Måneden som var: Mai


 

Hallooo! Hvordan går det? Uken som kommer er jeg veldig travel, så jeg tenkte å komme med måneden som var innlegget mitt nå, selv om mai ikke er helt over enda. Det er jo ikke mange dagene igjen, så det går vel bra eller? Tihiii.

 
 

Craving: Sånne små Sun lollies, omg, de har blitt slukt ned på høykant nå i varmen.

Utfordring: Jeg har starta på så mye nytt, og jeg må farte så hit og dit for å bli ferdig med ting nå før sommeren, så det har vært utfordrende å være i et avstandsforhold akkurat nå, og det å si nei til alt sosialt som er utenfor bygda, fordi jeg ikke har tid.

Høydepunkt: 17 mai var fantastisk. Jeg feira 17 mai sammen med kjæresten min og familien hans. Alle som hadde muligheten (vi savna dere Anja) grilla hos besteforeldrene til Even, og det var såå koselig. De er så snille med meg, og det føles naturlig å være der med de. Even elsker å ha meg med på ting, og se at jeg faktisk ikke må pine meg igjennom det på samme måte som alt annet sosialt. Det er liksom min familie også nå.. Wiiiii! Det var også veldig fint å se Tonje.

Favoritt produkt: Denne tannblekingen her! Jeg kan lage et eget innlegg om den, for den funker faktisk.
Blogg: Jeg har likt bloggen til Marie Oma veldig godt. Jeg vet ikke om jeg får dele bildene hennes, men bloggen kan dere finne HER.

Sang: Åh, jeg har hørt på så mange fine sanger nå. Men jeg eeeelsker Versjonen med Vin Diesel i sangen "It ain't me", av Selena Gomez og Kygo. 

Kino: Jeg så den nye Pirates filmen, og den var veldig, veldig bra. Jeg pleide aldri å like slike filmer, men jeg likte den godt.

Serie: Jeg har sett alt av Skam, fordi jeg tenkte å gi det en sjanse. Så alle sesongene på null komma niks.

Beste bok: Boken jeg har lest nå i mai, har vært "Username Evie", av Joe Sugg. Jeg kan komme med en bokvurdering av den.


 

Tidsfordriv: Jeg har spilt masse volleyball, grilla alt for masse marshmallows og hatt vannkrig. Vibeke og jeg har sykla mye også og jeg har sett for mye på Prison Break og Skam.

Flause: Hmm.. Hva er det denne gangen da? Jeg er ikke helt sikker. Jeg driter meg ut hele tiden, haha.

Sitat: Jeg vil dele mine favoritter fra Jodel, for jeg er hekta, haha. Jeg leser alt for mange slike om natta og ler litt vel høyt. Et sikkert tegn på at det er på tide å legge seg gitt. 

 


 

Hvordan har dere hatt det i mai?

12 kommentarer

xoxoem

28.05.2017 kl.13:34

Flott oppsummering!!

Janne

28.05.2017 kl.23:30

xoxoem: Tusen takk!:)

RebeccaHasselgard

28.05.2017 kl.17:29

kjempeherlig innlegg! Håper juni blir minst like bra :)

Janne

28.05.2017 kl.23:30

RebeccaHasselgard: Tusen takk! Håper du også får en fin juni:)

Frkfremtid

28.05.2017 kl.18:41

Så smart å skrive et sammendrag om måneden på den måten!

Janne

28.05.2017 kl.23:30

Frkfremtid: Takk:D Greit å ha det å se tilbake på:)

Sharone

28.05.2017 kl.21:14

Aritg med sånne innlegg! Høres ut som du har hatt en fin måned C:

Janne

28.05.2017 kl.23:30

Sharone: Tusen takk:) Mhm:)

spisogspar

28.05.2017 kl.22:03

En herlig oppsummering av måneden :D Håper juni blir minst like fin :))

Janne

28.05.2017 kl.23:29

spisogspar: Tusen takk! Håper du også får en flott juni:)

Little Miss Sunshine

29.05.2017 kl.10:12

For et fint oppsummeringsinnlegg :-) Ser ut som du har hatt en fin måned! Min oppsummering kommer på onsdag eller torsdag, så du kan jo se der etter hvert hvordan min mai har vært :-)

Janne

31.05.2017 kl.23:03

Little Miss Sunshine: tusen takk! Ja det må jeg sjekke ut :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡