VI SYKLA NED ET FJELL

Hallooo!

Husker dere den Danmarksturen jeg skulle på i sommer? Vibeke og jeg hadde store planer om å dra til et veldig fint sted i Danmark, for å telte og sykle. Vibeke kjøpte seg sykkel for anledningen, og vi hadde planlagt en del. Men tiden gikk, værden ble skumlere, og Vibeke kjøpte seg hund og hus. Så Danmarksturen ble litt glemt bort oppi alt. Vi slo oss til ro med at vi i det minste kunne sykle et fint sted i Norge. Det er jo så masse fin natur her også. Idag tidlig ville vi gjøre dette. Vi hadde selvfølgelig ikke fiksa noen ting dagen før, og endte opp med å måtte lure Elvin(broren til Vibeke sin kjæreste) til å møte oss med sykkelstativet sitt, på morgenkvisten, før han skulle på jobb. Snill og blid stilte han opp som vanlig. Vi endte nemlig opp med å spille volleyball igår, da vi egentlig skulle planlegge dagens tur. Vi kom oss ihvertfall avgårde. Målet var en fin sti i Treungen. Det tar litt over en time å kjøre dit. Stien fant vi aldri, så vi prøvde oss på noen helt nye veier, og endte opp i Vemork.

Vi tok oss en tur på tungtvanns museet. For dere som ikke har vært der før, er det et museum som gir en et inntrykk av hva som skjedde i Rjukan under andre verdenskrig. Bedre kjent som tungtvannsekspedisjonen. Vibeke hadde aldri vært der før, og jeg fikk ikke sett like mye som jeg ønsket av museumet forrige gang jeg var der. Vi tok oss god tid. Så dokumentarer og bilder, kjøpte bøker, og spiste verdens beste kremete blomkålsuppe. Veldig koselig!

Siden vi først hadde streva så med å feste på syklene, og hadde kjørt i flere timer med hjertet i halsen, i frykt om at de datt av, måtte vi nesten sykle litt også. Vibeke hadde heller aldri kjørt krossobanen, så vi kjørte den opp, og ville sykle ned igjen. Først fant vi en helt feil sti, som jeg er glad vi ikke tok, for da hadde vi ikke vært her nå, haha. Deretter fant vi en gåsti vi trodde var sykkelstien. Den var umulig å sykle i og vi blei sinte og leie begge to, og ville heller ta banen ned igjen. Men da fant vi endelig sykkelstien. Den var veldig fin, men skummel. Den var så bratt og svingete at det var satt opp ramper. De proffe som skal sykle der i morgen, bruker nok bare fem minutter, men vi brukte 40. Jeg trødde ikke en eneste gang, og hadde på bremsen hele tiden. Jeg var så redd, og kunne gått mye fortere, haha. Det var i det minste fin utsikt, og en fin opplevelse.

Vi har spist god mat, kjørt mange timer for kun en 40 minutters lang sykkeltur i snile fart, ledd hele dagen, sett fin natur og lært mye nytt. Det var fint å være så mye med Vibeke igjen, og kunne vise henne noen av stedene pappa har vist oss andre i sommer. I morgen skal jeg se Mascha litt igjen, før jeg skal pakke, og dra til Alta. Jeg får enda flere fine dager i vente, og det gleder jeg meg til.

Hva med dere, hva gjør dere denne helga?

(HUSK KONKURRANSEN MIN HER)

- Janne

På et jorde i solnedgangen #2

Hallooo! Har dere hatt en fin fredag så langt? Dagen idag har vært stille, så jeg tenkte å bare vise dere flere bilder Øystein, Vibeke og jeg tok på jordet her om dagen. Jeg elsker jo å ta bilder, så da vil jeg jo ha mer av slikt på bloggen, og ikke bare av typiske blogg ting.Hva synes dere?

- Janne

 

På et jorde i solnedgangen

Hallo! Hvordan har dere det?

Åh, igår var en utrolig fin dag. Den starta ikke bra. Jeg følte meg dritt, ville ikke ta medisinene mine, lå bare stille og orka ikke spise. Men så fikk jeg en koselig melding av Vibeke om et obligatorisk oppmøte på en jentekveld hos henne. Jeg fikk et lite kick, sto opp, spiste, og dro for å hente Vibeke. Rikke kunne ikke være med oss uansett, så vi var spontane. Helt siden tante snakka om klatring, har det blitt printa i hodet mitt, så jeg ville dra til en klatrepark. Vi kjørte til Skien, men oppdaga at vi måtte bestille dagen føre. Så vi dro til Porsgrunn for å bowle. Vi kunne ikke vært dårligere til det, men vi lo masse og hadde det kjempefint. Vi kjøpte en liten gave til mamma, og fant noe vi hadde lett etter lenge: HELIUM! Haha.. Vi har hatt så lyst til å filme til en youtube video med helium ballonger, så da gjorde vi det. Da vi kom hjem til Vibeke og Øystein, så vi Øystein og Tormod i full gang på jordet. De hadde vært såå flinke og klipt jordene, rydda kvist og styra skikkelig. Så før vi filma, forsikra vi oss om at de ikke trang hjelp (for vi ville selvfølgelig hjelpe de), og hadde en liten "Fotoshoot" på jordene, før de rakk å klippe mer. Øystein tok noen bilder av oss sammen også, og jeg tok noen bilder av de, men jeg legger kun ut de av Vibeke i dette innlegget, viss ikke hadde det blitt så mange. Så stay tuned for del to, og kanskje til og med tre, haha.

Synes slike bilder er så koselige å ha. Vakre, gode lillesøstra mi ♥

Hva med dere, hva gjorde dere igår?

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

Min siste vlog fra vlogkanalen min - Flyttevlog: HER

Med kameraet i hånden

Hallo dere. Hvordan har dere hatt det idag? Det er seint på kvelden nå, nesten mer natt enn kveld også kanskje. Jeg har vært med folk hele tiden denne helgen, så det var så deilig å bare ligge på rommet mitt(når det faktisk var nett her), helt alene nå som det er stille i huset, men jeg likevel vet at alle er hjemme. I morgen har jeg fri fra avtaler, bortsett fra en liten en der jeg skal møte pappa for å fikse dekk på bilen, utenom det har jeg masse Janne tid, og det er det lenge siden jeg har hatt. Missforstå meg rett, jeg elsker at jeg endelig er så mye friskere at jeg faktisk har fullført og fått lappen, kan være mer med kjæresten, og klare å møte opp på møter, avtaler og alt som hører med, uten å ligge halvdød resten av uka. Men etter alt det travle, trenger man å koble av litt og ta vare på seg selv, så en klarer å holde det gående.

Jeg har fallt litt ut av rutiner nå som jeg har dratt til forskjellige steder på så mange rare tider av døgnet, og nå som det er så mange flere her hjemme. Da får jeg liksom ikke starta dagen med dyra på samme måten. Jeg elska å stå opp tidlig, drikke kaffen min seint mens jeg blogga, spiste frokost, skreiv liste for dagen og slappa av en timestid, før jeg gikk tur med Balder, trente og begynte på dagens gjøremål. Det er jo en fantasi hverdag, men noen dager hadde jeg tid til det om jeg bare sto opp tidlig nok, og det gjorde de travle dagene etter så mye lettere. Jeg skal prøve å få til det i morgen. Gjøre litt husarbeid, ordne dyra, skrive det jeg må, og så kjøre et sted for å gå tur med Balder. Kanskje enn topp et sted. Idag dro Even og jeg til "Kåsa" hvor oldemoren min er fra, for å se litt, og vise han hvor deler av familien min kommer fra. Etterpå bada vi i ei lita kjenn, og det var såå deilig. Søstrene mine og Tormod ville også det da de hørte hvor vi hadde vært, så jeg gjorde det samme med de senere på kvelden. Vi padla litt i kano også faktisk. Jeg tok noen få bilder på turen som jeg tenkte å vise dere nå.

 

Jeg skal få satt meg ned å planlegge litt blogg og youtube fremover, og jeg må ha en spørrerunde snart, fordi dere har kommet med en del spørsmål nå i det siste, om alt fra skole, jobb, sykdom, forhold, bloggen og slikt, og det skal jeg gi dere ordentlig svar på når ting roer seg litt ned. Det er ikke alt jeg vil dele enda fordi både jeg og livet mitt er " A work in progress", så jeg trenger egentlig bare å leve det selv først, haha. Men dere skal få svar på spørsmåla deres etterhvert. Til da vil jeg gjerne vite hvordan dere har det. Klarer dere å kose dere nå? Eksamens stresset er vel over for mange av dere nå? ♥ Dere er flinke. Husk å ta vare på dere selv.

- Janne

Såpebobler på isen

Igår dro vi en liten gjeng ned til vannet rett nedenfor der jeg bor, for å ta litt bilder. Mamma og Vibeke hadde sett et sted, at noen blåste såpebobler ute i kulda, og tok bilder igjennom dem når de hadde fryst, og ville gjerne prøve det. Det var veldig kaldt ute, og vi lå i alle mulige stillinger, og faktisk i noen tilfeller oppå hverandre, for å ta det perfekte bildet. Vi ble så gira når vi fikk det til, at vi ikke merka hvor kaldt det egentlig var, før vi kom hjem. Heldigvis hadde jeg Even der til å varme meg. Jeg synes ideèn om å fryse såpebobler var utrolig kul, og jeg ble veldig fornøyd med hvordan resultatet ble, så jeg ville bare vise dere det, hihi. Jeg liker jo veldig godt å ta bilder, og tar hundrehvis hver eneste dag, og bare en bitteliten del av de blir delt på bloggen. Akkurat som dagen og livet mitt. Det er det viktig å huske på mr & mrs anonyme i kommentarfeltet. 
Var det ikke stilig? Tenk hvor mye kult dere som bor oppi nord kunne fått til med dette! Eller dere andre som er litt mer tålmodige og kreative. Det krever litt tålmodighet å vente på at de stivner, og faktisk få de til å ikke sprekke. Men det var så verdt det. Har dere prøvd dette før?
 

Jaktstemning...?

Hallo!

Tidligere idag posta jeg et tb innlegg, fra da Vibeke og jeg prøvde å sminke oss som rådyr. Hun kjøpte inn litt ny teatersminke igår, så da tenkte Rikke og jeg å prøve igjen. Vi har prøvd ut litt ulike looker siden det snart er halloween, og det er såå gøy. Vi har alltid likt å sminke oss og kle oss ut, noe vi har vokst opp med på barneteateret. Det har aldri vært så nøye hvordan resultatet har blitt der nede, så det tror jeg vi har blitt litt preget av, eller? Med 30 utålmodige unger blir det nok litt sånn, haha. Rikke og jeg ble helt greit fornøyde med resultatet, og ville ut og ta litt bilder vi også, siden hun ikke var med da Vibeke og jeg gjorde det ifjor, og det var jo så gøy. Det var kaldt ute, og vi var utålmodige begge to, noe som førte til mye latter og noen små-klønete bilder, men de får dere heller se i "Bildene som ikke kom på bloggen p2 - 50" eller noe, haha.

Haha poooose.
Forrige gang var det Vibeke som hadde blått hår, og jeg synes bildene av henne ble såå kule. Derfor ville jeg også prøve med en sånn type "shoot" nå som jeg også har blått hår. Lengdene på håret mitt er jo litt forskjellige, så for å få noe ut av det, fletta Rikke meg, og den fylte jeg med litt ting jeg fant i skogen. Synes det blei ganske stilig.


Ser ned på alle bildene da men, haha.

Vi er ikke akkurat makeup artister, men synes det blei ganske bra, og det var såå gøy! Etterpå lagde vi eplekake som vi koste oss med. Deilig og ha lillesøster hjemme en hel uke nå! Kanskje dere også har høstferie nå? Om dere har prøvd ut noen halloween looker vil jeg veldig gjerne se. Vi fikk ikke akkurat veldig halloween stemning av disse bildene, så Rikke synes at jaktstemning passet overskriften veldig fint, haha. Sånn er det vel med jegere. Hva har dere gjort idag da? Jeg håper dere har det fint ♥

TB rådyr shoot

Observer

For en gang skyld la jeg telefonen fra meg(lett fordi den er ødelagt), tok på meg en tykk jakke, og gikk ut. Kun kameraet mitt og meg. I gruppeterapien idag, fikk vi i oppgave å ut og hente et blad, og observere det. Vi fortalte hva vi følte og tenkte da vi så det, og i neste pause begynte jeg å plukke flere, og tenkte jeg skulle prøve å lage et høstbilde, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Jeg har alltid satt pris på de fine fargene om høsten, men har likevel sett på selve sesongen som veldig tung. Jeg følte timen idag kanskje endra det litt, og det håper jeg kan gjøre en forskjell fremover. Så idag gikk jeg ut kun for å observere og sette pris på det rundt meg.

 

Jeg så dette skiltet med en advarsel om rakkerunger, men det var ikke et eneste barn å se ute.


Det var fin sol, men det var kun jeg ute. Det blåste bittelitt, men ikke så mye at jeg frøys. Blader lå tett i tett på bakken.

Noen steder var alle bladene brune.

Mamma hadde satt ut flere blomsterpotter med fin lyng i.


Da jeg begynte å se etter ting å plukke, som jeg kunne bruke til bildet, fant jeg mye mer forskjellig enn forventet.


Naboen hadde fortsatt roser i hagen sin.

Jeg tok litt av med plukkingen, så om noen hadde observert meg, lurer jeg virkelig på hva de hadde tenkt. Jeg måtte gå mange runder ut og inn av huset, fordi jeg hadde hendene fulle, mens jeg fortsatt så til alle kanter for å lete etter mer, ooog tok bilder samtidig, haha. Det var fint og komme seg litt ut, og ved å legge telefonen igjen inne, fikk jeg se ting på en helt annen måte. Hender det at du gjør det samme?

 

En perfekt dag i juni

Tirsdag den 7. juni. Wow, den 7. allerede. Jeg er så døgnvill at jeg blander dagene for tiden. Alt jeg vet er at idag er en bra dag. Strømmen gikk som et hint til å komme seg ut, og jeg tok det. Jeg har gått med bare føtter i gresset, svømt masse, plukket blomster, spist salat, og nyte sola. Siden strømmen gikk, og det ble litt vell varmt ute, måtte jeg uheldigvis rydde litt også, men ellers har det vært en skikkelig idyllisk sommerdag. Været gjør meg så glad, og jeg smiler hele tiden. Det var litt tungt å stå opp idag, helt til jeg kom på at jeg skal til kjæresten senere. Jeg har ikke vært på besøk i leiligheten hans på over en måned(!!!). Vi har vært med hverandre altså, bare ikke der oppe. Jeg elsker å være der oppe på denne tiden av året, det er så fint og idyllisk da. Ikke klarer jeg meg en dag lenger uten å se han heller, så jeg vet dagen min vil bli enda bedre.

 

Tenkte bloggen trang litt sommerbilder. Kameraet sitter fast i hendene mine, og jeg gjør ikke annet enn å filme og ta bilder, Jeg håper været er like fint hos dere, og at dere har det fint ♥
 

Love in june

Juni:  Gress mellom tærne, jordbær, friske salater i sola, masse is, sene kvelder, fregner, svømming, og alt for mange myggstikk. Jeg kan krysse av alle disse fra lista(bortsett fra svømminga faktisk. Første året jeg ikke har begynt badesesongen i april), og jeg liker alt sammen utenom myggstikka. Det er så deilig med disse lange varme sommerdagene, og jeg nyter hvert sekund. Hele prosessen med å finne sommerklær som passer meg, gjør meg deprimert, men jeg fant et par plagg jeg er komfortabel i, på New Yorker idag. Ellers har jeg ingenting å klage på. Juni har behandlet meg fint så langt, og slik håper jeg det fortsetter.

Idag har jeg spist smultringer i Skien, kjøpt en fin shorts med blomsterprint, fått verdens nusseligste t-skjorte av mamma, drukket kaffe med pappa, gjort yoga for alle penga, og sist men ikke minst: Vært i sommerparadiset, Kragerø. Jeg elsker Kragerø! Jeg har vært der mye opp igjennom oppveksten, ettersom oldemor bodde der. Vibeke, Øystein og jeg tørket støvet av mopedene våre, og kjørte litt rundt i byen idag. Vi besøkte grava hennes, så på huset, og ellers bare kjørte etter hverandre, forbi hverandre og for ikke å glemme, på hverandre, resten av kvelden. Det var så koselig og bare være i Kragerø, kjøre moped uten å fryse, ligge i gresset på Gunnarsholmen, filme, prate, og kjenne sjølukta. Åh, Kragerø ooog juni, det kan jo ikke bli bedre.

 

Er såå misunnelig på Vibeke's nye genser!


Det har vært en herlig dag, og nå er jeg klar for drømmeland, noe som minner meg på at jeg så den nye Alice filmen idag. Den var helt fantastisk! Jeg kunne sett den ti ganger til. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor jeg var så trøtt og sliten, før jeg leste igjennom dette innlegget, haha.. Men det er den type sliten man blir etter og ha gjort mye fint. Godsliten. Håper dere også har hatt en fin torsdag ♥

Kragerø tur

(Innlegg fra igår som ikke ble postet)

Hei dere! Idag har jeg vært i Kragerø sammen med lillesøsteren min, og kjæresten hennes. Vi kjørte dit fordi jeg var på jakt etter et badebaseng til "Dare Janne", som foresten kommer ut denne uken. Meeen det var det selvfølgelig ikke sesong for nå, hehe. Vi fikk oss ihvertfall en kjempefin tur likevel. Det var så deilig å komme seg litt ut av huset, få frisk luft, og ta bilder. Det er så utrolig fint i Kragerø. Jeg var der veldig mye da jeg var mindre og familien min bodde der, men nå som de ikke lever lenger, har det blitt sjeldnere. Vi mata svanene, gikk på tur nede ved sjøen, og tok ellers bare masse bilder av den fine himmelen, og av hverandre. Øystein og Vibeke er også veldig glad i å ta bilder, så de var veldig tålmodige med meg der jeg gikk og knipsa 100 bilder av en gjenstand, haha. Jeg har hatt det veldig fint idag. Jeg kjenner at jeg er veldig sliten nå, men det er god-sliten. Den type sliten man er når man har gjort noe gøy, og noe vanskelig men klart det. Så jeg er veldig fornøyd. Viser dere noen av bildene vi tok.

 Hva synes dere? De som sier at Kragerø kun er fint om sommeren, tar så feil. Det er fint der hele året, og jeg skulle så gjerne bodd der. Det er heldigvis ikke langt unna. Har dere hatt det fint idag? Det håper jeg værtfall. Nå får jeg legge meg. Vi snakkes i morgen!

 

Høsten ved sjøen

Hei dere!

Wow, tenk at helgen er over allerede, den har gått så alt for fort. Dorullene stjal all min tid på fredag(hahaha), og etter alt av utfordringer og uventet mye ansvar uken som var nå, ble det litt for mye for meg. Jeg liker å ha litt ansvar, men når det gjelder for store ting, eller for mange for den saks skyld, får jeg veldig fort panikk. Det samme gjelder forpliktelser, det kan bli litt vanskelig. Jeg møter alltid opp på skolen og slike ting, men det krever så utrolig mye av meg. Hadde det ikke vært for det, skulle jeg gjerne jobbet, men det er jeg absolutt ikke frisk nok til enda, og det fikk jeg bevist på fredag. En hyttetur sto egentlig på planen, men etter et lite breakdown, måtte jeg stå over og heller joine de andre dagen etterpå. Jeg hater virkelig å avlyse ting, men det gikk helt fint for de andre.  Jeg er heldig som har så forståelsesfull en kjæreste og venner.

På lørdag dro jeg altså til Bamble til svigerfamilien min sin hytte, sammen med Even, Solveig og Kenneth. De hadde laget vafler til jeg kom, og vi spilte selvfølgelig monopol. jeg fikk tvunget de til å se på "Skal vi danse" med meg, fordi hallooo, "Skal vi danse" er livet. Det er jo skikkelig underholdene. Vil heller se på det enn...Noe annet faktisk. Vi trang kun se til Stian og Samuel hadde danset ferdig, så fikk vi fylt opp glassa våre med litt godt, og spilt noen morsomme kortspill. Det blir alltid liv når vi fire er samlet, og jeg koste meg veldig masse. Det var så deilig å se kjæresten min igjen også. Bare prate, sove med han og være rundt han og virkelig føle at alt stemmer, og kjenne det kribler i magen. Haha cheesy. Jeg er faktisk irriterende forelska for tiden, men det får dere bare tåle. Jeg la meg før de andre party løvene, og sto opp før. #GrandmaJanne. Jeg fikk rydda litt og gått en liten tur på skjæra. Fikk tatt noen nydelige høstbilder jeg tenkte å dele med dere. Høst og høst, hadde det ikke vært for den kalde vinden, hadde jeg trodd det var sommer.Jeg liker meg så godt på den hytta, og spessielt i det selskapet jeg hadde denne helgen. Nå er jeg sliten og egentlig ikke klar for en ny uke, men etter en forhåpentligvis god natt søvn, satser jeg på at jeg føler meg mer klar i morgen. Det skal jo bli litt godt også. Håper dere også har hatt det fint i helgen, fortell meg gjerne hva dere har funnet på. God natt!

 

Et lykkelig gjensyn

Hei dere!

Puh, endelig fikk jeg satt meg litt ned. De to siste dagene har gått i ett kjør. I går var jeg hos Linnèah sammen med Heidi og Johanna, og det var sååå godt å se de igjen. Linnèah serverte oss deilig veggis pizza, vi tok igjen masse jenteprat, og jeg fikk se den herlige sønnen hennes igjen. Lille Charlie på ett år, som jeg er så heldig å få være en slags filletante til. Jeg koser meg alltid masse med de. Og i dag dere!!! I dag kom min kjære Mascha marshmallow snuskeluske (HAHAHA) til meg. Mascha har flytta til Bergen for å gå på folkehøyskole, og etter vi sluttet på ungdomskolen har vi kun fått skvisa hverandre inn et par ganger i året. Det er så alt for sjeldent. Likevel kan vi bare fortsette der vi slapp, og det føles aldri kleint eller rart. Det er så deilig med slike vennskap. Det sies jo at vennskap som har vart over seks år, varer livet ut. Vi fant ut at vi har vært venner i sju år nå, så da er vi vel innafor, haha. Mascha er et friskt pust i hverdagen, og verdens største solstråle. Hun snakker fra levra, hun snakker mye, ler enda mer enn hun prater og har verdens største hjerte. Jeg vet alltid hvor jeg har henne, og da er det så avslappende å være med henne. Jeg kan liksom bare være meg, og det føler jeg sjeldent at jeg kan. Vi har ikke sett hverandre på et par måneder, og hadde en del å catche opp, og mange selfies å ta igjen, haha. Vi tar alltid så mange bilder når vi er med hverandre, og her et lite knipe, som en slags stemningsrapport.Haha, bare seee, så blid og søøøt.


HAHAHA, jah...

Haha, kose blekket?

Dagen ble avsluttet med en frisørtime som dere får se resultatet på i morgen. Nuvel, hva synes dere om bildene? Haha. Håper dere også har hatt en super dag.

Welcome October

Oktober! Oktober dere! Det har gått så fort, hvor ble det av september? Nå er høsten her på ordentlig dere! Det ble en knall start på oktober med vakre farger både på bakken og på himmelen. Jeg blir så glad av disse vakre fargene, og jeg knipset hundrevis av bilder av den vakre naturen i går. Er det ikke rart hvordan himmelen skifter farger slik? Åh, jeg elsker det. Mamma og jeg var ute flere ganger i går, gikk turer, fotograferte og bare nøyt det vakre høstværet. Høsten er både min favoritt årstid og største fiende, haha. Jeg elsker den friske lufta, de fine fargene(skoleferien) og alle de flotte høst tradisjonene vi har i familien vår. Sene kvelder med brettspill og kakao på hytta, bading i stampen, lange gåturer i skogen og de typiske høs dessertene til Mimmim(mormor). Åh, høst <3jeg er ferdig på skolen allerede, men jeg er på skolen for å gjøre ferdig et prosjekt som snart skal leveres. Senere i dag skal jeg møte grandonkelen min, søstrene mine og Rebecka og snakke litt om organdonasjon og standen vi snart skal ha. Det blir spennende. Etter det skal vi hjem til kjære Drangedal og bli der den neste uken. FERIE!! Har dere også ferie eller? Ha en super fredag uansett!

 

Hælsikes go da'

Hei dere! I dag er det den niende desember, og det betyr at den nye episoden av "Pretty little liars", kommer ut, hurraaaaa. Den blir ikke å se i Norge før i morgen, men likevel. Jeg har sovet bort nesten hele dagen i dag, fordi jeg enda sliter så med å sove om natten. Jeg prøvde å sove i min egen seng, på sofaen og til slutt i Vibeke sin seng hvor jeg omsider sovnet. Jeg våknet av en deilig krumkake lukt, og smak for den saks skyld da mamma stappet den inn i munnen min for å prøvesmake. Når krumkakene er laget, DA er det jul da dere. Det har vært så utrolig fint et vær idag, så mamma og jeg tok oss en tur ut for litt frisk luft. Kameraet ble selvsagt med, og jeg må si jeg ble fornøyd med dagens bilder. Det er jo så flott på både bakken, i vannet og i trærne for tiden at det aldri slår feil med slike bilder. 

Fine mammaen min ♥

Hva synes dere om bildene? ( Dere kan forresten se flere bilder jeg har tatt på facebooksiden min HER)

Ellers er jeg i et usedvanlig godt humør idag. Både pappa, tvillingene og jeg skal sove i leiligheten i natt. Tvillingene skal på skolen, pappa skal på jobb, og jeg skal se Hobbitten med Nathalie, som går klokken tolv i kveld. Jeg hadde bestilt alveører for anledningen som dessverre ser ut til å komme i morgen, men da får jeg improvisere. Nathalie og jeg må være verdens største nerder når det kommer til å kle seg ut. Jeg er ikke spesielt glad i Hobitten, men jeg er glad i flotte kino opplevelser med gode venner, og å kle seg ut så klart, haha. Jeg har flotte planer for morgendagen også, så denne uken lover bra. Hva står på planen deres da skjønninger? 

White Christmas weather

Hei dere! I dag har det blitt en del tips av produkter, håper det går fint og at dere liker det. Nå er det over til noe annet. Jeg har blogget så mye om hvordan vi har det inne nå i desember, så jeg ville vise dere hvordan vi har det ute nå også. I dag var det veldig fint vær ute, og jeg fikk til slutt mannet meg opp, kommet meg ut og tatt litt bilder. Det er glatt på veiene, og bakken er dekket av frost. Sola skinte og det var så fint og stille ute. Jeg er så glad i naturen, og skulle ønske jeg klarte å være like mye ute som jeg engang pleide. Heldigvis begynner formen min stadig å bli bedre, så i 2015 håper jeg å klare å være mer ute alene igjen. Det hadde vært perfekt. Ingenting er som natur og frisk luft. 

Det ble noen veldig lyse bilder idag, hva synes dere om det? I kveld skal jeg se på "The julekalender" og slappe godt av med peppermyntekonfekten jeg lagde igår, og bare lade opp til imorgen. Da er det tid for et nytt møte med akutteamet i Skien for å se hvilken hjelp jeg kan få videre. Håper på å få flere svar denne gangen, for nå er jeg lei av å sitte hjemme å vaske, lese og bake. Jeg vil komme videre, jeg vil gjøre noe, så det blir spennende. På ettermiddagen skal jeg være med mine kjære Jannicke, og Ole(som forresten er 18 år idag og har fått lappen, gratulerer min flinke fetter!), på tenning av julegrana og annet kos på nærbutikken her. Det blir veldig koselig. Ha en fin kveld videre alle sammen. 

En høstdag

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemthits