hits

Overraskelses bursdag - 20 år


Hallo dere!

Den siste uka har jeg ikke prioritert bloggen, fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Jeg hadde en stoooor innlevering i historie, og jeg ordna til søstrene mines overraskelsesbursdag, som var igår. De visste det kom til å skje noe, men ikke hva, hvor og når. Jeg leide lokale, innviterte noen venner, kjøpte pinata, og hadde noen leker. Jeg hadde lagd en video hvor besteforeldre, venner, familiemedlemmer og kjærester sa noen fine ord om de. Espen og jeg ordna til en lek vi kalte "Hvilken tvilling?". Søstrene mine er tvillinger og ser ikke forskjell på seg selv på barnebildene sine. Derfor lagde vi en lek av det. Espen hadde skrevet ut bilder av de, og festa de på badnington rekkerter, sånn at de holdt opp bildene for det riktige svaret. Det var såå gøy. Vi delte inn to lag. Det og beer pong fikk fart på sakene. Det virka som de fleste koste seg masse. Det eneste jeg synes er dumt, er når arrangamentet er laget for to mnd siden, og folk fremdeles ikke klarer å gi beskjed om at de ikke kommer, men nå kan jeg jo ikke skjønne alt heller, haha.. Det var gøy å planlegge og forberede sammen med venner og familie, og det var verdt alle pengene og timene. Nå kjenner jeg det blir godt å puste ut. Jeg var så redd for at det ikke kom til å bli som jeg tenkte. Men de er kjempe takknemlige og fornøyde. Det var så fint å se folk jeg ikke hadde sett på kjempe lenge, og det er i slike situasjoner man ser hvem som virkelig er vennene dine (ikke alle kan, sånn er det jo bare). Det var de vanlige som ble helt til slutt, og det var nesten den morsomte delen. Når folk prøvde å spise pizza etter åtte timer med alkohol og leker, haha. Jeg var edru for å kunne ha litt kontroll over ting, og for å kunne kjøre folk hjem. Jeg er veldig fornøyd med alt. Det er fint å ha muligheten til å gjøre sånt for søstrene mine. Nå er jeg jo student da, så det blir mye knekkebrød fremover, men hey, det er verdt det, haha.

 

Idag kom Vibeke og Øystein med kake til frokost. De gav Rikke bursdag gavene hennes tidlig, siden Øystein dro tilbake til militæret idag. Utrolig fint at han kom hjem for å få med seg feiringa. Ellers fikk vi rydda lokalet, og møtt de nyfødte lamma. Vi måtte hjelpe et koppelam her om dagen, da var det kun kommet tre, nå er det åtte små søte lam som løper rundt der nede. Nå skal jeg se litt på "Friends", før jeg drar hjem til leiligeten for å rydde, og se enda mer "Friends", haha.. En fin og vellykket helg er over, og jeg manner meg opp til en ny uke..

Hva med dere, hvordan har deres helg vært?

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:
Janneskoglii

Lillesøsters blogg:
resjaktogreise 

7 kommentarer

Elza E.

29.04.2018 kl.20:45

så koselig!!

Elise - Lileahs mamma

29.04.2018 kl.20:52

Hørtes ut som en bra helg! 😊 Her har helgen gått til å besøke foreldrene mine!

livetmitt93

29.04.2018 kl.21:13

artig:)

grattis med dagen til søstera di :)

frodith

29.04.2018 kl.21:37

Så flott du ordnet i stand :-)

Janne

02.05.2018 kl.13:02

frodith: :)

mairho

30.04.2018 kl.10:05

Det hørtes utrolig hyggelig ut! Du er veldig snill som steller i stand overraskelsesbursdag, det er så fint å bli overrasket :-)

Janne

02.05.2018 kl.13:01

mairho: hehe ikke sant:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡