Roadtrip til Dalen, gåtur til Rui - Bilder


Hallo dere! Åh for en daaaag. Dag to på roadtrip med familien. Den samme gjengen som igår, minus Bestefar, dro på roadtrip til Dalen. Mamma har jo bursdag idag, og det var et sted hun alltid hadde hatt lyst til å dra til, som heter "Rui". Man måtte gå et lite stykke opp til en gammel gård med en helt fantastisk fin utsikt. Hun hadde lest mye om et par damer som bodde der for leeeeeeenge siden, og hadde lyst til å opp å se. Vi var på museum, som Fredrik og jeg sneik oss innpå uten å vite det. Så når vi var ferdige spurte Mimmim om ho skulle spandere på oss for å inn å se, hahaha... Da betalte hun for oss så vi fikk gå lovlig inn til resten av delen. Haha, tusen takk Mimmim. Vi så på en miniatyr av Telemarkskanalen, og mange flotte gamle bygninger, utskjæringer i tre, malerier, bilder, og andre flotte ting. Det var så gøy å se hvor gira Fredrik var. Det er ikke hver dag man ser en såå fascinert åtte åring over gamle kirker og bygninger. Jeg elsker slikt selv. Vi koste oss med is i sentrum, og avslutta roadtrippen med et avkjølende bad sammen med hundene.

  Dalen er så vakkert, og det er så fint å se slike steder med familien min. Jeg er sååå takknemlig for det! Nå skal vi avslutte mammas bursdag med volleyball og noe godt i glasset, wiiii. Hvordan har dere det idag?

- Janne
 

4 kommentarer

Iselin Renée

25.07.2017 kl.21:09

Flotte bilder :)

Janne

07.08.2017 kl.15:34

Iselin Renée: Takk:)

frodith

25.07.2017 kl.21:21

Å så koselig tur :-) Koselig å reise med familien også :-)

Janne

07.08.2017 kl.15:34

frodith: Mhm:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡