Med kameraet i hånden


Hallo dere. Hvordan har dere hatt det idag? Det er seint på kvelden nå, nesten mer natt enn kveld også kanskje. Jeg har vært med folk hele tiden denne helgen, så det var så deilig å bare ligge på rommet mitt(når det faktisk var nett her), helt alene nå som det er stille i huset, men jeg likevel vet at alle er hjemme. I morgen har jeg fri fra avtaler, bortsett fra en liten en der jeg skal møte pappa for å fikse dekk på bilen, utenom det har jeg masse Janne tid, og det er det lenge siden jeg har hatt. Missforstå meg rett, jeg elsker at jeg endelig er så mye friskere at jeg faktisk har fullført og fått lappen, kan være mer med kjæresten, og klare å møte opp på møter, avtaler og alt som hører med, uten å ligge halvdød resten av uka. Men etter alt det travle, trenger man å koble av litt og ta vare på seg selv, så en klarer å holde det gående.

Jeg har fallt litt ut av rutiner nå som jeg har dratt til forskjellige steder på så mange rare tider av døgnet, og nå som det er så mange flere her hjemme. Da får jeg liksom ikke starta dagen med dyra på samme måten. Jeg elska å stå opp tidlig, drikke kaffen min seint mens jeg blogga, spiste frokost, skreiv liste for dagen og slappa av en timestid, før jeg gikk tur med Balder, trente og begynte på dagens gjøremål. Det er jo en fantasi hverdag, men noen dager hadde jeg tid til det om jeg bare sto opp tidlig nok, og det gjorde de travle dagene etter så mye lettere. Jeg skal prøve å få til det i morgen. Gjøre litt husarbeid, ordne dyra, skrive det jeg må, og så kjøre et sted for å gå tur med Balder. Kanskje enn topp et sted. Idag dro Even og jeg til "Kåsa" hvor oldemoren min er fra, for å se litt, og vise han hvor deler av familien min kommer fra. Etterpå bada vi i ei lita kjenn, og det var såå deilig. Søstrene mine og Tormod ville også det da de hørte hvor vi hadde vært, så jeg gjorde det samme med de senere på kvelden. Vi padla litt i kano også faktisk. Jeg tok noen få bilder på turen som jeg tenkte å vise dere nå.

 

Jeg skal få satt meg ned å planlegge litt blogg og youtube fremover, og jeg må ha en spørrerunde snart, fordi dere har kommet med en del spørsmål nå i det siste, om alt fra skole, jobb, sykdom, forhold, bloggen og slikt, og det skal jeg gi dere ordentlig svar på når ting roer seg litt ned. Det er ikke alt jeg vil dele enda fordi både jeg og livet mitt er " A work in progress", så jeg trenger egentlig bare å leve det selv først, haha. Men dere skal få svar på spørsmåla deres etterhvert. Til da vil jeg gjerne vite hvordan dere har det. Klarer dere å kose dere nå? Eksamens stresset er vel over for mange av dere nå? ♥ Dere er flinke. Husk å ta vare på dere selv.

- Janne

2 kommentarer

Iselin Renée

19.06.2017 kl.11:14

Kjempe fine bilder :)

Janne

23.06.2017 kl.00:29

Iselin Renée: Tusen takk:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡