hits

Mine favoritt concealere

Å finne concealere som passer sin hudtype, foundationen sin, ooog som gir ønsket dekkevne, er  noe jeg synes er utrolig vanskelig. Passer den hudtypen min, ser den caky ut med foundationen min, eller lignende. Det er aaaaaalltid noe. Jeg har prøvd mange varianter i forskjellige pris ranger, men nå har jeg endelig funnet mine to favoritter som fyller alle kriteriene mine. Tenkte jeg måtte tipse dere om disse. Det er vel ikke bare jeg som har det problemet?

 

Jeg bruker den lyseste Pro concealeren fra LA-girl, under øynene og på haka, fordi den er lys, men ikke for lys, og litt tykk i konsistensen så den dekker bra uten at den blir caky. Veldig billig og bra. Den finnes på Blivakker.no

Dette er også den lyseste av denne typen, fra Nyx. Den er litt linnere i konsistensen, oog lysere enn den andre, så den bruker jeg noen ganger under øynene, men mest under kinnbeina når jeg har konturert, og lignende. Er veldig fornøyd med den. Den er også veldig billig på Blivakker.no

Hva slags concealere bruker dere? Noen tips?

- Janne
 


Youtube: Janneskogli
Instagram:Janneskoglii
Lillesøsters blogg: resjaktogreise

En blogg du må sjekke ut

Hallo! Idag har jeg hjulpet lillesøstra mi, Rikke med å lage seg blogg. Hun skal på folkehøgskule i år, og reise mye, så jeg tvang henne til å lage en blogg så hun kunne holde oss oppdatert. Hun drar ikke enda, men hun vil komme litt inn i det før hun drar. Rikke har veldig mange interesser, som jeg gleder meg til å lese om. Hun elsker å jakte, ta bilder og sminke seg. Hun er utdanna hudpleier så jeg lærer veldig mye av henne. En blogg jeg regner med kommer med noe for alle. Bloggen hennes finner dere HER.

 

Gjerne kom med tips til en blogg du synes jeg burde sjekke ut også. Det kan godt være din egen.

- Janne

DEN VAKRESTE FILMEN JEG HAR SETT

Nå dere, nå skal jeg fortelle dere hva filmen faktisk handla om, og ikke bare de tusen følelsene jeg hadde mens jeg så den, to ganger...På èn dag. Haha. "The greatest showman", er en musikal med blandt annet Hugh Jackman,Michelle Williams,  Zac Efron, og Zendaya i hovedrollene. Den handler om en liten skreddersønn, som mister faren sin ung, og må klare seg selv. Da han var liten og arbeidet sammen med faren sin, hos noen rikmannsfolk, fant han kjærligheten i sitt liv. Hun ble sendt bort på skole, men de holdt kontakten, og mens hun ble tvunget bort, og han måtte klare seg selv, var motivasjonen hverandre. Vi følger de i deres voksne liv, spilt av Michelle Williams og Hugh Jackman. De gifter seg, får barn, og gjør det beste ut av det de har, men det er ikke nok for "P.T". Han drømmer om noe mer. Han drømmer om å gi kona si alt han lovet henne for 25 år siden, og ønsker en fin oppvekst for barna sine der de blir respektert, i motsetning til hans egen erfaring. De lever en usikker fremtid, men kona hans bryr seg ikke, så lenge de gjør det sammen.

 

Han får sparken da firmaet han jobber for, går konkurs. Han drar i banken, med et skip han ikke har som en verdi, får lån, og kjøper et gammelt museum, i håp om å få tjent ordentlige penger. Men det går dårlig. Han har alltid beundra og respektert unike mennesker, med synlige ulikheter fra folk flest. Han bestemmer seg for å gjøre museumet sitt om til et sted hvor de holder fantastiske forestillinger. Han leter etter unike mennesker, og får samlet en fin gruppe med talentfulle sangere og entertainere. Han drar de ut av skyggen og viser at de ikke har noen grunn til å gjemme seg. Dette får mye motgang av trangsynte mennesker som frykter det de ikke forstår, det som er annerledes, men det gir de kun inspirasjon til å bli sterkere, og satse større. "P.T", får med seg en rikmannsgutt kalt Phillip, spilt av Zac Efron, som har mange kontakter. Han mister mye respekt fra sin omgangskrets, når han blir med i sirkuset, og blir forelsket i en vakker tjenestepike på trapes, "Anne", spilt av Zendaya. Sirkuset får masse motgang, og "P.T", glemmer hvorfor han startet, og begynner å miste bakkekontakten. Men sirkuset hjelper han med å innse hva som er viktig, før det er for seint. Rollen til Hugh Jackman er veldig inspirerende. Hvordan han aldri gir opp, uansett hva folk sier og slenger i fjeset hans. Filmen viser at uansett hvordan du ser ut og hvor du kommer fra, ikke nødvendigvis bestemmer hvordan fremtiden din vil bli. Denne vakre handlingen er temaet i alle sangene i musikalen, og jeg ble såå forelska i den. Fantastiske stemmer, skuespillere og handling.

I mine øyne var denne filmen perfekt, og jeg er overbevist om at alle kommer til å like denne filmen, selv om de nødvendigvis ikke liker musikaler. Denne var helt spesiell. Til og med kjæresten min, som jeg aldri har sett en eneste musikal med de siste sju åra, likte denne veldig godt. Så måå jeg si det var utrolig gøy å se Zac Efron synge igjen. Jeg er vel ikke den eneste "High school musical" fanen som var stoka over det, tenker jeg, haha..Hva tenker dere? Har dere sett den, isåfall, hva synes dere?

- Janne


Instagram: Janneskoglii
Min siste youtube video HER
Min siste vlog HER

Jumanji: Welcome to the jungle

Hallo!

Gjett hva? JEG HAR KJØPT NY PC LADER! YAY. Det betyr mer blogging, youtube, og skolearbeid på min egen pc, haha. Deilig å kunne ha alt samla på et sted. Det jeg hadde tenkt å blogge om idag, var en oppskrift, men det innlegget er ikke helt klart enda, haha. Så da tenkte jeg å fortelle litt om filmen Even og jeg så på kino igår. Det er så mange filmer ute som virker så bra nå, så jeg har på følelsen av at det ikke blir den siste filmen denne uka. Hadde det ikke vært så dyrt med kino hadde jeg dratt hver dag, haha. Vi bor fem min unna en kinosal, så det er fort å bli frista, men det er en fin ting å gjøre sammen av og til. Vi dro for å se "Jumanji: Welcome to the jungle". Den var sååå bra! Så som sagt vil jeg fortelle litt om den, i tilfelle du har vurdert å dra å se den, tihi.

Filmen handler om fire ungdommer som havner inni et dataspill, da de bare skal spille litt for å unngå pliktene sine i igjennsitninga. Alle fire valgte en karakter fra spillet, og havnet i jungelen i hver sin rolle, for å redde Jumanji. En liten nerd kald Spencer, havner i spillet seende ut som The rock. Tenk dere han spille en sjenert nerdete tennåring seende ut som han gjør, haha. En mobilavhengig tennåringsjente som er liiitt vel høy på seg selv, havner i "kroppen til" Jack Black, en høy, cocky og hissig fotball gutt blir spilt av Kevin Hart, og en sjenert nerd blir spilt av Karen Gillan. Disse ungdomskarakterene passer ikke inn i spill karakterene sine i det hele tatt, og det er så sykt genialt. Hver karakter i spillet har sin egen styrke og svakhet, og de har alle tre liv hver. De må finne et sted der de måå sette en grønn juvel i som de har blitt mottatt, for å bryte forbannelsen i Jumanji. men på veien møter de på mange hindringer. Han som juvelen har blitt stjålet av, er fly forbanna og gjør alt han kan for å få den tilbake, selv om han stjal den i første omgang. I begynnelsen av filmen ser man at en mann finner dette spillet, og at sønnen hans prøver det, og forsvinner. Denne karakteren møter de på, og en av utfordringene deres blir å redde han ut av spillet, som han selv tror han kun har vært i, i to år, men som han egentlig har vært i 20 år. Karakteren i spillet, blir spilt av Nick Jonas. Utrolig mange kjente og gode skuespillere. Filmen er hysterisk morsom, der disse ungdommskarakterene vi ser i begynnelsen, blir spilt av disse skuespillerne, som skal prøve å bryte forbannelsen i jungelen. Fem helt forskjellige personer som går i tottende på hverandre. Veldig bra! Anbefales.

Har dere sett den?

- Janne

Vegansk ansiktsmaske: Review

Hallo!

Jeg tenkte jeg kunne komme med et lite "review" på en ansiktsmaske jeg fikk til jul. Jeg liker godt å bruke ansiktsmasker en gang i blandt, men tenker sjeldent på hva de inneholder og gjør med huden min, noe som kanskje er viktige enn vi tror. Jeg tenker aldri på merkene, og har ofte gått for sånne små poser fra Cubus. Jeg synes det var kjempe gøy å teste denne ut, ettersom jeg har sett så mange ulike sminke vloggere på snapchat, teste den ut, og kommet med sine meninger. Så nå skal jeg altså prøve meg på et lite uhøytidelig review på "Himalayan Charcoal Purifying Glow mask" fra "The body shop".

Om masken:

"The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask er en vegansk ansiktsmaske som renser i dybden og gir glød. Den inneholder tea tree-oljer og bambuskull som renser porer og forebygger urenheter. Den skal brukes 2 til 4 ganger i uken i 10 minutter".

Min mening:

Min hudtype er tørr. Jeg har brukt dene masken flere ganger og jeg kan faktisk se at huden min får glød av den. Jeg er så tørr i fjeset at det kan svi noen ganger, og Rikke mener det er normalt, fordi det betyr at jeg er for tørr og får fuktighet, så da stoler jeg på det. Så den eneste ulempen for min del med denne masken er at den er så vanskelig å ta av. Man må skrubbe skikkelig. Det må man jo ofte med ulike masker, men da blir det til at jeg ikke alltid orker å bruke den. Men jeg angrer ikke når jeg ser hvor fin og glødende huden min blir.

Konklusjon:

Jeg liker den godt og anbefaler den virkelig. Jeg kommer til å kjøpe den når jeg går tom.

Masken kan dere kjøpe på "The body shop". Tusen takk Ina, jeg er veldig fornøyd.

Hva synes dere om innlegget, og eventuelt om masken?

- Janne


Mine lenker:
Youtube
Instagram
Snapchat: Makeupfreaks
Facebook

Ny favoritt kaffe

Hallo!

Haha, snakk om å dele alt jeg får i meg for tiden, men hey, derfor man har blogg vel, for å dele alt drittet ingen andre bryr seg om? Hahaha... Even kom hjem med en type sjokolade kaffe her om dagen, og jeg lo meg ihjel fordi det er så typisk han å komme hjem med sånne rare smaker på ting. Men så fikk jeg litt søtsug midt på dagen da han var på skolen, og åpna den for å prøve den da, og jeeeeeeeeez, den var såå god! Jeg lagde meg bare èn kopp, men når han kom hjem kokte han en hel kanne, og likte den ikke noe særlig, så da ble jeg drikkende på den da, haha.. Den ble enda bedre i den søte nye nissekoppen min. Jeg tok helt av på "Søstrene Grene" her om dagen. Jeg leita etter julegaver og inspirasjon, og endte opp med å kjøpe halve butikken (føltes det som i posene), til både meg selv og andre. Det er første gangen jeg kan pynte og ordne skikkelig i min egen stil. Ting ble egentlig bare putta inn hit da vi flytta for å komme oss inn, så det er så gøy at denne jule pyntinga bare er opp til meg (og Even, men han er bare glad for å slippe, haha). Jeg klarte ikke å la vær å pynte med litt rødt og noen nisser allerede, haha herregud, det har klikka for meg.. Det er bare så koselig! Lys lenker, røde duker, nisser, snøkuler og jule kopp. Bedre blir det ikke..

Anbefaler hvertfall denne kaffen, ooog koppen fra Søstrene grene! Gjett hvor mange som får den til jul da, haha. Idag er foresten min første dag på flere måneder, på sminke snapn "Makeupfreaks", for dere som vil følge den. Det er en sminke snap søstrene mine og jeg lagde, men jeg har ikke vært med på lenge, pga flytting og liten tid til å forplikte meg til det. Jeg gidder ikke å gjøre noe så halveis. Men nå er det min tur hver søndag ser det ut til, og det blir veldig bra. Har masse morsomt på lager, så legg oss til, tihi. Vi er bare amatører som dere vil legge merke til. Men det er bare for gøy!

Noen andre som har begynt med jule pyntinga eller? Plis? Haha...

- Janne

En tannbleking som faktisk funker (ikke reklame)

Halloo! Så gøy at dere likte at jeg skreiv på den klønete engelsken min(det sier jeg selv altså), haha. Jeg har et behov for å utvikle både meg selv, bloggen min og språk kunnskapene mine, så hvorfor ikke liksom? Jeg tror ikke jeg kommer til å skrive alle innlegga mine på engelsk tho, det spørs litt hva jeg skriver om, og hva dere synes. Det tar jo veldig lang tid. Idag har jeg heeeeeeeelt fri fra alt. Igår var det et møte, og jeg hjalp med flytting. I morgen har jeg teori kurs på kvelden før langkjøringen jeg skal ha dagen etterpå, ææææ.. Selv om jeg ikke tjener penger på bloggen eller youtuben min, er det noe som er veldig viktig for meg, fordi jeg elsker å skape, skrive og filme. Så de dagene jeg har anledning til å bruke tid på det, koser jeg meg veldig. Det er tidskrevende, så når jeg først har tid skriver jeg så mye som mulig, så jeg har flere innlegg på lager. I tillegg er det litt vanskelig å få tid til å sitte stille og skrive, når det er andre hjemme. Jeg fikk gjort yoga en halv time før jeg gav opp fordi det ringte i telefoner, Balder ville være med, og mamma måtte spise. Noe som er helt greit, men jeg blir så fort ukonsentrert. Så da er det kjekt å ta masse bilder når sola først er framme som fint lys, og skrive så masse som mulig når en har tid. Puh, det blei masse greier, for egentlig skulle jeg snakke om den nye tannblekinga jeg kjøpte meg for en liten stund siden. Så la oss slutte med snikk snakket, og gå over til det, haha....

Tennene mine har aldri vært kritt hvite, selv om jeg ikke har hatt så mange hull i tennene. Jeg har hatt et par hull som de må jobbe med flere ganger bare. Noe med spyttet mitt gjør at jeg får fortere hull i tennene. Jeg går på veldig sterke medisiner som skader tennene mine også, og gjør at de blir så fort missfargede. Det hater jeg! Det værste med fjeset mitt er smilet mitt, fordi jeg ikke vil vise tennene mine. Jeg har prøvd andre tannblekinger før, men det har ikke funka. Jeg har hørt mye bra om Dentway, så jeg bestilte meg de jeg også, for å se om de funka. Jeg har ikke lyst til å vise dere resultatet helt enda, fordi jeg ikke liker tennene mine (de er fine sånn ellers da, takket være tre år med reggis), for siden jeg drikker kaffe blir de så fort missfarga igjen. Men jeg må si det hjalp litt. Det fjerna litt av det missfargede, og jeg følte meg mye finere med en gang. Jeg synes det gav bedre resultat på søstra mi, så det er sikkert litt på grunn av tablettene mine også. Men her var det værtfall endelig en tannbleking som gav litt resultat. Jeg skjønner ikke hvordan kjendiser får kritthvite tenner av tannbleking de påstår å ha tatt hjemme, så om dere vet om noen sykt bra, vil jeg gjerne ha tips. Men det koster jo så sykt mye. De her gav meg værtfall litt resultat, og de tømte ikke lommeboka mi heller, haha. De kjøpte jeg HER, men da var de på tilbud.


Dere vil ikke tro hvor lang tid jeg brukte på det innlegget her, fordi jeg ble avbrutt av mennesker, hunder og vaskemaskiner. Jeg begynte å skrive på engelsk også, men gav det opp, haha. Beklager for litt mørke bilder, prøvde å gjøre de så lyse som mulig. Håper dere likte dette lille anbefalings innlegget. Jeg kan som sagt vise dere bilder av tennene mine når jeg har prøvd de litt lenger, om det er noe dere vil, men til nå holdt det å skrive meningen min om de tror jeg. Må minne på at dette ikke er sponset, men bare noe jeg kjøpte helt selv, og det er mine egne meninger, hehe. Nuuuuh, hva mener dere, har dere prøvd denne før? Nå skal jeg filme litt. Ha en fin dag dere!

- Janne


 

Blue nails

Hallo! Har dere det fint idag? Jeg har det fint, men dagen igår var så travel, at det var deilig med en skikkelig fridag nå. Det har vært så mye farting hit og dit, og huset vårt er alltid så fullt av folk som kommer og går. Det er koselig, men noen ganger kan det bli litt slitsomt også. Rutinene mine har blitt så surrete, og jeg er trøtt hele tiden. Men det er greit, det er jo det fridager er til. Å slappe av, kose seg litt, og få gjort småting man ellers ikke rekker. Ofte blir det bare til at jeg er så gåen når fridagen kommer at jeg ikke orker noe, haha. Mamma har også fri idag, så vi slapper bare helt av. Det er fint vær, så vi bytter på å slikke sol og drikke vann, haha. Senere idag tenker vi å se på Fredrik (søskenbarnet mitt) spille fotball kamp, om jeg orker det idag. Rikke kommer hjem med masse esker idag, så det blir nok litt rydding. OG!!! Onsdagens høydepunkt: PRISON BREAK!!! Ny episode idag, så da sitter vi klistra foran tv'n alle sammen. Fantastisk serie. Igår fikk vi ny sofa også, så mamma og jeg sitter slengt utover på hver vår side og drikker kaffe nå(spørs hvor lang tid det tar før jeg griser i den, men slapp av pappa, koppen er på bordet), sååå deilig.

 

Igår kjøpte jeg meg en ny neglelakk. Jeg synes stort sett det for min del er bortkastet penger, fordi jeg så sjeldent bruker det, og jeg skraper det av med en gang. Men jeg valgte en av de billigste sånn i tilfelle, og jammen er den på enda. Jeg synes fargen var så fresh, og nå har jeg fått dreisen på å ta det på også, for Rikke lurte på hvem som hadde hjulpet meg. Det gjorde jeg selv tenk. Even pleier å måtte hjelpe meg, for jeg har ikke tålmodighet til det, hahaha... Synes den var veldig fin.Et lite hverdags innlegg, og en liten anbefaling. For om dere også ønsker å unne dere en neglelakk dere også, så er det en 50 lapp på H&M, tehe. Kaffen kaller, ha en fin dag dere!

 

New beauty favorite

Hallo alle sammen. Takk for fine tilbakemeldinger på de siste innlegga mine. Det har kommet et par seriøse innlegg de siste dagene nå, så da tenkte jeg å komme med et innlegg som ikke er fullt så viktig, men som i det minste er viktig for huden! Jeg er svært heldig, og får veldig sjeldent kviser, blackheads og lignende, men det hender jeg får noen urenheter om jeg har slurva med kostholdet eller rensing. Huden min blir fort tørr, så det beste jeg kan gi huden min, er fuktighet. Får den det, klarer den seg stort sett fint. Men, i det siste har jeg hatt en livsstil som har gått ut på å enten trene mye så svetta renner ned i fjeset mitt, og dermed sitte stille i senga, se på skam og stappe i meg sjokolade. Gjerne alt på en dag. Da får huden min gjennomgå. Panna blir ofte litt prikkete av svetta under sykkelhjelmen, og sjokoladen setter sine spor på haka (og gir meg gjerne en ekstra hake). Jeg har aldri vært flink til å ta vare på huden min, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg har skaffa meg en bra hudpleierutine, men den er bedre enn å ikke ha noen. Som dere vet, har jeg mange dager hvor jeg går uten sminke, er flink til å fjerne den, er i perioder flink til å bruke toner, og er veldig avhengig av bio oil. Bio oil har vært helt magisk for huden min, både på strekkmerker, arr og uren hud. Den gir sååå mye fuktighet og næring til huden, så lenge jeg husker å ta noen pauser fra den. Jeg er så heldig å ha en søster som straks er ferdig utdannet hudpleier, så hun gir meg mange fine tips til hvordan jeg kan ta vare på huden min, og hvilke produkter som passer min hudtype. På den måten fant jeg en ny favoritt som har hjulpet meg masse når urenhetene først har kommet.

 Min nye favoritt for tiden er Exuviance sin Blemich treatment gel. Den er helt fantastisk. Den inneholder masse vitamin A, og den bidrar til å forbedre porene. Jeg kan ikke fagspråket, men den funker, haha. Jeg kjenner den virker på huden min med en gang jeg tar den på, og den blir fin veldig fort. Det er bare viktig at en tar den rett på urenhetene dine, så den ikke tørker ut resten av huden. Denne anbefales virkelig. Dette er ikke et sponset innlegg, bare en anbefaling til dere fra meg.

Hva med dere, har dere noen produkter å anbefale? Jeg har foresten lagt ut en ny video på hovedkanalen min idag. Den kan dere se HER, om dere vil. Den handler om min reise til et mer minimalistisk liv.

- Janne

 

Fast and the furious 8

Igår/ inatt så jeg den nyeste og åttende filmen i Fast and The furious serien; The fate of the furious. Jeg er blodfan av disse filmene og skuespillerne, og har sett hver eneste film flere ganger enn jeg kan telle. Hvert år på pappa sin bursdag ser vi på Fast Five som er favoritten vår, og vi ser på en del filmer av Paul Walker og Vin Diesel generelt. Mine absolutte favoritter er nummer 2 og fem, da jeg synes det er i disse to det er best kombinasjon mellom bilkjøring, humor og slossing. Sekseren synes jeg var veldig spennende, og de var veldig flinke med å fullføre og avslutte syveren på en så fin måte som mulig for Paul Walker som gikk bort midt i innspillingen. Derfor var det jo ekstra spennende å se hvordan de hadde gjort det nå, i den første filmen helt uten han... Eller huuuur?Den første filmen uten Paul Walker.. Vel, de klarte det på en fin måte, at Brian hadde valgt familie istedenfor og ikke bare lata som ingenting, og handlingen var generelt veldig fin, men.....Er det lov å si at Fast and the furious døde med Paul Walker? For meg og kanskje dere andre, som likte de gode gamle filmene deres sååå godt, synes jeg det blir alt for mye science fiction og hacking og annet pc greier... Jeg forstår jo at de må gjøre det litt mer moderne nå som åra har gått, altså 16 år siden den første, men jeg synes det blir litt for mye.. Handlingen var likevel veldig fin. (Om dere ikke har sett de andre filmene er nok ikke dette innlegget interessant for dere i det hele tatt, haha) Fra femeren til sekseren data Dom politidama Elena, men da de fant ut at kona hans fortsatt levde, gikk han tilbake til henne, noe Elena egentlig valgte for han siden hun hadde gjort det samme om mannen hennes hadde kommet tilbake. Etter bruddet fant hun ut at hun var gravid. Hun fikk en sønn, og nå har noen kidnappa hun og sønnen hennes, så Dom blir tvunget til å gå imot sitt eget team for å redde dem. Hvordan alt dette går får dere se selv, for jeg skal ikke spoile alt. Den beviste jo det de hele tiden sier, at familien går først, og at de ikke er venner men familie. Det virker som det er slik de er i virkeligheten også. (Dere må følge Vin Diesel på Instagram, verdens søteste mann, haha). Filmen var kjempebra, Skuespillerne er perfekte, det var kult at en Nordmann var med i den, jeg gleder meg til den neste, men ærlig: Det føltes ikke ut som en Fast film.. 

Hva med dere, har dere sett den?

GIRLS NIGHT INN

Hallo dere flotte mennesker! Jeg håper dere har hatt en super lørdagskveld! Tonje og jeg har vært veldig usosiale med omværden, og veldig lite produktive. Vi sov lenge idag, og møttes for å gå en tur, som endte opp med ti minutters gange ned for å kjøpe is og junk. Sunn og sprek ungdom her serru.. De aller fleste dro ut idag, men man trenger jo ikke å dra ut for å ha det gøy, gjør man vel? Akkurat idag kunne vi faktisk tenke oss å ut, men vi hadde det fint likevel. Når det ikke passer med slike ting, må man gjøre det beste ut av de mulighetene man har. Vi har sett på serier og hørt på god musikk. Tonje og Rikke testa ut den nye mikrofonen/høytaleren min, fra Coolstuff: Sing4fun! Det må jeg si, Coolstuff leverer som vanlig, for denne er så sykt stilig. Siden den er både høytaler og mikrofon, passer den perfekt til karaoke. Den kan kobles til bluetooth, så er den bare å ta frem på jentekveldene. Den kom i et veldig kjekt støtdempende etui også, sånn at den blir godt bevart når en ikke bruker den. Denne gleder jeg meg til å ta i bruk neste helg, da jeg skal holde jentekveld med Ulefossingene, hihi. Den kan kjøpes HER.


(Produktet er sponset)

Liker du karaoke? Isåfall anbefales denne mikrofonen! Tonje og jeg er alt for glade i å synge, helst de sangene som ikke passer til stemmene våre såklart, heheh... Det viktigste er å ha det gøy, eller hva? Now tell me, hva har dere gjort idag?
 

Don't skip breakfast - Kitchpro yogurt cup

Halloo, og god morgen ♥ Jeg håper dere har hatt en fin onsdag, så langt. Jeg er mye bedre idag, og skal snart på kjøretime. I kveld skal jeg på et slags kurs/møte om diabetes for å kunne klare å hjelpe søskenbarnet mitt med insulinen sin og slikt. Uka mi har så langt vært veldig fin. Jeg merker det blir godt å ha noe å gjøre igjen nå, for det blir så utrolig mye kjedespising når jeg er hjemme, haha. Plis si noen kjenner seg igjen? Jeg har prøvd å kvitte meg med søtsaker (aka spist det opp), og ha andre alternativer tilgjengelig. Om jeg ikke orker å spise frokost, kjøper jeg alltid noe lettvint på veien som jeg kan spise i bilen, eller slenger i meg noe restemat. Jeg måå ha i meg frokost for å ikke bli pøddesur, så for meg er den beste løsningen både økonomisk og helsemessig, å lage maten dagen før. Ofte har jeg bare slengt med meg en yogurt også, men da har det blitt så grisete i bilen(fordi jeg glemmer å ta med en pose). Men nååå slipper jeg det, for nå har jeg min helt egen KitchPro Yogurt kopp! åh så glad jeg ble da den kom i posten.

Den er av hard plast, har plass til masse yoghurt(eller feks kjøleskapsgrøt), og har et eget lite lokk som man kan ha tilbehør oppi. Man kan jo bruke både koppen og lokket til å ha bær eller frukt biter oppi også. Det er så kjekt. Skeia kan henges på siden og satt veldig bra. Jeg så den på en blogg og hadde så lyst på den selv, så jeg ble veldig fornøyd. Koppen er fra Coolstuff og kan kjøpes HER.(Produktet er sponset)


Jeg har shoppa en del på Coolstuff oppigjennom, og har aldri blitt skuffa. Jeg har blandt annet et fish eye objektiv og et polaroidkamera som jeg er storfornøyd med, så det er verdt en liten titt innom. Denne koppen koster jo kun 89 kroner, noe som er veeeldig mye billigere enn en lettvin frokost fra bensinstasjonen, for å si det sånn. Det er delte meninger om hvor sunt yogurt er eller ikke, men det er ihvertfall sunnere enn å hoppe over frokosten. Bare et lite tips fra en som spiser kirsebær yogurt fra det nye favorittbegeret sitt, hehehe. Nå, fortell meg, hva er deres go to når det gjelder frokost?

Ha en super onsdag videre ♥

(Se min siste Youtube video HER)

Beaty and the beast

På fredag så jeg filmen "Beauty and the beast" i Bø med en gjeng. Vi hadde alle gleda oss såå til den filmen, og vi kom smilende ut hele gjengen. Den er vel laget i disney versjon også? For jeg kan bare huske å ha lest boka da jeg var lita, så jeg huska ikke så mye av historien. Emma Watson spilte hovedrollen "Belle", og da blir det jo bra. Hun er så flink til å vise følelser og få alt til å virke så ekte, slik at man ordentlig tror på det, om dere skjønner hva jeg mener?Filmen starta med sang og dans i en gammel liten landsby. Det første jeg tenkte da var at guud håper ikke det blir synging under hele filmen, for det blir pinefullt for Even, haha. Ikke visste jeg at Emma Watson kunne synge heller, men når jeg tenker meg om virka det som at det var veldig autotuna noen ganger. Synginga fortsatte under hele filmen, men det passa inn og var koselig. Belle drømte om noe større enn landsbyen sin, og hun lurte veldig på hva som hadde skjedd med moren hennes da hun ble født. Man fikk historien ganske klart for seg med en gang, og jeg er glad de hoppa fort inn i handlinga. Da de kom til det levende slottet ble filmen litt morsommere også, og ikke bare fylt med triste historier. Jeg skal ikke røpe mer om innholdet, selv om de fleste av dere sikkert vet hvordan den ender. Filmen var fin, spennende, morsom, og ikke minst veldig bra laget. Denne burde dere se!


Det var veldig koselig å se de andre igjen, selv om det ikke ble så mye tid til prating. Nervene mine var ikke supre heller, så var veldig glad for at Even ble med. Dette var ikke akkurat hans type film heller, så det var ekstra koselig at han gadd. Jeg ble jo med han til kompisene hans etterpå, så da var det greit tror jeg, haha. En fin film, og fin kveld. Hva med dere, har dere sett den?

 

Fantastic beasts and where to find them

Halloooo! Siden det er fredag, og flere kanskje har fri og tid til å dra på kino, tenkte jeg å tipse dere om en film. Jeg var og så på "Fantastic beasts and where to find them", på onsdag, og ahhhhh den var FANTASTISK!!!Jeg var så gira at jeg ble svimmel, og Robin var minst like gira, og fikk overtalt meg om å bli med. Jeg er så glad han gjorde det. Det virket som de andre likte filmen også.

 Den er tatt ut fra samme værden som Harry Potter, og handlet om alle de ulike skapningene som finnes der. Den var sååå bra. Jeg lo og skvatt om hverandre, og smilte nesten hele tiden. Den britiske forfatteren Newt Scamander, drar til New york for å finne en skapning, mens han blir oppdaget av en annen magiker. Med seg i hele filmen, har de en vanlig person med seg, som var på feil plass til feil tid, eller riktig, for han elsket det. Denne farlige skapningen de jaktet på, befant seg inni en person, og begynte å ta over New york. Akkurat den delen synes jeg var veldig langdratt og overdreven, men jeg likte den. Filmen var absolutt over alle forventninger, og er virkelig verdt å se. Har dere anledning burde dere se den nå i helgen, hihi. 
 


Jeg har ikke orket å blogge de siste dagene, fordi jeg har hatt så mye å gjøre, og ble helt utslitt etter kinoen. Det var verdt det da. Denne helgen skal jeg bare slappe av, og gå på tur. Hva skal dere? Ha en fin fredag ♥

Bad neighbours 2

Hei dere ♥

Dere vet hvor mye jeg har vært på kino i det siste, sant? Den første filmen jeg så i dette kino maratonet, var "Bad neighbours 2". Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om filmene jeg har sett i det siste, ettersom det har vært en del. I tillegg hjelper det jo litt for de som er usikre på om de vil se den eller ikke. Jeg hadde ikke store forventingene til denne filmen, ettersom jeg synes den første var litt teit, men jeg ble veldig positivt overrasket. Så om dere satt igjen med det samme intrykket av eneren, kan det hende dere endrer mening om å se den andre nå.

Om dere ikke husker hvordan det første var, eller ikke har sett den,skal jeg bare oppsumere det litt fort først. Den handler om et par nybakte foreldre, som prøver å vende seg til den nye hverdagen sin, noe som blir vanskeligere når et fraternity flytter inn i nabohuset. De prøver alt for å få de til å flytte ut, og ungdommene gjør alt de kan for å kjempe imot. Zac Efron spiller hovedrollen som Teddy Sanders i den første filmen, hvor han er lederen for fraternityet. I Bad Neighbours 2, når eeendelig Mac(Seth Rogan) og Kelly (Rose Byrne) har fått fred, flytter det inn et sorority i huset de andre pleide å bo i, for sommeren. Kelly er gravid igjen, og de holder på å selge huset sitt, siden de allerede har kjøpt et nytt et. Noen er interesserte, men de har 30 dager på seg til å angre, for å sjekke om alt er i orden med huset. Det blir liiiitt vanskeligere å overbevise noen om å kjøpe huset deres, når det befinner seg en hel haug med festglade tennåringsjenter i nabohuset. Igjen gjør Mac og Kelly alt de kan for å bli kvitt ungdommene, mens Teddy er på jentenes lag. Han føler seg forlatt når bestekompisen hans skal gifte seg, og han må flytte ut, så han trenger å føle at noen setter pris på han. Derfor bestemmer han seg for å hjelpe jentene. Da han oppdager at de ikke setter like pris på hjelpen hans som han håpet på, bytter han lag, og hjelper Mac og Kelly og bli kvitt jentene.

Oppfølgere har en tendens til å bli kjedeligere, men denne var mye bedre enn den første. Jeg lo under hele filmen, og synes skuespillerne var mye flinkere i denne filmen også. Zack Efron blir jo bare bedre og bedre, ikke er han den værste å se på heller, heheh.. Seth Rogan og Rose Byrne er helt geniale, og sammen gjorde de filmen utrolig bra. Så om dere liker slike komedier, anbefaler jeg dere til og dra å se den!


Jeg vet jeg ikke er så flink til slike type innlegg, men jeg setter så pris på andres slike innlegg, derfor prøver jeg og bli flinkere til det. Jeg tenkte og skrive litt om "Me before you" og "Alice through the looking glass" også. Håper dere likte denne typen innlegg, og fikk lyst til å se filmen. Eller kanskje dere allerede har sett den? Jeg håper søndagen deres har vært veldig fin og avslappende, og at dere er klare for en ny uke. Nå skal jeg legge meg og lade opp. Vi snakkes i morgen! God natt ♥
 

Vurdering av Extra orange flavour tyggis

Hei dere!

Her om dagen fikk jeg en bitteliten pakke i posten, fra Trybe. Trybe.com et nettsted hvor du lager deg en profil, og melder deg på ulike produkttestinger. Siden jeg blir så fort tørr i munnen, er jeg helt avhengig av å ha en tyggis i munnen (Let's be honest, tygger opp hele greia på ti minutter), derfor passet det så bra å melde meg på testingen av den nye Extra tyggisen, Orange flavour. Vanligvis når jeg kjøper tyggis, velger jeg en med mint smak, viss ikke føler jeg at jeg får i meg godteri og blir enda tørrere i munnen, haha. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket når jeg smakte på denne. Den var sååå frisk, og smakte kjempegodt. Skikkelig god appelsin smak, uten å føles fake og kvalmende. Jeg kommer nok fortsatt til å bruke mint til vanlig, det er lissom så greit når man er ute, og har spist noe med en smak man ikke blir kvitt med en gang, men kommer absolutt til å ville kjøpe denne også av og til.

 Anbefaler denne, og anbefaler dere til å prøve Trybe HER. En veldig fin måte og bli introdusert for nye produkter, på. I tillegg er det jo alltid gøy og få ting i posten, hehe... Håper dere likte den lille produktvurderingen min, og at dere har fått en fin start på lørdagen! ♥

(Husk ukens blogg konkurranse HER )

Fem filmer å se på jentekveld

Hei dere!

Hva gjør dere i kveld? Det er torsdag, men det føles ut som en lørdag. Hele familien er hjemme, nå som søstrene mine har fri de neste dagene. Dere har kanskje langfri dere også? Det føles så godt og ha alle hjemme nå. Kjæresten har også langhelg, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har fine planer denne helga, og den blir staaaappfull. Derfor bruker jeg denne kvelden på og catche opp favoritt seriene mine, og filmer på netflix. Da jeg skrollet nedover og for det meste kun fant chick flicks, tenkte jeg at jeg likegodt kunne lage en liste over fem bra filmer og se på en jentekveld, eller om dere bare trenger noe å se på. Høres ikke det bra ut? WIIIIIII

 


                                                                  The Proposal

The Proposal så jeg for første gang for mange år siden, da jeg kjøpte den til en venninne i bursdag gave. Vi begge elsket den, og jeg blir faktisk aldri lei av den. Med Ryan Reynolds og Sandra Bullock i hovedrollene, sier det seg vel nesten selv at den er bra. Filmen handler om en streng og kravstor sjef, som tvinger assistenten hennes til å gifte seg med henne, for at hun skal kunne beholde visumet sitt, og slippe å dra tilbake til Canada. Det blir bare et problem når de tydelig ikke kan fordra hverandre, og de nesten blir fersket. Etterhvert får familien til assistenten ( altså Ryan Reynolds), vite om forlovelsen, og de blir tvunget til og bli kjent med hverandre, og oppføre seg som et par for å ikke bli oppdaget, og for å få bli i USA. En utrolig humoristisk film!


 

                                                                                         Mamma Mia

Alle har vel hørt om Mamma Mia, og hvem liker vel ikke den? Jeg husker så godt venninnen min Anja og jeg, så på denne sammen, spiste godis og brukte fjernkontrollene som mikrofoner. Vi dansa rundt og sang etter de kjente, fine sangene. Jeg har perioder der den står på hele tiden, og jeg skulle ønske jeg var med i den, haha. Tenk om livet hadde vært en musikal da dere? Om dere fortsatt ikke har sett Mamma Mia, handler den om ei jente som skal gifte seg, og prøver å finne faren sin før bryllupet. Da hun leser i morens gamle dagbok, oppdager hun at hun har tre alternativer, så hun innviterer dem alle tre i håp om at faren dukker opp. Problemet er at de dukker opp alle tre. Den er morsom, den inneholder drama, og mange fine ABBA sanger. Kan det bli bedre?


 

                                                                                            13 going 30

13 going 30, handler om ei jente som spiller et spill på 13 årsdagen sin der hun ønsker at hun var voksen. Dagen etterpå våkner hun opp 17 år frem i tid, og er plutselig 30. Hun har nå en kjæreste og karriere, men på innsiden er hun fortsatt 13 år. Hun har med andre ord litt og ta igjen og vende seg til, og det er så utrolig morsomt! Jeg elsker den, og tror faktisk jeg må se den nå, haha.


                                                                                      The lucky one

The lucky one er en film som er både trist og utrolig romantisk, med Zack Efron og Taylor Schilling i hovedrollene. En ung mann (Zack Efron) i Marinen, overlevde krig i Irak. Han fant et bilde av en dame, og hadde det med seg under hele oppholdet. Mens han var der, sa han til seg selv at om han overlevde, skulle han finne denne dama og takke henne. Han var overbevist om at det var på grunn av bildet av henne, han klarte seg. Da han kom tilbake fra Irak, oppsøker han henne, og begynner å jobbe hos familien hennes, som dyrepasser/hundetrener. De er begge veldig lukket, men når de først kommer innpå hverandre, blir det såååå romantisk og dramatisk og ahhhh, bare se den, haha. Heftig bra beskrivelse altså.


                                                                                     Friends with benefits

Friends with benefits er en komedie med Mila Kunis og Justin Timberlake i hovedrollene. De finner hverandre da Jamie ( Mila Kunis), som jobber innen og finne ansatte til et firma eller noe sånt(vanskelig å forklare), ansetter Dylan(Justin Timberlake). De har begge akkurat blitt dumpa, og er dritt lei av hollywood klisjeer. De blir bestevenner, og er begge ute etter noe ukomplisert. De bestemmer seg for å bli friends with benefits, uten følelser og noe som helst kjærlighet, bare sex. Etterhvert viser det seg og ikke bli like ukomplisert som de hadde håpet på. Den er utrolig morsom, og de spiller så bra sammen. Bortsett fra sex delen, skulle jeg gjerne hatt et sånt vennskap. De er såå trygge på hverandre og har det så gøy. Jeg ler maaasse av den filmen. Absolutt verdt å se!


Det var fem filmforslag til en eventuell jentekveld. De er alle utrolig bra, og jeg skal definitivt få sett " 13 going 30" i løpet av helgen, haha. Håper dere likte forslaga, og at dere får en kjempefin torsdags kveld ♥

Gode grunner til å drikke mer vann

God morgen ♥

Er det innlegg jeg har fått god respons på, må det være de innleggene hvor jeg skriver ti grunner til ting, eller ti ting forskjellige type mennesker vil kjenne seg igjen i. Derfor tenkte jeg og komme med enda et slikt et idag, bare med en liten twist. Jeg har lagt merke til at det er overraskende få ungdommer som faktisk drikker vann. Flere jeg kjenner har blitt overrasket når de har klaget på hodepine, og jeg sier de burde drikke vann, og kunne aldri tenkt seg at det funket. Det synes jeg er veeeldig rart. Uten vann føler jeg meg helt uttørka og svimmel, og hodet begynner å verke skikkelig. For meg har det aldri vært vanskelig og få i seg vann, men nå som jeg har begynt å drikke kaffe, merker jeg at vannglassa stadig blir byttet ut. Derfor tenkte jeg og komme med 10 grunner til at vi burde drikke mer vann, som en liten påminnelse til både deg og meg. Håper det hjelper! (Jeg bruker bilder fra weheartit, fordi bildene jeg tok selv ble veldig misslykkede)

Treningsøkten blir lettere å fullføre
I følge en australsk undersøkelse jeg las om på nettet, mente de at mannlige idrettsuøtvere trente bedre når de fikk i seg mer vann. Når man svetter tapper man jo kroppen for vann. Et væsketap på bare 2 % av kroppsvekten, det vil si ca. 1 til 1 1/2 liter vann, reduserer prestasjonsevnen med opptil 20 %. Derfor mente de at jo bedre væskebalanse en idrettsutøver har, desto bedre opprettholdes karbohydratlagrene i musklene.

♥ Fjerner smertene
Som jeg nevnte over, kan hodepine faktisk komme av væskemangel, og det hjelper ofte og få i seg litt vann. Om du fortsatt trenger smertestillende, burde du iallefall ta den sammen med masse vann. 

Hjelper med å unngå forkjølelse
Dette punktet fant jeg på nettet for en stund siden, og det overrasket meg veldig, men er jo egentlig veldig logisk. Slimhinnene i munnen, halsen og nesa inneholder mange antistoffer som bekjemper virus og bakterier vi puster inn, eller får i oss via mat og drikke. Drikker du for lite væske, tørker slimhinnene ut og blir mottakelige for infeksjoner som kan forårsake forkjølelse, halsbetennelse og hoste. Så mye greier bare fordi man ikke drikker vann..

En liten hjelper
Vann demper apetitten. Med dette mener jeg ikke at du skal drikke vann istedenfor å spise. Men at det ofte kan hjelpe litt på småsult følelsen, fordi du egentlig bare er tørst. Det er mange ganger jeg får en rar følelse i magen, og ikke forstår helt om jeg egentlig er sulten, om dere skjønner, og da drikker jeg vann og det hjelper med en gang. I tillegg kan vann med litt sitron eller annen ønskelig smak, hjelpe litt på søtsug. For meg funker vann med noen sitron skiver oppi.
 

Gir finere hud og hår
Det er ikke bare innsiden av kroppen din som har godt av vann. Det er også utrolig viktig for ditt ytre. Hudceller som inneholder mye vann, holder huden myk, fuktig og vakker. Under mer krevende fysisk aktivitet stimulerer svetten oljeproduserende kjertler i hårsekkene til å skille ut olje, og det bidrar til at håret ikke tørker ut, men holder på fuktigheten.

Får hjernen i toppform
En vanlig grunn til at vi kan føle oss trøtteog slitne, kan rett og slett bare være mangel på væske. Dehydrering virker sløvende på vår mentale konsentrasjonsevne, koordinasjonsevne og reaksjonstid. Så om du ofte føler deg ukonsentrert, kan det faktisk hjelpe og drikke en del vann. Det merker jeg ihvertfall selv, at spiller en stor rolle.

Bra for tennene
Vann inneholder ikke syre, og skader derfor ikke tennene dine. Basiacly det eneste jeg drikker uten sugerør, haha.


Dette er grunner jeg selv har erfart som sanne, derfor ble det ikke så mange, men heller noen ordentlige noen, haha. Det er så mye viktigere å drikke vann, enn det vi tror, og jeg håper dette innlegget kan hjelpe som en liten påminnelse ♥

Drikker du nok vann?

Ti ting du kan gjøre i påska

Hei dere ♥ Tusen takk for at dere er så forståelsesfulle og tålmodige med meg. Det betyr veldig mye! Når det er sagt, tenkte jeg å komme med noen tips til hva man kan gjøre i påskeferien. For noen går det helt av seg selv, mens andre trenger kanskje litt tips og ideèr. Så om du er en av de, kan du lese mine ti tips til hva du kan gjøre i påska, under her:

Stå på ski. Om det er fint vær i påska, er det jo så deilig å komme seg ut på tur, enten det er på ski eller på beina. Selv om det er ferie, trenger man ikke bare sitte inne. Frisk luft og sol er jo så godt.

Dra på fjellet. Hva er vel mer deilig enn å dra på fjellet i påska. Åh, daler med snø, sol og appelsiner i sekken. Det minner om påskeferiene fra barndommen, og vi kunne ikke hatt det bedre.

Reunions. Det beste med ferier, er at de fleste som er flyttet bort for å studere, eller jobbe, som oftest kommer hjem igjen. Hvor koselig er det ikke å samle noen venner til en liten "Reunion", og ta igjen litt snakk? Eventuelt sitte ute i sola med noe godt i glasset, og på grillen. I morgen kommer det et par jenter til meg, og det skal bli så koselig.

Påskeverksted. Er du en av de kreative, kan du jo invitere en liten gjeng over, og ha et lite påskeverksted. Ha på musikk, spis godteri og be de ta med litt kreative ting de også, så kan dere lage noe fint påskepynt. Det er såå koselig!

Ta igjen serier. I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett og få satt seg skikkelig til rette, med en serie på skjermen. Ta igjen noen episoder av favoritt serien din, eller kanskje du til og med har tid til å starte på en ny.

 

Familietid. Påska er en gyllen mulighet til å dra på besøk, og tilbringe tid med familien sin. Det er viktig å tilbringe tid med de rundt seg når man kan, og det får man jo kanskje litt bedre tid til nå.

Brettspill. Åh, jeg elsker kvelder hvor tv'n blir skrudd av, og telefoner lagt bort, og man tar frem de gode gamle brettspillene. Det er så koselig når man først tar de frem, har musikk i bakgrunnen, og blir sittende å spille til langt på natt.

Dra på hyttetur. Få litt miljøskifte, ta en pause fra husarbeid og sosiale medier, og dra på hyttetur med kjente og kjære. Enten det er en skikkelig hyttetur med vennegjengen, eller en litt roligere en. Det slår aldri feil.

♥ Appelsiner i solveggen. Man trenger ikke alltid dra så langt for å kose seg. Ta på deg solbrillene, og appelsiner i hånda og ta deg en tur ut. Enklere blir det ikke, og så kos som det er.

Grillings. Påske = Grilling. Rett og slett. Så om du vil dra ut på tur for å grille, eller bare tar lunsjen ute på grillen når du er hjemme.


Håper det var litt til hjelp, og dere plutselig fikk noen flere ideèr og planer for påsken nå, hehe. Si meg, hvilke planer har dere i påska?

Fem serie favoritter

Hei dere! Det er en stund siden jeg har tipset dere om serier, og tenkte å gjøre det nå. Selv setter jeg alltid pris på slike innlegg, siden jeg til tider ser aaaalt for mye på serier. Akkurat nå er jeg i en slik periode. Gjør faktisk nesten ikke annet, kremt... Jeg har tatt med flere forskjellige sjangre, som kan passe for de fleste. Her kommer mine fem favoritter akkurat nå.

 

The flash er en action og superhelt dramaserie, som er perfekt for dere som liker superhelter. Serien handler om forskeren Barry Allen, som blir truffet av lynet og havner i koma. Da han våkner opp ni måneder senere, kan han plutselig bevege seg lynraskt(bokstavelig talt). Serien handler han mens han vender seg til de nye superkreftene sine, og begynner å samarbeide med kollegene sine på "Star labs". Der utvikler han seg til å bli superhelten Flash. Han bruker superkreftene sine til å redde byen sin for kjeltringer, og samtidig finne ut hvem som drepte moren hans for femten år siden. Den er utrolig morsom, og spennende! I tillegg er hovedrollen veldig kjekk, noe som alltid er et pluss, heheh. For dere som har sett "Prison Break", er hovedrollene Wentworth Miller, og Dominic Purcell med også. Serien er egentlig en slags input til "The Arrow", som jeg skal skrive om nå.

Denne serien har jeg skrevet om før, men måå skrive om den igjen, for den er såå bra. Den handler om rikmansgutten Oliver Queen kommer hjem igjen, etter og ha vært strandet på en øde øy i fem år, etter at familiebåten sank. Da han kommer igjen er han en helt annen person, og velkomsten er ikke akkurat det han hadde håpet. Jenta han hadde med seg på båten, er søsteren til eks kjæresten hans, laurel (hans daværende kjæreste). Hun døde på båten, og Laurel klandrer han for alt sammen. Faren til Oliver døde også på båten, og rett før han døde, ba han Oliver om å rette opp alle feilene han gjorde i forretningslivet, og bringe rettferdighet til hjembyen. Han bestemmer seg for å skape et alter ego, så om dagen er han en milliardærplayboy, mens om natten er han den beryktede The Hood(senere kjent som The arrow) som bekjemper kriminalitet og som bringer rettferdighet til samfunnet. Etterhvert blir det veldig vanskelig for han å holde "The arrow" skjult, og det bringer mange problemer for han hjemme. I tillegg kommer livet hans på øya mer og mer tilbake. Det er utrolig spennende, og det skjer noe hele tiden. Masse drama, og uventede ting. I mine øyne, en helt fantastisk serie.New girl handler om jenta "Jess", som etter og ha avsluttet et forhold som har vart i flere år, da hun fant ut at han var utro, flytter inn med tre fremmede gutter. Hun har en sprudlende, klønete personlighet, som liker å synge om alt hun gjør. Hun har akkurat blitt 31 år, og prøver enda å finne seg selv. hun har vært lærer i mange år, men fikk sparpen, og må lete etter en ny jobb.I serien følger man livet til Jess, modell bestevenninnen hennes Cece, den prippene playboyen Smith, Nick som på mange måter er som Jess, siden han er utrolig redd for å bli voksen, og Winston som stadig blir dumpet, og strever seg igjennom hverdagen i håp om å bli politimann. Alle disse forskjellige personlighetene gjør en veldig morsom serie.

Er det noen av dere som husker serien "Full house" fra 90 tallet? Hvor pappaen Danny Tanner(Bob saget), akkurat har mistet kona si, og sitter igjen alene med sine tre døtre, Dj(Candace Cameron Bure), Stephanie(Jodie Sweetin), og Michelle(Ashely og Mary-Kate Olsen). Svogeren hans Jessie(John Stamos), og kompisen hans Joey(Dave Coulier), som overhodet ikke har peiling på barn, flytter inn for å hjelpe han. Etterhvert får Jessie også sine egne barn, og en kone som også flytter inn. 29 år etter at serien ble spilt inn, har de laget en reuonin serie, på Netflix. Denne gangen er det den eldste datteren Dj som flytter inn i barndsomhjemmet sitt, med sine tre sønner, etter å ha mistet mannen sin. Denne gangen flytter søsteren hennes Stephanie, og bestevennen hennes Kimmie og datteren hennes, som også var med i den første serien, og praktisk talt bodde hos dem, inn til henne for å hjelpe å oppdra ungene hennes. I serien dukker både onkelen, faren, tanten, Joey, og DJ sin ungdomskjæreste, Steve, opp stadig vekk. Serien er utrolig søt og koselig, og jeg har sett hele sesongen allerede,haha. Det blir flashbacks fra den første serien, og er en skikkelig reunion serie. Derfor er den nok morsomest om du har sett den forrige serien, og sikkert lettere å skjønne også. Selv elsker jeg den!

Jeg er ikke så flink til å beskrive serier, men håper dere likte innlegget likevel, og kanskje finner dere en ny favoritt? Kom gjerne med noen serietips dere også. ha en fin dag!

 

Treningstøy/utstyr

Hei dere!

Som sagt skal jeg ikke kjøpe noen nye klær i år, bortsett fra treningstøy, og det trengte jeg nå. Det er ikke noe jeg kjøper så veldig ofte, men nå trang jeg både nye klær og litt motivasjon. Pappa og jeg har begynt å jogge litt sammen, og skal delta på et par løp og Marathon i år. Vi tenkte det var en fin måte og motivere oss selv til å løpe. Så langt er jeg i latterlig dårlig form, og hver joggetur er tortur, men håper det blir bedre snart. Gammern på snart 40 år, løper fra meg hver gang, og jeg hater det, haha.  For en stund siden kom jeg over noe fint på Nelly.com, som jeg har rukket å teste ut, og er veldig fornøyd med. Derfor tenkte å vise dere det. Nye klær, spesielt med knæsje, fine farger, og litt utstyr, hjelper alltids litt på motivasjonen. Så om dere også trenger litt av det, burde dere sjekke ut Nelly.com. Det her er ikke noe sponset eller noe reklameinnlegg, bare noen tips, hehe.

 

Trenings hansker HER

Kettlebell HER

Tightsene fant jeg dessverre ikke akkurat nå, men var de ikke fine da? Jeg synes i hvert fall det har hjulpet litt på motivasjonen, og i disse dager trenger jeg all motivasjon jeg kan få. Det er lite som får meg til å løfte rumpa fra sofaen om dagen altså, haha. Alle tips til motivasjon tas godt imot. Kan jo ikke bestille nye klær i eninga heller, haha. Takker forresten for god respons på spørrevideoen min. Husk å komme med forslag til morgendagens video da, hihi. Ha en fin tirsdag videre da dere! Håper dere har det bra i dag.

 

Noe som egentlig skulle handle om en bok

Hallo dere, og goooooooooood FREDAAAAAAG! WOHOOO. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er så glad for at det er helg, jeg har jo fri hver dag uansett, haha. Ikke klarer jeg å vente med lørdagsgodteriet helt til lørdagen heller. Men det er noe spesielt med helg likevel. Søstrene mine kommer hjem, kjæresten har fri fra jobb, og det går mye bra på tv, så det er noe å smile for. Det kjipe med at alle kommer hjem i helgene, er at om de vil se meg må de fortsatt komme til meg siden jeg fortsatt ikke har lappen, hehhh. Så det blir nok en rolig helg regner jeg med(siden ingen vil  besøke meg, buhu. Neida) Jeg vet jeg skal se Linneah og Heidi i hvert fall, og det gjør meg veldig glad. Det er så deilig og ha venner man kan være helt seg selv med, og som er så lik en selv. I kveld har jeg tenkt til og på et eller annet mystisk vis komme meg til Ulefoss for å møte de koselige folka der. Jeg trodde nemlig det gikk tog fra her jeg bor, men jeg tror NSB har glemt at dette stedet finnes, noe som egentlig ikke er så rart siden det er så lite, haha. Men det suger for de få som bor her likevel tenk!

I dag har jeg vært hos psykologen, og ellers brukt dagen min på å spille hay day( NYTT LEVEL IDAG; WOHOOOOO), male på veggen og på lerret, og ellers slappet av med de gode gamle tv seriene "Full house" og "Step by step", og Zoella fargeboken min. Jeg elsker alt av gamle serier fra 80-90 tallet. Det er så deilig å kunne drikke iskaffe, se på tv og fargelegge litt. Få kobla helt ut. Visste dere forresten at jeg er tidenes største youtube nerd? Jeg blir alltid veldig opphengt og nerdete når det gjelder noe jeg virkelig liker, og nå for tiden er det youtube for alle penga (ikke et passende utrykk, siden det er gratis men du skjønner, haha). Jeg ser på youtube heeeele tiden. Jeg ser på sminkevideoer, pranks, motevideoer, tags og egentlig bare alt. Nå for tiden har jeg skikkelig dilla på Zoey Sugg/ Zoella sine videoer. Hun er så utrolig søt og inspirerende. Hun legger ut videoer av alt jeg nevnte over, i tillegg er hun ganske åpen om angst og psykisk helse, noe jeg synes er veldig viktig når man er et så stort forbilde også, også så modig. Jeg har begge bøkene hun har gitt ut, og for en stund siden, da jeg kom over denne fargeboken på Amazon.uk, klarte jeg ikke la være. Om du ikke har en slik bok, anbefaler jeg deg å skaffe deg en. Det er så avslappende å holde på med. Om du er like stor fan av Zoella som meg, passer jo denne deg helt perfekt, ettersom den er stappet full av Zoey's interesser, og ting som ellers beskriver henne og kanalen hennes veldig bra.  I tillegg har den mange positive og motiverende sitater, som man også kan klippe ut og henge opp, eller ramme inn. Helt toppers altsåååå.

 

Var den ikke søøøt? Må beklage dette surrete innlegget, men det var i hvert fall skikkelig meg, haha. Jeg er surrete, jeg snakker hele tiden, og hopper fra ett tema til et annet på null komma niks, så det passet jo ganske greit. Jeg lager meg fisk til middag i dag, aka, kjøpte ferdig fiskegraten på Rema, heheh. Det skal bli goodt. Må sluke den ned før mamma kommer hjem om noen timer og lager taco, for må ha plass til den også. Haha. Håper dere får en fin fredag i dag uansett om dere spiser fisk eller taco, eller begge deler, at dere koser dere masse og tar godt vare på dere selv. Vi snakkes.

Bokanbefaling: Etter deg

Gooood mandag!

Hvordan har dere hatt det i helgen? Min har gått til familien, venner og kjæresten. I går dro jeg til Vrådal sammen med Vibeke, Rikke, Øystein og Sondre, for å stå på slalåm. Fy søren å vondt det var å ha på seg de skoa! Stakkars de som måtte høre på all klagingen min, dra meg opp sikkert tjue ganger hver fordi jeg falt, og eheh...vente på meg. Det har seg nemlig slik at mens de andre rant ned bakken på ti minutter, presterte jeg å bruke halvannen time ned, den ene gangen. HALVANNEN!!! Jeg datt mer enn jeg rant, og stoppet opp tusen ganger for å fikse på skoa mine som var alt for stramme og vonde. Med andre ord rakk jeg kun to runder, men det var veldig gøy da(de få gangene jeg sto oppreist). Hahaha. Heldigvis rakk de å renne en del da, og de fikk seg en god latter der de prøvde å lære 20 åringen å stå på slalåm. Jeg nekter å gi opp, jeg skal prøve igjen og igjen til det funker helt. Jeg burde ha hatt bilder å vist dere fra i går, men siden jeg ikke har noe særlig av det, tenkte jeg å komme med en etterlengtet bok anbefaling. Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan komme med slike, jevnlig, og det tenkte jeg å prøve på. Håper dere liker det.

 

                                                                                               "Etter deg"

 

Boken "Etter deg", er skrevet av den fantastiske forfatteren Jojo Moyes, som er en av mine favoritt forfattere. Hun har en utrolig fin måte å skildre situasjoner på, på en måte som gjør at alt føles så utrolig ekte. Situasjoner og følelser enhver kan relatere til. "Etter deg", er oppfølgeren til "Et helt halvt år". I "Et helt halvt år", følger vi Louisa Clark, en jente i tjueårende som befinner seg i et ulykkelig forhold med en treningsnarkoman, bor hjemme med foreldrene sine, storesøsteren sin, og nevøen sin Thomas. Livet hennes får en uventet vending da forholdet tar slutt, og hun mister jobben sin. Etter hvert begynner hun å jobbe hos en rikmannsfamilie, hvor jobben hennes er å ta av seg sønnen deres, Will Traynor, som havnet i en motorsykkelulykke og ble lam. Han føler seg fengslet i rullestolen sin, og Lou tar på seg ansvaret om å bringe livsgleden tilbake til Will. Lou og will finner ut at til tross for to helt forskjellige liv, har de nokså mye til felles likevel, og de blir forelsket. Dette er likevel ikke nok for Will, så han fullfører planen sin om aktiv dødshjelp...

I "Etter deg", følger vi Louisa's liv etter Will's død. Da han døde, overlot han henne nok penger til å reise, oppleve nye ting, og kjøpe seg en egen leilighet. Hun har fått seg en jobb som bartender på en grusom irsk pub, på en flyplass. Hun må gå i grønne glitrende klær, og en forferdelig parykk. Samtidig har hun en sjef som på ingen måte respekterer henne. Ellers er de eneste hun kommuniserer med, de bak kassen på vinmonopolet, og de ansatte på butikken nedenfor henne. Hun blir tvunget ut av sitt eget skall, da hun en dag faller fra et tak, og da en 16 år gammel jente, som hevder å være Will's datter, dukker opp på døren. Samtidig blir Lou litt vel godt kjent med ambulansemannen som reddet livet hennes, da hun falt fra taket, og hun sliter veldig med å takle sine følelser for han.

Jeg synes det tok litt for lang tid før det skjedde noe spesielt i boken, og at det føltes litt langdratt. Men da det endelig skjedde noe, var det verdt all ventetiden. Slik som alle andre bøkene til Jojo Moyes, både gråt og lo jeg, og jeg klarte ikke legge den fra meg før den var lest ferdig. Den inneholdt en rekke uforutsette hendelser, romantiske og hete scener, og håpløse morsomme øyeblikk. Jeg likte denne boken kjempegodt, og det er jeg sikker på du også vil!Dere kan lese anmeldelsen min om "Et helt halvt år" HER. Dere burde virkelig lese begge disse bøkene! Håper dere likte den lille bokanmeldelsen, og gjerne kommenter om dere vil ha fler.

En vegetarvennlig lunsj

Hei dere!

Wow, det er skummelt å klikke innom når det er lenge siden sist. Hvordan begynner man? Hva begynner man med? Jeg tenkte enkelt og greit å dele et sunt, godt og enkelt lunsj tips til dere som har en travel hverdag. Jeg blir fort matlei, og har jeg ikke forberedt et måltid å ta med på skolen, skipper jeg det ofte, eller bruker en liten formue i kantina. Som fattig student er det vel egentlig ikke så lurt, derfor prøver jeg å bli flinkere på og ta med meg niste. Jeg elsker både speltlomper og avokado, så og kombinere disse to passer meg helt utmerket. Her tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager mine speltlomper:

Først mikser jeg sammen avokado og gresk yoghurt. Det er veldig godt, og det gjør det også mye lettere å smøre ut avokadoen om den ikke er helt moden. Du kan også tilsette andre ting, for eksempel hvitløk, pepper osv.Deretter tilsetter jeg pinjekjerner.

Hjertesalat.

Krydder og mine favoritt grønnsaker.Voilaaaa. Så enkelt er det faktisk, og det smaker veldig godt og holder deg mett. Disse er også gode med kyllingpålegg, men jeg prøver jo å kutte ut kjøtt, derfor ble dette en vegetarvennlig lunsj. Hva synes dere?

Tre favoritter

Hei dere!

Jeg tenkte det var på tide med noen serietips fra meg igjen. Det er ikke ofte jeg får tid til å se så mange episoder om gangen, men når jeg først har tid til å slappe av, er det veldig deilig å ha noe å se på, noe å koble litt ut med. Hah, hvem er det jeg prøver å lure... Jeg ser på serier hele tiden, uansett hvor Waste of time det er. Har jeg ikke tid, får jeg presset inn tid. Serier er livet, simple as that. Under ser dere litt om mine tre favoritter:

 

                                                                                                      ARROW

Den rike playboyen Oliver, havner på en øde øy etter familiebåten deres sank. En øy han ikke viser seg å være alene på. Fem år senere kommer han tilbake til familien hans som for lenge siden trodde han var død, og er sjeleglade for å få han tilbake, selv om han på ingen som helst måte er seg selv. Hans motivasjon for å komme tilbake er å redde byen sin og rette opp hans avdøde far sine feil. Dette gjør han på en sjokkerende og spesiell måte få forstår. I begynnelsen tenkte jeg at den var aaaaalt for overdreven og urealistisk, men så gav jeg den en sjanse, og jeg digger den. Det foregår noe hele tiden, den er uforutsigbar og man blir sittende akkurat nok forvirra og spent til å ville klikke på neste episode.

 

                                                                                    ORANGE IS THE NEW BLACKJadda, jeg ble bitt av basillen jeg også. Denne serien er craaaazy, men fy søren hvor bra. Den handler om biseksuelle Piper, som blir satt i et kvinnefengsel for smugling av narkotikapenger for sin daværende kjæreste Alex Vause. Nå er hun lykkelig forlovet med en flott mann, men etter hun blir dømt til 15 måneder fengsel, og eksen Alex kommer tilbake, snur dette seg fort. Vi følger Piper og de andre i kvinnefengselet, og hvordan Piper sin familie takler det faktum at hun soner en kriminell straff. Det er pokker så genial en seriie, og jeg lover deg at du vil like den om du gir det en sjanse. Dette måtte jeg også få et dårlig inntrykk av før jeg begynte å like den, fordi jeg aldri kunne se for meg at jeg ville like en serie om lesbiske kvinner i et fengsel som slåss og har sex, haha. MEN det var mye mer enn det, og det var rått. En uforutsigbar serie med masse action og humor. Og helt til slutt: Ruby Rose sier jeg bare.Helt til slutt vil jeg enda en gang anbefale Prison break, noe jeg gjør hver gang jeg skal anbefale serier, haha. Serien handler om ingeniøren Micheal Scofield som skal redde broren sin Lincoln Burrows, som er uskyldig dømt til døden for å ha drept visepresidentens bror. I begynnelsen er det kun Micheal som tror at Lincoln er uskyldig, så han legger en plan for å redde han. Etter et arbeid på fire måneder tatoverer han fengselets blueprint på kroppen. Han har planlagt alt ned til den minste detalj. For å komme i fengselet broren sitter i, begår han et væpnet bankran. Dette lykkes han i, og sammen med en gjeng andre innsatte prøver de å rømme fra fengselet sammen med Lincoln, som sitter på "Death Row". JEG ELSKER DENNE SERIEN. Dere som kjenner meg vet jo at dette(og de to andre seriene for den saks skyld) ikke er den type serie jeg vanligvis liker, men den er bare helt syk. Jeg har utvidet smaken min veldig i det siste, og denne er absolutt en favoritt. Helt utrolig spennende!

Ellers ser jeg How I met Your mother, friends, Keeping up With the Kardashians, Baby Daddy, The Big bang theroy, osv. Alle seriene over ser jeg på Netflix og zzstream.li. Har dere noen serietips til meg også blir jeg veldig glaaaad! Jeg er ferdig på skolen nå, men venter på Håkon i klassen min, siden vi skal besøke kjæresten hans i dag, før jeg drar på jobb med hun og ei jente til. Jeg gleder meg masse til mitt aller første møte med Forever living. Kryss fingrene for meg! Ha en fin dag mine kjæreeee.

 

 

Mission Impossible Rogue Nation

På tirsdag var Even og jeg på kino og så den nyeste Mission impossible filmen. Det var overraskende nok kun oss to og maks fire seks til i hele kinosalen. Jeg kunne ikke huske og ha sett noe særlig av denne filmserien, men jeg trang ikke og ha sett de andre for å skjønne denne. Den var utrolig bra også! Gjett om jeg kommer til og se de fire første også. Jeg tror det er umulig og ikke like disse filmene. Hallo, Tom Cruise. Da blir filmen automatisk bra. Den var utrolig spennende og jeg lo mye. Det eneste negative var vel kanskje at den varte litt vel lenge. Dere vet hvor utroooooolig dårlig jeg er til og forklare noe spennende og faktisk få det til og høres spennende ut, i hvert fall uten å røpe alt. Derfor slenger jeg heller med traileren.

DERE MÅ SE DEN!
Det var alt jeg klarte å konsentrere meg om å få skrevet ned akkurat nå. Jeg har mye å fortelle dere om i morgen. I morgen begynner en endring jeg aldri før har utsatt meg for på denne måten, og jeg tenkte og dele den på bloggen. Noen som kan gjette hva det kan være? Gjerne fortell meg om helgen deres i mens, så skriver jeg mer til dere i morgen. Håper dere har hatt det supert, og at dere er klare for en ny uke. God natt! 

Mine favoritt produkter

Hei dere!

Jeg er ferdig på skolen nå, og stjeler internettet deres en liten stund, ettersom internettet enda ikke er på plass i leiligheten. I tillegg skal jeg ta tog til kjæresten i dag, så da orker jeg ikke farte att og fram, haha. I dette innlegget tenkte jeg å anbefale dere noen produkter jeg sverger ved. De er ikke sponset på noen som helst måte, men det er produkter jeg har brukt lenge og som jeg liker veldig godt. Jeg setter alltid veldig stor pris på andres produkt anbefalinger, så sant det ikke bare er et produkt de har fått tilsendt i posten og ikke har rukket å teste ut engang, og skryter av det så mye at halve kunne vært nok, haha. Det er ikke sikkert alle er enige i dette, og at produktene jeg henviser til passer for alle, men som sagt er dette bare mine egne meninger.

Aniktsskrubb fra Garnier:

Dette produktet fungerer som ansiktsrens, ansiktsskrubb, og ansiktsmaske. Etter at jeg kjøpte denne for tre år siden har jeg ikke brukt noen andre. Jeg synes den fungerer veldig bra for min hudtype. Jeg er ikke plaget med noe særlig kviser, men jeg har litt tør hud. Etter at jeg begynte å bruke denne ansiktsskrubben et par ganger i uka, synes jeg huden min har blitt mye glattere og finere. Det er mange som prøver den én gang og oppdager urenheter et par dager etterpå, også slutter de. Det er da man må fortsette, for da forsvinner de helt, også blir huden din såååååå fin. Haha, jeg synes nemlig det var veldig rart å skrive produktanbefaling, vet ikke helt hvordan jeg gjør det. Dette er i hvert fall min absolutte favoritt, og den fås kjøpt i både klesbutikker og matbutikker. Min er fra Cubus.Anastasia dip brow promade:

Dette produktet har jeg ikke hatt så alt for lenge, men jeg liker det veldig godt. Jeg synes det holder seg lenge og er lett å jobbe med. Jeg har fargen "Taupe". Jeg husker faktisk ikke helt hva butikken jeg kjøpte den i heter, men det var en litt dyrere sminkebutikk. Jeg har ikke sett den på H&M så vidt jeg vet, men det er bare å spørre, plutselig dukker den opp der også.Concealer:

Jeg elsker denne concealeren. Den dekker fantastisk bra. Jeg bruker den lyse under øynene og for å dekke fregner, og urenheter. Den grønne dekker veldig bra over rødheter i fjeset, og det røde har jeg ikke fått brukt enda fordi jeg er så lys, men regner med det er noe alla de to andre, haha. Denne kjøpte jeg på Nelly.com

Skin perfection:

Denne kremen bruker jeg under øynene før jeg tar på sminke. Den inneholder koffein og får meg til å se mye mer våken ut selv om jeg våkner opp som en zombie. Den gjør faktisk at sminken holder litt bedre under øynene også. Jeg liker den veldig godt. Denne kjøpte jeg på H&M for en slikk og ingenting.

Hårolje:

Som dere vet gjør jeg jo ikke annet enn å skade det stakkars håret mitt. Da er det viktig og prøve å ta litt vare på det også. Denne inneholder kokosolje og etter et par dråper av den, føles håret mitt mye glattere. Jeg har heller ikke opplevd at håret mitt ser fett ut på grunn av den. Just Perfect!

Mousse liner:

Denne eyelineren kjøpte jeg på Nelly.com og er en av de beste jeg har brukt. Jeg bruker en veldig tynn gummi pensel til å føre den ut med, og den er mye lettere å jobbe med og få ordentlig enn med andre jeg har prøvd. Ulempen er at den klumper seg litt opp og kan lete litt av på øyelokka mine. Ellers er jeg veldig, veldig fornøyd med den.

Aloe lips:

Denne tar jeg alltid på før jeg tar på noe annet, og den er veldig bra. Jeg har faktisk opplevd at mange leppepomader tørrer ut leppene mine mer enn de gir de fukt, men denne gjør ikke det. Leppene mine blir veldig bra av den, haha, for en rar ting å skrive, men dere skjønner. Jeg vant den på en blogg engang, men jeg vet de har den på forever living nettsiden.

Leppestift:

Åh, jeg elsker denne. Den ser så naturlig og fin ut! Akkurat nå husker jeg ikke hva den heter, men jeg kjøpte den på H&M, så viss noen andre kunne tenke seg denne, skal jeg få sjekket den ut. Den er i hvert fall utrolig fin. (På toppen ser den litt annerledes ut fordi jeg glemte at jeg hadde på en annen leppestift når jeg skulle bruke den,haha herregud)

Brow kit:

Denne sverger jeg fortsatt ved selv om jeg har fått en ny favoritt i tillegg. Ofte kombinerer jeg denne med dip browen min, og det synes jeg blir veldig bra. Elsker at det er brow gel med, den funker så bra. Jeg har brukt opp flere av denne boksen her, men de holder utrolig lenge, og fargene er så fine og naturlige. Denne har jeg kjøpt på vita.

Hva synes dere? Kanskje dere fant dere en ny favoritt? Jeg lover å være litt flinkere neste gang, haha. Nå får jeg løpe avgårde til bussen, ha en fin dag videre!

Five to follow

Hei dere! 

Vet dere hva? Jeg føler meg mye bedre allerede etter å ha skrevet mitt forrige innlegg. Det var så deilig å få det ut selv om det var litt ekkelt, for jeg har aldri skrevet et så ærlig innlegg før. Jeg har ingen annen hensikt med slike innlegg enn å få åpnet meg og delt tankene mine med dere. Ofte kan jeg finne trøst i å lese andres slike innlegg, og det håper jeg dere også kan få fra meg. Selv om jeg aller helst vil motivere dere, kan ikke alle være like positive hele tiden, ikke sant? Det kan da ikke være menneskelig, hehe. Det er fort å glemme at blogger blir drevet av mennesker som meg og deg, men det vil nok ikke bli glemt på denne bloggen.. 

I dette innlegget tenkte jeg å dele noen fantastiske instagram kontoer med dere. Jeg elsker instagram, det er søren meg livet. Jeg har noen få jeg rett og slett kun stalker fordi de har et interessant liv, og jeg vil se hva de driver med(hahaha creep), kjenner dere, dere igjen eller? Håper det, haha. Mens de alle fleste andre følger jeg fordi jeg får så utrolig mye glede og inspirasjon ved å følge dem. Jeg følger hundrevis av instagrammer, og nå tenkte jeg å dele fem av dem med dere.

Benjamin Heath

Benjamin Heath er en fotograf i LA som deler fantastiske bilder av ulike kulturer og steder i verden. Bildene hans er så mye mer enn bare bilder, og jeg blir så utrolig inspirert. Han har en spesiell stil i bildene sine, alle er så "rene", lyse og stemningsfulle. 

Finn Beales

På Finn beales sin instagram finner du for det meste naturbilder. Nyyydelige, stemningsfulle naturbilder i en litt ned-tonet stil. Jeg blir helt imponert over disse mannlige fotografene jeg,haha. Jeg visste ikke at det fantes så mange talentfulle mennesker der ute. Finn Beales er ihvertfall en av dem.

Kim Klassen

Dette er definitivt en av de vakreste instagram profilene jeg følger. Viss jeg skulle tatt slike bilder, hadde de endt opp med å sett forferdelig rotete ut. Men denne mannen kan virkelig det å finne flotte motiver. Bildene hans er fylt med gjenstander, og de er likevel så rene og ryddige, og ikke minst fantastisk fine. Tenk at han kan få egg til å se så vakkert ut da,haha. Han bruker mye blomster og matvarer i bildene sine, og har et veldig fint preg over dem. Denne instagrammen må du faktisk bare følge.

Lerkefunkis

Det var vel på tide med en kvinnelig profil også, haha. Denne dama er en norsk fotograf og journalist som deler bilder fra sin hverdag som mor, men tar også mye bilder av natur og interiør. En instagram som er god variert uten å se rotete ut. Jeg skjønner ikke hvordan folk får det til. Det får ihvertfall hun til, og jeg liker bildene hennes veldig godt. 

Reesuhh


Reesuhh drives av vakre Risa Marie, som er en kreativ fri sjel som inspirerer meg veldig mye. Hun virker som ei veldig livsglad jente, og jeg blir nesten mer livsglad bare ved å se på bildene hennes, haha. De er så fargerike og idylliske. Hun har en original og fin klesstil som ofte kommer frem på bildene hennes, og hun tar vakre bilder av naturen. Dette er en av mine absolutte favoritter på instagram som du virkelig burde følge.

Jeg har aldri laget et slikt innlegg før, og hadde jeg hatt en pc som litt mer en såvidt funker, hadde det nok blitt bedre kvalitet på innlegget også.. Jeg håper ihvertfall dere likte denne typen innlegg. Isåfall er det bare å rope ut, så lager jeg så klart flere slike. Det kryr av mennesker som burde bli sett og som fortjener litt ekstra oppmerksomhet av og til. Det finnes så mange vakre og kreative mennesker der ute vet dere. Haha, jeg må si det var overgang fra mitt forrige innlegg til dette. Jeg er nok veldig mye mer positiv når det kommer til andre mennesker. Har dere en instagram konto kan dere gjerne legge den igjen i kommentarfeltet. Hvem vet, kanskje nettopp din profil kommer frem her neste gang? Det blir nesten flaut å dele min profil etter jeg har vist dere disse, men jeg heter altså @jannesworld om du vil følge meg. 

Dette var gøy dere, var det ikke? Jooo,jippiiiiii!! Ha en fin dag videre alle sammen, og ikke glem å følge disse flotte instagrammene!

Bok-anbefaling: Papertowns

Hei dere.  Det er en stund siden forrige bok anbefaling, og tenkte det var på tide med en igjen. Jeg vet jo at noen av dere setter pris på slike innlegg, så here we go:

 

Boken jeg vil Anbefale denne fredagen er "Papertowns" av John Green. Denne boken er veldig lik hans forrige bok jeg anbefalte, "Looking for Alaska". Quentin, Q har alltid vært forelsket i Margo Roth Spiegelman. Da de var små var de bestevenner. En dag da de var i Parken fant de en død mann. Han var død, og forble død, men de glemte han aldri. De kjente han ikke, hadde aldri snakket med han, men de glemte han aldri. De glemte aldri hverandre heller. Nå var de 17 år, og de var ikke venner lenger. Men de var ikke uvenner heller. Q var en helt vanlig gutt, mens Margo tillhørte et helt annet univers. Alle likte henne, og alle ville ha henne. Èn natt banket hun plutselig på vinduet til Q og tok han med på et eventyr. Et eventyr bare Margo ville funnet på, og som bare Margo forstår. Hun har en greie for det å bare stikke av, og etterlate mange små spor ingen forstår, og som ikke leder noen til henne. Men denne gangen er det annerledes. Quentin, to gode venner av ham, og en venninne av Margo gir ikke opp. De skal finne henne, og de skal forstå henne. 

Jeg synes boken var vanskelig og forstå. Først synes jeg det virket som forfatteren bare hadde bestemt seg for overskriften før han begynte å skrive, og bare prøvde å sette inn "papirbyer" der det passet inn. Men midt i boken innså jeg hva hele boken handlet om, og da likte jeg alt, haha. Kanskje det var meningen, eller kanskje jeg bare er veldig treg. Jeg tipper en god blanding av begge deler. Dette er en typisk ungdomsbok, og jeg kjente meg så igjen i mye av det. Det å ville bli funnet, bli lagt merke til.Og den barnslige oppførselen man får når man føler seg sviket. Nok en gang tar jeg av meg hatten for John Green. Denne boken må dere lese!

For dere som har lest den, hva synes dere? 

To nye serietips

Heihei! I det siste har jeg kommet ut med en del bok anbefalinger, dette er såklart noe jeg skal fortsette med, men noen liker bedre å se serier. Derfor tenkte jeg å komme med to nye serietips til dere. Dette er jo et perfekt innlegg på en søndag også, er dere ikke enige? Det er ihvertfall det mine søndager ofte går til. Dere kan finne mitt forrige serietips innlegg HER. Disse seriene har jeg nettopp oppdaget, og de er veldig forskjellige fra hverandre, men jeg liker begge to veldig godt. Håper de faller i smak!

                                                                                          Baby Daddy

Bartenderen Ben er i 20 åra og lever livet i hybelen, sammen med broren sin Danny og bestekompisen sin Tucker. En dag blir ei lita jente levert på døra med en lapp som forklaring om at han er blitt pappa. Ben har ikke peiling på unger og plutselig blir han heltids-far til lille Emma på tre måneder. Tucker og Danny med like lite erfaring, blir hans to "gode" hjelpere, og uheldigvis for dem får de moren til Ben og Danny på kjøpet også. Barndomsvenninnen og Danny's bestevenninne, Riley er til hans store fortvilelse hodestups forelsket i Ben. Det hun ikke vet er at hun alltid har vært Danny's store kjærlighet. Her får vi se fire unge mennesker prøve å ta vare på en liten baby, samtidig som de jobber for en god utdanning, og mot håpløse forhold. Ben og Danny's mor, Mrs. Wheeler, prøver så godt hun kan å hjelpe, men er enda 20 år i hodet, og prøver hardt å finne en partner, etter at hennes ektemann er kommet ut av skapet. Denne serier er spennende og jeg ler så jeg griner av den. Baby daddy ser jeg HER. 

                                                                                        Red band society 

I denne serien får vi innblikk i livet til dødssyke ungdommer som bor på et sykehus. Selv om de er syke, er de jo fortsatt ungdommer, det er mye  kjærlighet og drama, men de står alltid sammen til slutt. Den unge gutten Charlie ligger i koma og forteller oss alt som skjer i serien. Til tross for veldig forskjellige sykdommer, alt fra hjertefeil, til kreft og anoreksia, er de gode venner. Dette er en sterk serie, det er jo tross alt ungdommer som kjemper for livet. Men serien er også veldig søt og morsom. Alle de forskjellige personlighetene gjør serien helt unik, og jeg falt pladask for alle sammen i løpet av de første episodene. I motsetning til Baby daddy som kom ut i 2012, er denne serien veldig ny, og har kun gitt ut elleve episoder. Men det er virkelig en serie verdt å følge med på. Red band society ser jeg HER. 

Har dere sett disse to seriene før? Viss ikke er det ikke for sent enda, haha..Kom gjerne med forslag til meg også, hihi. Ha en fin søndag videre!

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt