Fem enkle grep for å bli mer miljøvennlig


Hver gang jeg er stressa, og ikke har fått nok tid til å sette meg ned, meditere, eller gjøre yogaen min, begynner jeg å overtenke veldig. Tankene mine flyr rundt, og temaer som døden, miljøet, krig, og kosthold (ingen mellomting), gnager veldig. Jeg føler veldig på at jeg ikke gjør nok. Man vet hva som kan hjelpe, men vi gjør det jo ikke. Det er rett og slett bare latskap. Jeg tenkte meg om, fant frem punkter jeg er eller har vært flink til, og skreiv de ned, som en liten reminder for meg selv og andre. Det er så mange små enkle ting vi kan bli flinkere til når det kommer til miljøet. Så her er fem enkle grep alle burde kunne klare, for å bli mer miljøvennlige.


 

♥ La vær å kast fra deg søppel ute. Det har vennene og familien min alltid vært flinke til, så dette kommer helt naturlig for meg. Det er bare latskap. Putt søpla i lommene dine, eller ha det i hånda til nærmeste søppeldunk kommer. Det er virkelig ikke noe problem. Drar du på tur, er det ikke mer stress å ta med deg søpla hjem, enn det var å ta med deg ting ut.

♥ Resirkulering. Sorter søpla de! Det er det alle mulige hjelpemidler og systemer til, så sorter glass, restavfall og matavfall hjemme. Det burde ikke være noe problem..

♥ Pakk varene dine i en sekk/papp pose istedenfor plastikkposer. Dette er jeg såå dårlig til, og røsker til meg en plastikk pose selv om jeg ikke trenger den, og selv om jeg har alle mulige tøyvesker jeg kan putte varene i, istedet. Jeg bærer varene om jeg har plass i hånda, men jeg skal begynne å ta med meg veskene i bilen, sånn at jeg husker det.

♥ Gå til de nærmeste stedene du skal, istedenfor å bruke bilen. Huff... Jeg er alt for fæl til å ta mopeden/bilen, etter det var en mulighet, selv om det tar meg knappe ti minutter å gå ned. Latskap rett og slett.

♥ Shopp mindre, og ty til gjenbruk istedet. Skal du kaste noe? Gi det bort til noen, eller selg det videre. Noen andre har garantert bruk for det.

Hva tenker dere? Kanskje dere har noen tips dere også?

- Janne


Youtube HER

Instagram HER / Sminke Instagram HER

Snapchat: Myonlinediaryy og Makeupfreaks

4 kommentarer

frodith

19.07.2017 kl.18:50

FIne tips :-)

Janne

22.07.2017 kl.22:58

frodith: Takk:D

chrissieste

19.07.2017 kl.19:33

Gode tips! Kunne ikke vært mer enig med deg :) Plager med å se folk kaste søppel ute :(

Janne

22.07.2017 kl.14:49

chrissieste: ja ikke sant!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡