En liten innflyttnings fest


Hallo!

Fjoh, endelig kan jeg sette meg ned igjen. Eller, alene værtfall. Jeg har følt meg så mørbanka etter sommerland igår, noe jeg kom på akkurat nå, at jeg glemte å fortelle dere om, haha. Jeg var nemlig i Sommerland i Bø igår med Espen, Even og Rikke. Jeg slo hodet mitt i en vannsklie og føler meg fortsatt ør og kvalm. Jeg forteller alt om det i den nye vloggen min. Det var ikke så dramatisk, men det føltes sånn akkurat da, haha. Jeg hadde en utrolig bra dag igår, så det er bare rettferdig at jeg er sliten idag (lol). Men jeg hadde ikke tid til å være sliten, fordi jeg hadde så mye jeg måtte rydde og ordne. Jeg har fått gjort det aller meste av det jeg tenkte idag, så jeg er fornøyd. Ellers har jeg vært hos Vibeke og Øystein på en liten innflyttnings fest/sammenkomst. Jeg tok litt bilder, men tenkte jeg skulle bare dele de av meg, fordi jeg ikke vet om jeg får legge de ut. Det var værtfall veldig koselig. De andre er der enda og drikker litt og koser seg, så jeg skal hente de etterhvert. Vi grilla, spilte volleyball og hadde det veldig fint. Jeg fikk endelig catcha opp med Tormod igjen, fordi han fant ut at han ville drikke alikevel, så jeg kjørte han hjem for å hente ting, også trang Vibeke litt påfyll til drinkene sine. Alt i alt en veldig koselig kveld. Jeg blir fort sliten, så jeg måtte hjem å hvile litt. Noen måtte jo ordne dyra uansett, så jeg har gått en liten runde med Balder, og nå skal jeg bare drikke en smoothie og gjøre yoga, og kanskje rekke litt redigering før jeg henter de andre.

Bildene ble ikke så bra som jeg håpa, eller, mamma tok fine bilder, men jeg var ikke fornøyd med hvordan jeg ble på bildene. Liker at håret mitt har lysna så da i det minste. I morgen skal jeg være med kjæresten min, og annet enn det vet jeg ikke enda. Forhåpentligvis på båttur, tihi.

Hva med dere, har dere det fint?

- Janne

Én kommentar

Erik Ribsskog

23.07.2017 kl.00:48

Siden jeg har lagt ut personlig informasjon om titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min uten deres samtykke, oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn. Det har jeg fortjent.

Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog

Drammensveien 507, leilighet 119

1363 Høvik

Tlf 99424084

E-post: eribsskog@gmail.com

Personnummer: 25077030568

PS. Ikke slutt med dette før jeg har fjernet den personlige informasjonen til de titusenvis av uskyldige menneskene fra bloggen min.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡