Snikk snakk på en onsdag


Gooood morgen! Huff, idag sov jeg lenge. Men det er vel lov på fridagen sin? Jeg setter veldig pris på denne fridagen, fordi jeg ble så sliten etter igår. Idag skal jeg bare støvsuge, slappe skikkelig av, trene litt og ha litt meg tid. Jeg hadde så vondt i hodet igår også, men idag er det bra, så da får jeg kanskje gjort noe. Skulle ønske jeg kom meg opp litt tidligere så jeg kanskje fikk gjort litt mer men. Man blir liksom litt mer produktiv og ernergisk om man bare kommer seg opp. Jeg får jobbe litt med det. Det blir jo litt sånn etter ferien. Heldigvis starter jeg ikke på ordentlig før neste uke.I morgen kommer Tonje og Karoline, og på Fredag drar vi (og Rikke) sammen til Treungen festivalen, for første gang for oss alle. Jeg gleder meg sååååååå mye. Er litt spent og nervøs på hvordan det blir å være så oppi folk hele tiden, men jeg gleder meg veldig til å se de. Jeg har ikke sett Karoline siden ifjor sommer, og Rikke og Karoline har ikke sett hverandre på årevis. Tror og håper dette blir supert. De skal sove hos Vibeke fra i morgen til Fredag, så vi skal ha en liten jentekveld i morgen. WIIIIIIIIIIIII!

Jeg må komme meg avgårde å hente bilen min snart, clutchen har bltitt fiksa på nå, så det blir deilig å kjøre den nå. Jeg kjenner på meg at det kommer til å skje noe spontant idag. Det blir ofte sånn når en av søstrene mine har fri. Håpa jeg fikk se Elida snart, men alt skjer så fort, at jeg bare går i svime fra den ene tingen til den andre, og sier ja til all kjøring, haha. Det er jo gøy da.. Nå får jeg sluke frokosten min. Hva med dere, hva skal dere idag?

- Janne

2 kommentarer

Monika

02.08.2017 kl.13:27

Åå, eeeelsker koppen din!! <3 Harry Potter <3 !! Haha. Håper du får det supert på festival! :)

Janne

07.08.2017 kl.15:32

Monika: hihi takk! Taakk<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡