Ting jeg ikke forstår


Det er mange ting jeg ikke forstår, som gjør meg frustert og irritert. Mange av tinga er sikkert mangel på kunnskap og forståelse, mens andre ting er kanskje på grunn av andres mangel på sympati og forståelse, haha.. Jeg trenger å få det ut, og etter en stund skal jeg se tilbake på dette innlegget og se om jeg kanskje har gjort meg litt klokere siden da.


 

♦ Hvorfor folk blander seg i andres krangler - Ja, jeg blander meg om noen spør meg om råd også tåler de ikke svaret mitt og sier jeg ikke skal blande meg, men det at noen krangler også skal de få det til å handle om seg selv. Bli sure og hysteriske og gjøre hele greiene mye større og værre enn det er, når en egentlig bare kan gå vekk og komme tilbake når det har roa seg. Med mindre det er en skikkelig stygg og alvorlig krangel såklart.

♦ Homofile homofober - Ja, denne kommer jeg til å få dritt for. Jeg har full forståelse for at de som er vokst opp i et miljø der andre legninger enn hetero ikke er akseptabelt, ikke tørr å stå frem (teit at det skal være nødvendig, det burde såklart være tillatt overalt), og at de kanskje prøver å skjule det med å slenge ting om andre. Men å gjøre det vanskeligere for andre å stå frem, med å slenge dritt og være ekle, når en faktisk er homofil selv, det forstår jeg ikke. Hvorfor ikke gjøre det enklere for andre når du så gjerne skulle hatt det enklere i den situasjonen selv? Jeg er hetero så kanskje det er derfor jeg ikke forstår det. Men jeg har jo full respekt for andres legninger, så hvorfor har ikke alle det? *Drar meg i håret*

♦ Rasister - Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man skal ta alle unner en kam, og dømme noen utifra hvilken hudfarge de har. Alle har værtfall èn venn med en annen hudfarge enn sin egen, og da sier de alltid "ja men han er jo grei", ja fordi du kjenner han og har snakka med han, det er nok veldig mange andre også.

♦ Mennesker uten selvinnsikt - Hvordan?? Det er så mange som er så nøye på hvordan andre er, men er helt blinde når det gjelder seg selv.

♦ Når folk ikke vasker do skåla - Haha, dette var en kvalm en, men hallo: Når noen har vært på do og ikke gjort reint etter seg, og bare går og overlater det til neste mann. Jeg forstår det ikke. Hva om de hadde gått inn på do sånn etter noen andre og blitt møtt av noe sånt? Noe så kvalmt og irriterende. Latskaaaaap...

Jeg prøver å ha forståelse for det meste her oppe, men det er noe jeg bare ikke klarer å skjønne helt. Kanskje dere tenker noe av det samme, eller eventuelt har noe å adde til listen?

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

Min siste vlog fra vlogkanalen min - Flyttevlog: HER

 

2 kommentarer

Emma Olsen

21.07.2017 kl.12:41

OMG genialt innlegg! Døde litt av do-skåla, men 100% enig!

Janne

22.07.2017 kl.14:45

Emma Olsen: haha:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡