Ting jeg irriterer meg over


Hallo! Nå har jeg kommet tilbake fra et kurs, og istedenfor å kjede dere med slike detaljer og alle mulige hverdagsinnlegg hele tiden, tenkte jeg å komme med et litt annerledes innlegg. Jeg pleier stort sett å komme med positive innlegg, ting jeg blir glad av, eller såklart meninger om ting også, men helst i en positiv vinkling. Men jeg som alle andre er kun et menneske, og irriterer meg over en del ting. Jeg hater å lese negative blogger, men jeg leser realistiske blogger, og synes innlegg om irritasjonsmomenter kan være veldig morsomme. Det er så gøy å se hva andre mennesker irriterer seg over. Da føler jeg meg bedre fordi jeg enten slipper å ha det irritasjonsmomentet, eller fordi jeg ikke er alene om å ha noen av mine, haha. Om slike innlegg provoserer deg eller ødelegger humøret ditt på en eller annen måte, får du enkelt og greit la vær å lese det, men det er bare for morro skyld. Mitt forrige innlegg om irritasjonsmomenter, kan du finne HER.Det eneste bildet jeg fant som jeg så litt små oppgitt ut. Hadde det egentlig veldig gøy tho, haha.

♦ Når folk tyr til konklusjoner uten å la deg prate ferdig - Når jeg er midt i en setning og prøver å komme med poenget mitt, og folk bare avbryter og kommer med meningen sin før jeg i det hele tatt har rukket å komme til poenget. Kom med så mange meninger du bare vil du, bare la meg prate ferdig først.

♦ Folk som sitter konstant på telefonen sin - Er det så kjedelig å finne på noe med meg? Er randome menneskers facebook innlegg liksom mer interessante enn å være med meg? Vel...Bli hjemme da.

♦ Folk som kommer for sent - En ting er at folk kommer for sent innimellom, men noen kommer bare aldri på tiden. Så sier de "Du vet jo jeg alltid er sen da", haha vel, så bra unnskyldning da gitt. Det værste er viss jeg får besteforeldrene eller foreldrene mine til å kjøre meg til ulike avtaler eller kjøretimer, og ting ikke blir som planlagt. Da går det utover andre enn bare meg, som faktisk har satt av tiden sin til å hjelpe meg.

♦ Når klokka ikke ringer - Ah, når man har planlagt å opp sååå tidlig for å få mye ut av dagen, og våkner to-tre timer senere enn man har tenkt. Sååå demotiverende.

♦ Folk som forsøpler -  Når jeg går tur med hunden, og må plukke ut alt mulig søppel og dritt fra munnen hans, fordi noen ikke klarer å kaste ting i søppelbøttene som er like ved. Det er ikke det at jeg må grave i munnen hans, men noen ganger oppdager jeg det ikke med en gang, og da kan han jo svelge det.

♦ "Ikke mitt problem" mennesker - Folk med den holdninga om at ting ikke er deres problem, og at det får noen andre ordne opp i.. Omtenksomt azz...


Hva med dere, hva irriterer dere, dere over? Kanskje noe av det samme? Få det ut!

 

4 kommentarer

Thea Mariel

01.06.2017 kl.20:44

Jeg hater mennesker som kommer for sent, er de klar over at det går utover andre også???

Victoria

01.06.2017 kl.21:07

Åh, jeg er så enig med punktene! :-)

Bitte-Louise

02.06.2017 kl.08:26

Likte innlegget veldig godt :D

Silje Romundset Karlsvik

03.06.2017 kl.12:55

Yes, så absolutt irriterende punkter haha! :'D

Tenker sjeldent over hva som irriterer meg, but de punktene er så spot on!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡