The little details - Innkjøp


Hallo! Nå har jeg begynt på dette innlegget så mange ganger at jeg ikke vet hvordan jeg skal starte det. Først kødda jeg til matte leksene til Rikke (prøvde jo å hjelpe da men), deretter ringte Even, og til slutt måtte jeg løpe etter kanina som stakk av. MEN nå sitter jeg her igjen da, haha.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg kjøpte igår. Jeg har begynt å like små, enkle smykker til antrekka mine. Før gikk jeg med så mange farger og crazy mønstre på klærne mine (sitter for øyeblikket i en genser med kirsebær print og pompomer på eller hva det nå enn heter, tho), hele tiden, og da passa det seg ikke med så masse smykker. Men nå som jeg har roa meg litt på farger og mønstre, synes jeg det kan være veldig fint å pynte litt opp med smykker. Jeg hadde en periode hvor jeg brukte hatter en del, for å skjule det korte håret mitt, eller crazy plassert extensions som ikke passa meg i det hele tatt, men nå ser jeg tilbake på de bildene og blir veldig flau. Likevel kjøpte jeg meg en hatt, så vi får se nå da. Rikke sin reaksjon var "Åå, har du kjøpt six pence, så kult". Jeg vet ikke hva det kalles jeg, men det høres ikke så kult ut når hun kalte det six pence. Bruker i det hele tatt jenter det? Kanskje dette er jenteversjonen. Liker det godt på gutter hvertfall! Uansett..Jeg har sett en del av favoritt Instagrammerne mine bruke slike hatter, og jeg synes det ser så classy og kult ut. Det fresher opp anntrekket veldig. Eller hva tenker dere?

 

Jeg får se hva jeg får brukt den til, synes værtfall den så veldig stilig ut(eller kanskje litt som en korps hatt). Gjerne kom med forslag til hvordan jeg kan style opp antrekka mine i forhold til denne hatten, tihi. Tenkte det var på tide med noe litt mote relatert her inne igjen også. Nå får jeg lee litt på meg, før rumpa mi sovner her, herregud.

Hva slags stil foretrekker dere?

- Janne
 


Mine lenker:
Bloggens facebookside
Min Instagram
Sminke Instagram
Blogg snap: Myonlinediaryy
Sminke snap: Makeupfreaks
Youtube - Hovedkanal

Vlog kanal

6 kommentarer

Tone V. Vinningland

13.09.2017 kl.19:18

Sånne luer eller hatt er ganske kule da ;)

Janne

20.09.2017 kl.23:28

Tone V. Vinningland: Takk:)

Den lille Pandaen c:

13.09.2017 kl.19:26

Likte veldig godt månesmykket :)

Janne

20.09.2017 kl.23:28

Den lille Pandaen c:: Jaaa :D hihi

13.09.2017 kl.22:18

Forandring fryder og kan gjøre det lille ekstra 😉. Jeg er ikke særlig opptatt av mote og dilldall, men innimellom ser jeg jo flotte ting på andre, som for eksempel små detaljer. Da får jeg jeg litt tips og råd til neste gang jeg må se litt damene ut. Hehe 😂. Jeg "bor" i tur og treningsklær i følge mine nærmeste. Men jeg har 2 olabukser og noe topper 😊

Janne

20.09.2017 kl.23:28

Anonym: hehe ja, treningsklær er digg da!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡