Hvordan gikk måla for juli 2017?


Hallo dere! Det er mandag, og jeg sov aaalt for lenge. Det blir vel sånn når man har vært på festival og fått lite søvn. Jeg liker best å kickstarte uka med en super effektiv mandag, men så langt har den ikke vært det. Jeg har i det minste begynt på ting, og jeg har skrevet lister over hva jeg må få gjort både idag, og før jeg drar til Alta. Har man fri på en mandag, er det kjempe kjekt å bruke den på det, å få litt oversikt og system over den kommende uka. For å gjøre meg ferdig med juli her på bloggen, skal jeg som vanlig fortelle hvordan måla for måneden som var gikk. Det gir meg oversikt over måla mine, hvordan ting har gått, og hva jeg må jobbe mer med. Jeg har hovedmål som er veldig viktige for meg, som jeg egentlig ikke pleier å skrive her. Her skriver jeg for det meste bare små mål jeg vil gjøre ellers, for å ha det bra på en måte. Men jeg kan jo begynne å skrive de store også. Slik gikk det værtfall:

♥ Dra på topptur - Jaaaa, det fikk jeg gjort et par ganger i det minste! Wiiii.

♥ Løpe mer - Jepp, endelig!

♥ Sykle mer - Nope..

♥ Lese ut en bok - Jaa, det har jeg jammen meg fått gjort det også.

♥ Lære å stå på henda - Nei..

Jeg er kjempefornøyd med at jeg har hatt en sååå fin ferie, og samtidig fått tid til å kose meg med en bok, fått trent og gjort slike ting jeg trenger for å få slappa av. Ellers har jeg jobba veldig hardt med meg selv og hovedmåla mine. Jeg er så fornøyd!

Hva med dere, hvilke mål hadde dere for juli? Ha en super mandag videre!

- Janne

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.08.2017 kl.14:42

Du fortjener å være fornøyd! Mange ting du fikk gjennomført :-)

Janne

07.08.2017 kl.15:25

Victoria Larsen: åå tusen takk:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡