hits

Det mest magiske med våren


Ah, du vet det er vår når sola skinner så sterkt i fjeset at du må bruke solkrem, isen smelter på vannet, pappa gjør klar båten, og man kan kjøre firhjuling på bare veier. Min absolutte favoritt ting med våren, er å få lov til å besøke gården til Vibeke's svigerforeldre, og hilse på de nyfødte lamma. Igår fikk Rikke og jeg kose med et to timer gammelt lam. Det er så magisk å se hvordan de kommer ut helt klare for å utforske verden, og tar beina fatt med en gang. Jeg har undervurdert sauer veldig. Vibeke og Øystein hadde noen av disse sauene på beite hos seg ifjor, og da kom de til oss da vi ropa på de. De er så kjelne og nysjerrige. Det var veldig spennende for de da Rikke tok frem kameraet sitt. Noen skikkelige linselus, haha. Det er tredje året på rad vi er nedom å hilser på de nyfødte lamma. Det er gå avstand fra mamma og pappa, så det er alltid spennende å se om vi kommer ned midt i en fødsel. Det er mange lam som venter på å komme til værden nå, så det spørs om ikke bøndene på gården får mye besøk de neste dagene nå ja, haha. Jeg er såå takknemlig for å få lov å ned å kose med både høns, kaniner og lam. Veldig koselig. Rikke tok mange bilder jeg fikk låne, så jeg har redigert de litt, og tenkte jeg måtte vise dere de.

 

 

Idag har jeg hjulpet pappa med å rydde garasjen, så nå slapper jeg av og ser på "Man with a plan" og venter på besøk av kjæresten. Blir koselig å se han igjen. Vi skal nok bare nye sola tenker jeg. Hva med dere, hva skal dere idag? Husk å sjekk ut den nyeste videoen på kanalen min, HER.

- Janne


Youtube: Janneskogli
Instagram:
Janneskoglii

Lillesøsters blogg:
resjaktogreise

Bloggens Facebook side:
Myonlinediaryy

Blogg gruppa mi på Facebook:
Blogghjørnet

6 kommentarer

Tonje Pettersen

21.04.2018 kl.13:32

Så heldig dere var :D Nydelige bilder :)

mairho

21.04.2018 kl.13:44

Det er sol og fint i Oslo også, heldigvis! Så koselig, lammene er jo sååå søte :-)

kaosverden89

21.04.2018 kl.13:44

Ha en fin dag :)

Den lille Pandaen c:

21.04.2018 kl.14:32

Aww, kos!

Siri Alvær

21.04.2018 kl.19:51

Så fine bilder!

Vilde

23.04.2018 kl.12:16

Ååh så utrolig herlig <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡