Billigere ting du kan gjøre i sommer


Hallo! Jeg vet det er mange som gleder seg til sommeren, men som gruer seg til den er over, og komme å fortele hva de har gjort i sommer. For noen har kanskje ikke gjort så mye, mens andre virker som å ha gjort aaaalt. Jeg satt alltid pris på alt vi gjorde i sommerferiene da vi var små, men kunne kjenne litt på det når mange hadde vært i andre land og jeg bare her i Norge. Men nå som jeg er eldre elsker jeg at mamma og pappa satt fokuset på landet vårt, og alt vi kan oppleve her. Det var ikke nødvendigvis fordi de ikke hadde penger til noe annet, men det var sånn vi kunne være sammen alle sammen, både oss, besteforeldre, tanter og onkler. Vi har hatt uttallige båtturer, hytteturer og alle andre mulige turer oppigjennom, som har betydd så mye mer for meg enn en liten tur til syden på en strand hadde gjort (for min del da, siden jeg hater å sole meg). Så selv om man ikke  har muligheten til å dra værden rundt i sommerferien, betyr ikke det at du kommer til å få en dårlig sommer. Tvert imot, det er de små tinga som telles ♥ Her er noen eksempler på billigERE ting du kan finne på i sommer.. 

♥ Ha piknikk i parken/på stranda - Det trenger ikke koste mye å kose seg. Du kan ta med deg familien din og gode venner et fint sted, ha med litt mat og drikke, og bare kose dere sammen ute i finværet.

♥ Sykkelturer - Vibeke og jeg skal til Danmark i sommer og sykle. Det koster jo selvfølgelig penger det også, men det er et billigere alternativ, og det er helt toppen for oss som elsker natur.

♥ Kanotur - Det hørs litt stusselig ut, men det er faktisk veldig koselig å ro i kano, haha. Man kan leie kanoer billig!

♥ Båtturer - Har du en liten båt, eller kanskje du kan dra på offentlige båtturer som er arrangert der du bor.

♥ Hytteturer - Har du en hytte, eller kanskje du og noen andre har anledning til å leie en liten hytte, på enten jomfruland eller andre flotte steder.

♥ Tusenfryd/Bø i sommerland - Slike ting er såklart dyrt om man har mange barn, men det er mye billigere å dra slike steder, enn å dra på utenlandsturer, og det er jo såååå gøy!

♥ Grill fester - Inviter noen venner over, be de ta med litt mat hver, og ha en stor og koselig grill fest.

♥ Telttur - Jeg skal telte litt på festival i sommer, og forhåpentligvis utenom også, for det er jo såå koselig! Det koster da ikke noe å ta med teltet ditt ut i skogen, og ha med litt mat hjemmefra. Koselig!

 Ikke vær så opptatt av hva alle andre gjør, eller hva som vil høres bra ut. Bare opplev, leeev, og gjør det beste ut av det du har. Kanskje du har noe å adde til listen?

(Se min siste youtube video, jeg la ut HER: Mai favoritter)

10 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

02.06.2017 kl.20:29

Skal leeett ha piknik i sommer hvertfall!!

Sharone

02.06.2017 kl.20:30

Så fine tips! Synes kanotur høres kjempegøy ut, og nå fikk jeg veldig lyst til å leie en :D Håper det går an å gjøre det her bare, haha :p

frodith

02.06.2017 kl.20:46

Jeg elsket teltferiene våre da jeg var barn. Jeg elsket å sove UTE, da jeg var på interrail. Sykkelturer er god trim, og med telt bakpå bagasjebrettet, det MÅ jo bli et spennende eventyr? :-)

spisogspar

02.06.2017 kl.23:04

Mange fine tips du kommer med her :))

Tone

03.06.2017 kl.16:52

Fine ferietips :) jeg vokste opp i hele mitt liv med kun en utenlandsktur i 1993 til Vietnam med foreldrene mine. Ellers var det kun tur til Oslo for å besøke pappas bror.

xoxoem

03.06.2017 kl.17:48

Mange flotte ting man kan gjøre!! :D

Iselin Renée

04.06.2017 kl.10:54

Flotte tips, gode minner må ikke kreve masse penger :)

Lindis - med familien til USA

04.06.2017 kl.23:09

Kjempemange fine forslag!

Little Miss Sunshine

08.06.2017 kl.12:39

This <3 Flott innlegg, lurt å minne folk på alle de fine tingene man kan gjøre som ikke koster masse.

Janne

12.06.2017 kl.18:03

Little Miss Sunshine: ikke sant <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡