hits

Det er på tide å gi seg


Hallo!

Jeg går inn i det fjerde året med denne bloggen. Fire år! Jeg har hatt blogg siden jeg var 14 år gammel, og nå tror jeg det er på tide å gi seg. Jeg startet denne bloggen som en slags online dagbok i 2014, og startet på nytt etter å ha blogga en liten stund på en blogg med samme navnet. På det tidspunktet var bloggen preget av masse antrekk bilder og crazy hårfrisyrer. Jeg snubla meg fram og prøvde å finne ut av hele greia med skole, venner, klesstil, hår og identitet generelt. Jeg brukte den veldig mye for å forklare meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde det syke behovet for å dele så mye. Jeg var så redd for å bli missforstått, og alt som sto i hodet mitt var hva folk tenkte om meg, og om vennene mine forsto. Jeg forventet nok litt for mye av vennene mine. Det har jeg forstått nå ganske nylig, nå som korta har blitt snudd. Følelsen av å ikke strekke til, at andre er avhengig av deg for å ha det bra. Slike behov er umulige å tilfredsstille. Man er ikke samme personen, og lever ikke det samme livet, så det eneste man kan gjøre er å være en støtte, and that's it. Jeg har ikke lenger det store behovet for å forklare meg til folk, jeg bruker litt energi på det når det kommer til nære venner, men ellers orker jeg ikke å bruke masse energi på å forklare meg til noen som er dømt til å ikke forstå.

Jeg har virkelig kommet langt de siste åra, og jeg føler jeg har vokst mye allerede i år. Jeg kommer ikke til å slette denne bloggen. Det kan være fint å se selvutviklingen min fra de siste fire åra. Le litt, gråte litt, og ellers bare cringe noe sykt over ulike outfit bilder. Jeg har lært så mye av å blogge, på godt og vondt. Det har kostet meg noen venner å være så ærlig på en blogg, det tror jeg nok. Men jeg har vokst så utrolig mye på det. Jeg har blitt flinkere til å skrive og ordlegge meg. Jeg har satt meg mye inn i ting jeg engasjerer meg i, lært hvordan det er å samarbeide og jobbe med ulike firmaer. Det beste av alt er vennene jeg har fått på veien. En periode da jeg ikke klarte å stå opp, var bloggen en stor del av det som holdt meg oppe. Jeg tok opp pc'n min og lagde min egen lille værden her inne. Spredde og mottok inspirasjon, fant trøst i andre, og fikk noen kjempe gode blogg venninner jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har fått så mye støtte av fremmede mennesker, og spesielt vennnene og familien min. De har blitt med meg ut i mange minus for å få tatt blogg bilder, og tålt alle de strenge instruksene mine på hvordan de skulle ta bildene. De periodene jeg har vært skikkelig forplikta til bloggen, har det gått mye tid og energi til det, og de har blitt dratt med på hva jeg enn måtte ha hatt i tankene. Jeg har hatt det såå gøy med å eksperimentere på kjøkkenet, prøve meg på nye oppskrifter og dele de her inne. Jeg har delt mange interesser, meninger, tanker, og tips her inne. Jeg har lært mye av dere, og forhåpentligvis sitter dere igjen med noe fra meg også.

Jeg liker å kunne blogge om ting jeg engasjerer meg for, men i det lange løp har jeg verken tid, energi eller det store behovet for det lenger. Derfor velger jeg nå å avlsutte denne "reisen". Per dags dato er jeg ikke å finne på så mange sosiale medier. Jeg har en useriøs Instagram med Rikke (sletta alt på min, selv om jeg hadde 2k følgere, haha. Klikka for meg ass), hvor vi kopierer kjendiser HER, og jeg har Youtube kanalen min enda. Så spørs det hvor aktiv jeg kommer til å være der inne. Men kanskje dukker jeg opp igjen her inne, på Instagram eller Snapchat. Akkurat nå klarer jeg meg fint uten. De som trenger å få tak i meg, har nummeret mitt, hehe. Jeg må si tusen takk til alle som har lagt igjen en kommentar iløpet av disse fire årene. Til dere som har brukt tid og energi på meg, som har støttet meg og inspirert meg. Takk til alle som har samarbeidet med meg, og til dere som har hjulpet meg med bloggen, og ting generelt. Kanskje sees vi igjen?

Takk for alt sammen!

- Janne

13 kommentarer

livetmitt93

06.05.2018 kl.16:13

takk for at jeg fikk følge deg, lykke til videre:)

annebe

06.05.2018 kl.16:13

Hyggelig å ha fulgt bloggen din..og hyggelig om det dukker opp ett innlegg igjen også :)) Gode ønsker til deg videre i livet <3

mairho

06.05.2018 kl.16:21

For et fint innlegg! Det er veldig trist at du skal slutte å blogge, men man må helt klart lytte til hva man egentlig har lyst til og føler for <3 Lykke til videre, det har vært fint å følge bloggen din :-)

frodith

06.05.2018 kl.17:38

Uff, det var dumt at du gir deg :-( Du har vært en artig blogg, av de yngre bloggvennene her inne..Lykke til videre <3

Rikke

06.05.2018 kl.18:01

Neeeei:(((

solliv

06.05.2018 kl.21:46

Lykke til videre i livet. Klemmer.

Silje

06.05.2018 kl.22:15

Det har vært artig og spennende å følge deg. Mitt favoritt innlegg fra deg må være bilde av båten vår, det kommer jeg nok aldri til å glemme! :P Jeg ønsker deg masse lykke til videre <3

Tonje

07.05.2018 kl.14:38

Kommer til å savne innleggene dine :)

Den lille Pandaen c:

07.05.2018 kl.16:40

Nå ble jeg trist at du velger å slutte, men håper jeg finner deg igjen på både insta og snap!

Little Miss Sunshine

11.05.2018 kl.10:47

Nei, så dumt :-( Kommer til å savne deg!

Cornelia

11.05.2018 kl.21:55

Trist å høre! Har bare lest bloggen din i ett og et halvt år, men den utviklingen du har hatt på den tiden er veldig inspirerende 😊 Lykke til videre. Jeg heier på deg!

Janne

26.05.2018 kl.16:45

Cornelia: å så godt å høre. jeg er fortsatt på youtube værtfall:) Tusen takk<3

Charlotte

14.05.2018 kl.20:41

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡