Blue nails


Hallo! Har dere det fint idag? Jeg har det fint, men dagen igår var så travel, at det var deilig med en skikkelig fridag nå. Det har vært så mye farting hit og dit, og huset vårt er alltid så fullt av folk som kommer og går. Det er koselig, men noen ganger kan det bli litt slitsomt også. Rutinene mine har blitt så surrete, og jeg er trøtt hele tiden. Men det er greit, det er jo det fridager er til. Å slappe av, kose seg litt, og få gjort småting man ellers ikke rekker. Ofte blir det bare til at jeg er så gåen når fridagen kommer at jeg ikke orker noe, haha. Mamma har også fri idag, så vi slapper bare helt av. Det er fint vær, så vi bytter på å slikke sol og drikke vann, haha. Senere idag tenker vi å se på Fredrik (søskenbarnet mitt) spille fotball kamp, om jeg orker det idag. Rikke kommer hjem med masse esker idag, så det blir nok litt rydding. OG!!! Onsdagens høydepunkt: PRISON BREAK!!! Ny episode idag, så da sitter vi klistra foran tv'n alle sammen. Fantastisk serie. Igår fikk vi ny sofa også, så mamma og jeg sitter slengt utover på hver vår side og drikker kaffe nå(spørs hvor lang tid det tar før jeg griser i den, men slapp av pappa, koppen er på bordet), sååå deilig.

 

Igår kjøpte jeg meg en ny neglelakk. Jeg synes stort sett det for min del er bortkastet penger, fordi jeg så sjeldent bruker det, og jeg skraper det av med en gang. Men jeg valgte en av de billigste sånn i tilfelle, og jammen er den på enda. Jeg synes fargen var så fresh, og nå har jeg fått dreisen på å ta det på også, for Rikke lurte på hvem som hadde hjulpet meg. Det gjorde jeg selv tenk. Even pleier å måtte hjelpe meg, for jeg har ikke tålmodighet til det, hahaha... Synes den var veldig fin.



Et lite hverdags innlegg, og en liten anbefaling. For om dere også ønsker å unne dere en neglelakk dere også, så er det en 50 lapp på H&M, tehe. Kaffen kaller, ha en fin dag dere!

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

24.05.2017 kl.13:41

Kjempe fin og frisk farge! :)

Janne

24.05.2017 kl.13:51

Victoria Larsen: Tusen takk:D

Bella

24.05.2017 kl.16:54

Så härlig färg!

Janne

27.05.2017 kl.18:37

Bella: Takk<3

Little Miss Sunshine

24.05.2017 kl.23:03

Nydelig farge, og så fint med sølvringer til! :-)

Janne

27.05.2017 kl.18:37

Little Miss Sunshine: Tusen takk:D

Skriv en ny kommentar



Hei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com










Follow



gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡