VI SYKLA NED ET FJELL


Hallooo!

Husker dere den Danmarksturen jeg skulle på i sommer? Vibeke og jeg hadde store planer om å dra til et veldig fint sted i Danmark, for å telte og sykle. Vibeke kjøpte seg sykkel for anledningen, og vi hadde planlagt en del. Men tiden gikk, værden ble skumlere, og Vibeke kjøpte seg hund og hus. Så Danmarksturen ble litt glemt bort oppi alt. Vi slo oss til ro med at vi i det minste kunne sykle et fint sted i Norge. Det er jo så masse fin natur her også. Idag tidlig ville vi gjøre dette. Vi hadde selvfølgelig ikke fiksa noen ting dagen før, og endte opp med å måtte lure Elvin(broren til Vibeke sin kjæreste) til å møte oss med sykkelstativet sitt, på morgenkvisten, før han skulle på jobb. Snill og blid stilte han opp som vanlig. Vi endte nemlig opp med å spille volleyball igår, da vi egentlig skulle planlegge dagens tur. Vi kom oss ihvertfall avgårde. Målet var en fin sti i Treungen. Det tar litt over en time å kjøre dit. Stien fant vi aldri, så vi prøvde oss på noen helt nye veier, og endte opp i Vemork.

Vi tok oss en tur på tungtvanns museet. For dere som ikke har vært der før, er det et museum som gir en et inntrykk av hva som skjedde i Rjukan under andre verdenskrig. Bedre kjent som tungtvannsekspedisjonen. Vibeke hadde aldri vært der før, og jeg fikk ikke sett like mye som jeg ønsket av museumet forrige gang jeg var der. Vi tok oss god tid. Så dokumentarer og bilder, kjøpte bøker, og spiste verdens beste kremete blomkålsuppe. Veldig koselig!

Siden vi først hadde streva så med å feste på syklene, og hadde kjørt i flere timer med hjertet i halsen, i frykt om at de datt av, måtte vi nesten sykle litt også. Vibeke hadde heller aldri kjørt krossobanen, så vi kjørte den opp, og ville sykle ned igjen. Først fant vi en helt feil sti, som jeg er glad vi ikke tok, for da hadde vi ikke vært her nå, haha. Deretter fant vi en gåsti vi trodde var sykkelstien. Den var umulig å sykle i og vi blei sinte og leie begge to, og ville heller ta banen ned igjen. Men da fant vi endelig sykkelstien. Den var veldig fin, men skummel. Den var så bratt og svingete at det var satt opp ramper. De proffe som skal sykle der i morgen, bruker nok bare fem minutter, men vi brukte 40. Jeg trødde ikke en eneste gang, og hadde på bremsen hele tiden. Jeg var så redd, og kunne gått mye fortere, haha. Det var i det minste fin utsikt, og en fin opplevelse.

Vi har spist god mat, kjørt mange timer for kun en 40 minutters lang sykkeltur i snile fart, ledd hele dagen, sett fin natur og lært mye nytt. Det var fint å være så mye med Vibeke igjen, og kunne vise henne noen av stedene pappa har vist oss andre i sommer. I morgen skal jeg se Mascha litt igjen, før jeg skal pakke, og dra til Alta. Jeg får enda flere fine dager i vente, og det gleder jeg meg til.

Hva med dere, hva gjør dere denne helga?

(HUSK KONKURRANSEN MIN HER)

- Janne

5 kommentarer

Den lille Pandaen c:

12.08.2017 kl.00:18

Jeg leker med kattungene, leser og litt sånn c: Hvilke bøker kjøpte dere?

viktoriachristoffersen

12.08.2017 kl.02:07

Denne helgen tilbringer jeg som allitd på jobb, går imot mine siste dager med opplæring som hovmester så mye gøy som skjer. :)

frodith

12.08.2017 kl.08:45

For en herlig dag <3 Her blir det søsterbesøk senere, jeg drar dit altså. Litt shopping etc :-)

Iselin

12.08.2017 kl.17:00

Hørtes fint ut :)

Jeanett Michelle

15.08.2017 kl.00:04

Har tilbrakt helgen med masse venner og avslapning. Så kjempe koselig ut, og hørtes utrulig gøy ut med sykkeltur :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡