På denne tiden ifjor


På denne tiden ifjor blogga jeg mye. Jeg la ut mange oppskrifter, turbilder og sminkebilder. Jeg var en del på byen med lillesøstra mi, hadde akkurat tatt min første tattovering, og venta på å bli opperert. Mamma og pappa hadde nettopp kjøpt en stor båt, og vi hadde vår første overnatting på sjøen. Jeg spilte Pokemon go, bada i sjøen, og hadde piercing i nesa. Vi var på oslotur, jeg var på hyttetur med kjæresten, og var ellers ganske så sosial. Fredrik og jeg var sammen hele tiden, gjorde alt sammen, og ellers var jeg masse på kino. Jeg sleit masse psykisk og hadde en av de vanskeligste tidene i livet mitt. Men jeg hadde en av de beste sommerne på lenge også, og jeg kom igjennom det, og nå er jeg her. Det er fantastisk å se hvor langt jeg har kommet på et år, det hadde jeg aldri trodd, og jeg er så glad og takknemlig!

Jeg tror det er viktig å reflektere litt over livet. Hvor langt man har kommet, hva som er neste skritt, hva man har lært, og hva man har igjen å lære. Jeg har lært mye, snubla mye og gjort mange feil, gjort mye riktig, og kommet mye lenger. Jeg er kjempe stolt av meg selv, og takknemlig for den flotte familien min som har stillt opp så mye som de har både de siste 20 åra, og det siste året. La oss fortsette å reflektere, leve og lære.

- Janne

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

07.08.2017 kl.22:34

Åh, så flotte bilder!! :)

Janne

08.08.2017 kl.01:15

Victoria Larsen: tusen takk:)

spisogspar

07.08.2017 kl.23:09

Så flott at du har det bedre i dag <3 Viktig ja å reflektere over livet <3 :)

Janne

08.08.2017 kl.01:14

spisogspar: mhm<3

Silje Romundset Karlsvik

09.08.2017 kl.20:15

Gode flotte Janne <3 Fint å reflektere og se hvor langt en har kommet! Du er bare enestående du og jeg håper du kan se mye godt i minnene som du har for ett år siden, selv inn blant det vonde..

Flotte bilder også, ga meg et smil om munnen å se dem!

Little Miss Sunshine

15.08.2017 kl.22:07

Jaa, Janne, du har så rett! <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡