når du kommenterer.

Vinneren kåres til søndag! Lykke til ♥

- Janne

Ukens blogg konkurranse #9 - Meld deg på

Hallo! Nå er det søren meg lenge siden jeg har hatt en "Ukens blogg" konkurranse. Jeg har faktisk ikke hatt en slik en i år. Jeg holder på å fikse litt på designet og jobbe litt med bloggen, så da tenkte jeg det passet bra å ha en slik konkurranse gående denne uka, høres ikke det bra ut? Konkurransen går rett og slett bare ut på å bli ukens blogg. Jeg holdt en konkurranse med Personlig Almanakk i desember, men de har aldri svart hverken meg eller vinneren. Får jeg ikke svar av de innen uka er over må jeg kjøpe noe annet med mine egne penger til vinneren, for det er flaut og uhørt. Derfor blir det heller slike konkurranser til jeg finner noen jeg kan stole på at holder ordet sitt. Håper det går fint!Det går enkelt og greit ut på at jeg velger en blogg jeg synes skiller seg litt ekstra ut og synes er bra, bruker bilder fra bloggen (om dere ikke skriver noe annet såklart), og ellers bare gir en liten shoutout. Ingen betingelser, men om dere er gira er det bare å like Facebooksiden min liksom, haha. Velger en vinner til søndag, hihi. Ha en fin dag videre!

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Gratulerer Tessa!! Det ble deg. Jeg har sendt personligalmanakk.com en epost, så da kontakter de deg nok snart. Håper du blir fornøyd med almanakken din. Takk til personligalmanakk for samarbeid ♥

Takk til dere andre som meldte dere på også. Bedre lykke neste gang!

 

KONKURRANSE - VINN PERSONLIG ALMANAKK

Hallo! Flere av dere har meldt dere på konkurransen om å bli ukens blogg, men jeg kjører på med en konkurranse til, i samarbeid med Personlig almanakk.com. Instagrammen min har blitt sletta, og det er så kjipt ettersom jeg hadde nesten 2000 følgere på den, noe som var grunnen til at jeg fikk denne muligheten. Jeg har kontaktet Instagram, så håper virkelig det ordner seg.. Jeg kjører likevel konkurransen min på den nye instagrammen jeg måtte lage, og her på bloggen. En veldig kjekk ting å vinne, nå som det snart er ett nytt år. Se under hva du må gjøre for å kunne delta.

♥ Følg Instagrammen min HER, og skriv på bildet at du er med.
♥Skriv i kommentarfeltet her at du er med.

Vinneren kåret til mandag, lykke til!

Ukens blogg konkurranse #8 - Meld deg på

Hallooo ♥ Jeg håper dere har hatt det bra idag. Er dere godt i gang med julegaver og bakst nå kanskje? Jeg er heldigvis snart ferdig med gavene, men har et lite prosjekt på gang når det gjelder både baking og vasking av rommet mitt, heh.. Koser meg med baking sammen med mamma, og utsetter julevasken til siste liten... Jeg hadde nettopp et liten "Ukens blogg" konkurranse,der jeg kåret tre vinnere. Du kan se om du vant HER. Jeg tenkte og gjøre det samme denne uken. Så om du vil være med er det kun dette du må gjøre:

♥ Like bloggsiden min på facebook HER.
♥ Skrive at du er med i kommentarfeltet.


Jeg kommer til å skrive litt om hva bloggen din handler om, og hva jeg synes om den, samt dele noen bilder fra din blogg, og linke til den. Om dere ikke vil at jeg skal bruke bildene deres, kan dere bare skrive det når dere melder dere på. Jeg kårer tre vinnere til søndag. Håper du er med!

(Jeg har sletta den vanlige facebooken min btw. Har også med en feil sletta den vanlige instagrammen min, så vet ikke hvordan jeg får ordna det enda)

Vinnerene av ukens blogg #7 - Ble det deg?

Hallo! Beklager for surr rundt innlegg og videoer. Jeg har streva veldig med nettet her hjemme, så ting har ikke kommet ut når jeg har tenkt. Men nå funker nettet foreløpig, så da er det tid for å kåre tre vinnere av ukens blogg konkurranse. Jeg har vært innom alle bloggene som meldte seg på, og liker alle sammen. Flere av de har jeg skrevet om før, og er fast leser av. Så for dere som ikke ble valgt denne gangen, kan prøve igjen denne uken, hihi.

Jeg fant nettopp bloggen til Seline Ekelund, en 21 år gammel jente fra Østfold, som er mamma til to. De fleste innlegga hennes har kommet ut nå i desember, og er om henne og barna og deres juletradisjoner. Jeg synes hun skriver så fint, og hun virker som en veldig kreativ og god mor. Selv pleide jeg å elske å bake med mamma da jeg var liten, og det ser det ut som at hennes barn også satt pris på. Barna er nydelige, og ser veldig glade ut. Dette er en veldig koselig blogg, både for mammaer og sånne som meg, hihi. Klikk deg innom Seline sin blogg HER.

Denne uken meldte Helle seg på, og det var jeg glad for, for da fant jeg bloggen hennes. Hun er ei 19 år gammel, ernerisk jente, og det preger bloggen hennes mye. Får skikkelig positiv energi, og har lyst til og dra ut i naturen når jeg leser bloggen hennes. Hun går på folkehøgskole, der hun går friluftslinjen i Finnmark, og jeg er såå misunnelig. Det ser helt fantastisk ut, oog kaldt ut, haha. Hun skriver på en morsom måte, og ser ikke ut til å ta seg selv noe særlig høytidelig, og det liker jeg. En sprudlende jente med en sprudlende blogg. Helle sin blogg kan dere finne HER.

Ukens siste vinner er amazing'e Silje. Jeg vet jeg velger henne hver gang, men how can I not? Silje er min blogg bestis, haha ♥ Jeg eeeelsker bloggen hennes, og det er uten tvil min favoritt blogg. Innholdet er veldig variert, og den fine personligheten hennes kommer så godt frem på bloggen. Hun blogger ikke så ofte, men når hun blogger snakker vi kvalitetsinnlegg. Hun er ei 21 år gammel jente fra Trondheim, der hun bor sammen med forloveden sin som hun har vært sammen med i fem(?!!) år. Han har en sønn, og jeg synes det er imponerende hvor fint hun har tilpasset seg det. Jeg vet jo ikke hvordan ting er altså, men når jeg snakker med henne, virker hun så flink og stolt over "Ste" sønnen sin. Nei, Silje er fantastisk. Finn bloggen hennes HER.


Beklager for så mye surr rundt bloggingen, håper nettet holder seg stabilt nå. Nå skal jeg ut å gå med Balder, før jeg må redigere youtube videoer, og skrape sammen en oppskrift til dere. Hva gjør dere denne fine mandagen?

Ukens blogg konkurranse #7- Meld deg på

Hallooo! Jeg tenkte det var på tiden med en ny ukens blogg konkurranse. Synes det er så fin en måte å finne nye blogger å lese, og det å skryte av hverandre, og støtte andre bloggere. Er dere ikke enige? Det eneste dere trenger å gjøre er å Like facebooksiden min HER, og skrive at du er med, så velger jeg ut tre favoritter. Jeg kommer til å skrive litt om de og bloggen deres, hva jeg synes, og bruke noen bilder fra bloggen deres. Er ikke det greit, kan dere bare skrive det i kommentarfeltet, hihi.

Håper du er med? Trekker tre vinnere på søndag. Ha en super onsdag dere fine mennesker ♥
 

Husk..............

Hallo og god lørdaaaaaaaaaag ♥ Hoh, vel..Den innflytningsfesten igår var litt vel gøy. Jeg begynner å huske hvorfor jeg kutta ut alkohol for å si det slik. Men jeg burde ha huska at jeg ikke har galleblære lenger. End of story. Det var ihvertfall veldig gøy å være hos Vibeke, og med folk jeg ikke har sett på en stund. Nå er jeg oppe på beina igjen, og spiser pappa sin pizza, i hååp om at den blir i magen, hehehe. Nå er jeg klar for en rooooolig lørdag, med skal vi danse på tv, og ikke noe sterkere enn solo i glasset. Jeg ville bare innom å ønske dere en super lørdag, og minne dere på konkurransen, om å vinne briller fra Extra optical. Meld dere på HER, så kårer jeg vinneren i morgen. En konkurranse verdt å melde seg på. Selv har jeg to brillepar derifra, og er såååå fornøyd.

 

Lykke til ♥

KONKURRANSE - VINN BRILLER FRA EXTRA OPTICAL

Hallo, og god tirsdag ♥ Idag har jeg en fin overraskelse til dere. Jeg er så heldig som får samarbeide med Extra optical, så idag gir vi dere muligheten til å vinne et par superkule briller fra Extra optical. Brillene får dere velge selv, så når jeg trekker vinneren, setter jeg den personen i kontakt med Extra optical, slik at dere kan bli enige. Jeg har to par derifra nå, og jeg er såå fornøyd. Jeg er litt usikker på hvor godt jeg kledde de siste jeg fikk nå, men jeg synes de var så utrolig kule. Nedenfor ser du hva du må gjøre for å vinne:

 

                                               VINN BRILLER FRA EXTRA OPTICAL

                                                          ♥ Lik blogg siden min på Facebook HER
                                                      ♥ Lik Extra optical sin side på Facebook HER
                                                      ♥ Kommenter at du er med, med eposten din, slik at jeg kan kontakte deg//produktet er sponset// Brillene jeg har på meg her kalles Evale, og har en nydelig brunfarge, som ser ut som tre på brillestengene. Veldig meg!

Jeg er også så heldig og få dele ut en rabattkode til alle leserne mine, på 15 % på innfatningen + standardglasset, om dere bruker koden: bl015NO. Jeg anbefaler dere til å ta en titt innom. Det er briller og priser som passer alle der inne.

Vinneren kåres på søndag. Lykke til!

Vinneren av ukens blogg #6

God kveld ♥ Beklager for seint innlegg. Jeg har ikke vært bra idag, og når jeg endelig kom meg, brukte jeg tiden på kjærsten. Ser han så sjeldent, at nå ville jeg utnytte all tiden vi hadde sammen. Derfor kom ikke innlegget før nå, men det er bedre seint enn aldri, eller hva? Vinneren av ukens blogg eeeeeeer:
 


(Bildet er lånt fra bloggen hennes, som jeg skreiv på forrige innlegg at jeg kom til å gjøre)

...Mia! Mia er ei 30 år gammel dame fra tromsø(såvidt jeg har forstått?), og står bak bloggen "AltannaennA4". Jeg har ikke fulgt bloggen hennes så veldig lenge, men jeg er glad jeg fant den. Her snakker vi en ekte og ærlig blogger, med skikkelig liv og engasjement i alt hun skriver. I 2014 fikk hun diagnosen trippel negativ brystkreft. Den er heldigvis behandlet, så nå kjemper hun for å få livet sitt tilbake igjen. Hun blogger om de tinga som følger med etter en kreftbehandling, og hun er veldig engasjert i å hjelpe andre, som dere ser på bildet over. Hun samler inn penger, baker, lager sløyfer, og hun farga til og med håret sitt rosa ifjor, for å vise omtanke ved brystkreft. Det sier litt om hvor fantastisk og engasjert hun er. Jeg blir så inspirert av å lese innlegga hennes. Hun er så ekte og ærlig, og jeg innser hvor viktig og verdifullt livet er. Bloggen hennes handler såklart om så utrolig mye annet også, og den er virkelig verdt en titt. Bloggen til Mia, kan dere finne HER.Nå skal jeg inn og legge meg ved siden av kjæresten, for første gang på lenge. Jeg håper dere har hatt en super søndag. God natt ♥

Ukens blogg konkurranse #6- Meld deg på

Hallo og gooood tirsdag ♥ Idag tenkte jeg å kickstarte den første onsdagen i november, med en liten konkurranse. Det er så alt for lenge siden jeg har hatt en konkurranse om å bli ukens blogg, og dere pleier jo å eeeelske de. Det er så fin en måte for både dere og meg, å finne nye favorittblogger på , og det er også en super måte og fremme andre bloggere på. Jeg finner to favoritter til søndag, som jeg linker til med bilder, og skriver en liten anbefaling om. Det eneste dere trenger å gjøre for å delta, er å like bloggsiden min HER, og skrive i dette kommentarfeltet at dere er med.

 

Lykke til ♥

VINNERNE AV UKENS BLOGG KONKURRANSEN

Hei dere! Jeg håper dere har hatt en fin søndag så langt. Nå er det på tide og kåre vinnerne av "Ukens blogg, konkurranse". Først vil jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på, det er så gøy å se. I tillegg finner jeg så mange fine blogger å lese. Jeg leste alle sammen, men valgte meg ut tre favoritter, som jeg skal skrive litt om nå!

 

Den første bloggen jeg vil skryte av idag, er Silje Green Høyum sin blogg. Jeg har fulgt Silje sin blogg en liten stund, og fy søren for en fantastisk dame. Da jeg var i Sverige i begynnelsen av juli, kjøpte jeg meg en iskaffe som det kun var èn igjen av, og jeg likte den såå godt. Silje, som jeg aldri hadde besøkt bloggen til før tilba seg å kjøpe noen til meg, og sende de i posten til meg. Til en helt vill fremmed! Det sier kanskje litt om hvor god hun er? Bloggen hennes er like bra som henne. Hun blogger om livet som mamma, om mote, sminke og om resten av livet hennes generelt. Jeg blir så glad av å lese bloggen hennes, og ikke minst de nydelige kommentarene hun legger igjen på bloggen min. Titter du innom bloggen til Silje, får du både godt lesestoff og en bloggvenn. Anbefales! Bloggen hennes kan du finne HER.

Den andre bloggen jeg har falt for, er 22 år gamle Tessa Bennett, som faktisk har bursdag idag. Gratulerer så masse med dagen! Denne jenta virker så utrolig god. Hun har en veldig fin blogg. Hun skriver så fint, og bildene hennes er helt sykt fine. Jeg blir så inspirert av alle de gode oppskriftene hun legger ut, og alle de yummy bildene av det hun lager. Jeg er fast leser! Bloggen hennes finner dere HER.

Den siste bloggen jeg likte ekstra godt, er fine Ina, på 17 år. Hun går danselinja, og det blogger hun en del om. Hun blogger om så mye forskjellig, og det synes jeg er bra, at innholdet er variert. Jeg blir veldig inspirert av bloggen hennes! Hun skriver på en morsom og fin måte, og tar veldig fine bilder. Anbefales! Bloggen hennes finner du HER.


Igjen, tusen takk til alle som meldte seg på! Ha en fin dag videre ♥

Ukens blogg konkurranse #5- Meld deg på

Hei dere! Det er søndag, og det har vært en ganske rolig dag. Besteforeldrene mine har vært en tur innom, selv om vi var hos dem igår og feiret Mimmim(bestemor), som er hele 66 år idag. Senere på ettermiddagen, dro Rikke og jeg på kino, og så "Istid: På kollisjonskurs". Vi måtte jo nesten se den, siden vi har sett alle de andre. Den var nok mer egnet for de litt mindre, men den var morsom, og veldig søt. Nå har jeg akkurat kommet inn igjen. Jeg har sitte ute og grilla pølser til kveldsmat, med familien. Yoga gjorde jeg også utpå der, haha. Mer gjemt denne gangen. Jeg drar heller til Even i morgen, det passet best slik. Mens jeg satt meg ned for å blogge, innså jeg at jeg ikke har hatt en "Ukens blogg" konkurranse, på en stund. Synes det passet bra med en slik en nå. Eller hva?

Jeg liker så godt slike konkurranser, fordi det er så fin en måte og skryte av hverandre på, og fremme blogger som fortjener litt ekstra skryt. Liker også veldig godt å lese andres slike innlegg, og få øyet opp for nye blogger. Er dere ikke enige?

Det du må gjøre er:

♥ Like bloggsiden min HER
♥ Skrive at du er med

Jeg kårer tre vinnere til fredag, som jeg skriver et innlegg om, og jeg legger også til bilder fra deres blogg. Jeg kommer til å linke til bloggene, og skrive hva jeg likte med de. Håper dere blir med! Fortell meg gjerne om deres søndag, jeg håper dere har hatt det fint? ♥

KONKURRANSE - VINN ARMBÅND FRA KORSPAAHJERTET

Hei dere! Jeg håper dere har det fint idag. Som jeg nevnte igår, skal jeg holde en konkurranse idag, wiiiiiiiiiiiiiii! Jeg er så heldig og få samarbeide med Korspaahjertet.com, hvor de selger mange fine smykker. Derfor skal vi holde en konkurranse der dere kan vinne et fint armbånd. Jeg synes det var så fint, at jeg skal bestille meg et jeg også, haha. Er så glad i slike enkle smykker. Lenger ned får dere vite hva dere må gjøre for å delta.

 

♥ Lik facebooksiden min HER
♥ Lik Korspaahjertet sin facebookside HER
♥ Skriv at du er med, med eposten din, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner


Jeg håper du vil være med! Jeg kårer vinneren til fredag. Lykke til ♥

Ukens blogg konkurranse #4 - Meld deg på

Hei dere! Nok en uke har kommet, og jeg vil holde enda en "Ukens blogg", konkurranse. Jeg har funnet nye blogger å lese hver eneste gang, og jeg bare elsker hele konseptet. Det jeg gjør er å velge tre blogger jeg liker ekstra godt, forteller hva jeg liker med de, deler bilder fra bloggene, og selvfølgelig linker til bloggene deres. Jeg leser hver eneste blogg som blir meldt på, og kårer tre vinnere til søndag. Jeg kårte nye vinnere igår, men uansett hvor mange innlegg jeg har skrevet etterpå, så havner det innlegget øverst med et helt villt klokkeslett og en dato som ikke stemmer, haha. Håper ikke det fortsetter slik.. Folk får det i det minste med seg da, haha..

For å melde deg på er det kun to ting å gjøre:

♥ Følg bloggens facebookside HER
♥ Kommenter med bloggnavnet ditt at du er med

Slang med litt inspo også. Likte så godt disse bildene, og føler de beskriver hele personligheten min, haha. 

Håper så mange som mulig melder seg på! Lykke til ♥
 

Ukens blogg konkurranse #3 - Meld deg på

Hei dere!

Nå er det på tide med ukens blogg konkurranse igjen. Den kom litt sent ut, men bedre sent enn aldri, sant? Tehee. Som vanlig velger jeg tre blogger jeg liker ekstra godt, forteller hva jeg liker med de, deler bilder fra bloggen deres, og selvfølgelig linker til bloggen.

For å melde deg på er det kun to ting å gjøre:

♥ Følg bloggens facebookside HER
♥ Kommenter med bloggnavnet ditt at du er med

Lykke til ♥

 

Sender mitt fineste dobbelthakesmil til dere som melder dere på. Kårer tre vinnere på søndag, nuzzz ♥

Ukens blogg konkurranse #2 - Meld deg på

Hei dere! Hvordan har dere det idag? Dere som bor i Telemark har kanskje vært ute og sett på sykkelrittet? Mamma og jeg skulle til besteforeldrene mine, og måtte forte oss forbi før de starta. Vi var akkurat i siste lita, så vi var en av veldig få biler som var ute å kjørte. Alle sto jo klare langs veien med flagg og alt ting, så når vi kjørte forbi heia folk på oss. Litt flaut kan man si, haha. Vi rakk ihvertfall å komme oss frem før de starta, men vi ble der oppe veldig lenge for å være sikre på at de var ferdige, før vi kjørte hjem igjen, haha. Jeg er veldig mye bedre idag, og tror det må være den første dagen på lenge jeg ikke har en eneste plage. veldig deilig! Det er grått ute idag, med litt regn, så da utnytter jeg anledningen til å øve litt teori, for nå skal den pokker meg bare bli tatt, uansett. Jeg bruker også litt tid på å lese blogger idag. Nå er det også tid for ukens blogg konkurranse igjen, så nå er det bare å melde seg på!
 

Som forrige gang, vil jeg kåre tre vinnere, som jeg kommer til å skrive om, samt dele bloggen deres og bilder av de. Jeg leser også alle bloggene som melder seg på. Håper så mange som mulig vil være med.

For å melde deg på er det kun to ting å gjøre:

♥ Følg bloggens facebookside HER
♥ Kommenter med bloggnavnet ditt at du er med

Lykke til ♥

 

Vinnerne av ukens blogg

Hei dere! Beklager så utrolig mye, for at jeg ikke kåret vinnerne av ukens blogg igår. Det gikk i ett hele dagen, og jeg hadde aldri tid til å sette meg ned. Derfor må jeg heller ta det idag, og det håper jeg går bra. Bedre seint enn aldri, ikke sant? Som sagt kårer jeg tre vinnere, og vil skrive litt om bloggene, og hvorfor jeg likte akkurat disse tre. Let's goooo!


Den første vinneren er bloggen din den vakre jenta, Linda Helen. Hun er ei 20 år gammel jente fra Bergen, om jeg har forstått det riktig? Jeg oppdaget bloggen hennes for en liten stund siden, da hun la igjen en kommentar på bloggen min. Det gjør hun ofte, og det er alltid fine kommentarer, som gjør meg så glad. Hun har en stor lidenskap for blant annet mat og foto, og deler ofte oppskrifter med oss. Det er jo slike blogger jeg liker, blogger som inspirerer og lærer meg noe, og det gjør ihvertfall hun! I tillegg poster hun fine bilder, og oppdaterer jevnlig. Hele bloggen er så fint gjennomført. En blogg absolutt verdt turen innom.
 


Neste blogg, er også en blogg jeg nylig oppdaget. Det er bloggen til nydelige Silje, som er ei 20 år gammel jente fra Trondheim. Hadde Silje bodd her, tror jeg vi kunne blitt bestevenner altså, for jeg kjenner meg igjen i alt hun skriver, og føler hele bloggen hennes er så meg, uansett hvor creepy det enn måtte høres ut, hahah. Hun er utrolig flink til og ta bilder, og deler ofte fine bilder. Hun informerer om nye ting hun har testet ut, eller vil teste ut, og i tillegg skriver hun veldig bra. Silje sin blogg virker ekte og ærlig, i forhold til andres som svever på rosa skyer. I tillegg er hun jo helskjønn, så bloggen er virkelig verdt en titt!


Den siste bloggen jeg valgte, til min aller første ukens blogg konkurranse, er bloggen til fine Henriette Celin. Hun er ei 21 år gammel jente fra Bergen, som har en del interesser, blant annet for musikk, dans, teater, foto og interiør. Alle disse interessene kommer frem på bloggen hennes, i tillegg til fine bilder, oppskrifter, og anbefalinger. I tillegg liker hun yoga, og jeg elsker når det dukker opp litt av det på bloggen også. Hun skriver veldig bra, og jeg elsker bloggen hennes. I tillegg virker Henriette Celin like bra som bloggen sin. Hun legger igjen så fine kommentarer på bloggen min også, som gjør meg så glad, og hun er så positiv og søt, noe som også preger bloggen hennes. Leser du den ikke fra før, burde du virkelig det.


Dette var min første ukens blogg konkurranse, og jeg håper dere likte den. Jeg leste alle bloggene, og likte dem alle sammen. Vant du ikke denne gangen, kan du melde deg på her nede, så kanskje du vinner neste uke. Lykke til!
 

KONKURRANSE

Hei dere! Åh idag har jeg en skikkelig gladnyhet til dere. I samarbeid med Extraoptical, har jeg gleden av å holde en konkurranse for dere! Jeg blir så glad for hvert eneste lille livsstegn dere legger igjen her, og det er såå gøy at noen vil hjelpe meg med å gi dere noe tilbake, som takk. Jeg har selv fått et par briller av dem, og jeg er så fornøyd. Jeg vet ikke helt om de jeg valgte, passer helt til fjeset mitt, men kule var de ihvertfall. Selv om de selger billige briller, påvirker det ihvertfall ikke kvaliteten, det er sikkert og visst. Nå over til konkurransen:

 

Konkurranseregler:
♥ Lik Extraoptical sin facebookside HER
♥ Lik min facebookside HER
♥ Skriv at du er med, med eposten din, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Vinneren får en valgri brille fra Extraoptical.

I tillegg er de så snille at jeg får gi alle mine lesere 15% avslag på innfatning + standardglass. Rabattkoden er: MOD15

Er ikke det bra? Wiiiiii. Håper så mange som mulig vil delta! Takk til Extraoptical som vil samarbeide med meg, og takk til dere som er så snille med meg!

Vinneren av konkurransen:

God kveld!

Nå har jeg kårt vinneren av den lille påske konkurransen min. Som jeg lovte, trakk jeg helt tilfeldig. Jeg skreiv alle navna på lapper, og putta de i en caps som pappa trakk fra. Og vinnereeeen bleeee:

HENRIETTE CELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! Gratulerer så mye, håper du blir glad for det lille påske egget, og lipsylen fra Forever Living. For at det skal bli mest mulig ryddig, skal jeg lage et eget innlegg der jeg anbefaler bloggen din skikkelig, for det fortjener du. Den er utrolig bra, og jeg er fast leser. Håper det går fint! Gir du meg adressen din, så sender jeg pakken allerede i morgen. Du får med en liten overaskelses gevinst også, hihi.

Det kommer flere konkurranser igjen snart, så andre også får sjansen. Ha en fin kveld videre!

Påske konkurranse

Hei dere! Som lovet, skal jeg holde en liten konkurranse her på bloggen. Det er ikke svære greiene, bare en liten takk for at dere er så snille å kommenterer, roser og følger meg. Det setter jeg så pris på! Jeg trekker èn vinner til torsdag, som vinner et påske egg med godis, blandt annet de hjemmelagde sjokolade egga med melkekrem i, som jeg lagde igår. Vinneren får også en aloe lips fra Forever living, som passer bra nå som det er ekstra fort for å få tørre lepper. I tillegg linker jeg til vinneren sin blogg/instagram, eller en annen side h*n har. Høres ikke det bra ut? Juhuuu, da setter vi i gang.

 

Regler:

For å vinne premien, må du kommentere at du er med(med epost), og like bloggens facebook side HER. Jeg trekker en tilfeldig vinner, så du kan kommentere så mange ganger du vil. Lykke til!

 

Konkurranse: Del ditt uten sminke bilde

Hei dere! I natt lå jeg lenge oppe fordi jeg tenkte på noe jeg synes er så trist, og vet dere hva det er? Jeg synes det er trist hvor utrolig mye tid og energi, og ikke minst penger spesielt vi jenter bruker på å gjøre oss finere. Timesvis sitter vi foran speilet og kritiserer oss selv, finner feil etter feil, og deretter bruker vi hundrevis av kroner på å fikse det. Etter at jeg klipte bort alt håret mitt har jeg vært veldig misfornøyd med utseendet mitt, og jeg har vært veldig opptatt av at i det minste fjeset mitt skulle se bra ut. Jeg har ikke peiling på hvor masse penger jeg har brukt på sminke, eller hvor mange timer jeg har brukt på youtube, for å lære hvordan jeg skal kunne dekke til ting, gjøre ting mindre eller større. Noen legger seg til og med under kniven for å fikse på seg selv, og det synes jeg er trist. Hvorfor skal vi fikse så på oss selv? Vi er fine nok akkurat som vi er, alle sammen. Naturlig skjønnhet er det fineste, og derfor har jeg kommet på noe lurt. Jeg vil holde en konkurranse til dere! Konkurransen er slik: 

♥ Last opp et bilde av deg selv uten sminke på instagram og bruk hasjtaggen #naturalbeautycontest, eller send til meg på jannees96@hotmail.com

♥  Det beste bildet vinner produkter man kan pleie huden sin med og fortsatt føle seg best mulig, uten noe som helst sminke

♥  Vinneren blir trekt 11. Februar


Vinneren får en Carmex til leppene, ansikts skrubb fra Garnier, en ansiktsmaske, og Nivea krem. Dette er produkter jeg liker veldig godt, så jeg håper dere også liker dem. Dette er ikke sponsede produkter, men produkter jeg har brukt egne penger på, fordi jeg vil gi dere noe, og virkelig jobbe for naturlig skjønnhet. 

Meld deg på og bidra med å få bort presset på å være "perfekt", for ingen er det. ALLE har noe de ikke er fornøyde med. For eksempel kviser, eller strekkmerker, kanskje en skeiv nese eller for små lepper, i mitt tilfelle alt sammen. Og det er HELT GREIT!!! Dere trenger ikke fikse på det. Jeg er klar over at man kan føle seg bedre med sminke, men poenget med hele denne konkurransen er å få flere til å føle seg vel UTEN sminke. Bli med!!! 

 

Vinn piercing fra Superkul.no #2

Hei fininger! Siden dere er så snille og kommenterer, støtter meg og følger meg, vil jeg så gjerne gi noe tilbake. Derfor vil jeg nå ha en konkurranse hvor dere kan vinne et superfint piercingsmykke fra Superkul.no. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg selv har mottatt fra Superkul. De har god service, og varene kommer superfort. Alt er rett og slett bare helt supert! Det eneste du trenger å gjøre, er å:

♥ Like facebooksiden min HER

♥ Kommentere at du er med

♥ Skrive epost adressen din slik at jeg kan kontakte deg

Et fint delfin smykke til navelen. Konkurransen avsluttes på nyttåraften klokken 14.00. 

Vinneren av den forrige konkurransen ble Rikke. Gratulerer så mye til deg. Lykke til!

 

Vinn piercing fra Superkul.no

Hei fininger! Siden dere er så snille og kommenterer, støtter meg og følger meg, vil jeg så gjerne gi noe tilbake. Derfor vil jeg nå ha en konkurranse hvor dere kan vinne et superfint piercingsmykke fra Superkul.no. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg selv har mottatt fra Superkul. De har god service, og varene kommer superfort. Alt er rett og slett bare helt supert! Det eneste du trenger å gjøre, er å:

♥ Like facebooksiden min HER

♥ Kommentere at du er med

♥ Skrive epost adressen din slik at jeg kan kontakte deg

Se så utrolig fint da! Ta en titt på de andre flotte produktene fra superkul HER. 

Jeg trekker vinneren til fredag, masse lykke til alle sammen!

Join this

Hei dere. I denne herlige desembermåneden er det mange som lager flotte konkurranser på bloggene sine. Dette skal jeg selv gjøre om en uke, så følg med. Jeg er innom Isabel Mortensen sin blogg hver eneste dag og jeg liker den bloggen så godt. Hun skriver veldig bra, virker som ei super søt jente, og som en liten bonus deler hun ut flotte premier fra forever living hver eneste dag i desember. Bedre blir det ikke. Jeg melder meg så klart på konkurransen hennes idag også, og det burde du og gjøre. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg, slik som jeg gjør nå, og linke innlegget ditt i kommentarfeltet hennes HER

Nå krysser jeg fingrene, hihi. 

EN ANNEN KONKURRANSE ISTEDET

Vet dere hva.. En tegnekonkurranse er krevende. Jeg trodde det ville bli gøy men jeg har fått så få påmeldte at jeg tenkte å ha en annen konkurranse. Dette fikk jeg inspirasjon fra en annen blogger som jeg har comment war med i en konkurranse på en annen blogg. Jeg stiller dere fem spørsmål som dere kan finne svar på her på bloggen min, den som har rett på alle fem spørsmåla eller på flest blir lenket. Høres ikke det lettere ut? Here we go.

1: Hva er min favoritt serie?

2: Hva heter lillesøstrene mine?

3: Hvilken linje gikk jeg mine to første år på videregående?

4: Hvilket dyr er jeg livredd for?

5: Hvem har jeg leilighet med? 
Jeg trekker vinneren på søndag. Lykke til!

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits