Hvordan gikk måla for mai?


Hallooo! Hver måned setter jeg med mål for den nye måneden, og i slutten av måneden oppsummerer jeg hvordan det har gått. Jeg setter meg både store og små mål, og tar de med meg videre i neste måned, om jeg ikke har klart de, eller om det er noe jeg vil fortsette med. Det er så få som faktisk forteller oss hvordan måla deres har gått, men det liker jeg å gjøre, og det har blitt etterspurt også. Så her er måla jeg satt meg for mai, og hvordan de har gått.

Bilder fra Mai.

♥ Sykle mer  - Check! Det har blitt noen mil på sykkel faktisk.

♥ Være mer med Even - Check! Værtfall litt...

♥ Blogge mer - Check! Har da kommet flere innlegg enn det kom i april værtfall.

♥ Gå mer på tur - Njaaaa. Jeg går jo tur med Balder hver dag, men jeg har ikke gått noe særlig uut på tur for å dra ut på tur liksom.

♥ Komme på rett vei på kostholdsfronten igjen - Nope.. Det har stort sett vært is og marshmallows, haha. Jeg har ikke orka å spist så mye heller, så det har blitt litt yoghurt og middag. Huff..

♥ Ta årets første bad - Jepp! Andre og tredje også.

♥ Spille gitar - Nope, ikke noe særlig..

♥ Skrive mer - Check. Innlegga jeg har kommet med på bloggen har vært litt dypere. Litt mer meg.


De fleste måla gikk faktisk veldig bra, men det er noen ting som blir litt nedprioritert når uventa ting dukker opp, og det er mange ting en måå få gjort. Alt i alt har mai vært en veldig fin måned, og jeg synes jeg har klart meg fint. Dette var mest koselige mål som ikke var livsviktige, men jeg har klart masse utfordrende som ikke sto på lista også. Jeg er fornøyd! Nå er jeg spent på juni... Hva med dere, hvilke mål hadde dere for mai? Vel, det er jo ikke for sent enda, hihi.

6 kommentarer

Andreq

29.05.2017 kl.20:18

Så fint innlegg!:)

Janne

31.05.2017 kl.22:57

Andreq: Takk:D

annebe

29.05.2017 kl.22:36

Det var ikke dårlig det ! Fine bilder også... Måle mitt nå er å få kjøpt meg en sykkel..hehe.. så får vi se om det blir noe sykling etter hvert :)) God natt og fin morgendag til deg <3

Janne

31.05.2017 kl.22:57

annebe: tusen takk:) Å jaa så lurt, elsker å sykle. god trim og får sett fin natur! Ha en fin dag<3

Mia - Alt annet enn A4

29.05.2017 kl.23:19

Du har jo fått gjort mye på listen! Så vil si det er godt jobba :D Ha en kjempefin kveld

Janne

31.05.2017 kl.22:57

Mia: Tusen takk:) Ha en fin kveld<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡