Min helg på Treungenfestivalen


Hallooo! Hvordan har dere det?

Åh, det var søren meg godt å komme hjem igjen nå. Som jeg fortalte dere, dro jeg på festival i Treungen, på fredag, og kom hjem igjen idag. Jeg dro sammen med Tonje, Karoline og Rikke. Jeg var veldig nervøs på forhånd, fordi jeg ofte får panikk og føler jeg må hjem "NÅ" når jeg er vekk hjemmefra over lengre perioder. Vel lenge og lenge, det var jo bare to netter, men jeg er veldig hjemmekjær, haha. Det skjedde jo selvfølgelig det, og min kjære trofaste Elida kunne komme å hente meg, men jeg klarte å ta meg sammen og bli der. Jeg kunne ikke bare dra, og jeg ville ikke at Elida skulle kjøre så langt så seint. I tillegg var det, det stikk motsatte av det jeg ville: at det skulle bli noen andres problem. Jeg var ikke for full eller noe, bare nervøs. Men så gikk det fint, og jeg hadde det gøy ellers. Veldig godt å ha så god ei venninne sånn i tilfelle da, men huff... Jeg tror det bare ble overveldende med alle inntrykka, menneskene og alt det nye. Men jeg koste meg veldig, og traff mange fine mennesker. Det var for det meste Espen, Rikke, Tonje, Karoline og meg, og det var sååå koselig. Jeg endte opp med å sove i bilen begge dagene forde jeg ikke fikk sove i teltet med alt bråket på campingen, men de andre så ut til å ha det fint forde. Da slapp de at jeg vrei meg rundt og irriterte meg over bråk, hahaha... Vi dansa mye, hoppa mye, pressa oss helt frem til scenen fulle av alkoholgriset til andre, og omringt av irriterte mennesker (du vet, siden vi absolutt måtte fremmerst), og hørte på masse bra musikk. Favorittene var Paperboys, Dr.Hook, Vassendgutane og Ina Wroldsen! Jeg er stolt av meg selv som klarte å bli selv om innstinktet mitt sa noe annet, og over at jeg faktisk dro på en festival. Jeg hadde det veldig gøy, og har kost meg masse.

Nå har jeg fått dusja leeeeeeeeeeenge, gitt magen min sjokk fordi den endelig fikk ordentlig mat, og sett alt for mange episoder av The fosters. Det var deilig å komme hjem igjen. Nå får jeg slappe av litt på dagen i morgen, og til torsdag og fredag, før jeg drar til Alta. De dagene skal jeg bruke godt. Hva med dere, har dere hatt det gøy i helga?


Jeg rakk foresten ikke komme ut med noen yt video på fredag, selv om jeg hadde filma en. Men skal prøve å få den opp etterhvert. Har bare ikke følt så for å vise meg så veldig overalt i det siste, men så er det bare noe som sier jeg vil gjøre dette også.. Lenkene til mine andre sosiale medier, kan du værtfall finne nedenfor:

Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

- Janne

7 kommentarer

Victoria Larsen

06.08.2017 kl.22:26

Så utrolig koselig det hørtes ut!! Fine bilder :-)

Janne

07.08.2017 kl.15:30

Victoria Larsen: Tusen takk:D

frodith

06.08.2017 kl.22:42

Det så moro ut ja :-) GØy med konserter og festivaler .-)

Janne

07.08.2017 kl.15:30

frodith: Ja :D

Jeanett Michelle

06.08.2017 kl.23:27

Mange flotte bilder, og så ut som du har hatt det fint på festival :D

Janne

07.08.2017 kl.15:26

Jeanett Michelle: Tusen takk! Ja det var kjempebra:)

Little Miss Sunshine

15.08.2017 kl.21:59

Herlig! Koselige og fine bilder :-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡