Vannkrig


Hallo! åh, for en fin dag. Jeg ble så sliten etter motorsykkeltur og volleyball igår (tydeligvis), at jeg sov i 14 timer. Tar på å være sosial. Dagen før var vi jo på kino også. Jeg sto ikke opp før halv tolv idag, og da filma jeg til hovedkanalen min, og gikk ut for å fylle opp vannballonger. Rikke og jeg fylte opp hundrevis, men så gikk vannet ut, haha. Senere kom Vibeke og Tormod, så hadde vi vannkrig. Vi fylte en gummibåt med vannballonger, haha. Siden vi likevel var så våte, dro vi ned for å bade. Det var utrolig deilig vann faktisk. Vi svømte og dukka, og frøys oss ikke ihjel da vi sto opp engang, haha. Skikkelig sommertemperatur. Nå har vi nettopp spist deilig middag som pappa lagde. Jeg slapper av bittelitt, og prøver å redigere en video. Hvordan jeg skal rekke å redigere den, grille marshmallows med folk, lage bursdag kake til hunden, og gud vet hva jeg har sagt ja til, aner jeg ikke, så jeg får bare begynne. Godt jeg sov 14 timer i natt, da har jeg i det minste mye energi idag, haha.

Denne dagen er sååå bra! Hva med dere, har dere det fint idag? Det håper jeg. Kos dere masse, og vær snille med hverandre ♥

- Janne

2 kommentarer

Den lille Pandaen c:

26.05.2017 kl.18:06

Så spennende! Jeg sov lenge, var på butikken og nå gamer jeg. litt senere er det lesing og samboeren skal på nnebandytrening c:

Janne

27.05.2017 kl.18:34

Den lille Pandaen c:: så deilig <3 åå koselig:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡