DIY MASON JARS


Hallo! Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har faktisk ikke spist frokost enda engang jeg, for jeg er så kvalm og svimmel at jeg ikke orker å stappe i meg mat. Skal ikke klage, for sola skinner og jeg har det fint. Jeg har bare hatt så vondt etter jeg slo hodet mitt i vannsklia, haha. Jeg er nok litt ør etter i natt også. Etter grillkvelden, kjørte jeg et stk full lillesøster, og måtte hjelpe ho inn og sånt, så det blei veldig seint. Jeg fikk gjort yoga og sånt mens jeg venta på å hente henne da, så det var da fint også. Idag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Forhåpentligvis være med Even. Til da, tenkte jeg å komme med en liten DIY. Mer en idè kanskje? Den er i den nye videoen min på youtubekanalen min, så dere kan se det mer detaljert HER, men tenkte jeg kunne vise dere likevel.


 

Jeg kjøpte noen glass på Nille, og dekorerte de litt. Dere trenger bare noen krukker/glass dere liker, litt maling og pensler. Jeg malte enkelt og greit bare ananas og vannmelon på, og skreiv noen søte små setninger. Det blei ikke så veldig fint, men synes det var søtt, og da har jeg noen litt mer sommerlige og kreative versjoner av de ellers søte glassa. Det går ann å få kjøpt noe lignende på Nille også, men det er jo gøy å prøve seg litt frem selv, eller hva? Maleskillsa mine finnes ikke, men det er ihvertfall gøy å være litt kreativ. Hva med dere, liker dere å gjøre sånt?

Fortell meg om planene deres da, tihi.

- Janne
 

7 kommentarer

Victoria Larsen

23.07.2017 kl.16:17

Åh, så stilig!! :D

Katrine

23.07.2017 kl.18:54

Så fine de ble, supert tips :)) Håper du føler deg bedre <3

Janne

24.07.2017 kl.01:18

Katrine: tusen takk! Ja føler meg bedre nå,hehe<3

lailaan

23.07.2017 kl.23:12

Så kult! Man trenger ikke nødvendigvis være profesjonelt flink for å prøve seg på sånt. Det holder med å la kreativiteten leke seg frem. Dette var kult :D

Janne

24.07.2017 kl.01:11

lailaan: ikke sant! Tusen takk:D

Silje Stifoss

24.07.2017 kl.00:28

Så søte! Veldig gøy med hjemmemala glass, blir så mye mer personlig og koselig! :-)

Janne

24.07.2017 kl.01:11

Silje Stifoss: Takk :D ja ikke sant:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡