Det beste å våkne opp til


Hallo! Hvordan har dere hatt det idag? Jeg våkna i båten av lukten av kaffe, og pappa som ropa overlykkelig fordi han fikk en fisk på kroken. Jeg starta dagen med å spise fersk stekt fisk ute, med fin utsikt over rolige Toke. Etterpå gikk jeg inn og las i boka mi lenge, og drakk to kopper kaffe. Det får jeg aldri tid til. Jeg koste meg veldig. Nesten litt for mye, fordi jeg ble så slapp og sliten, haha. Men det var så deilig å sove på vannet i natt også. Andre gangen denne uka. Jeg var litt urolig igår og ville egentlig sove hjemme, men jeg er glad jeg ble over. Jeg sover som en baby i senga der, og blir behandla som den prinsessa, siden jeg sover så lenge at de andre vekker meg med servering. Herregud for en luksus. Vi dro hjem i ett tiden, og da bare redigerte jeg videoer og sånt småtteri før jeg kjørte Rikke på jobb. Etter det har jeg redigert mer, og jeg tror morgendagens video blir bra. Jeg løpte litt og spiste god middag med mamma og pappa, før jeg henta Rikke på jobb igjen. Vi tok oss en tur til Brotorvet for å kjøpe bursdag gave til mamma, som hun fikk idag, fire dager for tidlig. Hun ble kjempefornøyd! Det gjorde oss glade, og det virker som alle er veldig avslappa og fornøyde nå. Vi kan å nyte livet innimellom. Jeg er så takknemlig og har det så fint.Det første de gjorde begge to, da de sto opp, var å spise potetgull. Da jeg sa de skulle smile, lagde de makent grimase. De er ihvertfall like..

Jeg nyter de lange late sommerdagene så lenge det varer. Dagene går skremmende fort, og snart slår virkeligheten til med skolestart og jobb for oss. I morgen skal jeg en tur til Sommerland i Bø, og det gleder jeg meg til. Hva med dere, har dere noen fine planer for morgendagen?

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

Min siste vlog fra vlogkanalen min - Flyttevlog: HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡