Morgen snakk


God morgen ♥ Jeg har vært våken en timestid, og har rukket å spist frokosten min. Jeg sitter helt stille i sofaen, i håp om at jeg rekker å drikke kaffekoppen min, og ha en telefonsamtale med psykologen min, uten å vekke Balder. Jeg snakker ikke om det på bloggen så mye, men jeg er jevnlig hos en psykolog, og idag var jeg så heldig å få en telefontime istedenfor å kjøre en time hver vei med de intense mensensmertene mine. Det er innafor å snakke om mensen på bloggen, er det ikke? Jeg gjør det værtfall, haha. Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor det skal være så cringe å snakke om slikt når man er i den alderen her. Alle (forhåpentligvis) har jo det. Jeg tenkte på tre ting da jeg fikk mensen igår, og det var 1: Hvorfor folk mener man ikke skal snakke om det, 2: Samtalen jeg hadde med en fremmed jente på Treungenfestivalen om mensen, og om at ho jubla fordi ho endelig fikk mensen, og til slutt 3: At jeg også fremdeles er på det stadiet hvor jeg blir letta over å få mensen hver måned, mens alle andre på min alder får bebbisser. Hahaha, random morgentanker.

Ellers håper jeg smertene gir seg iløpet av dagen, sånn at jeg får sett Even mer. For igår rakk jeg bare se han i 45 minutter før jeg dro hjem fordi jeg ikke var bra. Hadde vært fint å sett han litt før jeg drar til Alta. Når jeg kommer hjem igjen, har jo han begynt på skolen og da skal vi snart flytte, så ting går fort...

Hva med dere, hva skal dere idag?

// Husk konkurransen min HER// Ny video HER//

- Janne

 

6 kommentarer

frodith

10.08.2017 kl.10:41

Jeg var stort sett glad for mensen jeg også...lenge. Til den dagen hvor den plutselig begynte å opphøre, ikke fordi jeg var gravid, men fordi jeg var VEEEEELDIG tidlig overgangsalder :-/ Så kos deg med mensen nå, og tenk på når du vil ha barn, og at det kanskje ikke bør være nær 40, for da kan det være for sent.. :-o

Stine Sophie Lundsrud

10.08.2017 kl.11:27

Det så utrolig godt ut! Ha en strålende dag :)

viktoriachristoffersen

10.08.2017 kl.11:38

Ja før så var det krise å få det for min del fikk det alltid når jeg minst ønsket det, nå går jeg på pstav og får det og si hver uke, er ikke ett år siden engang jeg tok staven så er litt opp og ned det første året. Men håper virkelig det roer seg tilslutt! :))

Tonje Pettersen

10.08.2017 kl.13:51

Har ikke tenkt så mye på det, men er veeeldig enig med deg på nummer 3 :P

Mia - Alt annet enn A4

10.08.2017 kl.15:50

Selvfølgelig er det greit å prate om mensen. Personlig synes jeg mensen er ekkelt (mannfolk er heldige), men kan fint snakke om det :)

Den lille Pandaen c:

10.08.2017 kl.17:04

Hatt en fæl natt med intense magesmerter, tror det var fordi jeg spiste noe dårlig. Så er ganske slapp idag.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡