hits

Min aller første lookbook - Video


Hei dere! Ææ idag gjorde jeg noe skummelt. Jeg la ut min aller første look book på Youtube kanalen min. Jeg synes det er ukomfortabelt å vise meg frem sånn, "Hei, se hva jeg har på meg a`", men jeg liker å se slike videoer, og tenkte det kunne vært gøy. Jeg turte ikke ha den så lang, så det fikk holde den første gangen, haha. Gjerne kom med konstruktive tilbakemeldinger, så kanskje jeg gjør det igjen.
 
Hva synes dere? Gjerne abonner på kanalen min (gratis), og link til din egen kanal om du har, tihi. Hva har dere gjort idag?
- Janne

Youtube: Janneskogli
Instagram:
Janneskoglii

Lillesøsters blogg:
resjaktogreise / Hun deler innlegg om sine forberedelser til backpacker året sitt. Anbefales virkelig!

Bloggens Facebook side:
Myonlinediaryy

Blogg gruppa mi på Facebook:
Blogghjørnet

5 kommentarer

kaosverden89

17.04.2018 kl.19:36

Fin video :)

Janne

19.04.2018 kl.21:16

kaosverden89: Takk:D

frodith

17.04.2018 kl.22:23

Synes den var fin jeg :-) Masse fint du viser fram. Hvis jeg skulle si noe konstruktiv, forhåpentlig, er det at jeg synes det skifter for fort mellom antrekkene, jeg ville gjerne sett det litt mer i hver, før skiftene. Men jeg er jo litt "gammel", ikke vant til så mye stimuli i hurtig tempo, som dere litt yngre :-D

Janne

19.04.2018 kl.21:16

frodith: hihi okei, da skal jeg huske på det, takk:D

Little Miss Sunshine

20.04.2018 kl.17:35

Så kult! Og du ass <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡