Før hun drar


Idag har jeg sett min kjære beste venninne, Mascha. Hun har stått ved min side helt fra fjorten års alderen. Idag var jeg hos henne i fem timer, som føltes som èn. Det var såå koselig og fint å se henne igjen. Siden sist vi så hverandre har hun vært i Spania på ulike øyer, og i Italia. Om noen dager flytter hun helt til Barcelona i hele fem år. Vi måtte være sikre på å fortelle hverandre alt før hun dro. Det er enda en uke til hun drar, men jeg drar jo til Alta i morgen, så vi sa hade idag. Jeg fikk en klump i magen av å dra, men jeg er så uendelig stolt av henne, og er helt sikker på at dette blir bra. Hun er virkelig den sterkeste og modigste jeg kjenner. Målet mitt er å besøke henne i høstferien for å se hvordan hun har det der nede. Jeg savner henne allerede, og gleder meg til å skype henne så fort som mulig.

Innimellom all skravlinga, viste hun meg bilder fra ferien sin. Hun har rukket å vært i Trondheim også, og fikk på et eller annet magisk vis skvisa inn tid til meg også. Setter så pris på det. Hun gjør jo så mye greier hele tiden, så heldig som hun er. Vi spiste litt kaker og snacks, og prøvde ansiktsmasker fra Lush. En kjempe koselig dag. Nå pakker jeg alt jeg kan, får gjort så mye yoga som mulig, og prøver å få blogga så mye som mulig, før jeg drar i morgen. Gleder meg veldig!

Hva med dere, hvordan har dere hatt det idag?

(HUSK KONKURRANSEN MIN HER)

- Janne

2 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

13.08.2017 kl.11:45

Er så utrolig hyggelig med slike venninner :) Ha en strålende dag :)

Jeanett Michelle

15.08.2017 kl.00:40

Hørtes ut som dere hadde en fin og koselig dag sammen :) Godt med slike venninner<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡