hits

Red details

Hallo!

Hvordan har dere det idag? Jeg har vært en tur i byen på et lite møte, så dro jeg til leiligheten og så Even litt, før jeg dro hjem igjen. Jeg har gjort sååå mye skole arbeid så jeg er helt overvelda. Jeg måtte forte meg, for i morgen og fredag har jeg skole, så innleveringene må være ferdig før hver time. Så jeg har kun idag, og eventuelt litt på torsdag før den siste innleveringen skal leveres. Det er deilig å være ferdig nå, så jeg slapper av og ser på The Kardashians, haha. Jeg har blitt så sykt avhenging, at jeg ser på det og snakker om det hele tiden. Even blir helt sprø. Om jeg hadde tjent penger hver gang jeg googla en kjendis og lærte meg slektstreet deres, hadde jeg vært milionær, haha. Noen er språkforskere og slektstre forskere, kanskje jeg kan være kjendis....etterforsker? Ler.

T-skjorte fra Nelly.

Synes den neglelakken her var såå fin, men jeg er så dårlig til å ta det på, og her skinte det litt rart. Men synes bare det røde og grønne var litt kult da vettuuu, haha.

Ellers har jeg det fint idag. Har kjøpt friske blomster for humørets skyld, og spiser litt sjokolade kjeks og drikker kaffe, før jeg må trene og rydde. Hva med dere, hvordan har dere det idag?

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii
Lillesøsters blogg: resjaktogreise

Dagens antrekk - 90's vibe

De siste ukene har jeg rydda mye, og kasta mange søppelsekker med klær og ting jeg ikke bruker lenger. Jeg blir så stressa av å ha alt for mange ting rundt meg, som jeg ikke kan ha styr på, og jeg var lei av alle klærne mine. Jeg får plass til alle klærne mine i to hyller nå, og noe henger på et stativ. Det er alt jeg har, haha. Det pleide å renne ut overalt. Jeg vil heller ha noen få klesplagg jeg elsker og kommer til å bruke mye, og som virkelig føles som meg. Jeg bestilte noen få plagg fra Nelly.com denne uken, og jeg eeelsker de. Jeg er så dritt lei av de rare nude fargene, og randome hull og klipp i de klærne som er inn nå. Alle kler seg likt, og jeg synes det ser så forferdelig ut, for å være ærlig. Folk må kle seg som de vil, men det er virkelig ikke min greie, og jeg kunne ikke kjøpt noe sånt. Jeg elsker gamle retro klær, med 90's vibe over seg. Noe mange andre synes ser forferdelig ut, og det er greit. Klærne er bare mye mer laidback og komfortable å gå med. Mange bukser er så trange at jeg føler de går inn steder de ikke skal være. Nesten bekymra for å ikke få dratt de ut igjen liksom, haha.. Pappa knipsa noen bilder av meg idag, med et par av de nye plagga. Tenkte jeg kunne vise dere.

 

      
                                         
                                         T-skjorte, belte og bukse - Nelly.com

                                                             Briller - H&M

                                                              Sko - Nike


             

Hva synes dere? Ha en fin lørdag dere!

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii
Lillesøsters blogg: resjaktogreise

All dressed up

Hallo!

Da jeg gikk fysisk på skolen, pleide jeg alltid å pynte meg mye i skjørt og bluser, men nå som jeg har nett undervisning, er det pysj all the way. Jeg gidder ikke sitte i stive klær i timesvis, når alt de ser er fjeset mitt uansett, haha. Om jeg drar på butikken har jeg en kosebukse, komfortable støvler og en vinterjakke på, så jeg er sjeldent pynta for tiden. Jeg har kommet til den alderen hvor jeg er mye mer opptatt av å kle meg komfortabelt, enn fint. Men noen dager glimter jeg til, og orker å ta på meg noe litt mer pynta. Igår var den dagen. Jeg skifta riktignok til mer avslappa klær før et møte av alle ting, men jeg hadde det på litt, og man føler seg jammen meg myyyye freshere av å bare dra stumpen opp og stelle seg litt. Tenkte jeg kunne vise dere antrekk bildene Vibeke tok av meg, nå som jeg ikke så ut som en dass for en gang skyld. Jeg blunda på alle bildene, det er derfor det ikke er noen bilder av fjeset mitt, haha.

Bluse - Mamma sin, så jeg vet ikke helt/ Skjørt - Cubus?// Sko - Nelly.com// Ring - H&M

                           

Det er gøy å pynte seg innimellom, og vise at man kan se ut som folk også, haha.. Hva synes dere om antrekket mitt? Ha en fin fredag folkens. Vær snille med hverandre..

- Janne

Dagens antrekk 26.01.18

Hallo! Det er fredag, og jeg kunne ikke vært gladere. Jeg håper å få vært med Even en del i dag. Tenker jeg blir i leiligheten i helga. Men jeg skal være med noen på en visning i morgen, rett ved huset til mamma og pappa, så da er det liten vits å kjøre frem og tilbake, så jeg får se. Føler værtfall på meg at helga blir bra, uansett hvor den fører meg. Hva med dere, hva er deres planer for helga? Her er noen antrekk bilder i dag også, tatt av Vibeke, akkurat som i går. 

                                                                                      Jakke - Bik bok

                                                                                     Genser - Rikke sin

                                                                                          Bukse - H&M

                                                                                           Veske - Asos

Hva synes dere? Ha en super fredag dere! Jeg setter stor pris på at dere stikker innom her.

- Janne


Instagram: Janneskoglii
Youtube: Janneskogli

 

Dagens antrekk

Hallo!

På tirsdag dro jeg hjem til mamma og pappa en tur, etter nesten en uke i leiligheten. Det var veldig fint å se de igjen. Det føltes så lenge, haha. Jeg har bare fått catcha opp litt, vært med dyra, gjort litt skolearbeid og slappa av. Jeg brygger på noe, så i dag sov jeg alt for lenge. Men jeg har rukket å gjøre litt lekser, husarbeid og gått en liten tur med Balder. Vibeke kom hit en tur, så dro vi hjem til henne og lagde litt mat sammen, så spiste mamma og jeg middag der. Det var såå koselig, og godt. Før vi dro, tok Vibeke noen bilder av antrekket mitt, som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Dere har jo ikke sett det korte håret mitt enda heller.

 

 

Jakke - Asos

Bukse - New yorker

Genser - H&M tror jeg (Rikke sin, hehehe)

Sekk - New yorker tror jeg?

 

Hvordan har dere hatt det i dag? 

- Janne


Instagram: Janneskoglii
Youtube: Janneskogli

Vinter antrekk

Hallooo!

Hvordan har dere det idag? Dagen min starta ikke sååå bra, men jeg fikk på meg litt sminke og gode klær, og kom meg ut. Det hjelper stort sett med litt frisk luft, og det gjorde det. Jeg tok litt bilder av den fine utsikten ved sjøen, og den snøbelagte bakken. Da jeg kom inn igjen gjorde jeg litt yoga, og redigerte litt til vlogmas. Even kom hjem nå, så jeg tvang han med på en liten jule quiz for vlogmas sin del, haha. I morgen skal jeg være med søskenbarnet mitt, og bake litt med Even, så det blir bra. Idag skal vi bare gjøre litt husarbeid, og se på noen jule kalendere, enten han vil eller ikke, hahah. Jeg blir så glad av å gjøre sånne jule relaterte ting. Det vekker så mange barndomsminner, og barndommen min var helt fantastisk. Jeg må nøtt til å slappe av idag. Det har vært så mange ting i det siste, så jeg har ikke fått kobla av, uansett hvor mye jeg har prøvd. Det er såå viktig.

Et lite antrekks innlegg, med litt småprat, haha... Det ble ikke så bra bilder, siden jeg måtte ta de selv da. Mye bedre når mamma gjør det, tihi.

Kåpe - Zara// Bukse - Bik bok// Genser - Cubus eller H&m// Hatt - H&M

Hvordan har dere det idag?

- Janne

Et høst antrekk

Hallo!

Okei, så noen av dere har spurt om jeg kan legge ut flere antrekk innlegg, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det lenger. Legger man bare ut bildene, småprater man litt først, hallo, hjelp, haha. Jeg har tatt mange antrekk bilder og bare latt vær å poste de fordi jeg ikke husker hvordan man gjør det lenger. Men hey, sånn ser jeg ut idag. Et par nye klær for høsten.. Jeg viste resten av det jeg kjøpte for et par dager siden, i en video HER.

Jeg så veldig oransj ut i trynet her, sminker meg aldri lenger heller, så ser ut som jeg har glemt hvordan man
gjør det også, haha.

Sko - Dinsko?// Bukse og skjorte - New yorker// Skjerf- Cubus// Veske - Zara


Hva synes dere?

- Janne

Antrekk 17.09.17

Hallo! Har dere det fint? Jeg avslutta kvelden med kjæresten igår. Han dro riktignok hjem da jeg skulle legge meg, siden vi ikke får sove sammen med all snorkinga hans uansett. Regner med det går bedre når vi flytter sammen, og har dobbeltseng. Da kan jeg snu meg vekk på en annen måte enn det jeg kan nå. Pleier værtfall å gå bedre når jeg sover hos han. Det var koselig å være med han uansett. Jeg viste han det jeg hadde kjøpt til leiligheten, og han likte det godt, heldigvis. Jeg har laget en interiør haul som snart kommer på kanalen min også, om det er noe dere kunne tenke dere? Hihi.

Ellers skinner sola, jeg smiler, og jeg har på meg hatt. Jeg vet aldri om jeg skal skrive noe spesielt i antrekk innlegga mine som dere kanskje skjønte nå, haha...

Bukse - Cubus// Bluse - Bik bok// Sko - Birkenstock// Hatt - H&M// Veske - Glitter


Hva synes dere om antrekket?

- Janne

Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

Blogg gruppe: Blogghjørnet

Festival antrekk #2

Hallo! Jeg har hatt helt skrivesperre, og vært så sliten og nervøs, at jeg bare har sitte her og sett på The fosters, haha. Jeg skal på festival i morgen, og både gruer og gleder meg sååå mye. Tonje og Karoline kommer idag, og det gleder jeg meg helt villt til. Håper vi får lurt med oss Elida også, får vi skal ha en liten jentekveld hos Vibeke, siden de skal sove hos henne i natt. Vi drar i morgen tidlig og blir til søndag. Jeg liker ikke å sove vekk så lenge, men tror det blir bra. Kjempe glad for at vi skal gjøre det sammen. Jeg pakker som bare det nå, og filmer en pakke video. Tenkte bare jeg skulle komme med et lite anntrekk innlegg imens. Dette antrekket skal jeg ha med meg også, tenkte jeg. Pappa tok bildene, så takk for det Pappa!

Bukse - H&M // Sko - Birkenstock / Bluse - Gina Tricot// Briller - H&M// Smykke - Gina Tricot


Skal dere på Treungen festivalen? Foresten, tusen hjertelig takk for 210 følgere på bloggens Facebookside! Om dere vil like den, kan dere finne den HER.

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

Min siste vlog fra vlogkanalen min - Flyttevlog: HER

Festival antrekk

Hallo dere! Jeg er egentlig sykt sliten og demotivert for tiden, men når jeg faktisk orka å sminke meg og kle på meg noe annet enn Evens joggebukser, tenkte jeg at jeg likegodt kunne dokumentere det, vise dere at jeg har andre klær (for dere som følger meg på snap - Myonlinediaryy). Så dette blir et antrekk/ snikk snakk innlegg. Det er min dag på sminke snapchatten vår Makeupfreaks, så da testa jeg ut noen nye produkter som jeg var så heldig å få låne av Vibeke. Gjerne add oss. Jeg la ut en ny youtube video igår, også, så siden jeg har så mange nye ting ute på sosiale medier, legger jeg til lenkene i slutten av dette innlegget istedet for å ramse de opp nå. Jeg prøvde å løpe ute igår for en gang skyld, istedenfor elipsemaskina, men tryna allerede etter runde tre i bakken, og falt bakover igjen rett på ryggen.

Jeg har jammen meg flaks som ikke slår hodet mitt når jeg løper ute alene. Andre gangen det har skjedd mens telefonen min har vært tom for strøm, haha.. Jeg løp litt til etterpå, men så verka ryggen min veldig, så det har jeg brukt som unnskyldning til å sitte stille og spise sjokolade idag tenk. Jeg har for det meste sitte og sett på "Grandfathered" med John Stamos i hovedrollen, på Viaplay, og ellers har jeg sett på dokumentarer om plastikk, og Alfie deyes sine vlogger på youtube. Litt av alt med andre ord. Jeg eeelsker John Stamos og miljøet, og jeg blir inspirert som fæn av Alfie sine videoer, så litt bra er det jo? Ikke sant?.....

Når du klarer å få magen til å se små tynn ut(den er egentlig mye større tenk, så jeg bruker egentlig ikke denne toppen til så lav bukse), men låret avslører hvor stor du egentlig er, haha.. Ble litt festival vibe over dette antrekket i det minste, og det liker jeg.

                                                                    THE LITTLE DETAILS

Bukse - Nelly

T-skjorte - New yorker?

Veske - Zara

Jakke - Bik bok

Choker og øreringer - H&M

Neglelakk - Cubus


Så sånn har min dag vært. Jeg har fått gjort litt produktivt innimellom sjokoladespisingen min altså..Lover, nesten... Hva med dere da, har dere det fint idag?

Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

- Janne

Antrekk 23.05.17 - My sister's clothes

Hallo, og goooooood tirsdag. Jeg håper dere har det fint, til tross for...værden. Idag har vært en lang dag. Jeg rakk å slappe heeeelt av igår etter den travle helga, før det var full fart igjen idag. Men jeg liker det egentlig sånn. Det eneste negative med så mange ting på en gang på så mange forskjellige steder, er at jeg så sjeldent får tid til å se kjæresten. Jeg har såvidt fått sagt hei til han i det hele tatt denne helga. Det kan bli litt kaotisk også med så masse midlertidige greier, så når jeg bare endelig blir ferdig med lappen, og han flytter hjem, blir det bra. Vi (Rikke) flytter jo ut av leiligheten på Stathelle nå også, så jeg har vært der idag og pakka ned litt ting. Jeg tok meg av det værste forrige uke, og Rikke har gjort en god innsats, så det var ikke mye jeg trang å rydde. Etter litt rydding(og masse titting på nyhetene), dro jeg til Brotorvet og spise lunsj med Rikke. Vi fikk tatt synstest også, og så fikk jeg sendt inn brillene mine som Balder prøvde å grave ned. Ikke helt forsvarlig å kjøre med de, haha.. Jeg fikk gjort en del fornuftig før møtet mitt, så jeg er fornøyd. 

Med en gang jeg kom hjem, pakka jeg inn mye, tok noen antrekksbilder på gamlemåten (selvutløser på en trestubbe), før jeg hjalp pappa med å sette inn den nye sofaen. Nå har vi tatt en pause, så da rekker jeg å skrive litt, og ringe Even. Tenkte jeg kunne dele noen antrekk bilder med dere, når jeg først følte meg ok. Jeg var så innmari fornøyd med å få dratt på meg buksa til Rikke i str S, så jeg følte meg veldig fin. Det føltes enda bedre at ingen så hoftene mine og magefettet som var skvisa langt opp til puppene fordi den åpenbart var for liten. Men buksa var fin, og det føltes godt at den passa overalt utenom magen, ikke fordi den er i str S, men fordi jeg ikke fikk den over låra mine for et par mnd siden da jeg prøvde den. WIIIIIIIIIIIIII. Godt blandinga av sykling og Skam marathon med sjokoladeis intravenøst, gir resultater.

 

Sminka var ufresh, men har gått sånn hele dagen teeenk.

Både veska, neglelakken, genseren og buksa er fra H&M, Ringene er fra Bik bok tror jeg. Kjedet er en gave fra søstrene mine.

Jeg skulle prøve å ta et slikt bilde mens Balder ville leke. Jeg tok en del bilder, så kikka jeg på kameraet mitt...................

....og fikk se dette!! Helt uredigert. Hahaha, sykt søtt.

Nå må jeg hjelpe til litt her hjemme igjen.. Hva gjør dere idag?

 

Antrekks bilder i solnedgangen

Du vet det er vår når du du kan høre pappa jobbe på båten, kaninene kan løpe ute, og skuldrene kan være bare. Kostholdet består 50-50 av jordbær og is, og håret lysner. Det er vår, og jeg smiler. Nå får vi bare håpe det fortsetter slik. *Bank i bordet*. I morgen kommer det vel snø da eller? Haha.. Vi har hatt besøk av Mimmim og bestefar idag, for å feire tvillingene litt. Mamma hadde bakt marsipankake, Rikke's favoritt. Even har sove her hele "helga", og nå har han dratt. Det har vært så fint å kunne våkne opp til han, det er så sjeldent. Jammen fikk vi sove ved siden av hverandre hele natta også, uten at jeg ble hissig og flytta meg fordi han snorker, heheh... I morgen skal jeg ha kjøring hele dagen, så nå er det godt å få hvile litt ut, helt alene. Puste litt før det er fullt kjør(bokstavelig talt) igjen, hehe.

 

Mamma knipset noen bilder av meg nede ved vannet, på russedåpen til Rikke, igår. Det ser ganske så idyllisk ut, men egentlig var det helt forj***** kaldt, sola blenda i øynene så løsvippene krølla seg, og jeg følte dobbelthaka blafra i vinden like mye som blusa mi gjorde. Men for en fin utsikt! Åh.. Her gikk jeg på skole fra 2012, til 2014, og litt i 2015.. Man kan si masse rart om Bamble, men utsikten langs vannet, er i det minste fantastisk fin.

Bukse - Bik Bok

Bluse - H&M

Choker - Asos eller Wish?

Sko - Nike

Armbånd - Gave fra Tonje
Gav opp sola litt, selv om det var den vi lette etter.Her blafra blusa skikkelig i vinden, og blåååste seg opp, haha..


Jeg har ledd mye i helga, klemt kjæresten min mye, og hatt det veldig fint. Nå er jeg sliten, og klar for en ny uke...Nesten.. Jeg er virkelig takknemlig for denne hviledagen. Hva med dere? Har dere hatt en fin første mai?

Sunday vibes

Hallo dere, hvordan går det? Jeeeez, jeg sovna ikke før morrakvisten, og sitter igjen med en rar følelse nå. Jeg var så ernergisk igår, men fikk liksom ikke gjort noe med det, fordi jeg bor her jeg bor, så vi ble bare inne. Det var koselig, men føler kanskje jeg burde være liiitt mer morsom når Toni først er her. Noen ganger blir det bare sånn, det viktigste er jo at vi får vært med hverandre. Tonje drar ikke så seint idag, så fort jeg får tak i henne håper jeg vi kan ut i finværet og spise en siste is før hun drar. Deretter må jeg bare få øvd som fææn til teorien jeg skal ta nå, og lade opp til en full uke. Hodet er tungt etter lite søvn, men kaffe fra Gilmore girls koppen min hjelper, haha. Appropo Gilmore girls; Wish har alt for mye kult, så her er et antrekk med den nye gmg genseren min, hahaha...Bukse - Bikbok
Sko - Nike

Genser - Wish

Jakke - Bik bok
 


Genseren er kjøpt i xl. Burde kanskje innse at store klær bare får en til å se større ut, og ikke faktisk gjemmer så mye. Den får bli brukt som en kosegenser. Nå skal jeg se ferdig en episode, så komme meg ut. Hva gjør dere idag?

 

I have no clue why I'm out of bed

EYÅ, og goood lørdag dere fine mennesker ♥ Jeg håper dere har det supert denne helga. Når man har vært skikkelig opptatt hele uka er det søren meg deilig å bare senke skuldrene litt. Jeg gjør igrunn ikke annet enn å smile og le denne helga her. Det er så deilig når Tonje kommer hit. Vi ler mye, prater enda mer, og legger stort sett på oss fem kilo hver(føles det som) fordi vi sitter stille, spiser og ser på film, haha. Det er deilig, og lov av og til. Rikke er endelig hjemme igjen også, så trioen er på plass, nå savner vi bare Elida. Idag stråler sola og vi er gira på noe sprell, så nå er vi spente på hvor lørdagen bringer oss.

 

Tonje var snill og knipsa noen bilder av antrekket mitt igår, wiii.

Genser - Bik bok

T-skjorte - Wish

Bukse - Asos

Sko - Nike

Armbånd - Gave fra Toni

Se på dette utrolig fine smykket jeg fikk av Tonje. Åh, hun vet å treffe på gaver. Det er et av de fineste smykkene jeg har fått noen gang. Jammen fikk jeg lipliner og leppestift fra Nyx også, herregud, alt for mye!
 


Frokosten er slukt, og kaffen er på vei ned. Nå er jeg klar! Hva med dere, hva gjør dere for noe sprell idag? Ta vare på hverandre!


 

Smells like the only Nirvana song you know

HALLOOO! Hvordan står det til med dere denne flotte fredagen? Her er det strålende sol, så den skal nytes så fort frokosten er slukt, og dette innlegget er publisert. Min kjære Tonje kom igår. Hun sover i nabohuset hos Oldefaren sin, og skal være her helt til søndag. Åh, det blir så bra. Vi har planer om å ut å gå, men jeg må få lufta Balder føre også. Jeg vet ikke hva vi skal ellers idag. Igår hadde vi en liten filmkveld med alt for masse søtsaker og en alt for lang film. Men det var veldig koselig å sees igjen, og få tatt igjen masse prat. Jeg tok noen antrekk bilder igår, som jeg aldri fikk posta fordi Tonje kom (med noen kjempe flotte bursdag gaver, åh, hun er så snill), så de kommer nuh.

Jakke - H&M// Sko - Nike// Bukse - Bik Bok// T-skjorte - Wish


Jeg måtte ta bildene med stativ og selvutløser i hagen denne gangen, så beklager for kvaliteten og lite kreativitet, men sånn får det bare være teeeenk. Nå får jeg rydde opp etter Tonje og meg før jeg går tur, for det var drøøøyt rotete. Har foresten lagt ut en ny youtube video HER, om fem typer russejenenter. Ha en super fredag videre! 

Marius genser

Hallooo, og gooood tirsdag ♥ Har dere det fint idag? Jeg har det fint. Har en del ferdig innstilte blogg innlegg denne uka, ettersom jeg er så opptatt, så de ledige timene mine kan jeg planlegge nye, og kanskje få trent litt også. Jeg har kjøretimer og møter denne uka, blandt annet et lite møte/kurs om diabetes for å kunne hjelpe Fredrik om han skulle få føling og slikt. Veldig kjekt å kunne. Jeg er litt forkjøla enda, men det blir bedre. På søndag var den ganske ille, så jeg ble sååå glad når jeg fikk bursdag gaven min av tante Lisbeth. Hun har strikka nydelige Marius gensere til både meg og søstrene mine. Såå varme og gode, også så fine. Jeg synes min hadde så fine farger på, og jeg kommer ikke bare til å ta den på for å være varm når jeg er ute, men for å være fin også, for den passer liksom til flere anledninger. Snille, gode tante ♥
Vi har aldri hatt slike gensere før, så vi ble veldig glade. Tante er jammen flink, og ikke minst tålmodig, haha. Hva synes du?
 

(Min sist youtube video HER)

Mine hverdags favoritter - Klær

Hallo! I samarbeid med Rabble tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt hverdags antrekk, hvor jeg finner inspirasjon fra når det gjelder hvilke klær jeg velger, og hvor jeg liker best å kjøpe hverdags klærne mine. Hope u like it!

 Nå har ikke jeg noen spesiell fin klesstil, og jeg blir veldig fort lei av klærne mine. Det som har kommet mye frem i antrekka mine i løpet av åra, har vært farger, mønster, og et gammeldags preg. Jeg pleide å elske farge bukser, polkadots og skjørt. Nå går jeg ikke med skjørt og kjoler mer enn jeg må, og jeg har roa meg litt når det gjelder farger og mønster, men det er fortsatt til stedet. Jeg passer på at det jeg går med passer kroppsfasongen min(i mine øyne), at det gjør meg glad, og får meg til å føle meg selvsikker. Om jeg er usikker når jeg tar det på meg, går jeg med det på uhøytidelige steder, og helst hjemme, før jeg drar ut blandt folk, for jeg vil jo ikke at klærne jeg går i skal få meg til å tvile på meg selv og hvordan jeg ser ut. Nå går det mye i sorte jeans, olabukser med patches, og litt store gensere, eller søte topper med bomberjackets. Slike ting. Jeg har spesielt veldig dilla på bomber jackets og olajakker, elsk elsk elsk. Jeg får mye av inspirasjonen min fra blogger jeg leser, filmer jeg ser på, og fra den fantastiske Maia Mitchell (som blant annet er med i The Fosters).

 

Når det kommer til de hverdagslige antrekka mine handler jeg en del på Asos om det er noe litt stilfult eller spesielt jeg leter etter, men som fortsatt kan brukes til hverdags. Ellers er Nelly.com alltid en sikker vinner. Der finner jeg veldig mange basis plagg, spesielt topper og strikkejakker, som passer veldig godt til resten av "garderoben" min.  Som dere vet handler jeg en del der, spesielt via Rabble.no, for da oppdager jeg så mange flotte tilbud og rabattkoder. Det må dere huske, for det lønner seg så veldig! Veldig veeeldig kjekt at jeg kan finne mine hverdagsfavoritter fra Nelly, mellom Rabble.En av mine siste kjøp fra Nelly, er denne røde jakken her, og den eeeeeelsker jeg. Den fresher opp antrekket uten å skille seg så veldig ut, og uten å måtte gjøre så mye ut av det.

Hvor kjøper du dine hverdags favoritter?
 

Antrekk - Do not believe everything you think

Hallo! Hvordan føler dere, dere idag? Idag har jeg fått tilbake livsgnisten igjen, haha. Jeg er mye mer motivert idag, spesielt når det gjelder lappen. Jeg har litt ekstra god tid denne uka, så jeg har klipt ut en hel haug av firkanter i papp, og tegna skilt, og laget spørrekort, for å huske skilt og andre ting jeg sliter med å huske. Har lest en del også. Nå er det veldig fint ute også, så da blir humøret og motivasjonen automatisk bedre. Mamma var hjemme idag, så da følte jeg meg ikke like mye alene. Onkelen hennes kom, og da hjalp han meg med å øve. Senere kom Vibeke, så vi gikk ut og filma litt i det fine været. Har ordna dyra og gått med den minste kanina i bånd ute. Hun elsker det! Ting har ikke blitt helt som planlagt idag, pga det fine været som distraherte meg litt, og litt besøk, men jeg har i det minste fått pugga, og betalt regninger. Da kan jeg krysse av det viktigste på lista.

 


Haha... Meg i mitt ess. Rikke tok det av meg på mandag da vi skulle på butikken. Sminkefri, og hyper. Hun tok bilder mens jeg gikk, og plutselig snudde jeg meg. Derfor den spesielle stillinga, haha.

Nå er det tilbake til pugginga, før jeg må ta igjen noen yoga videoer. Har dette litt ut, ooops... Hva gjør dere idag? Husk å stille meg spørsmål til spørrerunden min HER, om dere lurer på noe. Er forresten veldig aktiv på youtube for tiden også. Check it out!  Ha en fin onsdag videre ♥

Dagens antrekk - wear that coat

Hallo dere ♥ Denne dagen har vært så fin. Jeg kom meg opp i en pretty much menneskelig tid idag, og fikk vært litt produktiv. Etter husarbeid og dyrestell, dro jeg opp til Vibeke. Vi sminka oss(faktisk, jeg sminker meg aldri lenger), og organiserte sminkebordet hennes. Hun har så innihelsikkes mye sminke og tilbehør, at hun kunne startet en butikk. Jeg var helt i himmelen, og takka ikke nei til å hjelpe for å si det sånn. Vi filma litt mens vi gjorde det også, så den videoen redigerer jeg nå. Jeg filma noe annet også, så jeg er litt usikker på hvilken jeg skal legge ut først, men video blir det ihvertfall. Da vi var ferdige, kjørte Øystein oss hjem, der vi fikk mammas deilige hjemmelagde middag. Til dessert hadde pappa med seg en oreokake, Rikke lagde igår. Så nå er jeg så mett at jeg må ta en liten pause før jeg begynner med yogaen. Usikker på hvordan yoga matta hadde sett ut etterpå, i alle de stillingene jeg skal bøye magen min i, hehehehe, æsj..  Dagen har ihvertfall til nå vært veldig fin. Super fridag før neste møte i morgen. Vibeke tok antrekksbilder av meg idag, foran den flotte utsikten hun og Øystein har fra leiligheten sin. Gøy med en litt annen bakgrunn også.

 

Kåpe og Veske - Zara
Bukse - Bikbok
Genser - Nelly.com
Øredobber - Marc by marc jacobs (Gave fra Tonje)
Hva har dere gjort idag?

Dagens antrekk - Casual

Hallo ♥ Håper dere har det fint idag. Jeg kom hjem fra søstra mi kjempeseint igår, fordi vi endte opp med å se "The passengers". Vanvittig bra film, anbefales virkelig. Jeg er helt gåen idag, og bruker dagen på litt papir arbeid(høres voksen ut), og yoga.  Mimmim var her en tur også, fordi julegaven hennes endelig kom. Smykket var mye bedre enn servicen deres værtfall, haha. Hun ble helt rørt, så den var værtfall verdt å vente på. Som sagt er jeg veldig sliten idag, så jeg har ikke tatt frem kameraet idag. Heldigvis knipsa mamma noen antrekk bilder for meg igår, når jeg først orka å ut, haha..

 

Genser og Bukse - Bik bok
Sko - Dinsko
Veske - Glitter
Skjerf - Cubus
Flaske/kopp med sugerør - AsosHva gjør dere idag?

Denim and unicorn vibe

Hallo dere! Hvordan har dere det idag? Nå er den virkelige hverdagen tilbake for fullt her, og det er både slitsomt og deilig. Balder og jeg ligger litt i dvale idag, fordi jeg er sikker på vi hadde blåst avgårde hadde vi gått ut nå, haha. Vi må nok ut å gå snart, men jeg drøyer det til han blir urolig, han har jo vært ute, bare ikke på ordentlig gåtur. Jeg har vært på et møte, og ellers ikke gjort noe annet fornuftig enda, så det er vel bare å starte på litt husarbeid snart.. Tenker jeg skal besøke Rikke i kveld også. Før mamma dro, tok  hun antrekks bilder av meg, for fyyy søren hvor lenge siden det er siden sist. Warning: Fare for at du blir blenda av den hvite huden min. Lover at lyset hadde litt skyld i det, bare litt...


Bukse - Bik bok
Genser - Nelly
Jakke - Asos
Unicorn hårspenne - AsosHva gjør dere idag?

Det første antrekket i desember

Hallo alle sammen! Jeg håper dere har hatt en super første lørdag i desember. Min dag har vært helt fantastisk. Når søstrene mine er hjemme, Tonje kommer til bygda og Elida også blir med, blir liksom alt som det skal være. Så deilig å endelig kunne være med de alle sammen igjen. Vi går så godt sammen alle sammen. Vi starta dagen sammen med å dra ned på kroa, for å få i oss noe godt, og ble sittende der veldig lenge. Vi pleier alltid å ha noen faste turer ned dit når Tonje er her. Deretter dro vi hver for oss, fordi jeg skulle spise med min familie, og de med sin. Etter middag, kom Tonje, Elida, Øystein og Vibeke hjem til Rikke og meg. Vi så på julefilm, spilte kort, og lagde en liten youtube video til hovedkanalen min. Ellers har vi bare prata i ett sett om ulike ting, og mimra litt tilbake til barndommen og vår oppvekst sammen. Åh denne dagen var vært å så fin. Jeg er klar for å legge meg nå, og lade opp til et koselig juleverksted med familien i morgen. Håper jeg får rukket å se Tonje og Elida føre også. De drar i morgen, og jeg skal være hos Mimmim ganske tidlig. Må lage ferdig en kakedeig også føre.

 


Tusen takk til Rikke som tok bilder av meg, med den vakre himmelen bak meg.

Wearing:
Jakke og topp - Nelly.com
Lue - Pointless blog(Alfie deyes sin kolleksjon)
Bukse - Cubus
Briller - Extra Optical
Chokeren har jeg stjålet av Vibeke, hehehe


Jeg er klar for å legge meg nå, og lade opp til et koselig juleverksted med familien i morgen. Håper jeg får rukket å se Tonje og Elida føre også. De drar i morgen, og jeg skal være hos Mimmim ganske tidlig. Må lage ferdig en kakedeig også føre. Jeg skal bare redigere dagens vlog ferdig, så skal jeg inn å legge meg ved siden av mamma. Jeg eller en av søstrene mine sover inne hos henne, i den store gode senga hennes, når pappa er borte, og idag er det jeg som får kapre den. Er så koselig å sove der inne innimellom, selv om jeg er "voksen" nå, haha. Jeg håper dere har hatt det kjempefint idag, og har funnet på masse koselig! God natt ♥


 

H for Harry

Hei dere ♥ Hvordan har dere det idag? Jeg vet ikke om det kun er hos meg, men det har vært noen problemer med opplastning idag, så jeg har ikke fått lagt ut noe før nå. Nå skal det sies at pc'n min ikke er helt ved sine fulle fem. Den har jeg søren meg bare hatt siden april også. Jeg bytta den med en jeg kjøpte rett føre som ikke ville funke. Enten må jeg begynne å kjøpe pc'r et annet sted, eller så må jeg behadle de litt bedre. En god blanding tror jeg. Jeg har nå ihvertfall fått brukt pc'n nok for hele neste måned, idag. Jeg var i et møte som varte i to og en halv time, og etter det var jeg helt skutt. Jeg kom meg ut en timestid for å se søskenbarnet mitt, Fredrik, spille fotballkamp. Storesøstra hans, Stine, var også der. Fine Oslo frøkna har tatt seg en tur hjem til bygda, så nå skal jeg løpe ned dørene, hehehe. Mamma og Fredrik2 (haha)  var også med. Jeg har aldri sett han spille kamp før, og det var såå gøy. Litt av noen sjarmører de åtte åringene, der de klapper seg på brystet(hjertet) etter de har skåra, klemmer hverande og jubler. Det var fint å komme seg litt ut, og faktisk få sett litt familie også. Før jeg dro, tok Vibeke noen antrekks bilder av meg. Første antrekks bildene med blått hår, haha.


Jeg satt meg på Ray ban brillene mine, så da måtte jeg frem med de fra Extra Optical. De er veldig bra de også, og veldig stilige. Satt virkelig H'n i Harry på plass ved antrekket her...

Et litta høstbilde da vettu, haha...

Wearing:
Genser - Cubus(?)
Jakke - Bik bok
Bukse - Cubus
Briller - Extra Optical


Hva har dere gjort idag? (Husk å legge til bloggen på snapchat @myonlinediaryy)

Antrekk - 90's vibe

Heihei!

Jeg er omsider kommet meg tilbake til det litt for trygge rommet mitt. Riktignok for å rydde det. Nå tenker dere kanskje, "Ja men Janne, du skriver jo det hele tiden". Vel, jeg føler ikke jeg gjør annet jeg heller, men jeg er nemlig veldig glad i å ha alle tinga mine samla rundt meg. Helst på gulvet, heheh. Sooo, det holder seg ryddig i ca en time. Når det først er så god plass på gulvet igjen, er jo det en super mulighet til å drasse ting ut igjen og få laget noe, eller bare ha et lite midlertidig oppholdssted til alle klærne mine, eller hva? Plis si det ikke bare er meg som er slik, haha... Til nå, har jeg kun sitte og sett på rotet mitt et par timer. Legger en skikkelig grundig og smart plan for hvordan jeg skal gå frem idag. Det er veldig viktig! Man blir sliten av å tenke på å rydde, så jeg tenkte å oppdatere litt på antrekkfronten, du vet, som en liten pause.

 
Jakke - H&M// Singlett(burde vist mer av den, den er så fiiin) - New yorker// Bukse - Cubus// Ringer - Bik bok// Choker - Glitter
(Om dere vet hvordan jeg på en enkel måte, kan fjerne biler og andre forstyrrende elementer i bakgrunnen, tar jeg alle tips hjertelig imot)


Hva gjør dere idag? ♥

Lørdag antrekk - Et hint av høst

God morgen alle sammen ♥ Hva gjør dere denne lørdagen? Det er ikke så fint vær idag, med andre ord: Perfekt anledning til bakedag. Det ble aldri noe av igår, men idag har mamma og jeg handlet inn til hele tre forskjellige ting. Det er så koselig å bake med mamma, og den gode lukta gjør meg så glad. Jeg har nesten ikke bakt etter jeg slutta på kokkelinja. Jeg ble så skuffa over meg selv, at interessen har blitt satt til side. Nå er jeg klar for å tørke støv av kjøkkenmaskina, og se om jeg fortsatt vet hvordan man baker, haha. Veldig greit og ha noen oppskrifter på lur til mandags oppskriftene mine, her på bloggen. Senere idag skal jeg møte kjæresten og det blir så fint. Skal klemme han i stykker nå, haha. Jeg er så godt i gang med antrekk bilder på bloggen nå, så jeg kjører på med enda et idag. Håper dere liker slike innlegg.Skjørt, skinnjakke og tights - Bik bok// Genser - Cubus// Veske - Glitter


Hva gjør dere idag? Ønsker dere en fin lørdag ♥

Fredags antrekk

Hei dere ♥ Hvordan har dere det idag? De fleste av dere har kanskje startet på skolen, eller i ny jobb, og er ferdig med første uka? Isåfall ønsker jeg dere masse lykke til med det. Jeg beundrer de som både kan og klarer det. Dette er den første høsten på 14 år jeg ikke starter med noen av delene. I høst er det helsa som er første prioritet.

Det er fredag allerede, og jeg er veldig fornøyd med hvordan uka har vært. Jeg har vært veldig sliten, men jeg har også fått til en del. Idag er planen og få shinet opp i klesskapet, og gjøre plass til de nye høstklærne mine. I tillegg prøver jeg meg på en del nye oppskrifter, som jeg gleder meg til og både teste og til å dele med dere(om det blir vellykket såklart). Det er lenge siden jeg har tatt meg god tid til å kokkelere på egenhånd. Even og jeg pleier alltid å gjøre det sammen, noe som såklart blir mye hyggeligere, men det kan være fint alene også. Hva planene blir i kveld vet jeg ikke enda, men jeg håper jeg får sett Even igjen, og at vi får funnet på noe koselig sammen bare oss to.
 
Pappa knipset disse også, creds til han! Blusa er litt for stor, så den blåser seg litt opp på en måte, men likte den så godt.

Bluse - Bik bok// Bukse - Cubus// Veske - H&M?


Hva gjør dere idag? Ha en super fredag alle sammen ♥

Gold details /I'm back

Hei dere, hvordan har dere hatt det i det siste? Det er faktisk over en uke siden sist jeg la igjen spor her. Hvordan starter man? Hvordan skriver man? Hva er en pc? Haha. Jeg kjenner jeg er litt nervøs for å skrive litt her igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Den siste uken har for min del bestått av mye sykehus og terapi, og bloggen har derfor blitt nedprioritert. Jeg har rett og slett satt meg selv først. Det går fint med meg nå, og jeg er tilbake igjen. Jeg har savna dere så mye. Både de fine kommentarene deres, og det å kunne lese deres blogger også. Jeg har faktisk meldt meg helt ut av alt av sosiale medier nå. Jeg har til og med sletta alle bildene mine på instagram. Jeg trang litt blanke ark, noe vi alle sikkert trenger av og til.

Til nå denne uka, har jeg bare brukt masse tid på meg selv. Venner klarer jeg ikke å være med for tiden, så bøker og naturen har blitt mine beste venner. Mennesker og sosiale medier(og den forbaskede telefonen) føles skummelt for øyeblikket. Jeg har nyte det fine været, trent litt, og snille pappa fikset frisørtime til meg også. Det skamkløpte håret mitt ser faktisk ut som en frisyre baki der nå. Jeg var en natt på hytta og fikk slappet godt av også. Slike små ting kan få en til å føle seg så mye bedre. Det har hjulpet mye, og jeg er takknemlig.


Pappa knipset noen antrekk bilder av meg idag. Han har blitt mye flinkere nå! Dette bildet ble ikke så skarpt, men det var det eneste bildet jeg smilte på, og jeg tenkte jeg skulle smile litt i dette innlegget, så håper det duger, haha.Bukse - Cubus// Body - H&M// Jakke - Ebay// Klokke - Daniel Wellington// Sko - Converse// Ringer - Bik bok
 


Dette var et lite innlegg om hvor jeg har vært, hvor jeg likegodt startet med et antrekk. Bare som et lite tegn til at jeg er tilbake igjen, hehe. Nå skal jeg sette meg ned og kose meg med å lese blogger. Har mange innlegg å ta igjen nå, og det gleder jeg meg til. Hva har dere gjort i det siste?
 

Antrekk 07.07.16

Hallo ♥ Hvordan har juli behandlet dere så langt? Jeg har fått en veldig fin start, og jeg gleder meg til å se hvordan de kommende ukene blir. Håper jeg klarer å fordele aktivitetene litt, slik at ikke all moroa skjer nå i begynnelsen, hehe. Jeg har vært hos Tonje i to dager nå, og det er helt supert. Vi har hatt det sååå gøy. Gøy å endelig være her på sommerstid. Jeg har kun vært hos henne om høsten og vinteren, og da får man ikke akkurat opplevd Sørlandet på sitt beste, hehe. Før jeg dro tok Rikke noen antrekk bilder av meg, som jeg tenkte å vise idag. Jeg ser riktignok helt hvit ut i trynet, på grunn av sola. Men synes det ble litt..kult? Det får ihvertfall duge. Det ble nemlig ikke så mange bra, ettersom vi lo så mye.

Genser - Asos (Den har litt disco armer, og det var så teit at jeg ikke fikk vist, for det er så kuuult. Får vise det en annen gang)

Choker og kjede - Glitter// Bukse - Cubus// Jakke - Ebay

Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre idag, tror vi skal prøve å slappe av litt bare. Det må til det også.Gjør dere noe spennende idag eller? Ha en fin dag videre ihvertfall, hva enn dere gjør ♥

Antrekk 29.06.16

Hei dere ♥ Jeg håper dere har hatt en veldig fin onsdag. Jeg har hatt en litt bedre dag, hvor jeg har orket litt mer, og faktisk fått gjort noe fornuftig. Har sovnet så tidlig de to siste nettene, og det kjennes på kroppen. Deilig! Etter en del lesing, avslapping og litt småting som måtte gjøres her hjemme, dro jeg til Even. Han har skada beinet sitt, og er sykemeldt stakkars. Det betyr i det minste at han er hjemme i Drangedal, og da får jeg vært mer med han. Selv om han helst kunne vært foruten krykkene selvfølgelig. Det var veldig lenge siden jeg hadde besøkt han, siden vi har vært i leiligheten hans, eller hos meg. Det var såå fint å være der, og ikke minst å se han. Vi hadde en slik dag hvor vi bare smilte, lo og prata om alt mulig uten å stoppe. Her har jeg forresten et lite sitat:

Even: Janneeeee, vil du være med på nokke heftig?
Meg: Ja, åssen spell då?

Vi spilte med andre ord et spill han har kjøpt også. Vanligvis ender det opp med at han spiller, og jeg ser på, men idag ble det motsatt, mohah.. Vi skal være sammen i morgen også, men jeg måtte hjem fordi jeg hadde glemt medisinene mine. Det er kanskje like greit og sove hjemme også, lade opp litt til en hektisk helg, med mange fine planer. Før jeg dro til Even, knipset mamma noen bilder av meg med dagens antrekk. Snille mamma som alltid stiller opp som blogg fotograf!

 Bukse - Cubus// Genser og armbånd/ring - Bik bok// Kjede - Glitter

Et baggy og deilig chille antrekk, i en størrelse for stor. Veldig godt og gå i! Jeg kjøper alltid klærne litt for store, fordi jeg haaater at de skal sitte stramt. Er forresten skikkelig forelska i den nye buksa mi. Den er så lett og luftig også. Den kommer til og bli brukt mye fremover. Jeg hadde tenkt til å spare den til jeg skulle til Tonje, slik at jeg har litt å velge i når jeg skal til henne, men jeg klarte ikke å vente. Even og jeg skal til leiligheten hans i morgen, og hente noen av klærne mine, slik at jeg i det minste har noe. Jeg vet ikke når vi drar, så det er nok best å sove nå, i tilfelle det blir tidlig. Håper som sagt dere har hatt en fin dag, og det er bare å fortelle meg om den, det er alltid gøy å høre om. God natt ♥

Pink and classy outfit

Kåpe og klokke - H&M// Bukse og veske - Cubus// Bluse - Fått den av Stine// Blomster spenne - Glitter

(Jeg visste ikke hva jeg skulle skrive her, siden jeg allerede har fortalt dere alt, så her er mitt aller første "stumme" antrekk innlegg, håper jeg er tilgitt)

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt