Tre filmtips til helgekosen


Hallooo! Idag er det fredag, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jeg har langkjøring idag, og når jeg kommer hjem skal jeg uten tvil slappe heeelt av og kose meg. Derfor passer det jo fint å komme med tre filmtips til helgekosen, eller hva? Jeg kom med et slikt innlegg for et par måneder siden også, som du kan finne HER. Selv setter jeg veldig pris på slike tips, fordi jeg ofte har filmkvelder med folk, og da tar vi frem de gamle klassikerne på Netflix. Her er tre favoritter:

Monster in law er en film fra 2005, med Jennifer Lopez i en av hovedrollene. Den handler om ei dame som endelig finner den perfekte mann. Det er bare et problem...Moren hans. Moren hans er reine djevelen og gjør alt i sin makt for å splitte de. Hun takler ikke at noen andre skal være med sønnen sin. Denne er utrolig morsom, og jeg blir både sint og frustrert på hans vegne (lever meg litt inn eller) og jeg ler veldig mye. Denne anbefales virkelig, og finnes på Netflix.

Friends with benefits er en film fra 2011, med Mila Kunis og Justin Timberlake i hovedrollene. Den handler o en mann og en dame som begge nettopp har blitt dumpet, og er lei av kjærligheten. Jamie (Mila Kunis) prøver å ansette Dylan (Justin Timberlake), da de også blir veldig gode venner. De bestemmer seg etterhvert for å bli friends with benefits, ingen forpliktelser, bare sex. Meeeen, som vanlig i slike tilfeller, endrer ting seg og følelser utvikles.. Jeg ler så syyykt mye av denne filmen, i tillegg spiller disse skuespillerene sååå bra sammen! Den finnes på Netflix.

The switch er en film fra 2010, med Jennifer Aniston og Jason Bateman i hovedrollene. Den handler om Kassie(Jenifer Aniston) som aldri finner seg en mann hun vil ha barn med, og bestemmer seg for å få en spermdonor. Bestevennen hennes Wally(Jason Bateman) liker ikke dette, så på festen hun holder da donoren hennes kommer, drikker Wally litt for mye, og switcher om på koppene, slik at han er donoren. Det husker han ikke før flere år senere da sønnen til Kassie ligner skremmende mye på han... Den er så bra, morsom og søt at den må dere bare se!! Denne finnes også på Netflix.


Ha en super fredag! Husk at jeg kommer ut med en ny video på youtubekanalen min HER idag, tihi.

 

6 kommentarer

frodith

02.06.2017 kl.11:29

Flotte tips og forslag :-)

Victoria Larsen

02.06.2017 kl.12:19

Veldig fine tips! Jeg så faktisk den første filmen med kjæresten for noen dager siden bare.. Den er såå bra :-D

Eva

02.06.2017 kl.15:47

The Switch har jeg ikke sett....så tusen takk for tipset :)

De andre to har jeg sett, og ja, det er godt å få seg en god latter, litt romantikk og litt forviklinger. I alle fall på film ;) Herlig å koble av litt med film :)

En god helg til deg <3

xoxoem

02.06.2017 kl.16:47

Takk for tips :D

Tone

03.06.2017 kl.16:55

Herlige filmer det :) har sett dem jeg :)

morsmiddag

04.06.2017 kl.22:38

Det er gode filmer.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡