DEN LATTERLIGSTE MÅTEN Å FÅ BLÅVEIS PÅ


Halloo! Hvordan går det med dere? Åh endelig klarte jeg å stå opp tidlig! De siste dagene har jeg sovet så utrolig lenge, og ikke fått gjort noen ting. Igår sa jeg at Rikke fikk vekke meg, så jeg kunne kjøre henne på jobb, for da kom jeg meg opp. Lettere å komme seg opp når det er noe man må gjøre. Hadde jeg ikke stått opp, hadde hun likevel kommet seg dit da, men jeg lovte jo. Så jeg sto opp i åtte tiden, og kjørte henne på jobb. Etterpå fikk jeg endelig gjort yogaen min. En skikkelig god yoga økt hvor svetta rant fra panna. Jeg har nesten ikke fått trent noen ting etter den dagen jeg sto opp klokka sju for å jogge. Jeg har blitt med familien min på så mange turer hit og dit, som har vart hele dagen, at jeg ikke har finne roa til å trene etterpå. MEN idag gjorde jeg det. Føles deilig å ha stått opp tidlig og fått starta dagen slik.

Rett etterpå skulle jeg være flink, og støvsuge litt på kjøkkenet. Jeg skulle bare flytte en pose med klær Rikke har satt der inne, og da sklei den lille støvsuger tingen ut av røret på selve støvsugeren, siden jeg ikke hadde tatt den ordentlig inn etter jeg støvsugde stua før yogaen, tydeligvis. Den føyk av og traff meg rett i, og under øyet. Jeg kava meg på gulvet og skreik til mamma og pappa, og blåveisen kom med en gang. Det verker i øyet, og nå er jeg redd for å nyse slik at blåveisen blir større, haha. Herregud, er det mulig. Det er jo bare jeg som klarer sånt. Her om dagen da jeg skulle hjelpe Vibeke og Øystein med å ta inn frysevarer, ble bunnen av pappesken ødelaget (fordi de bare hadde et papir lignende greier under), maten datt ut, og jeg fikk en frossen laks i hodet, hahaha.

Det kommer ikke like tydelig frem på bildet, haha, herreguuuud...Håper den forsvinner til innflyttningsfesten( part to) til Vibeke og Øystein i morgen..Nå drikker jeg litt kaffe, og ser på youtube. Jeg har lagt ut en ny video på hovedkanalen min også nå, som dere kan se HER, om dere vil. Senere vet jeg ikke helt. Er så sliten idag.. Hva med dere, hva gjør dere idag?

6 kommentarer

frodith

28.07.2017 kl.14:58

Den blir vel ikke STØRRE om du nyser litt? :-D Du får sminke den litt om den henger igjen på innflytningsfesten :-)

Janne

07.08.2017 kl.15:35

frodith: jo på grunn av trykket, haha

annebe

28.07.2017 kl.16:17

Uffda .. fælt så uheldig du har vært... men siden du ler av det selv så kan jo jeg le litt også..hehe...

Janne

07.08.2017 kl.15:35

annebe: Haha jaaa :D

Little Miss Sunshine

02.08.2017 kl.21:17

Ånei, huff :-/

Janne

07.08.2017 kl.15:32

Little Miss Sunshine: haha jaaa

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡