Mine favoritt hudpleieprodukter


Halloooo! Hvordan har dere det idag? Jeg er fremdeles helt utslitt, og har et utrolig sterkt behov for alenetid. Det rakk jeg ikke før det kom to rakkerunger på besøk som ville ha vannkrig. De andre er på jobb, og på båttur, og jeg har veldig lyst til å være med, men jeg må faktisk bare få slappa av, rydda, gjort yoga og lest litt. Hodet mitt må få koble litt av før den travle uka som kommer nå. Tre møter, og langkjøring. Jeg har det veldig fint for tiden da, og det er ikke rart jeg er sliten, så det går fint. Jeg la ut en video om mine favoritt hudpleieprodukter igår, og tenkte jeg kunne legge ut videoen her også og fortelle kort om produktene. Et slikt innlegg har blitt etterspurt og det er litt tidskrevende, så da passet det bra nå som jeg er alene og får bedre konsentrasjon.

 

Moisture Balance Toner fra Exuviance: 

Dette er et fuktighetsgivende ansiktsvann. Den balanserer og gjenoppretter hudens normale PH balanse. Den inneholder anti aldrende egenskaper som forbereder huden før du tar på en god fuktighetskrem. Den er dermatologisk og allergitestet. Du kan finne en rekke Exuviance produkter HER, ellers anbefaler jeg å forhøre deg med en hudpleier før du går til innkjøp av slike produkter.

Gentle cleansing creme fra Exuviance:

En mild rens med polyhydroksisyrer for alle hud typer, blandt annet sensitiv hud. Klinisk utviklet med en unik polyhydroxisyre. Brukes til å skånsomt fjerne spor av sminke, smuss og fett fra huden. Gjør huden ren, myk og smidig. Denne kan også brukes som sminkefjerner. Den tørker ikke ut huden og får den til å føles sååå fresh og fin etterpå.

Blemish treatment gel fra Exuviance:

Denne er en effektiv gel egnet for alle hudtyper. Den motvirker virkelig akne, og har en rask effekt på huden. Mine urenheter forsvant veldig raskt. Den gir fet og akneutsatt hud et jevnere og klarere utseende med en gang. Denne påføres to ganger daglig, og skal taes direkte på urenhetene. Den er heldigvis uparfymert også.

Ansiktskrem fra Thalgo:

Denne er fantastisk god på både hender og i fjeset, og er super etter du har peela fjeset ditt.

Bio oil:

Bio-Oil er et prisvinnende produkt for alle som ønsker å glatte ut hudens overflate og redusere ujevnheter. Bio-Oil gjør at strekkmerker, arr og fargeforskjeller i huden blir mindre synlige, og har også god virkning på moden hud og dehydrert hud. Bio-Oil inneholder vitaminer og planteekstrakter, som gjør konsistensen lett og sørger for at huden absorberer den raskt og effektivt. Jeg bruker denne i fjeset etter toneren, og det gjør den så frisk og fin. Den må riktignok ikke brukes for ofte, da blir det ihvertfall litt for mye for fjeset mitt. Jeg bruker den noen dager på rad før jeg gir huden en pause. Den har også gjort de lill arra mine mye hvitere og finere. Den kan du kjøpe nesten overalt, blandt annet på Vita, Blivakker, og HER. 

Rensemelk fra Thalgo:

En fantaaastisk god rensemelk fra Thalgo som fjerner sminke og urenheter. Huden blir så utrolig myk og god etterpå! Du finner en HER.

Black head peel of mask fra JolieVisage:

The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den inneholder beroligende planteekstrakter som hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, sånn at den blir myk og og får tydelig reduserte porer. Decrusto Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som blir forsiktig trukket ut av hudens overflate. Masken er parabenfri og basert på naturlige ingredienser. Selv har jeg ikke merket så veldig stor forskjell enda, men huden min føles veldig deilig etterpå, selv om det gjør drit vondt å ta den av, haha. Min er fra luxushair, men den kan også kjøpes HER.
 

Her er videoen jeg la ut på kanalen min, hvor jeg prater mer om alle produktene unntatt rensemelken fra Thalgo, fordi kameraet mitt tydeligvis ikke filma da. Den har jeg snakket om i tidligere favoritt videoer på kanalen min. Kanalen min kan dere finne HER.

Jeg håper dere likte dette innlegget, og at det sto til forventningene. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre meg. Ha en fin dag videre.

- Janne
 

2 kommentarer

xoxoem

27.05.2017 kl.22:48

Så mange fine produkter!!

Janne

28.05.2017 kl.23:31

xoxoem: Tusen takk<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡