Balder 1 år - Hundekake


Hallo! Guuud, jeg blir sliten av å ikke rekke å gjøre mine ting. Blir med på så masse rart andre vil, også blir de overraska over at jeg blir sittende lenge oppe. Blir hysterisk om jeg ikke får gjort ting jeg har tenkt inni hodet mitt, som bloggen og yoga og sånn, haha. Men missforstå meg rett, jeg vil jo også alt ting! Har hatt det kjempegøy idag. Det blir bare til at jeg må gjøre flere ting i tillegg, så da blir det seint da. Det er så varmt at jeg tviler på at jeg får sove nå uansett. Jeg må faktisk bare få i meg litt is og sånt først, haha. Jeg spiser saft is hele tiden nå. Rommet mitt er så fullt av ting at jeg ikke får roa meg også. Sånn blir det av flytting. Merker det begynner å bli slitsomt med så mange folk og ting å ta hensyn til. Tenkte jeg måtte blogge litt til først også. Rikke og jeg lagde nemlig bursdag kake til Balder idag, haha. Når hunden har bursdag må han jo få kake, og det må jo også dokumenteres. Jeg har aldri laget noen kake til en hund før. Birk pleide å få noen godbiter eller en leke på bursdagen sin, men aldri noen kake. Vi bare skjærte av skorpene på noen små brødskiver, og smurte de inn med leverpostein og hundepølse. Han skjønte det var til han da vi lagde det, og peip og ble så gira. Det gikk fortere å spise den enn å lage den, og det var ikke akkurat store prosessen, haha. Jeg kan nesten ikke huske noe fra da Birk var så liten, derfor er det gøy å dulle litt ekstra denne gangen vi har valp. 1 år idag!!

Da han hadde sluka kaka si, hjalp jeg Rikke å lage en skikkelig deilig sirup jeg bare mååå vise dere oppskriften på senere. Innimellom koking og rensing av ting, forta jeg meg å redigere fredagens youtube video, som jeg til slutt fikk lagt ut etter å ha sett en film med pappa. Jeg la ut en video om mine favoritt hudpleie produkter, som dere kan se HER. Jeg har filma i hele dag også, alt fra vannkrig, til laging av hundekake(hvor mange kommer til å kommentere "Den er vel ikke laget av hund siden du kaller det hundekake"?, lol), og sirup, så en liten vlog kommer ut på vlog kanalen min i morgen. Jeg må bare få samla alle video klippa fra alle sine telefoner først, haha.. "Nei min er tom for strøm, bruk din", "Ja nå er min og tom, få din", da blir det litt å sende og overføre. Nå skal jeg kjøle meg ned med en "Sun lolly" som den heter så fint(lol), og se en episode av "The big bang theory", så skal jeg legge meg. Jeg har hatt det så bra idag, og det håper jeg virkelig dere også har. Si meg, hva har dere gjort for noe?
 

8 kommentarer

Den lille Pandaen c:

27.05.2017 kl.01:52

åå, så søtt :) Koselig at du lagde en sånn kake til han da :)

Janne

27.05.2017 kl.18:34

Den lille Pandaen c:: hehe:D<3

Pernille

27.05.2017 kl.08:15

Det ble litt seint på meg i natt også, eller våknet av at det plutselig ble så varmt :) Ønsker deg en fin dag!

Janne

27.05.2017 kl.18:34

Pernille: huff <3 Du og!

frodith

27.05.2017 kl.08:18

Så bra du har hatt en fin dag :-) Godt å høre :-) Nei,jeg styrer nå på med mitt :-)

Janne

27.05.2017 kl.18:34

frodith: Takk :D hehe så bra:)

xoxoem

27.05.2017 kl.22:51

Hunden til samboern og meg fylte nylig 1 år også! Fikk leverpostei kake :D

Janne

28.05.2017 kl.23:31

xoxoem: Åå så heldig<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡