DIY COLOR RUN POWDER


Hallo dere! Jeg slenger ut enda en DIY SUMMER EDITION! Jeg har filma alt sammen, og den videoen kommer ut i morgen, med fremgangsmåten på både denne, den forrige DIY'n min, og enda flere. Tenkte likevel jeg skulle legge ut bilder her på bloggen, og fortelle litt om hvordan jeg gjorde det. For denne gangen lagde jeg nemlig pudder man kan bruke i color runs. Det kunne nok blitt mye bedre, men jeg gjorde så godt jeg kunne, og det var veldig gøy å ta bilder med det.

                                                                                     SLIK GJØR DU DET:

Finn frem en form, gjerne engangsformer eller noe det ikke er så farlig med. Det gikk fint å bare bruke en vanlig form også. Dette blir veldig grisete, så pass på at du gjør det et sted det er enkelt å rydde det opp, gjerne ute. Maisennan stivner fort, så du må røre fort og hardt. Det var enklere å bruke hansker og bare kna det godt sammen til det ble pulver. Ta oppi så mye farge du vil. Jeg tok ikke så mange dråpene fordi jeg ville ha fargene lyse. Når du er fornøyd med konsistensen, tar du i en form inn i ovnen på 80 grader i 60 min. Hvert tjuende min må du røre litt med en gaffel, også tar du det ut når det virker tørt. Om du ikke vil bruke ovnen, kan du la det tørke i noen dager også.. Om du vil ha pulveret helt uten klumper, kan du ta det i en mikser til du blir fornøyd. SÅÅ er det bare å bruke det!

Det kunne gjerne blitt bedre, men siden jeg bare brukte det til bilder, ble jeg fornøyd. Kjempe morsom DIY på en dag en ikke har så mye å gjøre, og kanskje vil ha en morsom Fotoshoot med venner. Hva synes dere? Husk at videoen min kommer ut i morgen, og da får dere se det mer detaljert. Hva er dine beste DIY tips?

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

Min siste vlog fra vlogkanalen min - Flyttevlog: HER


 

6 kommentarer

frodith

20.07.2017 kl.17:53

Morsomme bilder :-) Hva brukes det egentlig til? Løpe-pulver? :-D Ikke sett det før jeg... Jeg googlet det, men er det bare for moro? Eller til noe praktisk også?

Janne

20.07.2017 kl.19:04

frodith: Er liksom til sånne forskjellige løp det brukes til, color me red feks. nei er ikke praktisk,hehe

annebe

20.07.2017 kl.17:57

Ble jo herlige, sommerlige, friske og fine bilder med de lekre fargene der <3<3

Janne

22.07.2017 kl.14:47

annebe: ja ikke sant:D

Silje Romundset Karlsvik

20.07.2017 kl.20:08

Æhh, so fun and cute tho! <3 Kunne vært søt for noe gender reveal greier for bebiser og, med de fargene du kom med! Med her har vi alt "spilled the tea" men en gender shoot maybe? Hm hm..

Janne

22.07.2017 kl.14:46

Silje Romundset Karlsvik: haha jaaa!!!!<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡