Mål for juni 2017


Hallo, og god morgen! Nå som jeg er ferdig med mai oppsummerings innlegga mine, her på bloggen, før mai egentlig er over, har jeg i det minste tid til å forberede meg til juni. Juni skal bli sjuuukt bra! Jeg har mange fine ting jeg skal gjøre, og store mål, MEN, de måla vil jeg ikke dele helt enda. Først vil jeg dele de små tinga, de som ikke er fullt så viktige, men som gjør en stor forskjell(noen av de værtfall) for meg likevel. De fleste av disse måla står på bucketlista mi for 2017, så da må jeg jo jobbe med de hele året. Her er noen små mål for juni. 

♥ Ikke drikke brus - Jeg har drikke alt for mye cola zero de siste månedene, og jeg skulle ikke drikke brus i år. Neida, det er ikke sukker i, men det er jo brus

♥ Dra på topptur - Har kun vært på topptur èn gang i år....Need to step up tha game.

♥ Løpe mer - Nå har løpinga mi dabba av her. Var så flink å løpte flere ganger i uka fra januar til mars jo..

♥ Sykle mer - Må trene til Danmarksturen.

♥ Lese ut to bøker - Har jo som mål å lese minst 50 bøker i år, og har en del igjen for å si det sånn.

♥ Lære å stå på henda/yoga - Jeg må lære å stå ordentlig på henda, så jeg kan gjøre flere kule yoga poses.

♥ Se mindre på serier - Er ikke rart jeg har masse hodepine, når jeg har bytta ut yogaen med Netflix...

♥ Decluttering - Visste ikke hva mer jeg skulle skrive, men jeg vil prøve å bli mer minimalistisk, kaste ting, og få mer ro rundt meg på rommet mitt. Grei vane å lage seg før jeg flytter inn med Even også. Sjekk ut Youtubekanalen min: Janneskogli. Der har jeg lagen en video om det.

 

 

 

Det var mine mål utenom de tinga jeg måå klare, om det går ann å si det sånn. Kan komme med ting jeg gleder meg til i juni også. JEG ER SÅ GIRA PÅ EN NY MÅNED!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Litt forbanna skremmende at vi er halveis i 2017 tho, o-m-g.... Hva med dere da, hvilke mål har dere for juni? Sett dere mål, alt blir så mye mer spennende da! Man pusher seg selv mer, og vokser mer som person, faktisk.. Gjøør det, gjøøør det.. Haha. Ha en super dag dere supre mennesker.

-Janne

 

4 kommentarer

xoxoem

30.05.2017 kl.06:42

Så flott innlegg! :D

Janne

31.05.2017 kl.22:56

xoxoem: Takk:D

Iselin Renée

30.05.2017 kl.11:14

Fine mål :)

Janne

31.05.2017 kl.22:56

Iselin Renée: Takk:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡