hits

Måneden som var: Februar 2018

Wow, er det ikke rart hvordan januar føltes som en evig mandag, mens februar kun var en litt lang helg? Haha.. Som jeg gjør i slutten av hver måned, skal jeg oppsummere hvordan den har vært. Det gjør jeg ved hjelp av noen faste punkter jeg bruker. Jeg er sååå over den måneden her og håper mars blir såå mye bedre, noe som for min del ikke skal så mye til tror jeg, haha. La oss seeeee.

 

Craving: Jeg har levd på appelsiner og kakao denne måneden, haha..

 

 

Utfordring:  Følelsene mine er all over the place, fordi jeg har så mye jeg må gjøre. Sånn blir det nok for de fleste.

 

Sang: "These days" av Jess Glynne, Macklemore og Dan Caplen.

 

Beste bok:  Jeg har begynt på mange bøker fordi jeg ikke har klart å vente til jeg har lest èn ferdig, hahaha. Favoritten til nå, er "Fremdeles meg", av Jojo Moyes.

 

Høydepunkt: Rikke og jeg fikk tak i Eminem biletter til oss søskna, pappa, Espen og Even. Senere fikk vi vite at mamma og pappa skulle betale for meg og søskna mine, som bursdag gave. WIIIII.

 

Serie: Jeg har nesten ikke gjort annet enn å se på "Keeping ut with the Kardashians", og "The flash". Jeg ser på det mens jeg løper på elipsemaskina for å ikke legge merke til hvor sliten jeg er, haha.

 

Tidsfordriv: Jeg har gjort masse skole arbeid, sett alt for mye på "Keeping up with the Kardashians", løpt mye, og rydda mye. Halvparten av tinga mine er kasta og gitt bort.

Sitat: ?Finish each day and be done with it. You have done what you could. Some blunders and absurdities no doubt crept in; forget them as soon as you can. Tomorrow is a new day. You shall begin it serenely and with too high a spirit to be encumbered with your old nonsense.? - Ralph Waldo Emerson

 

Favoritt produkt: Denne mascaraen!

 

En liten oppsummering av februar. Hvordan har dere hatt det denne måneden?

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii
Lillesøsters blogg: resjaktogreise

På øret nå

Hallo! Jeg tenkte jeg skulle dele mine topp ti favoritt sanger for tiden, utenom julesanger. Når man har hørt på julesanger i et par måneder allerede, trenger man litt av veksling fra Kurt Nilsen og Maria Mena for å si det sånn. Hører jeg Home for christmas èn gang til, spyr jeg, hahah, neida.... Det har kommet ut så mange bra sanger i det siste, og jeg har Spotify på heeele tiden. Enten jeg vasker, rydder eller kjører bil. Dette er ti av mine favz nå:

Silence - Marshmello og khalid

River - Eminem og Ed sheeran

Walk on water - Eminem og Beyoncè

Like home - Eminem og Alicia Keys

Snowman - Sia

All falls down - Alan Walker og Noah Cyrus

Strongest - Ina Wroldsen

Let you down - NF

Meant to be - Bebe rexha og Florida georgia line

Everglow - Coldplay

Har vi noen av de samme favorittene eller? Gjerne add noen til listen! Ha en knall bra fredag.

- Janne

Enda en Halloween look - Kuttet strupe

Hallo dere! Nå er det tid for enda en Halloween look. For et par dager siden prøvde jeg meg på masse nytt. Jeg hadde aldri prøvd cut crease før (øyenskygge hvor man har lokket helt lyst, og creasen mørkere), så jeg prøvde med på det, og gikk for en fin look i fjeset. Deretter prøvde jeg må på en skikkelig ekkel "look" på halsen, om man kan si det sånn? Haha. Jeg brukte lateksen fra coolstuff, som jeg har snakka om HER, og som dere kan kjøpe HER. Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hvordan jeg gjorde det, som en liten idè til Halloween, fro dere som pleier å gjøre noe ut av det.

♦ Først tok jeg en pensel og malte et område på halsen med det, og delte en firkant med dopapir i to, og la den over. Jeg tok lateks over dopapiret igjen, og lagde ca tre lag med det. Jeg tok lateks over på det siste laget.

♦  Jeg tørka lateksen med en hårføner.

♦  Deretter tok jeg foundation foriktig over med en kost og en beauty blender. Over tok jeg litt pudder for å gjøre foundationen litt mer matt.

♦  Jeg klipte forsiktig i midten av papir og lateks laget, slik at det så ut som et kutt (kanskje mer et skudd men, haha), på halsen.

♦  Jeg tok blush over hele halsen, sånn at den så sår ut. Inni "kuttet", brukte jeg vannfargene fra Coolstuff, og malte med sort. Etterpå malte jeg litt rødt inni også, og litt rundt.

♦  Helt til slutt brukte jeg en svamp for å klasje litt lekeblod rundt, og jeg tømte litt lekeblod inni også.

 

Hva synes dere? Ekkelt, eller hva? Haha... Jeg hadde aldri gjort dette før, så det kunne blitt mye bedre, men et sted må man jo begynne, hehe. Liker dere å prøve på sånne looks?

- Janne


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

Life update

Hallo mine fine. Takk for at dere fortsatt titter innom. De siste dagene har jeg vært såå sliten og kun sett på New girl, og gjort yoga. Oppkjøringsdatoen nærmer seg med stormskritt og jeg gjør igrunn ikke annet enn å kjøre og hvile. Jeg er så spent. Test timen gikk ikke så bra, fordi jeg ikke klarte å holde nervene i sjakk i det hele tatt. Jeg klarte alt jeg var redd for å ikke klare, men glemte det grunnleggende som jeg har klart lenge. Hva søren?! Det føltes som første kjøretime om igjen, haha. Forhåpentligvis går det her min vei, sånn at jeg kan begynne å gjøre det jeg må igjen, være litt mer tilgjengelig, og slippe å lene meg på andre. Vi har forta oss veldig for å bli ferdig med lappen før sommeren. Om jeg ikke klarer det tror jeg, jeg legger meg i fosterstilling helt til høsten, haha. Neida, det er menneskelig å feile, men kunne godt kjent på litt mestringsfølelse nå. Trenger sårt å komme inn i rutinene mine igjen også. Føle at jeg får tatt ordentlig vare på meg selv og dyra mine. Ellers går det fint, og jeg er spent på når regnet gir seg, så den fine sommeren vi fikk en smakebit på for en stund siden, kan komme tilbake igjen.

Ellers elsker jeg å ta bilder på denne tiden av året, egentlig alle tider av året. Men det er ikke like ofte jeg tar med meg kameraet mitt ut bare for å ta bilder av naturen, men det gjorde jeg for noen dager siden. Jeg synes blomstene er så sykt fine når det er regndråper på de. Bildene jeg tok ble helt ok, så her er de, tehe.

 

Det var en liten life update, eller noe. Hva med dere, hvordan går alt med dere?

- Janne

Opplever 80 åringer kroppspress? - Intervju

Husker dere intervjuet jeg hadde med bestemoren min, angående kroppspress? Dere kan lese innlegget HER. Målet med intervjuet var å finne ut om kroppspress er noe man vokser fra seg når man er eldre, eller om det er noe som kommer igjen, selv når du er voksen. Jeg skreiv også at jeg intervjuet tanta hennes, Haldis, men kom aldri ut med det innlegget, siden det ble så kort så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg bladde i innboksen på eposten min, og så at en fra NRK hadde lest innlegget mitt, og lette etter intervjuet med Tante Haldis, men jeg delte det jo aldri. Det ble helt glemt bort. Hun lagde en radiosak på dette temaet. Det er sikkert for seint nå i forhold til denne, siden jeg glemmer å sjekke eposten min, men kanskje flere har tenkt på det innlegget? Det kommer ihvertfall nå. Dette intervjuet var mye kortere, fordi det rett og slett ikke var et tema som var så aktuelt for "Tante".

Opplever 80 åringer kroppspress?

Var kroppspress like aktuelt før i tiden?

"Vi var jo i krigen, så det tenkte vi ikke på, vi var bare glad vi hadde klær vi. Mamma var veldig flink til å sy. Det var strengere på den tiden. Jeg husker jeg hadde en fin fløyelkjole jeg likte, men den kunne jeg ikke gå med i begravelser, fordi den hadde hvit krage, så den måtte av".

Det var ikke om å gjøre å vise kropp på den tiden. Da skulle man kle seg representabelt, men man sydde mye hjemme, og brukte arveklær.

 

Føler du på mer kroppspress idag, enn da du var ung? Tror du andre på din alder føler mye på det?

 

"Jeg tenkte aldri på kropp og hvordan jeg eller andre så ut. Kanskje litt når man ble eldre, men jeg ble aldri mobba for kropp. Nei altså, en skulle kanskje trent litt mer, men jeg bryr meg ikke. Jeg er mer opptatt av å holde meg frisk, enn hvordan jeg ser ut".

Tror du at du legger bedre merke til hvordan folk kler seg, enn hvordan kroppen ser ut?

"Jeg ser mer på fjeset deres, og legger merke til om de ser blide ut, og ikke hva de har eller hvordan de går kledd".

Har du noen tips til de som føler på kroppspress idag?

"Ikke tenk på det. Vær mer opptatt av å smile og holde deg frisk". 

Tusen takk til Tante Haldis for å la meg dele dette på bloggen min. Håper dere likte innlegget mitt, og hensikten min ved det.

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt