Life update

Hallo mine fine. Takk for at dere fortsatt titter innom. De siste dagene har jeg vært såå sliten og kun sett på New girl, og gjort yoga. Oppkjøringsdatoen nærmer seg med stormskritt og jeg gjør igrunn ikke annet enn å kjøre og hvile. Jeg er så spent. Test timen gikk ikke så bra, fordi jeg ikke klarte å holde nervene i sjakk i det hele tatt. Jeg klarte alt jeg var redd for å ikke klare, men glemte det grunnleggende som jeg har klart lenge. Hva søren?! Det føltes som første kjøretime om igjen, haha. Forhåpentligvis går det her min vei, sånn at jeg kan begynne å gjøre det jeg må igjen, være litt mer tilgjengelig, og slippe å lene meg på andre. Vi har forta oss veldig for å bli ferdig med lappen før sommeren. Om jeg ikke klarer det tror jeg, jeg legger meg i fosterstilling helt til høsten, haha. Neida, det er menneskelig å feile, men kunne godt kjent på litt mestringsfølelse nå. Trenger sårt å komme inn i rutinene mine igjen også. Føle at jeg får tatt ordentlig vare på meg selv og dyra mine. Ellers går det fint, og jeg er spent på når regnet gir seg, så den fine sommeren vi fikk en smakebit på for en stund siden, kan komme tilbake igjen.

Ellers elsker jeg å ta bilder på denne tiden av året, egentlig alle tider av året. Men det er ikke like ofte jeg tar med meg kameraet mitt ut bare for å ta bilder av naturen, men det gjorde jeg for noen dager siden. Jeg synes blomstene er så sykt fine når det er regndråper på de. Bildene jeg tok ble helt ok, så her er de, tehe.

 

Det var en liten life update, eller noe. Hva med dere, hvordan går alt med dere?

- Janne

Opplever 80 åringer kroppspress? - Intervju

Husker dere intervjuet jeg hadde med bestemoren min, angående kroppspress? Dere kan lese innlegget HER. Målet med intervjuet var å finne ut om kroppspress er noe man vokser fra seg når man er eldre, eller om det er noe som kommer igjen, selv når du er voksen. Jeg skreiv også at jeg intervjuet tanta hennes, Haldis, men kom aldri ut med det innlegget, siden det ble så kort så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg bladde i innboksen på eposten min, og så at en fra NRK hadde lest innlegget mitt, og lette etter intervjuet med Tante Haldis, men jeg delte det jo aldri. Det ble helt glemt bort. Hun lagde en radiosak på dette temaet. Det er sikkert for seint nå i forhold til denne, siden jeg glemmer å sjekke eposten min, men kanskje flere har tenkt på det innlegget? Det kommer ihvertfall nå. Dette intervjuet var mye kortere, fordi det rett og slett ikke var et tema som var så aktuelt for "Tante".

Opplever 80 åringer kroppspress?

Var kroppspress like aktuelt før i tiden?

"Vi var jo i krigen, så det tenkte vi ikke på, vi var bare glad vi hadde klær vi. Mamma var veldig flink til å sy. Det var strengere på den tiden. Jeg husker jeg hadde en fin fløyelkjole jeg likte, men den kunne jeg ikke gå med i begravelser, fordi den hadde hvit krage, så den måtte av".

Det var ikke om å gjøre å vise kropp på den tiden. Da skulle man kle seg representabelt, men man sydde mye hjemme, og brukte arveklær.

 

Føler du på mer kroppspress idag, enn da du var ung? Tror du andre på din alder føler mye på det?

 

"Jeg tenkte aldri på kropp og hvordan jeg eller andre så ut. Kanskje litt når man ble eldre, men jeg ble aldri mobba for kropp. Nei altså, en skulle kanskje trent litt mer, men jeg bryr meg ikke. Jeg er mer opptatt av å holde meg frisk, enn hvordan jeg ser ut".

Tror du at du legger bedre merke til hvordan folk kler seg, enn hvordan kroppen ser ut?

"Jeg ser mer på fjeset deres, og legger merke til om de ser blide ut, og ikke hva de har eller hvordan de går kledd".

Har du noen tips til de som føler på kroppspress idag?

"Ikke tenk på det. Vær mer opptatt av å smile og holde deg frisk". 

Tusen takk til Tante Haldis for å la meg dele dette på bloggen min. Håper dere likte innlegget mitt, og hensikten min ved det.

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits