Mine tre siste youtube videoer


Halloo, og god kveld ♥ Som noen av dere kanskje vet, har jeg min egen youtubekanal, faktisk har jeg to. Jeg har en hovedkanal hvor jeg legger ut en ny video hver mandag og fredag, og en vlogkanal hvor jeg legger ut dagligdagse ting når det enn passer meg. Jeg får ikke til å lage noen spesielle lenker her på hovedsiden til bloggen min, så gjerne kom med tips til hvordan man kan gjøre det, om dere vet det. Jeg er så dårlig med design. Hver gang jeg får til èn ting, går noe annet galt. Når man skal trykke "følg" på bloggen min, kommer en annen sin blogg opp, og det vet jeg heller ikke hvordan jeg kan fikse. Jeg har sendt melding til hun som laga designet, men hun svarer ikke. Jeg får nok bare bruke et helt annet design.. Ihvertfall, siden jeg ikke har egne lenker til youtubekanalen min, og er såpass aktiv der, tenkte jeg å dele mine tre siste videoer med dere, her inne, slik som jeg har gjort noen ganger. Bare sånn for dere som kanskje interesserer dere for det. Jeg filmer alt mulig fra Sketcher, tullete ting jeg finner på som rulleskøyter etter moped i kostyme, tips videoer, videoer hvor jeg prøver spill med folk, og andre ting jeg ellers interesserer meg for. Det finnes altså noe for alle der. Kameraet mitt er ikke supert, så når jeg er ferdig med lappen, må jeg nok prioritere å kjøpe meg et nytt et, men det er så dyyyyrt. Har dere tips til et bra kamera som ikke er alt for bølete å ta med seg, og som ikke er alt for dyrt, kom gjerne med det, hihi.
 
 
 

Dette er mine tre siste videoer fra kanalen min. Veldig forskjellige. Har dere noe dere vil se er det bare å si ifra. Ellers vil jeg gjerne ta en titt på deres kanaler om dere har, hihi. Jeg ser på alt for få norske nemlig..Det går for det meste i britiske, som Zoella, Joe Sugg, og den gjengen der.. Nåå, hvem ser dere på, på youtube?

6 kommentarer

Andrea

28.05.2017 kl.22:05

Fine vlogger!

Janne

28.05.2017 kl.23:29

Andrea: Tusen takk! :D

Bitte-Louise

29.05.2017 kl.08:43

Kjempe fine videoer :D

Janne

31.05.2017 kl.23:16

Bitte: Tusen takk:D

xoxoem

29.05.2017 kl.09:30

Så morro!

Janne

31.05.2017 kl.23:16

xoxoem: mhm:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡