SPENNENDE SERIETIPS


Hallo! Tenkte jeg kunne komme med to nye serietips. Jeg har nok snakket om de før også, men det er isåfall en stund siden. To serier jeg har sett mye på i det siste, og liker veldig godt. Jeg eeelsker å få nye tips, så jeg tenkte kanskje dere også ville like det!

                                                                                              The fosters

The fosters er en av mine absolutte favoritt serier. Et lesbisk par, Lena og Stef, har adoptert tvillingene Mariana og Jesus, og kjemper nå for å adoptere fosterungene deres Jude og Callie, som også er søsken. Som politi, og assisterende rektor på barnas ungdomskole, møter de på en del utfordringer, da barna prøver å finne sin plass, mens biologiske foreldre prøver å få kontakt. Stef har et barn med en annen politimann fra et tidligere ekteskap, som vi også følger livet til. Han tar også inn fosterbarn. Serien er veldig spennende, og det skjer noe hele tiden. Man får virkelig et bedre inntrykk av hvordan fosterbarn og adoptivbarn kan ha det, og det er et tema igjennom hele serien. I tillegg tar de for seg viktige tema som homofili, det å bli født i feil kropp, selvmord, og rusproblemer. Jeg lærer mye av serien, og den setter også mange følelser i sving hos meg. Jeg ler og gråter om hverandre, og jeg virkelig elsker denne serien. Den kan du se på Netflix og Viaplay. Den finnes fire sesonger, og sesong 5 kommer snart.


                                                                        Nashville

Nashville er en serie om to artister, som kjemper om å holde ryktet sitt og karrieren sin gående. To helt forskjellige artister i helt forskjellige aldre, som ikke går noe særlig overens, må slå seg sammen for å bevare karrierene sine. Ekteskapsproblemer, barn, foreldre med rusproblemer, og innpåslitne ekser gjør ikke artistlivet enklere. Som offentlige personer må de tåle mye, og de må jobbe hardt for å bevare ryktet sitt. I tillegg følger man yngre artister som prøver å starte en karriere. Serien foregår i Nashville, og man får høre utrolig fin country musikk gjennom hele serien. En kjempe spennende og bra serie. Denne finnes på Viaplay.


Har dere noen serier å anbefale?

- Janne


Husk konkurransen min HER.

Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

4 kommentarer

frodith

10.08.2017 kl.21:22

Tips? Jeg har bare de samme som alltid, Vikings, Game of Thrones, osv :-D

Tiril Sørensen

10.08.2017 kl.21:27

Tusen takk for gode tips! Jeg er på utkikk etter serier selv, så det var gøy å lese dine anbefalinger :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Victoria Larsen

10.08.2017 kl.23:15

Veldig fine tips!! Disse skal jeg sjekke ut :-)

Little Miss Sunshine

11.08.2017 kl.10:01

Jeg har ikke sett noen av disse, og spesielt The Fosters virket interessant. Jeg er litt i beit på seriefronten selv for tiden, men gleder meg til American Horror Story og Shannara Chronicles begynner på igjen i høst :-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡