En tannbleking som faktisk funker (ikke reklame)


Halloo! Så gøy at dere likte at jeg skreiv på den klønete engelsken min(det sier jeg selv altså), haha. Jeg har et behov for å utvikle både meg selv, bloggen min og språk kunnskapene mine, så hvorfor ikke liksom? Jeg tror ikke jeg kommer til å skrive alle innlegga mine på engelsk tho, det spørs litt hva jeg skriver om, og hva dere synes. Det tar jo veldig lang tid. Idag har jeg heeeeeeeelt fri fra alt. Igår var det et møte, og jeg hjalp med flytting. I morgen har jeg teori kurs på kvelden før langkjøringen jeg skal ha dagen etterpå, ææææ.. Selv om jeg ikke tjener penger på bloggen eller youtuben min, er det noe som er veldig viktig for meg, fordi jeg elsker å skape, skrive og filme. Så de dagene jeg har anledning til å bruke tid på det, koser jeg meg veldig. Det er tidskrevende, så når jeg først har tid skriver jeg så mye som mulig, så jeg har flere innlegg på lager. I tillegg er det litt vanskelig å få tid til å sitte stille og skrive, når det er andre hjemme. Jeg fikk gjort yoga en halv time før jeg gav opp fordi det ringte i telefoner, Balder ville være med, og mamma måtte spise. Noe som er helt greit, men jeg blir så fort ukonsentrert. Så da er det kjekt å ta masse bilder når sola først er framme som fint lys, og skrive så masse som mulig når en har tid. Puh, det blei masse greier, for egentlig skulle jeg snakke om den nye tannblekinga jeg kjøpte meg for en liten stund siden. Så la oss slutte med snikk snakket, og gå over til det, haha....

Tennene mine har aldri vært kritt hvite, selv om jeg ikke har hatt så mange hull i tennene. Jeg har hatt et par hull som de må jobbe med flere ganger bare. Noe med spyttet mitt gjør at jeg får fortere hull i tennene. Jeg går på veldig sterke medisiner som skader tennene mine også, og gjør at de blir så fort missfargede. Det hater jeg! Det værste med fjeset mitt er smilet mitt, fordi jeg ikke vil vise tennene mine. Jeg har prøvd andre tannblekinger før, men det har ikke funka. Jeg har hørt mye bra om Dentway, så jeg bestilte meg de jeg også, for å se om de funka. Jeg har ikke lyst til å vise dere resultatet helt enda, fordi jeg ikke liker tennene mine (de er fine sånn ellers da, takket være tre år med reggis), for siden jeg drikker kaffe blir de så fort missfarga igjen. Men jeg må si det hjalp litt. Det fjerna litt av det missfargede, og jeg følte meg mye finere med en gang. Jeg synes det gav bedre resultat på søstra mi, så det er sikkert litt på grunn av tablettene mine også. Men her var det værtfall endelig en tannbleking som gav litt resultat. Jeg skjønner ikke hvordan kjendiser får kritthvite tenner av tannbleking de påstår å ha tatt hjemme, så om dere vet om noen sykt bra, vil jeg gjerne ha tips. Men det koster jo så sykt mye. De her gav meg værtfall litt resultat, og de tømte ikke lommeboka mi heller, haha. De kjøpte jeg HER, men da var de på tilbud.


Dere vil ikke tro hvor lang tid jeg brukte på det innlegget her, fordi jeg ble avbrutt av mennesker, hunder og vaskemaskiner. Jeg begynte å skrive på engelsk også, men gav det opp, haha. Beklager for litt mørke bilder, prøvde å gjøre de så lyse som mulig. Håper dere likte dette lille anbefalings innlegget. Jeg kan som sagt vise dere bilder av tennene mine når jeg har prøvd de litt lenger, om det er noe dere vil, men til nå holdt det å skrive meningen min om de tror jeg. Må minne på at dette ikke er sponset, men bare noe jeg kjøpte helt selv, og det er mine egne meninger, hehe. Nuuuuh, hva mener dere, har dere prøvd denne før? Nå skal jeg filme litt. Ha en fin dag dere!

- Janne


 

8 kommentarer

Victoria Larsen

31.05.2017 kl.15:01

Åh, tusen takk for tips!! Kanskje dette er noe å teste ut :-D

Janne

31.05.2017 kl.22:56

Victoria Larsen: mhm:D

frodith

31.05.2017 kl.15:16

Få se!! Jeg vil se før og etter resultat :-D Så da får jeg smøre meg med tålmodighet :-D

Janne

31.05.2017 kl.22:55

frodith: kan ta bilder :D

Iselin Renée

31.05.2017 kl.16:29

Hørtes bra ut :)

Janne

31.05.2017 kl.22:55

Iselin Renée: Ja:D

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.17:47

Jeg klinikkbleket tennene for en stund tilbake, da sa de ikke alle får hvite tenner. Og det er faktisk sant, noen har gulskjær fra starten av, da vil det aldri bli kritthvitt. Noe som egentlig er unaturlig, og ofte er skjøre tenner naturlig hvite. Håper du får gebisset du ønsker etter en stund! Skal bleke på nytt med hjemmebleking som fulgte med mot sommeren (vi har jo hatt snøfall, så strengt tatt ikke sommer enda). Ha en kjempefin dag, løkka til!

Janne

31.05.2017 kl.22:55

Mia: å stemmer! Ja,men mine ser ikke friske ut til tider, selv om jeg er nøye med tannpussen, hehe. hehe ja :D Takk <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡