New beauty favorite


Hallo alle sammen. Takk for fine tilbakemeldinger på de siste innlegga mine. Det har kommet et par seriøse innlegg de siste dagene nå, så da tenkte jeg å komme med et innlegg som ikke er fullt så viktig, men som i det minste er viktig for huden! Jeg er svært heldig, og får veldig sjeldent kviser, blackheads og lignende, men det hender jeg får noen urenheter om jeg har slurva med kostholdet eller rensing. Huden min blir fort tørr, så det beste jeg kan gi huden min, er fuktighet. Får den det, klarer den seg stort sett fint. Men, i det siste har jeg hatt en livsstil som har gått ut på å enten trene mye så svetta renner ned i fjeset mitt, og dermed sitte stille i senga, se på skam og stappe i meg sjokolade. Gjerne alt på en dag. Da får huden min gjennomgå. Panna blir ofte litt prikkete av svetta under sykkelhjelmen, og sjokoladen setter sine spor på haka (og gir meg gjerne en ekstra hake). Jeg har aldri vært flink til å ta vare på huden min, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg har skaffa meg en bra hudpleierutine, men den er bedre enn å ikke ha noen. Som dere vet, har jeg mange dager hvor jeg går uten sminke, er flink til å fjerne den, er i perioder flink til å bruke toner, og er veldig avhengig av bio oil. Bio oil har vært helt magisk for huden min, både på strekkmerker, arr og uren hud. Den gir sååå mye fuktighet og næring til huden, så lenge jeg husker å ta noen pauser fra den. Jeg er så heldig å ha en søster som straks er ferdig utdannet hudpleier, så hun gir meg mange fine tips til hvordan jeg kan ta vare på huden min, og hvilke produkter som passer min hudtype. På den måten fant jeg en ny favoritt som har hjulpet meg masse når urenhetene først har kommet.

 Min nye favoritt for tiden er Exuviance sin Blemich treatment gel. Den er helt fantastisk. Den inneholder masse vitamin A, og den bidrar til å forbedre porene. Jeg kan ikke fagspråket, men den funker, haha. Jeg kjenner den virker på huden min med en gang jeg tar den på, og den blir fin veldig fort. Det er bare viktig at en tar den rett på urenhetene dine, så den ikke tørker ut resten av huden. Denne anbefales virkelig. Dette er ikke et sponset innlegg, bare en anbefaling til dere fra meg.

Hva med dere, har dere noen produkter å anbefale? Jeg har foresten lagt ut en ny video på hovedkanalen min idag. Den kan dere se HER, om dere vil. Den handler om min reise til et mer minimalistisk liv.

- Janne

 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

22.05.2017 kl.18:57

Ååå må prøve!

Janne

24.05.2017 kl.13:45

Fredrikke Gustavsen: mhm:D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Janne. På denne bloggen vil du, enkelt og greit se livet gjennom en 20 år gammel, psykisk syk jente's perpektiv. Jeg er positiv, kreativ, drømmer meg bort i bøker, lever for yoga, og tar konstant bilder. Jeg har alt for mange meninger, tanker og hobbier, så ta deg godt til rette. På denne bloggen kan du være deg selv.

For kontakt:
Jannees96@hotmail.com


Followgratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡